The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ha egyelõre nem szándékozom fizetni, és nem zavar hogy nincs magyar akkor van még vmi hátránya? És akkor az us most trial?
Biztos, hogy US verziód van, a lotro-europe.com-ról szedhetõ az európai.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

lotro.comról kaptam le nem választottam ki európát úgyhogy lehet us kliens(ha van ilyen) egy videó volt a fõoldalon tüntetõkkel az ingyenes játékért
ma töltöttem le a játékot mert azthittem hogy már ingyenes. akkor ez még jövõhétig a 10 napos trial vagy micsoda?
Érdekes. Nekem is Electronom van.😄
angyal2232
hát ott nem fogadta el a visa electron kártyámat pedig leárazták ott a cd kulcsot 10dolcsirol 6ra :S

Na helyes.

És végülis,hogy hogy nem a hotcdkeyrõl?
háát itt azért sokat😊 ugye 1000silver 1g és az értékek lejebben vannak mint más játékba,de majd megtapasztalod😊 hónap vége felé igérték.bár sztem jövõhéten már itt lesz,csak nemtolják ki utolsó napokra.

angyal2232
na megvettem végülis összejött de a gamerslootrol 3dolcsival drágábban 😊
csodáááááááááááááááááááálatossssssssssssssss 😄

SirAlo
Ezt a jatekot en is ki tervezem probalni ha ingyenes lessz, kb mikorra varhato? Es az a 2G mennyire szamit sok penznek ?😄 mas jatekokba szinte semminek szamit😉

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Koppa
Sziasztok!

"Klánt kereserk" XD

Új játékos vagyok a Snowbourn-on kreáltam egy Rune-Keepert, már 10+.Van MMO-s tapasztalatom (L2,Cabal,RF,Aion stb...)
Xider a karakterem neve. Munka mellett tolom, de kocka vagyok 😊
Szeretnék egy kezdõkre nyitott magyar klánhoz csatlakozni!

Elõre is köszi!

Üdv

www.hunterssite.info

angyal2232
http://www.hotcdkey.com/Lord-of-the-Rings-Online-EU.html
vett már innen valaki? mert nekem nem enged fizetni Visa electron kártyám van és ezt írja : This transaction cannot be processed. Please enter a valid credit card number and type.

Please select other types of Credit Card or pay later due to network connection failure. Sorry for the inconvenience caused.
és biztos hogy jól írtam be minden infót... Fizetett itt már valaki VISA ELECTRON kártyával ezen az oldalon?

Használtam régen egy "skip intro" kapcsolót, ha jól emlékszem a programot inditó exe végére kellett valamit beirni / jel után. Tudja véletlenül valaki hogy mit?
Ha jól olvastam fórumokon akkor a pluginokat EU kliensel még nem lehet használni, csak US-el. EU-ban majd F2P patch után lehet csak.

Van valaki aki használ pluginokat a játékban? Nem skinekre gondolok, hanem pluginokra mint pl ez: BuffBars
Van pár lehetõséged. Van a : Wayfarers od Destiny, van a Last enclave of hope, van a Callidus ( ha van még... ), ezek a nagyobbak... ( azt nem mondom hogy mind zsong az értelmes fejektõl, de ez elkerülhetettlen. Gondolom a google-be vésés menni fog, lusta vagyok linkelni. <#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Kis szintûeknek,vagy úgy átlagban magyaroknak van klánja?
HA igen,akkor kire kell ráírni?
Szaruman
Majd csinálok nektek callidus 2-t 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Nem szakadt meg. Amely NPC adta a quest-et, annál tudod újra felvenni majd újra megcsinálni/folytatni.

Azért Enedwaith mely több érdekes részbõl és Instából fog állni elég nagy új tartalom fõleg hogy a magas szintûeknek készült. (60-65 leveles terület)

A free to playyel sok mindent megváltoztatnak pl a kezelõfelület átláthatóbb lesz a küldetés leírások is a térkép is, és bejön az Instancve 2.0 rendszer is. A grafika picit élesebb lesz. A kezdõ insták és területek picit változnak és új helyek is lesznek ott új küldetésekkel.
Neked még lesz 2 új egész estés raid insta + több 3 és 6 fõs insta (rövidebbek, hosszabbak). Egy darabig biztosan el leszel vele. Aztán remélhetõleg bejön nekik ez az üzleti modell és lesz rendes fejlesztés is.

sziasztok! törp guardiant indítottam, és a prologue-ban amikor avlami nos grimmondot vagy kit kell megvédenem a farkasoktól (elvileg valami fõküldi) akkor meghalt, és mission fail van. most akkor mit lehet tenni? megszakadt a fõküldi szál?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Mostmár tényleg elhiszem,hogy közel a világvége.😊RP visszajönne Lotrozni,mi jöhet még?😊Remélem Friki-t is hozod magaddal.😊
Komolyra fordítva a szót,a F2P-el nem igazán jön komoly kontent,de már dolgoznak a következõ raid clusteren.Amúgy te már le vagy maradva pár raid-el szal lenne mit csinálnod.

Szaruman
Mennyire várható _komoly_ kontent? Lehet, h én is beruházok a kiegekre 😊
Komoly kontent alatt nem a 10-20 perces instákat értem (amik azzal az északi területtel jöttek be anno, amikor abbahagytam...).
Gyk: lesz mit csinálni a játékban? <#vigyor5>

Sziasztok.

Eddig TRIAL-os voltam,de vettem alap LOTR-ot. A kulcsát,hová kell beírni az accnál,mert van olyan hogy add new game,meg van olyan,hogy a TRIAL-nál írod be a kulcsot.
Hello Kaza!

Ha jól tudom a Callidus még létezik, de azt a korszakot lezártam, nagyjából az összes régi/alapító kilépet (talán Blob és Henti - aki újra befizette - van még). Jelenleg egy hobbi szellem-kinshipbe gyûlünk, várjuk az új contentet illetve raidelnénk is ha lenne meg pár értelmes! arc.

A prémium playeres kérdésedre:
http://forums.lotro.com/showthread.php?335135-Answers-to-Your-Questions
karijaid, pénzed megmarad elsõ belépésnél kiválaszthatod õket a többit unlockolhatod TPbõl.
Lotros Turbine Pontok árát nem tudom de ddoba ennyi:
http://compendium.ddo.com/wiki/DDO_Store_Guide

Syrn, Freylana, Kywara

DonnieBrasco
Így, hogy most megint elkezdtem új karival (8., egyben elsõ captain 😊, azt kell mondjam, már most óriási a játék. Mirkwoodig eljutni vele... kb. mint 6 évesen, elsõsként éreztem az érettségi iránt 😄
Nyomjátok a Free Trial-t EU-n, és ha látjátok Ficere-t online, nyugodtan keressetek 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

ezért nemkell faq😄 legalább lassan elérjük azt a 10k. hozzászólást😄

hehe, 202 új üzenet múlt 7 vége óta, beindultunk 😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

DonnieBrasco
Csõ.
Én elõfizettem megint 6 hónapra, mivel még mindig él a founder opció 😊
Mondjuk így most már többet költöttem, mintha anno lifetime-ot vettem volna, de hát ez van. 😛
Gyertek kicsi karakterekkel is majd, csináltam pont a közelgõ F2P miatt új kicsiket én is...

DB

A ti kung-futok nem erős!

Felmerült pár kérdés a free játék kapcsán.
Én egy visszatérõ játékos vagyok, 1 évig játszottam 2007-2008-ban a LOTRO-val. Az új rendszerben Premium kategóriába fogok tartozni, hacsak nem fizetem a havidijat.

Ezzel kapcsolatban lenne par kérdésem, hátha valaki olvasott-e már errõl:
- Premium member = max 5 gold. Nekem több van. Mi lesz a különbözettel? Elvész?
- Premium, max 3 karakter slot. Nálam 5 karakter van az accon. Ki dönti el hogy melyik 3 maradjon aktiv, és mi lesz a többivel?
- Premium, max 3 zsák: Nálam mind az 5 tele van, sõt a bank is. Mi lesz 2 zsáknyi cuccal?

És azt tudja valaki hogy a Turbine pont mennyibe fog kerülni, ha valaki esetleg venni akar RL pénzért?
slime001
Ott van a F2P FAQ, mindenre választ ad. Ennyire lusták ne legyenek már.

AVIRA - \"More than security.\"

és meghalna az élet <#ticking><#hehe><#eplus2>

angyal2232
írja már ki aki tudja a bannerbe hogy szept végétöl ingyenes meg lotro letöltési linket meg azt a 2 kezdõknek való guide-t és akkor nem lenne ennyi kérdés

A mennyi idõ jó kérdés 😊 Másfél hónap alatt szerintem kényelmesen fel lehet húzni egy karaktert. De azt mondom, nem számít az idõ. A játékban sok olyan dolgot fogsz látni, ami mellett nem érdemes csak úgy elrohanni.

Magam is guardiannal játszom, a tanács pedig egyszerû: amelyik jobban tetszik neked. Vannak, akik szeretnek a pajzs védelme mögé bújni ( jóval kevesebbet sebzõdsz, + pajzsos skillek ), még ha lassabban is ölnek, és vannak, akik nagy kétkezes fegyvereket lóbálva ontják a vért (többet sebzõdnek, sûrûbben kell megállni pihenni ).
Én a helyzetnek megfelelõen szoktam váltani a stance-ok és fegyverek között. Egy, max két ellenfél esetén owerpower + kétkezes, háromnál több enemy esetén pajzs+1 kezes. Combatban is tudsz váltani, így ha rosszul méred fel a helyzetet, akkor is át tudsz állni pajzs + 1 kezesre.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

slime001
Tudom, hogy szeretitek az ilyen kérdéseket, de kb mennyi idõ elérni a lvl 50-et? Mondjuk normális játékidõvel napi max 1-2 óra, hétvégente többel. Guardiannal pedig fejlõdés közbe, hogy érdemes menni? Overpower stance és egy kétkezes fegyver vagy defensive stance-ben pajzs + 1 kezes kombóval?

AVIRA - \"More than security.\"

Szaruman
Atm csak 'lopni' tudom a netet az albiban, úgyh eléggé idõszakosan vagyok.
Reményeim szerint a fos tréhome vmikor a héten beköti...

Szia Syrn! Úgy néz ki, hogy én is visszatérek mindkét accountommal.😊
Mi lett a Callidussal? Láttam, hogy a kemény mag kilépett, és masik kinshipet csinált.
baba kiegészítés! <#eljen> Szaruman! Dógozzá! <#hehe>

Kitehetnél valami faq/gyik-szerût. Jó hogy pörög a forum csak 10 oldal ugyanarról szól kb. pl valami hasonlot gyik Utána akár kicserélhetnéd ezt az old school SoA-s képet is akár valami ujabbra pl ez ugyan kicsit Friki-s de tuti van jobb is. 😊

Syrn, Freylana, Kywara

Hogy akarsz ugy mmo-val játszani hogy bármirõl is "lusta" vagy infót szerezni? Pedig csak 10 kommentet kellene visszaolvasni.

NINCS EU-s ingyenesség még, mivel eltolták a megjelnését. Viszont még mûködik az ingyenes trial lehetõség. Vagy vársz kb 2 hetet, mivel azt is közölték hogy a csúszás a hónap végéig tart kb.

Ebbõl következetesen, vagy utánajárva tudható hogy az US régióban már INGYENES a Lotro. Ennyi.

Csak az USA-ban fut a Free verzió. Az EU kliens várhatóan szeptember végén kapja meg az update-t.

Koszonom, hogy erthetoen leirtad!!
Egy dolog nem tiszta meg, eu-ban mar van ingyenes, vagy meg csak usa-ban megy?
Ok, akkor hogy tisztázzuk. Van EU-LOTRO, és van USA-LOTRO. Ha az EU-LOTRO-t raktad fel a gépedre, akkor nem fogsz tudni csatlakozni az USA szerverekre, és viszont.

A Snowbourn szerver, ahol sok magyar van, az EU szerver.

Van hivatalos oldal az USA szervereken játszóknak: USA-LOTRO
És van az EU játékosoknak: EU-LOTRO

Ebbõl következik, ha valaki az EU-s Snowbourn szerveren akar játszani, akkor felejtse el az USA-LOTRO-s oldalt, azt esetleg csak információszerzésre használja, de onnét ne töltsön le klienst, ne csináljon accountot, ne fizessen játékért.

Ha EU szerveren akarsz játszani (Snowbourn), akkor az alábbi oldalról lehet letölteni a klienst: EU-LOTRO
Accountot pedig az alábbi cimen hozz létre, mivel az amerikai oldalon létrehozott accounttal nem fogsz tudni belépni az EU-LOTRO-ba.

EU-Account page

Remélem elég érthetõ voltam.😊
Es mar van eu-s verzio is, ami ingyenes?
Onnan, hogy hogy nem szerepel benne az EU. Amit te leszedtél az az USA verzió

http://www.lotro.com/support/download-lotro

en innen szedtem le, de honnan tudom, hogy ez eu, vagy usa?
Ha már ennyire lusta vagy, akkor legalább a google-t használhatnád. Nem bonyolult.

Hu ez meglehet 😞
Tudtok esetleg linket adni az eu-hoz?
Nem szeretnem visszaolvasni a forumot!
Koszonom elore is!
Nem amerikai klienst raktál fel a gépedre? Ha igen, akkor nem fogod látni az EU-s szervereket.