10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• foxxi
    ja
  • Tyler Durden
    Az 500 pont már akkor is jár, ha 1x belogolsz a karakterrel?
  • McFrost
    Sikerült tesztelnem, fél óra után engedett fel és azóta sem, vannak egy páran, store sem jött be:D
  • McFrost
    Nem tudok fellépni a tesztre :(
  • teddymac
    Mikor indulnak a serok , mert nekem azt irja server status Down
  • SirAlo
    Hat az szivatas lenne :D mier nem tudjak megcsinalni 1 pecsel ? Ezt a Demot is a live-bol csinaltak vagy a demobol fogjak a Liveot csinalni...
  • Nephin
    Rossz az infó, nen tudsz majd játszani a tesztklienssel az élesben.
  • BoneDragon
    Nekem is megjött az 5000 pont és hála Istennek, most már 4 megával tölti a clientet.
  • MrStokes
    Csak preview.
  • darkling
    "Please be aware that these Points won’t be carried over into the live service when it launches."

Tehát nem lehet átvinni az élesbe, csak a preview-ban használhatod.
  • SirAlo
    En is kaptam ilyen 5k-s bonus code-t de ezeket a pontokat csaka preview ido alatt hasznalhatom vagy ezeket is hozzadjak a rendes kliens indulashoz is?
  • McFrost
    Nekem is most jött és már 12,911 mb lennt van.
  • DonnieBrasco
    Csak az a baj, hogy semmi kedvem nekiállni leszedni a böhöm preview klienst :(

DB
  • foxxi
  • DonnieBrasco
    Na, most jött egy ilyen email:

"Hi xxxxxx,

As part of the LOTRO Free to Play European Preview Event, we’d like to gift your account with an extra 5000 Points to use during the event. You can use these extra points to purchase additional content, features and items from the brand new in-game LOTRO Store. Please be aware that these Points won’t be carried over into the live service when it launches."

Hehe, na lássuk, mire lesz elég :P

DB
  • BaSSeR
    Hmm, az beta kliens az 13 giga, az előző éles pedig 9 akkor a maradék pár gigát majd patchben fogja leszedni? Esetleg majd kiadják külön az új klienst is?
  • DonnieBrasco
    "Eyes and Guard" - kiejtve megegyezik az "Isengard"-dal.
    Hmm hmmm.... :)

DB
  • Kheled
    ugyovlastam hogy archetbe van.vagy combe.nemtom.ez körül nézegess
  • DonnieBrasco
    Azt jól berántok mindenkit a klánba.
    Bár ha jobban belegondolok, a 10-as kapitány úr (úgy néz ki mint egy igazi magyar huszár, bajszos stb.) még nem is kintag sehol :D

DB
  • MC Hapci
    hol van ez a Eyes and Guard Tavern ?
  • foxxi
  • DonnieBrasco
    Jó lesz az, hétvégén beröffentem a 10-es szintű Captain-emet, és megyünk csoportosan noobiekkal kalandozni :D Én leszek a guide :)

DB
  • MC Hapci
    ennyi embert sem láttam még egyszerre archetben :D rendesen adjuk szegény kezdő helyeknek.. néha befigyel egy két giga lagg. :D
  • vzajcev
    ......mindjárt áramszünet
  • Andrews2007
    Na valami áramszünet volt és most nem veszi észre azt amit eddig felraktam. Kezdhetem elölről. :( Most legalább gyorsabbnak tűnik.
  • foxxi
    Ninjaaaaaaaaaaaaaaaa
  • MC Hapci
    de most jön egy fontos kérdés számomra... egy egy ilyen program mennyi ideig szokott menni? 1 óra?
  • MC Hapci
    csak az egyik-re érek be... holnap... máskor vagy órám van.. vagy utazok éppen haza... fene :S :S
  • MC Hapci
    nem nem... neked is le kell szedned a klienst mert a játék dvd-jén ugye a rendes játék kliens van :D ami azért updatel... mert már elég régen jött ki dobozos verzió azóta meg már elég sok patch kijött a gammához... szerintem olyan 60 ezer data fájlt le kell szednie :D
  • Andrews2007
    Lol az eredeti DVD-s játéknál updatelni akarja pregamere. Akkor aki régóta LOTROs játékos annak elég updatelnie az eredeti játékot?
  • Andrews2007
    Akkor nem lehet a régi felrakott játékkal (1 éve fent van majdnem) tesztet csinálni mindenképp le kell szednem ezt a dedikált szerveres másikat? Még mindig csak 34% :(
  • seaedge
    Ha a 2 email cim egyezik akkor igen.
  • McFrost
    Még egy gyors kérdés: ha most trialozom, akkor azt a karaktert átviszem majd a freebe és ha teszteltem, akkor jár az 500 pont a meglévő karakteremnek?
  • McFrost
    Köszi!
    Csak azt a letöltött cuccot kukáztam, amiről telepített.
  • Kheled
    mondjuk igen.aki tényleg kezdő és tényleg szüksége van az 500pontra .az tegye meg.de én mint veterán lifetime játékos. alapbol 4-5k-val kezdek .szóval nekem az 500pont elvesztése nemnagyon gond.
  • seaedge
    Trialt ne torold le, ha majd elindul elesben is az F2P, akkor ezt fel lehet peccselni.

Az 500 TP-t csak akkor irjak jova F2P elindulasa utan, ha legalabb egyszer bejelentkeztel a preview eventre.

Will I receive the 500 points just for signing up or do I actually need to log into the preview client?

Quote:
    Originally Posted by Dnote View Post
    You'll need to log into the game to be eligible for the 500 points.
  • foxxi
    az 500 pont a jelentkezéstól számítva a már a tied, a megszerzett JÁTÉBELI! TP ( turbine point ), pedig a preview végesztével elveszik. Ennyi.
  • SirAlo
    En pl. csak a pontok miatt previewezek, de mennyit kell jatszani a previewel hogy megkapd a pontot?
  • Kheled
    hagyjátok ezt a preview dolgot sztem.főleg azok akik kezdő játékosok.ne nézzétek meg előre hogy mik lesznek...mert ez most arról fog szolni hogy 65ösön mászkálsz xy helyre.necsináljátok.. pár napot kibirjátok.addig trialozzatok
  • foxxi
    keverem... kavarom.. lemezemet berakom... ( ezek még mindig hülyék... mm a kiadó )