The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
És végülis,hogy hogy nem a hotcdkeyrõl?
csodáááááááááááááááááááálatossssssssssssssss 😄
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"Klánt kereserk" XD
Új játékos vagyok a Snowbourn-on kreáltam egy Rune-Keepert, már 10+.Van MMO-s tapasztalatom (L2,Cabal,RF,Aion stb...)
Xider a karakterem neve. Munka mellett tolom, de kocka vagyok 😊
Szeretnék egy kezdõkre nyitott magyar klánhoz csatlakozni!
Elõre is köszi!
Üdv
www.hunterssite.info
vett már innen valaki? mert nekem nem enged fizetni Visa electron kártyám van és ezt írja : This transaction cannot be processed. Please enter a valid credit card number and type.
Please select other types of Credit Card or pay later due to network connection failure. Sorry for the inconvenience caused.
és biztos hogy jól írtam be minden infót... Fizetett itt már valaki VISA ELECTRON kártyával ezen az oldalon?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
HA igen,akkor kire kell ráírni?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A free to playyel sok mindent megváltoztatnak pl a kezelõfelület átláthatóbb lesz a küldetés leírások is a térkép is, és bejön az Instancve 2.0 rendszer is. A grafika picit élesebb lesz. A kezdõ insták és területek picit változnak és új helyek is lesznek ott új küldetésekkel.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Komolyra fordítva a szót,a F2P-el nem igazán jön komoly kontent,de már dolgoznak a következõ raid clusteren.Amúgy te már le vagy maradva pár raid-el szal lenne mit csinálnod.
Komoly kontent alatt nem a 10-20 perces instákat értem (amik azzal az északi területtel jöttek be anno, amikor abbahagytam...).
Gyk: lesz mit csinálni a játékban? <#vigyor5>#vigyor5>
Eddig TRIAL-os voltam,de vettem alap LOTR-ot. A kulcsát,hová kell beírni az accnál,mert van olyan hogy add new game,meg van olyan,hogy a TRIAL-nál írod be a kulcsot.
Ha jól tudom a Callidus még létezik, de azt a korszakot lezártam, nagyjából az összes régi/alapító kilépet (talán Blob és Henti - aki újra befizette - van még). Jelenleg egy hobbi szellem-kinshipbe gyûlünk, várjuk az új contentet illetve raidelnénk is ha lenne meg pár értelmes! arc.
A prémium playeres kérdésedre:
http://forums.lotro.com/showthread.php?335135-Answers-to-Your-Questions
karijaid, pénzed megmarad elsõ belépésnél kiválaszthatod õket a többit unlockolhatod TPbõl.
Lotros Turbine Pontok árát nem tudom de ddoba ennyi:
http://compendium.ddo.com/wiki/DDO_Store_Guide
Syrn, Freylana, Kywara
Nyomjátok a Free Trial-t EU-n, és ha látjátok Ficere-t online, nyugodtan keressetek 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Én elõfizettem megint 6 hónapra, mivel még mindig él a founder opció 😊
Mondjuk így most már többet költöttem, mintha anno lifetime-ot vettem volna, de hát ez van. 😛
Gyertek kicsi karakterekkel is majd, csináltam pont a közelgõ F2P miatt új kicsiket én is...
DB
A ti kung-futok nem erős!
Én egy visszatérõ játékos vagyok, 1 évig játszottam 2007-2008-ban a LOTRO-val. Az új rendszerben Premium kategóriába fogok tartozni, hacsak nem fizetem a havidijat.
Ezzel kapcsolatban lenne par kérdésem, hátha valaki olvasott-e már errõl:
- Premium member = max 5 gold. Nekem több van. Mi lesz a különbözettel? Elvész?
- Premium, max 3 karakter slot. Nálam 5 karakter van az accon. Ki dönti el hogy melyik 3 maradjon aktiv, és mi lesz a többivel?
- Premium, max 3 zsák: Nálam mind az 5 tele van, sõt a bank is. Mi lesz 2 zsáknyi cuccal?
És azt tudja valaki hogy a Turbine pont mennyibe fog kerülni, ha valaki esetleg venni akar RL pénzért?
AVIRA - \"More than security.\"
Magam is guardiannal játszom, a tanács pedig egyszerû: amelyik jobban tetszik neked. Vannak, akik szeretnek a pajzs védelme mögé bújni ( jóval kevesebbet sebzõdsz, + pajzsos skillek ), még ha lassabban is ölnek, és vannak, akik nagy kétkezes fegyvereket lóbálva ontják a vért (többet sebzõdnek, sûrûbben kell megállni pihenni ).
Én a helyzetnek megfelelõen szoktam váltani a stance-ok és fegyverek között. Egy, max két ellenfél esetén owerpower + kétkezes, háromnál több enemy esetén pajzs+1 kezes. Combatban is tudsz váltani, így ha rosszul méred fel a helyzetet, akkor is át tudsz állni pajzs + 1 kezesre.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
AVIRA - \"More than security.\"
Reményeim szerint a fos tréhome vmikor a héten beköti...
Mi lett a Callidussal? Láttam, hogy a kemény mag kilépett, és masik kinshipet csinált.
Syrn, Freylana, Kywara
NINCS EU-s ingyenesség még, mivel eltolták a megjelnését. Viszont még mûködik az ingyenes trial lehetõség. Vagy vársz kb 2 hetet, mivel azt is közölték hogy a csúszás a hónap végéig tart kb.
Ebbõl következetesen, vagy utánajárva tudható hogy az US régióban már INGYENES a Lotro. Ennyi.
Egy dolog nem tiszta meg, eu-ban mar van ingyenes, vagy meg csak usa-ban megy?
A Snowbourn szerver, ahol sok magyar van, az EU szerver.
Van hivatalos oldal az USA szervereken játszóknak: USA-LOTRO
És van az EU játékosoknak: EU-LOTRO
Ebbõl következik, ha valaki az EU-s Snowbourn szerveren akar játszani, akkor felejtse el az USA-LOTRO-s oldalt, azt esetleg csak információszerzésre használja, de onnét ne töltsön le klienst, ne csináljon accountot, ne fizessen játékért.
Ha EU szerveren akarsz játszani (Snowbourn), akkor az alábbi oldalról lehet letölteni a klienst: EU-LOTRO
Accountot pedig az alábbi cimen hozz létre, mivel az amerikai oldalon létrehozott accounttal nem fogsz tudni belépni az EU-LOTRO-ba.
EU-Account page
Remélem elég érthetõ voltam.😊
en innen szedtem le, de honnan tudom, hogy ez eu, vagy usa?
Tudtok esetleg linket adni az eu-hoz?
Nem szeretnem visszaolvasni a forumot!
Koszonom elore is!