The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
What’s the best race for the Guardian?
There is no best race, only preference. Many feel that both the Dwarf and Man Race traits and starting statistics better suit the Guardian than the Elves and Hobbits, but take note of these two things.
1. The starting differences mean next to nothing at the highest levels. The way you build and play your Guardian will have the biggest effect.
2. When it’s time for a Guardian to become “Legendary” he must travel to Rivendell (land of the Elves) and speak to Sam Gamgee (Hobbit).
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
A 18-as minstrel-em is torpe of course! 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
szintem minden kasztot kipróbáltam de ez eddig a legélvezetesebb
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Increased Might
Increased Vitality
Increased Common Damage reduction
Increased Morale Regeneration in combat
Increased Power Regeneration in combat
Decreased Agility
Decreased Fate
Mig az embernel csak ezt olvastam:
Increased Fate
Increased Might
Extra Morale when inspired
Decreased Will
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Ezek a faji alaptulajdonsagok a vegjatekban mennyire elezodnek ki?
ki lehet-e jelenteni, hogy mondjuk a torpe guardian jobb, mint az ember?
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Alacsony szinten ( kb lvl 30-ig ) szólózásra is 1kezes + pajzs ajánlott. Onnantól kezdve azonban egy kétkezes fegyverrel + traitekkel iszonyat aprítást lehet vele rendezni. Ha pedig szorul a hurok, stance és fegyver váltás, probléma megoldva.
Talán a legjobban a wow-os prot warriorra hasonlít, bár a két játékkörnyezet eltérõ, így nem igazán lehet összehasonlítani õket. Az elején kicsit lassan öl, de én élvezem vele a játékot, sokszor látok, helyezkedõ, tétovázó játékosokat 3-4 mob láttán, én egyszerûen besétálok közéjük, és módszeresen agyoncsapkodom õket.
Azoknak, akik szeretnek tankolni, ideális választás.
GW2: Dragonknight.5302
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nekem a medvés esetnél ráadásul sikerült superman módba kapcsolnom, és nem a megszokott 1kezes+pajzs kombóval mentem, hanem 2 kezes fegyóval..
Az endgame guardian tapasztalatokra én is kiváncsi lennék, ha van vkinek magas szintû írhatna pár sort..
Kozben elkezdtem a napokban egy guardian-t, es tenyleg eleg kellemesen lehet vele szolozni (eddig legalabb is). Most vagyok lvl 14, eddig minden kuldit egyedul csinaltam es ossz-vissz jo ha 2x haltam. Mondjuk az endgame-ben annyira nem vagyok oda az altala betoltott szerepkorert, bar nem is zarkozom el elole, ki tudja, lehet hogy kellemes meglepetes fog erni.
Akinek van guardian-nel magas szinten tapasztalata, esetleg kicsit irhatna rola, milyen vele a csapatjatek, mennyire nehez illetve munkas vele tankolni, mennyire nehez vele tartani az aggrot, ilyesmiket.
Regen vanilla WoW-ban egy ideig tankolgattam raid-eken warriorral, szoval ha van WoW-os tapasztalat is, akkor ahhoz viszonyitva is erdekelne a velemenyetek.
A klán teljes neve: Wayfarers of Destiny
És tolerálunk mi mindent, kérdezni szabad ( hisz minden a beszédkészség ha nem használnánk 😊 ), segíteni segítünk, low lvl-en is, klán eventek vannak setebbi <#ticking>#ticking>
De én csak member vok, majd az illetékes ha ide vetõdne, jobban kiokosít <#hehe>#hehe>
@Foxxi:
Akkor ezek szerint a ti klanotok egy jo valasztas lehet szamomra, ha ugy dontok, hogy hosszabb tavon szeretnem magam elkotelezni a jatek mellett,mar amennyiben toleraljatok a kis szintu karaktereket es a kezdo jatekosokat sok kerdessel. 😊
Egyebkent a klanodrol csak annyit tudok, amit korabban iral, hogy WoD-nak roviditik, esetleg meg lehet tudni a teljes becses nevet is, ha nem vagyok tul indiszkret?
Ha kronológiai sorrendbe nézzük, a játék megjelenésekor nem volt raid tartalom.
Helegrod: az elsõ pachekkel hozták ,24 fõs, lvl48-50 raid 4 boss, belépõszintû sima tank and spank fight kivéve fõboss Thorog. - A mostani patchbe teljesen átdolgozzák 12 fõs lesz 3 részre bontva.
The Rift: 2007 novemberébe hozták be, 12 fõs, lvl50 raid 6 boss, annak idején élvezetes kellõen nehéz, de messze nem elérhetetlen raid content Angmarba. (Szerintem legjobban sikerült az összes közül.)
Filikul: 1 boss, nevetséges, szót se érdemlõ teknõs Móriába.
Vile Maw: 1 boss 12 fõ, lvl60, Watcher sokszor át lett dolgozva, 60 radiance szükséges.
Dar Narbugud: 6 boss lvl60as content Lothlórienes patchhel hozták be, de Móriába van helyileg 80 radiance szükséges.
Barad Guldur: 3 boss, lvl65 raidcontent Mirkwooddal került be. Minden bossnak van hard módja 120 radiance szükséges.
Ezenkivûl persze van kismillió 6 fõs fellowshipes insta.
Syrn, Freylana, Kywara
Bár az elkerülhetettlen hogy rászorulj "külföldi" segítségre, hiszen nem mindenki ér rá napi 24 órába játszani.
Ezek alapjan felmerult bennem a kovetkezo kerdes. Ebben a jatekban mibol all a vegjatek , ha a raid-eket hanyagolja az ember?
Ha pedig valaki raidelni is szeretne, akkor kulfoldi kinship-ekben van a legjobb lehetosege erre.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Most hogy jön az F2P, valószínûleg ez is változni fog...
Néhány kollegám már a kezdetek óta játszik vele, sokszor irigykedve olvasgattam a melóhelyen a belsõ fórumunkon írt beszámolóikat. remélem majd hesznos tagja lehetek a szerveren a magyar közösségnek. <#nyes>#nyes>
Minstrel: az eddigiekhez képest "baromira solozható", régebben egyedül alkalmatlan volt megoldni komplexebb problémákat ( ölés ). A behúzás, futás tatkika pedig mindig kifizetõdik. Igazából lvl 30tól lesz "abszolute solozható" <#ticking>#ticking>
A gyors respawn nem jellemzõ a játékra, csak adott területekre.
A triallal valóban elõre semmi sem szerezhetõ, de logikusan igy semmit nincs is elveszteni a f2p indulásáig. ( max azokat a pontokat amiket alalatt a 1x szint alatt szereznél deed-bõl, stb. _) ( nem számottevõ )