10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• MC Hapci
    elvileg azokért nem kéne fizetni de eddig úgy áll, hogy mégis??? :s omg.... vAGY ÉN nem tom mit csinálnak a CM-nél a srácok de hogy ha semmibe veszik hogy én eddig mindent megvettem akkor tehetnek egy szivességet :S
  • RexpecT
    Azt én is akartam kérdezni, hogy én is rendelkezem a Shadows of Angmar játékkal, ez esetben elvileg az eredeti questekért amik amúgy is benne voltak a játékban nem kell fizetni?
  • shaba23 #7462
    szar az élet:)
    végre kialszom magam
  • MrStokes
    Sztem ez a hash problema nem connection gond, vagy szerver gond, es nem a leterheltseg miatt van, szimplan csak elk*rtak vmit.

Manapsag mar kuriozum szamba megy ha egy MMO-nal egy patch utan semmi sem romlik el.
  • MC Hapci
    basszák meg... azt írja vegyem meg a mória kieget meg ilyesmit holott meg vettem sőőt gyűjtőiben... meg az alap meg fém dobozosban van meg... erre meg mi a lófene????

Szerintem itt nagyon nagy gáz van gyerekek ha nem vezették még , hogy melyi kaccnak milye van meg :S :S
  • MrStokes
    Igy van, le az ingyenelokkel! :D
  • shaba23 #7458
    igen, ezt elolvastam, de attól még bosszantó, hogy az ingyenélők rohama miatt nem tudok peccselni :)
  • Kheled
    Patching Information02-Nov-2010Please note that the patching servers are very busy at the moment and therefore you may experience some errors. Please be patient and restart the client regularly if you encounter any patching issues.
  • MrStokes
    Megprobaltam en is ezt, de nekem nem mukszik :/

Valahogy ereztem, hogy nem tudjak majd normalisan megoldani a dolgot...
  • Fequs
    Snowbourn server megy? Honlap szerint online, de launcher szerint down. Mondjuk furcsaságokat is produkált, mert próbaképp beléptem egy online szerverre, kiléptem, majd rögtön újra elindítottam a launchert és az a szerver off volt. Utána megint on lett pár perc múlva. Valszeg a login szerverük nem bírja a tömeget.
  • Mikeee76
    Hivatalos fórumon megtaláltam hashogatásra a megoldást.
    a browser\greprefs mappában az all.js-t töröltem és utána már ment a pecselés
  • MrStokes
    A DirectX 9 installal mar csinaltak vmit, most mar csak a hash-sel van gondja, ez ma mar nem nagyon fog menni, hogy sz*pjanak le egy talicska apromajmot!
  • shaba23 #7452
    úgy tűnik nekem sem lesz játék...vagy elakad már a connectingnél, vagy az updating se indul el.
  • McFrost
    Reméljük. Megpróbáltam fellépni, még a bejelentkezésig sem jutottam...
  • Tyler Durden
    Mint mondtam számítottam is rá, olyan MMO még nem született, ahol ha vmi nagyobb patch/kieg/változtatás történt, akkor ne lett volna vmi gixer.
    Remélem holnapra orvosolják, mai nap akkor filmezés (:
  • Blob
    biztosan nem fognak ilyesmivel foglalkozni ;)
  • McFrost
    Ez szerintem teljesen várható volt.
  • Tyler Durden
    Hja nem a szaladással van a gond, csak ha nemtok belépni lévén fizetős player vagyok, akkor az 1 napot jóváírják vagymi? Imho ez ma már nem lesz orvosolva..
  • RexpecT
    A burglarok (tolvajok) a debuffolás mesterei; képesek redukálni az ellenfél sebzését, és sebezhetőbbé tudják tenni azt. Úgynevezett Trick képességeik segítségével debuffolják a célpontot. Speciális képességük a lopakodás (stealth), így könnyedén tudnak Fellowship Manoeuvert nyitni. Csapatban a Burglar támogatja társait az ellen debuffolásával, s tekintélyes sebzéssel rendelkezik. A Burglarok mesterei a lopakodásnak és félrevezetésnek. Eredményességük kézügyességükön és trükkjeiken alapulnak, melyek lehetővé teszik társaiknak, hogy könnyedén elnyomhassák az ellenfelet.

A Burglarokat maga Zsákos Bilbo ihlette, aki Thorint és társait kísérte küldetésükben a Magányos Hegyre.
  • Tyler Durden
    Egen ezt borítékoltam volna én is, de erről fórumokon egyelőre semmit nem találok. Most ilyenkor mivan, várok amig meghegesztik a launchert és malmozom?
  • Zeros
    Burglarrol tudna valaki irni par szot hogy nagy szinten mit tud csinalni
    ? mert support szerepben van feltuntetve ami szamomra kicsit erdekes h a tolvaj support :P
  • McFrost
    Türelem, nem szalad el :)
    Én pl. még ma meg sem próbáltam fellépni, lehet holnap sem.
  • Anthrax
    Írtam régi accounttal kapcsolatban, vajon mennyi idö míg reagálnak rá ?
  • Kheled
    még nemjöttek vissza.nagyon.de már van vmi jelzés.hogy egyre több szervert kapcsolnak vissza.szóval percek kérdése
  • Mikeee76
    Nekem még mindig hashogat...
    Töltsem újra az egészet vagy hogyan javul a dolog?
  • MrStokes
    Nalam is ez van, tudtam hogy ez a szar F2P csak bajt fog okozni.
  • Andrews2007
    Én is a Snowburnon vagyok.

Gamestaros cikk írós ismerőseim nem nagyon tudtak belépni Eldarra meg Snowburn serverre. Érdekes.
  • McFrost
    Sznóbörn
  • Zeros
    Melyik szerveren találhato népes magyar populácio?
  • Andrews2007
    Nohát meg kell venni a területeket mármint az Eriadoriakat.
    premiumosoknak is nekem is hiába van meg a Mória meg mirkwood meg angmar játék

érdekes nem kaptam meg az 500 pontot
    mit csináljak?

230 pontot kaptam a repus deedekért amit annó csináltam.

Azt kész. Ti kaptatok 500 pontot?

Azonnla vegyétek meg a Lone lands packot mert 50 turbine pontra le van ma árazva!!!! Én már megvettem cska sokat kell várni mire betölti a buy gombot a képeket a Store.
  • Tyler Durden
    Directx 11 van a gépemen, elindítom a játékot ami eddig ragyogóan ment, most meg directx 9et akar telepíteni és error msg-t dob. Vkinek találkozott már hasonlóval?
  • Mikeee76
    Nálam még mindig hashogat..
  • Faki
    Húa, én még régen szedtem le innen (ha jól rémlik), de nézz azé utána, vagy várd meg még valaki megerősít abban ,hogy ez a kliens jó :)
  • Monoton
    Koszi, ezt mar lattam, csak nem tudtam hogy jo lesz-e.
  • Faki
    Próbáld innen
  • Monoton
    Sziasztok, az egész telepítőt nem lehetséges letölteni? Mert koleszból a kliens nem csatlakozik fel a szerverre.
  • Kheled
    pár szerveren már lehet játszani
  • Nephin
    A tesztkliens nem jó, töröld le, itt a cikkben a link a klienshez.
  • hollófernyiges
    Újra le kell tölteni az egész 13 gigát ha a F2P stress testben benne voltam, vagy van rá valami patch?
  • Kheled
    Don't forget that today is maintenance day... nah már ujra kiirták:D