10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Atwa
    LOL ,kaptam 1000 pontot :D eddig trialos voltam,és ok nélkül 5 pontról felment 1005-re,ez normális ?:D
  • Nephin
    A pipafűhöz kell pipa, valami hobbitquest ad egyet, ha jól emlékszem, lóügyben Bree-lands, Hengstacer farm.
  • foxxi
    kész vagyok
  • Gideon Wieth
    két kérdésem lenne :-) Hogy lehet lovat venni, és ride skillt tanulni, illetve pipafüvezni ? :-)
  • Tatyla
    na végre nekem is patchel,akkor nem nálam volt a hiba...
  • Gideon Wieth
    Igazság szerint nem tudom mennyire jobb ez... Nem toltak ki azokkal am, aki örök érvényűen megvette a játékot még anno? Velük mi van?? Am mennyi a VIP tagság ?
  • MC Hapci
    tudom hogy nem jár mindne pl nekem is meg kell majd vennem a tatyó slotokat trait slotokat stb... de a QUEST PACK-OKAT MI A FRANCNAK??? ha már fizettem érte egyszer???????????
  • ezustszem
    Sajnos nekem bemásolás után is maradt a hiba
  • Blob
    oks remek :)
  • DonnieBrasco
    Ahogy írom: csak most egyetlen egyszer kell, egy korrupt patch file javítása. Bemásolod, patchelsz, örökre elfelejted.

DB
  • Blob
    jo ok félre írtam ez így rendben, de pl ha ujra teszem a rendszert és a gamát akkor most mindig ezt bekel másolnom? (Ez a lotro crack? :D:D:D:D)
  • Faki
    Itt egy szép táblázat, ami leírja kinek mi jár. Pofára esés elkerülése érdekében, érdemes átnézni.
  • DonnieBrasco
    Utána azonnal végigment az update, és játszottam is 1 jó órát már :)

DB
  • DonnieBrasco
    Az nem program, csak egy file. Egyszer bemásolod, többet nem kell vele foglalkozni.

DB
  • Blob
    all.js
  • DonnieBrasco
    Milyen progiról beszélsz?

DB
  • Blob
    most mi a helyzet ezzel aprogival, mindig kelleni fog, vagy esetleg ez csak a jelenlegi helyzet, és ha várok 1-2 napot akkor mennifog az updat rendesen a megszokott módon? Mert ésn nem akarok még ezel is szarakodni, nem erről volt szó, mint ahogy sok másról semm :DD de az már mellékes ;)
  • DonnieBrasco
    Mert egy csomóan azt hiszik, hogy ha megvették a kiegeket, de most nem fizetnek éppen elő, akkor is minden jár neki. Pedig 1000x le lett írva, hogy nem.
    Egy csomóan csak tájékozatlanok.

DB
  • Blob
    Az adot területen a repunak acquaintance szinten kell lennie ennyi
  • Monoton
    Értem köszönöm :)

Akkor valaki meg tudja erősíteni? :D
  • MC Hapci
    én megvárom mire a CM rendezi az accocat... mert ez így nem tiszta hogy senkinek sincs meg az amit már megvett ... csomóan irogatják hogy nincs meg az alapjáték meg a kiegek.. pedig megvették... úgy érzem az EU f2p normalizációjára még kell 1 hét ... :D addig mindenki FREE player lesz XD
  • RexpecT
    Én voltam a béna most már megvan :).
  • RexpecT
    Faja... csak az a kár hogyha akarnám sem tudnám megvenni a Lone-Landos questpackot.Illetve nekem van előfizum mégsem kaptam 500 pontot...

A jelenlegi questjeimhez meg valami ilyet ír:

You must have acquaintance standig....
  • MrStokes
    Nah mar megy, de meg kb 4000 file, most tart a negyedenel, ma lejon, holnap mar jatszahtunk is :D
  • shaba23 #7480
    közvetlen link
  • shaba23 #7479
    óóóóó....bémeg:)
    miattad nem fogok aludni...:D
    köszi!
  • DonnieBrasco
    Hash error megoldása:
    link :)

DB
  • shaba23 #7477
    nekem még a peccs letöltését sem kezdte el:)
  • MC Hapci
    én még addig se jutottam el ,hogy a fene vinné el XD
  • Kheled
    nemtom.nekem baromi lassan töltXD pedig már karakter kiválasztás megvolt:D
  • MC Hapci
    IGEN TÉLLEG MEGY :) JEEEE csak meddig :D
  • Kheled
    MEGY!!!!!!
  • MC Hapci
    semmi baj :)
  • shaba23 #7471
    ok, félreértettelek:)
  • MC Hapci
    tudom, hogy ez a f2p... nekem nincs bajom mert nekem egy pontot se kéne költenem XD

de én már 2 éve tolom a játékot és meg van az alap a mória, a mirkwood... most mégis azt hiszi a játék hogy semmim nincs... EZ itt a baj... ezért fogom most a fejem, hogy ne máá...
  • shaba23 #7469
    így van. F2P azt jelenti, hogy nem havidíjjat fizetsz, hanem TP-t veszel, vagy átmész Ni Hao üzemmódba és farmolsz mint állat, hogy meglegyen az alapvető játékhoz szükséges pontmennyiséged.
    Én 2 hete húzom, hogy kifarmoljam az egyik deed-et, megtehetem, hiszen millió egyéb dolgot tudok csinálni, neked viszont ki kell farmolnod azt+másik 5öt, hogy egyáltalán legyen mit csinálnod, vagy legyen +1 táskád.
    Én kipróbáltam az US F2P-t és eldöntöttem, hogy az nekem nem kell, inkább passziánszozok.
  • MC Hapci
    lotro hungary is behalt látom :D mI lesz még itt atyám :D
  • MC Hapci
    ez mind ok de a játék szerint minden szart meg kell vennem .. még a lone lands q. pack ott is...
  • shaba23 #7466
    aki eddig megvette a játékokat, annak fizetnie kellett a havidíjjat. Most elengedik a havidíjjat, de nem lesznek ingyen a questek. Te a kliensért mindenki fizet, a szerverek üzemeltetéséért pedig ki így, ki úgy.
  • shaba23 #7465
    kb lvl22-23ig vannak a free questterületek