10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#7504 LOL ,kaptam 1000 pontot :D eddig trialos voltam,és ok nélkül 5 pontról felment 1005-re,ez normális ?:D -
Nephin #7503 A pipafűhöz kell pipa, valami hobbitquest ad egyet, ha jól emlékszem, lóügyben Bree-lands, Hengstacer farm. -
foxxi #7502 kész vagyok -
#7501 két kérdésem lenne :-) Hogy lehet lovat venni, és ride skillt tanulni, illetve pipafüvezni ? :-) -
#7500 na végre nekem is patchel,akkor nem nálam volt a hiba... -
#7499 Igazság szerint nem tudom mennyire jobb ez... Nem toltak ki azokkal am, aki örök érvényűen megvette a játékot még anno? Velük mi van?? Am mennyi a VIP tagság ? -
MC Hapci #7498 tudom hogy nem jár mindne pl nekem is meg kell majd vennem a tatyó slotokat trait slotokat stb... de a QUEST PACK-OKAT MI A FRANCNAK??? ha már fizettem érte egyszer??????????? -
ezustszem #7497 Sajnos nekem bemásolás után is maradt a hiba -
#7496 oks remek :) -
#7495 Ahogy írom: csak most egyetlen egyszer kell, egy korrupt patch file javítása. Bemásolod, patchelsz, örökre elfelejted.
DB -
#7494 jo ok félre írtam ez így rendben, de pl ha ujra teszem a rendszert és a gamát akkor most mindig ezt bekel másolnom? (Ez a lotro crack? :D:D:D:D) -
#7493 Itt egy szép táblázat, ami leírja kinek mi jár. Pofára esés elkerülése érdekében, érdemes átnézni. -
#7492 Utána azonnal végigment az update, és játszottam is 1 jó órát már :)
DB -
#7491 Az nem program, csak egy file. Egyszer bemásolod, többet nem kell vele foglalkozni.
DB -
#7490 all.js -
#7489 Milyen progiról beszélsz?
DB -
#7488 most mi a helyzet ezzel aprogival, mindig kelleni fog, vagy esetleg ez csak a jelenlegi helyzet, és ha várok 1-2 napot akkor mennifog az updat rendesen a megszokott módon? Mert ésn nem akarok még ezel is szarakodni, nem erről volt szó, mint ahogy sok másról semm :DD de az már mellékes ;) -
#7487 Mert egy csomóan azt hiszik, hogy ha megvették a kiegeket, de most nem fizetnek éppen elő, akkor is minden jár neki. Pedig 1000x le lett írva, hogy nem.
Egy csomóan csak tájékozatlanok.
DB -
#7486 Az adot területen a repunak acquaintance szinten kell lennie ennyi -
Monoton #7485 Értem köszönöm :)
Akkor valaki meg tudja erősíteni? :D -
MC Hapci #7484 én megvárom mire a CM rendezi az accocat... mert ez így nem tiszta hogy senkinek sincs meg az amit már megvett ... csomóan irogatják hogy nincs meg az alapjáték meg a kiegek.. pedig megvették... úgy érzem az EU f2p normalizációjára még kell 1 hét ... :D addig mindenki FREE player lesz XD -
RexpecT #7483 Én voltam a béna most már megvan :). -
RexpecT #7482 Faja... csak az a kár hogyha akarnám sem tudnám megvenni a Lone-Landos questpackot.Illetve nekem van előfizum mégsem kaptam 500 pontot...
A jelenlegi questjeimhez meg valami ilyet ír:
You must have acquaintance standig.... -
#7481 Nah mar megy, de meg kb 4000 file, most tart a negyedenel, ma lejon, holnap mar jatszahtunk is :D -
#7480 közvetlen link -
#7479 óóóóó....bémeg:)
miattad nem fogok aludni...:D
köszi! -
#7478 Hash error megoldása:
link :)
DB -
#7477 nekem még a peccs letöltését sem kezdte el:) -
MC Hapci #7476 én még addig se jutottam el ,hogy a fene vinné el XD -
Kheled #7475 nemtom.nekem baromi lassan töltXD pedig már karakter kiválasztás megvolt:D -
MC Hapci #7474 IGEN TÉLLEG MEGY :) JEEEE csak meddig :D -
Kheled #7473 MEGY!!!!!! -
MC Hapci #7472 semmi baj :) -
#7471 ok, félreértettelek:) -
MC Hapci #7470 tudom, hogy ez a f2p... nekem nincs bajom mert nekem egy pontot se kéne költenem XD
de én már 2 éve tolom a játékot és meg van az alap a mória, a mirkwood... most mégis azt hiszi a játék hogy semmim nincs... EZ itt a baj... ezért fogom most a fejem, hogy ne máá... -
#7469 így van. F2P azt jelenti, hogy nem havidíjjat fizetsz, hanem TP-t veszel, vagy átmész Ni Hao üzemmódba és farmolsz mint állat, hogy meglegyen az alapvető játékhoz szükséges pontmennyiséged.
Én 2 hete húzom, hogy kifarmoljam az egyik deed-et, megtehetem, hiszen millió egyéb dolgot tudok csinálni, neked viszont ki kell farmolnod azt+másik 5öt, hogy egyáltalán legyen mit csinálnod, vagy legyen +1 táskád.
Én kipróbáltam az US F2P-t és eldöntöttem, hogy az nekem nem kell, inkább passziánszozok. -
MC Hapci #7468 lotro hungary is behalt látom :D mI lesz még itt atyám :D -
MC Hapci #7467 ez mind ok de a játék szerint minden szart meg kell vennem .. még a lone lands q. pack ott is... -
#7466 aki eddig megvette a játékokat, annak fizetnie kellett a havidíjjat. Most elengedik a havidíjjat, de nem lesznek ingyen a questek. Te a kliensért mindenki fizet, a szerverek üzemeltetéséért pedig ki így, ki úgy. -
#7465 kb lvl22-23ig vannak a free questterületek