The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan! Mindig csak gyengebb cuccokat fogsz tudni gyártani magadnak. Mivel a veled azonos szintû cuccokhoz olyan nyersanyagok kellenek, amiket csak magasabb szintû zónákban szerezhetsz meg. Én akármennyi MMO-t kipróbáltam, a craft mindig igy mûködött.

Vagypedig irreálisan sok pénzt beleölsz az AH-ba, és megveszel mindent a crafthoz.
- tailor t3 amit meg kellene tanulnom, ehhez 20-as szinten (25-ös a q) elmentem a tanítóhoz ahol csak valami 'vizi-szûz fonala' hiányzik. Ehhez ölni kellene a mobokat, vagy hogyan szerezhetõ meg? Gondolom ölni kellene, de a 27-es mobokra még gyúrnom kell kissé ... ez csak annyiból zavar, hogy így tailorként nem a legjobb, hanem gyengébb cuccokat tudok csak magamnak gyártani

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Snowbourn - itt van a legtöbb magyar, de az Eldaron is van kis magyar közösség.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

XxUseDxX
akkor bocsi xD még uj vok ! 😊
Melyik szerverre érdemes am menni ??
Hol van sok magyar ?

igen ez tengap volt

XxUseDxX
Megelégelve a F2P körüli huzavonát, az információ hiányt, ma estére tiltakozást szerveznek a Pajkos Póni elé. A tiltakozást a Laurelin szerveren indították, kérnek mindenkit, hogy este 8-kor vonuljon a Pajkos Póni elé és egységesen kiáltson tiltakozása jeléül. (azaz /ROAR)

A hirdetmény: http://community.codemasters.com/forum/lotro-free-play-discussion-1330/430335-march-information-bree.html

<#hehe><#csodalk><#csodalk>

Atwa
Körülbelül mennyi idõbe telik annyi turbine pontot szerezni hogy teljes értékû játékos legyek ?

MrStokes
Ertem, koszi!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

De csak addig leszel,VIP amíg fizeted. HA abbahagyod a fizetést onnantól Premium.
VIP
VIP
Solid Snake
Találkoztam a játékban Tunyacsáppal <#hehe>
MrStokes
Ha elofizetem a jatekot, mielott meg megjelenik a F2P, azt kovetoen milyen statuszba fogok kerulni, Premium avagy VIP ?

Erre vki: #6819 ?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Elviekben Lone Landset is ugyanúgy meg kell venned,hacsak nincs meg a SoA alapjáték vagy nem vagy VIP.
És amúgy most ugye lvl 29 vagyok és lone landsen küldizek, ha bejön a F2P gondolom már innentõl kellesz a következõ területeket megvenni, Lone Landset pl nem ugye?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MrStokes
Ha trial account-omat szeretnem teljesse tenni, akkor eleg csak elofizetni a jatekra, magat az alapjatekot mar nem kell megvenni, ugye?

Amúgy meg tiszta vicc ez az f2p körüli huzavona. Amcsiban ingyenes,de EUban még nem,mert nem volt jó a Store vagy mit olvastam. Érdekes,amcsiban mûködött minden, EU szerókon meg nem...Ne etessenek már.
Értem, fasza 😊

MrStokes
Akkor passzolom a kerdest, nalam minden szep es jo. <#nemtudom>

Welcome Back miatt tudsz játszani vele. F2Pig lehet játszani a triallal is.
Hmm srácok itt valami nagyon nem tiszta nekem!!!
Hónapokkal ezelõtt lejárt a trial accom, gondoltam megpróbálkozom most és belépek, és láss csodát: sikerült.Ott csücsül a 29-es elf championöm, ugyan úgy tudok játszani.Mi a franc van itt?😄

Ahogy lehet szerintem ki lesz itt írva azonnal 😊 Mindenesetre én most indítok trialon egy új karaktert, gyûjtögetem a deedeket késõbbre hogy ne kelljen annyit farmolni.

Na még most se lehet játszani f2p en?
A 4.0-t szedtem le és nem jelenik meg az Options menüben mint választható skin. Letöltöttem több skin-t is, egyik sem jelenik meg.

MrStokes
A 4.0-as verziot hasznald, ne a 4.02-est, mert az csak az uj F2P klienssel (ami jelenleg csak az USA) mukodik jol, es miutan bevalasztottad a hasznalando skin-nek relogolj, utana mar jonak kellene lennie.

MrStokes
Es a jatekban kivalasztottad a default skin helyett azt amit hasznalni szeretnel? Csak mert bemasolni nem eleg, hanem be kell valasztani a kivant UI-t es relogolni.

Blob
ok kivárjuk 😊
Eu kliensel várd meg az F2P patchet és utánna próbáld, egyenlõre csak US kliensel mûködik jól.

Blob
hát belõttem de eléggé hiányos, a fele nem is látszik 😄😄 lol
NA ilyenkor mi van?
Blob
Hát ez nekem sem mûködik érthetetlen, pedig már nem 1et kipróbáltam :S
köszi szépen a segítséget!

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

angyal2232
ha egy kicsit hasznalnad az agyad akkor elolvasnad azt ami a bannerbe van irva de még arra is lusta vagy hogy segits magadon😄

ha nem nagy gond, tudnál küldeni arról egy linket, mert mindenhol keresgetek, de kifejezetten az eu klienst sehol sem találom... :S

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Töröld le a kliensedet és töltsd le az EU klienst.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Skirmish rendszerrõl tud valaki egy jó leirást?
Igen, többször is 😊

és hogy mehetek át az európai szerverekre?

Szaruman
Amcsi szerveren vagy.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

sziasztok!
firefoot szerveren kezdtem vagy két hete, haverom meg tegnap, aki most az eldar szerón van, csak én sajnos azt nem találom a felsoroltak között. valami tippet nem tudtok mondani?

angyal2232
jó helyre másoltad? user/documents/lotro/UI/Skins
ha nincs UI csinálsz és Skins-t is

Nekem valamiért nem hajlandó észrevenni a játék, pedig szívesen kipróbálnám.. ( Vistat használok ). Mondjuk a Fraps sem mûködik Lotro alatt ( WoW és AION alatt igen )

angyal2232
http://i245.photobucket.com/albums/gg74/daimonium/lotro/DaimonUI/preview.jpg

angyal2232
ez a DiamonUI tényleg nagyon jó csak ajánlani tudom mindenkinek aki unja vagy esetleg ellenszenves az eredeti interface!

Jó lesz ez a buffbar.. már tetszik <#ticking><#vigyor>

lotro buffbar in use and tutorial

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Tyler Durden
Néztem a mirkwood-osat is, de szerintem a MoM-os jobb, maradok annál ha beválik (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

MrStokes
Nincs mit, van ott meg hozza egy Siege of mirkwood temajau skin is, azzal is nezd meg! 😊

Jah igen, az meg fontos irja is a leirasban), hogy elvileg ez a UI mar 4.02-es verzional jar, de europai klienssel (ahol meg nincs Free to play es addonok sincsenek meg tamogatva) a 4.0-as verziojut kell hasznalnod.

Tyler Durden
Köszi a linket, este betesztelem.<#eljen>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

MrStokes
Tengap sikeresen lecsereltem a jatek default felhasznaloi feluletet erre:
DaiumonUI 4.0.

Hat, eddig is tudtam, hogy egy jo UI-val konnyebb az elet, de csak most jottem ra, hogy a szamomra nagyon ellenszenves default UI volt az, ami miatt nem tetszett annyira a jatek, amiert ugy ereztem, hogy ez nem az igazi.

Hihetetlen, hogy mennyit tud dobni egy jo UI esztetikaja a jatekelmenyen, mondhatni szarnyra kaptam, olyan orommel vetettem magam bele a jatekba.

Szoval, akinek kicsit is idegen a jatek alapban felkinalt felhasznaloi felulete, batran probaljon ki masok altal heggesztett UI-kat, megeri!

Tyler Durden
Kezdõhely nagyon feelinges, mármint szép meg minden. Ami frusztráló tud lenni, a rengeteg ide oda szaladgáltatós küldi, errõl már írtam pár hozzászólással elõbb.