The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#hehe><#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

- tudom, hogy ez nem vigasztal, de nekem 64 bites win7-el jól megy a játék

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Sáska
Koszi MrStokes - bar mar mi is annyit keresgeltunk, hogy mar ezt is probaltuk tegnap, persze nem segitett semmit sajnos 😊

@ Walkyre: megnezzuk, majd szolok, hogy jutottunk-e vmire.

Esetleg probálja meg másik Microsoft.NET Framework verzióval nekem a legújabbal pl hasonló dolgot produkált win7tel.

Syrn, Freylana, Kywara

MrStokes
Annyit modositanek az elozo hsz-emen, hogy DDO-val kapcsolatban talaltam egy ilyet. Azert batorkodom ezt ide belinkelni, mert tudtommal DDO is Turbine produkcio, es hat ki tudja, hatha.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Hat ez bizony kemeny dio, mar legalabb 1 oraja keresgelek ez ugyben a kulonbozo forumokon, de meg nem nagyon talaltam ra semmi ertelmeset. A hivatalos forumon is irtak mar paran ezt a dolgot, de megoldast meg nem irt senki.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sáska
nem, ugyanazt a verziot toltotte le, amit en is. nalam gond nelkul megy (enG😎. meg a hivatalos oldalrol szedte le, a szerverlistaig meg el sem jut, mert a launcher az examine game data / update game data-nal beadja a kulcsot, azzal a hibauzenettel, amit irtam lentebb (cannot find language data file).

MrStokes
Az nem lehet, hogy nem a megfelelo verziohoz telepitete fel a klienst, tudom is en, usa klienst telepitett es az europai szerverekre akar vele felmenni?

Sáska
most hogy ujra elofizettem, az egyik baratom is jonne jatszani, de valamiert nem sikerul a jatekot raeroszakolni a gepere.. Mar megneztunk kismillio forumot, a hivatalos support oldalt, de sehol nem bukkantunk ra a megoldasra; gondoltam rakerdezek itt is, hatha valakinek van tippje, vagy talalkozott mar ezzel a jelenseggel:
A jatek felinstalalasa utan amikor a launchert elinditja, megakad a tortenet az "examine game data" pontnal, es azt az uzenetet kapja, hogy "cannot find language data file, installation may be corrupt", ezutan retry utan elakad az examine core data-nal, es ennyi.
64bit-es win7et futtat, van a gepen tobb jatek, koztuk mmo-k is, mind gond nelkul megy.
mar letoltotte 2x is kulonbozo helyrol az install file-okat(hivatalos downloader illetve torrent), valamint tobbszor ujrainstalalta a jatekot (ami sosem jelzett problemat), ezen kivul probalta adminkent futtatni mind az installt, mind a launchert, probalt tuzfalat kikapcsolni, virusirtot kiiktatni, routert kikotni a rendszerbol, es a tobbi tippet is megprobaltuk, amit mas forumokon irnak, de mind hiaba, a problema meg mindig jelen van.
Ha valaki tudja a megoldast, pls help! 😊
tx

Tyler Durden
óbazd, agyfaszt kapok..<#zavart2>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Érdekes beszélgetések/kijelentések látnak napvilágot <#vigyor><#vigyor>

"Legal aspect may require a more solid launch. We having a lot of issues with the Turbine billing system, buying Turbine points, spending Turbine points. They are all things like pay for 30 days of game time. Get 3 hours. Buy Turbine Points do not get your points. Buy something from the store. Do not get your stuff.

Here in the USA, our legal code is heavily weighted in favor of the business. Customers have very few rights. Very few options to get back at a company. Government will not intervene until a company starts screwing over hundreds of thousands of customers. Or the monetary total is the 10 - 100 million dollar range. Even then it takes years for the system to grind.

Codemasters has to obey EU and British law. What little I've ready about EU law. It is the other way around. The EU has no problem with wrestling with companies like Microsoft beating them up. USA government has no stomach to fight with a behemoth like Microsoft.

If this is the issue. Codemasters is afraid of what going to happen to them live launching F2P. Legal disaster. Customers go nuts. They are not going to say anything. Codemasters can not say something like - Turbine launched F2P too early. With too many defects. We can not launch a product that is in such horrid shape.

If this is the problem. Turbine not going to provide an answer like - we screwed the NA customers with a buggy launch. EU and British law does not let get away with kind of behavior / product.
Last edited by Yula_the_Mighty; Sep 25 2010 at 02:35 PM. "

Szánalom.. azt se tudják mit akarnak <#eplus2>

MrStokes
Nem ertem ezt a sok sirast.

Elvileg az a welcome back week igazabol welcome back weekend, legalabb is a buff tooltip-je szerint, es hat azert sokkal tobb ideig volt ingyenenes a jatek (az ingyen lovastaxirol nem is beszelve), mint egy hosszu hetvege.

De meg ha nincs is igazam es valoban welcome back week volt, akkor is legalabb 2 hetig ment a moka.

OK, F2P eu-ban kesik, nem tudtak az USA verzioval egy idoben inditani, ezt el lehet fogadni, vagy sem, ez van.

de játszani kéne már... 😄 tök nyolc hogy... akkor legalább nyomják be a welcome back hétvégét addig amíg meg nincs a f2p... addig is ingyen lehet nyomni......
<#eljen> ne tedd, me elpitsáznak <#ticking>

CM nagytesó figyel! (( csak nem arra amire kéne <#hehe> ))

de annyira nevetséges máskor ugye content updatek elõtt vagy 1 hónapja kiszokták rakni loadingnál hogy xy coming soon.-de most még ez sincs.ez is már egy kis megkönnyebülés lenne hogy tényleg hamarosan, vagy ez hogy képzelik? megvan a dátum és akkor gyors felraknak egy képet majd odairjak "holnap" 😄 ..meg nemtudom enedwaith-ot simán odaadnám a népnek sok közük ugye nincs egymáshoz a f2p-el.max annyi pontok miatt,de akkor utólag adnak 300pontot mindenkinek.azt ennyi..sztem nagyon sokan ellenének vele addig. én se reklamálnék😊)

de.. ááá .. induljon már... Welcome bcak week vége... erre most már nem veszek gc-t... várok az iréra-re... a f2p-re....

fene enné meg...
Tyler Durden
Hát hja, én mondjuk nem szeretnék pesszimista lenni, de ennek fényében az októberi indulás eléggé esélytelennek tûnik.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

De mindenképpen több mint a nagy kuss...

Tyler Durden
Hát ez kb fos habbal (: Reménykedünk, majd lesz vmi stb stb, benyomták a bullshit generátor és ezt dobta ki <#kacsint>

Mai nyitó infó:

"Welcome back update27-Sep-2010

Dear Players,

We would like to advise that the Welcome Back will come to a close today. We would like to thank you for your participation and hope you have had a fun time reacquainting yourself with Middle-earth.

We hope to launch Free to Play soon in Europe - we are working hard with Turbine to get the new LOTRO Free to Play update as quickly as we are able to.

We look forward to seeing you there!

The Codemasters Online Team."

na már megváltozott az eu honlap... de 14 day trial-van az elején szóval még semmi f2p-re adó jel :S
shaba23
elvették az ingyenlovastaxit 😞
Talán ez jó jel a free to playre ha az oldalt is átalakítják.
nekem meg a lotro.com bárhova kattolok átirányít az eura.de már 3 napja

Nem megy a lotro eu oldala...
MrStokes
Egen, a sok WoW szolozas utan nem art ujra szocializalodni kicsit! 😄

Blob
1szerü a megoldás, megkérsz egy nagyobb szintü embert segítsenk kiszedni a cuccot és már jobb ruhát tudsz majd csinálni, a rutinosabbak így tesznek 😉
MrStokes
Igen, erre gondoltam. 😊
Konkretan ugy nez ki nalam, hogy par mobra jut 1-2 teller es muszaj oket leszednem, nincs mit tenni. 😊

Na de ez meg csak hagyjan, ez akkor okoz igazan nagy gondot, amikor a feladat eljutni A-bol B-be lohaton. Gondolhatod milyen gyorsan szoktam eljutni az uticelomhoz. 😄

Elindulok, hopp egy teller, lorol leszall, leszed, lora fel, indul tovabb. Par mp-cel kesobb, hopp megint egy teller... es igy tovabb! 😄

Tyler Durden
Szerintem arra célzott, hogy mivel állandóan barangol és szedi a fémeket, emiatt a karakterével kevesebb ideje jut küldetésekre, meg farmolni a mobokat és a karakter szintje nem nõ (:

- magától a szedéstõl nem nõ a szinted, ahhoz meg is kell olvasztani õket (ha nem mondtam újat akkor bocs, nem froclizásnak szántam -- láttam ilyen kérdést chaten)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Tyler Durden
Én is lassan haladok, de mondjuk nem is sietek sehova. Pár nappal ezelõtt arra ment el az egész estém, hogy a hobbit területen a postás és a pités küldiket csináltam. Roppant jól szórakoztam, mire mindenhova elvittem a cuccokat. Eközben sejted a szinten mennyit fejlõdött 😄 /xtra kibabrálás, hogy miközben pitét vagy postástatyót fuvarozol nem lehet miningolni :S/

Tatyla
ja basszák meg,épp ma akartam ismét játszani és tessék...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MrStokes
Ezzel en is igy vagyok, szedem, ahol erem. Csak valahogy a szintem nem akar feljebb kuszni, vajon miert... 😄

Tyler Durden
Hobbit területen annyit kell mászkálni, hogy szarásig vagyok tinnel. Copperbõl meg adtam egy másik magyar srácnak is. Silver és Iron telérekre pedig tényleg nem lehet panasz szerintem, persze nem szabad lustának lenni, mindent amit látok a map-on lelegelek <#idiota>

MrStokes
Koszi az infot, majd kitapasztalom ezeket en is, csak legyen vmi indulo szellemi toke ez ugyben. 😊

MrStokes
Mondjuk a tin es egyeb rare tarsainal meg talan meg is ertheto egy bizonyos merteku tularazas, leven az adott tier-ben elofordulo erc ritkabban spawn-olo verzioja.

Tin-nel nekem is gondom akadt, alig sikerult osszekaparni elegendo mennyiseget. Silvert viszont viszonylag eleg jo mennyisegben lehet talalni a megfelelo helyen. De inkabb alt karektereim szakmajat tamogatom vele, meg ezeltal a fokarit is a keszult felszerelesi targyakkal.

Tyler Durden
Ahogy én néztem, minden szemetet beraknak ah-ba, úgyis jön az új nemzedék fogalma sincs semmirõl és megveszi. Ezt szerintem 1 ideig ki is lehet használni, más téma, hogy én nem fogom a pénzemet a túlárazott /lásd tin ore/ cuccokra költeni..

- ha engem kérdezel én nem tudom 😊 De megmondhatom én miket raktam be ...
- explorerként a fára - fémre nincs igazán szükségem, így amint megvettem a játékot azok mentek be AH-ba minimum 10s/db áron (silver bar pl. 40s-el) amik egybõl el is mentek. Ami recept esik és nem túl gyakori AH-ban azokat 40s/99s-el rakom be
- chaten tegnap panaszkodtak, hogy 25xtin ore van bent 1g-ért (nem tudom elment-e)
- amióta nem fejlõdik a szakmám az alapanyagoktól (copper ore, bõrök, fák) azokat rakom be hasonló áron. Persze bármilyen szakmához szükséges anyagot érdemes lehet berakni, csak néha így is sok idõt töltök AH-ban

MrStokes
Ertem, koszi szepen a valaszt!

MrStokes
Inditottam tobb karaktert, amik a szakmaikkal kisegithetnek egymast, de trial-ban erre nincs lehetoseg, mert trial-os karakterrel nem tudsz masik karinak (igy a sajat altjaidnak sem)mail-t kuldeni.

Aztan ott van az, hogy ha pl. vki keres instaba embert es te jelentkeznel, akkornem tudsz rairni az illetore /tell-el, mert az is le van korlatozva, max az adott chat csatin irhatsz, hogy ugyan kuldjenek invet.

Megkerdezhetem, hogy mik azok a targyak, amiket altalanossagban alacsony szinteken erdemes lehet betenni az AH-ba?

Különbözõ shardokat a bounty q kívül még rare mobokba találsz.
Majd skirmishbõl is lehet kivenni õket ha tudsz majd ’skirmishelni’.

Syrn, Freylana, Kywara

- én is triallal kezdtem, de annyira nem zavartak a korlátozások. Mondjuk AH-zás után lett hirtelen 3g-m, de az gyorsan lekopott 2g-re 😊
- én leginkább a területek 'unlockolása' miatt vettem meg a játékot

MrStokes
Azert koszi!
Igazabol azt a kerdest nem is konkretan neked szantam. 😊

Szoval a kerdes tovabbra is el, akinek van rola infoja, ne tartsa vissza!

Sajnos nem tudom a kérdésedre a választ. 3 éve volt amikor én T2-t fejlesztettem, ráadásul 1 hete tértem vissza, igy nagyon sok dolog még nekem is új.😊
Na hát ez fasza....Reggel még be tudtam logolni msot meg már nem <#boxer>
Kezdhetek új trialt hurrá.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MrStokes
Hat igen, ebben van valami. Nem szoktak az ilyeneket csak ugy, egyik naprol a masikra, barmilyen bejelnetes nelkul meglepni.

háát neki legyen igaza.de utolsó bejegyzés ami szombat-vagy vasárnap volt.akkor azt irták hogy nagyon dolgoznak rajt és "few weeks" szóval hetek.. de az lenne a legjobb ajándék ha minden rendbe lenne és a héten már kijönne😊 báár akkor mondtak volna hivatalos dátumot is.

MrStokes
Huhh, akkor kulon orulok annak, hogy ma vasaroltam meg a jatekot.
Eloszor ugy gondoltam, meg varok vele kicsit, hatha mindjart itt a F2P, mert akkor mar magat a jatekot nem kellene megvasarolni, csak max. elofizetni. De mivel a jatek tetszik es mar nagyon idegesitett a trail sok korlatozasa, inkabb megvettem.

Amugy nem lehet, hogy azert szuntettek be a welcome back week-et, mert mindjart (par napon belul) jon a F2P? Tegnap a jatekban vki egy bizonyos forum post-ra hivatkozva mondta, hogy penteken varhato a F2P.

MrStokes
Ha mar crafting: Metalsmith-nel Tier 2-ben a lila receptekhez hasznalatos Sapphire Shard-nak van vmi egyeb beszerzesi modja, mint haromszor ismetelheto bounty kuldik reward-jakent ?

Egyébként vége a Welcome back weeknek. Szóval jó nagy segget csináltak a szájukból, és mégsem addig tartott amig az EU-s F2P-t élesitik.