10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Gideon Wieth
    Nah hát tök jó :D Lovagolni pénzért lehet, úgyhogy az ki van lőve, pedig úgy emlékeztem az még mindenkinek ingyenes.. :S Na mindegy :D akkor gyalogtúra van :D
  • foxxi
    De az. Ugyhogy nem is kéne linkelgetni.

lotro-europe.com az EU honlap, míly meglepő
  • sanyi83
    Sziasztok! Működik az a kliens amit most lehet letölteni a hivatalos oldalról?Mert mi hárman próbáltuk elindítani különböző gépeken de egyiken sem indul el.Kell valamit leszedni hozzá?
  • SirAlo
    A http://www.lotro.com/ nem az amerikai oldal ?
  • McFrost
    http://www.lotro.com/
    http://community.lotro-europe.com/
  • SirAlo
    Leirja valaki mi a jatek oldala? mert a https://www.lotro-europe.com/ -on csak a regizos ablak jon be de belepni vagy hirek semmit nem lehet megnezni, csak az amerikai oldalon:S
  • McFrost
    1005 pontom van :)
  • ezustszem
    Vadi új ma 3 játékot telepítettem , de hát bármi lehet.
  • DonnieBrasco
    Nem lehet, hogy a winyód hibázik? Defrag mikor volt?
    Mást tényleg nem tudok már kitalálni...

DB
  • ezustszem
    Hát nincs szerencsém. 99% nál kezdte a has errort újra valahol meg lehet nézni melyik fájlal van baja?
  • MrStokes
    Az is lehet, hogy most meg igy mukodik, de meg nem veszi figyelembe a F2P megletet, es az uj termekkulcs hozzaadasa lehetosegenek visszaallitasaval ez is valtozni fog.
  • DonnieBrasco
    Most írom le kb 25.jére...
    Fogsz tudni játszani az alapjátékkal, de csak az első pár adag küldetés lesz elérhető. 20-as questek felett meg kell majd venned az alapjáték quest packjeit. Móriáét nem.

DB
  • MrStokes
    Igen, sztem fogsz tudni igy is jatszani, Moria-s kieg ugyis majd csak lvl 50 korul lesz erdekes (leszamitva, hogy a kieg megvasarlasaval +2 extra karakter krealasara leszel jogosult).
  • Gubberx
    To activate and download the game proceed to www.lotro-europe.com and enter the Account Management page. You will need to have an active account with LOTRO Shadow of Agnmar activated before you can activate Mines of Moria.

Hmm ezek szerint nem fogom tudni aktiválni :S
  • Gubberx
    Akkor lényegében az nem gáz hogy az alap nekem nincs meg mert ugye az ingyenes, csak a moria-t vettem meg és akarom hozzáadni?
  • Andrews2007
    Tehát 2 napon belül megpróbálják megjavítani a dolgot. Szomszédom se tudta a Móriát regisztrálni emiatt de az alapot meg igen.
  • Andrews2007

Unfortunately during the launch phase of Lord of the Rings Online free to play it is not possible to add game keys to your account. This facility will be brought back online shortly - hopefully within the next 48 hours.

Ez azt jelenti hogy sajnálatosan a LOTRO ingyenes módjának elindításakor történt egy kis hiba: Nem lehet kulcsokat megadni a profilodban az alap és kiegészítő játékokhoz. Remélik hogy minél gyorsabban kész lesznek ezzel, remélhetőleg 2 napon belül.
  • Kheled
    Kövi update új lovai! minden területre lesz most már egy repus mount.valamelyik gyorsabb pár %-al. és már zászló is van melletük.rank 12es paci azért durva:)
  • DonnieBrasco
    Ez fura. Tuti nem a tesztklienst próbálod? :)
    Tényleg valami egyedi gebasz lesz nálad, mert már mindenféle trükközés nélkül is megy a patch a legtöbb embernek... :/
    Remélem, összejön!

DB
  • Gubberx
    Ezt valaki lefordítaná nekem magyarra?

Unfortunately during the launch phase of Lord of the Rings Online free to play it is not possible to add game keys to your account. This facility will be brought back online shortly - hopefully within the next 48 hours.
  • ezustszem
    Has error - lecseréltem a javasolt fájlt, túl ment valamelyest, mojolt 1 ideig majd újra has error. Reggel detto , most uninstal és újra töltöm a klienst hátha.
  • Gubberx
    Nah végre sikerült megvennem digitálisan a mines of moria-t, viszont mikor megpróbálom hozzá adni az accountomhoz a codemasters oldalán, ezt a hibaüzit kapom: This subscription must be updated with a full product key for the same product. Valaki tudna ezzel kapcsolatban segíteni?
  • MrStokes
    A F2P-vel es a nagy update-tel karoltve nem tortent esetleg egy default UI redesign is? Vagy meg mindig ugyan olyan randa es visszataszito, mint regen is volt? (A kezdetektol fogva custom UI-t hasznalok.)
  • Gubberx
    köszönöm szépen
  • MrStokes
    Mines of Moriat pl. az itt irt oldalakon.

Mirkwood-ot tudtommal csak a hivatalos oldalrol lehet megvasarolni.
  • Faki
    Aki bétázott kap 500 pontot live-on. De ez az öccá valahogy 1000 lett nálam és még sokaknak is.
  • DonnieBrasco
    Aki volt a béta szerveren, az is csak a béta alatt kapott 5000-et, nem utána a live játékban.

DB
  • Gubberx
    így már okés akkor,le volt töltve meg próbáltam belépni de akárhányszor kiirta hogy 6574. vagyok a sorban és 174 min left akkor zártam is be :D
    Másik kérdés: Valaki tud olyan oldalt ahonnan meglehetne venni digitálisan a kiegeket hozzá?
  • seaedge
    Voltal is a beta szerveren? Mert ha nem akkor normalis, hogy nem kaptal pontot.
  • Gubberx
    Sziasztok!
    Nem írtak anno olyat hogy aki jelentkezik a bétékra stb, az kap az éles indulásakor 500 pontot? Na nekem nem jött...
  • DonnieBrasco
    Elvileg az is lehet, hogy csak a túlterheltség okozta valami indirekt módon. A linkelt cucc nekem és még nagyon nagyon sok embernek megoldotta, ezért is mertem terjeszteni.

DB
  • MrStokes
    Miutan megprobaltam az altalad javasolt modszert nalam tovabbra is ugyanugy hash hibat irt ki, aztan jodarabig otthagytam, had probalkozzon, hatha. Lass csodat egy ido utan jo lett, szoval lehet hogy amit irtal az segitett rajta, de az is lehet, hogy vmi mas, esetleg a fejlesztok csinaltak vmit vele.
  • Blob
    elvileg reggeltől már mindenkinek simán kell hogy működjön az updatolás mindenféle fájl másolása nélkül :)
    Pipázáshoz kel pipa? Akkor a lm így született pipával a szájába?, mert én nem tanultam sehol csak egy csomag fű kel és már szippantom is :D
  • Gideon Wieth
    na ez a hobbit quest kell nekem :-)
  • DonnieBrasco
    Kb. rengetegszer le volt ez pontosan így írva, itt is, saját fórumon és még egy rakás helyen. Lásd előbbi kommentem neked. Ez mindig is így volt tervben, és ezek szerint így is működik tényleg.

DB
  • DonnieBrasco
    Milyen hiba? Mert a Hash errort garantáltan 100%-ban mindenkinek orvosolta ez, az összes fórumon ami létezik, kivétel nélkül. Nem lehet, hogy más hibád van?

DB
  • DonnieBrasco
    Mert nem kerültek a tulajdonodba, csak "lízingelted" őket, legalábbis az alapjátékokat.
    A kiegeket ha megvettek, azok questjeit teljesen egészében el tudod érni Premium tagként is, nem kell újra megvenni. Csak az alapjáték 20 feletti questjeit (kivéve Epic).

DB
  • BoneDragon
    Snowbourn szerveren keresek klánt! =)
  • MC Hapci
    na megkaptam az 500 pontot meg kaptam mellé még 1k-t én is..
    Na de ami az érdekes az alapjátékba tartozó összes quest packot meg kéne vennem... A mines of moria a store szerint meg van ami helyes , és csak a mirkwood ot kéne meg venne mami szint úgy meg van amúgy.. ilyenkor mi a te endő..
    Mert csak a mines of moria-t számította be nekem ezek szerint a cég... :S az alapot meg a mirkwood-ot nem... Valaki ötlet?:S
  • Tusy
    - tegnap délután ~5 óra alatt sikerült az upgrade, ehhez csak a programot kellett 4x-6x újraindítanom. Belépni tegnap nem tudtam, pont off-line volt az összes szerver amikor próbáltam
    - ma reggel beléptem; trial után volt az alapjátékkal 1 havi előfizetésem és gondolom ezért kaphattam 1000 pontot, 500 pont meg jöhetett a f2p bétából. 1 karaktert néztem, de mintha a meglevő 5 táska nem lett volna 3-ra lekorlátozva (aminek örültem, mert a 4. bag unlockja soknak tűnt) és a felvett küldetések is megvoltak (lvl20 alatti kari)
    - shared slot alapból nem jár (gondolom nem, de jó lenne) ? 20 slotért 1250 pont egy picit sok, akkor egyelőre marad a mail