The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- te olvasol is vagy csak írni tudsz?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

MrStokes
Ha nem lesz, hat nem lesz, de miutan F2P lesz, barmikor visszanezhet jatszani ha lesz kedve, nem kell a nem letezo WB-kre varnia.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Blob
ha elindul az F2P nem lesz semmiféle WB, miért kell mindent 100* elmagyarázni, hihetetlen hogy mi magyarok menyire ostobák vagyunk!!!
helyes <#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

- ok, még nem ébredtem fel egészen 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- részemrõl a lázadás oka (bár eddig nem hangoztattam), hogy a cég a saját maga által adott f2p kezdeti idejét eltolta, és nekem eddig nem sikerült egyértelmûen kihámoznom, hogy mit is akar és azt mikor
- trialt kezdtem amire megvettem a játékot (tehát nekem már nem is ingyenes), ha az lejár és addigra sem lehet elõfizetés nélkül játszani, akkora részemrõl ennyi volt a játék (gondolom néhány wb 7 végén azért visszanézek). De az eredeti (hivatalos) ígéretek alapján nem így terveztem

én még azért is várom a f2p-t mert legalább lecserélik a képeket a launchernél.meg belogolosnálXD már túl sok volt ezekbõl a képekbõl😊)

ma csütörtök van.ebbõl kitalálhatod😊

- szerdánként 9-14 között van karbantartás?

Bebebeeee! Én meg bent voltam fél8 óta ( bár csak áltam egy helyben és kinchaten osztottam az észt <#ticking><#vigyor> ).

No most akkor pihend ki magad, emelgess legalább 100kilót hogy kondiba maradj, és 2 után találkozunk <#alien><#ticking>

Solid Snake
Makker vagy, én azért is beloggoltam aztán meg ki, megvolt a napi kvóta <#papakacsint>
Oké fõnök, még van 9 perc szerver offig 😄 melyik instát toljuk le? <#ticking><#vigyor><#hehe>

Solid Snake
Pazzeg Te ne itt írogass hanem gyere már játszani <#banplz>
jah! arathor! vagy mi a faxom a neve... ott jóóó sok a magyar! <#mf1><#ticking>

Solid Snake
Tuttokk egy gyó szevertot amin sok lenni a magyar <#integet2><#idiota>
Blob
Ezt valaki még 1x megkérdezi tökön szúrom magam<#falbav><#guluszem1><#merges2><#wow1><#csodalk><#idiota><#circling>
tanuljatok már meg olvasni! #6907

Sziasztok. Melyik szerveren érdemes játszani? hol játszanak a honfi társak? 😄😄DD
értem kösz
skirmish trainer-nél tudsz másmilyet venni. van jó sok fajta ( a leghasznosabb a baner-es meg a healer-es ), többet is fejleszthetsz, trait szerüen tudod õket használni ( és csak a skirmish pontjaid száma határozza meg mennyit tuningolsz és milyen szintig <#ticking>

Áááááááááá, ez gyilkos bazeeee!! na le si pihenek mert ez teljesen megzsibbasztott, ( Good night Middle-Earth! )<#falbav><#banplz><#ticking>

helosztok. az lenne a kérdésem hogy skirmishben lehet venni több segítõt is vagy ezt a kezdõ emberkét lehet tuningolni? és ha lehet akkor hol lehet?

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Sáska
"kiveve ha Ni Hao" <#hehe><#hehe>

Pontosan így gondolom én is 😊 Semmi pénzért nem játszanék US szerveren a már leírt okok miatt.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

shaba23
majd akkor lesz nagy a szívás, mikor az ingyenjátékosok rájönnek, hogy azért a 10TB-ért bizony meg kell ölni azt az 100000 farkast és még csak XP-t sem adnak😊 Ja és ha be akarnak nézni Lone Landsba, vagy North Downs-ba, azért jó sokat kell perkálni😊
Sokan félnek, hogy f2p miatt elözönlik a szervereket a vérpistikék. Valóban elözönlik, kb 1 hónapot maradnak is, aztán belefásulnak a farmolásba (kivéve ha Ni Hao), vagy inkább befizeti. Szóval meg lesz ez szûrve rendesen.
Gyerekek komolyan nem értem ezt a hisztit... bírjátok már ki egy kicsit... én is kibírom lassan másfél éve...😊
Egyébként nem tudom mi a nagy lázadás tárgya elvégre ingyen van ajándék lónak meg..

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

ez kb pont elég... csak a türelmetleneknek éri meg... a legnagyobb közösségek még mindig a snowburn EU serveren vannak, és ily szempontból az US sose éri utól. + ugye, ha jó idõpontot fogsz ki és jó sok amerikai tökösgyerek játszik akkor olyan pinged lesz hogy egy diavetítés is 50fps-nek tünne hozzá képest.

Szal megéri! <#ticking>

Hátrány az eltérõ idõzóna, ezért jóval kevesebb online playerrel találkozhatsz, valamint valószínüleg nagyobb ping.

Gideon Wieth
Sziasztok!

Amerikai szerveren milyen elõnyök és hátrányok érnének ha játszok?? Elõny ha jól láttam akkor, az, hogy ingyenes már... ÉS a hátrány?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Köszönöm, de nagyon jól érzem magam itt 😊

No,akkor keress más mmo-t nub

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

No, én ezért nem örülök az F2P-nek. Köszönöjük Emese!

gratulálok...

Tyler Durden
Elkerülte a figyelmemet, akkor még lvl up van, jelenleg 18on vagyok.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

MrStokes
En annyit olvastam rola, hogy 20+, de mint Foxxi irta: 20-24.
Ezt az elokuldit viszont jo lesz megkeresni minnel elobb, mert mindjart 23 vagyok.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hónap vége van.Hol francba van már F2P kezdés??

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Tyler Durden
Hányas szinttõl lehet menni oda? Nekem is ez a bajom, hogy tank lennék de a terepet nem ismerem, azt heveny anyázást el szeretném kerülni 😄

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Nem nagyon lehet eltévedni. Great Barrow lvl 20-24 közötti, és egy elõ quest line-t kell megcsinálni. Érdemes öregerdõ szélénél kezdeni a küldizést.

Amugyan full fellow kell a kipucolásához <#hehe> Magas karit nem érdmes vinni magatokkal, me elveszik a varázsa. Fõleg ha elõször mentek <#ticking>

MrStokes
Great Barrows-ba szolo kuldik nincsenek?

Lvl 22 vagyok es kicsit furcsallom, hogy semmi GB-vel kapcsolatos kuldivel nem talalkoztam meg, pedig mar tervezem oda a latogatast.
Epic kuldivel vol. 1 book 2 elejen tartok.

Mondjuk lehet nem guardian-nal kene odamenni elsokent, ugy hogy meg azt sem tudom mi fan terem az az instance, nem hogy majd en vezessem a csapatot(, mert ugye jellemzoen a tank megy elol es ha o nem tudja merre kell menni, azt sokan zokon szoktak venni).

vannak olyan hardver elemek amiket nem vagy nagy mókolással támogat csak a játék. lehet hogy pont egy ilyenbe futott bele. Én azért egy velõs posztot írnék a communityn <#ticking>

Sáska
nekem is azon fut, es nincs is semmi gondom vele. viszont a srac feladta, mondvan, hogy tobb idot mar nem akar ezzel foglalkozni, szinte mindent megprobaltunk.

dehogy, õ csak olvasgat <#ticking><#hehe>

.....meg foxxi <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

volt. szeptember 10-e. De ha lentebb olvasod a leírásom ( #6874 ). akkor láthatod hogy amcsiba se fenékig tejfel az élet.. sõt! bosszantóbb mintha kise adták volna. Igy legalább ( reményeink szerint ) mi már kigyomlált, bugmentes frissítést és f2p-t kapunk. De ehhez idõ kell. És egyenlõre nem mondanak semmit, gonolom okulva a nagy dirr-durr szept 10 minden fasza lesz beégés után már óvatosabbak. Ennyi. Fölösleges boncolgatni, hisz a valós tényeket csak a fejlesztõ és a cm tudja.

MrStokes
De valami hivatalos bejelentes gondolom volt mar rola, nem csak a forumon tejengo szobeszed?

komoly. nézd a hivatalos community-t...

MrStokes
Ez komoly? jonni fog ki egy nagy content update hamarosan es meg nem tudni rola semmit?

mivel együtt jön a f2p-el ezért semmi.

Az új rohanos(asszem) kieg-rõl van valami infó, megjelenési pletyka, stb?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak