10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#7584 Nagyon szépen köszönöm
És az is free dolog ? Vagy azért is fizetni kell majd ?
Menüből lehet választani ? -
#7583 "Skillek sokszori használatáért is kapsz pontokat" - igen, mivel az is deed :)
sith7, skirmish 20-as szinttől lehet, meg fogod látni a megfelelő helyen :)
DB -
#7582 Ez jól hangzik, és ilyet hol lehet találni ?
Hol lehet ilyet játszani ?
Adott városokban ? -
Andrews2007 #7581 A Skirmish itt azt jelenti hogy 1-2 területe és várat várost meg kell védeni az ork és egyéb lények rohamaitól huzamosabb ideig barátokkal vagy a gép segéd embereivel. Asszem. -
Andrews2007 #7580 Skillek sokszori használatáért is kapsz pontokat, szörnyek öléséért, 1-1 terület részletes felfedezésért. Instákban is van pont lehetőség szerzős deed. Reputációkért is adnak stb. -
#7579 Istenem ... csak érteném miről beszéltek ...
skirmish, deede ...
Stratégiában oké a skirmish ... itt mit takar ? -
#7578 Deedekért. Másért szerintem nem, de nem 100% Viszont elég sok mindenért kapsz deedet, pl. most már repu státuszért is jár.
DB -
#7577 Arrol mit lehet tudni, hogy pontosan mikert ad a jatek TP-t? A F2P ota csak egyszer voltam eddig fent es akkor is vegig skirmish-eztem, ezert a deed-eken kivul nem tudom mik azok amikert jar a TP. -
#7576 Értem, köszi
foxxi
Hát ha így ütöd a falba, akkor persze , hogy fáj -
foxxi #7575 Semmi gond, csak fáj a fejem -
#7574 Türelem tornaterem :)
Mindenki volt noob....
DB -
foxxi #7573 -
#7572 Nem, nincs szintkorlát egyáltalán. Csak egy idő után nem lesznek questek, csak az epic quest line. Ettől függetlenül lehet nyugodtan fejlődni, akár 50-ig is.
DB -
#7571 Csak level 20 - ig free ??? ... már tegnap 1 óra után 4 - es voltam -
#7570 Tegnap az első magyar aki szembejött velem a "Vérfürdő" névvel büszkélkedett ... -
#7569 Mert sehol egyetlen MMOban sem lehet trágár szavakat használni, mivel egész kis gyerekek is játszhatnak és játszanak, akik közül többnek érzékeny lelkületű/bigott, pereskedni szerető szülei vannak.
Ja és mellesleg van ir rá valamilyen törvény (ami alapján nem is eredménytelenül pereskednének).
DB -
#7568 Hátha kijavítják ma azt is hogy a moria-t hozzá lehessena adni az accounthoz :) -
hurkagyurka #7567 MatthiasBrainFuck, magyarul azért viccesebben hangzik de nem értem miért járna bann egy ilyen névért, én speciel mindig csak rohogok az ilyeneken:D
és nem nem én vagyok :D -
hurkagyurka #7566 koszi a gyors választ -
#7565 Nekem így nézett ki: volt eleve 7 karakterem. Amikor először beléptem velük, a reputation deedekre megkaptam a TP-ket, de ez nem volt valami nagy eresztés, a 60-as szintű kapott 175-öt, a többiek kevesebbet jóval. Asszem mivel founder voltam, és volt pár hónap aktív előfizum az F2P előtt is, így kaptam 2500 Tp-t ezen felül. Egy picit játszogattam az új karakterrel, ő már kapott minden deed-ért. Így most összesen majdnem 3000 van, amit bármelyik karakter elkölthet.
DB -
#7564 Simán riportolni kell, és ban lesz neki. Ha látok ilyeneket, meg is fogom tenni (csak le kell írni az angol jelentését a GM-eknek, ennyi).
DB -
Herkulles #7563 Reméljük maintance után jóváírják az 500 turbiiiina pontot amit megígértek a bétásoknak… -
hurkagyurka #7562 Ha uj karaktert csinálok akkor a deedsekert annál is megkapom a turbine pontot? vagy minden deedért csak egyszer jár? -
#7561 Én pedig összefutottam Agyfaszmatyi-val, innen is gratulálni szeretnék a kiváló névválasztáshoz..... -
#7560 Majd meg fogod látni, a quest-adónál lehet majd megvenni direktben. Lone-lands az első asszem.
DB -
#7559 Ha elértem a lvl20 szintkorlátot, melyik quest pack csomagot érdemes megvenni? Mert én nem látok olyat hogy 20- -
#7558 Én is ott voltam ... -
Andrews2007 #7557 Csütörtönként mindig ez van volt lesz. :) -
Nephin #7556 Elvileg kettőig, normál maintenance van, néha kicsit hamarabb is elindul. Persze lehet, hogy a keddi mizériák miatt most csúszik majd egy kicsit. -
#7555 Delutan 2-ig (vagy 3-ig?) karbantartas van, addig nagyon nem erdemes erolkodni, lehet, hogy csak az miatt jon a hiba, mert nem tudja elerni a szervereket. -
#7554 Szedd le az írásvédelmet a lotro mappáról.
DB -
#7553 Mar epp kezdtem volna kepbe jonni, hogy ki kinek a micsodaja, erre most kezdhetem elolrol a folyamatot! :D -
sanyi83 #7552 Az milyen hiba ha ezt irja ki?
Can't open the data files.Check that they exist and that you have permission to write them.The program will now exit.[201]
Légyszi segitsetek!!!
köszi -
#7551 Jah, hozzank is jott par uj arc, szepen felduzzadt a klan letszama az utobbi idoben. -
#7550 hopsz :D Akkor bocsi ! -
foxxi #7549 De jóóóóóóóóóó -
foxxi #7548 A launcherednél a firkálásokat nem szoktad elolvasni?
"Maintenance today, servers are currently offline.04-Nov-2010Don't forget that today is maintenance day. The servers are currently offline whilst our engineers tune them up and update them. They'll be back online at approximately 13.00 hours, UK time (GMT).
If you are getting a 403 Forbidden message, this is due to the servers being down for maintenance."
magyarul: karbantartás van! -
#7547 Üdv.
Tegnap este 10-kor nagyjából 300 darab 10-es szint alatti új játékos rohangált a Snowbourn-on. Nem semmi :)
Rendesen pezseg az élet mindenhol. Egy rakás magasabb szintű, játékot korábban abbahagyó is nyüzsög. Teljesen király.
DB -
#7546 Sziasztok! Csak nekem ír ki loginnál error-t ? -
foxxi #7545 Sose volt ingyenes a gyorsközlekedés - lovaglás, csak ha event volt. nem tom miből gondoltad