The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- én a telefonnal bénáztam rendesen (otthoni számot adtam meg ahol csak szombaton tudtak elérni) de annyit tudtam mondani, hogy "I cannot speak English" amit meg is értettek. Az utána kapott email-ben megadott hotkey - online chat oldalon 2. nekifutásra kb. 20 perc alatt sikerült megadnom mit vettem tõlük és azt milyen email címre kértem, utána küldték a cd-key párost (a vásárlás kódjával célszerû belépni, gondolom az alapján keresték vissza az adatokat)
- vásárláskor még az OTP hívott (MasterCard), hogy megbízhatatlan partnerrel üzletelek, de ennyiben maradtunk

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

MrStokes
En az alapot es az elso kieget innen rendeltem. Itt kerul a ketto osszesen 13 dolcsiba, persze cserebe csak 2 cd kulcsot kapsz ( de azt eleg hamar), a jatekot dobozzal egyutt nem.

Viszont ezt csak akkor ajanlom, ha rendelkezel viszonylag elfogadhato angol nyelvtudassal, mert a rendeles visszaigazolasa keppen (ne kerdezd miert, sztem nagy baromsag) felhivnak es rakerdeznek a rendeles reszleteire.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Te hol láttad hogy 2400-ért meg lehet venni az alapot és az elsõ kieget, mert én csak a 35 dollárárt láttam ami mai árfolyamon 7200 ft.
Én sem láttam még sehol árulni a Siege of Mirkwood kiegészítõt a hivatalos honlapon kívül, bár igazság szerint ezen nem is igen csodálkozom. A játékfejlesztõk általában vagy nagyon olcsón, vagy akár ingyen árulják a régi kiegészítõket és alapjátékot, míg a legújabb kiegészítõt (amelyben általában az összes régi tartalom benne van) "rendes, normál" áron kínálják. Emiatt van jelenleg az a helyzet a LOTRO-nál is, hogy a régi kiegek fillérekért megvehetõek, de a legújabb az elég drága. Sajnos ez van, de javítsatok ki, ha tévedek és valahol mégis csak árulják "ócsó'ért" 😊

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Tud valaki a hivatalos EU oldalon kivül olyan oldalt, ahol megvásárolható a Siege of Mirkwood digital download verziója (doboz nélküli, csak a CD key). Kicsit horror árnak tartom a 20 Eurós hivatalos árat, mikor az alapjáték és a Moria kieg együttesen megvehetõ 2400 Ft-ért.
a gyors és gépírás követelmény az "angolul gyengébben tudóknak". De szerintem csak kifogtál egy, az átlagnál is türelmetlenebb playert. Ezért érdemes saját Kinship-pel menni, a pugot pedig a "végszükségre" hagyni <#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

hallod ezt a google fordítos dolgot csináltam mire beirtam hogy lassan fogok vissza válaszolni addigra kilépett a pt bõlXD
akkor használd a google fordítót. alt+tab és game ablakos mód kombó. Jobb 5letem nincs. Sajna nem a magyar a közös nyelv <#ticking><#hehe>
( még jó4 milyen anyázások mennének 24h-ba <#vigyor><#vigyor> )

basszus nem tudok elmenni great barow ba mert nem tudom megértetni magam az angol szeronXD
értem
5 szintenként.illetve 65ön többet is.bookok által

Szerencsere van ahol a fragmentacio kifejezetten elony. <#vigyor2>

helosztok. mikor kapok új skirmish map okat? mert most még csak kettõ van de gondolom van több is😊
MrStokes
Azt irja, hogy eloszor defragold a vinyokat Windows-ban, ez nalam legalabb 3-4 oras jatek, ha nem tobb.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Addig legalább begyakorlod a területeket, questeket, karik jellemzõit megismered. Van értelme! Elõnyben leszel a sok noob-hoz képest <#ticking>

Köszönöm a válaszokat. Hát jól hangzik amiket foxxi írt. Szeretem az apróságokat. Meg milyen mmo-lenne már az hogy max szinten nincs mit csinálni?😄 Most is megcsinálom az összes olyan questet amiért turbine pontokat lehet kapni. Persze nem tudom áthozni onnan a karit, de hát olyan karival nem akarok menni eun aki lemarad x darab bónusz pontról. Persze majd veszek is, de azért jó ha kapsz is ajándékba. 😊
Tatyla
viszont trial után ha lesz f2p akkor folytathatod a karit itt így viszont majd majd kezdhetsz egy ujjat mivel us szerverrõl nem hozható át...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lassú, mivel maga a játék is a "lassú vonalvezetésrõl híres". De hc papák kb 1 hónap LAZ játék alatt felnyomják a karijukat 65-re, fõleg ha tudják, mit, merre találnak. De ez persze nem azt jelenti hogy ha eléred a 65-öt karba teheted a kezed és örvendezhetsz, mivel még kismillió dolog, title, quest, book, stb. van ami megszerzésre vár.

Szal ez a nyugodtak játéka. wow vérpityu 2 óra után ráun, me még csak lvl 9... ( ami nagyon nem baj, kezdem ugy érezni hogy a készítõk is ismerik a wow és társait - nameg a közösségeit és direk tették "lassúra" a játékmenetet, ezzel is kímélve a közösséget ) <#hehe><#ticking>

Sziasztok!
Remélem minél hamarabb indul a f2p. Nem bírtam kivárni és most az amcsi szervereken játszom. Alig van lag és most az elején inkább elõny az eltérõ idõzóna mivel így mindig van mit ölni. Próbának nagyon jó. Trial-t csak azért nem csinálom az eu-n mert minden turbine point jól jön majd. Én meg úgy tudom hogy ezt nem kapod meg a trial során. Ezek nem kérdések. Én tudok visszafelé olvasni. 😄 Amúgy magasabb szinten mennyire lassú a fejlõdés? Nem gond ha nagyon , mert sro-n nevelkedtem és az még sz*r is volt ehhez képest. 😄
Tatyla
szerencsére ez nem a te játékod lesz majd meglátod...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Miért, nem csak a LOTROs fájlokkal foglalkozik? Nekem 500GB a vinyóm kb 20perc alatt kész lett vele, vagy még annyi sem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Bocsássá meg, viszaolvastam de lehet vak voltam,Nephin-nek köszönöm a választ! Amugy jelezném hogy valoban elmebeteg vagyok és papirom is van XD. Nah nem vitázok maj 1 honap muva visszanézek.
És mindig én vagyok a hülye hogy lehülyézem, de erre nem igazán illik az a jelzõ hogy "öcsém, te sztár vagy! már vártuk hogy megkérdezd és örülünk hogy 347ére is válaszolhatunk rá".

Akiben nincs annyi szocializálódott érzület hogy a lustaságát félretéve ne csak 2 postal olvasson vissza, vagy a b@szott nagy kép alatt ne tudjon rákattintani a linkekre, az igenis "lusta, vagy buba, vagy cinikusan hülye". Persze ez is szubjektív és lehet érte szidni ( ugyse érdekel ) <#ticking><#vigyor>

MrStokes
Sztem ilyen hozzaallassal lvl 20-ig nem fog eljutni, szoval a termeszetes szuro meg mindig mukodik a jatekban.

MrStokes
Nalam ez mar az elso pontnal buko, tudod meddig szenved a Windows 2 db 1 TB-s vinyoval? <#idiota><#shakehead>

te meg öcsém megtanulhatnál visszaolvasni ha már ilyen okosnak tartod magad, nem a játékkal kell hozzá játszani. Gondolom iskolában sikeresen elsajátítottad ezt a tudást.

Még lapoznod se kellett volna ( #6936, #6935, meg ott fent a kép alatta linkek ), de inkább a szádat jártatod meg 200szorra is ostobaságot kérdezel. Ha ennyire lusta vagy akkor meg ne játszál ilyen játékkal.

Nincs magyar szerver, de a legtöbben a Snowbourn-ön vagyunk. Az idõpontot még nem tudjuk.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Nem sikhülye ha nem rohadtul nem jáccottam még vele, amugy jo lenne 1 kis jomodor öcsém 😄
síkhülyéknek nem írunk <#ticking>

Ja és hogy ugye a Snowburn a magyar szero? 😄
Üdv all! Szeretnék kérdezni, ha tudná valaki mikor lesz Europában ingyenes a LOTRO pls értesitsen, elöre is köszönöm, mert sehol nem találok infot rola.
Mindenki csinálja meg legalább egyszer, rohadt jó!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tyler Durden
Hja és fantáziadús neve volt: Aragornn <#pias>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Jólvan... akkor nem egyedi az eset. De könyörgöm! Mé engem talál meg a sok barom??? <#duma><#ticking> Lehet a Kiscsaj név nem éppen ideális ez esetben?!

Lehet ezé kérte segítség mer nem beszélni angoltot, se nem a töröktöt <#idiota><#vigyor5>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

MrStokes
Hehheh, tegnag volt bent egy alalcsony szintu emberke, torok volt a draga, es minden 5. percben beirta a chat-re, hogy "Help the turkish players", de kb. ennyi volt az angol tudasa, es amikor kerdeztek tole, hogy megis miben, termeszetesen arra sem tudott valaszolni.

Nem lenne azzal baj, ha nem "kezdõket" találna mindenhol az ember. ÉS ha a közös nyelvet "az angolt" képes lenne megérteni. Nekem jut ki mindig Isten csapása a görögökkel, románokkal, spanyolokkal...

Evvan <#hehe> De, ma revasot veszek és ugyis megszerzem azt a Rune-Stone-t <#alien2>

shaba23
kissé nehéz normális partit találni nemhogy instához, de sima FS questhez is.
Jaja, remélem ma meglesz, me annyira jól néz ki <#taps><#ticking>

Próbáltam és tényleg gyorsabb lesz tõle /egy darabig/ <#eljen><#nevetes1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Ezt próbáltátok már?

LOTRO Dat File Defragmentation Tool

- Elõször fragmentáld a vinyóidat windowsból.
- Aztán másold be a LOTRO gyökérkönyvtárba, és inditsd el a LOTRO defregmentálót.
- Dolgozik kb fél-1 órát, ezalatt nem indíthatod el a LOTRO-t.
- Ha kész akkor tizedére csökken a betöltés, a zónázások, teleportálások töltési ideje!

Nagyon szuper progi!
<#nezze><#banplz>

angyal2232
már csak 2 és megvan az runekeeperednek a fegyver 😄

váháháháá, ríjok!! Garth Agarwen-re várok 1 órát.. erre a parasztok otthagynak 3 token után.. az ilyentõl agyfaszt tudnék kapni... <#falbav><#falbav>

jah utolag már megnéztem én isXD csak ingame meglepett a buff😄

shaba23
nincs WBW, csak buff
persze, az a lényeg😊
újra Welcome back Hétvége, új hír a f2p-rõl: soon... 😊

Kata
ezért kapsz egy frutit 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Ma baszott jószivû vagyok: LOTRO alapok "nem hülye" kezdõknek

lotro alapok

Olvasgassátok, mielõtt kérdeztek. Sok kérdésre ad választ.

Good Night Middle-Earth! <#ticking>

Blob
😄 ezt pont te kérdezed amikor ott a F2P F.A.Q. (magyar) 😄😄😄😄😄😄