10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
bgreg #7624 Hali.bejelentették hogy meg fog szűnni a game. -
#7623 Hát ezt ki kell próbálnom! :) -
foxxi #7622 Ha nyomsz egy C-t ( karakterlap ) akkor ott jobb oldalt van 3 "változó". Az alap kinézeted, outfit 1 ( lila ) és outfit 2 ( zöld ). És ott az 1és2-es helyre rakhatod az outfit öltözékeket és ebből adódóan 3 kinézet között variálhatsz, meg persze azon belül a ruhadarabok sok kombinációja.
Outfitekről bővebben, képekkel: Outfitter
Jó nézelődést -
#7621 Hogyan működik? A rajtam lévők átváltoznak? Vagy mi? :D -
Andrews2007 #7620 Szomszédom tegnap már tudta aktiválni a Móriát. -
foxxi #7619 csak esztétikai öltözék, semmit nem ad, de baromi jól néz ki :D -
#7618 hihetetlen hogy a moria-t még mindíg nemlehet hozzáadni a f2p accountokhoz :S -
Nephin #7617 Még nem osztottak ki minden pontot, szólnak, ha kész van. -
Kheled #7616 váárni mint ahogy én is.. idővel mindenkit átnéznek -
#7615 Hehe, magyarul esetleg? :D
Az outfit az véd is vagy csak imázs? -
#7614 Nekem sem küldtek semmit, viszont a játékon belül a storeba lépve látom mennyi pontom van. -
Nevred #7613 Sziasztok!
Részt vettem a bétában (játszottam is + kipróbáltam a Store-t), de még mindig nem kaptam meg az f2p-re ígért 500pontot. Megnéztem az e-mailemet, de nem küldtek semmit. Most mi lehet tenni? -
foxxi #7612 Outfit-et lehet, vannak jól kinézők is. fegyót nem lehet, csak tiert, legacyt lehet hozzá ( módosítók ). Érdemes túrkálni a shopba, napi akciókban vannak vicces, hasznos, és jó dolgok is -
#7611 Pontért lehet venni fegyvert vagy ruhát? -
foxxi #7610 Mondani sem akartam, de akkor valóban. -
De8Vent #7609 ja akkor semmi, de azért köszi:) -
#7608 5000 pont tudomásom szerint a teszt idejére járt. -
De8Vent #7607 köszi a választ és ezen belül hova, mert próbáltam az"enter bonus item code" gombot és nem fogadta el.. -
foxxi #7606 Ide: COG Account -
De8Vent #7605 Hello mindenkinek.
Olyanban szeretnék segítséget kérni, hogy én a codemasters-től elvileg kaptam valami eventért 5000 pontot, amit tudok használni a játékban, na szóval valaki tudna benne segíteni, hogy azt a kódot amit kaptam hova írjam be ?
Köszi a választ :) -
#7604 Hát a lotro-europe.com a sima lotro-ra irányít át, ha meg újra regisztrálni akarok, és ellenőrzni az e-mailt, akkor úgyszint csak a letöltést ajánlja fel, mivel már a rendszerben vagyok. Lehet, hogy a kliens rossz :S
Update:
Rossz kliens volt leszedve :S -
#7603 A magyar fansite oldalon már a jó link van, nem az amerikai
Először én is ott regisztráltam, és az oldalra beengedett, a játékba nem
Az EU - s oldalon kell reggelni, és menni fog -
Monoton #7602 Én perpill azt se látom hol kell belépni a hiv. oldalon.
szerk.: ... megvan -
oz #7601 Ez akkor is lehet, ha az amerikai honlapra próbálsz bejelentkezni, és EU-s kliensed van, vagy fordítva. Az európai oldal a lotro-europe.com. -
ElectricalTech #7600 ha még sose sikerült bejelentkezni, akkor nem lehet, h rossz kliensed van?
vagy a preview v. béta telepítésbe akarsz belépni v. ilyesmi? -
#7599 Valaki már találkozott olyannal, hogy a honlapon be tud jelentkezni, de a játékban nem? A játék állandóan kidob, hogy incorrect login, de honlapon meg minden tökéletesen megy. -
#7598 Ügyes vagy -
#7597 Ha nem tudsz rá megoldást, minek kell írni? Hogy kiderüljön mennyire hülye vagyok hozzá? Remélem most jobban érzed magad! :) -
#7596 Köszi a segítséget, működik! -
Jerol #7595 Szia, van egy egyszerű megoldás erre: \users\Felhasználó név\Documents\The Lord of the Rings Online mappában található egy UserPreferences nevű fájl, ezt nyisd meg és a AllowDesktopCompositing beállítást írd át true-ra majd mentsd el a fájlt. Ezután a lotro nem fogja kikapcsolni a win7 aero-t. -
#7594 Mert dx10-dx11 ben játszol, és szüksége van a winek az átállásra, nem is értem miért zavar? nem mind1 ha végeztél vissza áll. -
#7593 Valaki tudja, miért áll át játék alatt a win 7 egyszerű színösszeállításra? Van erre megoldás? -
Apocalipto #7592 Azt a zöld szöveget ki lehetne már venni a bannerből :) -
#7591 Értsd jól...=) -
#7590 Értem, köszönöm a választ -
MC Hapci #7589 Klánt ugyan itt nem találsz.... max kinship-et ... :D :P -
#7588 Harcoska nevü championom klánt keres! =) -
#7587 En ugy tudom a free es premium jatekosok szamara is elerheto a skirmish, csak kevesebb fajta, mint a VIP jatekosoknak.
Majd lvl 20-tol kezdodoen fogod tudni elerni CTRL + J es CTRL + K billentyukkel, de elvileg a jatek is jelezni fogja, ha megleped a 20-as szintet. -
#7586 Fegyvert-ruhát lehet venni a store-ban? -
#7585 Ha megvan az alapjáték, akkor is kell vennem küldetés csomagot?