The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
vagy Mithrandiel??😊
Nemtom, kellett nekem hülye elf nevet kitalálni...
46os minstrel
de szerintem Mithriandel 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Vindictus MMO
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
En is betegszabin vagyok a heten. 😊
Ma mar 9-kor fent voltam, erre latom, hogy karbantartas van... <#rinya>#rinya><#buck>#buck>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
http://www.lotro.com/free.php
Syrn, Freylana, Kywara
Budapesten a kiszálítás ingyenes😊
Buli hajnalig 😊
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Dear players,
Whilst we don’t have any dates or concrete information to share with you as yet, the good news is that it looks like the major challenges we were facing are nearly resolved and we will be moving forward with the next step of Free to Play implementation for the European service shortly.
At this stage we are optimistically looking to have plans finalised sometime next week at which stage we will be able to give you more solid dates of when we hope to proceed with the launch.
As always we thank you for your patience and do apologise for the continued delay of this launch.
Ha radiance a cel, akkor szerintem felesleges a Morias,DN-es szettbe idot fektetni. Egyedul a 15 radiance-os darabok helyett eri meg a DN-eseket hasznalni.
Régen használtam de már elfelejtettem...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Elõnye: - Lehet Paypallal fizetni.
Hátrány: - Felhivnak telefonon hogy igazold a rendelést. Amig nem tudnak veled beszélni, addig nem hajlandóak odaadni a kódot.
Vásároltunk náluk ismerõseimmel több alapjátékot és Moria kieget, korrektek voltak, a kódok tökéletesen mûködnek.
Másik lehetõség G2Play
Itt ha beállitod hogy forintban irja ki az árat, akkor az aktuális forint árfolyamnak megfelelõen számolja ki a fizetendõ összeget (1086+1358Ft= 2444Ft).
Ráadásul itt a legolcsóbb a Gamecard is, 2 hónap = 3800Ft. Én itt vettem Gamecardot, a kódok mûködnek.
Elõnye: - Nem macerálnak telefonon.
- Olcsóbb mint az elõzõ cég.
Hátránya: - Valamiért nem lehet Paypallal fizetni.
Én VISA-val fizettem. Nem lopták le a pénzemet a kártyámról.
Mindkét cég a fizetés után kb. 1 órán belül küldi a kódot emailben. Az elsõ cég minden esetben a Paypalos (ha azzal fizetsz) email cimedre küldi a kódot, akkor is, ha a regisztrációdnál nem azt az email cimet adtad meg.
Remélem sokaknak tudtam segiteni, és ilyen árak mellett még többen kedvet kapnak ahhoz, hogy megvegyék a LOTRO-t.😊
Kb. 2-szer kerdeztem vissza, hogy bocsi, de meg tudna ismetelni, de azert csak osszehoztuk a dolgot. 😊