10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• dream2009
    és az nem csalás úgy?
  • Blob
    Egy barackot a kobakodra :D ;)
  • sith7
    Nagyon köszönöm, és mit nyertem ?
  • Blob
    El mész a crafthalba és megnézed mik vehetők fel enyi
  • Nephin
    A lotro-hungaryn a Lotropediában van a folyamatosan bővülő klánlista.

• Gubberx
    Warden-ek milyen szakmát/szakmákat érdemes felvenni? egyenlőre még azt sem tudom mik vannak és mennyi vehető fel :)
  • Tusy
    - forester tud fát vágni és megmunkálni ahogy a woodworkernek kell, ha ezt felveszed egy másik karakterrel akkor mailen át is tudja küldeni
  • dream2009
    Nekem pont ezzel a questtel egy kicsit más bajom van, szóval én az armsmen hivatást választottam, ahol van woodworker szakma, viszont nem tudom a hozzávaló fákat beszerezni. Honnan tudok fákat venni? Mert eddig egyik árusnál sem találtam, csak az aukciós teremben, ahol meg kb 200 ezüstért van. Van valami más hely? (tudom amatőr vagyok, de ez az egyetlen mmorpg amivel valaha játszottam)
  • foxxi
    LOTRO Hungary

• radical@work
    Hol lehet olvasni a magyar klánokról és melyiknél van tgf?
  • Kheled
    vagyis 9:)) de asszem jóval több is van.
  • Kheled
    leoh,gondolin's heritage,callidus,supper is ready,serenitas,godeaters,yourney begins,magyarok,hunnia nah akkor eddig 10 magyar klánról tudok:) az első 5 az a klán, amik régebb óta megvannak még f2p előtt.
  • hollófernyiges
    Milyen magyar klánok (kinship, guild, corporation, nemkívánttörlendő :) vannak most? Láttam eddig Magyarok, Hunnia? (valami hun, nem emlékszem ) meg persze Last Enclave of Hope tagokat.
  • foxxi
    Visszatértem! MUHAHAHAHAHA!!
  • Blob
    Nekem a jewellernél volt ilyen írtam egy ticketet és egy gm bejöt elfogadta a q -t és ennyi, rendes volt, én ezt ajánlom
  • Tusy
    - amit néztem ott semmi hozzászólást nem találtam, amúgy erről a q-ről van szó: Quest:Crafting: Supplies for the Lumber-camp
  • darkling
    Lehet hogy bugos a quest. A törpéknél is van egy ilyen crafting q, ahol agate necklace-t kér és az istennek sem akarja elfogadni. Gugliban keress rá a q nevére hátha kiad valami okosságot.
  • Tusy
    - van egy 10-es szintű crafting supplies (woodworker) típusú q-m amivel nem boldogulok. A leírás szerint Ember Hayesnek kell 1xrowan hammer és 3xrowan shaft, ezek elvileg nálam vannak de a rowan hammert (ez egy 7-es szintű fegyver) egyszerűen nem fogadja el. Amikor újra felveszem a q-t a shaft-okra 'collected'-et ír, de így nem tudom leadni. Van valakinek ötlete, mivel érdemes még próbálkozni?
  • shaba23 #7646
    És megvan az egymilliomodik leírása az EU/US kliensek eltérőségéről!!!
    Uram ön nyert!!!
  • sith7
    Az amerikai honlapra próbálsz bejelentkezni, és EU-s kliensed van. Az európai oldal a lotro-europe.com, ott kell reggelni.
  • RETROB0Y
    Hello!

Az lenne a kérdésem hogy felraktam a LOTRO Free 2 Play miatt

regisztráltam a Codemasters oldalán és mikor be akarok lépni a játékba ezt irja ki The username entered does not have an active “LOTROEU subscription

Mit rontottam el? Vagy mit kell még csinálni? A Codamasters oldalán csak fizetos LOTRO van
  • MC Hapci
    Hát szerencsére Mirkwood meg Mória nincs feldarabolva 36 különböző kb 600 TP-ért megvehető pack-ra :D hanem egyben kell kicsengetni érte TP-t :)

• Nephin
    Így van, a tesztre kaptunk 5000 pontot, hogy meg tudják nézni a store működését. Egyébként oda is írták, hogy ez nem megy át az éles accra...
  • McFrost
    Talán....
  • Parabox
    Sziasztok!
    "As part of the LOTRO Free to Play European Preview Event, we’d like to gift your account with an extra 5000 Points" - ezzel kapcsolatban írnék.
    Nagyon örültem a levélnek, és a megadott instrukciókat pontosan követtem is. Mikor végeztem kiírta a webes progi, hogy a pontok sikeresen hozzáadódtak az accomhoz. Viszont ezt sehol nem tapasztalom. Ha a játékban költeném őt, akkor azt látom, hogy 0 pontom van.
    Vkinek van valami ötlete?
  • Blob
    Ez egy szép kerek történet volt, légy szíves kímélj meg minket az ilyen modortalan kijelentéseidtől köszi! Ha hülye vagy az a te dolgod, de ne keljen már emiatt a fél magyar káromkodás kézikönyvet végigolvasnom
  • Blob
    (persze leszeded az eust,felteszed és tadam :)) Nem mindenképpen az EUs kliens kel :)
  • McFrost
    Nem, szerintem.....szal eusról szedd újból.
  • baalbaalbaal
    Ha a lotro.com-ról töltöttem le a játékot át lehet valahogy állítani az EU-sra?
  • baalbaalbaal
    Sziasztok!
    Végre lejött a játék, de nem tudok belépni. Kibaszottul kurvára fos ez így. Két accountot is csináltam már, de nem enged belépni a játékba!
    A számlás oldalra simán belépek és az eus oldalon regisztráltam, mi a faszt lehet tenni?
  • lordbalu
    Üdv nem tudjátok véletlenül, hogy a captain heraldját hogy kel páncélba öltöztetni?
    „Armourer: leginkább a captaineknek ajánlott, mert elő tudja teremteni saját páncélzatát, heraldjának felszerelését és zászlait is, de a guardianok és championok is szeretni fogják” ( http://www.lotro-hungary.hu)
    Itt olvastam de sehogy se jöttem rá
  • foxxi
    Aszem hogy Ctrl + N az előnézete az outfitnek, meg minden ruhának. Ki lehet próbálni mindet mielőtt megveszed. De nézz utána a bill. kiosztásnak
  • McFrost
    Na asszem rájöttem, ez csak optikai tuning :D

Kár hogy nem lehet kipróbálni pontbeváltás előtt, tegnap láttam a storeban egy ezüst páncélt, megnézném hogyan áll.
  • ElectricalTech
  • Kheled
    nemsokára lesz egy update ahol elérhető mória meg mirkwood mindenki számára.csak quest packokat kell kiváltani.szóval türelem:)
  • Darkynt
    Sziasztok
    Van egy hatalmas problémám és sajnos nemjövök rá mi okozza.
    Tegnap feltettem egy új UI-t a Lotrohoz és utána azt vettem észre, hogy kifagy a játék.
    Csak töltéseknél csinálja szóval pl ha belépek egy új zárt helyre akkor a töltés ablakban a csík megse mozdul..várok rá kb 3 percet és kiírja hogy Megszakadt a kapcsolat a szerverrel... Azt hittem az új UI okozza szóval egyből letöröltem de semmi.. Újra raktam a játékot és még mindig ugyan az a probléma. Valakinek van ötlete mi lehet a baj ?
  • foxxi
    Sehol. Kamuzik az ember. Ne foglalkozz vele. Nem fog megszünni.
  • baalbaalbaal
    Hol jelentették be? Mert akkor nem nagyon próbálkozok feltenni..
  • foxxi
    viszlát!
  • baalbaalbaal
    Sziasztok!
    Letöltöttem a battanetről a játékot, de a daemon toolsom nem ismeri fel a bin fájlokat, ill kicsomagolásnál is kiírja, hogy nem ismeri a formátumot vagy sérült a fájl. Segítség!!!
    Előre is köszi