10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Kheled #7704 nemhiszem. ő alapból ilyen:D -
#7703 csak nem mérges vagy valamiért?:) -
foxxi #7702 szimplán túl egyszerüre sikerültél ha vissza se tudsz olvasni... inkább játszál amég tudsz -
#7701 Igen végigzongoráztam az advencedbe...mivel hozzá se nyúltam, nem gondoltam, hogy a sima beállításokba lesz... De ha segíteni, nem tudsz csak oltogatni, akkor minek szólsz hozzá? Szereted a nevedet látni? -
foxxi #7700 Napok óta ezzel szenvedel okostojás és elmondásod szerint már elsőre is végigzongoráztad a grafbeállításokta, "mindent álligatva" és akkor ez meg most "megoldódik", okostojás.. nem látod az ellentmondást?!
De legalább müködik, okostojás. és játhatsz... -
#7699 Mit omg meg atya világ? Mintha ti tudtátok volna...okostojások. -
#7698 omg... -
foxxi #7697 Atya világ -
#7696 kitaró :) -
#7695 -
#7694 Megvan a hiba.... Jót nevettem rajta milyen könnyü a megoldás: beállításokba van olyan hogy: Amibient Light és az volt maxra véve O.o -
foxxi #7693 szerezz valakitől egy teszt vga-t és próbáld ki azzal.
Kezd modulárisan. hardware komponensek, majd software oldal. Ha nem jutsz sehova, add fel.
De én tuti vga hibát sejtek. Ja és semmiképpen se dx10ben tesztelgesd, mivel az alapból bugos... -
vzajcev #7692 Írd be kipróbáljuk -
#7691 Ma megjött a Gold verzió, gyönyörű aranyozott fémdobozos!
Van benne 3 kód. Melyik mi lehet és hová kell beütni? -
#7690 Azt én is próbálgattam, sőt le is vettem, ugyan olyan. -
rocsikzoli #7689 Nekem akkor lett ilyen világos és csúnya, amikor feltoltam a grafikus beállításoknál a Gloomot (asszem ez van ott) maximumra. Nekem minimumon van és úgy gyönyörű, ellenkező esetben kiégeti a szemem és elég ronda. -
e57 #7688 Az EU kliensnél nincs standard, és high res? Csak egyfélét lehet letölteni.
Az US-nál ki lehet választani, hogy a normál, vagy a nagy felbontású texturásat töltöm le. -
Tusy #7687 - nekem szintlépéskor pont tegnap írta ki, hogy 19-es szinten vehetem meg a riding skillt (f2p és premium játékosoknak), VIP-esnek maradt 20-as szinten egy egyszerű quest (persze gondolom ő is megveheti store-ból, csak annak nem látom sok értelmét) -
#7686 Az jó, mert szeretem a barackot -
Monoton #7685 Mivel a játék free lett nem kellene kiszedni a Trial meg a tört szerveres sorokat? -
#7684 Legújabb driver van fennt, de komolyan letettem ablak módba, visszatettem és azóta ilyen világos minden. Nem értem..Pedig már mindent össze vissza állítottam, újratelepítettem és semmi. Na mindegy akkor marad igy -
#7683 hát nem tudom mit vársz én ebből a pici képből szart sem látok csak hogy szar a szín próbálj meg videokártya drivert frissíteni. -
#7682 Látom nem kapok választ. Na mindegy. -
foxxi #7681 Keveset játszom mostanság, + rég vettem már lovat. -
#7680 Most megvettem az alap játékot és a móriát is így kaptam 42 nap vip-et is mellé, akkor majd 20-on megkeresem a questet, köszia választ. -
oz #7679 nem, nem. ez volt régen. Az f2p óta más szelek fújdogálnak. -
oz #7678 Lehet örök mountod.
Lv 5-től vehetsz a storból lassú lovat (VIP veheti ingame is), amihez nem kell riding skill, de ez egy nagyon lassú ló (+33%).
A boltból tudsz venni Riding Skillt (195 tp), vagy VIP-ek csinálhatnak egy questet lv20-on érte. Ha van riding skilled, akkor a Hengstacer Farmon (Bree-től északra) tudsz venni gyors paripát 500 ezüstért, vagy talán a store-ból is tudsz venni gyors lovat TP-ért. -
foxxi #7677 35-ös szinten lehet, 4g2000s az ára és egy lovaglós questline-t kell megcsinálni hogy megkaphasd. -
oz #7676 A képernyőn lévő quest tracker esetén, ha a questhez tartozó gyűrűre jobb egérgombbal kattintasz, akkor feljön egy extra menü. Itt beállíthatod, melyik legyen kijelölve. -
#7675 Még egy kérdés az eszembe jutott, van lehetőség rá hogy örök mountot szerezzen az ember ami nem jár le pl 1 nap után? Ha lehet milyen szinttől illetve milyen feltételei vannak?(quest, pénz, stb) -
#7674 köszi -
Kheled #7673 nagy térképen ki-be tudod kapcsolni.hogy csak 1-questet mutasson,vagy többet. hogy melyik questeket legyenek bent.azt meg a quest log-ban bal oldalon ki pipálod az adot questnél hogy azt mutassa -
#7672 A quest trackerben lévő questeknél hogyan lehet váltani hogy éppen melyik legyen kijelölve és mutassa az irányt a map-en? -
Tusy #7671 - minden szakmának vannak szintjei (tier) és minden szint 2 részből áll
- ha elkezdted az első szint 2. részét akkor már fejlődhetsz a második szint 1. részében
- ha befejezted az első szint 2. részét is, akkor megkezdheted a második szint 2. részét is
- gyűjtő szakmák esetén eddig nem találtam egyéb megkötést, automatikusan fejlődhetsz tovább
- gyártó szakmáknál questet kell teljesíteni, hogy fejlődhess a következő szintre - részre
- az első 3 tier után én legalábbis így látom -
foxxi #7670 Ittvan minden ami kell: Lotro Crafting Guide -
lordbalu #7669 Üdv
Craftingoltam picit s eljutottam oda, hogy betelt a csík elmentem trainerhez. De a kérdésem az lenne mind három szakmának telítve kell legyen a csíkja vagy itt hogy működik ez? Ahhoz, hogy szintet lépjek benne.
-
#7668 de az :D:D -
#7667 Érthetőbben -
#7666 Valaki találkozott már azzal, hogy letettem egyszer ablak módba a játékot és átváltott rondább grafikára, de mikor visszatettem normál méretbe, ugyan olyan maradt. Szó szerint mintha világítana éjszaka, a fák meg a fű...érdekes.. Erre valaki megoldás? -
#7665 már miért lenne csalás???????????????????????????????????????????