The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: az alábbi konfiggal játszok dx9-ben 1440×900-ban magas és ultramagas beállítások mellett:Gigabyte GA-MA78LM-S2 ▐ AMD Athlon II X2 245 ▐ ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro ▐ SAPPHIRE HD4770 512 MB ▐ GEIL ULTRA DDR2 800 Mhz 2×1 GB KIT CL4

Így stabil 70-80 fpsem van átlagban viszont van egy idegesítõ dolog, mégpedig az, hogy néha az fps-em leugrik 10 körülire egy fél másodpercre, ilyenkor hallani,hogy darál a winyó is.
Namármost gondolkozok proci meg lap illetve 4GB DDR3 cserében.Viszont olvastam külföldi fórumokat és sokan az SSD-t ajánlották más valakinek.
Tapasztalat?
Köszi elõre is 😊
Igazad van, én is pont ezt nem értem, vitáztam is róla sokat, de nem tudtak meggyõzni, hogy ez nekik miért jó. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

DonnieBrasco
Ezt is leírtam. Aki egy fillért sem akar költeni, de kíváncsi, szereti a LotR-t, az megnézi majd. Ezt várja mindenki, és nem a cash shopot.
Az is elképzelhetõ, hogy valaki tényleg ingyen fogja nyomni, és traitekkel szerzi meg a pontokat amibõl meg tudja venni a quest packeket, stb, és sokáig egyetlen fillért se költ - a 9dragonst is sokan nyomják, márpedig annál gindolósabb játék szerintem nincs a világon. Ha egy olyan ember, aki ott képes magát magas szintekre feltápolni, beszabadul a Lotro-ban, annak röhej lesz az összes traitet megcsinálnia. Akkor meglesz neki a pont a kieghez, stb.

Meg olyan is lesz, aki nem számolgat, nem adja össze, hogy apránként piciként megvéve mindent rosszabbul jár, mintha elõfizetne, hanem azzal áltatja magát, hogy ez csak kevés költség. Nagyon nagy ám a vonzás hatalma, ha már benne vagy a sztoriban, és az orrod elõtt a következõ quest pack, ami csak pár száz ft, akkor miért ne? Meg jó lenne egy ló is.. tiszta pszichológia az egész, nyugi bele 😊

Meg lesz persze olyan, aki számol is, és elõfizet 😊 Meg olyan is, akinek bejön, de nem eléggé, meg olyan is, akinek nem jön be.
Sokfélék vagyunk, de a pszichológia a kiadónak dolgozik 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

MrStokes
Ezt csak azok latjak, akik explicit csatlakoznak hozza, es ugyan miert akarna egy kulfoldi csatlakozni hozza, ha jo esellyel meg csak tudamasa sincs annak letezeserol.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Az üzleti megoldás zseniális. Ez már kiderüld a DDO-nál, ahol szintén hatalmas profitot könyvelt el a Turbine. Ezt szerintem mindenki érti, és megérti, hogy a cégnek igy a legjobb.
Én a játékosokat, és leendõ játékosokat nem értem, hogy ez a modell számukra miért jó és miért várják annyira annak bevezetését.
Ha meg ki szeretném próbálni a játékot, arra eddig is ott volt a 2 hetes próba. Az alatt mindenki el tudja/tudta dönteni, hogy tovább akar-e játszani vele, vagy sem.
Vagy tényleg lesznek olyanok, akik hosszú távon ingyen fognak játszani?
Majd ölik ezrével a macikat meg farkasokat hogy szintet tudjanak lépni, mert nem tudják kifizetni az 500 pontokat a quest packokért amikkel tized annyi idõ alatt léphetnének szintet?

Na én ezt a fajta hozzáállást, elképzelést nem tudom megérteni, nem a Turbine üzleti politikáját.
DonnieBrasco
Az F2P egy sima becsalogató dolog. Aki csak kipróbálni akarja, annak jó. Aki csak néha szeretne vele játszogatni, annak is.
Aki meg beleszeret, és kiszámolja, hogy mi érné meg jobban, úgyis elõfizet. Ha meg nem, az az õ baja 😊

Az tuti, hogy százezrek próbálták és próbálják ki csak a zengzetes F2P miatt, és biztos hogy elég jelentõs részük bent is "ragad". Már megérte.
Nemcsak ügyes, de jövedelmezõ modell is ez.
Nem is értem, egyesek hogy nem értik 😊

DB

Én nem értem, miért van mindenki annyira beizgulva az F2P-re. Ez csak egy porhintés, parasztvakitás. Ha nem vagy havi elõfizetõ, akkor költheted ezrével a TP-ket, hogy megvedd a quest pack-okat, a zsákhelyeket, a rengeteg korlátozást fel tudd oldani és még sorolhatnám órákig. Ezek megléte nélkül a kezdõ zónákat elhagyva használhatatlan a játék.
Hiába nincs havi dija az F2P-nek, de annyira leredukálták a lehetõségeidet, hogy vagy éjjel-nappal zombiként farmolod a deedeket kemény 5 pontokért, vagy megveszed a TP-t forintért (euróért).

Ilyen sok az a havi 1800-1900 Ft az elõfizetésért?
Le kell mondani havonta 3 doboz cigirõl? Egy moziról a barátnõddel? Pár doboz sörrõl? Mitõl olyan sok ez az összeg, hogy sokan úgy várják a játék ingyenességét mint a messiást?

Felfoghatatlan számomra.
Nem viccbõl nõtt a Turbine bevétele négyszeresére amióta bevezették amerikában az F2P-t. Hát én inkább fizetem a havidíjat, igy a VIP tagsággal szinte mindent megkapok a játékban. Azt a pár apróságot, amit a VIP tagságon felül még érdemes megvenni TP-ért, azt meg megtehetem a havonta ingyen hozzámvágott 500 pontból.
DonnieBrasco
Külföldön élek, nekem ne mondd... lehet, pont ezért is fontosabb nekem még a látszat is, hogy mások felé mit mutatunk ki.
A csatorna nevét pedig a GM-ek, modok tuti látják, pl. ilyenre gondoltam.
Amúgy valóban nem akkor nagy ügy, ennyi kommentet nem is érdemelt volna 😊
Egyébként pedig aktívan játszom én is, bár most kijött pár jó offline cucc is (Fallout New Vegas, Civ5), úgyhogy megoszlik a figyelmem 😊

DB

Okés, de mi a fenét keresne egy külföldi a magyar nyelvû chaten?
De ha mégis hidd el van egyéb dolog amitõl a külföldiek szemében mi magyarok hírhedtek vagyunk. 😄
DonnieBrasco
Ne érts félre, én sem a magyar játékosok miatt említem, de a külföldiek számára elég furán hangozhat. Inkább erre gondoltam. Nem biztos, hogy szerencsés, és ez független a mögötte levõ, jó eséllyel ártatlan szándéktól is.

DB

Szerintem meg az nem szerencsés, hogy egy egyszerû, szándékos félreírásból olyan mûproblémát kreálunk ami nem is létezik. Hidd el aki a lotro-val játszik annak eszébe sem jut az az összefüggés amit te írtál.
No offense.
DonnieBrasco
Pedig sok szempontból sem szerencsés, mivel az "aryan" az ugye árját jelenti, mégpedig a hitleri értelmezésben 😞(

DB

Nem szavaztam! xD Bár, biztos nyomós okuk volt igy elnevezni 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

DonnieBrasco
Hát, nem lehet minden ötlet jó ötlet 😊 még akkor se, ha megszavazzák...

DB

Elviekben direkt lett ez a neve a csatornának ( régen volt hungarian ).

DonnieBrasco
Hát ez bizony rendkívül szomorú.
Remélem elõbb-utóbb valakibe szorul egy kis méltóság, és elkezdi helyesen írva terjeszteni 😊

DB

komcsi

lolSL
pont most kéne vmi tömeget megfogniuk erre kitesznek egy kis ratyi frodo képet háttérnek <#wow3>

- jövõ héten jár le a trial + 30 napos elõfizetés, kiváncsi vagyok mikor tudok majd f2p-vel játszani

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Tatyla
na én azt hiszem ezen a tesztszerveren semmit nem csinálok,megvárom a nyitást és folytatom a guardianom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DonnieBrasco
Ja közben látom, te már leírtad részletesen.. nem baj, legalább többször írjuk, fog ez a kérdés még párszor elhangzani amint elterjed itthon is a jó hír....

DB

DonnieBrasco
Nem hülyeség, csak 2 info keveredik.
Az 500 pontot megkapod majd az élõben, amit nem lehet majd átvinni, azok az F2P bétában, játékban szerzett pontok lesznek (traitekkel stb.).

DB

DonnieBrasco
Ez most komoly, hogy "hungaryan", így, Y-nal?
Mert az bizony igen égõ lenne 😞

DB

DonnieBrasco
magyarul én azt csinálom hogy a meglévõ accommal regisztráltam..és várom mig kiadják élesbe😊 .mert végülis a pontokat már megkaptam.megnézni meg nemnézem meg elõre.anno US beta-ba már megtettem ezeket. szóóval várom a megjelenést😊

beton <#eljen><#ticking><#vigyor>

Hétfõn indul az európai f2p bétája. Konkrétan egz szerver stress test-el. Amint ennek vége lesz és meghegesztik a szerverparkjukat, indulhat élesben is a f2p. Ez várhatóan a jövõ hét közepe-vége lesz ha optimista vagyok, és november eleje ha inkább pesszimista vagyok.
A stress testhez külön klienst kell letölteni, egy külön szerveren fog zajlani a dolog és utána ezt a klienst törölnöd is kell, mert ezzel nem fogsz tudni élesben játszani. A preview event szerverre nem tudsz létezõ karaktert átvinni, újat kell csinálnod de fel tudod gearelni percek alatt level 65-ösre. A kapott 500 tp accounthoz kötött, így ha abból nem költesz el semmit akkor az éles játékban ezt felhasználhatod, azonban az ezen a szerveren szerzett tp pontokat nem tudod átvinni éles játékba.
Naaaa ezek a lényegesebb dolgok az eseményrõl. Kérdés van? Nincs? Helyes, menjen mindenki dolgozni/játszani. 😊
Tök 8 szerintem az alap turbine pontokat sem lehet átadni másik account-nak... US kliensen nézegettem nem láttam olyan opciót 😄 Vagy vak vagyok.....
,, A kapott bónusz 500 pont nem adható át, tehát a regisztrációkor megadott e-mail címhez tartozó accounthoz fog kötõdni!
A teszt event alatt szerzett turbine pontokat nem lehet megtartani, és tovább vinni az éles játékba!"

http://www.lotro-hungary.hu/lotro-f2p-preview-event

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Tatyla
de most a hétfõi indulás az biztos?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ez hülyeség.. a pont az accounthoz íródik hozzá, és pont a f2p az értelme...

Ja állítólag a hétfõi indulás egy külön dedikált szerveren lesz és le kell tölteni egy másik 10 GB-os klienst és az 500 pontot nem lehet átvinni majd az éles free to playbe. Remélem ezek nem igazak. Egyik angol gyerkõc írta.
+t.. na inkább mára ennyi.. aszem szétesett a fejem.. a sörtöl is berugtam ingame.. szal GN ME!

Turbine Poin, aliasz TP

Ja és LOTRO pont vagy Turbine pont a pontok neve most akkor? 😊
Oks köszike. És akkor hétfõtõl lesz a teszt? Ja látom az e-mailnél mindjárt tovább dobott. 😄
azért mert azt amikor "regisztráltál2 a csatornára, kiosztotta neked: plö.: channel 1, 2 vagy 3.. igy ha tudod melyikre osztotta akkor chatba beírod hogy /2 (ha oda) és írod a mondandód. Ha nem tudod csináld elõrõl. Leíratkozni igy: /leavechannel hungaryan majd újra és figyelj!

már látok magyar mondatokat cseten de hiába nyomom be a /joinchannel hungaryan nem tudok azon a csatornán írni
sehol, csak egy értesítést kapsz hogy köszönik a jelentkezésed ( + ha megkaptad a mailt az autómatikusan azt is jelenti hogy jóváíródik az 500 pont, persze majd akkor ha elkezdõdik a f2p).

és hol tudom megnézni hogy megkaptam -e?
jah, regizhetsz, és azt a mailt add meg ( ha még él) amin anno a lotrot is reggelted, és hozzáadja az 500 pontot. Ez esetben csak a mailt kell megadni.

Bárki regisztrálhat? Nem kell kezdõ free játékosnak lennie ehhez? Én pl 2007 májusa óta játszok vele 3 hónapig elõfizettem megvannak a kiegek én is regelhetek a tesztre? De nem fizettem elõ vagy 2 éve már.
na reggeltem is erre a baromságra 😄 😄 😄 500 pont az azért kell ... hátha meg tom majd venni belõle mirkwood-ot 😄 vagy majd farmolok rá egy kicsit ... 😄

nembaj.de jövõhéten valószinü már élesbe is fog menni.meg regisztráljatok rá.és kaptok 500pontot.nemmuszáj új accot csinálni

shaba23
hehe
hehehe
hehehehe
jah.ez csak beta vagy mi a szösz

Kösz az infót,majd kipróbálom
Áhám, igy már nagyjából értem. Ha lotro.com-on csináltál accountot akkor ingyenesen tudsz játszani, ha pedig lotor-europe.com-on csináltál akkor trial-t nyomhatsz ( 14 nap, karakter utána nem veszik el stb.)

Akik pedig az ingyenesség után epekednek európában, azok menjenek stressszzz tesztre: lotro stressz teszt