10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#7744 Jófejek, ingyen sör és pipafű ja és a hobbit csajok -
foxxi #7743 De, ez kaszuál!
Gondolin's Heritage -
starPresident #7742 Nem tudtok vmi casual magyar klánt ahova vesznek fel embereket? csak vmi magyar társaságot keresek. -
darkling #7741 Szerintem store-n kívül nem nagyon lehet azt már beszerezni, legalábbis én nem találtam sehol. -
#7740 Som :) -
#7739 Ha találsz valahol olcsóért SoM-ot akkor dobj rám egy pm-et pls mert az nekem is kell :D -
darkling #7738 Arra már nincs szükségem szerencsére :) -
foxxi #7737 Igazad van! Jöhet a reggeli!
( OFF: aztán délután már lövöldözhetnénk 1et két insta között ) -
#7736 Annak aki szeret egyfolytában csak enni,inni -
foxxi #7735 Az is finom -
#7734 MoM 1300 Ft :) -
lordbalu #7733 Nektek működik a TP rendszer? Nálam ha venni akarok pontot akkor kiírja próbáljam később a server nem elérhető. -
#7732 Igen, így talán egyszerűbb....de répa szörp? Olyat ír :O -
foxxi #7731 No ha holnapig se jössz rá akkor ingame leszek reggeltől és véss rám. Segítek.
Bár ez az utóbbi linkem egyszerübb.. csak kiválasztod a szakmát, a szintjét.. majd "next" jöhet a recept ami kell, a darabszám.. és tádám! már mondja is hogy miből mennyi kell, és aszem azt is hogy hol van :) Bár ha nem arra is van dinamikus térkép, alapanyaglelőhelyekkel stb. -
foxxi #7730 vagy van telepítős, letölthető friss verzsön is.
Sajna nem vagyok vip igy nem tudok szerkeszteni a hozzászólásom. Szal tessék:
craft calc
szerk.: a letöltős nem megy, de ez jobb :) -
#7729 Tudom, hogy igyekszel, de én még csak tanulom ezt a játékot és itt fele kínai :D -
foxxi #7728 Lotro crafting calculator minden szakmára -
foxxi #7727 Van akinek segít az ember van akinek nem. De te is csak folytatod, csak folytatod... minthogy, ahogy kértem: visszaolvastál volna és konstatálod hogy megpróbál az ember segíteni. ha meg mindent az életbe magadra és komolyan veszel, az nem az én bajom. De tényleg! Játsz és ölj. határozottan jobb szórakozás mint feleslegesen egymást szivatni. Ha meg az előző jó pár kommentből nem jött le hogy kissé különc vagyok, az sem az én bajom, és akkor a kérésem ellenére se olvastál vissza.
Na de OFF vége. Ahogy én is, te is játsz és öljed a rút orkokat. -
#7726 Nekem eddig segített. -
#7725 -
#7724 Egyáltalán mi a fenének írsz te ide, ha minden kérdésre csak bunkón tudsz reagálni. Nincs kedvem olvasni. Eleve te kezdted foximaxi... -
foxxi #7723 Akkor mégse mondtam talán hülyeséget? hihetettlen -
foxxi #7722 a beszólásaidra, okostojás. Menj már játszani és hagyd a szájkaratét rám. bye -
darkling #7721 Remélem EU-ba is jön majd a Veteran's Day (féláron MOM és SOM) -
Sasuke89 #7720 köszi barátom:) -
#7719 Armsman lettem, a többit nem tudom még :)
Utána kell olvasnom alaposan! -
ElectricalTech #7718 http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=167321
google első találatom volt -
Sasuke89 #7717 Na dumáltam a rendszergazdával és valami oylat mondott, hogy könnyen lehet, hoyg a koli tiltja le a kimenő portokat és hogy nézzem meg milyen portokat használ a lotro és akkor majd azokat engedélyezni. Én ezeket hol tudom megnézni?:$ mert nem vágom a témát. -
Sasuke89 #7716 Miért tiltana le? Itt még torrentezni is szabad...szóval nem értem -
#7715 Igen látom vénülsz, mégis úgy viselkedsz, meg úgy adsz válaszokat, mint egy kis óvodás. Nem tudom mire vered magad... -
foxxi #7714 Talán a rendszergizda kiszúrta nemes próbálkozásod és letíltotta a kimenő portodat.. szopacs -
Sasuke89 #7713 Sziasztok!
Az lenne a nagy gond, hogy 2 hete játszom Eu-s lortoval és minden jól ment eddig, amíg el nem jöttem koleszomba, ahol már képtelen bejelentkezni a játék. Ha elindítom a clienst, akkor az első pontnál elakad, vagyis kapcsolódási hibát ír ki. 3 napja próbálkozom, 1x belépett, tudtam játszani, azóta megint nem...mitől lehet ez és hogy lehetne ezt megoldani, segítsetek:( -
foxxi #7712 a különleges receptek szerintem... de ha nem most, ezt ugy is "kitalálják" még jobban elbaxva a játékélményt. -
MC Hapci #7711 na megnéztem mi lesz az új updateban a craft rendszer... az ablak változásával egyet értek.. de hogy oda is belemásszon a TP rendszer ááá...
de pontosan még nem látom hogy mi is lesz fizetős benne :S
-
foxxi #7710 Aki ismer az tudja hogy ha jókedvem van akkor is morgok. Nézzétek el nekem. De az emberi butaság időnként kicsapja a biztit a fejemben.. hát sajna vénülök -
#7709 igen, akár el is dobhatod, amíg nem cseréled le, addig megmarad -
#7708 Vettem Outfitet hogy kicsit átalakítsam a karim kinézetét, feltettem a ruhadarabokat a megfelelő slotokba, de az inventoryban is ottmarad és foglalja a helyet :S Ez normális? -
#7707 Így meg is kérdezném, hogy ha meg van a Shadows of Angmar, akkor meg kell vennem ezt a quest pack-et majd 20as szint után vagy nem? -
#7706 Sajnos nem :(
Shadows of Angmar, 7 nap ingyen egy barátnak és ló-ilyen csicsás patkó ékszer-aromás gyertya-lábtörlő (?) egyben csomag.
Asszem mert olaszul van :) -
Nephin #7705 Shadows of Angmar, Mória és Mirkwood kód? Aktiváld mindet.