The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Szerintem 3-4 nap lehet, hétvégére sanszos hogy beröffentik az F2P-t....

DB

A ti kung-futok nem erős!

hát ha csak egy napig tart ez a teszt akkor én tuti nem fogok részt venni rajta.. mire lejönn :S :S
háát ráadásul lassabban is .irja is hogy kb 8 óra mulva jön le..200al szedi legrosszabbik esetbe.ugyhogy inkább ezt kihagyom.legalább nemlövöm le a poént.ugyis nagyrészét már láttam.csak arra voltam kiváncsi hogy a hangulat milyen ott😊noh mindegy majd meséljétek el milyen volt aki játszott vele😊

fasza koliban le vannak tiltva a proxyk így nem installja :S :S:S:
atyaég 13giga..nah én ezt hagyom😊.várok pár napot inkább

háát gondolom majd 1-2 óra körül.ha arra nemjön ki semmit.akkor megint aggódhatunk😄

nem igazán jön a kliens linkje mailban 😄 😄 😄 ... lehet végül a teszt is csúszik majd 1 hónapot 😮 😄 😄 Amúgy ok tudom majd csak jön... csak vicces az egész...
csak kiadtam volna már ma ezt a tesztes klienst... ne holnap keljen cseszekedni vele 😄 de mekkoa fail lenne ha ez is késne XD
Ja semmi, látom FAQ-ban, hogy Snowbourn 😊

Sziasztok!

Melyik szerverre érdemes menni, ha sok magyarral szeretnék együtt játszani?

shaba23
Szerintem az adja a questet, aki a skill-t tanítja.
McFrost
Igen én voltam a balf@sz, mert el kellett kocognom érte a szomszéd városba és megvenni.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

háát ujonnan kaptad.ha meg nincs akkor megkell venni a saját trainerednél.automatikusan ledobja a skillbarra.most sztem van 3-4 skilled.probálgasd mindegyikel😊

McFrost
Igen a bábú megvan, ezt a skill-t nem találom....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

shaba23
vagy mit nem találsz?😊 a bábut vagy a skillt?
shaba23
ahol felveszed a questet, ott van az NPC közelében (kb 5 lépésre) és azon kell kipróbálni a kapott skillt.
mi a fax van a bábúkkal? elvesztem! <#vigyor><#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

McFrost
Nem tudom még, a bábut?

A bábut?

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

McFrost
Letöltöttem, kipróbáltam, vaskos 12 giga 😮 Elf hunter lettem, elértem az 5-ös szintet.
Szépes, az elején valami bábut kellene szétvernem egy skillel? De nem találom 😄

McFrost
Megteszem.

shaba23
Próbáld ki. lvl20ig elvagy pont nélkül, és addig kiderül, hogy kell vagy sem.
McFrost
Hozzám közalálló játékok: Diablo, Sacred, Mass Effect, Mafia, Elder Scroll, Gothic, Fallout, Two Worlds, Risen...tehát kõ rpg-k. Olyan játékot keresek, ami hasonló élményeket nyújt, de csak arra kell koncentrálni, nem kell lesni mikor jön újabb.....arra gondoltam ez olyan lehet, de a havi 3k az nekem sok.....

shaba23
ha ingyenes, akkor ahhoz, hogy fejlõdhess lvl20 fölé questekkel, már farmolni kell ezerrel 8vagy TP-t venni), mivel fizetned kell, hogy felvehesd a 20+ területeken a questeket. De szinte minden másért is fizetni kell. Ha pedig elõfizetsz, akkor ezeket megkapod. Azt hiszem a nagyon extra dolgokért kell majd fizetni TP-vel, de azok oylan dolgok, amik a játékhoz nem kellenek.
McFrost
Ha ingyenes, akkor csak ez a farmolásos dolog mûködik? Ha fizetek, akkor meg a történetet játszhatom?

nos, azzal csak 30 nap ( vagy 45-60) játékidõ jár. Ha vége akkora már kint lesz f2p-ben, szóval folytathatod vagy ingyen ( korlátozásokkal), vagy fizeted tovább a havi díjat ( 3.000 HUF max), vagy uccsó opcióként ha van pénzed, kifizeted a lifetime-ot ( 2070ig játszatsz, mindenféle korlát nélkül, havidíjmentesen )- bár utóbi meggondolását érdemes egy akcióra idõzíteni ( volt már a lifetime 22k is a 60k helyett ). Kb. ennyi.

McFrost
Értem, és ha megveszem mondjuk a Special Edition-t 50 euroért, akkor nem kell elõfizetni?

shaba23
farmolás itt is van, de itt ha megölsz 200-300 farkast, akkor nem csak egy "farkasölõ" elnevezést kaphatsz, hanem a karaktered is erõsödik az így elnyert trait által. és nagyon sok ilyen van.
shaba23
Az instákon és a party questeken kívül mindent meg tudsz csinálni egyedül, és folyamatosan van mivel foglalkozni. Amiben tényleg más, az az, hogy nincs worldpvp (hiszen csak 1 frakció van), viszont van lehetõség pvp-re egy országnyi részen, ahol vagy a saját karaktereddel, vagy 65-ös "sötét oldal" lényekkel, amiket ott tudsz szépen fejlesztgetni, ahogy azon a területen questelgetsz, meg írtod az ellent.
Ami még jó, az a book questek, azaz szépen lvl5tõl nyomod a regény szálat végig és ezáltal sokkal jobban megismered a miérteket és a hátterét a sztorinak (és persze jók a rewardok is😊
McFrost
Akkor az érdekelne, miben más?
Én magam nagy LOTR rajongó vagyok: könyvek,filmek,játékok. Kipróbálnám ezt a játékot is, de nem ismerem, annyit tudok róla, ez egy mmorpg. Mit lehet benne csinálni? Csak megyek elõre és ész nélkül gyilkolom az ellent, vagy van benne másfajta kihívás is? Egyedül is el lehet-e vele bíbelõdni?

shaba23
Media Markt-ban szoktam látni pl.
Nem több és nem kevesebb, mint a wow, mivel teljesen más.
(na jó, a fishing itt szarabb, konkrétan értelme sem sok van, kivéve a trófea, meg egy quest, amihez halat kell fogni, na jó, meg minimális mértékben a cooking)
Én szerettem a wow-t, és ezt is szeretem.
Ja nem, bocs! Ezt több, mint a wow, mivel nem kell hozzá excel táblázat, meg kalkulátor, és mindenféle képlet, ha akarsz valamire jutni)
McFrost
Helló!
Meg lehet venni valahol ezt a játékot, nem netes formában?
Mivel több vagy esetleg kevesebb ez mint a WoW?

Kár hogy "rühellem" ezt a kasztot ( bár többszöri próbálkozásra eljutottam vele lvl 29ig, és kb 1 éve ott pihen 😄 ), de ez a videó nagyon faxás <#ticking>

Jöhetne valami ilyen vagy ütõsebb kedvencemrõl ( LM, RK ) <#ticking><#hehe>

<#pias>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

vannak ám problémátok <#hehe> nekem is a tányér szélén van, mégsincs "lag"-om. Van ilyen. <#vigyor><#ticking>

Nekem a Ph!-s és a Te teszted között van az eredményem.Amire viszont nem gondoltam eddig az az hogy nem mindegy hogy melyik partíción van a játék.
Konkrétan nekem a F: meghajtón van ami ha nem tévedek pontosan a legtávolabb helyezkedik el az maximális olvasástól(vagyis a tányér legszélén van) ami ugye nem túl jó dolog.
OS, programok es 1-2 jatek kenyelmesen elfer 60GB-on.

MrStokes
Csak 60 GB vajmi kevesre elegendo, gondolom ugy lenne idealis ha a jatszani akart jatek(ok) fajljai az SSD-n lennenek.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Jakuza001
31.5 az uj SandForce SF-1200-es chipes 60GB-s SSD (285 read, 275 write) szerintem az mar nem olyan veszes.

Tatyla
az a baj az ssd még mindig borsos áron van ,de ha nyerek a lottón befektetek én is 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ha fejleszteni akarsz a gepen, akkor erdemes az SSD fele mozdulni. A 0.1ms-es veletlen eleres igen hasznos, amikor apro dolgokat kell olvasgatni a hattertarrol.

Jakuza001
Nem azt ,mondom, hogy nem lehetseges az , hogy pl a keves ram okozza a HDD lagot, mert konnyen elofordulhat hogy amikor hozzanyul a vinyon a swapfilehez az okozza, de nalam peldaul 8 GB RAMal is elofordulnak erdekes HDD lagtuskek egy lenyegesen jobb gepen.

Kinlodok vele regota de egyszeruen nem tudok megszabadulni tole.
HDTunePro is erdekes grafikont general, a teszteles kozben, nyilvanvaloan latszodik, hogy valami nem franko, mert mig peldaul ProHardveres teszteknel egyes HDD tipusoknal egy lefele iranyba tarto keves elterest mutato vonal latszik, addig nalam peldaul valami oknal fogva, lathato tuskek vannak.
Teszteld le te is, es hasonlitsd ossze.
Ha neked nincs ilyen a tesz kozben akkor konnyen lehet a keves RAM, de ha a grafikon szokatlan valtozasokat mutat akkor konnyen lehet mas a hiba.

Itt van a HDD teszt kepem, ami egy vicc.

HDtune kep

Itt edig egy Prohardveres, tisztan latszodik a kulonbseg.

Megnézegetem majd köszi a tippet.Akkor lehet, hogy lotro miatt felesleges gépet fejleszteni?
Jakuza001
Mindjart gondoltam, mivel nalam is valamiert vannak ugynevezett HDD lagra utalo jelek az 500as samunal. 😄
Valamivel lejjebb szoritottam, az indexeles kikapcsolasaval, fix lapozofile kulon particiora tetelevel, az MMO virusirto kivetele koze tetelevel (ha van a dokumentumok vagy az user konyvtarban a C: meghajton valami azokat is).

Esetleg ugyanazt az utat vegigjarni, mint ami ahhoz szukseges, ha SSD-t tesz be az ember.

http://www.mydellmini.com/forum/windows-7/2441-windows-7-ultimate-solid-state-drive-speed-tweaks.html

Persze ebbol a HDD-nek nem kell minden, de peldaul a prefetch szolgaltatas ugyanugy okozhat ilyen hibat.
Esetleg vegignezni nincs e olyan kesleltetett szolgaltatas a hayyerben ami okozhatja, mint peldaul idore indulo virusirto stb.

Használtam a lotros defrag progit a betöltésen meg is látszik mert eszméletlen gyors lett de ezeket a mikrolagokat nem küszöbölte ki.
lolSL
defrag

Igen
leendõ játékosokat nem a f2p érdekli hanem az új terület,az apró kaszt változások.stb én pl ezt a lotro storet kinem állhatom.mert olyan dolgok elérhetõek amiket ugye mi anno tisztességel,még ha nehezen is de megszereztük.meg olyan dolgok vannak a store-ba amik nagyon feltudnak bosszantani ottvan pl a lvl5.tõl elérhetõ ló.ami 1 napig aktív.normáls sebességû.ha lejár veszel másikat. akkor pont ma néztem hogy lvl10tõl minden kasztnak elérhetõek a portok minden városba szinte.mint a hunternek. ez olyan mintha a hunter 20 szinten keresztül nemkapott volna semmit.mert amit a hunter tudott(portolni) azt most már mindenki megteheti. szóval..én se ezt a részét várom.hanem Enedwaithot és a book szálat. báár kinek mi jó azt ,majd eldönti mindenki.lényeg hogy ha ez nekik nagy bevételt hozott.akkor reménykedünk hogy vmilyen szinten mi mint régebbi játékosok.fognak olyat kapni.amit megérdemlünk.én ennek a hírnek hogy gyakrabban lesznek updatek már is örülök. végre olyan lesz mint rég az elsõ 1-2 évbe..persze a f2p-es különbséggel.de reméljük azért majd mindenkinek idõvel jó lesz.csak most egyszerûen furcsa a változás.

Jakuza001
Windows 7 ? 😄