10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#7784 Nem, vásároltam egy Gold Edition-t.
Amúgy Breeben vagyok, a Staff központban. -
starPresident #7783 előfizettél rá?:) -
foxxi #7782 -
#7781 Na 12.17-ig vip vagyok. -
Metalich #7780 nem, sajnos nem az :/ felraktam és még mindig ugyanaz... de azért kösz! :) valami más ötlet? -
foxxi #7779 .net 3.5 vagy 4 kell neki + C++ redi -
Metalich #7778 Üdv! van egy ''kis'' problémám a játékkal kapcsolatban... leszedtem a játékot az eredeti honlapjáról, a Downloader-rel, telepítettem, de ezt a hibaüzenetet adja be:
Mit rontottam el? Mit kéne csinálnom? előre kösz! -
Monoton #7777 "Felveszem a questet odamegyek az NPC-k ele, targetolom es csinalom nekik az emote-kat, de nem fogadja el a kuldi."
bocs, de nem tudom mit írtam értelmetlenül
Mindegy azért köszi, majd próbálkozom :) -
foxxi #7776 Ki is kell jelölni az illetőt! Ha csak ugy a semmibe hajlongsz meg táncolsz az nem elég -
#7775 Fabrikáltam egy levelet a supportnak, hogy nem fogadja el kódom. Remélem jó helyre küldtem és nem baromságot írtam :D -
Monoton #7774 Ez oké, kiadom a parancsokat de nem fogadja el a kuldi. -
#7773 Ez nekem sem megy, odaállok mellé, nézek a semmi felé és semmi -.- -
foxxi #7772 Daddy Twofoot - /pick - S 31.3, W 71.1 (just by entrance to the Ivy Bush Inn)
Lobelia Sackville-Baggins - /faint
Porto Brownlock - /smoke - S 30.5, W 70.5 (In a field left of the road from Tree to the Ivy Bush Inn)
Ted Sandyman - /stretch -
Monoton #7771 Nekem a Troves and Trickery kuldikkel van problemam. Felveszem a questet odamegyek az NPC-k ele, targetolom es csinalom nekik az emote-kat, de nem fogadja el a kuldi.
Valamit kihagytam? -
Nephin #7770 Bree felett, Hengstacer farm ,egy ló van a térképen. A lvl 20-as pár száz silver, a 35-ös 4g valamennyi. -
lordbalu #7769 Ridding skillet most vettem 95 tp-ért. A többit nem tom. -
starPresident #7768 amúgy nem tudjátok véletlenül lovat hogyan lehet szerezni és mennyiért?:) -
foxxi #7767 sejtettem hogy ez lehet a gond. ezért is javasoltam hogy bömböld el magad globallff-en, ooc-n, trade-en, vagy szimplán kinben ( ha vagy ) hogy segítsenek összedobni. Akinek ez a szakmája annak 40mp megoldani. Én is szivesen segítenék, csak már minden fámat, kövemet, nyersanyagom elajándékoztam -
#7766 Tiszta mint a nap :D
Csak lehet, hogy nem fog menni, mert a természetben lelhető dolgokat még nem tudom kibányászni.... -
foxxi #7765 A linket nézd meg amit nyomtam. Ott van kivesézve hogy milyen alapanyagok kellenek hozzá. De szerintem ha elkúrjantod magad bárki pillanatok alatt megcsinálja neked. -
#7764 Akkor kell vennem fejszét? Melyik fát? -
starPresident #7763 Miért ez nem vészes. csak fát kell vágni.nekem van is ilyen lila matim hozzá ha kell. -
#7762 Ú bazz.... -
foxxi #7761 Készítened kell 3 db-ot belőle.
Ezek kellenek hozzá:
Creates Rowan Bowstaff
Profession Woodworker
Proficiency Apprentice
Facilities Workbench
Required Tool Bronze Woodworking Tools
Ingredients 2 X Treated Rowan(Woodworker Crafted Item)
Optional Crit Increase Chance 44%
Created By Critical Success 3X Rowan Bowstaff
Used By Critical Success Delicate Wing
craft bowstaff -
#7760 Na most megint nem vágom mit kell tennem: feladat:
-crafting: Laegon practices his craft, collect rowan bowstaff 0/3 -
#7759 Mcwolf -
starPresident #7758 Én se. De attól ha valamikor úgy alakul csapathatnánk:) mi az ingame neved? -
#7757 Én nem kiszámíthadó időkben játszom :) -
starPresident #7756 reméljük ez a lendület megmarad,legalább addig amíg én is eljutok a vége felé és becsatlakozok:)
//
McFrost te is breeben játszol most? ha igen kicsit támadhatnánk valamerre. -
#7755 Breeben hemzsegnek a népek :d -
foxxi #7754 a törzsközösség nagy számban mindig is megvolt, csak egy jó ideig senki sem altozott igy igen, a játék "végén" játszadoztak
De persze a f2p nagy lökést adott -
starPresident #7753 köszi.
// am ti is úgylátjátok hogy éledezik a játék? Régebben mikor toltam alig láttam embereket,vagy az end content részek felé vannak? -
Nevred #7752 Akit érint:
a Store-ban az Evendim Quest-pack ma 595 helyett csak 149TP! -
#7751 e-bay -
Monoton #7750 :O Honnan rendelted? :) -
foxxi #7749 Pedig majdnem az! Egy AUG!, csak skincsere alá vonva -
#7748 :D -
Kheled #7747 a doboz elején hirtelen mikor odanéztem a bal felső sarkába azthittem egy pisztoly:D -
Kheled #7746 most már normáls lootos insták nincsenek? egy kettő aminek nincs skirmish változata.az ugye normális.de pl great barrow. annuminas-nak? -