The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Melyik szerverre érdemes menni, ha sok magyarral szeretnék együtt játszani?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Szépes, az elején valami bábut kellene szétvernem egy skillel? De nem találom 😄
Ami még jó, az a book questek, azaz szépen lvl5tõl nyomod a regény szálat végig és ezáltal sokkal jobban megismered a miérteket és a hátterét a sztorinak (és persze jók a rewardok is😊
Én magam nagy LOTR rajongó vagyok: könyvek,filmek,játékok. Kipróbálnám ezt a játékot is, de nem ismerem, annyit tudok róla, ez egy mmorpg. Mit lehet benne csinálni? Csak megyek elõre és ész nélkül gyilkolom az ellent, vagy van benne másfajta kihívás is? Egyedül is el lehet-e vele bíbelõdni?
Nem több és nem kevesebb, mint a wow, mivel teljesen más.
(na jó, a fishing itt szarabb, konkrétan értelme sem sok van, kivéve a trófea, meg egy quest, amihez halat kell fogni, na jó, meg minimális mértékben a cooking)
Én szerettem a wow-t, és ezt is szeretem.
Ja nem, bocs! Ezt több, mint a wow, mivel nem kell hozzá excel táblázat, meg kalkulátor, és mindenféle képlet, ha akarsz valamire jutni)
Meg lehet venni valahol ezt a játékot, nem netes formában?
Mivel több vagy esetleg kevesebb ez mint a WoW?
Jöhetne valami ilyen vagy ütõsebb kedvencemrõl ( LM, RK ) <#ticking>#ticking><#hehe>#hehe>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Konkrétan nekem a F: meghajtón van ami ha nem tévedek pontosan a legtávolabb helyezkedik el az maximális olvasástól(vagyis a tányér legszélén van) ami ugye nem túl jó dolog.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Kinlodok vele regota de egyszeruen nem tudok megszabadulni tole.
HDTunePro is erdekes grafikont general, a teszteles kozben, nyilvanvaloan latszodik, hogy valami nem franko, mert mig peldaul ProHardveres teszteknel egyes HDD tipusoknal egy lefele iranyba tarto keves elterest mutato vonal latszik, addig nalam peldaul valami oknal fogva, lathato tuskek vannak.
Teszteld le te is, es hasonlitsd ossze.
Ha neked nincs ilyen a tesz kozben akkor konnyen lehet a keves RAM, de ha a grafikon szokatlan valtozasokat mutat akkor konnyen lehet mas a hiba.
Itt van a HDD teszt kepem, ami egy vicc.
HDtune kep
Itt edig egy Prohardveres, tisztan latszodik a kulonbseg.

Valamivel lejjebb szoritottam, az indexeles kikapcsolasaval, fix lapozofile kulon particiora tetelevel, az MMO virusirto kivetele koze tetelevel (ha van a dokumentumok vagy az user konyvtarban a C: meghajton valami azokat is).
Esetleg ugyanazt az utat vegigjarni, mint ami ahhoz szukseges, ha SSD-t tesz be az ember.
http://www.mydellmini.com/forum/windows-7/2441-windows-7-ultimate-solid-state-drive-speed-tweaks.html
Persze ebbol a HDD-nek nem kell minden, de peldaul a prefetch szolgaltatas ugyanugy okozhat ilyen hibat.
Esetleg vegignezni nincs e olyan kesleltetett szolgaltatas a hayyerben ami okozhatja, mint peldaul idore indulo virusirto stb.