10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Varian
    Új kiegészitő bejelentve:

The Lord of the Rings Online Rise of Isengard
  • baalbaalbaal
    Sziasztok!

Kb. 1 hete kezdtem el játszani és azt talasztaltam, hogy rengeteg magyar van a snowburn szerveren. Páran összeálltunk és csináltunk egy kis guildet (Legacy of Etele), de mindenki kezdő. Nem kellene összehozni egy nagyobb magyar guildet?

+1: Van raid a skirmishen és a csapatos küldiken kívül? Milyen szinttől? Hol? Hány emberes?
  • Gubberx
    köszönöm :)
  • MrStokes
    Minstrel jatekos.
  • Gubberx
    mármint más játékos vagy a minstrel trainer npc? :)
  • Kheled
    meglehet tanulni. a minstrel tud tanítani másokat.kicsit költséges.de lényeg hogy lehet:)
  • McFrost
    ELjöttem Breeből, mert halálra haltam magam a környéken :D
  • Gubberx
    Lenne egy kérdésem ismét :) meg lehet tanulni más hangszereken is játszani vagy csak azon az egyen lehet amit alapból a karakter kapott(nekem pl horn)?
  • sanyi83
    kössz!
  • Gubberx
    mindenképp kell ha lovagolni akarsz
  • sanyi83
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy a riding skillt mindenképp meg kell-e venni ahhoz,hogy 1 goldos lovat tudjak venni? Vagy azokhoz nem kell.
  • vzajcev
    "na ez kimaradt.. valahogy elkerülte a figyelmem" me mindig csak codozás megy ezerrel
  • McFrost
    Akkor lehet jobban megéri pontot venni....
  • Blob
    no pont erre akartam rámutatni az előző kommentben :) akkor jól sejtettem.
  • McFrost
    Csak így drága....
  • foxxi
    na ez kimaradt.. valahogy elkerülte a figyelmem. Valahol érthető is, mivel a rendszer a "rendszeres fizetési modellt" helyezi előtérbe. Igy meg pláne felértékelődik akinek van ( főleg 2 is ).
  • seaedge
    Nincsen mar lifetime.
    Changes to Payment Options
  • foxxi
    BEzony. Mindenre kb. De ha akciózzák a LFT-ot kb annyiba kerülne vagy még olcsóbra jönne ki mint az éves. De ezt majd meglátjuk
  • McFrost
    Én arra gondoltam, hogy egy év vip, az 6000 TP + valamennyi, azért az elég sok mindenre elég lenne....
  • foxxi
    Igen sok előnye van a lifetime-nak, tp, időtállóság terén is. De hát ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Én a f2p bevezetésekor igencsak zabos voltam, hogy kibaxnak velünk, de igen jól kárpótoltak

De, mondom: ez egyéne válogatja
  • shaba23 #7804
    azokat érdemes megcsinálni, amik adnak reputációt, később nem kell szüttyögni vele.
  • Blob
    gondolod f2p vel lesz ilyen lehetőség, szerintem az már hosszútávon nem lesz kifizetődő mert szerintem akkor sokan mondjuk a freek 70% befizeti és fél év múlva ki fog majd TP -t venni az a maradék 30% nem tudom , de igaz nem is halottam a lifetimbe fizetésének eltörléséről :)
  • McFrost
    Nem sietek, ráadásul ott az aláírásomban az ára:D

Én nagyképű elruccantam a Sírbuckákhoz. Csúnya halált leltem :D
  • foxxi
    Szerintem még mindig rohadtul megéri, bár én kivárnám a karácsony környékét, mivel ha tényleg ugy gondolod hogy hosszútávon fog szórakoztatni, a lifetime akció kb akkor lesz esedékes.
  • McFrost
    Arra gondoltam, befizetek 1 évre....
  • foxxi
    kb egy jó hónap.

McFrost: lotro price vip, free other

és ezt érdemes elolvasni még: lotro vip
  • Gubberx
    Egyébként napi 3-4 óra játékkal mennyi idő elérni a lvl50-et kb?
  • McFrost
    Betege vagy? :D Még egy bowstaffot sem tudok addig faragni :d
  • McFrost
    Hol találom a vip tarifákat?
  • Monoton
    Van egy hónapod kimaxolni a karit
  • foxxi
    Aszem még aktív az előfizetésed addig lvl 50ig megkapsz minden questet.
  • McFrost
    Akkor én az alapra mennyi kvesztet kapok?
  • Daerin
    Idén nem nevesített NPC-knél kell emote-olgatni a Troves and Trickery questeknél, hanem sima townsfolknál. Pontos koordok és minden az idei őszi fesztről itt:

http://www.casualstrolltomordor.com/2010/10/fallfestival2010/

A megyében kipróbáltam, ott rendben volt.
  • Gubberx
    köszi a válaszokat :)
  • foxxi
    A szűrkék már nem adnak xp-t, tehát, érdemes majd akkor megcsinálni ( a történet, a móka végett ), ha éppen nincs semmi más feladatod vagy unatkozol. Nem érdemes kihagyni őket :)
  • Tusy
    - tegnap kezdtem el 1 karival 20-as szinten a skirmist, jelenleg 1 sikeres Gandalon legalább 20% XP-t ad a következő szintből. Ez a későbbiekben (magasabb szinten) is így marad?
  • Tyler Durden
    Ami beszürkül azt hajigáld le szerintem, a többit meg daráljad.
  • Gubberx
    Srácok, érdemes minden questet megcsinálni? Mert lvl 24 vagyok semmit nem grindeltem de még mindíg tele vagyok lvl 10-es questekkel is :_D
  • foxxi
    Akkor autómatikusan megkapod azokat, tehát nem kell külön megvenni.
  • RexpecT
    Ha veszek egy MOM kieget akkor már ugye nem kell megvenni a MOM-os questeket?
    Most járt le az alap játékhoz kapott 30 nap és vehettem meg a quest packokat :)....