10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Varian #7824 Új kiegészitő bejelentve:
The Lord of the Rings Online Rise of Isengard -
baalbaalbaal #7823 Sziasztok!
Kb. 1 hete kezdtem el játszani és azt talasztaltam, hogy rengeteg magyar van a snowburn szerveren. Páran összeálltunk és csináltunk egy kis guildet (Legacy of Etele), de mindenki kezdő. Nem kellene összehozni egy nagyobb magyar guildet?
+1: Van raid a skirmishen és a csapatos küldiken kívül? Milyen szinttől? Hol? Hány emberes? -
#7822 köszönöm :) -
#7821 Minstrel jatekos. -
#7820 mármint más játékos vagy a minstrel trainer npc? :) -
Kheled #7819 meglehet tanulni. a minstrel tud tanítani másokat.kicsit költséges.de lényeg hogy lehet:) -
#7818 ELjöttem Breeből, mert halálra haltam magam a környéken :D -
#7817 Lenne egy kérdésem ismét :) meg lehet tanulni más hangszereken is játszani vagy csak azon az egyen lehet amit alapból a karakter kapott(nekem pl horn)? -
sanyi83 #7816 kössz!
-
#7815 mindenképp kell ha lovagolni akarsz -
sanyi83 #7814 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy a riding skillt mindenképp meg kell-e venni ahhoz,hogy 1 goldos lovat tudjak venni? Vagy azokhoz nem kell. -
vzajcev #7813 "na ez kimaradt.. valahogy elkerülte a figyelmem" me mindig csak codozás megy ezerrel -
#7812 Akkor lehet jobban megéri pontot venni.... -
#7811 no pont erre akartam rámutatni az előző kommentben :) akkor jól sejtettem. -
#7810 Csak így drága....
-
foxxi #7809 na ez kimaradt.. valahogy elkerülte a figyelmem. Valahol érthető is, mivel a rendszer a "rendszeres fizetési modellt" helyezi előtérbe. Igy meg pláne felértékelődik akinek van ( főleg 2 is ). -
seaedge #7808 Nincsen mar lifetime.
Changes to Payment Options -
foxxi #7807 BEzony. Mindenre kb. De ha akciózzák a LFT-ot kb annyiba kerülne vagy még olcsóbra jönne ki mint az éves. De ezt majd meglátjuk -
#7806 Én arra gondoltam, hogy egy év vip, az 6000 TP + valamennyi, azért az elég sok mindenre elég lenne.... -
foxxi #7805 Igen sok előnye van a lifetime-nak, tp, időtállóság terén is. De hát ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Én a f2p bevezetésekor igencsak zabos voltam, hogy kibaxnak velünk, de igen jól kárpótoltak
De, mondom: ez egyéne válogatja -
#7804 azokat érdemes megcsinálni, amik adnak reputációt, később nem kell szüttyögni vele. -
#7803 gondolod f2p vel lesz ilyen lehetőség, szerintem az már hosszútávon nem lesz kifizetődő mert szerintem akkor sokan mondjuk a freek 70% befizeti és fél év múlva ki fog majd TP -t venni az a maradék 30% nem tudom , de igaz nem is halottam a lifetimbe fizetésének eltörléséről :) -
#7802 Nem sietek, ráadásul ott az aláírásomban az ára:D
Én nagyképű elruccantam a Sírbuckákhoz. Csúnya halált leltem :D -
foxxi #7801 Szerintem még mindig rohadtul megéri, bár én kivárnám a karácsony környékét, mivel ha tényleg ugy gondolod hogy hosszútávon fog szórakoztatni, a lifetime akció kb akkor lesz esedékes. -
#7800 Arra gondoltam, befizetek 1 évre.... -
foxxi #7799 kb egy jó hónap.
McFrost: lotro price vip, free other
és ezt érdemes elolvasni még: lotro vip -
#7798 Egyébként napi 3-4 óra játékkal mennyi idő elérni a lvl50-et kb? -
#7797 Betege vagy? :D Még egy bowstaffot sem tudok addig faragni :d -
#7796 Hol találom a vip tarifákat? -
Monoton #7795 Van egy hónapod kimaxolni a karit -
foxxi #7794 Aszem még aktív az előfizetésed addig lvl 50ig megkapsz minden questet. -
#7793 Akkor én az alapra mennyi kvesztet kapok? -
Daerin #7792 Idén nem nevesített NPC-knél kell emote-olgatni a Troves and Trickery questeknél, hanem sima townsfolknál. Pontos koordok és minden az idei őszi fesztről itt:
http://www.casualstrolltomordor.com/2010/10/fallfestival2010/
A megyében kipróbáltam, ott rendben volt. -
#7791 köszi a válaszokat :) -
foxxi #7790 A szűrkék már nem adnak xp-t, tehát, érdemes majd akkor megcsinálni ( a történet, a móka végett ), ha éppen nincs semmi más feladatod vagy unatkozol. Nem érdemes kihagyni őket :) -
Tusy #7789 - tegnap kezdtem el 1 karival 20-as szinten a skirmist, jelenleg 1 sikeres Gandalon legalább 20% XP-t ad a következő szintből. Ez a későbbiekben (magasabb szinten) is így marad? -
#7788 Ami beszürkül azt hajigáld le szerintem, a többit meg daráljad. -
#7787 Srácok, érdemes minden questet megcsinálni? Mert lvl 24 vagyok semmit nem grindeltem de még mindíg tele vagyok lvl 10-es questekkel is :_D -
foxxi #7786 Akkor autómatikusan megkapod azokat, tehát nem kell külön megvenni. -
RexpecT #7785 Ha veszek egy MOM kieget akkor már ugye nem kell megvenni a MOM-os questeket?
Most járt le az alap játékhoz kapott 30 nap és vehettem meg a quest packokat :)....