10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Tusy #7864 - STORE-ban a legfelső sorban a quest-eknél hozza (ha belépek akkor naponta 1x megnézem, hátha akciós :) ) -
#7863 Majd 2 körül megnézem ezt storeban mert kb. akkor végeznek a karbantartással. De én nem láttam olyat storeban lehet az se mindegy hanyas szintű karakterrel nézed. Viszont 2kt keveslem rá, mikor a lore master és varden class unlockja is 795 TP kb. -
#7862 Elvileg meg a free playerek Auctiont használthatják olyan mértékben hogy vehetnek dolgokat, de eladni nem tudnak, amíg nem vezsel valami 5 slot unlockos itemet. Tehát meggazdagodni freee playerként nembiztos hogy tudsz. -
Tusy #7861 - nem értem egészen pontosan mit akartál írni, de tudtommal a kiegészítők is megvehetőek TP-ért. Én legalábbis gyűjtöm a 2k TP-t a Mirkwoodra -
#7860 Elvileg lehet venni storeban ami eltörli alimitet biztos sok turbine pontért.
Engem csak a level limit izgat hogy alapból 50 de ha megvetted a Mines of Moria kiegészítőt akkor max level 60 és ha megvetted a Siege of Mirkwood kiegészítőt akkor már 65-ös szintet lehet elérni. ÉS az 10-15 szint kölünbség mondjuk pvpnél elég unfair főleg hogy ezt nem lehet elvileg turbine pontokért beváltani ehhez a kiegek kellenek.
Tehát ez is úgy free hogy ha megtetszik akkor rá vagy kötelezve hogy megvedd mivel eléggé hátrányba kerülsz ha nem. -
e57 #7859 A F2P limitjei csak induló limitek. Szerintem szinte minden korlátot át lehet lépni Turbine Pointokkal. Ezeket nem muszáj pénzuért megvenni. Lehet őket mindenféle tettekért is kapni. Azt nem tudom, hogy a 2 aranyas limit növelhető-e, de valószínűnek tartom.
Egyébként a 2 arany annyira nem kevés, hiszen egy kisebb lakás 1 arany körül kapható. Átlag játékos szerintem 30-35 szint alatt nem kerül szembe ezzel a limittel. -
hNeo #7858 Sziasztok.
Új játékosként jönnek lotro-zni. F2P lennék. De olvastam ilyet hogy 2 goldom lehet maximum. Mármost én kereskedő akarok lenni, arra mennék hogy minél több pénzem legyen. Azt is olvastam, hogy nincs personal shop. Meg hogy az aukciós ház levon, és limitált f2p-n.
Két kérdésem lenne:
1.: A goldokat ha beváltom valamire kajára, akármire, akkor kikerülhetem vele a 2 goldos limitet?
2.: Van olyan cucc ami 3 goldnál többe kerül? Akkor azt hogyan tudja megvenni egy f2p?? -
#7857 Homofóbiáka vane? :DD
-
#7856 Ratyimester :D
-
lordbalu #7855 igen -
#7854 Sziasztok.A riding skillet egy F2P játékos csak turbine pontból tudja megvenni ? -
resident #7853 Sziasztok. Azt kérdezném hogy amíg nem jár le az előző hónapi viped addig nem lehet egy másik kódot aktiválni? Mert nekem nem engedi a G2play-tol vettem most 60napos gamecardot de a mostani csak 27 jár le.És az még a codemastertől van. -
#7852 Értem, köszönöm! Azt hittem csak füttyentek és jön. -
#7851 karakter/skill/mount -
#7850 Vettem egy lovat 500 ezüstért, gondoltam lecserélem az enyémet. Hogyan tudom előcsalni? -
RexpecT #7849 A +2 bag az nem accounthoz rendelődik? -
Tusy #7848 - én a trait (és bag) unlockon akadtam ki
-- amíg volt előfizetésem 3 karaktert hoztam létre mivel úgy tudtam, hogy f2p-től a prémiumos accounton ennyi karakter lehet. F2p-vel az egyiknél megvettem az elérhető virtue trait slotokat, és ezt a másik hasonló szintű karakteremnél is unlockolta (a harmadik még 20 alatti, remélem ott is)
-- idővel kiderült, hogy 5 karakterrel játszhatok tehát indítottam még kettőt (TP pontok szerzése miatt első sorban). Viszont a 3. virtue traittől kezdődően itt is unlockolnom kellene őket, ami egy kissé szíven ütött. +2 bag (2x475 TP), lovaglás (+95TP), +trait slotok karakterenként egy kissé soknak tűnik, hogy valaha is visszahozza azt amit költenék rá (csak azért, hogy aránylag kényelmesen lehessen játszani vele) -
Tusy #7847 - úgy vettem észre, hogy karakterfüggő -
#7846 Hát elvileg store ban megveheted, de meg is tanulhatod vip asszem lvl 20 tól, de freeben nem tom hánytól -
lordbalu #7845 Szasztok
A riding skill az account vagy karakter függő? -
#7844 -.- -
foxxi #7843 Visszatértem! Vesztetekre Muhahahahaha -
#7842 Olyan lassú a lovam, hogy elfutnak mellettem a hobbitok :D
Egyre jobban tetszik, lehet ma már huszas leszek! -
#7841 Más befizethet nekem pl. paypal-n? -
#7840 itt az előzmény de ezzel nem tok mit kezdeni, a support meg baszik a fejemre
-
#7839 Valaki ki tudna segíteni hogy vajon miért nem indul el a game?
A képen látható módon áll az egész bejelentkezés után, és nem történik semmi :
-
ElectricalTech #7838 az kemény, h egyszer leárazták 7xxpontról 400körülre most meg 50TP
kezdem úgy érezni, h a lotro annál olcsóbb lesz, minél kevesebbet játszol vele és vársz,h mindent leakciózzanak, huh -
Tusy #7837 - mai store akció: Quest Pack: Lone-lands 50 TP (495 helyett). Én legalábbis ennyiért tudtam most megvenni -
#7836 ezen még most is röhögök :D -
#7835 Majd megtudod :) -
starPresident #7834 Én se akkor ez vmi nem az én készülékem hibája:D huh és am miben segítsek? -
#7833 Nekem csak a kezdő kép jön be és sanyi, még a kódomig sem jutok. -
starPresident #7832 jahm:D -
#7831 Cserébe te segítesz nekem? :D -
starPresident #7830 plz nézd már meg neked milyen:S én elindítom de csak tölt aztán kiírja hogy nem tud csatlakozni a game centerhez szal addigse jutok el hogy beirjam jelszavaim. -
#7829 Nekem sem, igaz el sem indítottam :D -
starPresident #7828 csak nekem nem megy a game?:S -
MC Hapci #7827 na valami gáz van a cm táján..... :S :S -
#7826 Kb ennyi magyar klan van mar eddig, es itt az is le van irva, hogy melyek azok, amik nagyobbak es mar regebb ota leteznek:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1128080927&no=7653]#7653[/URL]
Ezek utan sztem nem sok ertelme van egy teljesen uj klannak, mar csak azert sem, mert a regebb ota letezokben sok a nagy kari, akik nagyon sok mindenben (tudassal, tapasztalattal, informaciok teren, konkrtet felszerelesi targyakkal) tudjak segiteni a kezdoket. -
foxxi #7825 nem kéne összehozni, mivel van 3 igen nagy magyar guild már kb 3 éve... Érdemes lenne a fenti banerben lévő Magyar fansite linkre időnként rákattintani és ott a fórumon keresni a nagy guildeket...