The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de mond meg honnan szedted le a patcht😊 guildbe is kérdeztem azt mondtad pill.és félóráig csöndbe voltál😄

a héten? aszem már nem sok <#hehe><#ticking>

Már patch installálva, várakozás megunva, szóval valami történjen má <#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

hm véget ér a béta hamarosan,ezek szerint akkor van esély, hogy a héten kijön?

<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe> király munkahely!

Solid Snake
még 20 perc és elvileg vége az "elnyújtott karbantartásnak", küzdenek a fiúk <#hehe><#ticking>

McFrost
Az elõbb még bétáztam, végre sikerült belépnem 15 perc várakozás után. Azért ott sokkal több minden van, mint trialban, sajna a store zárva volt....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Tegnap nálam is az volt.

Most vége van a bétának vagy mi? Mikor lesz élõ igazi free to play játék?
Faki
Juájjájj 4000-res sor van 😊

noh én is kiprobáltam. bár most a tavernba nemengedbe itt vár mindenki. viszont lvl5nél kaptam egy horn-ot (store-ból kellett venni) 10sec cd- 5 secre stunol 2 ellenfelet..azthittem 1x használatos. aztá kiderült nem.annyira mérges lettem,hogy ezek nem normálisak hogy beraknak ilyet... aztá szerencsére csak lvl8ig volt😊 de van 1-2 dolog amit store-ból kivennék.deháát lesz ami lesz😊 tényleg jó am.az npc-k tetszenek.olyan mozgékonyak😊

Mert a tesztkliens nem patch, különálló... tesztkliens. Semmi köze az éles rendszerhez.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

McFrost
Nekem priviben lelõheted.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Simán lépkedem ki-be.. várni sem kell... bár nem is érdekel, mivel nem akarom lelõni elõre a poénokat. De amugyan baba lesz. <#ticking>

McFrost
Tegnap 1x sikerült belépnem, azóta sem......sajnos, mert a kedvemet meghozta nagyon!

- tegnap 2 óra alatt jött le a béta, de csak reggel tudtam belépni ('world server queue error' volt este)
- az elõfizetésem szintén tegnap járt le, 'account manager' szerint ma van a 'next payment due' de amúgy most is 'open' az állapot és reggel be tudtam lépni ... elõre láthatólag hány napig tudok még játszani elõfizetés nélkül?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

MrStokes
Igen, lehet, hogy megkapjuk karacsonyi ajandek gyanant 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

háát igen ez mondjuk US notes😄 eu.ba tuti majd decemberi update lesz😄

MrStokes
Nagyon jok a dolgok, de erre csak annyit mondok, hogy hiszem, ha latom!😛

Mellesleg elnezve, hogy miket muveltek itt az europai F2P-vel kapcsolatban, kotve hiszem, hogy tenyleg oktoberben fog jonni barmifele update. De legyen neked igazad! 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

"Combat Summoning" !!! NA végre!!! <#ticking>

NOVEMBERI UPDATE PDF FORMÁTÚMBA hu elég méretes darab. baromi jó dolgok lesznek.ahoz képest hogy még f2p se jött ki😄 250 életû ló,több ellenállásál. Ered luin revamp!, Taskok, 250 új ismételhetõ quest, új skillek!stb

ja

Tyler Durden
Az 500 pont már akkor is jár, ha 1x belogolsz a karakterrel?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

McFrost
Sikerült tesztelnem, fél óra után engedett fel és azóta sem, vannak egy páran, store sem jött be😄

McFrost
Nem tudok fellépni a tesztre 😞

teddymac
Mikor indulnak a serok , mert nekem azt irja server status Down

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

SirAlo
Hat az szivatas lenne 😄 mier nem tudjak megcsinalni 1 pecsel ? Ezt a Demot is a live-bol csinaltak vagy a demobol fogjak a Liveot csinalni...

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Rossz az infó, nen tudsz majd játszani a tesztklienssel az élesben.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

BoneDragon
Nekem is megjött az 5000 pont és hála Istennek, most már 4 megával tölti a clientet.

MrStokes
Csak preview.

"Please be aware that these Points won’t be carried over into the live service when it launches."

Tehát nem lehet átvinni az élesbe, csak a preview-ban használhatod.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

SirAlo
En is kaptam ilyen 5k-s bonus code-t de ezeket a pontokat csaka preview ido alatt hasznalhatom vagy ezeket is hozzadjak a rendes kliens indulashoz is?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

McFrost
Nekem is most jött és már 12,911 mb lennt van.

DonnieBrasco
Csak az a baj, hogy semmi kedvem nekiállni leszedni a böhöm preview klienst 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

<#vigyor><#ticking>

DonnieBrasco
Na, most jött egy ilyen email:

"Hi xxxxxx,

As part of the LOTRO Free to Play European Preview Event, we’d like to gift your account with an extra 5000 Points to use during the event. You can use these extra points to purchase additional content, features and items from the brand new in-game LOTRO Store. Please be aware that these Points won’t be carried over into the live service when it launches."

Hehe, na lássuk, mire lesz elég 😛

DB

Hmm, az beta kliens az 13 giga, az elõzõ éles pedig 9 akkor a maradék pár gigát majd patchben fogja leszedni? Esetleg majd kiadják külön az új klienst is?
DonnieBrasco
"Eyes and Guard" - kiejtve megegyezik az "Isengard"-dal.
Hmm hmmm.... 😊

DB

ugyovlastam hogy archetbe van.vagy combe.nemtom.ez körül nézegess

DonnieBrasco
Azt jól berántok mindenkit a klánba.
Bár ha jobban belegondolok, a 10-as kapitány úr (úgy néz ki mint egy igazi magyar huszár, bajszos stb.) még nem is kintag sehol 😄

DB

hol van ez a Eyes and Guard Tavern ?
<#vigyor><#hehe><#ticking>

DonnieBrasco
Jó lesz az, hétvégén beröffentem a 10-es szintû Captain-emet, és megyünk csoportosan noobiekkal kalandozni 😄 Én leszek a guide 😊

DB

ennyi embert sem láttam még egyszerre archetben 😄 rendesen adjuk szegény kezdõ helyeknek.. néha befigyel egy két giga lagg. 😄
......mindjárt áramszünet <#idiota><#nevetes1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Na valami áramszünet volt és most nem veszi észre azt amit eddig felraktam. Kezdhetem elölrõl. 😞 Most legalább gyorsabbnak tûnik.
Ninjaaaaaaaaaaaaaaaa <#ticking>

de most jön egy fontos kérdés számomra... egy egy ilyen program mennyi ideig szokott menni? 1 óra?
csak az egyik-re érek be... holnap... máskor vagy órám van.. vagy utazok éppen haza... fene :S :S
nem nem... neked is le kell szedned a klienst mert a játék dvd-jén ugye a rendes játék kliens van 😄 ami azért updatel... mert már elég régen jött ki dobozos verzió azóta meg már elég sok patch kijött a gammához... szerintem olyan 60 ezer data fájlt le kell szednie 😄
Lol az eredeti DVD-s játéknál updatelni akarja pregamere. Akkor aki régóta LOTROs játékos annak elég updatelnie az eredeti játékot?