The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igen! nagyon sok iq light or no iq lesz a szervereken, amit én nagyon nem várok. Bár hála égnek nagyon "sok2 régióba esélyük sem lesz belépni ( egy jó darabig ). De hát 3 nap múlva meglátjuk mi lesz és mi nem lesz.
Nos, jah... mint sokan okfejtették a Turbine kb leszarja az európaiakat mivel US-ban nagyon "jól" megy a szekér. a lokalizációs duma meg kész röhely. És ezen hetekig lehetne vitatkozni, meggyõzõ végkövetkeztetés nélkül, hiszen mi földi halandók hogy is láthatnánk bele két ilyen cég üzletpolitikájába, egyezségeibe stb...
Szal a kérdések felvetésekor el is halt a válaszok lehetõsége <#hehe>#hehe><#ticking>#ticking>
De majd 3 nap mulva! <#vigyor>#vigyor>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Egyébként miért jobb az OSX mint a Windos? Nem ismerem az OSX-et, azért kérdem. Vagy miért OSX? Miért nem pl. linux?
Mibõl gondolod, hogy nem ment a szekér? Mert azt mondták?
Az egyik elõzõ munkahelyemen sírt a vezetõség, hogy nem megy a profit, holott adózás után maradt 2 milliárd. Õk 4-et szerettek volna.... tehát nem ment a szekér.
Ha EU-ban annyira nem ment volna, akkor Codemasters már rég leadta volna, vagy jobban igyekszik bevezeteni az itemshopot. Erõsen látszik, hogy mindenféle ürüggyel húzzák halasztják. Stressz teszt, meg stabilitás teszt, mi? 😄
Most hogy mindenféle népek megrohanják, mert ingyen van az A kategoriás játék, erõsen esik majd az átlag IQ. Biztos lesznek goldsellelrek. Bár lehet, hogy ügyes cset szabályokkal kiiktatják õket.
Azt hiszem ma este lerészegedek örömömben, mert olyan dolgot sikerült elérnem, amit eddig még soha korábban(próbáltam párszor) és amit nagyon sok embernek szintén nem sikerült :\
OSX Snow Leopard rendszeren CrossOver Games segítségével sikeresen el tudtam indítani a Lotro-t.
Mivel az elõfizetésem már kb. 2 éve lejárt(F2P-re várok) így egy trial accot csináltam. Azzal léptem be és sütöttem pár screenshotot.
A gépem sajnos elég gyengusz(1GB ram, 8400GS kártya 256MB vRAM), ezért a lotro low grafikán van. Így kis cacheelés után szo-szo használhatóan fut.
Jogos a felvetés, hogy megéri-e a becslésem szerinti 50%-os teljesítmény estét a windowshoz képest, de valahogy azt kell mondaom, h igen, mert a lotroból én ki-be lépkedek egy nap és mindig átbootolni, h netezzek, e-mailt írjak,fogadjak, zenéthallgassak, msn,skype akármi akkor bizony megéri ezt + figyelembe kell venni, h az OSX erõforrásígényesebb, mint az xp, hiszen kb. 6évvel újabb OS azt hiszem és sokkal fejlettebb és a gépem is alulról teljesíti a követelményeket hozzá(1GB ram, ugye).
Ha sikerül 1-2GB ramot beszereznem, akkor azt hiszem tapintható lesz a teljesítmény ugrás.
Néhány s/s:
http://img257.imageshack.us/img257/8169/screenshot20101031at749.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/8169/screenshot20101031at749.jpg
http://img243.imageshack.us/img243/8476/screenshot20101031at724.jpg
Elnézést, hogy regényt írtam, de remélem akár néhányotoknak ill. akár osx használó ismerõsötöknek ez jó hírként tud szolgálni,hogy IGEN, megy osx alatt használhatóan a lotro.
Ha valakinek segítség kellene esetleg vagy ilyesmi, akkor kereshettek bátran, azt hiszem tudok segíteni 😊
Üdv,
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Az meg hogy nem ment eu-ban a szekés alapból felveti az itemshopos megoldást, ez is tiszta kell hogy legyen, vagy bezárnak. Nem neked jegyeztem meg a dodo-t mivel fórumon nem csak ketten olvassuk a topicot és van aki nem érti.
A goldárusok pedig egyáltalán nincsennek jelen ingame linkekkel, mivel aki akarja ugyis megtalálja már õket. ( ennyi iq-ja minden csalónak van ).
Kb ennyi <#wave>#wave><#ticking>#ticking>
Sajnálom, ha homályos, hogy minn vagyok "fennakadva". Biztos vagyok benne, hogy feltûnt, a lotro eddig nem volt item shopos.
Már elsõre is értettem, hogy lájftájmos vagy, nem kell minden hozzászólásodban felhívni a figyelmet rá. A trendi dodo kifejezést is értem, hogy dollár, felesleges zárójelbe megjegyezni. Én nem minden esetben vagyok híve a trendkövetésnek, így maradok a dollár kifejezésnél.
Nem kértem tõled megoldási javaslatokat, de igazán kedves, hogy törted rajta magad miattam.
A netshopos goldárusok is szokták kiabálni a webcímet. Valahogy oda is el kell jutni a csóringer játékosoknak. Kb ennyi.
A többin meg nem értem mit vagy fennakadva, mivel eddigis minden itemshop-os rendszer kb ezeket az "extrákat" nyujtotta/ja pénzért. Itt csak a trendkövetésrõl van szó. Ja és egyszerü a megoldás: ha nem tetszik az üzleti modell akkor fizettél volna elõ lifetime-ot akcióban ( kb 80 dodo ( dollár ) volt ami lófax, vagy feledd el a játékot és keress mást, vagy menj amcsira ( amit tettél <#vigyor>#vigyor> ). Szóval a megoldás megszületett, a háborgás tovább felesleges.
A goldárúsok eddig is voltak, végig amióta a játék elindult, csak már nem az a divat ( jóideje ) hogy a chaten ordibálnak, hanem netshop szinten árulják. Kb ennyi.
De nem érdekel, én az USen is jól elvagyok. Nincs PvP, a mobok, meg minden idõzónában ráérnek.
Egyszerûen belbosszant, hogy a rendszert megvette egy pénzéhes csürhe, és szétcseszi. Mi az hogy pénzért minden statra adunk +10-et???? Mint egy rossz koreai játékban. Meg szintén pénzért craftra kritet? Nem hiszem, hogy a deedsbõl szerzett TP ezekre is futja.
Mondjuk még nem láttam, de biztos majd a goldárusok is elkezdenek kiabálni a csetbe.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Quest Giver: Gloreniel (24.51S, 93.08W Ered Luin)
Location Emote
24.6S, 92.4W Duillond /look
23.9S, 92.5W Duillond /hail
24.1S, 93.2W Duillond /eat
24.1S, 93.0W Duillond /dance
õszi fesztivál leírás
Syrn, Freylana, Kywara
Csak én megvettem az alapot, meg az összes kiegészítõt. Látom a novemberi patchben már azok is elérhetõek lesznek freevel. Persze a free azt jelenti, hogy unlockolhatod turbine pontért.
Már egy ideje fizetem az elõfizetést, ami szerintem egészen korrekt 10 dollár/hó (mai áron 1900Ft/hó). Ennyit továbbra is ráköltenék. Az sem érdekelne, hogy másoknak olcsóbban jön ki ha gazdálkodj okosant játszanak a turbine pontokkal. Viszont az hogy az eddigi 1900Ft-ot felemeljék 2800-ra. Na abból köszönöm nem kérek.
Kíváncsi leszek EU verzió hogyan kezd, milyen árakon. Codemasters eddig sem volt szégyenlõs az árazásban. Éppen ezért kezdtem US-en.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Más téma....
Számítottam arra, hogy az ingyenes változat drágább lesz, mint az eddigi fizetõs, és így is lett.
Megdöbbenve látom, hogy a 3 havi elõfizetés az eddigi 30 dollár helyett 42 dollárárt van.
Nekem kb nov 17-én jár le az elõfizum, és most nem tudom mit csináljak. Az elõfizetési tervben még mindig 30 dollárért van feltüntetve, de nem tudom, hogy a számlázáskor nem e-42-vel számolnak. 42-õt nekem nem ér meg. Eddig kimondottan egy olcsó játék volt, de most hogy ingyenes lett nagyon drága. A Turbine pontokkal meg nem vagyok hajlandó szarakodni. Küldöm a havi díjat, de hagyjanak békén az ilyen napi ajánlatokkal, meg kereskedõ trükkökkel.
Ehhez a feladathoz nem találom a megoldást....

Most, hogy mindjárt él nálunk is a f2p, szeretném kipróbálni a játékot. A kliens program 9 giga, de mennyi lesz ez feltelepítve? Tudom, n00b vagyok, de a lotro-wikin nem találtam meg.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
★ 汤姆 李
Syrn, Freylana, Kywara
Egyébként nem vagyok HC fan egyáltalán!
DB
A ti kung-futok nem erős!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
DB
A ti kung-futok nem erős!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
The world ahead
And there are many paths to tread
Through shadow
To the edge of night
Until the stars are all alight
Mist and shadow
Cloud and shade
All shall fade
All shall - fade
A linket én se találom már, de megnézem a letöltéseim, mivel le lehetett szedni standalone is.