10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#8064 Ty :) így már az összes kieg megvan :) -
#8063 Elírtam, mines of moria-ra gondoltam -
foxxi #8062 -
darkling #8061 Siege of Mirkwood 249 TP csak ma. A karakterválasztó képernyőn belépve nem biztos, h. látszódik a store-ban, de belépve a játékba már igen. -
#8060 Ez az alapjáték amúgy mit tartalmaz? Olyan, mint a Lotro storeban az 1500 TP-s quest pack, vagy a 2500 TP-s expansion? -
#8059 ok -
e57 #8058 rest XP is csak VIP-nek van. -
#8057 Nekem Angmar Goldom van. 5 batyu, rahedli küldi. Egyedül a Monsterplay-re nem tok menni, ennyi különbséget vettem észre a VIP-től. -
foxxi #8056 megmarad minden eddig elért tartalmad, csak +ban megkapsz mindent ami a fizetősöknek jár.
Lásd alább: #8051 -
#8055 Srácok ha megtetszett a free(level20 vagyok) és megvenném az eredetit a kiegészítőkkel el fog veszni a karakterem? Vagy az "update" úgy zajlik, hogy játszhatok tovább a jelenlegivel, csak bővülnek a lehetőségeim ? -
foxxi #8054 természetesen meg kell venni. -
hollófernyiges #8053 "meg tudjak minden traitet/deedet csinálni"
Javítsatok ki ha tévednék, de szerintem a deedekhez is meg kell venni a megfelelő területet quest packját. -
Tusy #8052 - egy idő után (hamarosan) nem fogsz tudni egy csomó questet felvenni, hacsak meg nem veszed a quest packot hozzá
- 20-as szinttől van lehetőséged skirmishre is, én konkrétan ott 'fejlődök', ha van rá elég időm akkor meg questelgetek (akár alacsonyabb területeken is, részben a TP miatt) -
foxxi #8051 parancsolj
Itt összetudod hasonlítani mi az előnyöd ( megsúgom: igen sok ). -
#8050 Értem, nem is a grindelésre gondoltam, igaz még csak lvl 23 vagyok, de eddig is és most is több lehetőségem van a fejlődésre, több hely, arra gondoltam az alatt hogy nincs szükségem quest packra, hogy amennyiben el tudom érni a max szinten grind nélkül kényelmesen questekkel, akkor azért, hogy legyen egy másik hely ahol questelhetek az számomra nem annyira fontos. De kérlek Te vagy valaki leírná hogy az alapjáték megvételével milyen előnyökhöz jutok? A quest packoról és a premium előfizetésről tudok csupán. -
foxxi #8049 A játék PVE alapú, tehát grindeléssel nem sokra mész, ezért is fontosak a quest packok.. ha egyáltalán fel akarod fogni miről szól a játék... -
foxxi #8048 Valóban.. kissé lemaradtam, mivel nem követem az előfizetést ( pont e miatt me lifetime-om van ). A premium meg vip-et is összekevertem, sry.
A lvl 50et meg jól írtam + a többit is. szal a mondandómba a "premium" helyére rakod a vip szót és levonod a lifetimeot és jó is
De a lényeg akkor is az hogy ha akarsz valamit, fizess. -
Hurkans #8047 Lvl50ig lehet utána moriával lehet tovább úgy tudom, lifetimet pedig már sajnos nem lehet venni:S pedig régebben nagyon megérte 40dollárért lifetime...vagyis most VIP lennél örökre kb... -
Droughert #8046 Tudtommal nincs már lifetime. Fejlődni meg már most is lvl65ig lehet (vagy a következő patchtől, de nincs vagy nem lesz lvl korlát).
-
#8045 Amúgy ha megveszem az alapjátékot, mit kapok érte? Mármint leírnád kérlek, hogy a quest packokon kívül mit unlockol? -
#8044 Quest packok számomra kevésbé fontosak, úgyse a questelés érdekel engem leginkább. Az lenne a lényeg, hogy a korlátozásokat leszedjem, legyen 5 táska stb, és meg tudjak minden traitet/deedet csinálni. -
Hurkans #8043 Ezt rosszul tudod mivel ha előfizetsz 1 hónapig VIP leszel utána örökre premium... -
foxxi #8042 Az alapjáték "ingyen" van, kivéve a quest packok + korlátozások. De, lvl 50ig fejlődhetsz + a területeket is unlockolhatod. Én azzal kezdeném és nem a kiegészítővel... ha az alap is hiányos mint az állat, mi értelme a kiegnek?
örökre max akkor ha LIFETIME-ot veszel ( ami 229 dodó ). Premium akkor lehetsz ha legalább 1 hónapra előfizetsz ( kb. 2600 HUF ), de amint lejár, visszakerülsz "free"be.. -
#8041 Amúgy most játék közbe gondolkoztam, az ingyenes verzió tartalmazza a Shadows of Angmar alapjátékot nem? (az 5 táskától, gold limittöl eltekintve). Amúgy hogyha megveszem a mines of moria kiegészítőt, addolok a keyt, akkor premium leszek örökre ugye? -
#8040 Sziasztok!
Én is elgondolkoztam a Mines of Moria megvételén, de ahhoz, hogy azt használjam, nem kéne megvenni az alapjátékot is? Ha megveszem, jobban járok? Van még értelme? -
Norbi187 #8039 És akkor elvileg a free verzióval azt töltöttem le a netről,ami a shadow of angmar dvd-n van?Csak ha feltelepítem a dvd-t megnyit minden küldetést a régióban? -
e57 #8038 Az alapjáték sem ingyenes. Nézd meg jobban mi a külömbség a Free, Premium, VIP accok között.
Ha pl megveszed az alapjátékot, akkor az alapjátékban Premium felhasználóvá válsz. Azaz unlockoltad az alapjátékhoz tartozó összes területet (questet), meg még pár dolgot.
Ha havidíjat is fizetsz, akkor már VIP vagy. -
Hurkans #8037 Legjobban elvileg most a shadow of angmar éri meg mivel már sehol se kapni és csak codemasterséktől lehet ami sokkal drágább, mória még egy két helyen van de azt se adnak már ki többet...
Egyértelműen hogy tőlük vedd...
Csak úgy sokkal drágább...
Én valószínűleg amíg van veszek egy shadows of angmart ajánlom nektek is, mert már sehol se kapni -
#8036 (*): Purchasers of the Mines of Moria™ expansion get access to the Mines of Moria region and content, premium classes (Rune-Keeper and Warden), legendary items feature, Tier 6 crafting feature, 2 extra character slots and a level cap of 60. Purchasers of the Siege of Mirkwood™ expansion get access to the Siege of Mirkwood region and content, a level cap of 65 and the Siege of Mirkwood skirmishes.
ezt találtam csak a hivatalos oldalon. Na de ezeket TP ért is meg lehet venni. Ok akkor feloldja de ha lemezen veszem meg...
Azért értetlenkedek csak mert ugy ingyenes játék tehát havidíj nincs, nem kell hozzá game time card-ot venni. Tehát akkor minek a lemez? Ha TP pontért veszem meg is csak feloldja nálam. Meg van két féle moria is pl. itt
de itt még maga az alap játék is kapható ami ugye már ingyenes sőt még game time card is.
ugyhogy igy nem igazán tiszta a dolog -
#8035 Köszi, berendelem én is.
Viszont kérdésem lenne a tapasztaltabb emberekhez.
Megrendelem, megkapom. Akkor feltelepítem, és kapok valami kulcsot amivel egy accot lehet érvényesíteni vagy hogy van ez? (gondolom nem csak egy karival mehetek ott) Szépen feloldja a moria részt tehát azt amit 2500 TP ért lehetne megvenni. (nem csak a quest pakkot) Szóval olyan mintha a játékba vettem volna meg TP-ért? Mehetek oda küldiket feloldotta minden szar feloldva, legendary ittem is.
Valahogy így? vagy hogy van ez az egész?
Köszi előre is! -
Norbi187 #8034 Üdv!
Korábban írtam,hogy találtam egy boltot neten,ahol elég olcsó a mines of moria kieg(2800Ft)és többen írták,hogy ha sikerül ennyiért megrendelnem,írjak.Valaki azt írta,hogy ő is erről az oldalról akarta megrendelni,de azt mondták fél év.Hát bepróbálkoztam és azt írták viszza,hogy Február második felében lesz nekik raktáron.Az úgy nekem tökéletes,mert addig úgy sem érek még el moria részhez.Úgyhogy én berendeltem.Ha valakit érdekel,itt a link:
http://www.supergamer.hu/the-lord-of-the-rings-online-mines-of-moria-p-9158.html
Egyébként a Shadow of Angmar-t van értelme megvenni?Az az alapjáték,vagy az is kiegészítő? -
foxxi #8033 Nem bírtam ki.. nem vagyok egy baxott kreatív, de ennél...
Nah, vasárnap inagme, ez megnyugvással tölt el -
#8032 Ejnye :D -
foxxi #8031 jah! hogy ez egy guild név?
Nem sértésnek, de... még jobban röhögök -
#8030 nem én adtam a nevet -
foxxi #8029 "Gyermekeiből?" - ezen jót röhögtem -
#8028 Üdv srácok december óta játszok Gilrainban megtaláltok Nyilasmiska néven
Van itt vki Middle earth gyermekeiből? -
foxxi #8027 Alapból aszem Ctrl + Ű és utánna oda rakosgatod ahova akarod.. de minden ott van az options-ban. -
Hurkans #8026 Akkor oszd meg velem is mert én akárhogy próbáltam nem tudtam elmozgatni... -
Tomy Lee #8025 Megvan már minden hagyd csak..