10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• foxxi
    azt ugy nevezik hogy dock bar 1, 2 stb.. azt is az optuionsben találod + érdemes always show-ra állitani, me amugy nem jelennek meg. Összesen 5 bar van és slussz-passz :)
  • foxxi
    Érthető, az end game tartalom érdekel. Nos, mivel ez egy PVE játék, igy NAGYON SOK quest ( feladat ) van benne, ami messze több mint amennyit lvl65ig meg tudsz csinálni. tehát számos quest vár még rád (amik ha nem is a legjobb tárgyakat adják de ad reput, zsét, tp-t stb.). Majd ott az epic szál ( az ugynevezett book questek ), amik végig kisérnek szintén ( itt már nagyon jó rewardok vannak). Aztán ott vannak az instance-ok ( 3-6-12-24 fős ) - amivel szintén nagyon jó cuccokat, pénzt, tp-t ( turbine pont! nagyon fontos! ). Ott vannak a területek saját hátasai, amiket érdemes megszerezni, mert mutatósak, gyorsak, szal cool :), ott a Skirmish mód ( ami lehet szóló és csapatos vagy akár raid is, nagyon fun :) + ha 1 karakterbe picit belefásulsz, van még 8 féle, szal lehet altozni ami megintcsak jó dolog mert a kasztok lényegesen eltérnek egymástól és mind másra jó + mind keresettek ( talán kivéve Hunter, mert abból annyi van mint a szemét. ); persze ezzel nem megbántani akarom azt aki e kasztal megy.. csak hát nah!.. :)

Ezek a dolgok messze kitölthetik minden idődet ( + még a craftolásról nem is szóltam semmit ), hogy nem fogsz unatkozni. Persze másik nagyon fontos dolog a megfelelő community ( vagyis guild ) ugye, mivel ez egy mmo :)

ha ez mind megvan akkor nem lesz problémád és olyan érzeted hogy unatkozol. Nekem 3 éve nem sikerül unatkozni. Persze nem minden percben játszom ( erős kockulás káros a játékélmény szempontjából ), igy még jobban élvezem :)
  • fatmax
    köszi a választ
    igen azt megtaláltam ctrl+ű ,ezzel a kombinációval tudtam szinte mindent mozgatni csak pont ezt nem ,videokban sok helyen láttam már oldalt is ikonokat ,szóval valószínű én nem látok/találok valamit.....

• Sheltem
    Látom az aláírásodban, hogy lvl65 a karaktered.

Kérdésem az lenne, hogy lvl65 után még mi az ami leköt a játékban? Tehát hova tudsz eljutni? Esetleg grindelsz a jobb cuccokért?
    Nem tudom érthető e a kérdésem, az érdekelne, hogy lvl65 ön mi az ami még "mozgatni" fog engem?
  • foxxi
    alapból aszem hogy shift + ű és utána pakolhatod, forgathatod stb.. de minden ott van a beállításokban ill. key settingsben.
  • fatmax
    Sziasztok!
    Nem rég kezdtem a játékot.Az ismerkedés még folyamatban van. Miután egyre több skillt és egyebet sikerült elsajátítani, eljutottam arra a szintre ,hogy jó lenne változtatni a kezelő felületen .A kérdésem az lenne ,hogy a középen látható 3x 12 "rekeszt" hogyan lehet mozgatni ? pontosabban az egyik sort szeretném jobb oldalra függőlegesen beállítani.Szinte mindent sikerült már elmozdítanom cak pont azt nem amit szerettem volna.
  • foxxi
    annyira hogy ha érdemit akarsz akkor fizess :D
  • exoterm
    UNLOCK.
    6 hónap után visszanéztem a játékra, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy mennyire is lett free to play.
  • foxxi
    Üdvözlünk

Jó játékra könnyű ráakadni
  • foxxi
    És ebben a képben mi a pláne?
  • Sheltem
    Tegnap előfizettem VIPre. Nem volt egyszerű. Mivel nekem nincs dombornyomott kártyám haver csinálta akinek nem engedte a credit előfizetést(5000t akartam venni). Kiderült, hogy azért nem mivel már neki van egy másik accountja ezért ugyanarról a helyről 2 codemasters accounton nem fizethet...Ennek ellenére a VIP előfizetést engedélyezte nálam(ki érti ezt...?).

Ezeket csak azért írom le, hogy ha más is hasonlóan szopna akkor ez egy kis infó mi lehet a gond.

North Downson vagyok nem semmi az a hely....
    Imádom ezt a játékot, 33 évesen olyan szinten rákattantam mint már régóta semmi más játékra.
  • exoterm

Nagy az öröm, hogy "ingyenes" lett a játék.... Veletek mi a helyzet?
  • Norbi187
    aha.ezt nem tudtam.
  • seaedge
    A login szerver error az nem login queue. Ha sorban alltal volna akkor kiirta volna, hogy milyen hosszu a sor, hanyadik vagy, mennyi a varhato ido. Ha pedig sorra kerulsz, akkor automatikusan beleptet.
  • Norbi187
    De van.Nekem eddig egyszer volt.Kb 20 percig nem tudtam belépni mert queue 500 error-t írt ki.Kérdeztem pár embert,hogy ez mi volt és mindenki azt írta sorbanálltam.
  • BoneDragon
    Köszi!
  • seaedge
    Snowbournon nincsen login queue. Ha nem tudsz fellepni akkor a neteddel van problema.
  • e57
    kézbeveszed és 1-8; SHIF+1-8; Ctrl+1-8 gombok.

Ezenkívül ha a profilkönyvtárad Music mappájába másolsz .abc fájlokat, akkor /play fájlnév paranccsal automatán lejátsza neked.

Lehet zenekarban is szinkronizáltan játszani külön parancsokkal.

A The Fat Lute oldal direkt ezzel foglalkozik.
  • BoneDragon
    Lehet hülye kérdés, de vettem 1 lantot, azon hogy kell zenét játszani?
  • Kheled
    igyvan. ugye ez még f2p előtt volt lehetőség, akkor muszáj volt havidijat fizetni hogy játsz. ezzel nemkellett.illetve most se kell soha többet fizetnem.örök vip.minden elérhető ha adnak vmi újat a játékba.egyedül a kiegeket kell megvennem. de pl a turbine pontokkal se kell nagyon törödnöm.csak ha pl van fent olyan outfit vagy teszem azt only store-s paci.amire költhetek. és ugye haviszinten jár az 500pont is
  • foxxi
    a lifetime az csak "előfizetés", a kiegészítők meg pénz.. tehát azért mindenkinek ( igy-vagy ugy ) fizetni kellett. Az senkinek se volt ingyen.
  • Hurkans
    Te mit kaptál lifetime-ért?Úgy értem örök vip, de móriát se kellett megvenned se mirkwoodot?
  • Sheltem
    Elő akarok fizetni(5000 turbina pontra), de mi a biztos, hogy ha vip / premium státuszba leszek nem lesz ilyen, hogy órákig nem tudok felmenni snowburnre...
  • Kheled
    mória után ottvan mirkwood még, de idén jön vasudvard és rohan egy része.ősszel. közbe is lesznek kisebb update-k
  • Sheltem
    Fogják még a játékot bővíteni amúgy? Fog jönni hozzá a mória után is küldetéspack?
  • foxxi
    spekulatív de igaz.. amugy ezért szokták kérni hogy pontosan írják le hogy mi a probléma.
  • Sheltem
    Hát van login prioritási sorrend a 3 verzió között..
    Lehet nekem "sorbanállás" van, ha megtelik a szerver.
  • Kheled
    vip.lifetime.de sztem ehez nincs köze
  • Sheltem
    Freed van vagy premium? (esetleg vip)
  • Kheled
    nekem jóvolt.lehet nálad van a gond. net probléma talán
  • Sheltem
    Nálatok sem megy a snowburn szerver? Időnként megáll a karakterem a térképem és órákig(!) nem tudok visszakonnektálni a szerverre. Ez normális vagy csak nálam jelentkezik?
  • McFrost
    Nyílpuska mikortól érhető el?
  • foxxi
    valószínű, mivel európai szerver igy az időzónák olyan szinten nem térnek el hogy 24 órában tömeg lenne.
  • Norbi187
    snowbourn szerveren vagyok.Csak segítségkérés előtt eltalában illedelmesen megkérdzem,milyen messze van az adott játékos,hogy ne keljen neki fél napig lovagolnia azért,hogy nekem segítsen.De vannak rendes emberek,akik ennek ellenére segítenek.Bár sokszor elég késő este játszok és lehet ezért is kevesebb az ember.
  • foxxi
    nem könnyű? melyik szerveren vagy?

Amugy ajánlom mindenki figyelmébe a globallff ( globan looking for fellowship ) csatornát ahol keresik egymást az emberek /joinchannel globallff

Ha party kell, én itt keresném ( és csak a snowburn szerverről beszélek - a többit nem ismerem ).
  • Norbi187
    Én north downs quest pack-ot vettem meg,mert azt írták 18-30 szintű játékosoknak van,a többi mind 30 szint felett.Ennek ellenéáre,már az első questek olyan nehezek voltak,hogy csak fellowship-ben tudtam őket megcsinálni.Már amelyiket sikerült,mert nem könnyű csapattársakat szerezni.A nem ingyenes részeken ritkább a játékosok száma.Legalábbis én így vettem észre.
  • foxxi
    a minimap szélén vannak a megfelelő ikonok ha a portádon vagy.
  • BoneDragon
    LvL 20 után melyik quest packot kell megvenni?
  • gabo91
    Házamat hogy tudom dekorálni, festeni, parkettázni stb.?
    Ajtó mellett látok ecsetet meg pár ikont, de nem igazán tudom használni őket. Kint meg házban is meg van pár hely kékkel jelölve gondolom oda lehet pakolászni.
    Bútorokat honnét tudok szerezni, venni?
    Köszi előre is!

Am. megvettem az akciós quest pakkot én is. pont volt rá annyi tp-m. 75% -al volt leárazva így megérte.
  • gabo91
    hát igen... jó lenne tudni.
    két féle változat kapható. egyik 3k még másik 13k nem mindegy...