10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Royalkrisz
    Rendben.Köszönöm a helpet.Még questpackokal kapcsolatban lehet érdeklődők .:)
  • foxxi
    nos, ha most kezdesz játszani akkor először inkább majd a quest packokat unlockold, majd utánna jöhet a gold. addig kb ugyse gyülne össze annyi hogy szükség legyen rá, de a lvl 20at meg pikk-pakk el lehet érni :)
  • Royalkrisz
    Vagy esetleg inkább másba kezdjek először?
  • Royalkrisz
    Rendben akkor ezt fogom először ki farmolni :)Köszönöm a választ :)
  • foxxi
    Semmire se jó, ez egy megszorítás a játékban. Ergó korlátozzák mennyi ingame arany lehet nálad, ami akkor okozhat problémát ha magasabb szinten drága dolgot akarsz venni. de természetesen turbine point-ért feloldható ez a csúfság
  • Royalkrisz
    Üdv mindenkinek na és jó reggelt.Érdeklődnék abban mire jó a Gold cap ?Előre is köszönöm a választ.
  • foxxi
    Köszi a kérdést!
  • blbogus
    neked is szia! én kerestem tört szervert, hátha tudom mellőzni a turbine pontok gyűjtögetését, de nem találtam, ergo nincsen..
    a magyarok (mint a fejléc oly vörösen mutatja) a(z) [EN] Snowbourn szerveren vannak.. éljen soká a jó magyar bor! :D
  • lammaer
    Sziasztok,

Új vagyok LOTROban, azt szeretném megkérdezni van e tört szerver illetve hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar?

Előre is köszi :)
  • Szaruman
  • lordbalu
    Olyan történetet is szívesen olvasnék ami a másik fél szemszögéből mutatja be a történéseket, illetve lehet külön álló rész is pl: az orkok, hogyan élik meg a naponkénti csatákat, mit rendre elvesztenek ellenem:)
  • lordbalu
    Talán US verziót töltöttél le?
  • teddymac
    Snowbourn szervert miért nem látok ?
  • foxxi
    Szarumán most haragszom!

Feltünés mentessé tetted a KARAK AZGAR legtöbb magyar szerver Title-t
  • Royalkrisz
    Az menni fog:D2 lineage 2 1év wow után csak nem fektet két vállra a lotro:D
  • rocsikzoli
    Annyi a különbség, hogy a Deedek (Kihívások) teljesítéséből szerzett Turbine Pontból veheted meg a további tartalmakat, elég sokat kell farmolni hozzájuk.
  • Royalkrisz
    Rendben mert a fórumon fizetést olvastam.Köszönöm.Most per pillanat az updatel szenvedek.amúgy kíváncsi vagyok mennyire lesz nehéz így ha ingyen tolom.
  • rocsikzoli
    Szia! A F2P megjelenése óta már nincs olyan, hogy Trial játék. Játszhatsz a 14 nap után is ingyen ameddig akarsz és fejlődhetsz, csak bizonyos korlátozások érik azokat, akik nem fizetnek elő VIP-re. Így lassabb és "gyűjtögetősebb" a játék. De ha nem akarsz nem kell fizetned érte.
  • Royalkrisz
    Üdv mindenkinek.Na letöltöttem a gémet.Van accountom is.Na de olvastam itt hogy alapjáték meg ugye különféle kieget ebből most nekem az jött le hogy 14 napot játszhatok aztán szevasz tavasz .Vagy 14 napalat amit össze szedek turbina pontot folytathatom a további játékot?
  • foxxi
    Olvastam és fogom is, mert nagyon tetszenek. Csak igy tovább!
  • rocsikzoli
    Ha nem gond, egy picit reklámozom a történetemet, amit a Lotro alapján kezdtem el írni :) A legújabb rész itt (http://www.lotro-hungary.hu/angmar-arnyeka-szabadulas-folytatas) van, a bejegyzésben van link az előzőkhöz is. Jó olvasást, ne kíméljetek a véleményekkel :)
  • Solid Snake
  • Kheled
    ugykéne megcsinálni, hogyha vki hozzászeretni szólni a topicba.először megjelenik egy kérdés: "Melyik szerveren vannak a magyarok?" ha tud válaszolni rá.akkor írhat:) és még nagybetűs segítség is van:D
  • McFrost
    Nekem spec böki a szemem:D
  • Szaruman
    Nekem mind1, de sztem így is lesz, aki megkérdezi :D
  • foxxi
    Nekem megfelel. Bár várjuk meg az első delikvenst
  • Szaruman
    Én a magam részéről ennyit tudok tenni :D
  • Nevred
    Ahogy látom a Guardian és Hunter tudja használni 30-as szinttől. link
    Pl.: a Hunter's Charge quest is ad nyílpuskát 30-tól. hunter
  • foxxi
    ez megeshet. Persze oké hogy van lvl 9en, de ha jóltom még mindig kasztspecifikus mikortól tudja azt bevetni. Sajna mágusaim vannak akiknek nincs ilyene
  • McFrost
    Érdekes, eddig sehol nem láttam, csak egy ork kezében, aki le is meszelt vele:D
  • foxxi
    Nekem meg mostanában volt csak időm játszani. Ontom is a gameplay-eket a youtube csatimon.

Nyílpuska elvileg lvl 9.

http://lorebook.lotro.com/wiki/Special:Advancedsearch?type=item&item_type[]=w&action=search&item_type[]=w&weapon_type[]=c&sort=dpsd
  • McFrost
    3 hét után ma beléptem, 15 percre futotta sajnos :(
    Egyszerűen nincs mostanában időm összefüggően 1 órát játszani:(
    Most csak bányásztam a Megyében:)
    Nyílpuskám mikortól lehet?
  • foxxi
    egy év távlatában? kösz nem
  • McFrost
    Légy több türelemmel.
  • foxxi
    Nem lehet egy scriptet írni, hogy ha a delikvens rákattint a topicra akkor feldobjon egy ablakot hogy hol vannak a legtöbben a magyarok, ingyenes-e stb. ? Ez már a röhej kategóriája hogy firkálás elött a felső 5 centit nem tudja senki se elolvasni..
  • Royalkrisz
    Értem köszönöm Nevred.Akkor ha ingyen tolom akkor is elérhetem mindent mint a fizetős társaim ?
  • Nevred
    Ezen az oldalon rendszerezetten össze van foglalva, hogy mennyi TP szerezhető: TPFinder
  • Royalkrisz
    Rendben köszönöm szépen.A lotron olvastam a díjakat.De konkrét választ nem kaptam hoyg questekböl mennyi turbina pontot lehet össze szedni hogy vehesek kieget.De köszönöm a segítséget.
  • SnowF
    Én per pill 32-es vagyok és eddig nem voltam rászorulva hogy olyan nagyon kellene pénzt fektetni bele. Az igazán húzós dolog az a Gold Cap a többi nem vészes.
    A szerver pedig a Snowbourn, ahogy az a fejlécben is benne van.
  • jer1co
    Szervusz!

A következőt tudom ajánlani, ezen az oldalon ( http://www.lotro-hungary.hu/#) olvasd végig a lotropédiát és elég sok mindent megtalálsz, továbbá ott van a fórum, elég sok mindent leírnak.

Sok szerencsét!