10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#8304 Latom tovabbra is probalsz terelni es felremagyarazni.
Javaslom megegyszer felolvastatni magadnak a cikket.
"project coming from Sierra On-Line out of their Yosemite Entertainment of the announcement"
"In its earliest incarnation, Middle-Earth Online was conceived to be played from a 2D isometric perspective, like Ultima Online. But after working on the code for a number of months, the team realized they'd be better off in full 3D. Thus, the developers were forced to scrap tons of work and start over, writing a 3D engine in the process. How this ultimately would have turned out is anyone's guess, because on February 22, 1999"
"Middle-Earth Online was not canceled outright, as a number of team members were given the option to move to Sierra's Seattle office to continue working on the project."
Vivendi rendelkezett a joggal jo ember mivel o a Sierra jogutodja, mivel felvasaroltak. :D
Ok adtak tovabb a kodot is a Turbinenek.
Javaslok tovabbi muvelodest.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vivendi
"Vivendi Universal, now the parent company of Sierra"
De azert please folytasd a terelest, hatha a vegen meg te is elhiszed a sajat felrebeszelesedet. :D
Nem az sose volt Japan szerver mar bocsi. :D
Bar lehet neked Korea is Japanban talalhato. Tobb szervert bezartak es osszevontak De meg az evszamot se talaltad el mert ez 2010ben tortent es nem 2009-ben.
-
hippy #8303 Látom még mindig nem érted pedig nem olyan bonyolult.
1997-ben a Sierra megszerezte a jogokat,hogy csináljon 1 játékot Tolkien könyvei alapján.Rábízták a munkát a Yosemite Entertainment nevű részlegükre.
1999-ben a Sierra megszűntette a Yosemite Entertainment-et és beszüntette a játék fejlesztését.
2000-ben a Vivendi megvette a Sierra-t.
2001-ben a Vivendi megszerezte a játékhoz a jogokat.
2003-ban bejelenti közösen a Vivendi és a Turbine,hogy szeretnének csinálni 1 játékot Tolkien könyvei alapján.
2005-ben a Turbine megszerez minden jogot a játékhoz.
2007-ben megjelenik a Lotro.
Amennyiben szerinted több fejlesztő is dolgozott a Lotro-n azt hiszem nincs tovább miről beszélnünk.
Igazad van,valóban elkerülte a figyelmemet,hogy 2009-ben bezárták az egyetlen japán szervert(aminek az európai,amerikai és orosz szerverekhez semmi köze nem volt).Mellesleg ugyanakkor megnyitottak egy csomót Kínában,szóval ez tényleg azt jelentette,hogy haldoklik a Lotro,és ha nem lesz F2P 1 év múlva akkor megszűntetik. -
#8302 *1998-tol fejlesztik -
#8301 Jaj mar ugy utalom amikor valaki felrebeszel. Sierra Online volt az elso fejleszto es a Vivendi 2003-ban adta at a fejlesztest a Turbinenek.
2008-tol fejlesztik de szerinted a 2003-as fejlesztok az ujak. LOL
Nem szuntettek meg szervereket sem mi ?
Ez is teves adat mi ? A teves adatok baratom azok amiket leirsz.
Kis olvasnivalo megint.
"...The Lords of the Ring Online announced that the game will stop collecting subscriptions or any payments. While there is no official confirmation about the server's closing, industry insiders have pin pointed that an announcement will be made soon to make the closure official before summer. Published by NHN Corp through their gaming portal, Hangame, LoTR Online has not garnered as many subscribers as expected..."
Na mindegy nem erdekel te mit gondolsz es mit sem, a tenyek ezek.
Viszont latasra es sok sikert a monster playes gagyi PVPhez. -
hippy #8300 Átolvastam a cikket.2003-ban bejelentette a Vivendi és a Turbine,hogy közösen akarják megcsinálni a játékot.Ezután 2005-ig nem történt semmi.2005-ben a Turbine megszerezte az összes jogot a játék elkészítéséhez és kiadásához és ezután megcsinálták a Lotro-t.Azt szerintem te sem gondolod komolyan,hogy abból lett a játék amit a Sierra 98-99-ben csinált.
8288-as hozzászólás:
"Meg mindig csak az a szar monster play van benne es nincs igazi pvp ?"
Erre írtam,hogy van a játékban PvP,mivel e szerint te Ettenmoors-t nem tartod PvP-nek.
Újjabb téves adat.Soha nem szüntettek meg 1 szervert sem a Lotro-ban. -
#8299 Tevedes mas fejlesztette, tessek elolvasni rendesen a cikket 2003ban vettek at a fejleszteset. Pont emiatt kesett tobb mint 3 evet a kiadas az eredeti idoponttol elteroen. Valamint tessek elolvasni Chris Taylor interjuit. Raadasul en hol irtam, hogy nincs benne PVP ? Ez egyszeruen nem igaz allitas. Van benne a monster play ami egy bullshit.
Lotro meg azert valtott mert kb 20an lezengtek a jatekban (nem belekotni, nem a szamszeruseg a lenyeg, az csak az aranyokat kozli nem a pontos szamot), es ha nem valtanak lehet mar 2010-ben lehuzhattak volna a rolot, igy is tobb szerverparkot megszuntettek.
Igy tudtak megujulni es tobb bevetelhez jutni, mivel az f2p megnovelte a jatekosszamot es ez altal a beveteleket.
-
hippy #8298 Azt hiszem látom hol van a gond.Vagy nem tudsz eléggé angolul vagy csak egyszerűen nem tudod értelmezni amit olvasol.
Azon a linken amit beraktál egyértelműen leírják,hogy 1998-ban a Sierra elkezdett fejleszteni 1 játékot amit 1999-ben abba is hagytak.Ezután a Turbine 2005-ben megszerezte a jogot,hogy megcsinálja a Lotro-t.Azért mert 1 másik cég akart csinálni 1 játékot ugyanerről a témáról az nem jelenti azt,hogy a Turbine azt folytatta.
A DDO-nál valóban fennt állt a megszűnés lehetősége amennyire tudom,viszont több helyen is kijelentették,hogy a Lotro-t nem fenyegette ez a veszély.Egyszerűen úgy látták,hogy ezzel a rendszerrel több pénzt kereshetnek és igazuk is lett.
Igen a felfogóképességemmel lehet a gond.Például nem tudom felfogni,hogy szerinted ha valaminek nem aknázzák ki a teljes lehetőségét akkor az miért jelenti azt,hogy nem létezik?Akármit mondasz,a játékban van PvP.Az,hogy neked nem tetszik az egy dolog.Mellesleg megjegyzem,ha lenne a játékban open world PvP,akkor néhány régebbi szavazás alapján a mostani játékosok kb. 70%-a menekülne a játékból.
Az MMORPG.com-os cikket megint nem sikerült megértened.Azt a cikket 1 ottani író írta,hogy milyen kiegészítőket szeretne látni.Semmi köze az egésznek a Turbine-hoz,ők soha nem jelentették be,hogy ilyet csinálnának. -
#8297 Baratom te vagy aki felrebeszelsz, probalj kicsit tajekozottabb es realistabb lenni es ne a szemellenzo mogul kandikalj ki.
Amugy erdekes, hogy annak a jateknak a fejlesztesei tortenetet se tudod amivel jatszol es favorizalsz.
Javaslok egy kis muvelodest szamodra : LINK
A Free to play jatekmodra atallas is teves, raadasul a DDO-ban is pont a keves bevetel miatt alltak at erre a modusra.
Szoval ezert keretik eloszor tajekozodni, mint hasra utve irkalni vedve a munder becsuletet.
Azt hogy mit ertesz es mit nem az a szellemi felfogokepessegedtol fugg. A mostani PVP resze a jateknak a monster play, ami egy vicc, a lehetosegek nem kiaknazasa egy olyan vilag teremtese nelkul, ahol ugyanugy lehetnenek gonosz varosok es jo varosok a benne lehetseges fejlodessel es a kozbeni harccal a nyitott teljes kozepfolden.
Emiatt nem lett igazan sikeres ez a jatek.
A lehetseges PVP-rol pedig, bar ez is szamomra furcsa, hogy nem vagy tisztaban azzal amivel jatszol.
A fejlesztok listara vettek a LotRO: The Forces of Mordor kiegeszitot.
MMORPG.com
The List: Seven Expansions We Want Now
"#1 LotRO: The Forces of Mordor
Maybe it'll never happen. Maybe it never should. But there isn't a person out there reading this who can say in all honesty that they wouldn't want to play through the entirety of the LotRO campaign as an Orc or a Goblin in Sauron's army without lying through their teeth. I'm being a bit hyperbolic sure, but the fans of LotRO's Monster Play will likely tell you that if such an expansion were to come out their spines would melt with the pure unadulterated joygasm to come thereafter. Such an expansion would likely throw the game into a much more PvP-driven affair and that's simply not the game Turbine's making with LotRO these days. But what if they had the resources to go along with the ingenuity to make an entire 1-65 campaign for the Mordor faithful? It's an awfully big if, but I for one would line up around the block to get a chance at stabbing a few hobbits."
-
hippy #8296 Kicsit félre vagy tájékoztatva azt hiszem.
A Lotro nem azért lett F2P mert át kellett állni rá,hanem mert így döntöttek.A DDO-ban tapasztalt bevételnövekedést nem akarták elszalasztani,és végülis meg lehet őket érteni.
Nem tudom milyen fejlesztőről beszélsz,de szerintem a Turbine-on kívűl nem dolgozott senki a játékon.Alapból teljesen PvP nélkül akarták kiadni,csak azért tették bele Ettent mert sokan lázadtak.Az első bétákban még nem is volt bennt mert utána csinálták meg.Többször leírták sok helyen,hogy nem tartják a játék fontos részének és ezért nem foglalkoznak annyit vele.
Azt pedig,hogy ezután raknak PvP alapokat a játékba,meg azt,hogy Jakuza szerint nincs PvP a játékban sajnos nem értem.Elmagyarázhatnátok nekem,hogy mi a fene folyik Ettenben ha nem PvP. -
Norbi187 #8295 Szerintem egy ilyen játék nem a pvp-től lesz jó.A történet a lényeg,amibe te is belekerülsz és egyre nagyobb szerep jut a játékosnak.Nekem pl ez tetszik ebben a játékban.A történet.Sok ismerősöm játszik ezzel,mióta free lett,olyanok akik anno próbálkoztak wow-al,de az nem jött be nekik.Aki játszott valamikor élő szerepjátékot(magus,ars magica,stb...)az tisztában van vele,hogy middle earth az alap.Minden más történet innen lopott egy kicsit,vagy egy kicsit többet.Az,hogy a játékban nincs ilyen-olyan funkció,rengeteg embert hagy hidegen.Nekem pl a wow nem tetszik.Soha nem tudtam azonosulni a Wow világával.És szerintem látványra és kidolgozottságra harmat gyenge.De valakinek az jön be,valakinek meg lotro. -
#8294 Akkor te nem ertetted meg a LOTR lenyeget, ami a jo es a rossz harcarol szol.
Es valoban nem kell pvpnek lenni abban, ami sikeres, de nagy reszt alaassa a lehetoseget annak, hogy sikeres legyen, ha olyan lehetosegek eleve kizartak, ami a jatekelmenyt megdobja. -
hollófernyiges #8293 Nem a pvp-től lesz népszerű egy játék, lásd a WAR-t, sokkal szebb és újabb, nagyon pöpec világ van mögötte és játszanak rajta annyian mint a lotro-n a f2p előtt, pedig az aztán tényleg a pvp-re volt kihegyezve.
A Conan is elég nagyot zuhant, az is eléggé az egymás agyalására épült.
Ez a játék kicsit nyugisabb, molyolósabb, aki ezt szereti itt marad, a vérpistikék meg menjenek csézni. -
#8292 Nyilvánvaló, hogy miért nem hozza eladás terén a várakozasokat a LOTR Online. Nem véletlen, hogy miért kénytelenek voltak áttérni a free to play forgalmazásra is.
Nagy hibákat követtek el a megvalósítás terén, pedig a háttérvilág fan bázisa elégséges lett volna akár arra is, hogy a bevételeket a WoW magaságaiba emelje.
Csak hát ismeretesek a tények, hogy az első fejlesztőt elzavarták, aki rendes PVP-t akart implementálni a játékba a jó illetve rossz oldal között.
Nos ez a megvalósítás nem valósult meg és új fejlesztőgárdára bizták a félig már kész nyers kódot.
Ők úgy döntöttek, hogy elég lesz a monsta ply. ami nagyon hibás húzás volt véleményem szerint. Annak isszák most a levét, hogy nincs elég játékos aki pénzt invesztál be igazán a játékba.
Most próbálják oltani a tűzet, de már úgy tünik késön és hiába igérnek egy olyan kiegészítöt az elkövetkezendő időkben, ami pótolja ezt a hiányosságot, azaz 2012 környekén PVP alapokat is injectálnak a játékba, véleményem szerint már késő.
Elszalasztották a lehetőségét annak, hogy olyan siker legyen mint a WoW.
A pár tizezres játékosbázis éppen elég bizonyíték erre. -
#8291 PErsze mindenkinek tetszik a monster play foleg a hulyeknek. :D -
rocsikzoli #8290 Fogadd el, hogy ez történetorientált pve játék. -
foxxi #8289 Neked lehet szar, de jó pár százezernek meg tetszik. Elég szubjektív a kijelentésed. És az, az van benne. Majd a következő nagy patchben koncentrálnak rá. -
#8288 Meg mindig csak az a szar monster play van benne es nincs igazi pvp ? -
#8287 jaja zsír nekem is meglett -
Nevred #8286 Most vettem meg az Enedwaith területet 174TP-ért! Úgy néz ki néhány nap késéssel ért el hozzánk az akció az USA-ból! -
vzajcev #8285 Türelem pakkot terem -
#8284 úgy tűnik mi nem kapjuk meg :( -
Nevred #8283 Ha minden igaz holnap(24.) az Enedwaith quest pack le lesz árazva 75%-kal . Remélem az Eu-s szerverekre is vonatkozik az ajánlat!link -
rocsikzoli #8282 Szerzel valakit a családból, akinek van, és elkéred tőle :D -
hollófernyiges #8281 Lámer kérdés #24 hogyan legyek vip ha nincs dombornyomott hitelkártyám? -
rocsikzoli #8280 Mivel az olcsóbb lóhoz nem kell küldetés a VIP-eknek se, amivel megtanulják a riding skillt, ezért nem hiszem, hogy a free-knek kellene hozzá. -
Nevred #8279 Ebben teljesen biztos vagy? Mindenhol azt írják, hogy a freenek minden lóhoz/pónihoz kell riding skill! Amúgy elég gyakran le szokták árazni 49TP-re! -
rocsikzoli #8278 Csak az 500 ezüstös lóhoz kell a riding skill, a 200-ashoz nem, de az csöppet lassabb :) 95 TP mondjuk nem a világvége, bár freeként lenne mire gyűjtögetni :) -
lordbalu #8277 Ha vip vagy akkor nem a premium, free igen. -
#8276 Ahoz hogy lovagolhassak meg kell vennem a lotro store-ban a riding skillet? -
rocsikzoli #8275 http://www.lotro-hungary.hu/lotropedia/kezmuvesseg-foglalkozasok -
Royalkrisz #8274 Üdv mindenkinek.Melyik szakmát tudjátok ajánlani Hunternek ???Woodsman s Exploreren gondolkodtam. -
Royalkrisz #8273 Még ilyet se hallottam játékosoktól.Köszönöm a biztatás. -
Kheled #8272 illetve majd később lvl20től instákba is mehetsz.ahol szintén ha bossokat ölsz,vagy azon belül megvannak a deedek.szintén kaphatsz pontot,jah és ekkor jön a skirmish is amit soloba is lehet nyomni.bár érdemes legalább 1x befizetni. és a 30nap alatt sokat eltudsz érni.és eközbe is gyüjtöd a pontokat.amit az előfizetés után, már unlockolhatsz. nálunk is vannak free játékosok. egyszer se fizettek be és már lvl65ön vannak, szinte mindent kitudtak unlockolni .szal én is biztatlak,kitartás!:) -
Royalkrisz #8271 Rendben.Akkor folytatom. -
Nevred #8270 Légy kicsit türelmesebb!
Én level 29-en vagyok és eddig 630TP jött össze és csak a könnyebb deedeket csinálom meg: questek, exploration, ölj meg 60 farkast meg ezek + később a reputation is hoz majd TP-t.
Amikor új területre kerülsz kezdetben lassabban jön a TP, a vége felé meg már beindul.
Ha tényleg tetszik a game, akkor kb. level30-ig simán felfejlődhetsz anélkül, hogy unlockolnod kellene bármit is.
Szóval csak kitartás! -
Royalkrisz #8269 Üdvözletem.Hát tényleg keményen kell farmolni ha tp pontot akkor.Kemény 25 tp van 9 szinten.Lehet felejtös lesz.Bár nagyon tetszik. -
Kheled #8268 igen:) csütörtökön karbantartás van mindig,(legtöbbször) -
#8267 Don't forget that today is maintenance day. The servers are currently offline whilst our engineers tune them up and update them. They'll be back online at approximately 13.00 hours, UK time (GMT).
If you are getting a 403 Forbidden message, this is due to the servers being down for maintenance.
kiszurta a szemem :d -
#8266 Lehetséges hogy nem mennek a serverek ?
nem tudok loginolni -
foxxi #8265 Hajrá