The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- ha jól értem monster playt akarnak free játékosoknak is. Igaz, erre elvileg szeptemberig várni kell

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mardel
Azt hiszem ennyi volt ismerkedésem a játékkal.
Túlzottan nem szeretem a single player játékokat de ez nagyon single player fõleg hogy free playerekenek monster play sincs. Karakterfejlesztés meg unalmassá válik ha csak mobok ellen kell küzdened.
Igazából ez ami hiányzik (Lineage 2 szerû városon és teleport spotokon kívûli open pvp/pk)

"Timeo Danaos et dona ferentes."

http://www.lotro.com/lotrostoresale/913-lotro-store-daily-deals
Ez az ajánlat az eu-s játékosokra is vonatkozik?
Ha már le van töltve a lotro kliens, akkor a pando media boostert töröld a fenébe, mert csak elveszi a sávszélességedet.

Bree field ( Észak -keletre breetõl) .

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Hello lovacskát merre tudok venni ?😄

PS3 ID: kolb@szman

Hello
Amikor elindítom a klienst a Pando media booster kiírja hogy nem tudcsatlakozni. a vezérlõpultba amikor tesztelem a portokat akkor mindegyik Fail lesz. Olyat olvastam hogy a virusírtóba kell vmit állítani kaspersky-m van ott a PMB.exe-nek minden engedélyt megadtam.
Van vmi ötletetek?
A válaszokat elõre kööszönöm
Mardel
Nah egész jó. Ma elköltöttem pár TP-t. <#vigyor3>
40 tpért riding skill, 1 tpért lone lands quest pack, 95 tpért auction house slot.

McFrost
Kaptam 1000 pontot, ám még sincs a számlámon, méleztem.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Köszi a válaszokat! Elkezdtem egy Captaint és eddig tetszik, még a guardianon és a minstrelen gondolkozom talán kezdek még egy karit ha ráunok a kapitányomra 😊 A rune-keeper is tetszik de nagyon sok idõ lenne mire összeszednék annyi TP-t, fizetni meg nem nagyon akarok :S

Ha nagyon gyorsan akarsz haladni akkor Hunter, ha csak gyorsan akkor LM, aztán jöhetnek a kisebb dmg-et kipumpálók. Igazából a nerfek ellenére is minden kaszt alkalmas a szólózásra, csak a sebessége az ami meghatározza mennyire. <#vigyor>

- f2p miatt 5 karaktert indítottam (mivel alapot + 1 kieget pénzért megvettem eddig ennyi helyem lett)
-- minstrel -- tudja magát gyógyítani
-- guardian -- mert szinte mindent túlél -- ha nem esik az ember túlzásokba
-- runekeeper -- skirmishben nálam ez lett a nyerõ
-- champion -- darál 'mint állat'
-- loremaster -- ez pettel motivál -- nekem ez a kari nem jött

- 20-as szintig húztam õket, mivel nem jut elég idõ rá így utána egyedül (szólóban) skirmishhel szintezek velük
- a több karakternek annyiból van értelme, hogy a TP-t közösbe termelik -- vagyis amelyik összeszed 5-10-15 TP-t az egy helyre megy és bármelyik karimra költhetek belõle

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

hunter,captain. De valahogy Captain-t sokkal jobban élvezem. Igaz lassan öli a mobokat, mégis van egy olyan érzés vele játszva „igen én vagyok a fönök” s mellékesen csapatban s poén vele. Buf+heal+néha lecsapok+herald vagy zászló pakolás. A hunter meg csak dps + csapda. nagyjából enni.
Mindkettõt élvezem egyébként
Hali! Új vagyok a játékban és az érdekelne hogy szerintetek melyik a legjobb class solozásra? Tudom hogy sok mindentõl függ de érdekelne hogy nektek melyik a kedvencetek 😊

Mardel
Ma kb. délután 4-ig karbantartás.

Mardel
A skilleket az adott kaszt trainerénél lehet venni pénzért. Ezt a pénzt questelésbõl meg felesleges dropok eladásából lehet kihozni.
Vannak olyan skillek amit nemtudsz megvenni hanem bizonyos mennyiségû hazsnálat után kapod õket. Ezt a deedeknél (Shift+L) megtudod nézni a class részben. Add to tracker gombbal meg megtudod nézni hányszor kell még az adott skillt használni hogy megkapd. Láttam pár embert a városban aki olyan skilleket használt egymás után amihez nem kell célpont self heal meg ilyenek.
Championnal gyorsabb a fejlõdés, guardiannak meg jó a védelme.
Vannak partys questek persze meg lehet egyedül is csinálni õket egy kis taktikával. Guardian ilyenkor jól jöhet, de szerintem megunod hogy lassan ölöd meg a mobokat és lassan fejlõdsz.
Én Breeben a Pajkos Póniban láttam (biztos van máshol is) balra a sarokban egy NPC-t ahol lehetett elég sok dolgot módosítani a akrakteeren hajszínt szemszínt fejet, meg iylenek kivéve persze nevet ára pár ezüst volt meg még pár réz pénz.

Sziasztok. Frissként érdeklõdnék, hogy skillek hogyan vannak? Kapok pontokat amiket eloszthatok? Questel kell megcsinálni skilleket? Program adja õket vagy lehet specializálódni?

Championt ajánlanátok inkább vagy guardiant kezdésnek, és ezzel szeretnék guildhoz, csapathoz belépni.

Illetve egy hülyeség, hajszínt utólag lehet választani? 😄

Köszönöm elõre is.
Rendes teljes képernyõs módban játszok.
A szaggatás meg már ahogy belépek ott is jelen van...
Ezt a texture Cache Size-ot viszont kifogom próbálni(most 1-es értékre van állítva).
Mardel
+Animation Smoothness, Landscape Draw Distance, Landscape Draw Distance

Mardel
Lapozófájl lehet a gond. Írták páran hogy pár óra játék után megtalik nekik a 4 GBnyi ram és ilyenkor kedz el szagatni. LApozófájlt érdemes oylan hyelre pakolni ahol nem telepített dolgok vannak. És igazából nem felbontást meg low vagy high graffal van a gond hanem lehet hogy a látótáv túl nagy ezt az advanced optionsben az Object Draw Distance (vagy vmi ilyesmi)részben tudod állítani aztán majdnem legalul van egy oylan hogy Texture Cache Size ott a csúszkán tudod állítani hogy hány százaléknyi legyen a memóriában a többi gondolom hdd laopozófájljából megy miután betöltötte.

De itt van egy leírás hogy az advanced optionsben mi mire való.

Ablakos módban játszol?

Ha nagyon sûrûn (folyamatosan, vagy néhány máspopercenként) van ilyen apró akadás, akkor gyenge a videokártyád ahhoz a beállításhoz amit használsz.

Ha elindítod a Launchert, rögtön az elsõ hír mindig az aktuális, ami most maintance <#hehe> Ne haxold, me a büdös kis trollok soha többé nem engedik hogy elindítsd. <#vigyor>

Baszki 😄 ennyi? KÖSZÖNÖM! soha nem gondoltam volna hogy ez lehet a hiba! már szét akartam haxolni a játékot 😄 köszi még egyszer
Szia, karbantartás van. Délután négy körül lesznek újra szerverek.

sziasztok. valaki segítsen! már mindenhol néztem... de senki nem tudott értelmes választ adni. tegnap még játszottam, ma meg UPDATE ERROR!
Details-ba ezt írja System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80010105): A kiszolgáló kivételt okozott.
at PatchWrapper.CPatcherClass.UseTime()
at com.turbine.launcher.Services.Patcher.UseTime()

Valaki HELP! mert már ki vagyok 😞
Igen errõl beszélek:
http://www.youtube.com/watch?v=GjesCY0JB20

A hivatalos fórumon is adtak ötletet, lehet az 512MB-os 4770-nek kevés a memóriája.
MrStokes
Mikortol lesz?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Egy téma/egy gondolat, 1000 képpen <#hehe>

Jah, talán a paicra vissza is tudok térni én is... <#ticking>

Szia RexpecT!

NNéztem egy youtubot az említett problémáról.
http://www.youtube.com/watch?v=GjesCY0JB20
Nem tudom errõl beszélsz-e, de a fenti videón az történik, hogy az egyik szervergép átad a másiknak, a kordinátáiddal irányoddal és egyéb mûködéshez szükséges adataiddal együtt. Egy járékszerver több gépbõl áll. Ha az egyik gép offline lesz csak a rajta lévõ területek mûködése áll le. Ilyen volt pl. mikor megjelent Mória összeomlott pár terület, a többi mûködött tovább.

Szóval a fenti videó arról szól hogy egy másik szervergép veszi át a kliensprogramoddal fennálló adatfolyamok nagy részét. Technológiailag felfoghatjuk úgy is hogy átcsatlakozol egy másik szerverre, csak autómatikusan, majdnem észrevétlenül.

Várjátok már a téli fesztivált? 😊 Biztos szép lesz a paci...

C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64

aszem én is ezt regéletm <#vigyor>

EU szerverek nem tudom milyenek, de US-en alig van lag. Naponta talán ha 2-3-at észreveszek.

Bugok is olyan kis mértékben vannak, hogy én eddig csak 1x találtam egy bugos küldetés instát. De újrakezdtem a küldetést és akkor már jó volt.

Online játéknál ez bõven belefér a tûrésbe.

Amugy szerintem nem kellene ennyire fennakadni pár "micro" lag miatt. lehet elsõre idegesítõ vagy zavaró, de idõközben észre sem fogod venni. A kliens se tökéletes, a nemzetközi netkapcsolatról nem is beszélve. Sose lesz tökéletes. meg kéne ezzel barátkozni.

Lotroban egyébként elég jó beépített diagnosztika van internetkapcsolat ügyben.
Options -> UI settings, és ott középtájon van egy olyan, hogy "Show connection status in alert panel".
Na ezt tessék bepipálni, ekkor a képernyõ jobb alsó sarkában, ahol a figyelmeztetõ ikonok szoktak megjelenenni (pl. ha levél jön), látható lesz egy láncszemet ábrázoló ikon. Ha arra ráállsz egérrel, akkor egy kis összefoglalót kapsz az internet kapcsolatról.

Ezeket figyeli:
Latency (ping) - Kb ha 300 alatt van akkor már jól játszható. (nekem 110-150ms körül van US szerveren)

Loss (csomagvesztés) - Szerintem 1% alatt még jó, de ez fölött már hibát kell keresni. Nekem 0,1-0,6%, és nincsenek lagok.

Sent. (Küldési sávszélesség )
Recv. (Fogadási sávszélesség ) - Ezek erõsen változóak helyzettõl függõen. Nekem 150 alá nem nagyon szokott menni egyik sem.

Az ha 100 alatt van a ping csak annyit bizonyít, hogy abban a tizedmásodpercben éppen jó volt az internet kapcsolat. Semmi többet.

Mardel
tracert lotroeugls.com

Ha 100ms alatt van akkor nem ez a gondod.

Mivel a szerver nem Magyarországon van, ezért ha bixre pingelsz szart se ér, szolgáltatók külföldi sávszélessége meg nem mindig jó.

További ötletek...

Videokártyán elég sok RAM van? highres kliensnél ugye fontos a video memória. Laptop videokártyáknál lehet gond.

Esetleg modern gép + Win7 energiagazdálkodás csökkentheti a gép teljesítményét jelentõsen.

Hiába nagy a sávszélesség, meg jó a ping, az nem garantál semmit. speedtest.net-en érdemes megnézni, hogy elég síma e fel/letöltés. Illetve jó teszt lehet még a skype hangtesztje. Ott általában rögtön kibukik ha nagyon rövid szakadások vannak. Skype hangtesztben elszámolsz 10-ig majd a visszahallgatásnál ha egy-két szám kimarad akkor valami net gond van.

MSN jelentõs vírusgóc. Símán lehetsz vírusos még Avira mellett is. Én is azt használom, jó is, de akkor sem képes mindennel megbírkózni.

Nem használsz valami csoda tweeker programot? Bekavarhat.

Ha már nincs több ötlet, akkor a Lotro újra telepítése....

1.4GB ramom van.
2.6/6Mbit/s-es netem van bix felé 6-7ms a pingem.
3.Nem max az msn szokott a háttérben futni.
4.1 hete raktam újra a gépet uptodate driverekkel.
5.Nem valószínû, Avirát használok eddig bevált.
<#ticking><#hehe> Nem gyengén elszállt az agya... Jót röhöghettek rajta. Mindig csak a xarakodás ezzel a TP-vel.. Ejj.

Idézet a hivatalos US fórumból. Kicsit ideges lett a játékos a bejelentett patchtõl. 😊

"When will you stupid fucks get the point that when you give free to play to 65 and all the goodies to go with you will loose subscibers, i am one go fuck yourself turbine, and shove f2p straight up your jewish hating glory hole. ty"

ötletek (hátha egyik bejön):

1. RAM van elég a gépben? Többet segít mint az SSD. Nekem 2-3GB-ot fogyaszt.

2. Internet minõsége elég jó? Pl. kiöregedett ADSL modemek tudnak produkálni nagyon rövid (0.5-2s) internet szakadásokat.

3. Játék közben nem torrentezel? Nem lehet hogy valami program elveszi a sávszélességet? Pl. Amikor a lotrot töltötted le, akkor a gépedre került a pando media booster. Az sutyiban torrentezi vissza a telepítõt. A Pando Media Boostert Azonnal törölni a géprõl!

4. A számítógépre a driverek rendesen telepítve vannak? A HDD-nek a DMA mód engedélyezve van?

5. Nem vírusos a géped? Manapság nagy divatja van a driver vírusoknak. Tipikusan akaszthatják a gépet 1-2mp-re. Nem könnyû õket megtalálni, az átlag víruskeresõ észre sem veszi.

Azt. Akkor viszont biztos a fórumon kiagyalták hogy miért.

Ahogy a hivatalos fórumot is nézem nem igazán.
Windows 7-et használasz?
A problémád "egyedi" lehet, mivel nekem ssd nélkül is folyamatos és nem laggol.

Bocs gyerekek ezt nem ebbe a topicba akartam <#falbav>
Hát igen, az a baj, hogy Ázsiából nézve az európai mmo piac olyan kicsi és jelentéktelen, hogy nem is csodálkozom. Meg gondolom intõ jel volt nekik pl. a perfect world eu szervereinek a bukása is.
Hát gyerekek... vettem egy SSD-t(rátelepítettem a LOTRO-t) brutál gyors a betöltés és a városban sincs már HDD lagom, de ezek a mikorlogok(hitch a külföldi fórumokon) még mindig megvan(fõleg ha lovon ülök akkor olyan 20-30s enként van egy), hiába veszem le a felbontást alacsonyra akkor is jelentkezik.
Már mindent próbáltam, de nem találok megoldást a problémára...
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tyler Durden
Meló itt is sok, de pont ez az, hogy este legalább gaméban 1 kicsit kikapcsolódom. Nemsokára elérem Móriát, baromi kíváncsi vagyok (:
Amúgy meg túl sokat függtél, nem kell mindennap jáccani.. <#vigyor>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

MrStokes
Olyasmi + sok a melo, kifaradok estere. Meg valahogy mar nem fekszik annyira az MMO mufaj sem, mint regen, single player jatekok valahogy jobban lazba tudnak hozni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Tyler Durden
Hombre veled mi történt? 1000+1 éve nem láttalak bent.. Elég volt, meguntad vagy mi a szösz?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR