10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Gubberx
    :D:D
  • Kheled
    már lehet tölteni, szerver meg 4 körül lesz
  • foxxi
    Várom a patchet
  • Solid Snake
    Te visszamennyé innen Cryssisozni, meg homefrontozni te áruló
  • foxxi
    MAXIMUM Frodo!
  • Solid Snake
  • foxxi
  • Solid Snake
    Nem hiszed el, de kiállsz a mezőre,elszórod a magvakat, kisarjad, és learatod a termést
  • Csibusz
    Nem találom, hogy hol van liszt.. Elmentem a craftingos csókákhoz is, de nálunk sincsen.. Magamnak kell termeszteni? Akkor a kérdésem, hogy hogyan/hol kell elvetni a magokat?:D
  • Csibusz
    Nekem dx10re van beállítva ultra minden.
    video: nvidia 250 GTX 512,és dx10 hight texture csomag.
    De ha megfigyeled nem fikáztam, sőt dicsértem, mivel írtam, hogy:
    "de nem baj, mivel a táj így is magával ragad =)"
  • Kheled
    énse értettem, sztem egyértelmű hogy az MMO-k körében a Lotro-nak van az egyik legrealisztikusabb,és legszebb grafikája, itt van különbség a Medium és az Ultra high között, méghozzá rengeteg, és most az Update-el is még szebb lesz (árnyékok terén)
  • e57
    "Na pofás kis játék ez, a grafika nem egy eget verő gigaszuper highton sem"

Már többször olvastam a grafikát illetően lekicsinylő hozzászólást, és nem értem... tényleg nem szép a grafika, vagy én vagyok maradi?
    Próbáltad már DX11-el Ultra beállítással? Szerintem kifejezetten szép. Az én szememnek pl. nagyon jó árnyékolás van a lotroban. A karakterre teljesen ráközelítve is részletes textúra van. DX10/11-el a víz is nagyon szép. A karakterek/lények mozgása is teljesen jó.

video: nVidia 460GTX 1GB; DX11; Ultra minőség beállítás; A nagyobb textura csomag van telepítve.
  • rocsikzoli
    Természetesen minél erősebb a páncél, annál nagyobb szükséged van rá :) Később heavy armourt is használhatsz.
  • Nevred
    Mindkettő működni fog, de haverod az amerikai szervereken tud játszani, te pedig az eu-n. Szal érdemes a us-t törölni és az eu-t leszedni.
    Elvileg az is működhet, ha eu-t kimásolod pendrivera és átadod neki.
  • RYO21
    Haverral elkezdtük egyszerre letölteni a játékot, és kiderült, hogy nemugyanazt a verziót töltjük. Az enyém en-gb, az övé meg azthiszem en-us.

Naszóval neki, most újra le kell szednie a játékot, vagy működni fog így is. A letöltött 10 gigát el lehet jutattni hozzá?
  • Csibusz
    Oké utánaolvastam, medium való neki xD Bocsi a hszért akkor..
  • Csibusz
    Öhmm, Champion karin előnyösebb a light armor, vagy mediumot is pakolhatok rá? Mert most az van rajta.. De mivel ez is inkább gyorsaságra megy gondolom inkább a light nemde?
  • foxxi
    pontosan
  • Csibusz
    Értem, és a turbine Point vagy mi az, azt akkor rá megyek a storera és megveszem a pontokból? Úgy lehet bagot is venni meg minden egyebet igaz?
  • rocsikzoli
    Freeként egy karakterrel az alap elérhető területeken 1610 TP-t lehet összeszedni, mert már Lone-Lands is free, ha jól tudom. De itt kiválóan le van részletezve, hol mi van: http://lotro.mmorsel.com/p/tpfinder.html?zd=Bree-land&tab=1

Meg a többi, nem free terület is.
  • Kheled
    igen.csak azthittem fejlődött .mert anno sose szoktak híreket kirakni az eu oldalon. és most ha amerikába kijött vmi hír.akkor itt is kiirták.gondoltam végre.most egy szinten dolgoznak.és amikor mondták abejelentést is hogy csak 1 nappal csúszik az amerikaitól, már örülni kezdtem. most akkor.. átgondolom a dolgokat..innentől már nemfogok bízni bennük :)
  • seaedge
    Pedig mar igazan megtanulhattad volna, hogy CM mindig csuszik az update-tel.
  • Kheled
    eh.megint eltolták az updatet.az utolsó órákba.hihetetlen:)..pedig hogy vártam ezt a napot.
  • foxxi
    Kifejezően:
  • Nevred
    Sztem jól játszható free-ként is, csak figyeld a különböző akciókat a Store-ban: kb. havonta egy-egy területet le szoktak árazni 75%-kal, az inventory bag és a gold limit is viszonylag gyakran akciós (20-30%).
    Ha minden igaz kapsz 250TP-t mert csináltál egy accot + az ingyenes területeken könnyen össze lehet hozni további 600-650TP-t!
  • Csibusz
    Na pofás kis játék ez, a grafika nem egy eget verő gigaszuper highton sem, de nem baj, mivel a táj így is magával ragad =)
    Ahogy látom itt is úgy van, hogy vannak questek amiket cointokért lehet csak megcsinálni.. Lesznek olyan helyszínek is? Vagy azért annyira szabad utat add a játék? Gondolom van aki ingyen játszik, tudom, hogy nem a maximumot adja, de azért így is lehet élvezni? Egyenlőre élvezem.. de ha továbbhaladok akkor?... :)
    Köszi az instrukciókat :)
  • Csibusz
    Na műűűködik:) akkor el is kezdem xD
  • Gubberx
    Valaki játszik evernight-on? :)
  • Kheled
    holnap update jupiii!!!:))
  • rocsikzoli
    Annak működnie kell, csak indítsd el, mielőtt belépsz a játékba, és nézd meg, milyen billentyűvel indíthatod el a felvevést, hova teszi stb.

És készülj fel arra, hogy irtózatosan nagy méretű lesz a kész fájl, azt még általában valamelyik programmal át szokták konvertálni.
  • Norbi187
    Hali.
    Milyen progival tudok a játékban videót készíteni.Valaki a Fraps nevű progit ajánlotta,de valamiért nem működött.
  • rocsikzoli
    Szívesen, remélem az már jó kliens lesz :)
  • Csibusz
    Már töltöm egy helyről:) Szépen jön 1.8-al:) De azért köszönöm
  • rocsikzoli
    Viszont többen jelezték már, hogy a darabokban tölthető verzióval voltak gondjaik. Meg ott korlátozva van a letöltési sebesség is. Próbáld meg innen inkább: http://community.lotro-europe.com/full_client.php
  • Csibusz
    Köszi:)
  • Gyogyito
    Igen, az jó
  • Csibusz
    Hát lehet hogy az amcsit szedtem le és európai accountom van :S
    Na mindegy ami a fansiteon van az megfelelő? Mert akkor leszedem darabonként flashgettel
  • Gyogyito
    Milyen klienst szedtél le ( honnan ) és hol regisztráltál accountot?
  • Csibusz
    Sziasztok, most telepítettem fel a játékot, regisztráltam is.. de egyszerűen nem tudok belépni:S Azt mondja h rossz a felhasználóm vagy a jelszavam, pedig direkt ellenőrzöm és korrekt mindent:S
    Miért van ez akkor?
  • Kheled
    igen.,akkor jön az update 2-is. szóval kedden érdemes felnézni,ha nem is kedden de a héten mindenképp