The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Túlzottan nem szeretem a single player játékokat de ez nagyon single player fõleg hogy free playerekenek monster play sincs. Karakterfejlesztés meg unalmassá válik ha csak mobok ellen kell küzdened.
Igazából ez ami hiányzik (Lineage 2 szerû városon és teleport spotokon kívûli open pvp/pk)
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ez az ajánlat az eu-s játékosokra is vonatkozik?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
PS3 ID: kolb@szman
Amikor elindítom a klienst a Pando media booster kiírja hogy nem tudcsatlakozni. a vezérlõpultba amikor tesztelem a portokat akkor mindegyik Fail lesz. Olyat olvastam hogy a virusírtóba kell vmit állítani kaspersky-m van ott a PMB.exe-nek minden engedélyt megadtam.
Van vmi ötletetek?
A válaszokat elõre kööszönöm
40 tpért riding skill, 1 tpért lone lands quest pack, 95 tpért auction house slot.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
-- minstrel -- tudja magát gyógyítani
-- guardian -- mert szinte mindent túlél -- ha nem esik az ember túlzásokba
-- runekeeper -- skirmishben nálam ez lett a nyerõ
-- champion -- darál 'mint állat'
-- loremaster -- ez pettel motivál -- nekem ez a kari nem jött
- 20-as szintig húztam õket, mivel nem jut elég idõ rá így utána egyedül (szólóban) skirmishhel szintezek velük
- a több karakternek annyiból van értelme, hogy a TP-t közösbe termelik -- vagyis amelyik összeszed 5-10-15 TP-t az egy helyre megy és bármelyik karimra költhetek belõle
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Mindkettõt élvezem egyébként
Vannak olyan skillek amit nemtudsz megvenni hanem bizonyos mennyiségû hazsnálat után kapod õket. Ezt a deedeknél (Shift+L) megtudod nézni a class részben. Add to tracker gombbal meg megtudod nézni hányszor kell még az adott skillt használni hogy megkapd. Láttam pár embert a városban aki olyan skilleket használt egymás után amihez nem kell célpont self heal meg ilyenek.
Championnal gyorsabb a fejlõdés, guardiannak meg jó a védelme.
Vannak partys questek persze meg lehet egyedül is csinálni õket egy kis taktikával. Guardian ilyenkor jól jöhet, de szerintem megunod hogy lassan ölöd meg a mobokat és lassan fejlõdsz.
Én Breeben a Pajkos Póniban láttam (biztos van máshol is) balra a sarokban egy NPC-t ahol lehetett elég sok dolgot módosítani a akrakteeren hajszínt szemszínt fejet, meg iylenek kivéve persze nevet ára pár ezüst volt meg még pár réz pénz.
Championt ajánlanátok inkább vagy guardiant kezdésnek, és ezzel szeretnék guildhoz, csapathoz belépni.
Illetve egy hülyeség, hajszínt utólag lehet választani? 😄
Köszönöm elõre is.
A szaggatás meg már ahogy belépek ott is jelen van...
Ezt a texture Cache Size-ot viszont kifogom próbálni(most 1-es értékre van állítva).
De itt van egy leírás hogy az advanced optionsben mi mire való.
Ha nagyon sûrûn (folyamatosan, vagy néhány máspopercenként) van ilyen apró akadás, akkor gyenge a videokártyád ahhoz a beállításhoz amit használsz.
Details-ba ezt írja System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80010105): A kiszolgáló kivételt okozott.
at PatchWrapper.CPatcherClass.UseTime()
at com.turbine.launcher.Services.Patcher.UseTime()
Valaki HELP! mert már ki vagyok 😞
http://www.youtube.com/watch?v=GjesCY0JB20
A hivatalos fórumon is adtak ötletet, lehet az 512MB-os 4770-nek kevés a memóriája.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Jah, talán a paicra vissza is tudok térni én is... <#ticking>#ticking>
NNéztem egy youtubot az említett problémáról.
http://www.youtube.com/watch?v=GjesCY0JB20
Nem tudom errõl beszélsz-e, de a fenti videón az történik, hogy az egyik szervergép átad a másiknak, a kordinátáiddal irányoddal és egyéb mûködéshez szükséges adataiddal együtt. Egy járékszerver több gépbõl áll. Ha az egyik gép offline lesz csak a rajta lévõ területek mûködése áll le. Ilyen volt pl. mikor megjelent Mória összeomlott pár terület, a többi mûködött tovább.
Szóval a fenti videó arról szól hogy egy másik szervergép veszi át a kliensprogramoddal fennálló adatfolyamok nagy részét. Technológiailag felfoghatjuk úgy is hogy átcsatlakozol egy másik szerverre, csak autómatikusan, majdnem észrevétlenül.
Várjátok már a téli fesztivált? 😊 Biztos szép lesz a paci...
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
Bugok is olyan kis mértékben vannak, hogy én eddig csak 1x találtam egy bugos küldetés instát. De újrakezdtem a küldetést és akkor már jó volt.
Online játéknál ez bõven belefér a tûrésbe.
Options -> UI settings, és ott középtájon van egy olyan, hogy "Show connection status in alert panel".
Na ezt tessék bepipálni, ekkor a képernyõ jobb alsó sarkában, ahol a figyelmeztetõ ikonok szoktak megjelenenni (pl. ha levél jön), látható lesz egy láncszemet ábrázoló ikon. Ha arra ráállsz egérrel, akkor egy kis összefoglalót kapsz az internet kapcsolatról.
Ezeket figyeli:
Latency (ping) - Kb ha 300 alatt van akkor már jól játszható. (nekem 110-150ms körül van US szerveren)
Loss (csomagvesztés) - Szerintem 1% alatt még jó, de ez fölött már hibát kell keresni. Nekem 0,1-0,6%, és nincsenek lagok.
Sent. (Küldési sávszélesség
Recv. (Fogadási sávszélesség
Ha 100ms alatt van akkor nem ez a gondod.
Mivel a szerver nem Magyarországon van, ezért ha bixre pingelsz szart se ér, szolgáltatók külföldi sávszélessége meg nem mindig jó.
Videokártyán elég sok RAM van? highres kliensnél ugye fontos a video memória. Laptop videokártyáknál lehet gond.
Esetleg modern gép + Win7 energiagazdálkodás csökkentheti a gép teljesítményét jelentõsen.
Hiába nagy a sávszélesség, meg jó a ping, az nem garantál semmit. speedtest.net-en érdemes megnézni, hogy elég síma e fel/letöltés. Illetve jó teszt lehet még a skype hangtesztje. Ott általában rögtön kibukik ha nagyon rövid szakadások vannak. Skype hangtesztben elszámolsz 10-ig majd a visszahallgatásnál ha egy-két szám kimarad akkor valami net gond van.
MSN jelentõs vírusgóc. Símán lehetsz vírusos még Avira mellett is. Én is azt használom, jó is, de akkor sem képes mindennel megbírkózni.
Nem használsz valami csoda tweeker programot? Bekavarhat.
Ha már nincs több ötlet, akkor a Lotro újra telepítése....
2.6/6Mbit/s-es netem van bix felé 6-7ms a pingem.
3.Nem max az msn szokott a háttérben futni.
4.1 hete raktam újra a gépet uptodate driverekkel.
5.Nem valószínû, Avirát használok eddig bevált.
"When will you stupid fucks get the point that when you give free to play to 65 and all the goodies to go with you will loose subscibers, i am one go fuck yourself turbine, and shove f2p straight up your jewish hating glory hole. ty"
1. RAM van elég a gépben? Többet segít mint az SSD. Nekem 2-3GB-ot fogyaszt.
2. Internet minõsége elég jó? Pl. kiöregedett ADSL modemek tudnak produkálni nagyon rövid (0.5-2s) internet szakadásokat.
3. Játék közben nem torrentezel? Nem lehet hogy valami program elveszi a sávszélességet? Pl. Amikor a lotrot töltötted le, akkor a gépedre került a pando media booster. Az sutyiban torrentezi vissza a telepítõt. A Pando Media Boostert Azonnal törölni a géprõl!
4. A számítógépre a driverek rendesen telepítve vannak? A HDD-nek a DMA mód engedélyezve van?
5. Nem vírusos a géped? Manapság nagy divatja van a driver vírusoknak. Tipikusan akaszthatják a gépet 1-2mp-re. Nem könnyû õket megtalálni, az átlag víruskeresõ észre sem veszi.
Windows 7-et használasz?
Már mindent próbáltam, de nem találok megoldást a problémára...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy meg túl sokat függtél, nem kell mindennap jáccani.. <#vigyor>#vigyor>
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"