10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
foxxi #8784 Guardian, minstrel ha van kieg akkor Warden ( ez "nehéz" ), Captain. -
Oké köszi, akkor lehet mást választok, mert az a baj h az easy karikat túl gyorsan megunom :) -
foxxi #8782 baner: Magyar fansite ( hivatalos ) , majd ott guildek. A hunter tucat dps, időnként annyi van belőle hogy sehova se kell. De amugy easy vele játszani. -
Srácok hamarosan fentlesz a játék, tud nekem valaki neve(ek)t mondani egy jó kis magyar guildhez ahova lehetne csatlakozni (Snowbournon gondolom)? Egyébként a hunter milyen? Pörgős kaszt? :) -
pedrohsi #8780 érdekel valakit egy preorderes premium account? -
Kheled #8779 "In preparation for the release of our newest expansion, Rise of Isengard™, we’ll be taking the game servers down early in the morning on Monday September, 26. We currently anticipate that the servers will be up and available to players later the same day!"
Éljen!:) -
Kheled #8778 nekem engedi -
más se tus most csatlakoznia lotro-hoz? -
foxxi #8776 Nincs, de nem is az a lényeg hogy mások igényének megfelelj, hanem inkább hogy az amivel TE játszol, NEKED tetszen. -
Van valami olyan kaszt amiből általában hiány van és hasznos? -
aseqz #8774 Sziasztok! Játszottam ezzel a játékkal 1éve megvan a shadows of angmar! Most vettem észre, hogy ingyenes lett, továbbra is a régi accountom adataimmal tudom használni? Illetve valami weboldalt esetleg tudnátok adni ahol betudok vele lépni? Néztem már a kiegészítőt nem árulják. Azaz, hogy tudom beszerezni? -
Akkor új lappal indulunk :D végülis csak egy jó kis 20as szint körüli törp guardiant bukok. :P -
foxxi #8772 Az EU-t - "nemzetközire" ( US ) -
hova kellett volna migrálni? valszeg bukó ezekszerint :D -
foxxi #8770 van. De ha az accountod nincs migrálva, akkor használhatattlan! -
HMMM lehet h találtam egy olyat, h product key alapján megtalálom magam! :P -
Azon gondolkodom itt van valami player kereső, mint mondjuk armory wowban? Mert a karim nevére tisztán emlékszem :D -
Na akkor nekiveselkedem majd és megpróbálom megtalálni magam :D -
Ha a felhasználónév és a jelszó nincs meg az nem gond abban az esetben, ha megvan az emailcím amire regisztráltál(ha az sincs meg akkor cumi). Minden mai modernebb(?) játéknál/weboldalnál van "elfelejtett jelszó opció" amire ráklikkelsz beírod az emailcímed és elküldi az accountodhoz tartozó adatokat. Szerintem Lotro nál is így van bár most nem tudom melóhelyről csekkolni. -
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy én is tervezem, hogy visszatérek, régen megvettem eredetibe, de csak egy hónapottoltam. Na most van egy olyan gondom, h cd kulcson kívül semmim nincs meg se felhasználónév sem jelszó. Szerintetek van rá esély h megtaláljam magam? :D -
1. fizetésemnél 3-4 nap volt a másodiknál azonnal -
nekem elso fizetesnel 2 napot kellet varni :) masodiknal par percet :) -
nekem is csak ticket után adták :P -
foxxi #8761 arra várni kell. Random. Van aki azonnal megkapta, van aki napok alatt, van akinek heteket kellett várni, és van olyan akinek ticketet kell írni hogy adják már oda
-
sith1984 #8760 Kösz már sikerült, a TP-t mikor kapom meg ? -
foxxi #8759 Internetfizetésre alkalmas bankkártya kell hozzá ( VISA, mastercard stb. - de érdemes ellenőrizni ). Fizetni pedig az account oldalon belöl lehet ( ha már csináltál hozzáférést ). Az előfizetés előnye hogy alapból megkapsz "minden" questet, területet, + TP-t.
Hajrá!
-
sith1984 #8758 Hello mindenkinek
Én még nagyon kezdö vagyok és szeretnék elöfizetni vip-re, hogy kell csinálni és milyen bankkártya kell hozá.
Válaszotok elöre is köszi.
-
Nevred #8757 Elég drága lett! -
Kheled #8756 Gap of Rohan Video Developer Diary -
darkling #8755 Rise of Isengard will be released on September 27 along with a 24 Player raid. There will be 3 Three player, 1 Six player and 1 Twelve player instance released in Update 5, the first update after the release of Rise of Isengard. These instances will be free to any player who has pre-purchased the Rise of Isengard expansion or who purchases after launch via the Turbine Web Store. -
*valakit=valamit -
Nem igazán értek valakit. Ugye aki előrendelte pénzért a játékot annak nem kell külön megvenni a Raidet és az instance packot? -
darkling #8752 Isengard TP árak -
dantesward #8751 majd ha valaki egyenes be tudna tenni a játékkal kapcsolatban azt meg köszönném.
van saját ts em ha valaki fel tudna rá nézni lotro szakértő meg köszöném Dante néven vagyok fent.
Ts 3 ip: vps228.nlg.hu:9993 -
Kheled #8750 igen Snowbourn az !és üdv Középföldén!:) -
dantesward #8749 Hello mindenkinek, én mostanában nézegetem nagyon a játékot tényleg szép a grafika és nagyon bejött és az irányítás is, rendesen elfogok benne mostanában merülni és remélem hogy jó szerverre fogok menni, ezért is linkelem a képet, hogy biztos legyek a dolgomba, hogy találkozhassak veletek.
Hát csináltam 2 karakter
Lore Master Embert / Forsakens
Guardian ember / Drameron
ha esetleg felszeretnétek venni barátnak, vagy valaminek meg igazán kíváncsi lennék, hogy mi a véleményetek ezekről a kasztokról. -
foxxi #8748 Természetesen ehhez internet fizetőképes bankkártyára lesz szükséged. -
ha turbine pont kell belépsz a játékba megnyitod a lotro store-t fent ahol mutatja mennyi pontod van a mellett van egy olyan hogy "add point" vagy vmi hasonló arra katt és kidobja hogy melyik mennyibe kerűl -
3600Ft volt a vip amikor én befizettem
valamint 1600ért lehet venni a játékban 600 turbine pontot -
Kheled #8745 ISENGARD DEV DIARY