The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pont én is akartam linkelni😊háát , bármennyire is ugymond "Jó"-nak tûnik, nekem vmiért rossz érzésem van ezzel kapcsolatban. ti mit gondoltok?

Ez egész érdekes: link

Csak hogy ma is keménynek érezze magát mindenki! <#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Solid Snake
<#szomoru2><#levele><#ticking>

nah ez lol Sok dolog mégse fog kijönni
háát nemtom mivan:S hozzák megint a formájukat

Update 3 és Vasudvard Aki még nem olvasta volna

hm akkor még1 lehetõség. dobjátok ki a questet és vegyétek fel újra.ha nemmüködik akkor nemtudom mit kéne:S

Koszonom!

De nemukodik neki a relikes npc nem ugrik fel a panel...
jaah meg még 2 alternatíva, elmész skirmishbe, vagy ha voltál 23skirmish markért kilehet váltani t1es relic dobozt, illetve eregionba van 2 insta. school és library ott is esik minden bossnál több is

nem. vegyen ah-ba ilyen egyszerü.nemmuszáj t1-esnek lennie.de 100% hogy van relic doboz AH-ban "Sealed" szót irjátok be és már is kiad jópárat azt szétkell szedni relices npcnél.és kapsz belõle relicet

Sziasztok!!!

1 ismerosom bajba van...
A legendery fegyos kuldinel kap relikeket amit be rakhatot volna a fegyoba(kuldi keri is) de szetszedte ilyen shardra!Na aproblema most ott kezdodik mivel nemrakta be a reliceket (vagy legalabb 1 et) nemtud szetszedni legenderi fegyot relicre es nemtud bemenni moriaba..Lehetne valahonnan tier 1es reliket kapni kuldibol vagy keszen? Vagy jobb ha kezd 1 uj karit?
ezzel új küldetéseket feloldva? és ezt hol?
elindult a lotro 4.születésnapi event!! Isten éltesse még sokáig!😊 sok új játékost és sok új tartalmat!

Bármeddig játszhatsz, csak a küldetések fogynak ki s akkor már farmolnot kell, hogy új területeket vegyél meg.
ha nem volt meg a game eddig, akkor mi a megoldás, hogy bármeddig játszhassak vele?
A CM korrektsége határtalan! Egész héten hirdetik, hogy szombaton a Mirkwood 75% off, erre az utolsó pillanatban átírják 30%-ra! Ez a vállalat elképesztõ!
McFrost
Néha azt érzem, hogy mi Középföldén lakunk, mert annyi az ork, mint a rossebb.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Köszi a választ! Egyhamar még nem fenyeget a 60.szint, de 75% off mellett megéri. Jól jön majd késõbb!
<#ticking>

Sheltem
Meg lehet, teljesen független.

De sok értelme nincs mert 60.szintre csak akkor jutsz el relatív könnyen, ha megvan a mória is.
Skirmishhel lehet bohóckodni de egy idõ után nagyon monoton 😊

Nekem megvan Mória is(questpack) meg Mirkwood is de van egy csomó olyan insta amihez pl lothlórien kell, szóval most arra gyûjtök.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szerintetek úgy is meg lehet venni a Store-ban a Mirkwoodot, hogy nincs meg a Moria? Vagy a Moria elõfeltétel?
Köszi, de találtam már egy jobb helyet, nemsokára elindítom a klienst. :-D
Hát nekem innen (http://community.lotro-europe.com/full_client.php) maxon jött le, szerintem változó, mikor hogy jön.

Hali! Van olyan letöltõhely, ahonnan a 8 megás netemmel max sávszélen tölthetem a klienst? Csak mert mindkét FAQ-ban említett helyrõl baromi lassan jön... :S
Kösz, hogy szóltál most idõben tudok tp farmolni 😄
Currency Cap, Inventory Bag 50% akcióban! link
valószinüleg úgyhat mintha ittál volna az inn leage keg-bõl, az ugye random szerüen eldob eriador területén belül.vkit pl evendimbe dob,vagy bárhova

A Hedge-Maze-nél, a Green Challenge-t csináltam, 1.-re nem sikerült és hirtelen Angmar-ban találtam magam <#wow1>
Más is járt így esetleg?

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

De legalább rájött önhibájára és orvosolta, nem ugy mint sok nagytudású, akinek 25 poszt után esik le mivan <#ticking><#hehe>

Solid Snake
Akkor most Foxxi stílusban reagálok: <#ticking>
Ja most olvastam a faq-ot tudom miért nem találom a snowburn-t mert az amcsi verziót szedtem le:S
Sziasztok, lehet hülye kérdés de hol tudom kiválasztani melyik szerveren játszak?Köszi a választ.
Nekem az tûnt fel,hogy a tome of wind-rider ikonja eltûnt a power csík alól(hunter).És mikor lenyomtam egy skirmisht,mintha több power potion-t kellett volna használnom,mint elõtte.
nekem is bugos volt a patchelés.enged játszani,de ingame nekme csomó hibás lett,ami másnak elvileg jó. pl bookot és végig csináltam és a szokásos video helyett nemvotl semmi.nézem karakterablaknál odavan irva hogy van video,csak a patch nemtöltötte le:S most ilyenkor mivan..

Csibusz
Ahh.. nem fogok elõfizetni VIP re.. TriplaHSZ..de ez nem maradhat bent.. Nagyon pofás lett a karaktertábla a patch után (=
Csibusz
Ja mert nem volt kész.. átvert engem ....
Csibusz
Ahh.. amióta patcheltem nem enged belépni😞 pedig fel van és azt mondja nincs..
Egérgörgõ vagy beállított bill. kiosztás

A kamerát át lehet valahol állítani? Mert sehol sem találtam rá opciót. Az a bajom, hogy tól messze van a kamera a playertõl.

Igen, választasz egy hivatást, amibe 3 szakma tartozik. Bizonyos szakmaszint után lehet szakmacéhbe csatlakozni.

most probáljátok leszedni, de gondolom már ugyis rájöttetek közbe😊

Csibusz
Õ ugye a craftingoláshoz, elég csak, ha kiválasztom a nekem megfelelõ 3 mesterséget és akkor már nyomhatom is😊 És elég jó vagyok akkor céhekhez lehet csapódni
Csibusz
Aztaaa nemáá xD Hát neked elhiszem, és meg is próbálom majd akkor xP
Nekem se engedi, a launcher errort ír és kilép. Bár kibirom addig... már nem sok idõ <#alien>

Én nembírom letölteni. Majd 4 után megpróbálom. Amúgy hány mb a patch?

Ez valahonnan ismerõs <#fejvakaras><#alien>

Solid Snake
Addig hallgassunk egy kis zenét
<#vigyor5>
<#duhos2><#duhos2>