The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megvettem az alapjátékot és a moria kiegészítõt. most látom a shopban a Quest Pack: Mirkwood-ot pontért. ha azt megveszem akkor már fejlõdhetek 60-tó fölfelé 65-ig? vagy ahhoz mit kell megvennem pontért ami egyenértékû mintha a kieget megvenném a boltban?

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

szerintem nemlesz panasz.jah és ugy tekints rá hogy nenézd a free-s korlátokat😊 képzeld el hogyha fizetsz.akkor nincs korlát. és üdv középföldén!!😊

Köszi a gyors választ! A Warden-t sajnálom.. De kipróbálom mással és ha tetszik a game akkor megveszem!
warden pl pont nem.ahoz a mórát kell megvenned.de ingame gyüjthetsz pontokat amikkel kitudod váltani idõvel.csak sok farmolás kell.persze ha fizetsz (jobban megéri) akkor ugye megtudod szerezni
-----------
2 új insta meg bugos😊 nemlehet bemenni, illetve megint olyan cuccok jöttek store-ba amit csak ott lehet szerezni😞 pl relicek amiket nemlehet craftolni csak ha storeban megveszed, meg ilyen hogy minden karid statját megnöveli 17el.. hát itt már tényleg a pénz beszél. akinek sok pénze van õvé lehet a legtáposabb kari...

Hi all! Most kezdtem el érdeklõdni a játék után, ha ingyenesen játszanék akkor is elérhetõ minden kaszt? Warden vagy Guardian szimpatikus egyenlõre!
<#eljen><#hehe><#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

van szerver!!

mindenképp várakozni kell.amig nemélnek az EU serverek.ha új szerverre mész akkor értelem szerüen új karit kell kezdened

sparrow35
Ha a Snowbourn-on vannak a karaktereim hiába mennék bármelyik szerverre a most migrált accountommal, újra kéne kezdenem, szal várakozás igaZ?

I want to be a mighty pirate ever!

egyik EU-sra se még. van rá esély hogy csak hétvégén:S de remélem nem.

Snowburn serverre viszont még nem lehet menni. 😞
https://transfer.lotro.com/

Lehet már migrálni az accountot.

hm nekem töltöget most vmit.más lett a launcher is

sztem holnap késõ délután már lehet vele játszani

US kliensben már látszanak az EU szerverek (még behajtani tilos), szóval szerintem nem sokára jöhettek! 😊

Lentebb három hozzászólással linkeltem a tudnivalókat. Ott, abban a néhány hozzászólásban megbeszéltük, hogy meddig állnak elõreláthatóan a szerverek. Úgy néz ki, hogy szerda délután lehet a leghamarabbi idõpont, amikor újra játszhatunk majd.

Meddig állnak a serverek?
sparrow35
sparrow35
lEáLltAk A sERvERrek

I want to be a mighty pirate ever!

LOTRO Global Service: Tudnivalók

http://www.lotro-hungary.hu/lotro-global-service-tudnivalok

Bár a LotRO PvE játék, de én nagyon jókat szoktam PvPzni benne. Tetszik a Monster Play.
Maximális (Lv65) szinten indul a monster karakter, viszont gyakorlatilag nincsenek skilljei. A skilleknek Rank (PvP szint) megkötése van. Ezeket úgy lehet megszerezni, hogy PvE/PvP (föleg napi) küldetésekbõl szerez destenity pontokat, és ebbõl megveszi. Van vagy 15 féle kinézet azt is lehet venni. Ezek a pontok nem karakterhez hanem acc-hoz kötõdnek, így amit monster karakterrel szereztél azt akár a free people karakterre is el lehet költeni, illetve amit FP karakterrel szereztél az a monsterre is költhetõ.

Már megvan oké.......
Hol van ettenmoors, h tok oda eljutni?
Witcher
Köszi az infót! 😊

van egy külön terület. ettenmoors.ahol a nagyobb szintü játékosok megküzdhetnek a monster játékosokkal ( szabad választott monster kaszt,pók,warg,orc,urukok).ez a terület csak pvp zóna, lehet questezni viszont,van egy kis külön instája is,ahol mind2 fél akár bemehet egyszerre.szóval. vannak ott nagyobb csaták is ott😊.van erõd foglalás is, néha tud a játékos speciális kasztal menni (ranger-troll) szóval van pvp😊 igaz nemolyan mint más játékokba,de õsszel ha jön az új kieg, lesz újabb pvp terület( bár ez még nem 100% hogy most rakják be) és sok mident változtatnak az egész rendszerbe,pl ostromgépek stb.bár az erõdöknél igy is van ilyen szurokkal leöntés.meg nyilas zápor

Witcher
Engem speciel az open world pvp érdekelt volna, gondolom akkor az nincs! Akkor a lényeg, mindegy milyen szerverre megyek, mindenhol ugyan az van!
foxxi: mit takar a monsterplay? Az ilyen battleground szerûség?

Hülyeséget beszélsz. Van PVP. Monsterplay-nek nevezik. Igy nézz utána! 😉

Nincs, Khívják 1mást a játékosok, asszem valahogy ígyvan 😊

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

Witcher
Itt hogy megy a pvp? Mert nem látok pvp szerót!

Nincs szint megkötés, és a snowbourn szerveren.
Csak óvatosan olvasgass ilyeneket.. nem kell a szívroham!

ah. loading screen.nél bejött egy Codemasters búcsú üzi.. megható:'(, de amikor elõször megláttam.. hirtelen azthittem hogy az egész játéknak vége.mert hogy bezárnak mindent,mondom mi??? 😊 és beugrott a jun1. mondjuk azt a feliratot vártam hogy update 3 coming soon😊

lemaradtam <#ticking>

szerintem is. légy türelmes,néha bejönnek ilyen manõverek

Várd meg, amíg átköltöztetnek minket, utána menni fog.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

2009-óta van elõfizetésem. Akkor még nem volt F2P. Megvettem az alapot, a Moriát, meg a Mirkwoodot is. Amikor F2P lett, akkor is maradtam a fizetõs (VIP) változatnál. Most lejárt a bankkártyám, és be kellene írni az új adatokat de nem bírom az említett ok miatt. Csomó pénzem, idõm elment a lotrora. Nagy bénaság lenne a Turbine részérõl, ha ez miatt abba kellene hagynom.

Mondjuk pár napon belül úgy is meg kell hogy oldják az EU-sok bankoltatását.

háát nagy munka lesz vele az biztos.. anno még a f2pnél is ugye mennyi gond volt volt.fõleg eu részen, több hónapot késett. ez egyszerû dolognak tûnik,de talán még annál is nehezebb feladat lesz. nagyon kiváncsi vagyok. ha tudsz keress vmi másik oldalt, ahol veszel kulcsot és csak aktiválod, bár nemtom hogy levonták e már a pénzed

Leveleztem a Turbine supporttal, a bankomat meg felhívtam. Azt hiszem értem mi a probléma. US-ban a bankok símán kiadják a számlázási címet (gyakorlatilag a legtöbb esetben a lakcím). Itt meg ilyen adatok talán nem is szerepelnek a bakkártyához, nincs is mit kiadni. Így hiába akarná ellenõrizni a Turbine, nem sikerülhet.
Turbinénak el lehet küldeni FAX-on, vagy telefonon is be lehet diktálni az adatokat, de nem nagyon látom értelmét, mert akkor se tudják a ellenõrizni.
Ha meg ez esetben ellenõrzés nélkül elfogadják az adatokat, akkor az egésznek mi értelme?
Ha pár napon belül átveszik az egész EU brigádot, akkor kezdeni kellene valamit a dologgal, mert gondolom nem akarják kézzel beírni azt a pár tízezer kártya adatot.

nekem volt.és ilyenkor a bankba kellett személyesen bemennem,és ott rendezõdött minden.viszont az is lehet hogy azért nemtudsz.mert most lesz az átállás. ugye eu és us játékosok egy helyen, irták az elõtte lévõ napokba nemlehet majd semmilyen mûveletet végrehajtani. bár ez a codemastersnél van,nemtom hogy ott is ilyesmi helyzet van e

Volt e már valakinek gondja a Turbinéhoz történõ pénzbefizetéssel. 30005-ös hibakód. A számlázási információ nem egyezik (valójában nem is tudja egyeztetni, mivel magyar bank nem ad ki ilyen infót)

Ha esetleg valaki összefutott ezzel, és tud megoldást, akkor kérem jelezze.

Gubberx
melyik server? ill. van szintmegkötés?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Sziasztok,játékosokat keres a klánunk, healer-ek elõnyben.
Elaludtam

<#ticking> Foxxi hol vaTyol ilyenkor?

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

A játék ingyenessen is játszható hivatalos szerveren is. javaslom látogasd meg a Magyar fansite-ot ( link felül ) ott minden szükséges információt megtalálsz.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Ja most látom...
Akkor malami lehetõség, hogy kipróbáljam a gamet.
Csõcsõ
Most kezdtem el érdeklõdni a játék iránt...
Van valami lehetõség kipróbálni, vagy valami tört szerver?
Mert látatlanban nem szívesen venném meg<#lama><#lama><#lama>
Ez miatt szerintem ne aggódjatok. Codemasters így mûködik. Archlordot is abbahagyta anno. Turbine-val még jobban is jártok. Eleve sokkal olcsóbb.
Pont ezért az US változatot kezdtem el nem az EU-t.

ugyanazt amit az elõbb irtam😊 én nekem vmiért nemtetszik .és kicsit aggódok a játék miatt, túlságosan is, már akkor amióta f2p lett. számomra egyre jobban nem azt a hangulatot adja mint ami f2p elõtt volt. hiába Gyûrûk Ura meg minden, akkor se. egyre jobban olyan itemek,meg megvalósitás van/lesz ami számomra nagyon nagyon nagyon nemtetszik😞

Errõl mit gondoltok?

http://www.lotro.com/news/latestnews/1157