10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Andrews2007
    Decemberben biztos lesznek majd akciók Storeban.
  • Kheled
    Update 5.amiben 5 új insta(2 3fős, 2 6fős, 1 12fős) lesz, és book folytatása,meg még ismeretlen dolgok, több ilyen interjúba mondták, hogy ugye kieggel együtt akarták hogy kijöjjön csak nemkészültek el vele.ezért lesz ingyenes mindazoknak akik megvették a kieget. aki nemvetet meg annak pontokért kell megvenni egyenként az instákat
  • Andrews2007
    Miért milyen update lesz decemberben?
  • Gubberx
    oksa, este 8 után leszek holnap ha hazaértem melóból :)
  • foxxi
    Na holnap akkor ha leszel, tolhatjuk. LvL 34en ácsorog a Burglar-o
  • Gubberx
    lvl 33 vagyok most :) Lone Lands-es küldiket tolom.
  • foxxi
    te merre jársz szintben? Me van még pár karim a 20tól kezdve a 34en át a 38ig
  • Gubberx
    hmm azt hittem kisebb és hozzád csapódhatok :D
  • foxxi
    53
  • Kheled
    csalóka a térkép, rengeteg barlang van,meg vasudvard alatti rész is van. meg vannak olyan területek is (igaz kisebbek) amik térképen nemszerepelnek,viszont sok quest van, a sztori jó,meg ugye a teljes tartalomért várni kell decemberbe, akkor lesz igazán teljes ez a kiegészítő,csak ezt előbb adták ki hogy addig ellegyünk,mert amugy várnunk kellett volna decemberig,sztem ez igy jobb megoldás volt.
  • Gubberx
    RK-d mekkora most?
  • foxxi
    No, nekem is lent van. Aszem hosszú idő óta újra holnap fogok elmerülni az új "content" adta lehetőségekbe, az RK húzásával együtt
  • Andrews2007
    Vicces egyébként, hogy a Mória kiegészítő milyen nagy volt és mily sokat adott kb 3-4 ezer ft-ért most meg a Mirkwood óta kapunk 1,5-2 területet és kerül 5-6 ezer ft-ba. :) Mikrwood egy nagy terület volt és most meg kaptunk 3-at amelyek kisebbek mint pl Ered Luin, Forochel vagy Breeland vagy Lone lands vagy Lórien.
  • Kheled
    Rise of Isengard Laucnh Trailer
  • Trucker39
    Mint korábban írtam, jó nehezen indult el a letöltés. Tegnap délután fél háromkor indítottam a játékot és este fél tizenegy magasságáig folyamatosan connect error (közben mással foglalkoztam, de a program futott). El indulás után viszont néhány perc alatt össze szedte magát és már be lehetett lépni.
    Mivel csak egy hete kísérletezem ezzel a játékkal, még nem sok mindent láttam. A kis Championom-nak el tünt egy buffja, be lehet kapcsolni (vagy csak eddig nem láttam), hogy mutassa a térképen a nyersanyag helyeket (mine). Gyorsabban felül a lóra és - mivel free accountom van - én is kaptam rá lehetőséget, hogy kipróbáljam az orc-okat. Pontosabban csak egy félét, viszont az is lvl75. Jó nagyokat csapkod. Így nekem elsőre ennyi látszódott az update-ből
  • Forrest Tomee
    Az új területre, hogy lehet eljutni? Egy év után logoltam be ismét és kicsit le vagyok maradva.
  • Andrews2007
    No most mégis elindult az update. :)
  • Andrews2007
    Lol még mindig Connect error. :D
  • foxxi
    Na tölti.. bár megse vettem.. majd pontokból
  • Andrews2007
    Még mindig nincs connect. :( Talán majd holnap.
  • Trucker39
    Kb egy órája indult el nekem is a letöltés. Azóta sikerült is újra belépnem.
  • Kheled
    elvileg már sokan bent vannak
  • Kheled
    elég sok embernek ezt irja.már sokaknak lejött a patch.vkinek most indul.de van oylan aki már online van:S nemnagyon értem, csomóan egyik srácnak az élő közvetítését nézik:D.. + launchernél is kiirták már hogy a szerverek "Élnek" már.
  • Andrews2007
    A connect attempt failed ezt írja ki még a belépő ablaknál s csatlakozni se tud, mi történt?
  • Henty
    http://lorebook.lotro.com/wiki/Update_4,_Rise_of_Isengard,_Official
  • foxxi
    ... nem csalódtam. megint egy olyan "kieg2 érkezése ami messze nem problémamntes.. na majd 1-2 nap múlva ránézek.
  • Henty
    Igazán megoldhatnák, hogy a VIP-eknek ne kelljen várni stb...
  • Henty
    én most járok 1 óránál...
  • Kheled
    ott nekem is nagyon sokat kellett várni,ne inditsd újra és majd tovább lép, vmi 5percet kellett várnom ott
  • Henty
    Jó neked :D nekem még csak várakozik és nem csinál semmit :D
  • Kheled
    noh már megy a patch!
  • Saccard
    Oké köszi ;)
  • foxxi
    Az már nem ide tartozik
  • Solid Snake
    "de megtalálsz még számos helyen" jah más mmo-ban és fps-ben
  • foxxi
    Nyugodtan. Általában reggel és esti időszakban vagyok online, de megtalálsz még számos helyen ( Raptr, Steam, Xfire - Foxxika néven )
  • Saccard
    Akkor lehet majd zaklatlak 1-1 kérdéssel! :) segítségeted és türelmedet köszönöm!
  • foxxi
    Igen
  • Saccard
    Oké köszönöm:) te egyébként Snowbourneon vagy?
  • foxxi
    Mindkettő nagyon hasznos ( capt: buffer - Mini - healer ), Igaz hogy kicsit lassú a captain, de nagyon erős + van csicskája... szal jól el lehet vele lenni :)
  • Saccard
    A Captainon gondolkozom nagyon csak féleg h solózásra nagyon lasú lesz, márpedig egyelőre nem tervezem, hogy fizessek szóval deedfarm lesz. Minstrel a másik amin gondolkodom :)