10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Andrews2007
    Ja úgy értettem ,hogy egyedül is meg lehessen csinálni a Mirkwood epilógusos Booktól a Volume 3 book végéig mint eddig is. Gondolom akkor az update 5-el megy majd a dolog.
  • Kheled
    nincsen.de az összes book questet átalakították solo verzióként, illetve a következő bookok is mind mind solosak lesz.
  • Andrews2007
    A Mirkwood epilógustól a 3. Volume végéig is az új 5 ös updattel, majd lesz ilyen felerősítő effekt? Nekem is most kevesebb az időm a LOTRO-ra azért kérdem. Tudjátok amikor felerősít ha nem szövetségben csinálod meg az epikus küldetést, hanem egyedül.
  • foxxi
    Igen, és igy 30 felett egyre több a "helyi probléma" amit orvosolni kell.

Igy lemondtam a virtuális örömökről ( részben ) - igy csak a casual dolgok maradnak meg, minden mást "szanálok"

Nagyon sajnálom, me azért 4 év alatt nem keveset belefektettem, megéltem sok mindent, DE most eljött az idő hogy valaki " tisztes kalandozó" átvegye a helyem.
  • Gubberx
    Én is ugyanebben a cipőben járok :( Mindig valami közbe jön ha picit játszani szeretnék :(
  • foxxi
    Meló, meló, meló... + az élet egyéb velejárói.

Amugy Szaruman kérdésére még visszatérve az lemaradt, hogy 2 hónapja 23k-ért vittek el tőlem egy üres LT accot, szal ez igy nagyon baráti. És igen, az én accom.
  • Solid Snake
  • foxxi
    vagyis 3000 pont értékét.
  • foxxi
    Nem.

Vedd meg külön-külön + add hozzá a 300 pont értékét + a "befektetett munkát" és lám.. többre jön ki.
  • Szaruman
    Nem sok érte az a 20k?
  • Kheled
    ezt most a sajátod?:O
  • foxxi
    Lifetime acc eladó itt: lifetime
  • Betonfal83
    Hali!

Eladnám az accom!75-ös rune-keeper 36-os warden.Moriás kiegen,barrow ironos tulélös skirmis nincs meg.Az acc premium.

Akit erdekel: [email protected]

• Saccard
    Köszönöm, hát a defrag tényleg nem elérhető sajnos. :( akkor várunk.
  • foxxi
    Több ram is is szépen megoldja a swappolási gondokat ( persze első a dafrag! ).
  • seaedge
    kb 15ms mire odaér az olvasófej az adatot tartalmazó részhez és ekkor még csak olvasni kezdi. Ennyi idő alatt már egy újabb frame-t kellene megjelenítenie.
    Van valamilyen datdefrag az adatfájlok defragmentálására a hivatalos oldalon, ami most éppen nem elérhető. Azt nem tudom, hogy ez működik-e az új kieggel. A driverek ellenőrzése AHCI, VGA, chipset segíthet még, vagy SSD-t kell alátenni.
  • Saccard
    Nem teljesen értem ez mennyiben befolyásol engem? 2 részre van osztva a winchester, c és d és a d-re telepítettem. Mi a megoldás?
  • seaedge
    HDD-ről tölt textúrákat.
  • Saccard
    Sziasztok, a következő kérdésem lenne, miért van az hogy viszonylag alacsony grafikai beállításokon is már ugrik-ugrik a kép viszonylag gyakran (mintha be-be szaggatna). Egy samsung r540-esem van, tudom, hogy nem gamer gép, de azért 3 gb RAM, egy i-3-as 2.40ghz-es processor, és egy ATI videókártya (512mb-os), elég kéne h legyen egy medium beállításon való zökkenőmentes futásra nem? Windows élményindex 4,9 (windows 7, 64 bit). előre is köszönöm a választ!
  • e57
    Ha már offoltok....

PERPETUUM

Egyébként nem ismerem, csak tudom, hogy magyar fejlesztés, és magyar nyelven is elérhető. 15 nap próba, azután előfizetéses.
    EVE-hez szokták hasonlítgatni.
  • foxxi
    Egyiket sem ismerem. Valahogy ugy vagyok én ezzel mint a szinkronnal... nem szeretem.
  • Bal0924
    Köszi a válaszokat.
    Amúgy a Gates Of Andaron jobb mint a Metin.(szerintem)
  • foxxi
    Jah, akkor go vissza metinezni mert értelmes mmo sose lesz magyar nyelven.
  • gseldon
    Szerintem olyan MMO-t akar, ami teljesen magyar, a felhasználói felület, a szövegek, minden.
  • foxxi
    Mivan?
  • Bal0924
    Jó kis játék...
    De van olyan magyar, ami klienses?
  • foxxi
    Drakensang online.

Örülök hogy sikerült.
  • Bal0924
    és nem Metin2. :D
  • Bal0924
    Már sikerült.
    Köszi.

Tud valaki egy olyan mmo-s játékot ami magyar? (és nem Gates Of Andaron)
  • foxxi
    Akkor ha nem értesz hozzá, szivesen segítek.

Ezen a linken kell csinálnod egy accountot ( lehetőleg valós adatokat adj meg - főleg email! - mivel a megerősítés oda megy ). Lotro regisztráció

majd szedd le a klienst miután végesztél a regisztációval ( a reg végén felajánlja, vagy az oldalon találod a download "fült" ).

ha ez is megvan, és felpatchelte a játékot a megadott felhasználóvedell ( amivel a fenti linken regisztáltál ), és jelszavaddal máris beléphetsz a játékba.

ha magyarokkal szeretnél játszani akkor a Snowburn szerverre gyere, itt vagyunk a legtöbben.

ha pedig klán is érdekel majd, akkor a fenti ( magyar fansite-ra kattintva, az oldalon böngészhetsz guild után. )

remélem segítettem.

Szia!
  • Bal0924
    Én nem..
    Ehhez nem értek...:S
  • foxxi
    Ugye viccelsz?!
  • Bal0924
    baj?
  • Bal0924
    miért?
  • Kheled
    atyaég.. ugye nem a magyar oldalon lévő felhasználó neveddel és jelszavaddal akarsz belépni a játékba????
  • Bal0924
    Regisztráltam a magyar oldalon. És nem tudok belépni a a Lotro klienben...
    Mi lehet gond???
  • Robez84
    Hali
    kérlek irja le valaki normálisan hogyan kell a chat be írni a hun chanell en hogy más is el tudja olvasni, magyarokra gondolok, mert ami a fansite on van leírás abbol nem jöttem rá. köszi
  • Henty
    Gratulálok az ismételten kíváló névválasztáshoz...
  • Kheled
    menj fel a lotro-hungary.hu-ra és ott felső menüsorok között találsz aktiv klán listákat, amelyik szimpatikus keresd fel őket:)
  • geristar
    Snowbourn szerveren aktív klánt keresek a lvl 20-as hunteremnek (Alekinnyo).
    A main karakterem lvl60-as guardian, ha szükséges vihetem mind2őt.

Whisp me, vagy csak írjátok meg, hogy kit keressek ez ügyben.