10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Andrews2007 #8864 Ja úgy értettem ,hogy egyedül is meg lehessen csinálni a Mirkwood epilógusos Booktól a Volume 3 book végéig mint eddig is. Gondolom akkor az update 5-el megy majd a dolog. -
Kheled #8863 nincsen.de az összes book questet átalakították solo verzióként, illetve a következő bookok is mind mind solosak lesz. -
Andrews2007 #8862 A Mirkwood epilógustól a 3. Volume végéig is az új 5 ös updattel, majd lesz ilyen felerősítő effekt? Nekem is most kevesebb az időm a LOTRO-ra azért kérdem. Tudjátok amikor felerősít ha nem szövetségben csinálod meg az epikus küldetést, hanem egyedül. -
foxxi #8861 Igen, és igy 30 felett egyre több a "helyi probléma" amit orvosolni kell.
Igy lemondtam a virtuális örömökről ( részben ) - igy csak a casual dolgok maradnak meg, minden mást "szanálok"
Nagyon sajnálom, me azért 4 év alatt nem keveset belefektettem, megéltem sok mindent, DE most eljött az idő hogy valaki " tisztes kalandozó" átvegye a helyem. -
#8860 Én is ugyanebben a cipőben járok :( Mindig valami közbe jön ha picit játszani szeretnék :( -
foxxi #8859 Meló, meló, meló... + az élet egyéb velejárói.
Amugy Szaruman kérdésére még visszatérve az lemaradt, hogy 2 hónapja 23k-ért vittek el tőlem egy üres LT accot, szal ez igy nagyon baráti. És igen, az én accom. -
#8858 -
foxxi #8857 vagyis 3000 pont értékét. -
foxxi #8856 Nem.
Vedd meg külön-külön + add hozzá a 300 pont értékét + a "befektetett munkát" és lám.. többre jön ki. -
#8855 Nem sok érte az a 20k? -
Kheled #8854 ezt most a sajátod?:O -
foxxi #8853 Lifetime acc eladó itt: lifetime -
Betonfal83 #8852 Hali!
Eladnám az accom!75-ös rune-keeper 36-os warden.Moriás kiegen,barrow ironos tulélös skirmis nincs meg.Az acc premium.
Akit erdekel: [email protected]
-
#8851 Köszönöm, hát a defrag tényleg nem elérhető sajnos. :( akkor várunk. -
foxxi #8850 Több ram is is szépen megoldja a swappolási gondokat ( persze első a dafrag! ). -
seaedge #8849 kb 15ms mire odaér az olvasófej az adatot tartalmazó részhez és ekkor még csak olvasni kezdi. Ennyi idő alatt már egy újabb frame-t kellene megjelenítenie.
Van valamilyen datdefrag az adatfájlok defragmentálására a hivatalos oldalon, ami most éppen nem elérhető. Azt nem tudom, hogy ez működik-e az új kieggel. A driverek ellenőrzése AHCI, VGA, chipset segíthet még, vagy SSD-t kell alátenni. -
#8848 Nem teljesen értem ez mennyiben befolyásol engem? 2 részre van osztva a winchester, c és d és a d-re telepítettem. Mi a megoldás? -
seaedge #8847 HDD-ről tölt textúrákat. -
#8846 Sziasztok, a következő kérdésem lenne, miért van az hogy viszonylag alacsony grafikai beállításokon is már ugrik-ugrik a kép viszonylag gyakran (mintha be-be szaggatna). Egy samsung r540-esem van, tudom, hogy nem gamer gép, de azért 3 gb RAM, egy i-3-as 2.40ghz-es processor, és egy ATI videókártya (512mb-os), elég kéne h legyen egy medium beállításon való zökkenőmentes futásra nem? Windows élményindex 4,9 (windows 7, 64 bit). előre is köszönöm a választ! -
e57 #8845 Ha már offoltok....
PERPETUUM
Egyébként nem ismerem, csak tudom, hogy magyar fejlesztés, és magyar nyelven is elérhető. 15 nap próba, azután előfizetéses.
EVE-hez szokták hasonlítgatni.
-
foxxi #8844 Egyiket sem ismerem. Valahogy ugy vagyok én ezzel mint a szinkronnal... nem szeretem. -
Bal0924 #8843 Köszi a válaszokat.
Amúgy a Gates Of Andaron jobb mint a Metin.(szerintem) -
foxxi #8842 Jah, akkor go vissza metinezni mert értelmes mmo sose lesz magyar nyelven. -
gseldon #8841 Szerintem olyan MMO-t akar, ami teljesen magyar, a felhasználói felület, a szövegek, minden. -
foxxi #8840 Mivan? -
Bal0924 #8839 Jó kis játék...
De van olyan magyar, ami klienses? -
foxxi #8838 Drakensang online.
Örülök hogy sikerült. -
Bal0924 #8837 és nem Metin2. :D -
Bal0924 #8836 Már sikerült.
Köszi.
Tud valaki egy olyan mmo-s játékot ami magyar? (és nem Gates Of Andaron) -
foxxi #8835 Akkor ha nem értesz hozzá, szivesen segítek.
Ezen a linken kell csinálnod egy accountot ( lehetőleg valós adatokat adj meg - főleg email! - mivel a megerősítés oda megy ). Lotro regisztráció
majd szedd le a klienst miután végesztél a regisztációval ( a reg végén felajánlja, vagy az oldalon találod a download "fült" ).
ha ez is megvan, és felpatchelte a játékot a megadott felhasználóvedell ( amivel a fenti linken regisztáltál ), és jelszavaddal máris beléphetsz a játékba.
ha magyarokkal szeretnél játszani akkor a Snowburn szerverre gyere, itt vagyunk a legtöbben.
ha pedig klán is érdekel majd, akkor a fenti ( magyar fansite-ra kattintva, az oldalon böngészhetsz guild után. )
remélem segítettem.
Szia! -
Bal0924 #8834 Én nem..
Ehhez nem értek...:S -
foxxi #8833 Ugye viccelsz?! -
Bal0924 #8832 baj? -
Bal0924 #8831 miért? -
Kheled #8830 atyaég.. ugye nem a magyar oldalon lévő felhasználó neveddel és jelszavaddal akarsz belépni a játékba???? -
Bal0924 #8829 Regisztráltam a magyar oldalon. És nem tudok belépni a a Lotro klienben...
Mi lehet gond??? -
#8828 Hali
kérlek irja le valaki normálisan hogyan kell a chat be írni a hun chanell en hogy más is el tudja olvasni, magyarokra gondolok, mert ami a fansite on van leírás abbol nem jöttem rá. köszi -
Henty #8827 Gratulálok az ismételten kíváló névválasztáshoz... -
Kheled #8826 menj fel a lotro-hungary.hu-ra és ott felső menüsorok között találsz aktiv klán listákat, amelyik szimpatikus keresd fel őket:) -
geristar #8825 Snowbourn szerveren aktív klánt keresek a lvl 20-as hunteremnek (Alekinnyo).
A main karakterem lvl60-as guardian, ha szükséges vihetem mind2őt.
Whisp me, vagy csak írjátok meg, hogy kit keressek ez ügyben.