The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként meg kezd egyre jobb kép kialakulni bennem a magyar lotro közösségrõl. akármit beírok ide, rövid idõn belül kultúrált választ kapok rá vagy esetedben konkrétan utána is néznek nekem a dolgoknak. hát nem egy wow, az biztos 😄 szeretném is megköszönni a segítséget mind a kettõtöknek. 😊
arra jutok lassacskán, hogy elkezdem a játékot elõször ingyenesen, mint eddig, majd ahogy szükségét érzem a dolognak (ez az eddigi tapasztalatok alapján záros határidõn belül be fog következni 😄), váltok VIP-re. elvégre minek fizessek az elején azért, amit úgyis ingyen használnék? különben is, megérdemlek már egy igazán jó mmo-t a sok szutyok után 😄 a kliens mindenesetre már pörög lefelé, úgyhogy a vizsgáim után senki nem mentheti meg tõlem a lotro világát 😄
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Mines of Moria kiegészítõ: 2495 Turbine pont
Mirkwood pack: 995 Turbine pont
500+100 Turbine point: 6 Euro
Ezt átszámolva kb 6700Ft-ba kerülne megvenni a kiegészítõket.
Ezenkívül a most szeptemberben kijövõ kieget már lehet rendelni, ami már mást ad 25% XP boostot. Annak többféle ára van, megnézheted a honlapon.
VIP-ek kapnak havi 500TP-ét. Az elsõ havi 500 pontot úgy tûnik szereti nem odaadni a Turbine.
Szóval ha nem akarsz pontért költeni, akkor kb 4-5 hónap alatt VIP-bõl meglesz a kiegek ára. Viszont már sokkal elõbb eléred azt a szintet, hogy kellenek.
A VIP elõfizetés legalább 3 havonkénti ciklusban 9 vagy 10 euro/hó (ezt nem tudtam megnézni).
Ha úgy nézed, hogy a havi elõfizetésbõl levonod az 5 eurónyi kapott pontmennyiséget, akkor marad 4-5 euro/hó, amit a plusz (VIP) szolgáltatásokra költesz.
A VIP-ek megkapják azokat a dolgokat amit egyébként unlockolni kellene Turbine pontért.
Van kevés kivétel amit a VIP-nek is unlockolni kell. (Pl. a shared storage vagy az 5 feletti Daily Task limit)
Ezen kívül van néhány dolog, ami csak a VIP-eknek érhetõ el.
(Pl. a Rested XP boost, vagy a Monster Play.)
A Destenity pontokkal kapcsolatban nincsenek pontos információim, de lehet hogy teljes egészében az is csak VIP-nek érhetõ el. Azon hasonló boostolós dolgokat lehet venni normál karaktereknek, mint a storeban.
És itt kapcsolódik a Monster Playhez, mivel a Destenity pont szerverhez kötõdik, tehát ha monster karakterrel gyûjtesz pontot, akkor azt normál karakterrel is elköltheted. Természetesen ezt is csak VIP tudja megtenni, mert csak neki van monster play.
Szerintem megéri VIP-nek lenni, bár ha csak kevés karakterrel és monster play nélkül szeretnél játszani, akkor lehet jobban megéri Premiummal unlockolgatni a dolgokat. Ezt már te döntsd el.
F2P F.A.Q ott van pár link, de sztem erre gondolsz: Kliens letöltés
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Massively's Spy
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Én még mindig a VIP elõfizetéssel szívok. Nem részletezném, pár napja már megtettemm itt.
Eddig is Turbinés voltam (US verzió), nem tudom befizetni a VIP-et, amit eddig rendszeresen megtettem. Csomó e-mailen, és FAX-on vagyok túl. Napokig nem válaszolnak, ha meg megteszik, akkor bénáznak. Borzasztó mérges vagyok rájuk.
Az 500 pontot hiányolóknak... Amikor Free lett, nekem is elsikkasztottak 500 pontot. Közben folyataosan volt elõfizetésem, és amikor free lett, értelemszerûen kellett volna kapnom 500 pontot az aktuális hónapra. Nem adták, csak a következõre.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Responses typically take 3-5 business days. While you are awaiting your response please feel free to search for an answer to your question(s) within our Knowledge Base:
http://support.turbine.com"
A cg 10 percen belül mindig válaszolt :S
Több helyrõl is próbáltam. Supportnak már háromszor írtam, semmi válasz.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Jelenleg 237 próbálkozásnál tartok...
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Én is megcsináltam mindent, hétfõtõl már visszatérek Középföldére <#hehe>#hehe>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Idézet a patch note-ból:
True Setting of Continuance
Get a bonus +250 Morale, +126 in-combat Power Regen, and +1300 Incoming Healing by applying this unique relic to your Legendary Item!
Get a bonus +25 Vitality, +260 Block/Parry/Evade, and +126 in-Combat Morale Regen by applying this unique relic to your Legendary Item!
Get a bonus +17 to all stats (Might, Agility, Vitality, Will and Fate) by applying this unique relic to your Legendary Item!
Ezt a 3 relicet lehet csak a store-ban megszerezni.Gondolom amit írtál,hogy +17 stat minden karakternek(lol),az a 3. ezek közül.Az én véleményem szerint mindegyiknél van jobb a játékban ami simán megszerezhetõ.
Az instákat pedik kb. 10 percel a hozzászólásod után javították,szóval már be lehet menni.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.