The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv Középföldén!😊

maffi
közben én is utánanéztem. találtam is egy helyen dobozos mines of moria kieget, kemény 2790 magyar forintért. ez most nagyon gyorsan fejben átszámolva jobban megéri, mint lotro storeban megvenni a dolgot. kérdés csak az, hogy lehetne-e a dobozos verzióval problémám. ha csak a storeos megoldás járható, akkor elfelejtem a dobozost, de ebben a formájában jobb ajánlatnak tûnik. Itt található egyébként a cucc. igaz, hogy rendelhetõ, így mindenképp utána kell érdeklõdni, hogy be tudják-e szerezni.

egyébként meg kezd egyre jobb kép kialakulni bennem a magyar lotro közösségrõl. akármit beírok ide, rövid idõn belül kultúrált választ kapok rá vagy esetedben konkrétan utána is néznek nekem a dolgoknak. hát nem egy wow, az biztos 😄 szeretném is megköszönni a segítséget mind a kettõtöknek. 😊

arra jutok lassacskán, hogy elkezdem a játékot elõször ingyenesen, mint eddig, majd ahogy szükségét érzem a dolognak (ez az eddigi tapasztalatok alapján záros határidõn belül be fog következni 😄), váltok VIP-re. elvégre minek fizessek az elején azért, amit úgyis ingyen használnék? különben is, megérdemlek már egy igazán jó mmo-t a sok szutyok után 😄 a kliens mindenesetre már pörög lefelé, úgyhogy a vizsgáim után senki nem mentheti meg tõlem a lotro világát 😄

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Nah, hogy máris legyen jó tapasztalatod a lotro közösséggel kapcsolatban, megnéztem neked az árakat a lotro storeban:
Mines of Moria kiegészítõ: 2495 Turbine pont
Mirkwood pack: 995 Turbine pont
500+100 Turbine point: 6 Euro

Ezt átszámolva kb 6700Ft-ba kerülne megvenni a kiegészítõket.
Ezenkívül a most szeptemberben kijövõ kieget már lehet rendelni, ami már mást ad 25% XP boostot. Annak többféle ára van, megnézheted a honlapon.

VIP-ek kapnak havi 500TP-ét. Az elsõ havi 500 pontot úgy tûnik szereti nem odaadni a Turbine.
Szóval ha nem akarsz pontért költeni, akkor kb 4-5 hónap alatt VIP-bõl meglesz a kiegek ára. Viszont már sokkal elõbb eléred azt a szintet, hogy kellenek.

A VIP elõfizetés legalább 3 havonkénti ciklusban 9 vagy 10 euro/hó (ezt nem tudtam megnézni).
Ha úgy nézed, hogy a havi elõfizetésbõl levonod az 5 eurónyi kapott pontmennyiséget, akkor marad 4-5 euro/hó, amit a plusz (VIP) szolgáltatásokra költesz.
A VIP-ek megkapják azokat a dolgokat amit egyébként unlockolni kellene Turbine pontért.
Van kevés kivétel amit a VIP-nek is unlockolni kell. (Pl. a shared storage vagy az 5 feletti Daily Task limit)
Ezen kívül van néhány dolog, ami csak a VIP-eknek érhetõ el.
(Pl. a Rested XP boost, vagy a Monster Play.)
A Destenity pontokkal kapcsolatban nincsenek pontos információim, de lehet hogy teljes egészében az is csak VIP-nek érhetõ el. Azon hasonló boostolós dolgokat lehet venni normál karaktereknek, mint a storeban.
És itt kapcsolódik a Monster Playhez, mivel a Destenity pont szerverhez kötõdik, tehát ha monster karakterrel gyûjtesz pontot, akkor azt normál karakterrel is elköltheted. Természetesen ezt is csak VIP tudja megtenni, mert csak neki van monster play.

Szerintem megéri VIP-nek lenni, bár ha csak kevés karakterrel és monster play nélkül szeretnél játszani, akkor lehet jobban megéri Premiummal unlockolgatni a dolgokat. Ezt már te döntsd el.

igen VIP-el minden terület, questek,craft,stb elérhetõ, ugye kiegeketet nemtartalmazza, háát ha van vmi oldal ami kódokat árul. de ugy is lehet venni hogy vagy összefarmolod rá a pontot.vagy épp veszel pontot amivel a LOTRO STORE-ban tudsz beváltani. ott tudsz mindent megnézni.ottvannak a kiegek is. jobb alsó sarok játék közbe.meg a karakterablaknál is ott van a store gomb. ott nézz körül. jelenlegi árukat nemtudom pontosan

maffi
ígérem igyekszem nem írogatni hülye kérdéseket, de 1-2 még muszáj. 😄 szal ha letölteném az alapjátékot ingyen és vip-re upgradelném az accomat, akkor hozzáférnék minden küldetéshez stb, pluszban kapnék havonta 500 tp-t. ezekbõl a pontokból megvehetném késõbb (ha a fejlettségi szintem stb eléri a megfelelõ szintet és érdemes foglalkozni a témával), amennyiben összegyûlt a kellõ összeg a kiegészítõket? ha igen akkor hol tudom megnézni ezeknek a kiegészítéseknek a pontos árát? néztem én a turbine honlapját meg a lotro-ét is, de nem nagyon találtam infót, ami elõrébb mozdítana.

háát még f2p elõtt volt összesen 4-5 magyar klán, sztem mindenki remekül megvolt, és amióta free lett kb 20-30 magyar klán lett.amit eddig összeszámoltam.most már ha vmi új embernek vmi nemtetszik már csinál is egy új klánt, sztem ebbõl a 20 klánból alig 2-3 van ami úgyahogy de elvan, mindenhol vannak gondok, de azért tuti lehet olyan társaságot találni,ami megfelelõ. wowosnál én sztem mindenképp jobb.hisz ezt a játékot nagyrészbe idõsebbek játszák.vagy hát nemtom f2p óta mennyivel lett kevesebb ez az arány

maffi
na ez remek. igazából elég rég volt az utolsó élményem középföldén, azóta gondolom sokat változott az ottani társaság. mennyi és milyen "minõségû" magyar van a játékban? wow-ban pl én nagyot csalódtam, mindenki szart a másik arcára nagyokat, de free játékokban is eléggé ez a tendencia, kivéve a runes of magic-et. ott csak pozitív tapasztalataim vannak. a kérdés fõleg azért fontos, mert hiába történetközpontú a dolog és magadban is el tudsz questezgetni, külföldiekkel is jól elvagyok általában, de mégis csak a honfitársaimmal lenne az igazi. 😊 errõl mik a tapasztalatok?

2 kieg van.( mines of moria, siege of mirkwood) és most jön szeptemberbe a 3. (rise of isengard) háát mindegyiket megtudod venni turbine pontért akár, nemkerülnek olyan sokba 3-4 ezerbe kerülne fõleg ha akciózva is vannak, havidij meg szintén 2-3 ezer haviszinten.dollár értéktõl függ😊 volt hogy egyszer 1900at fizettem 30napért, jah és itt sose aznap jár le mikor irja.sokszor adnak bonus napokat, mint pl nekem anno a max másfél hét volt a ráadás. most lifetimeos vagyok.de sztem igyis megéri a havidij. látni fogod hogy mennyire élvezhetõbb lesz.hogy nincs semmi korlát

maffi
sziasztok! egy ideig játszottam free-ként a játékot, de egy szinten túl eléggé lehet érezni a korlátozást. ennek ellenére eléggé megfogott a dolog (mint annak idején a wow. de rég is volt 😄), így arra jutottam, hogy ez nekem kell teljes egészében. kérdésem az, hogy az eddig megjelent kiegészítõket (jól tudom, hogy 1 van eddig?) hogy és mennyiért tudom megvásárolni, illetve, hogy havidíjat fizetve mennyire lesz teljes az élmény, mondjuk egy alapjaiban is fizetõs mmo-hoz képest?

ahm, 1 görgetés felfele az egérrel és látod a banner alatti részt
F2P F.A.Q ott van pár link, de sztem erre gondolsz: Kliens letöltés

Régen volt valami magyar oldal ahol fenn volt a kliens darabokban és le lehetett tölteni, nem tudja valaki a linket? Haverom elkezdte tölteni a hivatalos oldalról de valamilyen oknál fogva ilyen 200 kb-al jön.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

háát igen.csak ugye jólenne tudni hogy ugye hány variácója lesz. az is lehet hogy megjelenés elõtt lesz még1 olyan verzió, mint a pre order.csak más ajándékokkal kicsit drágábbért. de vhogyan elkell ütni az idõt addig😄 lehet találgatniXDnoh de addig is pár új info a kiegrõl:
Massively's Spy

Blob
Hát jókat kérdezel, amikor még ki sem adták 😄😄 valószínûnek Tartom hogy igen, és mivel 3 terület így valszeg 3* annyi tp lesz mint pl Mória, vagy valami akció keretén beül 1ben is meg lehet majd venni kevesebb tp ért, de hát ahogy írtad, ez még messze van 😊
és ha mondjuk most nemveszem meg a Pre-orderbe.akkor márcsak TP-ért tudom megvenni késõbb?. mondjuk pre-orderre is azt mondják hogy sietni kell. pedig szept 26-áig lehet venni😊 még van idõ gondolkodni😊

Megdumáltál! <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Blob
Hát én Dollárba vettem az volt 7,218HUF a te fontodban 8,899.06 HUF van különbség 😊 Euro=18,551 HUF (az eus szép 😄) ez a középsõ lehetõség árai
Blob
gondoltam hogy ez lesz, már a második reakciómentes levél után 😞
Hát most a Turbine supportja a béka feneke alatt van színvonalban.

Én még mindig a VIP elõfizetéssel szívok. Nem részletezném, pár napja már megtettemm itt.
Eddig is Turbinés voltam (US verzió), nem tudom befizetni a VIP-et, amit eddig rendszeresen megtettem. Csomó e-mailen, és FAX-on vagyok túl. Napokig nem válaszolnak, ha meg megteszik, akkor bénáznak. Borzasztó mérges vagyok rájuk.

Az 500 pontot hiányolóknak... Amikor Free lett, nekem is elsikkasztottak 500 pontot. Közben folyataosan volt elõfizetésem, és amikor free lett, értelemszerûen kellett volna kapnom 500 pontot az aktuális hónapra. Nem adták, csak a következõre.

Blob
http://support.turbine.com/ics/support/default.asp?deptID=24001&task=ticket
McFrost
Most jött a mél, hogy migráljak😊 Kiváncsi vagyok, belépni mikor tudok😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hova írtál?
Blob
nekem is tartoznak, és nem reagálnak a levelemre sem
Nálatok mi van? Nekem még tartoznak 500 ponttal. 0-ról legalább felmentek 30-ra ez is valami de még kell 500.
Blob
ezek barmok, nagyon jol jártunk velük

"Responses typically take 3-5 business days. While you are awaiting your response please feel free to search for an answer to your question(s) within our Knowledge Base:

http://support.turbine.com"
A cg 10 percen belül mindig válaszolt :S
Blob
jó most ez a 7 431,00 HUF annyira nem vág földhöz csak jöjjön a kód 😄 mert ha nem hajaj
Hehe <#alien>, én már annyi játékkal szoptam be mostanában ( gagyi vagy xar volt ), hogy még lotro név mellett is várok. Fõleg hogy a nagyobb online marketek a megjelenés elõtt pár nappal mindig akcsióznak 10-15%al.. igy nyerhetek akár 10-15 ojrót is ( fõleg me fontba fizetek xD )

Blob
én elkapkodta 😄 és persze a kód nem jön, bár nem írták mikor jön, de mondjuk a valamiért fizetek azt oda vissza kellene bonyolítani nem?
Nézegettem a pre-order bónuszokat.. nos egy rakás vicc az egész <#alien>, nem fogom elkapkodni 😊

<#eljen><#merges2>

Blob
mázlista, én még az 500 at sem kaptam, meg, természetesen, reakció semmi, pedig már 2 levelet is írtam
Blob
Atwa
Nem,de akkor most megpróbálom úgy.

Rendszergazdai joggal indítotottad a launchert?

Próbáld meg úgy, hogy kikapcsolod a tûzfalat és a vírusirtót addig, néha beválik.

Atwa
Sziasztok! Letöltöttem a lotro-t,minden tökéletesen megy,sikeresen le is tölti az update-et,de amikor fel akarja rakni,csak lazán kiírja a gépem,hogy a Turbine launcher helyes mûködése közbeni hiba miatt leállt.Most ezzel mit kezdjek?Van amikor 100%-nál írja ki az errort,néha már az elejénél is.Már többször újrakezdtem,de szerintem ezzel nem megyek sokra.Valami ötlet,hogy mi lehet a baj?

Nem igazán értem, mi a gond. A felhasználó nevem és jelszavam biztos jó, már meg is változtattam. Elvileg mindennek rendben kellene lennie.
Több helyrõl is próbáltam. Supportnak már háromszor írtam, semmi válasz.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Érdekes a hibád. Ilyennel én sem találkoztam. Simán megadtam a cog acc adataimat majd go, és tegnap be is léptem lecsekkolni hogy meg van-e minden. Szal érdekes. - de szerintem support!

McFrost
Én, nálam semmi sem jó. Hiába csináltam bármit.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Van olyan rajtam kívül, aki még az elsõ lépésen sem ( account migrálás ) jutott túl? Minden jó ( acc név, jelszó, VIP vagyok ) és amikor megadom a step 1-nél az accom adatait azt írja ki: We're Sorry! An error has occurred.

Jelenleg 237 próbálkozásnál tartok...

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Én meg kaptam valamiért + 3000-et... 4850 volt a havi záró ( majd ugye jönne a +500 ), de helyette jött kerek 3000.. nem értem.

Én is megcsináltam mindent, hétfõtõl már visszatérek Középföldére <#hehe>

McFrost
Nem jutottam elõrébb😄

ÉRdekes nálam 0 Turbine pont van most 560 helyett pedig azt írta a transfer oldal hogy kész a migrációm.
Gubberx
picit lemaradtál akkor a történésekrõl 😊 olvass vissza picit

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

McFrost
Jó ideje nem volt idõm játszani. Ma gondoltam megnézem mi történt, erre nem fogadja el az accom.

ok köszi. akkor megveszem pontért 😊

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Szerintem nem, én sehol sem láttam már belõle.

Így terjed a hülyeség.

Idézet a patch note-ból:

True Setting of Continuance

Get a bonus +250 Morale, +126 in-combat Power Regen, and +1300 Incoming Healing by applying this unique relic to your Legendary Item!

True Gem of the King Under the Mountain

Get a bonus +25 Vitality, +260 Block/Parry/Evade, and +126 in-Combat Morale Regen by applying this unique relic to your Legendary Item!

True Rune of the Dark Watch

Get a bonus +17 to all stats (Might, Agility, Vitality, Will and Fate) by applying this unique relic to your Legendary Item!

Ezt a 3 relicet lehet csak a store-ban megszerezni.Gondolom amit írtál,hogy +17 stat minden karakternek(lol),az a 3. ezek közül.Az én véleményem szerint mindegyiknél van jobb a játékban ami simán megszerezhetõ.

Az instákat pedik kb. 10 percel a hozzászólásod után javították,szóval már be lehet menni.

illetve most már dollárért 😊

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

euróért sem tudom megvenni digitálisan?

Kieget nem tudod megvenni boltban, mert a Mirkwoodot nem adták ki dobozosan 😊 Csak pontért veheted meg.