10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#9024 Egyébként megmondom őszintén én azt hittem(és ebben is tévedtem), hogy Isengard után már Mordor fog jönni. Szép nagy világot járhatunk be mire kijön az utolsó kiegészítő :) -
#9023 Jézusom mire ébredek :)
Ezekszerint tévedtem..(mármint abban, hogy 2 évente jön expansion ahogy isengard jött a mirkwood után).
A leírásban az van, hogy Isengard volt a legsikeresebb kiegészítő eddig(aki nem tudna esetleg angolul) gondolom ezért is tolnak több pénzt/időt egy új kiegészítőbe, ezért jelenik meg 1 év múlva isengard után egy új :)
Ó és miket olvasok:
"One of our largest expansions ever, Rohan is expected to be twice the size of the recent Rise of Isengard expansion"
2x akkora lesz mint Isengard :) Az már egy mória szintű kiegészítő lesz akkor, csodálatos.
A "mounted combat" nagyon jól hangzik elsőre, de van egy olyan érzésem, hogy ebben a dologban a Hunterek erősebbek lesznek mint a többi :) Meglátjuk.
Vajon hol lesz az új Raid? :) Tippek? -
qaíwsyedx #9022 Ne aggódja Aayla, ott van még suhatag É-mirkwood, harad, Gondor, Beleriand illetve a hegyvidék amigondor és rohan között van.. , de ha mordort már betették akkor szerintem megindulhatunk a rejtéjes keletlekókk felé, vagy talán lemegyünk Angband tárnáinak mélyére Északon;)
Nekem hirtelen csak enyijutott eszembe deebből is látszik h vanmég mit berakni a játékba, a hobbit helyszíneit sztem meg max a film elkészülte után teszik majd be, h növelje a vonzerejét, ismertségét. -
Kheled #9021 atyaég és tavasszal jön egy új terület anduin folyónál .és a skirmish katonákat BÁRHOL LEHET MAJD használni..hmm most ez olyan hirtelen jött.. sokszor az a baj hogy kevés tartalom jön(jó kitudja mekkora lesznek aterületek) de már félek hogy mégközellebb kerülünk mordorhoz és vége:) -
Kheled #9020 végre:)) -
#9019 bejelentés -
Kheled #9018 mikor kijött az update 5-el eleinte 1 hétig elég szépen talált csapatot.sokszor rossz felállásba.ritkán adott jókat is, és sikeresen megcsináltuk az instát.alig kellett 1 percet várni,csak tényleg mára már senki nemhasználja, Update 6-ba ha megcsinálják, újra használni fogják sztem -
qaíwsyedx #9017 Hát a 30-50 percen ne lepődj meg nagyon, tekintve h senki se használja rendeltetésszerűen, azaz legtöbbször már megvan a fellowship csak bekapcsolják h meglegyen a bónusz.. így nem csoda h nem találsz vele csapatot. -
foxxi #9016 Én inkább azt mondanám hogy egy rakás szar az IF. Az még hadján hogy 30-50 perc is van hogy összerak valakivel ( marna nagy értelme van ilyen tág időkerettel), a random "map" dobálás az kb abból áll, hogy 3-4 szer bedobja ugyanazt a skirmish mapt ( vagy instát ) - hiába van unlockolva 8 skirmis, ő egymás után ugyanazokat sorsolja... Fórumon is megy az anyázás rendesen.
Szóval, jó ez alpha verzsönnek is.
De talán a következő nagyobb javításkor már ezzel is foglalkoznak. -
Kheled #9015 oh:( sajnálom.
Instance Findert shift+f-el tudod megnyitni lvl20tól érhető el.bár elég ugymond béta verziós ,nemsokan használják, Update 6-ba lesz használhatobb.szóval érdemes a global chaten hirdetgetni -
empie #9014 Instance finder opcióra gondoltam. Az számomra hogyan lesz elérhető?
És köszönöm a segítséged. De visszaírtak és sajnos a turbin nem fér "állítólag" hozzá a codemastersnél át nem migrált accountokhoz. Szóval semmit nem kaptam vissza :( -
Kheled #9013 ha megvanna a régi accodnak a kulcsai meg a mória kieg kulcsa, akkor az accodat visszakaphatod.csak a karakterek nemlesznek ott elvileg. ugye LFG chatre gondolom global chatre gondolsz beirod /joinchannel globallff és utánna ha ezaz első chat szoba amire felcsatlakozol akkor a /1 után tudsz irni, itt ugye bárki bárhol van,látni fogja mit irsz.
vagy az instace finder opcióra gondoltál?:)
-
empie #9012 Hát írtam nekik majd kiderül. De ha nem kapom vissza akkor bukóm az alap lotro-t és a moriát is és a jó kis kariaimet is.
Most egy szűz free accal tolom. Ha befiezetek és VIP tag leszek akkor is meg kell vennem újra az alap lotrot és a kiegeket hozzá vagy már nem?
Pl majd szeretném ezt az LFG rendszert használni. Ahhoz mi szükséges?
Segítséget előre is köszönöm. -
Kheled #9011 háát egy próbát megér, bár most már elég könnyű felhúzni egy karaktert.meg azóta sok újítás volt a régebbi területeken is,szóval valamilyen szinten érdemes újra kezdeni,de ha nagy veszteség ért,akkor irj mindenképp,hátha -
empie #9010 Igen ez eléggé valószínű..
Érdemes írnom a supportnak vagy fölösleges és kezdjek el minél előbb újat csinálni. -
Kheled #9009 ugye az eus kliens, tavaly volt egy költözés.már nemlétezik európai kliens,csak amerikai, és valszeg azért nincs karaktered az accountodon.mert nem migráltad át a karaktereidet amikor kellett volna, volt egy több hónapos határidő.valószinű ezt lekésted.így újra kell kezdened -
empie #9008 És mi van akkor ha volt egy accountom amin a mines of moria kieg is rajta volt meg egy csomó karakter de már nincsen semmi az accounton. Vagy lehet valamit nagyon elrontok :) -
empie #9007 Megvan a megoldás.. régi dvdről telepítettem és azt nem tudta megcsinálni az update-et. Letöltöttem a jelenlegi letölthető klienst és egyből jó. -
empie #9006 ismételten feltelepítettem a lotro-t. De nem tud updatelni meg semmit sem csinálni mert connection failt ír állandóan. Még akkor is ha könyvtárból indítom. 5let? -
Andrews2007 #9005 Hmm most jó hogy a könyvtárból indítottam. Lehet megbolondult az asztali ikon. :D -
Andrews2007 #9004 Hm most sem jó. Eddig jó volt 4 évig. :) Akkor mi a franc van? Áh van egy tippem. Felraktam a Metro 2033-at és talán a az hogy onnan felrakott régebbi c++ visualt vagy más drivert és az bolondította meg? -
foxxi #9003 Nem, ma nincs semmi. A hiba az ön készülékében van. -
Andrews2007 #9002 Most van updatelés, javítás ugye? Azért van connect failed? :) -
Kheled #9001 ha eljön a resetelős rész.akkor az egészet újra kell menni, ha pl vki hirdet mondjuk wing 4-re, elmész rá.és ha Ő korábban megcsinálta a többit (mármint a reset után) akkor automatikusan megkapod te is. meg pl ha vki Sarumanra megy ugyan ez a helyzet.valszeg az előbbieket megcsinálta -
#9000 Srácok egy kérdés.
Ez a lock rendszer nekem magas :) Az lenne a kérdésem, hogy Szarumán raidre anélkül is mehetek, hogy előtte az ágakat letoltam?
Mármint voltam már az összes ágon sikerült is mind, de amikor resetelődnek a raidek(csütörtökön talán?) rögtön mehetek Szarumánra vagy újra végig kell majd csinálnom az előtte lévő ágakat?
Remélem nem fogalmaztam túl hülyén :) -
foxxi #8999 + társat keresek napi pár óra "duo" questelésre, skirmish-re stb.
Egyenlőre lvl 40 körülre ( most lvl 40es a minim )
Akit érdekel az PM nekem. Köszi. -
foxxi #8998 Tailort keresek mid lvl-re Van pénzem -
Gyogyito #8997 A Lotro sosem volt híres a PvP-ről, és a magam részéről remélem, ez így is marad. -
e57 #8996 Jó, hát te azt mantrázod, hogy milyen a mostani rendszer. Én meg azt magyarázom, hogy ezen illene már túllépni, mert elavult.
A legutóbbi kieg. óta még 4 hónap sem telt el, és már vannak akik új tartalmat várnak. Azért lássuk be, hogy 3 havonta nem lehet minőségi bővítéssel ellátni a játékosokat. Viszont egy jó pvp sokáig leköti a népet.
-
foxxi #8995 Egyszer komolyan meglesem a MonsterPlayt -
qaíwsyedx #8994 Ezért szokatak jobb csapatokban wargot/burgulart küldeni kémkedni.
És meglepő módon a 24 vs. 24 fős harc a jellemző, nyilván mindeig van 1-2 játékos aki követi a raidet de nincs benne , ő nem fogja tudni h megtámadtak vmit, és igen ha tudnák h ki merre megy nemlehetne erdöt foglalni a gonoszokkal, anyival kevesebb a dpsük, h ennélkül rég lewipeolnak mire meghal a helyőrség.
És nem soloban kell játszani a pvp-t mert akkor tényleg nincs sok esélyed, illetve ha egyedül vagy ne várd azt h az ellenség 24 fős hadteste fütyörészve elvonul melletted, ha meglátnak megölnek, enyi
-
e57 #8993 "A fontos eseményeket közli is marha ngy betűkkel ha elesettez vagy az az erőd, de azt nehogy kiírja már h ki merre megy, ugy nem lehet építeni a meglepetésre."
Azt már hiába írja ki, hogy elesett. Azt írja, ki, hogy ellenség érkezett a közelbe, vagy hogy elkezdték támadni!
Milyen meglepetésre? Szerinted az a PvP, hogy gyorsan verjük le az erődöt, amíg nincs ott az ellenfél? (sajnos az erődfoglalások nagy része most ilyen a lotroban)
Egyébként a jelzőrendszer egy nagyon érdekes téma lehetne a játékban. Lehetne több fokozata, amit a játékosok tarthatnának működésben. Abszolút illeszkedne a játék világába is, a Tolkien könyvek tele vannak ötlettel erre vonatkozóan.
A "hotspot"-ok jelzése meg az abszolút minimum lenne szerintem.
"Az automata nyílt csapatrendszert hogy képzeled? mi alapján állna össze? És pl mit kezden egy 24 fős warg falkával?"
Ez a baj a játékosokkal, hogy a PvP-ét még mindig úgy képzelik el, hogy 2-3 haverral levadásszuk a gyanútlan ellenfelet. Ezen végre már túl kellene lépni.
Ha egy helyen áll/harcol több játékos, akkor létrehoz egy csoportot. Nem újdonság, máshol működik.
Egyébként minden amit felvetettem máshol már létező funkció.
Itt is működhetnének, mert az alapok megvannak hozzá.
-
qaíwsyedx #8992 Hát na a Creepeknek például nincs egy épkézláb healerük (aki nagyot tud healelni és cserébe nincs agyonpáncélozva)
A warglovas goblin mint kaszt (olyan mint a vasudvardban lévők) szintén hiányzik..
Hát a térkép egy nagy0, de a játék minden részén ilyen.
A fontos eseményeket közli is marha ngy betűkkel ha elesettez vagy az az erőd, de azt nehogy kiírja már h ki merre megy, ugy nem lehet építeni a meglepetésre.
Azutazás meg van könyítve
-Freepeknek ott a ló
-Creepeknek ott vannak a teleport skillek (és most már van run boostjuk is)
Az automata nyílt csapatrendszert hogy képzeled? mi alapján állna össze? És pl mit kezden egy 24 fős warg falkával?
Az meg h lézengenek erős túlzás, sietnek a csatába vagy futnak az életükért (na persz reggel 6-tól délután 4-ig nincs senki, nemcsak ettenben máshol se) Mármint én nem nagyon tudok ettenben lézengeni pedig néha jó lenne -
e57 #8991
Az alapjai jók, de csiszolni kellene rajta.
Most semmiképpen nem lenne jó új terület mivel a jelenlegin is csak lézengenek a játékosok. A meglévő classok meg lefedik az alap szerepköröket.
Rövid távon szerintem a következőket kellene mindenképpen megvalósítani a PvMP-ben (hogy korrektül nevezzem meg :) )
- részletesebb, és átláthatóbb térkép
- Az aktuális háborús helyzet átlátható megjelenítése. Szövegesen és vizuálisan is. (pl hotspotok megjelenítése a térképen, fontos események közlése (pl. nagyobb csapat érkezett xy erőd közelébe))
- Főbb pontok közötti utazás megkönynítése (belátom ez vitatható)
- egy jól működő (akár automata) nyílt csapatrendszer létrehozása
- a jelenlegi PvMP (legalább is a Monster oldali) küldetésrendszer teljes átdolgozása, mert ami PvE-ben jól működik, az a sokkal dinamikusabb PvP környezetben már nem olyan hatékony
Szerintem ezek viszonylag kis energiabefektetéssel megvalósíthatóak, nem túl mélyen nyúlnak bele a rendszerbe.
-
#8990 Itt:
link -
qaíwsyedx #8989 hmm hol jött ki sg.hu-n cikk a lotro-ról mármint ugye nem arra a "aggódjunk az SWTOR miatt c. re gondoltok? az eléggé hát na... több háttérmunkát kívánt volna -
qaíwsyedx #8988 Jój az a PvMp (és nem pvp) aki csak pvp-t akar annak ott a szörny oldal aki pve-t is az meg a jó oldalon tolja, esetleg mind2őn.
Bár jöhetne ki vmi új terület, meg új monster classok (mert hát az orkoknak számtalan fajtája vagyon nem 4..) majd írni kéne javaslatokat a fórumokra, az szokott nekik segíteni ;) -
e57 #8987 Most már a PvP-vel kellene valamit kezdeniük, mert az alapjai jók, csak hát tovább kéne gondolni, meg fejleszteni rajta. -
#8986 Jó hát ez sg.hu-s cikk volt... Remélem így lesz, minél nagyobb lesz a lotro annál jobb. -
Kheled #8985 hát csak ugye mondták hogy januárban nagy bejelentést tesznek, "2012be több update lesz mint az elmúlt évekbe", ebből gondolok hogy akkor egy kieg is lehet, ha nem is kieg, de egy terület tuti lesz, egy fangorn vagy vmi.remélem:)