The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
relativ, beeteto idoszak mindenkeppen

Solid Snake
az
roland4
A játék ingyenes?
nah jó lett a mylotro ottvannak a karaktereim!

Hali! A craftingos setekböl Mirkwood vagy a Lothlorienes a jobb?
Elore is thx a valaszt!!!
Sheltem
Én historian lettem vele (Scholar, Farmer, Weaponsmith ez utóbbit nem használom mert másik karinál supreme grandmaster).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Strahd_
Melyik szakmat erdemes felvennie egy main Minstrelek Scholar/Jeweller ?

Sheltem
348tp a misty mountains. Vegyétek vigyétek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

1-A shield swipe a guardian class skillje, nem a törpöké.

2-Valószínûleg a toutorialban vagy azért nem tudsz bemenni.

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.

Miért lehet ez?
kösz, fizetni nem tudok mert azt írja ki h occured error, próbáljam késõbb D:
guardian trainernél. nem is kell bemenni.van több is kint a többi npcvel

Hali, a törp elsõ skillt, a shield swipét hogy kell megtanulni? Nem tudok bejutni thorin kapuján
Brolly28
illetve igen 😊

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Gubberx
Amíg vip vagyok sehogy nem tudom megvenni az akciós quest packokat?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Brolly28
nem, a shadows of angmar területeit feloldja amíg a vip él

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Strahd_
Ha VIP kent elofiztetek, akkor az adott teruletet nem kell megvennem hogy questelni tudjak ott nem?

Liio
Nem kell hozzá CD, hiszen azért töltöd le a gépedre, hogy onnan telepítsd.

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Mosdt töltöm és kell hozzá cd?
Sheltem
Sziasztok!

Hétvégén újra 50%os engedménnyel lesz 1 térkép a lotro storeban.

Gondolom már sokan láttátok de akinek új lenne a link:

Szavazás

Bár soha nem szoktam kérni fórumon, de aki megtenné, hogy a Misty Mountainsre szavaz(magasan vezet most) annak megköszönném.

Evendim akció most volt nemrég, és a Misty sokunknak hiányzik még, szóval jó lenne ha nyerne, frankó lenne 695 helyett(asszem annyi) 347TP körül megvenni...

Sheltemke

Tatyla
ma sok idõ után újra felraktam a játékot de mégse enged be mi lehet az oka anno áttettem az accot a turbine-hoz is,valami olyasmit ír hogy ez az acc nem aktív?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Brolly28
változó
én múlt héten fizettem be a vip-et 1hónapra az olyan 3500körül volt,

Hali, most töltöm a lotrot, van egy kérdésem, mennyibe kerül a fizetés rá?
gz😊üdv újra Középföldén😊

MrStokes
Tegnap keso este vegre feltelepult a kliens, es meg tudtam nezni, hogy mi a helyzet karakter-fronton. Szerencsere meglett a jo account es megvan rajta a 46-os minim! 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Így van. 1 szervert mutat 1 db karakterrel oszt csókolom.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

sztem jó lesz!😊 .nálam mylotronál ir ki hülyeségeket 4-5 olyan karakter ami másik szerveren vannak olyanokon ahol nemis játszottam max 1x ha felnéztem, és tökismeretlen nevü karakterek.érdekes mód a többi karakterem nincs rajt,csak ezek a lvl1-es karakterek..de sztem másnál is hasonló a helyzet.

MrStokes
No, lehet, hogy jo lesz. A Turbine-os account krealast kovetoen nem jelezte ki kozvetlenul a Moria kieget, de kesobb ujra belogolva mar ott figyelt. Most toltom a klienst es remenykedek. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Erdekes, megtalatam mind2 account-om, de egyiknel sem latom hogy be lenne regelve az alapjatek meg a kieg. Ujra be kellene adni neki a CD kulcsokat?

MrStokes
Koszi!

Most csinalom az account migraciot, es vagy en vagyok hulye, es tenylegesen 2 account-om volt, es amit probaltam az eppen nem a megfelelo, vagy pedig ujra be kell adni nekik a termek kulcsokat?

szeptember 27 a hivatalos dátuma

MrStokes
Most igy utolag belegondolva, sztem azert is untam meg idejoe koran anno a jatekot, mert mindig csak a kuldik mentek, instaba meg szinte soha nem volt ember. 😊

MrStokes
Ezzel csak az a gond, hogy instakban random emberekkel nagyon nem eleg, ha dps-ben megyek el healelgetni. Legalabb is a legutobbi tapasztalatok ezt mutattak sajnos.
Kizarolag kuldikkel meg keptelen vagyok felszintezni a karaktert 65-re, meg egyebkent is szeretek instakban fejlodni. 😊

Lehet, hogy a heal spec-ben valo kuldizgetes lehet a megoldas, igy nem kell valtogatni, max lassabban haladok a kuldikkel.
Esetleg vmi vegyes trait-felvagott is szoba johet,
illeve vegso esetben marad a valtogatas.

Az mondjuk jo kerdes, hogy mennyire mennek az instak, mennyire lehet embert talalni hozzajuk. Korabban amikor meg jatszottam, meg nem volt f2p es eleg nehez volt embereket talalni.

Most mar gondolom joval tobb ember lezeng, es mellesleg mar en sem vagyok annyira alacsony szinten, es ahogy neztem, pont magasabb szinten jon majd egy jo adag insta. Ugy remlik mar volt legendary fegyverem, de meg Moriaba nem tettem be a labam.

Mondjuk azert ennyi ev alatt mar rajohettek volna a keszitok erre a hianyossagra es behozhattak volna mar az alternativ spec intezmenyet, hogy ne kellejen vele ennyit szenvedni. 😊
Tankoknak ez a trait cserelgetes nem jelent gondot?

Isengard kb. mikorra varhato?

most is igyvan sajnos, én ugycsináltam hogy amig nemértem el a 65öt addig dps-be voltam. utána átválottam heal traitekbe,ugyis lehet haladni, igaz nemolyan pörgõsen,de tudok úgyis dps-t osztani, Isengardal sok kaszt átírás lesz, pl 2 skill egybeolvad, meglévõk sokkal megerõsödnek,lesznek újak is. Sztem onnantol könnyebb lesz haladni még heal traitekben is.majd kiderül😊 de ez a bardos dolog ne vegye el annyira a kedved, belegondolsz, annak az npc-nek is kell megélhetés😊

MrStokes
Sziasztok!

Korabban, amikor meg egy minivel jatszottam, zavaro volt, hogy minden egyes alkalommal amikor kuldizgetest koveoten instaba indultam, at kellett allnom a trait-ekkel a dps-t tamogato spec-rol a gyogyitast tamogatora. Mindezt ugye egy bardnal, ami penzbe (jo, nem sok) es idobe telt.

Jellemzoen ameddig meg nem lett a csapat (random emberkekbol), addig kuldizgettem, majd miutan megvolt a teljes csapat, rendszerint ram kellett varni, hogy lecsereljem a mar emlitett trait-eket.

Ez a dolog meg most is igy van, vagy van erre mar esetleg vmi jatekbeli megoldas azota? Erdekelne masok, akiknek szinten trait-eket kell/ajanlatos instak elott cserelniuk, hogyan csinaljak.

Mostanban elgondolkodtam, hogy visszanezzek, de ez a dolog egybol eszembe jutott a minivel kapcsolatban.

Hali!

"Meneldor" szerveren keresek honfitársakat, mivel jó lenne valami társaság.
Blasio néven találtok meg a szerveren.
Brolly28
noh ha minden igaz meg lesz oldva...
talán az a baja hogy nincs a kártya engedélyezve elektronikus fizetésre.

Brolly28
nem találok semmit... elõször azt hittem hogy a böngészõ miatt aztán átálltam firefox-ra de azzal sem ::....😞

Brolly28
a myaccount.turbine.com -on amikor a payment methodban kell beírni az adatokat a jó istenért nem akarja elfogadni a kártya számát, egyfolytában ezt írja err: 20083
nem tudjátok miért?
valamint a my accounton belül hol található meg a vip befizetés?

Liio
Höhéj!
Gondoltam ide is beszúrom a "társkeresõ" hirdetésem. 😊
Kezdõ játékos (ember, burglar) keresne segítõkész klánt, akik low lvl karikat is bevesznek, ugyanis esetleges nehézségek esetén jól jönne a segítség (gondolok itt leginkább a játékmenettel, játékon belüli dolgok megértésével kapcsolatos problémákra, nem feltétlen küldetésekben való segítségre).
Amit cserébe nyújtani tudnék, az hasonló szintû segítõkészség, természetesen csak olyan dolgokban, amikben én is otthon vagyok.
A jó társaság sem utolsó szempont!
Nem baj, ha nincs TS/Mumble/Vent és társaik, szintezés közben úgyis nagyon koncentrálok a feladatra.
Szerver: Snowbourn
Karakter: Idahryon
Elõre is köszi, ha valaki tud valamit! ^^

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

pü back😊

Pü.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

vannak ilyenek, a szervernevük elõtt kivan irva a jelzés hogy ,viszont ezeknél kevés magyar van.

Most, hogy végre lesz egy kis idõm gondoltam visszanézek gamelni egy kicsit 😊 Viszont lenne egy kérdésem. Ugyebár PVE orientált a játék, ebbõl fakadóan akkor már RP szerverre mennék. A kérdésem az, hogy van-e ilyen itt, és, hogy milyen a közösség rajta. Milyenek a szokások stb.. Olyasmikre gondolok, hogy pl mi a játékosok "kedvenc RP helye" (ugye mint WoWban RP szerókon Goldshire a kedvenc) stb.. 😊 Elõre is kössz a választ.
tessék: Drope

Strahd_
http://lorebook.lotro.com/wiki/Item:Heavy_Forge-crafted_Kite_Shield_Recipe_%28Level_15%29

komponens megvan, csak a receptet nem tudom honnan lehet megszerezni hozza

[url=http://lorebook.lotro.com/wiki/Special:Advancedsearch?type=recipe&action=search&name=&recipe_tier[]=1&recipe_profession=mts]metalsmith Receptek[/url]

Itt kiválasztod, majd ha a komponensre kattintasz, mutatja honnan.

Vagy ez: Recik

Strahd_
Nem tudjatok veletlenul Heavy Shield recit honnan tudok szerezni? Mert nem nagyon talaltam linket ami leirta volna hogy kibol/mibol esik a recept.

Gubberx
Na mindegy, írtam nekik egy ticketet, majd õk kitalálják mi a gond 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne