10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
qaíwsyedx #9064 Ha láttad volna foxxyka rk-ját a közrlmúltban nem mondanál ilyet....
(mármint ingame tuti nem nevezne talán irl , de az se valószínű) -
#9063 "szépségversenyre" -
Kheled #9062 jaah semmi,..lottó:D:D azthittem beneveztél szépségversenyre, és ott nyertél:D -
Kheled #9061 komoly?:D -
#9060 #8980 -
foxxi #9059 Fashion Week Lottery Winner is Foxxyka -
foxxi #9058 Dehogynem érint. Ha épp store cucc kell, érdemes tudni miért nem találod -
Kheled #9057 hát jó,de minket ez nemérint:) csak a Store lett offline, azt meg lehet mellőzni egy ideig:) -
foxxi #9056 The LOTRO Store will be brought down on Wednesday, February 8th from 6:00 - 10:00 AM Eastern (-5 GMT) for an update. Thanks for your patience, and we'll see you back in the game soon! -
qaíwsyedx #9055 Na végre megintt vannak szerverek.
Azért kíváncsilennék h mi miatt nyűlt el ennyire akarbantartás... -
Kheled #9054 háát reggelig nem is érdemes próbálkozni sztem -
Andrews2007 #9053 Még tart a karbantartás 12 óra GMT -5 ez hány órát jelent itthon? Most nem is tudok belépni. -
Kheled #9052 ígyvan ugyanez:) végig olvasom és akivel legrégebb óta beszéltem,vagy már nememlékszem honnan ismerem azt törlöm:D bár ez a lista nap mint nap törlödik meg bővül XD -
foxxi #9051 Lore-on gondoltam, de már rájöttem. persze aki Anonymus az beszopta
Ingame: meg mindig tele vagyok - ugy csinálok helyet hogy a legrégebb óta bejelentkezettet törlöm -
Kheled #9050 háát valszeg tele vagy barátokkal:D nem irja ki hogy friendlist full? nekem mindig az van hogyha találkozok vkivel, felakarom venni barátként,mindig kiirja és muszáj vkit törölnöm, igazán növelhetnék a limitet:) -
foxxi #9049 Én azt nem vágom miért nem tudok barátot felvenni. Aki rátalál, az szóljon már -
#9048 köszi :) -
Kheled #9047 regisztrálni kell,bekell jelentkezni és jobb oldalt lesz kb fent hogy "more widgets" itt betudod állítani hogy konkrétan mit mutasson az oldal ha felmész. legfrisebb híreket, loremapet. fórum postokat.és itt találod a lottót is -
#9046 na átnéztem még 1x az egész oldalt, fórumot de sehol nincs lotto-ra utaló dolog :S -
#9045 egy linket tudnál adni hozzá? -
foxxi #9044 Questpack leárazások vannak mától! 20% -
#9043 ma is van -
Kheled #9042 most hétvégén is volt.szóval e héten is lesz. -
#9041 És jelenleg is van még ez a dolog vagy már vége? -
#9040 köszi :) -
Kheled #9039 lotro.com-on van ez a lottó játék.általába minden hétvégén,hakijön vmi nagyobb update.akkor hétközbe is. ha kijön vmi új ló.akkor itt sokkal előbb hozzájuthatsz ha nyersz. + rengeteg jó kis item van, én pl csak lottó nyeremények által vagy 300-400g-t kerestem.persze már elis fogyott:) -
foxxi #9038 Vágom. Én a festes lóval jártam igy. Az RK-nak akartam, és a minim kapta. Anyáztam is rendesen, főleg hogy 1 karinak akartam "sok" lovat gyüjteni. -
#9037 kicsit lemaradtam, milyen lottó hol? :D tart még a dolog? :D -
Kheled #9036 szerencsére megnyertem a lottón, pont panaszkodtam hogy mindenki lovakat kap, én meg sose.de Rune-keeperesnél bejött, igaz pont a minstrelemnek nyertem meg, noh de sebaj.legalább megvan:) ezek a lovak tényleg csábítóak, nehezen állja meg az ember, hogy tp-t költsön rájuk:) -
#9035 -
foxxi #9034 Aham -
Kheled #9033 rune-keeperest?:) -
foxxi #9032 227 pontom van . Vettem egy lovat -
Kheled #9031 700+ felett lesz biztos sztem, méretileg kb mint Lórien -
#9030 Persze nagyságrendileg gondoltam a kérdést, vajon mennyit kell összespórolnunk addigra? -
#9029 Szerintetek mennyi lesz TP-ben számolva a tavasszal érkező "The Great River" lórienből nyíló terület? -
qaíwsyedx #9028 PvMp-be sztemakkor teszik be mikor azt a suttyó warg-ridert (goblinc warg hátán-belassít elfut...) -
Kheled #9027 sztem ez nagyobb bevételt fog hozni mint Isengard kieg, sokan csak azért nemjátszotatk eddig mert nincs bent Rohan, szóval most majd mégtöbb játékos lesz, instákba egyenlőre nemkerül,be és amig még rossz hír hogy pvp-be se pedig az jólett volna:) viszont ellehet taposni majd a mobokat,meg fellökni:D faxa lehet -
#9026 Jaja, a lovon harcot el tudom képzelni egy instában is.... Gondolj csak bele, mondjuk 6 ember lovon harcol az orkokkal, szép nagy dps kell, hogy odaérj időben Gondor városához mielőtt odaérnek az Olifántok ;)
Ilyen verseny/dps ötvözet.
Tonnányi lehetőség rejlik ebben a lovas harcban, rajtuk múlik mennyire aknázzák ki. -
foxxi #9025 Nyami, nyami... Azért a lovon harc odabasz, meg a csicska mint kasztfüggetlenül, mindig melleted lévő harcos..nyam,nyam. Bár azt megnézném hogy 6 Kapitány előveszi a sajátját, majd a skirm csicskát.. és az fps leesik 2re :)
Nagyon kíváncsi leszek