The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem..
Ehhez nem értek...:S

Ugye viccelsz?! <#alien> <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

baj?

miért?

atyaég.. ugye nem a magyar oldalon lévõ felhasználó neveddel és jelszavaddal akarsz belépni a játékba????

Regisztráltam a magyar oldalon. És nem tudok belépni a a Lotro klienben...
Mi lehet gond???

Robez84
Hali
kérlek irja le valaki normálisan hogyan kell a chat be írni a hun chanell en hogy más is el tudja olvasni, magyarokra gondolok, mert ami a fansite on van leírás abbol nem jöttem rá. köszi

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Gratulálok az ismételten kíváló névválasztáshoz...

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

menj fel a lotro-hungary.hu-ra és ott felsõ menüsorok között találsz aktiv klán listákat, amelyik szimpatikus keresd fel õket😊

Snowbourn szerveren aktív klánt keresek a lvl 20-as hunteremnek (Alekinnyo).
A main karakterem lvl60-as guardian, ha szükséges vihetem mind2õt.

Whisp me, vagy csak írjátok meg, hogy kit keressek ez ügyben.
Decemberben biztos lesznek majd akciók Storeban.
Update 5.amiben 5 új insta(2 3fõs, 2 6fõs, 1 12fõs) lesz, és book folytatása,meg még ismeretlen dolgok, több ilyen interjúba mondták, hogy ugye kieggel együtt akarták hogy kijöjjön csak nemkészültek el vele.ezért lesz ingyenes mindazoknak akik megvették a kieget. aki nemvetet meg annak pontokért kell megvenni egyenként az instákat

Miért milyen update lesz decemberben?
Gubberx
oksa, este 8 után leszek holnap ha hazaértem melóból 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Na holnap akkor ha leszel, tolhatjuk. LvL 34en ácsorog a Burglar-o <#alien>

Gubberx
lvl 33 vagyok most 😊 Lone Lands-es küldiket tolom.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

te merre jársz szintben? Me van még pár karim a 20tól kezdve a 34en át a 38ig <#alien>

Gubberx
hmm azt hittem kisebb és hozzád csapódhatok 😄

53

csalóka a térkép, rengeteg barlang van,meg vasudvard alatti rész is van. meg vannak olyan területek is (igaz kisebbek) amik térképen nemszerepelnek,viszont sok quest van, a sztori jó,meg ugye a teljes tartalomért várni kell decemberbe, akkor lesz igazán teljes ez a kiegészítõ,csak ezt elõbb adták ki hogy addig ellegyünk,mert amugy várnunk kellett volna decemberig,sztem ez igy jobb megoldás volt.

Gubberx
RK-d mekkora most?

No, nekem is lent van. Aszem hosszú idõ óta újra holnap fogok elmerülni az új "content" adta lehetõségekbe, az RK húzásával együtt <#alien>

Vicces egyébként, hogy a Mória kiegészítõ milyen nagy volt és mily sokat adott kb 3-4 ezer ft-ért most meg a Mirkwood óta kapunk 1,5-2 területet és kerül 5-6 ezer ft-ba. 😊 Mikrwood egy nagy terület volt és most meg kaptunk 3-at amelyek kisebbek mint pl Ered Luin, Forochel vagy Breeland vagy Lone lands vagy Lórien.
Trucker39
Mint korábban írtam, jó nehezen indult el a letöltés. Tegnap délután fél háromkor indítottam a játékot és este fél tizenegy magasságáig folyamatosan connect error (közben mással foglalkoztam, de a program futott). El indulás után viszont néhány perc alatt össze szedte magát és már be lehetett lépni.
Mivel csak egy hete kísérletezem ezzel a játékkal, még nem sok mindent láttam. A kis Championom-nak el tünt egy buffja, be lehet kapcsolni (vagy csak eddig nem láttam), hogy mutassa a térképen a nyersanyag helyeket (mine). Gyorsabban felül a lóra és - mivel free accountom van - én is kaptam rá lehetõséget, hogy kipróbáljam az orc-okat. Pontosabban csak egy félét, viszont az is lvl75. Jó nagyokat csapkod. Így nekem elsõre ennyi látszódott az update-bõl

Forrest Tomee
Az új területre, hogy lehet eljutni? Egy év után logoltam be ismét és kicsit le vagyok maradva.

No most mégis elindult az update. 😊
Lol még mindig Connect error. 😄
Na tölti.. bár megse vettem.. majd pontokból <#alien>

Még mindig nincs connect. 😞 Talán majd holnap.
Trucker39
Kb egy órája indult el nekem is a letöltés. Azóta sikerült is újra belépnem.

elvileg már sokan bent vannak

elég sok embernek ezt irja.már sokaknak lejött a patch.vkinek most indul.de van oylan aki már online van:S nemnagyon értem, csomóan egyik srácnak az élõ közvetítését nézik😄.. + launchernél is kiirták már hogy a szerverek "Élnek" már.

A connect attempt failed ezt írja ki még a belépõ ablaknál s csatlakozni se tud, mi történt?
http://lorebook.lotro.com/wiki/Update_4,_Rise_of_Isengard,_Official

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

... nem csalódtam. megint egy olyan "kieg2 érkezése ami messze nem problémamntes.. na majd 1-2 nap múlva ránézek.

Igazán megoldhatnák, hogy a VIP-eknek ne kelljen várni stb...<#csodalk>

én most járok 1 óránál...<#violent>

ott nekem is nagyon sokat kellett várni,ne inditsd újra és majd tovább lép, vmi 5percet kellett várnom ott

Jó neked 😄 nekem még csak várakozik és nem csinál semmit 😄

noh már megy a patch!

Saccard
Oké köszi 😉

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Az már nem ide tartozik <#alien>

Solid Snake
"de megtalálsz még számos helyen" jah más mmo-ban és fps-ben <#taps><#alien>
Nyugodtan. Általában reggel és esti idõszakban vagyok online, de megtalálsz még számos helyen ( Raptr, Steam, Xfire - Foxxika néven )

Saccard
Akkor lehet majd zaklatlak 1-1 kérdéssel! 😊 segítségeted és türelmedet köszönöm!

Igen <#alien>

Saccard
Oké köszönöm😊 te egyébként Snowbourneon vagy?

Mindkettõ nagyon hasznos ( capt: buffer - Mini - healer ), Igaz hogy kicsit lassú a captain, de nagyon erõs + van csicskája... szal jól el lehet vele lenni 😊

Saccard
A Captainon gondolkozom nagyon csak féleg h solózásra nagyon lasú lesz, márpedig egyelõre nem tervezem, hogy fizessek szóval deedfarm lesz. Minstrel a másik amin gondolkodom 😊