10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• StrikeOfTheFox
    Lovaglást -.-'
  • StrikeOfTheFox
    Hol tudom kitanulni a ovaglást, no és hol tudok lovakat venni?
  • Kheled
    nemlett rossz,viszont tényleg sok bug van még.remélem hamar kijavitják
  • qaíwsyedx
    kijött az update lehet frissíteni a klienst ;) meg nézzétek meg a patch notest, jó lett!
  • Szaruman
    Engem ingame nem nagyon ismerhetsz, mivel 4 éve eladtam az accomat.
  • qaíwsyedx
    Apropó Saruman téged ingame milyen néven ismerhetünk? (ha nem veszed tolakodásnak a kérdést)

Az előttem szólónak meg annyit h egy javító szándékó hozzászólás miattnem kell flamelni...
  • StrikeOfTheFox
    köszönöm, hogy erre is figyeltél, 5 perce keltem föl. gondolom akkor most azt is észrevetted hogy nem nagy betúvel kezdtem a mondatot. MMORPG-sen írtam. Köszönöm!
  • Szaruman
    Lehet (tehát nem kell).

ezt pedig zárójelben:
    http://muszaj.hu/
    http://helyesiras.blog.hu/2007/05/03/muszaj
  • StrikeOfTheFox
    Lotro ingyenes, tehát csak bónuszokért lehet fizetni, vagy muszály, mint a wow?
  • foxxi
    B+ - az RK változások NAGYON jóóók
  • qaíwsyedx
    Szép és jó... tökéletes is lenne ha az aggró skillek nemtüntek volna el a bullroareren.

De valamiért eltűntek és talán jogos a para, hogy aggró skillek nélkül nem fog menni ez a tankolás dolog (és nem szeretném az élő szerveren kipróbálni h lesz-e mivel az már ugy marad ahogy felrakták)
  • Kheled
    Warden Dev Diary itt a leírás, nekem tetszik a változás, a ranged változata kicsit hasonlít a Paragonra a Guild Warsban, az is ugye support meg javelint dobál. meg hogy combat előtt elnyomhatsz pár buffot magadon,igy csatában kevesebbet kell erre koncentrálni. Meghogy 400k-s bossokat meglehet ölni vele,(youtubeon megnézhető) az is jól hangzik:)
  • dave9004
    akkor is erőtlennek tűnik
  • foxxi
    Vicc:

"Q: I wish I could tell my soldier exactly what to do all the time… kinda like Lore-master pets. Why can’t I do that?
    A: We want to preserve the gameplay of our pet classes. You skirmish soldier is there to give you options in filling out your abilities. Summoning one outside of skirmishes will certainly do that. Giving them a bunch of command controls would start taking things a little too far and encroach on the territory of some pretty great classes."
  • qaíwsyedx
    Hát amit írtak az többé kevésbé(bugok miatt)meglett ergó defensejobb, viszont csomó skillről eltűnt az aggró, pl war-cry és aggression
  • dave9004
    engem is érdekelne, mert van egy kis wardenem és ujra elkezdtem nézegetni. Van vmi leírás, hogy miért lesz szar?
  • Gubberx
    mi lesz a wardenekkel?
  • foxxi
    Pedig pont a napokban húztam tovább a wardenem ( lvl 31 ) és eddig meggyőző volt. De az updatenek és a hallottaknak a "JÓ" szó egyenlőre ellentmond a "realitásnak".

Nembaj, addig is harcolok tovább a medium RK armoure-r igénye iránt
  • qaíwsyedx
    Ti örülhettek de a wardeneknek nagy szívás lesz :/

majd huzok 1 guardiant Pff..
  • foxxi
  • qaíwsyedx
    NEEEEE!!!!!!!

EZT EBBEN A FORMÁBAN NEM ADHATJÁK KI A KEZEIK KÖZÜL!!!!!
  • Kheled
    Hétfőn jön az Update 6!
  • Kheled
    ah lebuktam:D de valóba én is ajánlom,hogy írjatok. Ha pár dolog többször hangzik el, akkor lehet kapcsolnak és megvalósitják. Mostanába egyre jobban teszik ezt, hogy VÉGRE hallgatnak a játékosokra, persze még nem maximálisan, de igyekeznek. Én pl még az miatt örülők hogy Chance Thomas visszatér, és Rohannál már az ő zenéit fogjuk hallani. Ugye ő az aki jópár ismert Gyűrűk urás játékhoz készített zenéket, Lotro-nál is néhányat
  • Solid Snake
  • foxxi
  • qaíwsyedx
    Na hívnám itt is fel a figyelmet arra a tényre h a turbine várja javaslataitokat arról miként tudnának javítani a kasztokon.

http://forums.lotro.com/showthread.php?447302-Official-Class-Update-and-Feedback&p=6029780#post6029780

Erre a címre lehet írni. 4 kérdésre kéne válaszolni (természetesen angolul).
    -Nevezz meg 3 dolgot a kasztodon amiről úgy érzed, hogy fejleszteni lehetne.
    -Írj 3 olyan képességet aminek kicsi / nincs érétke a kasztod számára. Fejtsd ki röviden hogy miért érzel így. (Légy szíves csak 3 képességről írj)
    -Szerinted milyen képességet kéne kapni a kasztodnak hogy jobban ellása a szerepét csapatban vagy magányosan. Fejtsd ki röviden hogy miért gondolod így. (éy limitáld 3 képességre)
    Ha a fentiek 9 javaslat közül csak egyet tehetnél melyik lenne az?

(megkérném a jelenlevőket h ne trollkodjanak... azaz nem kel baromságokat kérni (Pl.: heavy armour wardennek, 90% mitigation guardnak, ettenben müködő desperate fligth, ami minden csapattagot magával visz... stb.))

Ha jól látom aaylais írt 1-2 jó dolgot aaylakheledlire néven :)
  • qaíwsyedx
    Nem lett örökre szabad.

Magas népsűrűség helyen (Pl: Galtrev 21hall, rivendell) nem lehet megidézni.
    Ennek ellenére nagyon jónak tartom h van ára, értéke.
    Ami tegyük hozzá h nem túl sok.. (1 vagy max 2 kör a foundryban)

Nem lettek erősebbek a mobok a szintjükhöz képest viszint nagyon tetszetős az új terület.

warden meg a régi, sőt jobb mint bármikor. (persze mst még bugos a tooltip sok helyen Pl: 1 ik trait 60000% critical strike ratinget ad XD )
  • dregnarr1 #9117
    Nem lesz örök sosem, órás jegyeket lehet venni hozzá, max. 5 órát egyszerre.
    Mobok nem változtak, a mostani új területen lettek alapból erősebbek, hogy hívd csak elő amolyan kötelező módon a soldiert (már ha persze nem bírna az ember másik játékossal összeállni).
    Jah, és egyébként azt olvastam, hogy zónánként is korlátozva van, hogy hol idézheted meg.
    Azért irreálisan nagy a mark-ára, mert 100TP-ért is lehet venni, nyílván innen már mindenki tudja, egyáltalán miért is erőltetik a funkciót.
    Én mindenesetre balra el, ugyanolyan gyorsan, ahogy hirtelen felindulásból, a jobb játék reményében újra nekiültem, utoljára.
  • dave9004
    akkor annyiért örökre szabad lett? és akkor mennyire változtak a mobok a terepen? erősödtek, vagy hp ment fel nekik? erre kíváncsi vagyok
  • qaíwsyedx
    Hmm hát mégse:)))

Szóval a solidereknek szabadidőt adó tokent markért is ki lehet váltani, nem kevésért, de ez így márr nagyon is korrekt!

(1500mark 75medallion)
  • qaíwsyedx
    Hát nagyon jó lett, warden teljesen imba :)
    Rakat elitmastermob van... még én is 2x meggondolom h nekimenjek e vmelyikenk (annak ellenére h most volt tuning)

Turbine sztme elkövetteeddigi legnagyobb felhábárodást keltő marahaságát (ha így marad), ugyanis a land solider időleges.. 1 óra 100tp :SSSSS
  • bunny
    Helló, most látom valaki belinkelte ide is az oldalam. Köszi! Remélem találtok rajta hasznos infókat, lassan felkerül egy ToO guide is, T1 természetesen.
  • Kheled
    elérhető az update 6 a tesztszerveren, aki kiváncsi és már szeretné látni. Nagyon nagyon jó update lesz, sok sok újítással.
  • Kheled
    Új terület térképe
  • qaíwsyedx
    Hát na... :)

Ezek után már nem csak a warden update, meg compani..., upszskirmish solider miatt fogom várni.
    Az a nádasos rész nagyon must have :)
    (Evespires, és a Dunbog mellett)
  • Kheled
    Itt videók is vannak!:)
  • Kheled
    Update 6 screenshotok!
  • suljin
    Sziasztok. Tegnap kezdtem Snowbourn-n karaktert. Eléggé el vagyok tévedve, és jól jönne egy kis játékbeli segítség :) Olvastam máshol hogy lehet klánokba jelentkezni de egyenlőre azt se tudom hogyan kéne :D. Ha valakire ingame ráírhatok azt megköszönném.
  • foxxi
  • Kheled
    3db Update 6-os háttér Az a ház nagyon jó sztem, ha nemlátnám a lotro logo-t azthinném, hogy egy másik MMO:)