The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, elõször free, aztán majd meglátjuk!
Köszi mindkettõtöknek!
Másodlagos karakterre gondolt, amivel ( mivel gondolom free-ként indulsz ), a deedeket farmolod, hogy Turbine Point ( TP )-ért, majd utána unlockolhasd a területeket, gold cap-et, stb. stb.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Köszönöm!

Még nincs túl sok infóm a játékról, elmagyaráznád, mire gondolsz alt karakter esetében?

"ésõbb majd úgyis csinálhatsz alt karaktereket, ha free játékosként játszól akkor meg úgyis kötelezõ"
kell vennem pontot <#alien>

az már korábban az lett. (isengard kieggel) .ugyvan alapbol hogy reavert indithatsz , és unlockolni tudod a többi kasztot

Hello.Az update 5 elérhetõvé tette f2p részére a mpvp-t is?Még régen volt róla szó,hogy ez év végére tervezik.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

én inkább egy 2óra 43percest kérnék <#alien>

Itt nézz körül
Mindegyik karakter hasznos, sztem elsõbbsorba azt nézd, hogy TE mivel szeretnél lenni és késõbb majd úgyis csinálhatsz alt karaktereket, ha free játékosként játszól akkor meg úgyis kötelezõ

oh és ami nem lotro, de fontos a rajongóknak:
Hamarosan kapunk egy 2 perces Hobbit Trailert!

Sziasztok!

Folyamatban van a játék letöltése, nagyon tetszik az eddig látottak (olvasottak) alapján. 😊
Tudnátok tanácsot adni abban, hogy hol tudnék utánanézni, melyik karakter "mire jó", hogy érdemes fejleszteni?

Köszi elõre is!
jól megvariálták a markokat... amugy ez a instance finder, skirmishben nagyon jól muzsikál, de clasicban egy rakás szar... Jó lenne olyan opció hogy damage révén ne 5 huntert rakjon az RK-m mellé <#alien>

konkrétan melyik questre gondolsz? mert az összes solós.kivéve az ahova rendes 6fõs instába kell menni, Sammath Gúl.
sztem jó lett ez az update, viszont én mostanába inkább az eventek felé hajlok,tegnap éjféltõl 2-ig volt Treasure Hunt, ami már januárba lett volna de mégcsak most volt a tesztfázisa😄 jókis jutalmak voltak, egyik srác 10perc alatt talált 3 mountot..én persze pár emoteon kivül semmit

Hát nem lett még solos a Mirkwood epilógus. De jók az újdonságok és a skirmish markok új módszere és az insták jutalmai is megreformálva?
Szivesen. Ha közben jön hibaüzi, vésd ide és ugy sokkal okosabbak leszünk 😊

Atwa
köszi,ezeket majd átnézem <#worship>

Csak 5letek ( me hibaüzenet nélkül nehéz gyanakodni )

win7 64bit error

Error 1

Error 2

Error 3

Ha mégis lesz valami hibaüzi, ugy könnyebb lesz <#alien>

Atwa
A gépemen már többször is fent volt a játék,azzal nem lehet baj.Pár hete lett újra telepítve az operációsrendszer, 64 bites Windows 7.Kiegészítõk pedig telepítve vannak.C++,.net Framework

gépleírásod, oprendszer, kiegészítõk telepítve ( c++ stb. ) ?

Atwa
Sziasztok! Letöltöttem a játékot,feltelepítettem,de ha a launcher-t elindítom nem történik semmi.Semmi hibaüzenet,vagy bármi más.Fórumokon nem túl sok dolgot találtam róla.Újra letöltöttem,újra felraktam,de maradt a probléma.Valakinek volt hasonlóval dolga ? <#falbav>

hétfõn jön az Update 5!

Mégsem adtam el, igy végleg meghagyom magamnak <#alien>

Ja úgy értettem ,hogy egyedül is meg lehessen csinálni a Mirkwood epilógusos Booktól a Volume 3 book végéig mint eddig is. Gondolom akkor az update 5-el megy majd a dolog.
nincsen.de az összes book questet átalakították solo verzióként, illetve a következõ bookok is mind mind solosak lesz.

A Mirkwood epilógustól a 3. Volume végéig is az új 5 ös updattel, majd lesz ilyen felerõsítõ effekt? Nekem is most kevesebb az idõm a LOTRO-ra azért kérdem. Tudjátok amikor felerõsít ha nem szövetségben csinálod meg az epikus küldetést, hanem egyedül.
Igen, és igy 30 felett egyre több a "helyi probléma" amit orvosolni kell.

Igy lemondtam a virtuális örömökrõl ( részben ) - igy csak a casual dolgok maradnak meg, minden mást "szanálok"

Nagyon sajnálom, me azért 4 év alatt nem keveset belefektettem, megéltem sok mindent, DE most eljött az idõ hogy valaki " tisztes kalandozó" átvegye a helyem.

Gubberx
Én is ugyanebben a cipõben járok 😞 Mindig valami közbe jön ha picit játszani szeretnék 😞

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Meló, meló, meló... + az élet egyéb velejárói. <#rinya>

Amugy Szaruman kérdésére még visszatérve az lemaradt, hogy 2 hónapja 23k-ért vittek el tõlem egy üres LT accot, szal ez igy nagyon baráti. És igen, az én accom.

Solid Snake
<#ticking>
vagyis 3000 pont értékét.

Nem.

Vedd meg külön-külön + add hozzá a 300 pont értékét + a "befektetett munkát" és lám.. többre jön ki.

Szaruman
Nem sok érte az a 20k?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

ezt most a sajátod?😮

Lifetime acc eladó itt: lifetime

Hali!

Eladnám az accom!75-ös rune-keeper 36-os warden.Moriás kiegen,barrow ironos tulélös skirmis nincs meg.Az acc premium.

Akit erdekel: [email protected]

Saccard
Köszönöm, hát a defrag tényleg nem elérhetõ sajnos. 😞 akkor várunk.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Több ram is is szépen megoldja a swappolási gondokat ( persze elsõ a dafrag! ).

kb 15ms mire odaér az olvasófej az adatot tartalmazó részhez és ekkor még csak olvasni kezdi. Ennyi idõ alatt már egy újabb frame-t kellene megjelenítenie.
Van valamilyen datdefrag az adatfájlok defragmentálására a hivatalos oldalon, ami most éppen nem elérhetõ. Azt nem tudom, hogy ez mûködik-e az új kieggel. A driverek ellenõrzése AHCI, VGA, chipset segíthet még, vagy SSD-t kell alátenni.

Saccard
Nem teljesen értem ez mennyiben befolyásol engem? 2 részre van osztva a winchester, c és d és a d-re telepítettem. Mi a megoldás?

HDD-rõl tölt textúrákat.

Saccard
Sziasztok, a következõ kérdésem lenne, miért van az hogy viszonylag alacsony grafikai beállításokon is már ugrik-ugrik a kép viszonylag gyakran (mintha be-be szaggatna). Egy samsung r540-esem van, tudom, hogy nem gamer gép, de azért 3 gb RAM, egy i-3-as 2.40ghz-es processor, és egy ATI videókártya (512mb-os), elég kéne h legyen egy medium beállításon való zökkenõmentes futásra nem? Windows élményindex 4,9 (windows 7, 64 bit). elõre is köszönöm a választ!

Ha már offoltok....

PERPETUUM

Egyébként nem ismerem, csak tudom, hogy magyar fejlesztés, és magyar nyelven is elérhetõ. 15 nap próba, azután elõfizetéses.
EVE-hez szokták hasonlítgatni.

Egyiket sem ismerem. Valahogy ugy vagyok én ezzel mint a szinkronnal... nem szeretem.

Köszi a válaszokat.
Amúgy a Gates Of Andaron jobb mint a Metin.(szerintem)

Jah, akkor go vissza metinezni mert értelmes mmo sose lesz magyar nyelven.

Szerintem olyan MMO-t akar, ami teljesen magyar, a felhasználói felület, a szövegek, minden.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Mivan? <#hehe><#falbav>

Jó kis játék...
De van olyan magyar, ami klienses?

Drakensang online.

Örülök hogy sikerült.

és nem Metin2. 😄

Már sikerült.
Köszi.

Tud valaki egy olyan mmo-s játékot ami magyar? (és nem Gates Of Andaron)

Akkor ha nem értesz hozzá, szivesen segítek.

Ezen a linken kell csinálnod egy accountot ( lehetõleg valós adatokat adj meg - fõleg email! - mivel a megerõsítés oda megy ). Lotro regisztráció

majd szedd le a klienst miután végesztél a regisztációval ( a reg végén felajánlja, vagy az oldalon találod a download "fült" ).

ha ez is megvan, és felpatchelte a játékot a megadott felhasználóvedell ( amivel a fenti linken regisztáltál ), és jelszavaddal máris beléphetsz a játékba.

ha magyarokkal szeretnél játszani akkor a Snowburn szerverre gyere, itt vagyunk a legtöbben.

ha pedig klán is érdekel majd, akkor a fenti ( magyar fansite-ra kattintva, az oldalon böngészhetsz guild után. )

remélem segítettem.

Szia!