The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi mindkettõtöknek!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Még nincs túl sok infóm a játékról, elmagyaráznád, mire gondolsz alt karakter esetében?
"ésõbb majd úgyis csinálhatsz alt karaktereket, ha free játékosként játszól akkor meg úgyis kötelezõ"
★ 汤姆 李
Mindegyik karakter hasznos, sztem elsõbbsorba azt nézd, hogy TE mivel szeretnél lenni és késõbb majd úgyis csinálhatsz alt karaktereket, ha free játékosként játszól akkor meg úgyis kötelezõ
oh és ami nem lotro, de fontos a rajongóknak:
Hamarosan kapunk egy 2 perces Hobbit Trailert!
Folyamatban van a játék letöltése, nagyon tetszik az eddig látottak (olvasottak) alapján. 😊
Tudnátok tanácsot adni abban, hogy hol tudnék utánanézni, melyik karakter "mire jó", hogy érdemes fejleszteni?
Köszi elõre is!
sztem jó lett ez az update, viszont én mostanába inkább az eventek felé hajlok,tegnap éjféltõl 2-ig volt Treasure Hunt, ami már januárba lett volna de mégcsak most volt a tesztfázisa😄 jókis jutalmak voltak, egyik srác 10perc alatt talált 3 mountot..én persze pár emoteon kivül semmit
win7 64bit error
Error 1
Error 2
Error 3
Ha mégis lesz valami hibaüzi, ugy könnyebb lesz <#alien>#alien>
Igy lemondtam a virtuális örömökrõl ( részben ) - igy csak a casual dolgok maradnak meg, minden mást "szanálok"
Nagyon sajnálom, me azért 4 év alatt nem keveset belefektettem, megéltem sok mindent, DE most eljött az idõ hogy valaki " tisztes kalandozó" átvegye a helyem.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Amugy Szaruman kérdésére még visszatérve az lemaradt, hogy 2 hónapja 23k-ért vittek el tõlem egy üres LT accot, szal ez igy nagyon baráti. És igen, az én accom.
Vedd meg külön-külön + add hozzá a 300 pont értékét + a "befektetett munkát" és lám.. többre jön ki.
Eladnám az accom!75-ös rune-keeper 36-os warden.Moriás kiegen,barrow ironos tulélös skirmis nincs meg.Az acc premium.
Akit erdekel: [email protected]
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Van valamilyen datdefrag az adatfájlok defragmentálására a hivatalos oldalon, ami most éppen nem elérhetõ. Azt nem tudom, hogy ez mûködik-e az új kieggel. A driverek ellenõrzése AHCI, VGA, chipset segíthet még, vagy SSD-t kell alátenni.
PERPETUUM
Egyébként nem ismerem, csak tudom, hogy magyar fejlesztés, és magyar nyelven is elérhetõ. 15 nap próba, azután elõfizetéses.
EVE-hez szokták hasonlítgatni.
Amúgy a Gates Of Andaron jobb mint a Metin.(szerintem)
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
De van olyan magyar, ami klienses?
Örülök hogy sikerült.
Köszi.
Tud valaki egy olyan mmo-s játékot ami magyar? (és nem Gates Of Andaron)
Ezen a linken kell csinálnod egy accountot ( lehetõleg valós adatokat adj meg - fõleg email! - mivel a megerõsítés oda megy ). Lotro regisztráció
majd szedd le a klienst miután végesztél a regisztációval ( a reg végén felajánlja, vagy az oldalon találod a download "fült" ).
ha ez is megvan, és felpatchelte a játékot a megadott felhasználóvedell ( amivel a fenti linken regisztáltál ), és jelszavaddal máris beléphetsz a játékba.
ha magyarokkal szeretnél játszani akkor a Snowburn szerverre gyere, itt vagyunk a legtöbben.
ha pedig klán is érdekel majd, akkor a fenti ( magyar fansite-ra kattintva, az oldalon böngészhetsz guild után. )
remélem segítettem.
Szia!