10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• hippy
    Note: This contest is open to residents of the US, UK, and Germany.
  • foxxi
    Ezekközül mind megvan valami más? ( viccelek - amugy akit megfogott használja ki, sose lesz már más lehetőség lifetime megszerzésére ).
  • qaíwsyedx
    Merész nyerészek meg próbálkozhatnak a Liftime VIP megszerzésével:

A lényege vmi olyasmi lenne a dolognakh meg kell mutatni h te vagyol(!) a legnagyobb LOTRO rajongó :O

-naponta sorsolnak nyertest aki 500tp-vel lesz gazdagabb
    -illetve a legjobb nyer egy kirándulást bostonba, Liftime VIP-t, és 1000tp-t

https://www.facebook.com/LOTRO/app_202035389896417 <<=bővebben itt
  • qaíwsyedx
    Na elérhető a tesztszerver az U 6.1-el, vmint kijött a patch notes
  • Jimbo
    Kipróbálnám a free játékot, de már accountot sem enged csinálni...
    A legjobb az, hogy semmit nem ír ki, hogy mi a baja, van-e már ilyen név, vagy valami más hiba, csak visszavágja az adatlapot. Supportnak meg nem tudok írni addig, míg nincs username. Bravo
  • Kheled
    nah ez jóvolt, hirtelen elérhetővé vált a tesztszerver, felmentem rá, voltak vagy 3-an fent. Senkise tudta mivan, se 6.1es patch,se fesztivál, semmise. Irtam GM-nek hogy mivan most, erre a válasz az, hogy jelenleg nem elérhető a szerver a játékosoknak, további infoért látogass el a lotro.com-ra . Ezek szerint én már nemvagyok játékos:(. mindenesetre fura egy olyan szerveren lenni ahol egyedül vagy, viszont!, minden a tiéd és kivagy maxolva vagy 100.000 TP-vel:D
  • bunny
    http://lotro.bunny.hu/mmo_hungary_dict.html
    Szótár, hátha lesz benne újdonság, de kezdőknek mindenképp hasznos lehet.
  • bunny
    Bártényleg keverted a két winget, a shadow taktika nem volt teljesen egyértelmű, úgyhogy átírtam a kétértelmű részeket. Nyilván lesz még csiszolás a leíráson.
  • foxxi
    Ejha.. túl sok lett itt már a Norbi..
  • Kheled
    Ki az a Norbi? és miről van szó?:D
  • foxxi
    mi van velem?
  • qaíwsyedx
    Sorra veszem észre h mindenki Norbi körülöttem XD

... Még aayláról derüljön ki h ő is norbi akk lehet felhagyok a szakmával
  • qaíwsyedx
    Na norbi.. rájöttem időközben h te is áruló vagyol csak az érdekelne hogy milyért récleteket majd megbecéljük ingame muhaha
  • foxxi
  • qaíwsyedx
    elnézést sikerült félreolvasni.. ugy én érdemlem ez esetben
    ez -=OKLEVELES BAROM=- címet...

szóval a lightning wingen a nemkiteolás a hülyeség... én meg a shadowra gondoltm, viszont ott helyes a leírás
  • bunny
    Hali, minden infónak örülök, legközelebb megnézem amit írsz. Nekem semmi bajom nem volt a kiteolással, kiválóan működik. Az, hogy okleveles baromság egy kissé érdekes megfogalmazás, de kizárólag téged minősít. Egy biztos, ahogy a leírásban szerepel, _nekünk_ ez a taktikánk, hetente ledaráljuk tehát bizonyítottan MŰKÖDIK így biztosan NEM baromság.
    Hogy nem a legjobb? Simán lehet. Egy biztos, sok munka van a leírásba így kérném tiszteletbe tartani azt, vagy felmutatni jobbat. Wardent azért nem említettem, mert nem volt még vele sikeres run.
  • qaíwsyedx
    kötözködnék:
    A lightning wingen -=OKLEVELES BAROMSÁG=- kiteolni az addokat --- tekintve h positional damage bonusuk van hátulról nagyot ütnek....

Meg megjegyezném h a sok sarumont gyönyörűen lehet tankolni wardennel is (akkora tömegben olyan jó a morale leech), szóval hajrá!
  • bunny
    Kikerült az oldalamra a The Tower of Orthanc raid leírás. Wingek és Saruman is T1. Jó szórakozást hozzá. Pár finomítás még várható rajta, főleg a klónok skilljeinek ügyében.
  • foxxi
    ócsóság! Vegyétek, vigyétek
  • Tusy
    - Quest Pack : Misty Mountains ma féláron: 348TP
  • foxxi
    Update 6.0.1 Release Notes

User Interface
    You will no longer get landmark names repeatedly popping up on your screen when other players enter the area.
    Addressed an issue that was causing Virtue ranks to not display properly when they advanced past rank 12.

Classes

Rune-keeper
    Essence of Storm no longer increments Winter-storm on a critical hit. Winter-storm is no longer expended by an attack that is resisted or misses.
    The Glorious/Wonderous Foreshadowing legacy was working incredibly well. Perhaps too incredibly well. It's been brought back in line with the original intent.

Warden
    War-cry now has an AOE Threat effect when in determination stance.
    Battle-preparation will now be dispelled upon using any gambit.
    Boar's rush no longer attempts to apply the daze effect in all stances when critical strikes apply.
    Adroit Manoeuvre and Reversal's ranged version will now load into Battle Memory when the warden is potent.
    The Skill "Battle Preparation" was allowing Wardens to be extremely well prepared. This has been addressed.
    Warden – Armour of the Thamen and Armour of the Porbad set bonus function properly again.

Raids

Tower of Orthanc
    Players should be able to access the entire raid once again.

Quests
    Addressed an issue with Tracking an Old Goat and the related Deed. Players should now be able to properly complete both the quest line and the deed.

Misc
    Addressed an issue that could cause players to become trapped Adalbert's House in Stangard. We've explained that not letting your house guests leave was not a good way to make friends.
    Addressed an issue that would cause players retreating after being defeated in some areas of The Great River to respawn in Moria instead of the appropriate rally circle.
  • qaíwsyedx
    ésez végre bizony már a hotfix :)
  • foxxi
    ja
  • Tusy
    - inkább 11 után (GMT+1 miatt)
  • foxxi
    Mielőtt valaki 10 után rákérdezne:

MA: The LOTRO Game Servers will be brought down on Wednesday, March 21th from 6:00 - 10:00 AM Eastern (-4 GMT) for an update to the game. Patch notes will be available during the downtime. Thanks for your patience, and we'll see you back in the game soon!
  • foxxi
    LFF minden!
  • qaíwsyedx
    ígérgették h mostanában kell lenni... kicsit benéztem a lényeg h jön ;)
  • Kheled
    várjatok, holnap viszont tényleg patch lesz:D warden fix leginkább. majdnem igazad lett:)
  • foxxi
    teve tava nyava hova meenesel
  • qaíwsyedx
    ebben az eseteben a hogy a jó édes............
    lép életbe
  • foxxi
    Jaja, de az is csak 2.5 órára.
  • Kheled
    "LOTRO.com, My.Lotro, the LOTRO Lorebook and Signup.Lotro.com will be brought down for maintenance on Tuesday, March 20th "

a szerver működni fog csak a webes részek nem.
  • foxxi
    Cincén reményem
  • qaíwsyedx
    Mai nap déltől maintance....

Hotfix érkezik. (mármint nagyon remélem)
  • foxxi
    TP Finder
  • StrikeOfTheFox
    Mert nincsen elég tp-m
  • StrikeOfTheFox
    Lvl 9 vagyok, de nem kaptam ilyen levelet a mailboxba, úgyhogy ki se tudom tanulni a mountot
  • Gubberx
    Bármikor megveheted de lvl 5-től tudod megtanulni.
  • StrikeOfTheFox
    És hányas szinten kapom meg mallba, vagy ez lvltől független?
  • Gubberx
    Ha VIP vagy akkor EZT a questet kell megcsinálnod, ha nem akkor TP-ért item mallból kell megvenned a ride skillt. Lovat pedig ugyanott tudsz venni ahol a linkelt quest is van.