The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Egy lehetõség van rá ( ami az esetek 90%ban müködik ). Vagy küldesz nekik egy ticketet a problémával, vagy pedig livesupporton keresel meg egy delikvenst és elmondod neki mi a pálya. Eddig akinek ilyen gondja volt megoldották, ezért talán van remény 😊
Hajrá! És várunk vissza!
Esetleg valakinek azzal kapcsolatban van-e infoja, hogy aki nem költöztette a karakterét határidõig, és ezért letörölték (mert nem játszott régebb óta/nem kapott emailt/stb.), annak van-e valami lehetõsége a karakterei visszaszerzésére?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy Foxxi nem tudom, megismersz-e, Dhrain voltam, már elég régóta nem toltam, erre mire kijön a Hobbit trailer, és iszonyat nagy kedvet kapok a játékhoz újra, ez fogad...😞 Lilith-tel beszéltem, õ amennyit tudott segített is, utána is néztem hivatalos fórumon, ahol igazából leírták kereken, hogy nincs erre mód, de a remény hal sokáig elúszkál😊
Ha nem marad más, kezdek egy új karaktert, igazából már csak a világ miatt játszanék amúgy is, a raid-ekre nem lenne már idõm.
VZ: kaabeeebeee <#hehe>#hehe>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Már csak azért is lenne aki rákérdezne <#hehe>#hehe>
Szerintem nem használna.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Snowbourn:Seven Gates of Gondolin leader,75: Ingarian guard, Elvellon LM, Slungo Burglar, Naergur RK, Halandil Champion, Arnadred Captain, Krunglif Minstrel, Tanthador warden, Avaquetima Hunter
2) ha alapból nem érdekel a lotro világa akkor feledd el. Ez egy erõsen PvE alapú játék, ahol a történeten van a hangsúly. EZért nem árt ha kellõen tud a játékos angolul. A pvp, vagyis pvMp a jelenlegi formályában már jóval több mint egy vicc, de HC pvp-t senki se várjon.
3) ne mástól várd már hogy megmondja hogy mi jó neked. Nézz szét, informálódj, nézz videókat és döntsd el.
Ennyi. Köszi
Snowbourn:Seven Gates of Gondolin leader,75: Ingarian guard, Elvellon LM, Slungo Burglar, Naergur RK, Halandil Champion, Arnadred Captain, Krunglif Minstrel, Tanthador warden, Avaquetima Hunter
Gondolkoztam rajta, hogy elkezdek egy free mmo rpg-t.
Van értelme a lotrba belekezdeni?
Az nem zavarna, hogy kis tökmag lennék, csak legyen normális számú játékos.
Nagyon erõs karakter, de nehezen játszható, az elõbbiek miatt sokan indítják, de sajnos kevesen játsszák jól :S, emiatt sokszor elõítélettel viselkednek a wardenekkel szemben. (Hallottam olyat aki azért indította hunter után a wardenjét, mert annak is van "teleport" skillje, sajnos nem tartottsokáiga lelkesedése)
Kiprobálni persze mindenképpen érdemes, de ha megtetszik akkor fõkari lesz belõle, nekem is van 1 75-ös wardenem de egy altkarakterem sincs 45 felett, az átlag szintjük meg kb. 25... szóval idõigényes és nagyon élvezetes karakter
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.
-Mória
-Mirkwood
-Isengard
Ezeket kiegként / questpaccként is meg lehet venni, de az elõbbi a szerencsés (pl.: questpackben nincs benn warden runekeeper, 2 karakterhely...)
Ha letelik a VIP, akkor premium leszel, minden már létrehozott karakteren megmarad
-swift travel
-azonnal(szint elérése/quest elvégzése után) megkapod a riding skillt trait helyeket
-megmarad az 5 táska
-nincs gold limit
-A bejelentkezésnél elõnyben leszel részesítve a free játékosokkal szemben.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
legtöbb játéknak iszonyat szar a communityje de mióta lotrozok levagyok nyûgözve valahogy ezt a játékot nem kedvelik a retardáltak 😄
VIP befizetésekor Móriáig minden elérhetõ. VIP lejárta után az acc premium lesz. Ez nagyobb gold limitet ad, összes táska megmarad, a megszerzett trait slotok is megmaradnak, a bejárt területek közti gyorsutazás is megmarad, valamint az elkezdett deed-ek befejezhetõek. Tehát érdemes minél többet advanced szintre vinni, utána ráér befejezni.
A quest packok viszont nem maradnak meg, csak a felvett küldetések, azokat viszont be lehet fejezni.
Mória tudtommal már csak questpack formájában vásárolható meg, de az nem tartalmazza a prémium kasztokat (RK, WA), sem a plusz karakterslotot. Sõt, ha minden igaz, Lorien is már külön questpack!
Skirmishbõl is csak a 2 alap marad meg. Krafting guild repu is csak a megkezdett szintig folytatható.
Mennyiért... jó kérdés. ha szerencséd van 30k környéke, vagy még olcsóbban. Persze ehhez elõfeltétel hogy ne várj fullos accot ( értem, max karakterek, sok zsé, cucc stb... ). Akkor még picit olcsóbban is.
Az elõnyei szintén a hivatalos oldalom vannak. Mind 500 tp havonta, minden unlockolva ( kivéve fizetõs kiegek! ).
valamint az acc eladások hogy mennnek? nincs rá semmilyen mód hogy ha eladta valaki utána visszalopja az accot? mert sok játékba votl ez módi hogy eladta valaki az accjat aztan 3 honap mulva mikor rájött hogy mégis csak játszani akar joparaszt modjára visszalopta 😄
2. megveheted tp-ért is, és bármikor megveheted. ( de aszem ha találsz digitális vagy dobozos verziót ahhoz van 30 nap - de csak új accounthoz ). Aszem <#alien>#alien>
Vagy ha van zsé, keress LT accot, vagy vegyél 10k TP-t és akkor nincs gond 😊
2 - moriát csak akkor tudom megvenni ha vip vagyok?
o te szegény 😄
köszi a gyors választ
2es: ha megveszed móriát akkor unlockolod a RK és Wardent. Ezt is jól látod. ( magyarul, nem kell megvenni ) - persze a vip befizetés elengedhetettlen hozzá.
Aszem. De ha nem igy van, akkor kiigazítanak ( elõfizetéssel mindig bajban vagyok a lifetime miatt <#alien>#alien> ).
valaki megtudja mondani hogyha befizetek egy honap vipet akkor utána mi az ami megmarad az 1 honap után?
most kezdtem a játékot 1,5 hete és vettem egy kis TP-t amibõl kiunlockaltam a gold limitet, táskákat, trait slotokat és 1 quest packot is, aztán késõn fedeztem fel ezt a havi dijas opciot, megéri még igy is befizetni egy honapot, kapok annyi bonuszt tõle vagy igy már nem?
valamint amit még kérdezni szeretnék hoyg második karakternek wardent szeretnék csinálni, ami 800 tp be kerül viszont ha moriát megveszem az tartalmaza a wardent és rune keepert is ha jol értelmeztem a dolgot?
illetve ha befizetem az 1 honap vipet akkor tudok e wardent inditani anélkül hogy kiunlockolnám?
Békés, boldog és szeretetben teljes pillanatokban gazdag Karácsonyt kívánok és emlékezetes szentesét minden LOTRO fórumozónak!
UI: : Lesz mostanság Isengard turbine pointos akció esetleg? Már van 3060 pontom remélem lesz mostanában már alig kell a teljes árhoz is.
Sehogyse hívnám godmode nak azt mikor a 6K-s runkeeper 2-3sec alatt hamuvá égeti a 15K moraleos ork defilerem, hiába van meg minden skill.
a tp-t meg amúgy cosmeticre, illetve a régi havidíjas tartalmak feloldásásra lehet nagyrészt költeni (ja meg monster play skillre)
ez sztem érthetõ, ha nem lenne motiváció senki nem venne most sem VIP
amivel gyakorlatilag a régi feltételek mellett játszhatsz.
pvmp-ben monstereknél lehet godmodeot vásárolni kb
Játszani szeretnék a játékkal. Valós pénzért mennyire lehet itt elõnyt vásárolni magunknak? Csak küldetéseket, kiegészítõket, ruhák átfestését vagy ultrabrutál fegyvereket is amikkel erõsebb leszek mint olyan aki semmit sem fizetett?
2. nézd meg spam szûrõt.
3. nekem még mindig megjött legfeljebb 1-1.5 napos késéssel.
GW2: Dragonknight.5302
nekem volt ilyen, pár nap alatt küldték meg a mailt, de nem volt jelentõsége. A kód megváltoztatás után, be tudtam lépni az új kódommal, mail nélkül is.
Bár lehet változtak a dolgok.
Tegnap kaptam egy levelet a turbine-töl, hogy valaki megpróbált hozzáférni az accountomhoz, ezért biztonsági okokból generáltak egy random jelszót. Ha ujra hozzá akarok férni az accomhoz megkell változtatnom a jelszavamat.
Megis tettem ezt a https://myaccount.turbine.com/ oldalon. De a "Forgotten your password?" vagy a "Forgotten your username?" opciónál se küld válasz email-t . Pedig mindkét esetben azt irja, hogy kiküldte az emailt, de én nem kaptam semmit, spam jelölésüt se.
Volt valakinek mostanában hasonló problémája ?
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Van még mit elolvasni, mielõtt nekikezdenék a játéknak!
Tehát ha nem gyüjtöd a TP-t, akkor nagyon hamar "vége" a játéknak.
De, ajánlom figyelmedbe a LOTROWIKI-t. <#alien>#alien>
Még egy kérdés: miért kell ehhez másodlagos karakter?
De azt megsúgom hogy egyszer 3-4k ( 30 nap vip ), kifizetésével az alapdolgokat alaból unlockolod ( igy farmolni se kell jó keleti grind módjára ), és ha lejár akkor is megmaradnak.