The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
kérd meg a supportot hogy írjanak egy levelet a fõnöködnek hogy engedjenek haza hamarabb játszani, persze fizetve azokat az órákat is XD

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Sheltem
Jaja 😊 Igazából a legnagyobb dolog az lenne, hogyha több idõm lenne játszani, nemcsak este 7 után meló miatt, de ezzel kapcsolatban sajnos a Turbine nem hiszem, hogy tud bármiféle "javítást" kiadni <#bohoc>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kinek mi <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Sheltem
Én meg azzal is elégedett lennék ha Saruman T2 HM megcsinálható lenne átlag 75ös csapattal is(nem azt mondom, hogy könnyû legyen, legyen nehéz, de megcsinálható odafigyeléssel). Összesen eddig 1db 75ös First Age fegyvert láttam, annyira nehéz a Saruman T2n. AH-ban soha nem láttam még Worn Symbol of Elder Kinget.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Solid Snake
#8963 a többit tudod <#alien>
Nekem csak egy Normálisan mûködõ és konfigolható Instane Finder kéne. A tartalom az zsír. Esetleg havonta vagy kéthavonta egy instance <#alien>

Sheltem
Nem hiszem, hogy idén jön új kiegészítõ ha erre gondolsz a nagy bejelentéssel kapcsolatban. Nézd meg mennyi idõ telt el Mirkwood(2009 december 1) és Isengard(2011 szeptember 27) megjelenése között.

Aztán ne legyen igazam...

az majd az Update 6.ba😊 február-március környékén.
én leginkább a nagy 2012-es bejelentést várom😞 nemértem miért kell váratni az embert😊

Ehhh....

Csak 1 patch:S

(pedig már kezdtem örülni h azért ez a nagytitkolózás mert kijön az update a wardenre..)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.

Blob
Yes.

Best Expansion of E3 2011 – Lord of the Rings Online, Rise of Isengard (Turbine)

lesz elvileg egy nagyobb bug fix, meg még kitudja mikerül bele, karbantartás idején közzé teszik a patch notes-ot.

Sheltem
Sajnos valóban nem 10usd, 18-19USD most az egyik tranzakcióval.

Mindegy mindenképpen fog kelleni mégegy "unlock" mert a 4bõl 2vip alatt lekreált karakterem van, és akarok egy 5.et is létrehozni, szóval 3 karaktert fel kell még oldani.

Megvárom, hogy legyen karakter unlock akció aztán ha lekreáltam az 5.et is befizetek mégegy hónap VIPre.

Ráérek vele, a 2. karaktert húzom most, egyáltalán nem sürgõs.

Más téma:

A holnapi szerverleállás/updaterõl tud valaki valami infót? Csak "hagyományos" szerverleállás lesz, vagy újítanak valamit?

Gubberx
szerintem 10 euro lesz az

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Sheltem
Igazsághoz azis hozzá tartozik, hogy 10usdt még megér nekem 1 hónap vip 15öt (amennyi régebben volt) már nem(a csodálatos Forint gyengülés miatt).

Tudom eztis megkérdezhetem tõle, csak gondoltam hátha van itt olyan aki mostanában fizetett be és vágja fejbõl.

megkérdezed hogy mennyit fizetett be és annyit adsz oda neki?

Sheltem
Csak nem akarom, hogy keveset adjak majd neki, miután befizetett ezért szeretném biztosra tudni. Köszi

Sheltem
Srácok mennyi most 1 hónap VIP usdben Paypallal? Úgy hallottam 10USD de ez nekem kevésnek tûnik(persze örülnék ha ennyi lenne), haverom szokta befizetni én meg utólag odaadom neki.

Ennyi erõvel akkor a loremaster gyengébb cc karakter mint a burgular.. csak mert kevesebb van belõle XD ? Inkább ugy gondolom h mindig a bengább de cserében könnyebben játszható karakteerbõl van több ha ugyanazt a szerepet nézzük.

Nem véletlenül sorolják a wardent hivatalosan is a nehezen játszható karakterek közé, persze h nincs anyi belõle mint guardianból, arról nem beszélve hogy ezek nagyrésze sem ért a karakteréhez túlzottan..

Viszontcserébe a Wardennek vannak olyan lehetõségei amit a Guardian soha nem tud és nem is fog, ilyen a területre ható élet elszívás öngyógyító képességek, talán a legdurvább a területi fear (amit persze ritkán használ az ember lévén a közelharci dps nem szereti kergetni az ellent).

Szóval a warden eddig is jó volt, nehéz volt játszani vele, de megérte, nem ezen változtatnak, csupán több lehetõség lesz. Huhú de vármo h ranged dps ként menjek Pvpzni😊

Kedvenc számom <#alien>

Solid Snake
Jó lesz ez. De aki ÉRT a warden kezeléséhez , annak eddig se volt sok baja a tankolással. Tény hogy a Guard az elsõdleges tank, és ezen változtatni kell ( ez tényleg nagy piros pont ), de annyira nem volt eddig se tragikus a helyzet.

Csak igy tovább. Mondjuk lehetne a következõ hogy az RK Medium Armort kap <#alien>

Sheltem
Jótanács: Kreáld le az összes karakteredet(3 a max azt hiszem alapból) és 1 hónap vipet fizess be(talán 10usd).

így spórolsz a legtöbbet, azonnal feloldja az összes trait/legendary slotot(kb 1500tp pont karakterenként) minden karakternek a swift travelt(ezt nem is tudod csak vipként megkapni) currency capet(400tp) 5táskát(nem tudom mennyi kb 700tp lehet).

Ezek az 1 hónap VIP lejárta után sem tûnnek el.
Persze csak akkor ha hosszú távon gondolkodsz 😊

Sheltem
Ez már nagyon kellett... Kb 10 guard után látni 1 wardent. Egész egyszerûen már alacsony szinten is erõsebb a Guard mint a Warden, jobban bírja a hosszabb csatákat. Ezt 2 év lotro után mondom, nagyon kellett már egy "buff" neki. Bár ez több annál, teljes átgondolásnak tûnik.

Frankó, hogy foglalkoznak még ennyi idõ után is a "balance" al.
Nagy pirospont.

*kedves

http://forums.lotro.com/showthread.php?&postid=5922113#post5922113

Azt hiszem ehhez már nincs mit hozzáfûzni kedve warden kollégák 😊

Szaruman
Ok.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Picket tudja kérdezz rá privátban tõle hátha:link

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Szaruman
Fingom sincs, h h kell belerakni <#miaz>

TOR topicban is bejött nekik <#ahlien>

De az átnevezés se rossz 5let <#hehe>

nem lehet..biztos!!😊 ha van rá mód😄 vagy magát a topic nevét kéne átnevezni erre: Lotrosnowbournhunbannerinfo

lehet itt is bekéne vezetni... <#alien>

nincs olyan opció am, hogy csak akkor engedélyezik a komment írást,ha elõtte megnézték a bannert, és elfogadják?😄

Ott van minden a banerban. ( különösen ajánlott: BunnyLotro megtekintése ).

Sziasztok!
Tegnap kezdtem a játékot, az szeretném kérdezni hogy tudnátok pár hasznos tanácsot adni? (lv10-as törp vagyok)
Csõcsõ. Idõnként ha agymenésed van és nincs banda, ugy mint múltkor, nyugodtan rámvéshetsz és szivesen mászok bárhova kicsit "lazulni". Immár megvan a 65 ( és a rested is elfogyott 😄, na meg a +25% monster xp se jó már ) - ( szal igencsak belassul a fejlõdésem. Szal minden xp-t érõ megmozdulás érdekel. + jó jönne még 25 moria medál és meglenne a sett is <#hehe> stb.. stb...

( jah, és pofátlanul kirakattam az oldalad, mivel nagyon hasznos anyag <#alien> ).

Mûködik is minden köszi a választ!

ui-t a ctrl+û segítségével tudsz
alt+tab azért nem mûködik mert a beállításoknál valószinû, hogy a window mode is FULL screen-en van, azt állítsd át és utánna jó lesz

Olyan gondom van,hogy alt+tab nem vált ablakot játék mindig ki kell lépnem nem tudom asztalra tenni klienst.Másik,hogy user interface-t,hogy tudom személyre szabni?Írja "ctrl/" de nem reagál semmit rá

Na ezt ingame mondod akkor megspórolsz egy csomó várakozást 😊 a közelmúltabn teljesen szétfarmoltuk magunkat a mirror halls of lumul nar nevû retteneten és így kb jómagam is tudoom a trükköket akarom mondani a tükröket, szóval kb. 30 perc az egész.

Xica vagyok amugy, bár lehet h a frisse níndított runkeeperem tápolom (Langostor) remélem lesz türelmem és hosszabb idõt ér meg mint elõdei

Én is level 14 vagyok. 😊 A hiba melegedés.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

eddig elég gyorsan haladok elõre 😊 lvl 14, pedig nem is játszok sokat

am van néha 1 kis hiba, sétálok és hirtelen elmegy a kép, majd 1 másodperc múlva vissza is jön

ezzel találkozott vki más?

Már nem. Visszatértem a szivem csücskéhez <#hehe>. Kijelentem hogy a TOR egy rakás szar ( nekem ) - talán az STO-t megnézem ( de ugyse ásom bele magam - tudom ). Igy marad az örök kedvenc.

Bár most felkúrta az agyam a vol2. b8 ch4 - a híres frusztráló tükör labirintusával. Igy arra max partyval vagyok újra hajlandó belevágni ( igy ha valaki ott jár és meg akar spórolni egy agyrohamot - szóljön [#alien ). Szal LFF V2 B8 Ch4 <#hehe>

Solid Snake
foxxi már csak ilyen. Nem bánt Õ senkit,mindenkinek segít ha megkérik. Jó arc, majd meglátod ha "ingame" találkoztok./bár ennek kicsi az esélye mert mostanában más mmo-ban garázdálkodik/ <#alien><#hehe>
kérem alássan bocsáss meg nekem, hogy kérdezni mertem

Az tény, hogy a topikot nem olvastam el, de a játék után igen sokat olvasgattam
A történet és a világ is tetszik (filmeket megnéztem, könyveket olvastam).
De mint a filmekben, én is inkább barangolnék csapatban, mint full egyedül.

Hirtelenjébe letölteni 7,5 gigát nem megy olyan egyszerûen (3 megabites nettel). Ezért inkább megkérdeztem, hogy lesz e értelme elkezdenem.
Itt nem arra voltam kíváncsi, hogy tetszeni fog e nekem, hanem hogy ennyi idõvel a játék indulása után van e értelme belekezdeni egy teljesen új "karrierbe".

Egyébként letöltöttem és jelenleg lvl 6 vagyok. Tetszik a játék, találtam is emberkéket akikkel tudok menni, várom hogy kiteljesedjenek a küldetések meg úgy az egész.

Solid Snake
<#worship>
Köszi! és Hálám üldöz <#alien>

Szaruman
Megtörtént.

<#hehe> szal, Wilkómen <#alien>