10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• darkling
    Más is megvette esetleg a Gamestop-on keresztül a Mithrill E.-t? Megvettem, kifizettem aztán jött a levél az order cancelled-ről. De a fórumukat olvasva nem én vagyok az egyetlen. Mindenesetre írtam nekik.
  • Kheled
    bocs, közbe kijavitották a bejelentést.. mindenki kérdezte, hogy került a képbe Forochel (én is ugytudtam hogy fornost revamp lesz) erre megerősítették, hogy rosszul irta le és tényleg Fornost revamp lesz viszont a hiba miatt, már jövőhéten felkerül a tesztszerverre az Update 7! ami akkor valószinűleg nem júniusba,hanem májusba már megjön
  • qaíwsyedx
    remélem nem rewamp hanem bővítés lesz!
  • Kheled
    nem lesz 6.2es patch, hamarosan bejelentik az Update 7-et ,és Forochel-t emlegetik, lehet Revampot kap? ,mondjuk inkább trollshawsot kéne ha már azt teszik:)
  • qaíwsyedx
    Mivel benne van a kilensben ezért értelem szerűen vagy kódot kapsz , vagy azt se (azaz ahogy beloggolsz benne lesz, nem kell kód se) -->>ergó semmiképpen nem kell klienset frissíteni emiatt
  • Tusy
    - Isengardot vettem meg nemrég 30$-ért, ott kódot adtak. Nekem az a logikus, hogy a mithril digitális verziónál (az a 15$) is kódot adjanak
  • kaino2
    mondjuk az lenne az igazi ha küldenének egy kódot én meg azt szimplán aktiválnám a Turbine accountomon.
  • Tusy
    - ha a mithril akcióra gondolsz ... szerintem senki nem tudja. Az én tippem az 04.30-ig szól (mert a dupla XP-t is addig adják)
    - a kliens újratöltése sem világos teljesen, ha letöltésre gondolsz akkor szerintem nem kell újra letölteni
  • kaino2
    ez az akció egyébként meddig fog tartani? mert lehet beruházok rá, illetőleg most akkor újra le kell majd töltenem a klienst a GameStop-tól?
  • Tusy
    - nézegesd (wiki)
  • Robez84
    Book1/ 12. quest - Tom Bombadil-os de lehet hogy az utánalévőt is megcsináltam, elvileg utána jön a 2. book
  • Panzeradler #9213
    melyik book és hanyadik chnál tartottál?
  • Robez84
    Nem kicsi, nem találom a Questek között!
  • Panzeradler #9211
    Gondolom túl kicsi a szinted, hogy tudd folytatni.
  • Tusy
    - a 'főküldetések' esetleg véget érnek, de nem szokásuk eltűnni. Azt minden típusú játékos végig tudja vinni
    - esetleg a deed-jeid között megtalálhatod ha sikerült teljesítened
  • Robez84
    Még egy láma kérdést szeretnék feltenni.
    A 21-22. szint körül eltűnt a főküldetés és nem tudom folytatni. Akkor ez is a kiegészítőknek köszönhető?
  • foxxi
    A kliens letöltése magában foglalja az összes kiegészítőt ( csak az előfizetésed tipusa határozza meg hogy mit "látsz" belőle. )

tessék: Lotro Mithril Edition
  • Robez84
    Én ma letöltöttem egy Mória updatet 2GB nál több, de (nem torrent), akkor az most játszható? Esetleg tudna valaki linkelni egy oldalt ahol meg lehet venni az update eket.
  • foxxi
    Ugyse nyerek. Lottón is csak baromságokat szoktam ( és NEM LOVAT!! Brühühühü ), szal az esély megvan
  • Solid Snake
    "én már mindenhova jelentkeztem" akkor nekünk már felesleges
  • foxxi
    És aki szeretne nyerni, ITT --> Lotro 5th wining összeszedve találja hogy hol és miket lehet nyerni ( én már mindenhova jelentkeztem )
  • Kheled
    külön kell megvenni, ez az első kiegészítő
  • Robez84
    Hy! A Mines of Moria kiegészítőt külön kell megvenni vagy az ingyenes verzió már azt is tartalmazza?
  • foxxi
    Nekem most ez tetszett a legjobban:

As part of the 5-year Anniversary Celebrations, Turbine is giving us double experience post earned from monster kills starting today and lasting until the end of the festival, April 30th.

Jeah!
  • Kheled
    hát csak annyi a különbség hogy ugye ha digitiálisan veszed meg,
    ezeket nemkapod meg:
    Game Disks, Starter Guide, and Keyboard map
  • Panzeradler #9199
    Ohh akkor félre értelmeztem foxxihozzászolását
  • Kheled
    ennek pont az a lényege, a digitális verzió kerül ennyibe, a normáls csomag eredeti áron van
  • Panzeradler #9197
    Digitális verzió nincs? Nekem csak cd kulcs kellene, nem akarok várni még kijönne postán
  • darkling
    Itt egy link is hozzá:
    Mithril

Nekem mondjuk a MOM és Lothlorien megvan (ez utóbbit le kell ellenőriznem), de a másik 2 nincs + paci + 2000 pont jó üzletnek hangzik.
  • foxxi
    Ennél valóban nem lesz jobb ajánlat sose

Exclusive Steed of the Horse-lords Mount
    2000 Turbine Points to spend in Middle-earth
    Path of the Fellowship Bonus Quests
    Game Disks, Starter Guide, and Keyboard map

Fellowship Bonus Quests:

Forge your own legend in Middle-earth alongside Aragorn, Legolas, and Gandalf. From the Shire to Rivendell - adventure in a masterful recreation of Middle-earth! Includes the Trollshaws, Eregion, Mines of Moria, and Lothlórien.
  • qaíwsyedx
    Mithril Edition le van árazva 15$-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilyen alkalom még 1 nem lesz ugyh érdemse élni vele annak akinek nincsenek meg a területek amit tartalmaz
  • qaíwsyedx
    akit érint annak jelezném h steed of champion is coming
  • qaíwsyedx
    Meg a fene vigye el h nem az eredati accoutomon tolom ez csak 1 éves... az új monster skinekből is csak a gagyi lett meg :/
  • foxxi
    Magamnak
  • Kheled
    és ez levolt irva vagy magadnak kellett rájönni?:D
  • foxxi
    Saját portrén jobb gomb és ott lesz egy menüpont ahol megváltoztathatod
  • Kheled
    én se kaptam meg,minden más megjött, a ló is, tüzijáték,stb. de a logó kimaradt, viszont láttam másoknak megvan, tuti eusoknak nemlett meg...
  • Blob
    hát én semilyen logót nem kaptam a többi ok de
  • Kheled
    5.születésnapi event! Hát ez vmi baromi jó lesz.egyedi logók a karaktereknek:)) ezt hiányoltam,meg új tüzijáték, lovak,faxa lesz:D
  • Kheled
    noh igen, ez nekünk nemvaló:), én anno GW2.nél csináltam egy ilyet, ugyanúgy studió látogatás volt a fődíj,szintén 1 perces vid,de nem nyertünk, ráadásul élőszereplős is volt (Sztem azért egy egérpadot vagy vmit nyerhettünk volna). De tényleg sokszor olyan nyertesek vannak, hogy sztem még toplistás helyezést se érnének el. Ugyan ez van amikor képeket kell beküldeni.