The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Aztán ne legyen igazam...
én leginkább a nagy 2012-es bejelentést várom😞 nemértem miért kell váratni az embert😊
Csak 1 patch:S
(pedig már kezdtem örülni h azért ez a nagytitkolózás mert kijön az update a wardenre..)
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.
Best Expansion of E3 2011 – Lord of the Rings Online, Rise of Isengard (Turbine)
Mindegy mindenképpen fog kelleni mégegy "unlock" mert a 4bõl 2vip alatt lekreált karakterem van, és akarok egy 5.et is létrehozni, szóval 3 karaktert fel kell még oldani.
Megvárom, hogy legyen karakter unlock akció aztán ha lekreáltam az 5.et is befizetek mégegy hónap VIPre.
Ráérek vele, a 2. karaktert húzom most, egyáltalán nem sürgõs.
Más téma:
A holnapi szerverleállás/updaterõl tud valaki valami infót? Csak "hagyományos" szerverleállás lesz, vagy újítanak valamit?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Tudom eztis megkérdezhetem tõle, csak gondoltam hátha van itt olyan aki mostanában fizetett be és vágja fejbõl.
Viszontcserébe a Wardennek vannak olyan lehetõségei amit a Guardian soha nem tud és nem is fog, ilyen a területre ható élet elszívás öngyógyító képességek, talán a legdurvább a területi fear (amit persze ritkán használ az ember lévén a közelharci dps nem szereti kergetni az ellent).
Szóval a warden eddig is jó volt, nehéz volt játszani vele, de megérte, nem ezen változtatnak, csupán több lehetõség lesz. Huhú de vármo h ranged dps ként menjek Pvpzni😊
Csak igy tovább. Mondjuk lehetne a következõ hogy az RK Medium Armort kap <#alien>#alien>
így spórolsz a legtöbbet, azonnal feloldja az összes trait/legendary slotot(kb 1500tp pont karakterenként) minden karakternek a swift travelt(ezt nem is tudod csak vipként megkapni) currency capet(400tp) 5táskát(nem tudom mennyi kb 700tp lehet).
Ezek az 1 hónap VIP lejárta után sem tûnnek el.
Persze csak akkor ha hosszú távon gondolkodsz 😊
Frankó, hogy foglalkoznak még ennyi idõ után is a "balance" al.
Nagy pirospont.
Azt hiszem ehhez már nincs mit hozzáfûzni kedve warden kollégák 😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
De az átnevezés se rossz 5let <#hehe>#hehe>
Tegnap kezdtem a játékot, az szeretném kérdezni hogy tudnátok pár hasznos tanácsot adni? (lv10-as törp vagyok)
( jah, és pofátlanul kirakattam az oldalad, mivel nagyon hasznos anyag <#alien>#alien> ).
★ 汤姆 李
alt+tab azért nem mûködik mert a beállításoknál valószinû, hogy a window mode is FULL screen-en van, azt állítsd át és utánna jó lesz
★ 汤姆 李
Xica vagyok amugy, bár lehet h a frisse níndított runkeeperem tápolom (Langostor) remélem lesz türelmem és hosszabb idõt ér meg mint elõdei
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
am van néha 1 kis hiba, sétálok és hirtelen elmegy a kép, majd 1 másodperc múlva vissza is jön
ezzel találkozott vki más?
Bár most felkúrta az agyam a vol2. b8 ch4 - a híres frusztráló tükör labirintusával. Igy arra max partyval vagyok újra hajlandó belevágni ( igy ha valaki ott jár és meg akar spórolni egy agyrohamot - szóljön [#alien ). Szal LFF V2 B8 Ch4 <#hehe>#hehe>
Az tény, hogy a topikot nem olvastam el, de a játék után igen sokat olvasgattam
A történet és a világ is tetszik (filmeket megnéztem, könyveket olvastam).
De mint a filmekben, én is inkább barangolnék csapatban, mint full egyedül.
Hirtelenjébe letölteni 7,5 gigát nem megy olyan egyszerûen (3 megabites nettel). Ezért inkább megkérdeztem, hogy lesz e értelme elkezdenem.
Itt nem arra voltam kíváncsi, hogy tetszeni fog e nekem, hanem hogy ennyi idõvel a játék indulása után van e értelme belekezdeni egy teljesen új "karrierbe".
Egyébként letöltöttem és jelenleg lvl 6 vagyok. Tetszik a játék, találtam is emberkéket akikkel tudok menni, várom hogy kiteljesedjenek a küldetések meg úgy az egész.