The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.
Ilyen verseny/dps ötvözet.
Tonnányi lehetõség rejlik ebben a lovas harcban, rajtuk múlik mennyire aknázzák ki.
Nagyon kíváncsi leszek <#alien>#alien>
Ezekszerint tévedtem..(mármint abban, hogy 2 évente jön expansion ahogy isengard jött a mirkwood után).
A leírásban az van, hogy Isengard volt a legsikeresebb kiegészítõ eddig(aki nem tudna esetleg angolul) gondolom ezért is tolnak több pénzt/idõt egy új kiegészítõbe, ezért jelenik meg 1 év múlva isengard után egy új 😊
Ó és miket olvasok:
"One of our largest expansions ever, Rohan is expected to be twice the size of the recent Rise of Isengard expansion"
2x akkora lesz mint Isengard 😊 Az már egy mória szintû kiegészítõ lesz akkor, csodálatos.
A "mounted combat" nagyon jól hangzik elsõre, de van egy olyan érzésem, hogy ebben a dologban a Hunterek erõsebbek lesznek mint a többi 😊 Meglátjuk.
Vajon hol lesz az új Raid? 😊 Tippek?
Nekem hirtelen csak enyijutott eszembe deebbõl is látszik h vanmég mit berakni a játékba, a hobbit helyszíneit sztem meg max a film elkészülte után teszik majd be, h növelje a vonzerejét, ismertségét.
Szóval, jó ez alpha verzsönnek is.
De talán a következõ nagyobb javításkor már ezzel is foglalkoznak. <#aline>#aline>
Instance Findert shift+f-el tudod megnyitni lvl20tól érhetõ el.bár elég ugymond béta verziós ,nemsokan használják, Update 6-ba lesz használhatobb.szóval érdemes a global chaten hirdetgetni
És köszönöm a segítséged. De visszaírtak és sajnos a turbin nem fér "állítólag" hozzá a codemastersnél át nem migrált accountokhoz. Szóval semmit nem kaptam vissza 😞
vagy az instace finder opcióra gondoltál?😊
Most egy szûz free accal tolom. Ha befiezetek és VIP tag leszek akkor is meg kell vennem újra az alap lotrot és a kiegeket hozzá vagy már nem?
Pl majd szeretném ezt az LFG rendszert használni. Ahhoz mi szükséges?
Segítséget elõre is köszönöm.
Érdemes írnom a supportnak vagy fölösleges és kezdjek el minél elõbb újat csinálni.
Ez a lock rendszer nekem magas 😊 Az lenne a kérdésem, hogy Szarumán raidre anélkül is mehetek, hogy elõtte az ágakat letoltam?
Mármint voltam már az összes ágon sikerült is mind, de amikor resetelõdnek a raidek(csütörtökön talán?) rögtön mehetek Szarumánra vagy újra végig kell majd csinálnom az elõtte lévõ ágakat?
Remélem nem fogalmaztam túl hülyén 😊
Egyenlõre lvl 40 körülre ( most lvl 40es a minim )
Akit érdekel az PM nekem. Köszi.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
A legutóbbi kieg. óta még 4 hónap sem telt el, és már vannak akik új tartalmat várnak. Azért lássuk be, hogy 3 havonta nem lehet minõségi bõvítéssel ellátni a játékosokat. Viszont egy jó pvp sokáig leköti a népet.
És meglepõ módon a 24 vs. 24 fõs harc a jellemzõ, nyilván mindeig van 1-2 játékos aki követi a raidet de nincs benne , õ nem fogja tudni h megtámadtak vmit, és igen ha tudnák h ki merre megy nemlehetne erdöt foglalni a gonoszokkal, anyival kevesebb a dpsük, h ennélkül rég lewipeolnak mire meghal a helyõrség.
És nem soloban kell játszani a pvp-t mert akkor tényleg nincs sok esélyed, illetve ha egyedül vagy ne várd azt h az ellenség 24 fõs hadteste fütyörészve elvonul melletted, ha meglátnak megölnek, enyi
Azt már hiába írja ki, hogy elesett. Azt írja, ki, hogy ellenség érkezett a közelbe, vagy hogy elkezdték támadni!
Milyen meglepetésre? Szerinted az a PvP, hogy gyorsan verjük le az erõdöt, amíg nincs ott az ellenfél? (sajnos az erõdfoglalások nagy része most ilyen a lotroban)
Egyébként a jelzõrendszer egy nagyon érdekes téma lehetne a játékban. Lehetne több fokozata, amit a játékosok tarthatnának mûködésben. Abszolút illeszkedne a játék világába is, a Tolkien könyvek tele vannak ötlettel erre vonatkozóan.
A "hotspot"-ok jelzése meg az abszolút minimum lenne szerintem.
"Az automata nyílt csapatrendszert hogy képzeled? mi alapján állna össze? És pl mit kezden egy 24 fõs warg falkával?"
Ez a baj a játékosokkal, hogy a PvP-ét még mindig úgy képzelik el, hogy 2-3 haverral levadásszuk a gyanútlan ellenfelet. Ezen végre már túl kellene lépni.
Ha egy helyen áll/harcol több játékos, akkor létrehoz egy csoportot. Nem újdonság, máshol mûködik.
Egyébként minden amit felvetettem máshol már létezõ funkció.
Itt is mûködhetnének, mert az alapok megvannak hozzá.
A warglovas goblin mint kaszt (olyan mint a vasudvardban lévõk) szintén hiányzik..
Hát a térkép egy nagy0, de a játék minden részén ilyen.
A fontos eseményeket közli is marha ngy betûkkel ha elesettez vagy az az erõd, de azt nehogy kiírja már h ki merre megy, ugy nem lehet építeni a meglepetésre.
Azutazás meg van könyítve
-Freepeknek ott a ló
-Creepeknek ott vannak a teleport skillek (és most már van run boostjuk is)
Az automata nyílt csapatrendszert hogy képzeled? mi alapján állna össze? És pl mit kezden egy 24 fõs warg falkával?
Az meg h lézengenek erõs túlzás, sietnek a csatába vagy futnak az életükért (na persz reggel 6-tól délután 4-ig nincs senki, nemcsak ettenben máshol se) Mármint én nem nagyon tudok ettenben lézengeni pedig néha jó lenne
Az alapjai jók, de csiszolni kellene rajta.
Most semmiképpen nem lenne jó új terület mivel a jelenlegin is csak lézengenek a játékosok. A meglévõ classok meg lefedik az alap szerepköröket.
Rövid távon szerintem a következõket kellene mindenképpen megvalósítani a PvMP-ben (hogy korrektül nevezzem meg 😊 )
- részletesebb, és átláthatóbb térkép
- Az aktuális háborús helyzet átlátható megjelenítése. Szövegesen és vizuálisan is. (pl hotspotok megjelenítése a térképen, fontos események közlése (pl. nagyobb csapat érkezett xy erõd közelébe))
- Fõbb pontok közötti utazás megkönynítése (belátom ez vitatható)
- egy jól mûködõ (akár automata) nyílt csapatrendszer létrehozása
- a jelenlegi PvMP (legalább is a Monster oldali) küldetésrendszer teljes átdolgozása, mert ami PvE-ben jól mûködik, az a sokkal dinamikusabb PvP környezetben már nem olyan hatékony
Szerintem ezek viszonylag kis energiabefektetéssel megvalósíthatóak, nem túl mélyen nyúlnak bele a rendszerbe.
Bár jöhetne ki vmi új terület, meg új monster classok (mert hát az orkoknak számtalan fajtája vagyon nem 4..) majd írni kéne javaslatokat a fórumokra, az szokott nekik segíteni 😉