10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Kheled
    Új Gyűrűk urás játék a láthatárón (E3-on bemutató)
  • Kheled
    Hungary Facebook Likeoljátok és Nyerjetek Turbine pontot!
  • darkling
    Viszont elnéztem, mert ez fontban van
  • darkling
    LOTRO Markete-en olcsóbb az Isengard
  • Kheled
    igen,viszont ez nem minden itemre érvényes, valamelyik bound/account bound
  • Anor
    hmm jó ötlet köszi!
  • Tusy
    - direktbe tudtommal nem, de veszel belőle valami jó kis cuccot és berakod AH-ba sok-sok aranyért
    - nekem sturdy key ment el anno 20g-ért (az 100TP store-ban, de nekem úgy esett) de nem garantálom, hogy neked is elmegy annyiért. Most az XP növelő cuccra izgultak rá többen a közelemben (az gyenge 600TP) de 10g körüli árat mondott aki AH-ból vette
  • Anor
    TP-t át lehet váltani aranyra?
  • rocsikzoli
    Sziasztok!

Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/lotrohungary) találhattok egy friss posztot, aminél ha összegyűlik a megadott like-mennyiség, TP csomagot sorsolunk ki :)
  • foxxi
  • Kheled
    az új ló nagyon szép! illetve az ajándék csomagokba is kis eséllyel lehet bent egy szintén szép ló!
  • Ajsa
    Tavaszi Fesztivál van!!!! :DD
  • Sheltem
    Na végre 30% questpack akció. Most használja ki akinek valami nincs meg.

Rá is csaptam a The Great riverre 595TP ért.
  • Kheled
    Nos hunterből van leginkább sok. Ahogy említetted tank/healerből van kevés, de válaszd mindig azt amivel szivesen játszanál, ne attól függjön hogy melyik kasztot keresik a legjobban,hisz mindegyik kaszt hasznos és fontos.
  • Strahd_
    vagy ha Huntert csinalok akkor esetleg 75 on azzal is eljutok raidekre?
  • Strahd_
    Szeretnek egy karaktert kezdeni Snowbourn on de ahogy neztem legalabb is alacsony szinten regneteg warden, guardian rohangal ebbol gondolom hogy sok tank van? vagy itt is igaz hogy tank/healer hiany van mint minden mmo ban?
  • rocsikzoli
    Értem, a hozzászólás részt nem értem csak, elvileg akkor is tudni kellene írnod, ha csak sima "mezei" felhasználó vagy. Szerintem mindenképpen írj egy e-mailt a [email protected] címre. :)
  • Kheled
    *mármint sima hozzászólást
  • Kheled
    háát ugye már nemvagyok admin vagyis a jogot vesztettem el és ezen felül nemtudok írni sehova se
  • rocsikzoli
    Szerintem még orvosolható ez a dolog, de végül is pontosan mi a gond? Nem is tudsz bejelentkezni az oldalra, vagy a szerkesztő felületet nem éred el? :)
  • Kheled
    háát régebbi híreknél se enged hozzászólni, ott se ahol elvileg nincs letiltva, a legújabb hírnél se enged már (pedig pár napja mintha lehetett volna) hisz jómagam nem nyomom ki a hozzászólás lehetőséget. Nekem azt mondták hogy az inaktív adminokat veszik ki és a többiek automatikusan megmaradnak, de akkor én hibám. Emailt kellett volna küldeni:)
  • rocsikzoli
    Melyikhez próbáltad a hozzászólást? Mert a legújabb cikknél tiltva vannak, oda elvileg senki sem tud írni, bár fogalmam sincs, miért :) Mellesleg ha nem tudsz már belépni, az azért lehet, mert nemrég a fórumban főtopikként meg lett hirdetve, hogy összefogják a csapatot, és aki szeretne továbbra is cikkezni vagy szerkesztő maradni írjon e-mailt :) Remélem csak ez a probléma.
  • Kheled
    noh, úgylátszik kitiltottak a hungaryről, még hozzászólást se tudok. Mindegy, én próbáltam kicsit fellendíteni az oldalt több hírrel,de akkor ezekszerint nemkell:)
    köszönöm a lehetőséget!

Jövőhéten jön a tavaszi fesztivál! Remélhetőleg:D
  • bunny
    http://lotro.bunny.hu/class_guardian.html
    Régi téma újra feldolgozása, előbb-utóbb (megkérve tapasztalt játékosokat) minden class meglesz. Nem class leírás, hanem azért készült, hogy olyan ember aki nem rendelkezik az adott classból karakterrel nagyjából tudja mire számítson tőle egy instában.
  • bunny
    http://lotro.bunny.hu/interrupt_corruption_cc.html
    Interrupt, Corruption, CC skillek, azt gondolom hasznos olvasmány lehet mindenkinek. Ez ismét más munkája mint a PVMP, de nálam jelent meg :)
  • foxxi
    Visszatértem - kaptam videókarit
  • Blob
    ember, 5 éves a játék, ha minden terület meg lenne már a kutya sem játszana
  • Dunadan11
    Azt hiszem -shadows of angmar.
    Hogy hogy ki játszana vele ?:D
  • Blob
    Mit gondolsz 1:1 kész van középfölde, ki a fene játszana ma már vele?
  • Blob
    sima? az milyen?
  • Dunadan11
    Az biztató :D
    Túl szép lett volna
  • Kheled
    háát talán 2015-be eljuthatsz Gondorba is:) én még VIPként se tudok odamenni
  • Dunadan11
    Sziasztok
    Arra lennék kiváncsi hogy elkezdtem a lotrot totál freeben. Emberként archetben.
    El fogok én jutni valaha gondorba? :D
    Vagy az csak prémiumos? Ráadásnak nekem nem is a shadows of angmar van hanem a sima.
  • darkling
    Isengard féláron 14.-ig
    Alapból az eredeti árat mutatja, de ha rákattintasz, akkor már féláron rakja be a kosárba.
  • Herison
    szerk.: 115 bocs:D
  • Herison
    Üdv!
    Bocsi ha volt már ilyen kérdés de nem akartam mind a 150 oldalt átolvasni :) szóval:
    Olyan problémám lenne, hogy letöltöttem a telepítő darabjait(a magyar portálról), kicsomagoltam, fel is rakta gond nélkül és mikor indítanám nem csinál semmit, az updater ablak sem jön be. Mintha semmi sem történt volna.
    Win 7-em van.
    Ugyanez a hivatalos, downloaderes telepítőnél is.
    Előre is köszönöm
  • Kheled
    Update 7
    Végre új skirmish, és ami a durva MÓRIA REVAMP!!!
  • darkling
    Közben kaptam egy mailt, h. majd egyszer talán visszakapom a pénzem (legalábbis szerintem kb. ez volt az üzenete. Aztán írtam a Gamestop fórumra és láss csodát csak megjött a kód.
  • foxxi
    Hümm, hümm... Egyre kíváncsibb vok Addig még felhúzom a Kapitányom
  • Kheled
    Mounted combat
    noh jó hír, a Red Dead Redemption és a Mount and Blade-ből vették az ötletet a lovasharchoz!! hmm várom már:)