10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Kheled #9264 Új Gyűrűk urás játék a láthatárón (E3-on bemutató) -
Kheled #9263 Hungary Facebook Likeoljátok és Nyerjetek Turbine pontot! -
darkling #9262 Viszont elnéztem, mert ez fontban van -
darkling #9261 LOTRO Markete-en olcsóbb az Isengard
-
Kheled #9260 igen,viszont ez nem minden itemre érvényes, valamelyik bound/account bound -
Anor #9259 hmm jó ötlet köszi! -
Tusy #9258 - direktbe tudtommal nem, de veszel belőle valami jó kis cuccot és berakod AH-ba sok-sok aranyért
- nekem sturdy key ment el anno 20g-ért (az 100TP store-ban, de nekem úgy esett) de nem garantálom, hogy neked is elmegy annyiért. Most az XP növelő cuccra izgultak rá többen a közelemben (az gyenge 600TP) de 10g körüli árat mondott aki AH-ból vette -
Anor #9257 TP-t át lehet váltani aranyra? -
rocsikzoli #9256 Sziasztok!
Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/lotrohungary) találhattok egy friss posztot, aminél ha összegyűlik a megadott like-mennyiség, TP csomagot sorsolunk ki :) -
foxxi #9255 -
Kheled #9254 az új ló nagyon szép! illetve az ajándék csomagokba is kis eséllyel lehet bent egy szintén szép ló! -
Ajsa #9253 Tavaszi Fesztivál van!!!! :DD -
#9252 Na végre 30% questpack akció. Most használja ki akinek valami nincs meg.
Rá is csaptam a The Great riverre 595TP ért. -
Kheled #9251 Nos hunterből van leginkább sok. Ahogy említetted tank/healerből van kevés, de válaszd mindig azt amivel szivesen játszanál, ne attól függjön hogy melyik kasztot keresik a legjobban,hisz mindegyik kaszt hasznos és fontos. -
#9250 vagy ha Huntert csinalok akkor esetleg 75 on azzal is eljutok raidekre? -
#9249 Szeretnek egy karaktert kezdeni Snowbourn on de ahogy neztem legalabb is alacsony szinten regneteg warden, guardian rohangal ebbol gondolom hogy sok tank van? vagy itt is igaz hogy tank/healer hiany van mint minden mmo ban? -
rocsikzoli #9248 Értem, a hozzászólás részt nem értem csak, elvileg akkor is tudni kellene írnod, ha csak sima "mezei" felhasználó vagy. Szerintem mindenképpen írj egy e-mailt a [email protected] címre. :) -
Kheled #9247 *mármint sima hozzászólást -
Kheled #9246 háát ugye már nemvagyok admin vagyis a jogot vesztettem el és ezen felül nemtudok írni sehova se -
rocsikzoli #9245 Szerintem még orvosolható ez a dolog, de végül is pontosan mi a gond? Nem is tudsz bejelentkezni az oldalra, vagy a szerkesztő felületet nem éred el? :) -
Kheled #9244 háát régebbi híreknél se enged hozzászólni, ott se ahol elvileg nincs letiltva, a legújabb hírnél se enged már (pedig pár napja mintha lehetett volna) hisz jómagam nem nyomom ki a hozzászólás lehetőséget. Nekem azt mondták hogy az inaktív adminokat veszik ki és a többiek automatikusan megmaradnak, de akkor én hibám. Emailt kellett volna küldeni:) -
rocsikzoli #9243 Melyikhez próbáltad a hozzászólást? Mert a legújabb cikknél tiltva vannak, oda elvileg senki sem tud írni, bár fogalmam sincs, miért :) Mellesleg ha nem tudsz már belépni, az azért lehet, mert nemrég a fórumban főtopikként meg lett hirdetve, hogy összefogják a csapatot, és aki szeretne továbbra is cikkezni vagy szerkesztő maradni írjon e-mailt :) Remélem csak ez a probléma. -
Kheled #9242 noh, úgylátszik kitiltottak a hungaryről, még hozzászólást se tudok. Mindegy, én próbáltam kicsit fellendíteni az oldalt több hírrel,de akkor ezekszerint nemkell:)
köszönöm a lehetőséget!
Jövőhéten jön a tavaszi fesztivál! Remélhetőleg:D -
bunny #9241 http://lotro.bunny.hu/class_guardian.html
Régi téma újra feldolgozása, előbb-utóbb (megkérve tapasztalt játékosokat) minden class meglesz. Nem class leírás, hanem azért készült, hogy olyan ember aki nem rendelkezik az adott classból karakterrel nagyjából tudja mire számítson tőle egy instában. -
bunny #9240 http://lotro.bunny.hu/interrupt_corruption_cc.html
Interrupt, Corruption, CC skillek, azt gondolom hasznos olvasmány lehet mindenkinek. Ez ismét más munkája mint a PVMP, de nálam jelent meg :) -
foxxi #9239 Visszatértem - kaptam videókarit -
#9238 ember, 5 éves a játék, ha minden terület meg lenne már a kutya sem játszana -
Dunadan11 #9237 Azt hiszem -shadows of angmar.
Hogy hogy ki játszana vele ?:D -
#9236 Mit gondolsz 1:1 kész van középfölde, ki a fene játszana ma már vele? -
#9235 sima? az milyen? -
Dunadan11 #9234 Az biztató :D
Túl szép lett volna -
Kheled #9233 háát talán 2015-be eljuthatsz Gondorba is:) én még VIPként se tudok odamenni -
Dunadan11 #9232 Sziasztok
Arra lennék kiváncsi hogy elkezdtem a lotrot totál freeben. Emberként archetben.
El fogok én jutni valaha gondorba? :D
Vagy az csak prémiumos? Ráadásnak nekem nem is a shadows of angmar van hanem a sima. -
darkling #9231 Isengard féláron 14.-ig
Alapból az eredeti árat mutatja, de ha rákattintasz, akkor már féláron rakja be a kosárba.
-
Herison #9230 szerk.: 115 bocs:D -
Herison #9229 Üdv!
Bocsi ha volt már ilyen kérdés de nem akartam mind a 150 oldalt átolvasni :) szóval:
Olyan problémám lenne, hogy letöltöttem a telepítő darabjait(a magyar portálról), kicsomagoltam, fel is rakta gond nélkül és mikor indítanám nem csinál semmit, az updater ablak sem jön be. Mintha semmi sem történt volna.
Win 7-em van.
Ugyanez a hivatalos, downloaderes telepítőnél is.
Előre is köszönöm -
Kheled #9228 Update 7
Végre új skirmish, és ami a durva MÓRIA REVAMP!!! -
darkling #9227 Közben kaptam egy mailt, h. majd egyszer talán visszakapom a pénzem (legalábbis szerintem kb. ez volt az üzenete. Aztán írtam a Gamestop fórumra és láss csodát csak megjött a kód. -
foxxi #9226 Hümm, hümm... Egyre kíváncsibb vok Addig még felhúzom a Kapitányom -
Kheled #9225 Mounted combat
noh jó hír, a Red Dead Redemption és a Mount and Blade-ből vették az ötletet a lovasharchoz!! hmm várom már:)