10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Tusy #9304 - én ezt a mától érvényes 'akciót' nem értem tisztán, egyben kell költeni 1000/2000/2500 TP-t, hogy a megadott kódot beírva kapjon az ember kedvezményt, vagy ez hogyan megy? (2 karakterslot vételén gondolkodok ami együtt túllépné az 1000TP-t és akkor abból kapnék 10% (100TP) kedvezményt ... vagy nem) -
#9303 akkor nem vezsek semmit -
Kheled #9302 hmm, fizetni kell az évvégén megjelenő INSTÁS updateért is, annak is aki megvette Rohant:S ez most mi... -
Tibbbor #9301 Lehet, hogy nekem majd ilyen lagg idején kellene kipróbálnom a PvP-t(ha majd eljutok arra a szintre), ugyanis az én koromban már lassabbak a reflexek és a lagg miatt legalább marad elég időm klikkelni... -
Kheled #9300 Hát igen, minél zártabb annál jobb:) Képzelheted mi a helyzet PVP-be:) Nekem párnapja volt a legnagyobb lagg amit valaha láttam ez olyan éjfélkörül lehetett, rengetegen PvPztek és senkise tudott mozogni mikor találkozott a két fél. 5másodpercenként mozgott vki egy nagyon picit, én pl semmit,csak azt vettem észre, hogy mellettem elronhant minden ellenfél, olyan volt mint amikor Boromir, halála előtt elmentek mellette az Urukok, csak az én esetembe nemtudtam, hogy már meghaltam, hisz laggolt:D szal durva volt:) -
Tibbbor #9299 Értem és kár.Sajnos így elég körülményes játszani, főleg kültéri harc esetén.Még szerencse, hogy nekem egy barlangban kellett a brigantikat irtanom, ott jó volt a sebesség. -
Kheled #9298 Egy jó ideje sajnos nagy lagg uralkodik minden szerveren, Update 6 óta. Azóta minden patch-update után nagyobb lagg lett, elvileg dolgoznak ezen, bár ahogy őket ismerjük sose lehet tudni, hogy ez igaz is. -
Tibbbor #9297 Tegnap este a Snowbourn szerveren nekem úgy tűnt, óriási a lag.Tapasztalt esetleg más is ilyet?Korábban semmi gondom nem volt. -
Kheled #9296 ígyvan, ráadásul egész korrekt ajándékokat ad, ha ott veszed meg, 1000tp, xp boost, egy egész szép lovat,meg 3 területet! Szinte jobb mint a Rohan kieg ajándék:D -
foxxi #9295 Hoppá!
Én személy szerint örülök neki hogy felkerült Steamre, igy még szélesebb réteg figyelhet fel rá -
Kheled #9294 Steamen a Lotro, -
Tibbbor #9293 Na, így már minden világos!:)
Valóban érdemes megfontolni legalább egy 1 hónapos VIP-t.Köszi! -
darkling #9292 Ezt olvasd el. -
Tibbbor #9291 Ezt az 1 hónapot kifejtenéd?Mert ez talán érdekelne, de nem elég tiszta, hogy érted azt, hogy sok minden megmarad?Évekig Wowoztam, de aztán másra kellett a Gamecard ára.Éppen ezért semmiképp nem gondolkodom VIP befizetésben, mert akkor megint ugyanott lennék, ahol voltam csak más világban. -
darkling #9290 1 hónapot érdemes befizetni, sok minden megmarad (inventory, gold limit stb.) -
Tibbbor #9289 Közben kiderítettem, hogy a Free playerek a Store-ban vehetnek max. 5 helyet.Majd összegyűjtöm a TP-ket hozzá. -
#9288 ha jól tudom a free playerek nem használhatnak AH-t, legalább 1x be kel fizetni 1 hónapra -
Tibbbor #9287 Már csak egy kérdés, bár még nem olvastam végig a linket: még csak 12-es vagyok.Próbáltam az AH-t, de hiába tettem be bármit az aukciós slotba, a Posting felirat(azt hiszem, így volt írva) nem akart kivilágosodni, magyarul semmit nem tudtam aukcióra bocsájtani.Tipp? -
Tibbbor #9286 Ez remek segítség volt, nagyon köszönöm!!! -
#9285 Itt mindenre kapsz választ -
Tibbbor #9284 Nemrég kezdtem játszani a játékkal és azt szeretném kérdezni, hogy 35. szint alatt hogyan juthatok mounthoz?Ember championnal játszom.Az egyik küldinél kaptam egy pacit, ami 24 h-ig volt idézhető, már lejárt sajnos.A stable mastereknél csak adott úticél felé mehetek, a Lotro Store-ban meg tudtommal elég drága mulatság lovat venni.Még olyan 1 napos mount is jó lenne, amim volt, de így gyalog elég unalmas ide-oda kutyagolni a questgiverek és a quest célok között... -
#9283 The Lord of the Rings Online™: The Riders of Rohan™ Heroic Edition - Digital Download -
Kheled #9282 Pont pár órája néztem egy videót az ottani mounted combatról:D sztem ugyanilyen lesz a LotRO-s is.Rúgás, felágaskodás már megvan emoteként, ez a "Charge" is ugye adott lesz később. -
foxxi #9281 Átvágunk Konanba és mammutokon suhanunk -
Kheled #9280 Ilyen Witcheres sörénye van:),viszont páncélba, meg ha kicsit javitanak rajt, egész jó lesz. Most majdnem 2x nagyobb mint a mostaniak -
foxxi #9279 Ez nagyon béna -
Kheled #9278 jah izé. Combe stable masternél van, nézzétek meg -
Kheled #9277 Így fog kinézni a Warhorse:S sztem ronda...Warsteed -
Kheled #9276 Lego Gyűrűk ura Trailer -
Kheled #9275 Guardians of Middle Earth trailer -
foxxi #9274 2 órára rá már fix ajánlattal bombáztak, majd hogy bizonyítottam az accom, 40 percre rá már a paypal-omon volt a pénz :)
Szóval rég volt ilyen sikeres bizniszem. Ebből már vehetek egy közepes vga-t, és marad is -
Kheled #9273 bőven, ha nem lenne f2p még többet is ért volna,de ez is szép. Amúgy ma raktad ki a külföldire és szintén ma válaszoltak is? -
foxxi #9272 De, csak rájöttem hogy nem magyar oldalakra kell kiraknom árulni. Egy ajánlat volt és az vitte is Ennyiért szerintem már baba volt. -
Kheled #9271 hm de nem 25ért árultad?:)
Ez már amúgy reálisabb ár:)
oh ezt lessétek, még1 kép a Rohanos trailerből :
Rohan picture -
foxxi #9270 No végül 285 Euróért ment el -
foxxi #9269 Igen, ebben igazad van. És ahogy írták külföldön az ilyen accok 1000 ojróért mennek. ma már most nekem se időm, se kedven ezzel hetekig/hónapokig foglalkozni, igy valaki nagyon de nagyon jól járhat. -
Kheled #9268 háát azért sztem többet is kérhetnél , azért nem csak a karakterekről szól, hanem múltja is van, illetve elveszted azokat a karaktereket (névszerint) akikkel hosszú éveken át játszottál -
foxxi #9267 Nem. Ez végleges, és komoly
Megszereztem a másikta és amelyik többet ér alapon adok túl rajta. Majd ha meg kb fél év múlva lesz VGA-m, meg gyugi is lesz, szépen felhúzgálok mindent ahogy szereknék -
Kheled #9266 nah ne.. most végleges? komoly? Ezt már többször csináltad, utolag megfogod bánni! -
foxxi #9265 Aki a multkor keresett LT accot az most jól járhat!
Eladó LifeTime