The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De valamiért eltûntek és talán jogos a para, hogy aggró skillek nélkül nem fog menni ez a tankolás dolog (és nem szeretném az élõ szerveren kipróbálni h lesz-e mivel az már ugy marad ahogy felrakták)
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.
"Q: I wish I could tell my soldier exactly what to do all the time… kinda like Lore-master pets. Why can’t I do that?
A: We want to preserve the gameplay of our pet classes. You skirmish soldier is there to give you options in filling out your abilities. Summoning one outside of skirmishes will certainly do that. Giving them a bunch of command controls would start taking things a little too far and encroach on the territory of some pretty great classes."
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Nembaj, addig is harcolok tovább a medium RK armoure-r igénye iránt <#hehe>#hehe>
majd huzok 1 guardiant Pff..
EZT EBBEN A FORMÁBAN NEM ADHATJÁK KI A KEZEIK KÖZÜL!!!!!
http://forums.lotro.com/showthread.php?447302-Official-Class-Update-and-Feedback&p=6029780#post6029780
Erre a címre lehet írni. 4 kérdésre kéne válaszolni (természetesen angolul).
-Nevezz meg 3 dolgot a kasztodon amirõl úgy érzed, hogy fejleszteni lehetne.
-Írj 3 olyan képességet aminek kicsi / nincs érétke a kasztod számára. Fejtsd ki röviden hogy miért érzel így. (Légy szíves csak 3 képességrõl írj)
-Szerinted milyen képességet kéne kapni a kasztodnak hogy jobban ellása a szerepét csapatban vagy magányosan. Fejtsd ki röviden hogy miért gondolod így. (éy limitáld 3 képességre)
Ha a fentiek 9 javaslat közül csak egyet tehetnél melyik lenne az?
(megkérném a jelenlevõket h ne trollkodjanak... azaz nem kel baromságokat kérni (Pl.: heavy armour wardennek, 90% mitigation guardnak, ettenben müködõ desperate fligth, ami minden csapattagot magával visz... stb.))
Ha jól látom aaylais írt 1-2 jó dolgot aaylakheledlire néven 😊
Magas népsûrûség helyen (Pl: Galtrev 21hall, rivendell) nem lehet megidézni.
Ennek ellenére nagyon jónak tartom h van ára, értéke.
Ami tegyük hozzá h nem túl sok.. (1 vagy max 2 kör a foundryban)
Nem lettek erõsebbek a mobok a szintjükhöz képest viszint nagyon tetszetõs az új terület.
warden meg a régi, sõt jobb mint bármikor. (persze mst még bugos a tooltip sok helyen Pl: 1 ik trait 60000% critical strike ratinget ad XD )
Mobok nem változtak, a mostani új területen lettek alapból erõsebbek, hogy hívd csak elõ amolyan kötelezõ módon a soldiert (már ha persze nem bírna az ember másik játékossal összeállni).
Jah, és egyébként azt olvastam, hogy zónánként is korlátozva van, hogy hol idézheted meg.
Azért irreálisan nagy a mark-ára, mert 100TP-ért is lehet venni, nyílván innen már mindenki tudja, egyáltalán miért is erõltetik a funkciót.
Én mindenesetre balra el, ugyanolyan gyorsan, ahogy hirtelen felindulásból, a jobb játék reményében újra nekiültem, utoljára.
Szóval a solidereknek szabadidõt adó tokent markért is ki lehet váltani, nem kevésért, de ez így márr nagyon is korrekt!
(1500mark 75medallion)
Rakat elitmastermob van... még én is 2x meggondolom h nekimenjek e vmelyikenk (annak ellenére h most volt tuning)
Turbine sztme elkövetteeddigi legnagyobb felhábárodást keltõ marahaságát (ha így marad), ugyanis a land solider idõleges.. 1 óra 100tp :SSSSS
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ezek után már nem csak a warden update, meg compani..., upszskirmish solider miatt fogom várni.
Az a nádasos rész nagyon must have 😊
(Evespires, és a Dunbog mellett)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szóval ingame, akár rám is lehet írni és ennyi.
Kár, me azt kérte hogy ajánljon neki valaki valamit.
Amugy a legegyszerûbb, mint 2szer is elbaxvalinkeltema : WWW.lotro-hungary.HU címet, és ott talál sok guildet.
Jah, és ha gyorsan akarsz társaságot, légy kreatív ( mint én <#alien>#alien> - Viragoskert nevû Wardenem tegnap 8 invet kapott különbözõ guildektõl csatlakozásra <#hehe>#hehe> )
Gondolin's Heritage szabályzatából.
Én meg nem ajánlom magamat XD, meg mást se.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
DE, lotro-hungaty.hu és ott még szétnézhetsz a többi klán után. Hajrá.
A snowbourn szerveren keresünk magyar klánt, ahova a lányom és én be tudnánk állni. Ami a lényeg nagyon normális legyen a társaság, és persze ne legyen kihalt a guild. Lehessen dumcsizni, nyomni alkalmanként közös questelést, instát. Jelenleg nekem lev 40 guardianom, a lányom pedig most próbálgatja a karikat, de már neki is van egy 27 champion. Mind két act vipes. Amennyiben valaki tud egy ilyen guildet, az legyen szíves jelezze itt, vagy privátba. Elõre is köszi. /Ha a szerveren akarsz rám írni: karim neve Lacas/
nem kell több armor, az csak asszociáció a megerõsítésre, ami meg nem ártana. Van hogy hiába tolsz ki 10k damage-t, ha egy erõs aoe után padlót fogsz. Meg jobb lenne több aoe heal is. Persze nem kell mini mennyiség, de 1-2 még jól jöhetne - akár nagyobb cd-vel is.