10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
bunny #9344 GH azért nem csak gyűjtőkin raid törekvéssel, mivel T2-n TOO-zunk, T1-en farmolunk (ma kevesebb mint 2.5 óra alatt volt meg 3 wing + saruman T1), süsü meg 10 fővel is pikk-pakk többit raidet nem részletezem. Ez talán egy kicsit több mint "törekvés" de köszi azért az elismerést.
Csonti pedig nem a GH-ból vált ki, csak pár hónapja odament majd újra kivált de ezt te is tudod. -
Nephin #9343 Hát hogyne, mi vagyunk az ultracasual kinship. :D -
Leri927 #9342 *pár tagot ismerek csak,akik nagyon rendesek (sikerült nagyon hülyén elírnom :/) -
Leri927 #9341 Van serenitas? ^^
Amugy ami most aktíva (és tudom h létezik, na meg nem felejtettem ki)
Last enclave of Hope - hát gyüjtőkin raidelési törekvésekkel
Gondolins Heritage - ugyanez pepitában + egy érdekes leader
CSontbrigád - a felette lévőből vált ki raidelgetnek
Seven Gates of Gondolin - szintén a heritage ből vált ki, ők casualok, és nehéz bekerülni
Supper is Ready - hozzájuk szinntén nehéz bekerülni... ja és haragszanak a gondolins leaderre
Orkok Alkonya - kissebb kinship, pár tagot ismerek csak ők rendesek nagyon, viszont nincs saját raidplanjük
Na és a végére az elrettentő példa: Felpuffadt a Falloszom - igen van egy ilyen nevű kin is többet nem tudok róluk... nagyon nemis szeretnék.
Nyilván maradt ki vki a sebtében felfirkantott listából, akinek emiatt hiányérzete van az ne a torkomnak ugorjon hanem írja be a kinje nevét, kösz.
Nightwalkers (hát nagyrészt magyar, akkor jó ha 21:00 tól késöbb érsz rá XD)
-
#9340 Az nem úgy megy ám :D Vmi ts/ventri? lenne pár kérdésen ugyanis a játékról. 4.5 év maradt ki, azóta változott pár dolog egy 'picit'. -
Nephin #9339 Van Serenitas, jössz? :D -
#9338 Snowbournon milyen magyar kinshipek vannak? A lotrohungaryn nem nagyon látok naprakész infót erről. -
Tusy #9337 - oda szól a class küldi és mivel ez a legmagasabb karim így annyira nem vágom hova lehet menni és hova nem -
Tibbbor #9336 Köszi, akkor majd fűrészeltetek valakivel, mert nem értek a Forester ághoz.Woodworker+Prospector+Weaponsmith vagyok. -
Leri927 #9335 Nem árulja.
Fogod a Rowan branchest (kőris ág) aztán szépen felsfűrészeled deszkának (ha erdész vagyol),vagy pedig eléred h vki megcsinálja neked (megkérde, vagy veszel aukción) -
Tibbbor #9334 Rövid kérdés(Lotro MMODB-n nem találtam választ): hogyan szerezhetek Plank of Treated Rowan-t, ami a legalapvetőbb facuccokhoz kell?Árulja ezt mob valahol? -
Leri927 #9333 ööööö...
59en mit kerestél te a FOS-ban (foundation of stone)? 58 on lehet menni lórienbe, utána mirkwood 60tól 65 ig, utána meg isengard..
de ha ilyen extranehéz régiókban erőlködsz akkor nem csoda h lassan haladsz
UI.: én is lejártam oda marháskodni, de ha gyorsan akarsz szintet lépni akk sztem felejtsd el az ilyen helyeket (minden tele elitekkel meg namelessel.. stb.) -
Tusy #9332 - nekem ezt (guild) kinben máshogy mondták, Isengard előtt VIP volt de utána már nem és fizetnie kellett, hogy tovább fejlődhessen
- 60-as karimmal szeptemberre se érem el a 75-öt, nem tartom magam pr0 játékosnak de teljesen bénának se. Championnal Móriába Rivendelles (kék) cuccal mentem ahol 50-en szenvedés, 51-en már esélyes a mobok ölése. 59-en megpróbáltam Foundations of Stone-be menni de nem értem el addig, nekem túl erősek a mobok. Móriában ahol tudok haladni ott 44XP-t kapok, questért meg kemény 3k-5k XP-t. Napi 1-2 óra játékidővel a fejlődés így esélytelen (nézelődni jó, már ahol látni valamit). Következő kiegészítő (Rohan) már gondolat szintjén is reménytelen, ennél csak kevesebb időm lesz -
Kheled #9331 Hát a kiegek a VIP-nek se ingyenes, hivatalosan az lenne, de ügyesen megcsinálták ilyen esetekre, szóval minden más terület ingyenes kivéve Mória,Mirkwood,Isengard meg most Rohan, ezért voltam felháborodva múltkor, hogy ugye évente maximum 1 terület van ami VIP-eseknek valóba ingyenes -
Leri927 #9330 Ja amugy a quest packek igyen vannak VIP-ek nek (valszeg ez is), szal aki vip és megveszi az vett 2 mounted combat trait ágat meg őő hát sok cosmeticet, titulust...
Csak elfelejtették kiírni rá h a tartalom VIPnek free kivéve 1-2 apróságot ami kijön a havi tp-ből -
Leri927 #9329 amugy meg nincs semmelyik fórum zárolva legalábbis most, kivéve a daily troll (alatta eggyel nyílt új topic weekly troll címen XD) -
Kheled #9328 Hát most ami az újítás az az új fény effektek, illetve a fűtaposás ami elvileg mindenhol lesz és nem csak Rohannál, bár ez is olyan dolog ami nem a kiegészítőben van, hanem ugymond alap, szal ha nemveszed meg a kiegeket akkor is láthatod ezeket a dolgokat. Ez a legendary +10szint,nos ez is ugymond ingyen van, mert Rohanon kivül is fejlődhet a fegyvered +10szintet, de meglátjuk mi lesz, tuti van valami ha ilyen nyugodtak. -
Leri927 #9327 Hát ha ténylleg végre rendesenbelenyúlnak ilyen régi és macerásan jacítható hibákba akk nem is sajnálom majd tőlük a kiegre a pénzt... remélem így lesz és nem porhintés az egész. -
Leri927 #9326 Sőt már 2 is XD
Terveznek vmi engine rewampot tekintve ha a látótávolság (mob-okat tekintve) kb50/60m és ez már szerintük is ciki lenne a rohani síkságokon. -
Leri927 #9325 Háát jó kérdés... lehet arcoskodni csak az a baj h a pénztárcánk nálunk van. Ergó sanszos h a playerekkel szemben ők húzzák majd a rövidebbet.
Más nemrég jött ki még 1 interjú gondolom aayla is látta már, abban említik h a legend item max szint nagyobb lesz mint lvl70->több legend pont
Meg keveésbé volt felelőtlen megnyilatkozás, tehát kicsit próbálják nyugtatni a kedélyeket. -
Kheled #9324 Hát már most balhék vannak ,elég sok játékos abbahagyta a játékot, és amik direkt ezekről a dolgokról szóltak hogy "abbahagyom" , "túl drága Rohan", nos ezeket a topicokat bezárták. Nemtudom mi lesz, most vagy titkolnak valamit és majd meglepődünk a végén, vagy szimplán úgygondolják amit korábban is mondtak " Tökmindegy, hogy mit adnak ki és mennyiért, a játékosok megveszik mert hogy Gyűrűk Ura", -
Leri927 #9323 Hát ha egyszer is voltál vip akkor az összes bag ingyen van (még .. a 6ik at venni kellmajd)
A craft guildeke repu szintet csakakkor tudnak lépni ha vip vagy vagy ha megvetted őket (viszont akkor utána bármilyen elkövetkező szint meglépéséhez pl t8 guild, nem kell már semmit betenned)
Szal ha vip vagy akk nem probléma és egyébként sem a guild a fő gond szerencsére. ami sok tp az a cosmetic ló pl XD ilyen 2K tp körül vannak.
Ja és a shared storage 995tp (mondjuke ez nem meglepő hiszen régen is venni kellett ha emlékszel akkor még adventurers pack néven futott)
Amugy jó kérdés h VIP-nek ven e értelme megveni a kieget.. mivel gyakorlatilag egy quest packet kap a többi cucc ingyen van (mounted combat, szintlimit, bok t8 craft stb.)
így insták nélkül eléggé erősen megkérdőjelezhető... bár lehet h ez jó is a lifetimereknek... anyi tp meg ugyis össejön nekik amibeaz insták fájnak szal gyak ingyen kieg XD
ETTŐL FÜGGETLENÜL TARTOM H A KIEG MIATT BALHÉ LESSZ -
#9322 Alapvetően azokkal a cuccokal van gondom, amik a kényelmet szolgálnák. Bag, questek, insta travel, etc. Elméletileg még a craft húzásáért is fizetni kell... És ahogy nézem, ezek NAGYON sokba jönnek ki... Ezek nélkül meg eléggé korlátozott a játék. -
#9321 "A preordernélki volt írva h tartalmazza a kieg az idén késöbb megjelenő instákat (mint rise of isengard kiegben),aztán mikor márberendelték páran kiírják h bocs nem lesz benne."
Ez alap, nem azért vettem meg előre sőtt a gyűjtői változatot, hogy lvl 85 lehessek, azért nem adok ki pénzt szemét............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. -
Leri927 #9320 Momentán áll a bál...
Nézz körül a fórumokon, nagyon elszálltak az új "kieg" kapcsán. Kicsit úgy érzi néhaaz ember mintha ezzel a kieggel be akarnák fejezni a game-t... mert ha ezt a mentalitást fojtatják az erősen apasztani fogja a player létszámot.
Pl.:
A preordernélki volt írva h tartalmazza a kieg az idén késöbb megjelenő instákat (mint rise of isengard kiegben),aztán mikor márberendelték páran kiírják h bocs nem lesz benne.
Interjúban a turbine egyikvezetője közlih nemérdeklih mivan a fórumokon rajongói weblapokon ... stb. mert a játékosok ígyis-úgyis megveszik majd.
(Most vagy csődbe akarja vinni vagy erős bocsánatkérések lesznek az ilyen ügyek után) -
foxxi #9319 Többe mint amikor havidíjas volt. Főleg IDŐ/HASZON arányban. -
#9318 Nézegettem a játékot, illetve a fizetési opciókat (mivel steamen elérhető lett).
Érdemes bele/újra kezdeni? Ahogy nézem, mindenért fizetni kell, elég komoly pénzeket... Ha az ember egy normális karit akar húzni, akkor az mennyibe fáj? -
Leri927 #9317 Max szint lvl 85
T8 craft szint (nyilván emiatt egy szinttelnő a maximáliscraft repu szint is) -
Kheled #9316 A karakterek szintje lvl85 lesz a Rohan kiegben. -
Tusy #9315 - karaktereknél (lvl75) meg guildnek is emelnek szintet vagy azok maradnak a rohani kiegészítőben? -
Leri927 #9314 Ba nnost lestem megint a communit be és hát somorú... mi az h fogja és kiítja h bocs már nem része a kiegnekaz insta pack :/ értem én h az EULA megegedi... de ebből pofára esés lesz.
Kieget meg gőzerővel várom... azér sztem hülyeség volt enyire előre berendelni... le lesz az még árazve sept 5ig, nagyon is XD
Azért ilyet ondani a turbine vezetőségének h nem számít h mi a playerek vélemény mert ugy is megveszik... hát érdekes dolgok elébe nézünk.. az eve online esetében már volt ilyesmi ha jól emlékszem. -
Kheled #9313 Nemrég feltették ezt a Hobbitos kérdést egy interjúba, újra leszögezték, hogy nem készítenek "Hobbitos" területeket egyenlőre. Igazából a tavalyi felhozatallal semmi bajom nemvolt, énse vagyok nagy instás, leginkább csak az a bajom, hogy Rohant ugye nemrég fizettük ki, viszont újra fizetni kell MINDENKInek a rá pár hónapra érkező updatere. Viszont érdemes gyűjteni a TP-t, mert ilyen helyzetekbe ezeket meglehet venni én sokszor elköltöttem vmire ami jónak tűnt,de csak átmeneti szórakozást nyújtott, pl vettem outfitet, amit hordtam 1-2 napig,aztán lecseréltem:). Most spórolok. Viszont ebbe a Rohan kiegben, ugy mond highend tartalom közé tartozik egy Snowbourn falu felépítése! ez érdekesnek hangzik, pár MMO-ba volt hasonló, kiváncsi vagyok itt mennyire lesz másabb. -
Leri927 #9312 Gyak azt tervezik bővítmény ügyileg mint isengarddal... csak most a lovas combat os dolog van ugymond draigoch helyett és ami eddig kiszivárgott az alapján én jobban örülök neki mint egy új instncenak. majd utána jönnnek kicsit később azh insták (mint a mostani foundry/ isnagard 3fősök too raid), aztán free update aztán vmi nagyobb de fizetős (mint great river) aztán megint free.. ujtána meg új kieg (sztem a hobbit ban bemuitatott terültek lesznek ) -
Kheled #9311 Biztos lesz ingyenes update is, ami sztem most majd Fangorn lesz, mint terület. Viszont utánna már el is érkeztünk Nyugat-Rohanhoz -
Leri927 #9310 Ez azért sztem erős túlzás.. évközi update lesz (mint a mostani great river fizetős ... szinte kb. ,mirkwood / enedwaith méretű content) fizetős.
Ami a crystal of remembranceot illetvi az sztem meg olyan lesz mint a true setting of continuance... eleinte azt is csak storeban lehetett szedni (wardennek az az ideális cucc tankoláshoz) aztán csak betették a meldinghez... gondolom ez nyilván bekerül skirmish campbe. főleg h már most megy miatta a hiszti a fórumokon. -
Kheled #9309 igen, közbe átgondoltam én is, főleg, hogy már ugye befizettem a legendaryt, hülyeség lenne úgy eladni,hogy még nem is láttam azt, amiért fizettem. Mindenesetre bántó, hogy egyre kevesebb ingyenes update van. Illetve, hogy minden ugymond jó és hasznos dolgot beraknak Store-ba.:S -
Leri927 #9308 Aayla sztem ne add el... uj kieg előtt mindig a csapból is az szokott folyni (fórumokat tekintve) h jajj majd milyen rossz lesz, ha kijött, utána dönts, a bétát várd meg mindenképpen sztem. Ha lifetime vagy akk főleg. -
Tusy #9307 - köszönöm -
Kheled #9306 én eladom az accountomat amig még lehet -
dregnarr1 #9305 Igen, egyszerre kell a kosárban lenni megadott értékű csomagnak, és abból kapod a kedvezményt.