The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép és jó... tökéletes is lenne ha az aggró skillek nemtüntek volna el a bullroareren.

De valamiért eltûntek és talán jogos a para, hogy aggró skillek nélkül nem fog menni ez a tankolás dolog (és nem szeretném az élõ szerveren kipróbálni h lesz-e mivel az már ugy marad ahogy felrakták)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.

Warden Dev Diary itt a leírás, nekem tetszik a változás, a ranged változata kicsit hasonlít a Paragonra a Guild Warsban, az is ugye support meg javelint dobál. meg hogy combat elõtt elnyomhatsz pár buffot magadon,igy csatában kevesebbet kell erre koncentrálni. Meghogy 400k-s bossokat meglehet ölni vele,(youtubeon megnézhetõ) az is jól hangzik😊

dave9004
akkor is erõtlennek tûnik
Vicc:

"Q: I wish I could tell my soldier exactly what to do all the time… kinda like Lore-master pets. Why can’t I do that?
A: We want to preserve the gameplay of our pet classes. You skirmish soldier is there to give you options in filling out your abilities. Summoning one outside of skirmishes will certainly do that. Giving them a bunch of command controls would start taking things a little too far and encroach on the territory of some pretty great classes."

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Hát amit írtak az többé kevésbé(bugok miatt)meglett ergó defensejobb, viszont csomó skillrõl eltûnt az aggró, pl war-cry és aggression

dave9004
engem is érdekelne, mert van egy kis wardenem és ujra elkezdtem nézegetni. Van vmi leírás, hogy miért lesz szar?
Gubberx
mi lesz a wardenekkel?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Pedig pont a napokban húztam tovább a wardenem ( lvl 31 ) és eddig meggyõzõ volt. De az updatenek és a hallottaknak a "JÓ" szó egyenlõre ellentmond a "realitásnak".

Nembaj, addig is harcolok tovább a medium RK armoure-r igénye iránt <#hehe>

Ti örülhettek de a wardeneknek nagy szívás lesz :/

majd huzok 1 guardiant Pff..

<#fejvakaras>

NEEEEE!!!!!!!

EZT EBBEN A FORMÁBAN NEM ADHATJÁK KI A KEZEIK KÖZÜL!!!!!

Hétfõn jön az Update 6!

ah lebuktam😄 de valóba én is ajánlom,hogy írjatok. Ha pár dolog többször hangzik el, akkor lehet kapcsolnak és megvalósitják. Mostanába egyre jobban teszik ezt, hogy VÉGRE hallgatnak a játékosokra, persze még nem maximálisan, de igyekeznek. Én pl még az miatt örülõk hogy Chance Thomas visszatér, és Rohannál már az õ zenéit fogjuk hallani. Ugye õ az aki jópár ismert Gyûrûk urás játékhoz készített zenéket, Lotro-nál is néhányat

Solid Snake
<#alien>
<#wilting><#nezze>

Na hívnám itt is fel a figyelmet arra a tényre h a turbine várja javaslataitokat arról miként tudnának javítani a kasztokon.

http://forums.lotro.com/showthread.php?447302-Official-Class-Update-and-Feedback&p=6029780#post6029780

Erre a címre lehet írni. 4 kérdésre kéne válaszolni (természetesen angolul).
-Nevezz meg 3 dolgot a kasztodon amirõl úgy érzed, hogy fejleszteni lehetne.
-Írj 3 olyan képességet aminek kicsi / nincs érétke a kasztod számára. Fejtsd ki röviden hogy miért érzel így. (Légy szíves csak 3 képességrõl írj)
-Szerinted milyen képességet kéne kapni a kasztodnak hogy jobban ellása a szerepét csapatban vagy magányosan. Fejtsd ki röviden hogy miért gondolod így. (éy limitáld 3 képességre)
Ha a fentiek 9 javaslat közül csak egyet tehetnél melyik lenne az?

(megkérném a jelenlevõket h ne trollkodjanak... azaz nem kel baromságokat kérni (Pl.: heavy armour wardennek, 90% mitigation guardnak, ettenben müködõ desperate fligth, ami minden csapattagot magával visz... stb.))

Ha jól látom aaylais írt 1-2 jó dolgot aaylakheledlire néven 😊

Nem lett örökre szabad.

Magas népsûrûség helyen (Pl: Galtrev 21hall, rivendell) nem lehet megidézni.
Ennek ellenére nagyon jónak tartom h van ára, értéke.
Ami tegyük hozzá h nem túl sok.. (1 vagy max 2 kör a foundryban)

Nem lettek erõsebbek a mobok a szintjükhöz képest viszint nagyon tetszetõs az új terület.

warden meg a régi, sõt jobb mint bármikor. (persze mst még bugos a tooltip sok helyen Pl: 1 ik trait 60000% critical strike ratinget ad XD )

Nem lesz örök sosem, órás jegyeket lehet venni hozzá, max. 5 órát egyszerre.
Mobok nem változtak, a mostani új területen lettek alapból erõsebbek, hogy hívd csak elõ amolyan kötelezõ módon a soldiert (már ha persze nem bírna az ember másik játékossal összeállni).
Jah, és egyébként azt olvastam, hogy zónánként is korlátozva van, hogy hol idézheted meg.
Azért irreálisan nagy a mark-ára, mert 100TP-ért is lehet venni, nyílván innen már mindenki tudja, egyáltalán miért is erõltetik a funkciót.
Én mindenesetre balra el, ugyanolyan gyorsan, ahogy hirtelen felindulásból, a jobb játék reményében újra nekiültem, utoljára.

dave9004
akkor annyiért örökre szabad lett? és akkor mennyire változtak a mobok a terepen? erõsödtek, vagy hp ment fel nekik? erre kíváncsi vagyok
Hmm hát mégse😊))

Szóval a solidereknek szabadidõt adó tokent markért is ki lehet váltani, nem kevésért, de ez így márr nagyon is korrekt!

(1500mark 75medallion)

Hát nagyon jó lett, warden teljesen imba 😊
Rakat elitmastermob van... még én is 2x meggondolom h nekimenjek e vmelyikenk (annak ellenére h most volt tuning)

Turbine sztme elkövetteeddigi legnagyobb felhábárodást keltõ marahaságát (ha így marad), ugyanis a land solider idõleges.. 1 óra 100tp :SSSSS

Helló, most látom valaki belinkelte ide is az oldalam. Köszi! Remélem találtok rajta hasznos infókat, lassan felkerül egy ToO guide is, T1 természetesen.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

elérhetõ az update 6 a tesztszerveren, aki kiváncsi és már szeretné látni. Nagyon nagyon jó update lesz, sok sok újítással.

Hát na... 😊

Ezek után már nem csak a warden update, meg compani..., upszskirmish solider miatt fogom várni.
Az a nádasos rész nagyon must have 😊
(Evespires, és a Dunbog mellett)

Sziasztok. Tegnap kezdtem Snowbourn-n karaktert. Eléggé el vagyok tévedve, és jól jönne egy kis játékbeli segítség 😊 Olvastam máshol hogy lehet klánokba jelentkezni de egyenlõre azt se tudom hogyan kéne 😄. Ha valakire ingame ráírhatok azt megköszönném.
<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#phone>

3db Update 6-os háttér Az a ház nagyon jó sztem, ha nemlátnám a lotro logo-t azthinném, hogy egy másik MMO😊

Sheltem
LOL

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Okés! LOL

Trucker39
Általánosságban említettem meg a dolgot. LOL

És ha nem otthon van, és nem ingame? <#alien> LOL

Trucker39
Ha játékban, a Hungaryan csatin megkérdezed, ott is kapsz választ a kérdéseidre.

Shift nyomvatart majd széthúzod amit akarsz.

Köszönöm a válaszokat! Lenne egy kérdésem. Hogy tudom az itemeket szétválasztani, pl.: van 20 lötyim amibõl át akarok adni a lányomnak 10 db. Esetleg az ah-ba szeretném betenni, de csak 5db-ot és ugye egyben van a 20 db. Nem jöttem rá a megoldásra, csak egyben tudom mozgatni õket...
Mától! Virágoskert a nevem! <#duma>

Solid Snake
Höhö, Nem sokan nézik az oldalt ezen szempontból igy nem veti meg a kisebb szintet sem. Az oldal frissítése hagy kívánnivalót maga után.

Szóval ingame, akár rám is lehet írni és ennyi.

Kár, me azt kérte hogy ajánljon neki valaki valamit.

Amugy a legegyszerûbb, mint 2szer is elbaxvalinkeltema : WWW.lotro-hungary.HU címet, és ott talál sok guildet.

Jah, és ha gyorsan akarsz társaságot, légy kreatív ( mint én <#alien> - Viragoskert nevû Wardenem tegnap 8 invet kapott különbözõ guildektõl csatlakozásra <#hehe> )

"Kinünkbe minden, 30-as szintet meghaladó karakterrel rendelkezõ játékos felvételt nyerhet..."

Gondolin's Heritage szabályzatából.

Én meg nem ajánlom magamat XD, meg mást se.

Qusss <#eplus2> <#alien> - már nem akartam több postot firkálni, igy inkább hagytam a fenébe <#alien>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

De utálom hogy nem tudom legalább egy percig szerkeszteni ezt a xart.

Szóval az: lotro-hungary.hu

Ajánlom magunkat <#alien> Gondolin's Heritage.

DE, lotro-hungaty.hu és ott még szétnézhetsz a többi klán után. Hajrá.

Hali!
A snowbourn szerveren keresünk magyar klánt, ahova a lányom és én be tudnánk állni. Ami a lényeg nagyon normális legyen a társaság, és persze ne legyen kihalt a guild. Lehessen dumcsizni, nyomni alkalmanként közös questelést, instát. Jelenleg nekem lev 40 guardianom, a lányom pedig most próbálgatja a karikat, de már neki is van egy 27 champion. Mind két act vipes. Amennyiben valaki tud egy ilyen guildet, az legyen szíves jelezze itt, vagy privátba. Elõre is köszi. /Ha a szerveren akarsz rám írni: karim neve Lacas/
He? <#alien>

Solid Snake
Mi ez a hiányos posztolás? Te Foxxi vagy? /pisztos nem/ <#alien>
Semmi bajom a karival. Csupán az zavar hogy megfelelõ resist, mitigation megléte mellett is hozzámképest két szintel alacsonyabb mob leszedi az életem felét mire kinyírom. És akkor nem szintben van velem. ( 4.5k morale vs mob 6,4k, vicces, fõleg ha még rajta van a +10% male damage és gyorsabban fut mint én.) A sok nerf közben nem kéne elszállniuk, csak ennyi.

nem kell több armor, az csak asszociáció a megerõsítésre, ami meg nem ártana. Van hogy hiába tolsz ki 10k damage-t, ha egy erõs aoe után padlót fogsz. Meg jobb lenne több aoe heal is. Persze nem kell mini mennyiség, de 1-2 még jól jöhetne - akár nagyobb cd-vel is.

Lehet hogy beteszik a drágaszággosz szméagol szülõföldjét is?