10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#9424 4.-et még nem látod, mert nem jön ki archet-vagy a másik kezdőhelyről.
(layerek vannak) De ha majd vége neki az intro questeknek, akkor láthatod. ha véletlenül breeben, vagy más popular helyeken vagytok és nem látod majd, akkor fellowshipbe véve egy layerbe ugrotok :) -
#9423 Köszi a segítséget megnézzük.
Másik kérdésem, miért nem látom őt? én 25. vagyok ő meg 4 szintű. van köze hozzá? Friend hez hozzáadva -
Tusy #9422 - a játék könyvtárát ne rakja a "Program Files" vagy "Documents" könyvtárak alá (pl.: "C:\lotro")
- próbálja rendszergazdaként futtatni (ikonra jobb egérklikk, "Run as administrator" -- vagy az ikont eleve rg.-ként beállítani), így is kiakadhat de ritkábban
- töredezettségmentesítés sem árt
- így látatlanba ennyi
- win7 alól játszok gond nélkül (a lag-ot meg a net bajait nem számolom ide) de van a kinben akinek a "Program..." alatt van a játék és egy ideje gyakran kilép neki, a rg.-i jogokkal ezt ritkábban teszi -
#9421 Sziasztok, egyik ismerősöm is csatlakozott a lotro hoz, de van egy kis gondja. Win 7 van neki elég erős a gépe, de egy pár perc után kifagy a játék. pittyegős hangot ad és kifagy. tűzfal, vírusirtó kikapcsolva.
Van tippetek hogy mitől lehet? köszi -
Tibbbor #9420 Segítséget szeretnék kérni: feltettem a Kregan Bar plugint, de valahogy úgy jelennek meg a slotjai, hogy nem tudom használni a saját buffjaimat, pl. potikat, kajákat, stb.Hiába jobbklikkelek, semmi.Valószínűleg rosszul állítottam be valamit.Tipp? -
Kheled #9419 Kis Rohan zene -
#9418 Alapvetően kártyával is lehet fizetni, de bizonyos esetben a turbine rendszere visszadobja a kártyát (ezért írtam ,h szar).
https://www.paypal.com/ (sry, lusta vagyok linkelni)
Ez egy pénzforgalmat biztosító oldal, elméletileg biztonságos (gyakorlatilag is imho :D), regisztrálsz, és vagy küldesz pénzt a paypalos számládra (banki utalással), vagy megadod a bankkártyádat (én ez utóbbit tettem). A lotro rendszere támogatja a paypalt, a fizetési módok közül ki kell választani, ha így akarsz fizetni.
Viszont csak akkor használd, ha a bankkártyádat visszadobja a turbine (1xűbb, és nem kell megadnod sehol semmit).
-
Tibbbor #9417 Írnál erről a paypalról röviden, hogy lehet ilyet "nyitni", hogyan működik az utalás és milyen járulékos költségekkel jár?Olvastam a magyar nyelvű leírást erről, hogy milyen pofon egyszerű, aztán olyan hosszú volt a leírás, hogy elvesztem benne.Ráadásul itt is valami dombornyomásos bankkártyáról írtak, amit - ismétlem - nincs szándékomban nyitni. -
#9416 Én paypallal fizetek elö jelenleg, mert a turbine számlázási rendszere szar :) -
Tibbbor #9415 Fontolgatom a Free Player accountom upgrade-elését VIP-re.Nincs dombornyomásos bankkártyám, mindössze lakossági folyószámla.Milyen egyszerű, átlátható és főleg biztonságos fizetési módot javasolnátok(pl. Ti hogyan oldjátok meg?) -
Kheled #9414 Ebben az új trailerben látni lehet Argonathot a '16'. másodperctől a jobb szélső saroknál a fa mögöttXD Ezt, hogy vették észre:D -
Tusy #9413 - expert standard of war tárgy okozta, mondjuk ha végigolvasom a leírását ott feketén-fehéren (vagy legalábbis angolul) leírja, hogy amíg 'equipped' addig nem lehet heraldot idézni
- köszönöm a segítséget -
Leri927 #9412 Valószínűleg az a helyzet h a tászló item fel van vévea karakteredre, emiatt nem tudzs heraldot idézni, akkor se ha épp nincs leszúrva valahová. Tedd visszaa zászlótaz inventoridb a és menni fog a dolog. Amugy heraldhoz lehet kapni outfiteket és statot egyszerre adó itemet ami oda megy ahol a zászló is a character panelen.
Remélem segített, sok sikert ;) -
Tusy #9411 - ezt csak sejtettem (skirmishben zászló nélkül is túlerőben nyomtam le a népeket), a probléma pont a banner megvétele óta áll fenn. A heraldok ikonja belépés után már szürke, a zászlóé nem. Akkor majd használok zászlót -
Kheled #9410 Mindenképp tud, max szinten is. Fura, hogy kiírja:S Nemtudom mi lehet a gondja. Az biztos, hogy ugye vannak a captain bannerek (zászló) meg a heraldok. A kettő együtt nemlehet bent,de gondolom erre te is rájöttél már -
Tusy #9409 - captain 30-as szint felett nem tud heraldot idézni? Eddig tudott, most egy "You cannot summon a new companion at this time" üzenettel jutalmaz -
Kheled #9408 Leírás Rohan területeiről Amúgy nemértem ilyen postokat miért nem tesznek ki hivatalos oldalra, ez se szerepel sehol,csak úgy, hogy valaki véletlenül belinkelni és akkor jönnek rá az emberek, hogy van ilyen. -
#9407 Köszi :) -
Leri927 #9406 /joinchannel hungaryan
ezután /1
és utána lehet is érdeklődni ;) -
Kheled #9405 valakinek van tentonhammeres premium előfizetése? Ők + információt olvashatnak Rohanról, kiváncsi lennék miket -
#9404 Sziasztok! Új játékos vagyok ma kezdtem a játékot, és jó lenne egy magyar guild ahol van segítség. :) Minstrel karakterrel vagyok fent. A nevem: Swinnid
És a Snowbourn szerveren van a karakter! -
Kheled #9403 Háát ha arra nem is , viszont sztem Gondor alatti részeken előfordulhat, bár Haradnál örülnék egy ilyen kalóz városkának a tenger körül:) hajókkal -
Leri927 #9402 Hát rendes esőerdő is lehetne ((harad-ban)
A karabantarttásara az írták, nem kell kiloggolni de új emberek nem tudnak alatta fellépni a szeróra -
Kheled #9401 az meglesz most is:) de bármilyen fura is, esőerdő már van:)(Lost temple) Lávás meg majd MordornáL:P de persze tudom mire célzol, egyedül a grafikán tudnak még javitani, bár igy is megfelelő.
Más:
Nektek elindul a játék? Ma volt megint karbantartás ,de azóta nem enged be normálisan. Úgy 5.re beenged,de ha utazok valahova, máris kiirja hogy lost connection és utána megint probálkozások hegye, mire beenged. -
#9400 nagyon új fajta területeket már nem tudnak csinálni.
mivel azért nem akkor fantasy világ mint más mmo lehet.
pl nemtudnak lávamezőre települő országot vagy trópusi esőerdőt csinálni, ha egyszerűen a "világ" az elég emberközeli:)
Legyen minél szebb és hangulata legyen, nekem csak ez kell :) -
Kheled #9399 Rohan területei: Rohan van bent egy két szép, de az esetek többségébe azt mondtam magamba : " de hisz ezt már láttam" , van kis trollshaws,kis shire meg ugye great river jellegezetességei, de a városok nagyon szuperek -
foxxi #9398 WB! -
#9397 hát üdv újra köztünk :) -
#9396 Account oldalon. Azóta paypallal előfizettem, amit 1 nappal késöbb vont le (lol). Úgyh reszkess középfölde :D -
#9395 ezt az üzit hol kapod? az account oldalon vagy a kliensben? -
#9394 The system was unable to update your billing information. Please verify your billing information and try again later. If you continue to experience this error, you may wish to try another credit card or contact your issuing bank. To request further assistance, please visit support.turbine.com. [err: 30005]
The system was unable to update your account at this time due to a system error; we apologize for the inconvenience. If this problem persists, or resulted in any issues in your account, please contact Turbine Customer Service. [err: -2]
erre tud vki vmi megoldást? -
foxxi #9393 Vannak nagyonjó külföldi oldalak ahol már láttam 100-300 ojróért ( olcsóbban csak tényleg hülyétől vehetsz, akikből ma már nem nagyon vannak ) -
Kheled #9392 Ígyvan, nincs értelme megvenni a legendaryt. Csak csábítónak tűnhet hogy Extra Rohan tartalom (ami konkrétan pár ismétlő quest, meg vmivel előbb láthatod Rohant egy dombról), a 6.inventory zsák, meg az a pár felesleges cucc,amit max 1 napig használsz. -
bunny #9391 Additionally, some players had questions about the instance cluster coming after the launch of RoR. While we are still not ready to talk about the details of the cluster we did want to confirm that we will be releasing a new instance cluster in an update after Rohan launches, and that the cluster will be free to all players who have purchased the Riders of Rohan expansion.
Ez alapján ha jól látom minden csomaghoz jár. Hát akkor nem kérdés, hogy basic... -
Leri927 #9390 http://forums.lotro.com/showthread.php?464108-A-word-about-the-Riders-of-Rohan-Pre-Purchase-packs
kb. ennyi a lényeg. -
bunny #9389 Azért akinek megvan a nagy roi pack (és gondolom a többség azért azt vette) elég akár a basic Rohan, bár az nekem továbbra sem egyértelmű, hogy mi lesz az instákkal, mert a hivatalos oldalon egy mukk sincs erről.
http://rohan.lotro.com/pre-order.html Én addig ez buznyákot nem fizetek, amíg ez nem egyértelmű, mert a quest pack max egy hét játék még több karival is, onnantól kezdve értéktelen a következő karakterig, az insta kell főleg. -
#9388 Nekem olyan kell, akinek nincs esze, és árulja :P -
Leri927 #9387 Hát ha van esze akk nem árulja... -
#9386 Btw, ha vki tud vkit, aki lifetimeot árul, akkor jelezze nekem :) -
#9385 Nem, büdöslábú parit :)