The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az biztató 😄
Túl szép lett volna
háát talán 2015-be eljuthatsz Gondorba is😊 én még VIPként se tudok odamenni

Sziasztok
Arra lennék kiváncsi hogy elkezdtem a lotrot totál freeben. Emberként archetben.
El fogok én jutni valaha gondorba? 😄
Vagy az csak prémiumos? Ráadásnak nekem nem is a shadows of angmar van hanem a sima.
Isengard féláron 14.-ig
Alapból az eredeti árat mutatja, de ha rákattintasz, akkor már féláron rakja be a kosárba.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

szerk.: 115 bocs😄
Üdv!
Bocsi ha volt már ilyen kérdés de nem akartam mind a 150 oldalt átolvasni 😊 szóval:
Olyan problémám lenne, hogy letöltöttem a telepítõ darabjait(a magyar portálról), kicsomagoltam, fel is rakta gond nélkül és mikor indítanám nem csinál semmit, az updater ablak sem jön be. Mintha semmi sem történt volna.
Win 7-em van.
Ugyanez a hivatalos, downloaderes telepítõnél is.
Elõre is köszönöm
Update 7
Végre új skirmish, és ami a durva MÓRIA REVAMP!!!

Közben kaptam egy mailt, h. majd egyszer talán visszakapom a pénzem (legalábbis szerintem kb. ez volt az üzenete. Aztán írtam a Gamestop fórumra és láss csodát csak megjött a kód.

Hümm, hümm... Egyre kíváncsibb vok <#alien> Addig még felhúzom a Kapitányom <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Mounted combat
noh jó hír, a Red Dead Redemption és a Mount and Blade-bõl vették az ötletet a lovasharchoz!! hmm várom már😊

Más is megvette esetleg a Gamestop-on keresztül a Mithrill E.-t? Megvettem, kifizettem aztán jött a levél az order cancelled-rõl. De a fórumukat olvasva nem én vagyok az egyetlen. Mindenesetre írtam nekik.

bocs, közbe kijavitották a bejelentést.. mindenki kérdezte, hogy került a képbe Forochel (én is ugytudtam hogy fornost revamp lesz) erre megerõsítették, hogy rosszul irta le és tényleg Fornost revamp lesz viszont a hiba miatt, már jövõhéten felkerül a tesztszerverre az Update 7! ami akkor valószinûleg nem júniusba,hanem májusba már megjön

remélem nem rewamp hanem bõvítés lesz!

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.

nem lesz 6.2es patch, hamarosan bejelentik az Update 7-et ,és Forochel-t emlegetik, lehet Revampot kap? ,mondjuk inkább trollshawsot kéne ha már azt teszik😊

Mivel benne van a kilensben ezért értelem szerûen vagy kódot kapsz , vagy azt se (azaz ahogy beloggolsz benne lesz, nem kell kód se) -->>ergó semmiképpen nem kell klienset frissíteni emiatt

- Isengardot vettem meg nemrég 30$-ért, ott kódot adtak. Nekem az a logikus, hogy a mithril digitális verziónál (az a 15$) is kódot adjanak

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

mondjuk az lenne az igazi ha küldenének egy kódot én meg azt szimplán aktiválnám a Turbine accountomon.
- ha a mithril akcióra gondolsz ... szerintem senki nem tudja. Az én tippem az 04.30-ig szól (mert a dupla XP-t is addig adják)
- a kliens újratöltése sem világos teljesen, ha letöltésre gondolsz akkor szerintem nem kell újra letölteni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

ez az akció egyébként meddig fog tartani? mert lehet beruházok rá, illetõleg most akkor újra le kell majd töltenem a klienst a GameStop-tól?

Robez84
Book1/ 12. quest - Tom Bombadil-os de lehet hogy az utánalévõt is megcsináltam, elvileg utána jön a 2. book

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Panzeradler
melyik book és hanyadik chnál tartottál?
Robez84
Nem kicsi, nem találom a Questek között!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Panzeradler
Gondolom túl kicsi a szinted, hogy tudd folytatni.
- a 'fõküldetések' esetleg véget érnek, de nem szokásuk eltûnni. Azt minden típusú játékos végig tudja vinni
- esetleg a deed-jeid között megtalálhatod ha sikerült teljesítened

Robez84
Még egy láma kérdést szeretnék feltenni.<#hamm>
A 21-22. szint körül eltûnt a fõküldetés és nem tudom folytatni. Akkor ez is a kiegészítõknek köszönhetõ?

A kliens letöltése magában foglalja az összes kiegészítõt ( csak az elõfizetésed tipusa határozza meg hogy mit "látsz" belõle. )

tessék: Lotro Mithril Edition

Robez84
Én ma letöltöttem egy Mória updatet 2GB nál több, de (nem torrent), akkor az most játszható? Esetleg tudna valaki linkelni egy oldalt ahol meg lehet venni az update eket.

Ugyse nyerek. Lottón is csak baromságokat szoktam ( és NEM LOVAT!! Brühühühü ), szal az esély megvan <#alien>

Solid Snake
"én már mindenhova jelentkeztem" akkor nekünk már felesleges <#alien>
És aki szeretne nyerni, ITT --> Lotro 5th wining összeszedve találja hogy hol és miket lehet nyerni ( én már mindenhova jelentkeztem <#alien> )

külön kell megvenni, ez az elsõ kiegészítõ

Robez84
Hy! A Mines of Moria kiegészítõt külön kell megvenni vagy az ingyenes verzió már azt is tartalmazza?

Nekem most ez tetszett a legjobban:

As part of the 5-year Anniversary Celebrations, Turbine is giving us double experience post earned from monster kills starting today and lasting until the end of the festival, April 30th.

Jeah! <#alien>

hát csak annyi a különbség hogy ugye ha digitiálisan veszed meg,
ezeket nemkapod meg:
Game Disks, Starter Guide, and Keyboard map

Panzeradler
Ohh akkor félre értelmeztem foxxihozzászolását
ennek pont az a lényege, a digitális verzió kerül ennyibe, a normáls csomag eredeti áron van

Panzeradler
Digitális verzió nincs? Nekem csak cd kulcs kellene, nem akarok várni még kijönne postán
Itt egy link is hozzá:
Mithril

Nekem mondjuk a MOM és Lothlorien megvan (ez utóbbit le kell ellenõriznem), de a másik 2 nincs + paci + 2000 pont jó üzletnek hangzik.

Ennél valóban nem lesz jobb ajánlat sose <#alien>

Exclusive Steed of the Horse-lords Mount
2000 Turbine Points to spend in Middle-earth
Path of the Fellowship Bonus Quests
Game Disks, Starter Guide, and Keyboard map

Fellowship Bonus Quests:

Forge your own legend in Middle-earth alongside Aragorn, Legolas, and Gandalf. From the Shire to Rivendell - adventure in a masterful recreation of Middle-earth! Includes the Trollshaws, Eregion, Mines of Moria, and Lothlórien.

Mithril Edition le van árazva 15$-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilyen alkalom még 1 nem lesz ugyh érdemse élni vele annak akinek nincsenek meg a területek amit tartalmaz

akit érint annak jelezném h steed of champion is coming

Meg a fene vigye el h nem az eredati accoutomon tolom ez csak 1 éves... az új monster skinekbõl is csak a gagyi lett meg :/

Magamnak <#alien>

és ez levolt irva vagy magadnak kellett rájönni?😄

Saját portrén jobb gomb és ott lesz egy menüpont ahol megváltoztathatod <#alien>

én se kaptam meg,minden más megjött, a ló is, tüzijáték,stb. de a logó kimaradt, viszont láttam másoknak megvan, tuti eusoknak nemlett meg...

Blob
hát én semilyen logót nem kaptam a többi ok de <#levele>
5.születésnapi event! Hát ez vmi baromi jó lesz.egyedi logók a karaktereknek😊) ezt hiányoltam,meg új tüzijáték, lovak,faxa lesz😄

noh igen, ez nekünk nemvaló😊, én anno GW2.nél csináltam egy ilyet, ugyanúgy studió látogatás volt a fõdíj,szintén 1 perces vid,de nem nyertünk, ráadásul élõszereplõs is volt (Sztem azért egy egérpadot vagy vmit nyerhettünk volna). De tényleg sokszor olyan nyertesek vannak, hogy sztem még toplistás helyezést se érnének el. Ugyan ez van amikor képeket kell beküldeni.