10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Lyan Kyj #2235 tesómnak vettem feltöltőkarit, van benne buddy-key, akinek kell, az küldjön pm-et, az első megkapja. -
#2234 Bizony, a LOTRO-s karik ilyen kememy legenyek(leanyok), hogy szoren ulik meg a lovat! ^_^ -
#2233 igen 1200 forint az elektronikus számlacsomag havidíja ami 3 számlából áll . -
Lyan Kyj #2232 legalább van húr az íjon, máshol még nem láttam:) -
janus84 #2231 Én is szeretnék kérdezni valamit! Hol kell kikapcsolni a játékot? Visszaolvastam a fórumon, átböngésztem a FAQ-t, de nem találom. Egyszerüen nem megy. 4 napja nem aludtam, vörösek a szemeim! Áramszünetet valaki Szegednek pls! -
Crash88 #2230 hmmm^^ebbe a játékba , mounton(ló) a nyereg luxus ? -
#2229 Én úgy tudtam eddig az elektronikus szla csomag díja kompletten 1200 Ft, ahhoz ingyen jár a webkártya, de lehet hogy tévedek..;P -
#2228 Én most csináltatok hozzá bankkártyát:) Most kb 1 hétig szünet (annyi míg megvan a kártya, fasza), utána lehet, h még 1 kis szünet (akkor meg vizsgák). -
#2227 Most fizettem ki 45 EUR-t fél évre. Az kb. 1900 ft/hó :P
Na jó ez founder csomag, és VISA kártyáról (nem electron!!!) megy.
DB -
#2226 Meg mindig havi 1200 az OTP-s webkarya dija? Esetleg tobb? En nem neveznem ezt annyira jonak. :D -
#2225 Gratulálok! Egy ilyen posztert én is elfogadnék, hmmm.... -
#2224 Jó ez a webkártyás dolog az OTP-nél, OTP-direkttel feltöltöm, paypallal már mehet is, kb 2 mp múlva már küldte az igazolást a codemaster hogy mehet tovább a játék. Ráadásul átszámolva jóval olcsóbb így mint a gamecard->kb 2900 Ft/hó. -
#2223 Köszönjük szépen, nagynehezen az auto-szupport kiküldte a reset passwordot. -
#2222 Gyere msn-re vagy ts/ventrire, meglátjuk, h mit tehetünk. -
#2221 //Lemaradt és már nem tudtam szerkeszteni//
Olyan megoldás is jó volna, hogy törlik az accom és újrakreálom a cd-keyemmel. A karim úgy is csak 7-es volt és nem vagyok elájulva a huntertől. Kiábrándultam, hogy nincs petje. Vicc. + 12 rongy nagyobb érvágás, mint a kis karim ^^ -
#2220 Sziasztok!
Történt velem egy állati szánalmas baleset ^^ :omg:
Szóval újratettem a Windowst egyúttal a Lotro-t is. Hál istennek sikerült elfelejtenem az account nevem vagy ellopták, de kismillió acc és jelszópárost végigpróbáltam, de nem sikerült. Nyomtam egy resetet a honlapon, de nem küldik az e-mail címemre a levelet, se semmit.. //Gmail.com az e-mail kiszolgáló --> igen csak megbízható //
Valakinek van tippe mi a teendő?
Megtudom mondani a reg. kódot, nevet, mindent. valaki tud egy support e-mail címet ahol esetleg esély van rá, hogy segítenek is?
Előre is köszi,
Psyho -
Dr zero #2219 Sáska!
Azt a bankártyás dolgot nekem írtad?
Esetleg te eltudnád magyarázni priviben? -
#2218 En direkt nem az vagyok :D WoWban en Bladefist/Outland szerveren voltam/vagyok ... elotte meg FPSeztem ... es legutoljara Dark Agesben volt Timber nevu karakterem :D -
#2217 Gratulálok hozzá! :)
DB -
Lyan Kyj #2216 Egyszer már linkeltem egy képbeküldős versenyről, vége lett, és sikeresen nyertem egy ILYEN postert, hurrá!!
Sztem bánhatják sokan, hogy nem vettek részt, mert a legtöbb igencsak "érdekes" volt, de már mindegy. -
#2215 Ezt a guildnevet nem láttam még, habár az utóbbi 1-2 héten kevesebbet voltam. -
#2214 Mostmár ilyen is van :) ;) -
Chenko #2213 Vagyunk még mi is az Army Of Hardcore HUN :P -
#2212 nem véletlenül az Immortal Army-s Timber vagy? -
#2211 na még most sem működött már tiszta ideg vagyok , de azt mondta a csávó hoyg valószínúleg azért nem megy mert van most egy rendzsercsúszás náluk és még nem érzékeli a rendzser hoyg raktam pénzt a számlára és mivel ugye ez egy szűz kártya, amíg nincs rajta pénz addig nincs is érvényben , ezért nem tudok regisztrálni vele. próbálkozom egész nap, egyszer csak sikerül
Bocs az OFFért mindenkitől de kicsit kivagyok hogy fingom sincs mi van a karakteremmel -
#2210 A snowbournon 3 magyar klánról tudok. Van a 'Last Enclave of Hope', kb 80 (2 hete voltak kb 70en) fő, van a 'Harcosok Klubja', róluk nem tudok sokat, 1x beszéltem a vezetőjükkel, és van a 'Cruentus', amiben vagyok én, és komoly célokkal rendelkező guild (hűűűű:D).
A Leohba keres zsolty/szabu/valakimégleírjahkikazofficerek-et, a HKban nem tudom (ők azt mondták, inkább baráti társaság, mintsem nyitott guild), a cr-be meg ingame tinormi (ami most nem biztos, h megy, mer meg kell csinálnom még az előfizetést, nem tudom, h meddig tudok belépni még), vagy inkább pm itt, ha ez érdekel.
Btw, ha az érintetteknek jó, akkor miután elmentem a bankba/elintéztem a dolgom, akkor frissítem a faqot, és belerakom a guildeket/elérhetőséget. -
Lorienel #2209 Elég sokan vagyunk a Snowbourn szerveren, érdemes átjönni. Régebben indítottam karit a Bloodscalpon (még a 20szintet sem érte el..), szóval tudom mire gondolsz. A magyarközösség teljsen rendben van, nem fogsz agyatlan vérpistikékkel találkozni, és nem utálják a magyarokat. Az általam ismert klánok Last Enclave Of Hope, Cruentus, Harcosok Klubbja (bár ez egy baráti társaság amennyire én tudom). -
Lorienel #2208 Működni fog a webkártya. Én is azthasználom már évek óta, és eddig semmi gondom nem volt vele. -
vizoo #2207 Én még most is WoW-ozom, de gondolkodom másban is. Kiváncsi lennék erre, meg majd a Warhammer Online-re is (egyszer). Ha esetleg volna valakinek valami trial key-e feleslegben szívesen elfogadnám, hogy kipróbálhassam :) -
#2206 Sziasztok!
Snowbourn szerveren kb hany magyar van? Mi paran jatszunk az Eldar-on de egy raidre eleg csapat tuti nem lesz meg ... Szoval lehet atmennenk Snowbourn-ra. De remelem nem olyan a community mint a hires wowos Bloodscalp :D -
#2205 Igen tudom, pont ezért csináltattam OTP nél egy kifejezetten erre való WEBkártyát. Nagyon remélemhoyg csak azért dobta vissza mert nem volt rajta pénz. MOst próbálom mindjárt, perceken belül kiderül -
pedrobaa #2204 Hát pontos populációs adatokkal nem szolgálhatok, de vagyunk néhányan. A Snowbourn szerveren játszunk. Van jó pár magyar klán, kisebbek és nagyobbak is, de elég sokan nem magyar, vagy nem annak tűnő klánban nyomulnak :D
Mivel eléggé a játék elején vagyunk sok segítség jön mindenhonnan, a klán oldaláról is, de ha elakadsz egy nehezebb questben biztos találsz segítséget hozzá. Ez később gondolom változni fog, ahogy az emberek fejlődnek hiszen ki akar vesződni 20-30-as questekkel 50-es szinten :D
Én előtte wowoztam és nem mondom hogy nem igényelt megszokást a játék, de egy pár nap játék után ugyanolyan függő lettem :D -
#2203 Ha bank kártyával akarsz fizetni akkor mindenképpen dombornyomásos kártyát használj mert a simát csak itthon leher használni. -
Dili Doki #2202 és tényleg mint kiderült :D -
#2201 Doki nem játszok még a LoTRO-al de szerintem csak server karbantartás van :) -
Dili Doki #2200 Be akarok lépni de nincsenek serverek mi ez??? ÁÁÁÁ titkos öszeesküvés! -
vizoo #2199 Hali-gali. Mesélne nekem valaki tapasztalatokat? :)
Nagyon érdekelne a dolog. Mégis milyen. Elsősorban a gyakorlati tapasztalatok érdekelnek magyar szemszögből, és egy esetleges magyar populációs tájékoztatás :) Mennyien vannak kb. magyarok, milyen a közösség, mekkora a "Vér Istvánok" aránya. Előre is köszi :) -
#2198 Nem létezik nem fizetős megoldás, és nem léteznek tört szerverek sem, mint a wowban. (bár többet ér, ha nem játszik az ember, mintha tört szerveren vesződne) -
#2197 nem kell bankkártya hozzá, csak válaszd a paypal opciót, és hogy majd később fizetsz. -
Dr zero #2196 Sziasztok!!!
Létezik nem fizetős szerver???
Vagy meglehet oldani a fizetőst ne mfizetősre???
Légyszives segítsetek mert nagyon szertnék játszani csak nincs pénzem fizetni...
előre is köszönöm