10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• MrStokes
    Ne faraszd magad, aki fikazni jar egy topikba azt nyilvan nem fogod meggyozni.

@Szaruman: Kene mar az a jogosultsag, egeto a helyzet a szo szoros ertelmeben, van itt egy renitens, maglyara vele!!!
  • Scotty99
    Üdv!

Figyelj Crash, ha ennyire ratyi az egész, akkor mi a fenének vagy itt? Miért nem mész vissza szépen a wowos topicba, és osztod ott az észt a barátaidnak? Megy innen valaki, és írja be neked a wowos topicba, hogy mennyire ratyi egész nap reput farmolni? Nem veszed észre, hogy talán mindenki összetesi a kezét, és hálát ad az égnek, hogy legalább ingame nem kell a süketeléseidet olvasnia? Ha nem tetszik, el lehet menni. Legalábbi aki egy kis információért vagy esetleg segítségért látogat ide, ne azt kelljen "minden negyedik" hozzászólásban olvasnia, hogy Crashnek ez nem tetszik, Crashnek az nem tetszik, wow ebben jobb, wow abban jobb. Tudod, van élet a wowon kívül is, léteznek más MMO-k is. Csak azt nem értem, hogy azt az időt, amit eltöltesz itt a játék fikázásával, miért nem inkább a repu, vagy más dolgok farmolásával töltöd abban a nagyrabecsült wowban? Mindegy, inkább ne is válaszolj, úgyis vagy anyázás lesz a válasz, vagy a játék szidása...

Tiszteletem
  • NeBby
    Nyugi , lesz ez még jobb is a kiegekkel , most h ezt is viszik rendesen (mint a wowot) versenyképes vele , ezér lesz "háború", mivel így mindkét fél arra kényszerül, hogy a minőséget nyújtsa.
  • NeBby
    oké , thx
  • Szaruman
    Ua, amivel belépsz. Nem tudom, h át lehet-e írni, még nem próbáltam. De gondolom, h át lehet írni (pont azért, ha lenyúlják). Btw, arra ügyelj, h az _eredeti_ számlát is megkapd.
  • NeBby
    Jah hát erre gondoltam énis , de azér így mégis jobb mer 7000 et kér érte ,monnyuk még ott a postaköltség is...! Remélem nem basz át , de ha mégis akkor tom hollakik meg a nevét Amúgy csak ezt az accot(https://cogaccounts.codemasters.com/) nemlehet átírni vagy a másikat se (ha van 1általán másik) amivel belépsz ?
    thx a választ
  • Szaruman
    Nem fogom megkapni, mer b*sznak rá az egészre. Arra nem voltak képesek, h egy nyomorult választ küldjenek. De ha gondolod, írok nekik még1x.
  • Lyan Kyj
    kapd már meg a jogodat!!:D
  • Szaruman
    Ha valaki 'elhasználta' már a kulcsot, akkor csak úgy megy, h megadja a hozzáféréseket, átírod az email címet és a secret answeres dolgot. Minden egyéb esetben át tud b*szni.
  • NeBby
    Azzal lehet valamit kezdeni , ha valakitől megvennék 1 eredeti játékot , de ő már beregelt a key el? Azt az accot már nem lehet törölni és újat csinálni azzal a kulccsal? Vagy csak úgy lehet h megadja az accot és úgy nyomom?
    PLS válszt
    thx
  • Szaruman
    Figyelj öcsi. Dolog, h kirakod az iqdat a nevedben, nem baj. Csak kerüld el messziről a topikot. Amihez hülye vagy, ne ugass bele.
  • Crash88
    és hiába a szép grafika , táj , történet , questek , az csak egy kis részét képezik egy MMO-nak , na csak ennyit
  • Crash88
    néztem ujabb videokat ,Nazgul lol , komolyan mondom , h ugy elcseszték a gamet , h az hihetetlen , pont ezt a részét ....
    Merem állitani , h simán mehetne az ember 5 championnal meg 1 vmi healer féleséggel és szarrá nukeolnak bármit ,ez vicc ... milyen má , nevetséges 6 ütnek egy szerencsétlen mobot meleebe ..akárhány vidit megnézek ...ugylátom itt nem ismerik azt , h mi is a raid/party setup ... tök mind1 kik mennek instába ...LOL
    Ezeket a videokat még nézni is csunya , hát még játszani vele ...csak gondoltam szétnézek ,hátha van vmi értelmes is ...
    Na mind1 , magánvélemény de szerintem ezért se lesz annyira népszerü h akár a wow-ot v még gyengébbeket megszorongasson .
  • Lyan Kyj
    Nem-e?
  • Szaruman
    Snowbournon érdemes kezdeni. Van a Last enclave of hope, ott zsolty/szabu (a többieknek túl hosszú a neve, luta vagyok leírni:D), vagy van a Cruentus, ott friki/bemapo/sheky, ill erősen preferáljuk a ventri-használatot, szal legegyszerűbb, ha oda följössz (ha érdekel, elküldöm priviben).
  • TociG
    Úgy néz ki ma meglesz a gamma:) melyik szerveren érdemes kezdeni?:) van vmi nagyobb magyar guild ahova be lehet esetleg kerülni? Tud vki IG nicket mondani, hogy kit lehetne "zaklatni" ilyenekkel:D?

Előre is Köszi!

Sziasztok!
  • Lyan Kyj
    Egy full retail key mindenképp kell, az accountot csak akkor hagyja jóvá.
  • NeBby
    Úgy lehet vele jáccani h nincs meg eredetiben a game (csak letöltöttem) , de fizetném a havi 3k-t ??
  • DonnieBrasco
    Bármelyik, csak ki kell tanulni mindegyiket. Egyáltalán nem mindegy, mikor melyik skillt lövi el az ember, milyen buffot használ, milyen traiteket slotol, stb.... úgy lvl 20-ig bárkivel elszólózgat az ember, utána meg úgyis egyrészt partyzni érdemes, másrészt kitanulod a classra jellemző skilleket/taktikákat :)

DB
  • [Jakuza]
    Az ijaszok.
  • Blob
    Vágj bele, ha találsz egy jó csapatot a küldikhez nagyon hangulatos tud lenni, szinte beleérzed magadat a karaktered helyébe, jó nagyon jó :)
  • Crash88
    "Így van Lyan" ->>>>> nagy koczka
  • Lyan Kyj
    sztem itt nincs ilyen, a szólóquesteket bármelyik kaszt végigtolja, a fellowshipeseket meg csak nagy' ritkán tudod egyedül letolni(elejét nem számítva), szal ilyen téren tök mindegy, mit indítasz.
  • weky
    Így van Lyan, Weky ír valami szépet.

SWG és LOTRO között elég nagy a különbség, SWG-t 3 évig nyomtam. Igaz, az SWG-ben a kraft összetettebb volt és lehetett saját házad, player városok meg ott volt az űr is. LOTRO teljesen más univerzum és bár nem lehet saját házad és kraft is egyszerűbb (igaz, nem vagyok komoly krafter) mégis 100x jobban játszható és élvezhető mint a jelenlegi NGE-s SWG. Sajna az SWG-nek véleményen szerint annyi, soha nem lesz olyan mint NGE előtt. Közel két hónapnyi játék után csak jókat tudok mondani a LOTRO-ról, egy percig sem bántam meg hogy otthagytam a Galaxiest.
  • MrStokes
    Melyik a legjobban szolozhato class, kinek mi a velemenye?
  • TociG
    Próbálok, próbálok:P:) Sajnos anno csak 1 napra tudtam benézni:( Remélem lesz ez még így se!
    Nincs igazán sajnos nagyon olyan akitől tudnék kérni trialt. Tudtommal csak olyantól lehet aki már megvette. Avagy tévedek?:)
  • Lyan Kyj
    vegyes érzések? hát, én eddig még nem láttam indokolt(!) negatív kritikát:)
    Amúgy több SWG-s is van köztünk, Weky majd ír valami szépet:)

ettől függetlenül sztem próbálj szerválni egy trialt, jfs.
  • TociG
    Hát az a bajom, hogy én az SWG-vel kezdtem (Star Wars Galaxies) és az ott engem annyira megfogott, hogy azóta se találok olyat:(
    Sajnos ahogy kezdett a WoW tönkretették az SWG-t és azóta nem a régi. Nem találom azóta a helyem a galaxisban:), de talán ez a játék az lehetne.
    Egy dolog miatt kételkedek csak, hogy nagyon vegyes érzéseket olvasok több fórumon is.

(99%, hogy megveszem mondjuk:). Remélem fogok Veletek találkozni ott és jókat kalandozunk majd:P)
  • Kreeder44
    Csatlakozom Janus alias Alisha barátomhoz =) én is VAnguardozok jelenleg jójó mondjuk én még nem csalódtam benne mert nem volt sok időm játszani, de amiket hallottam jobb ha ilyen képek élnek majd bennem nem a szörnyűségek szval én félreteszem a VD-ot és ha 5. én nyit a mm akkor megrohamozom és megveszem a LoTRO-t ;) De persze ez a Te döntésed, h megveszed vagy sem... ;)
  • janus84
    Vanguard után felüdülés. Én spec buggal még nem találkoztam egyáltalán, nem "kresselt" a server, nincs agyonbonyolítva, lényegében olyan dolgokat alkalmaznak, amik más játékoknál már bevált. Guildwars-szerű sztorivonal instákban, WoW-hoz hasonlító játékmenet ötletesebb questekkel, és szvsz jobb fejlődési rendszerrel. Gyönyörű táj (nem adják vissza a screenshotok, és videók a grafikát, szerintem VG-t simán veri, pedig nem volt csúnyácska). Ha kicsit is szereted a LotR világát biztos tetszeni fog. Én függővé váltam, pedig nem szokásom, már barátnőm is játszik vele, ami megint nagy szó. Kezdem bánni, hogy nem néztem bele hamarabb, lifetime-ra érdemes játék.
  • TociG
    Hát nem tudom... félek beleugrani. Vanguardot is megpróbáltam, de pénzkidobás volt. Egyszerűen nem lehet vele játszani... Gyűrűk Ura online nagyon érdekel, de félek most beleugrani.
    Ha esetleg van vkinek trial-ja és nagyon nem kell neki én elkérném. Tudom bunkóság talán ilyet kérni, de próba cseresznye:)

Amúgy köszönöm a válaszokat még1x:)
  • Lyan Kyj
    Pont az az MP lényege, h lvl10től már SZÖRNYKÉNT is harcolhatsz...

a szörnyekkel lvl50es jó karival lehet összecsapni, ez a lényege MPnek. Szal majd ha már több 50es rohangál (azért már most is igen szép számmal játszák), akkor mindennapos lesz, mikor 40 ember/elf/hobbit/törp megrohamozza a sarki ork kocsmát...izé, tornyot.

Ja, és Uruk-hai is van.. szal semmit nem hagytak ki.
  • maniac001
    Ez a pvp dolog foglalkoztat engem is...
    Erről a monszta dologról hallottam hogy poén meg minden, de olyan, hogy a jók összecsapnak szauron vagy szarumán PLAYER által irányított seregével... Ez abszolut nincs benne?
    Ezt kár volt kihagyni (Ally-Horda ellentét pl.)

Így tehát Uruk-hai harcost sem lehet indítani karakterként..Ejh hát ez kihagyott ziccer....
  • Lyan Kyj
    1 hsszel lejjebb írta PTW, h nincsenek házak.
  • TociG
    Köszönöm a válaszokat:)))

Annyi lenne még a kérdésem, hogy házakat lehet lerakni úgymond? vagy mint eq2-ben instaszerűen lehet valamiféle otthonod?
    Kunyerálni trialt nem lehet valakitől?:DDDD
  • PTW
    Így érthető ha nem játszottál még vele. Igen WOW-hoz képest lehet hoyg összetett de EQ2-höz képest meg olyan egyszerű mint a bot (ez persze nem baj nem negatívumként mondom). Mondjuk én örültem volna ha valahol a kettő között lenne a LOTR kraft, igaz, hoyg ez a játék teljesen más ebből a szempontbó, nincsenek házak amiket bútorozni kéne stb.. de egy kicsit összetetteb és nagyobb volumenű rendszernek jobban örültem volna.
  • Chrystopher
    nem játszottam még az Everquestel. Azért írom összetettnek, bányászhatod a bányákat, vághatod a fát, stb.. aztán a fát megkell munkálni, majd a tailorral a megmunkált fát átdolgozni és kapott anyagot lehet felhasználni.. Szóval nem úgy van, hogy szedek kis coppert, egy kis fát, Make gomb és had szóljon, mint a WoW-ban. (kivéve persze az engineer részt)
  • PTW
    heheh vicces amit a kraftról írsz :) összetettnek azért távolról sem mondanám. persze élvezhető és jó, de lényegében teljesen egyszerű, amít írsz a kraftról az leginkább az Everquest 2-re jellemző.
  • Chrystopher
    Szia!

Na akkor szépen sorban!
    -Milyen ez a a játék? --> Hát eléggé baromira relatíve a kérdés. Ízlés kérdése. Jómagamnak nagyon tetszik. Csodálatos táj, hatalmas terep, sok insta, hihetetlen kidolgozottság és részletesség.
    -Élvezhető? --> Mi az hogy?! 16/24 órákat lehet elötte ülni, ha koczka vagy és időd/családod engedi...
    -Van benne jövőkép? --> Hajjaj. Vannak insták(kicsik, nagyok), sok party quest, küldetés, folyamatosan fejlesztik. Megjelenés után egy hónapra ki is jött az első patch(amiben volt +insta, küldi..). Nyilván lesz több is.. effektíve nem lehet vele betellni.
    -Lekötheti az embert hosszab ideig? -->Élvezhető részben válaszoltam. Nagyon le tud kötni.
    -PvP tényleg nincs benne semmilyen szinten? --> Ez f@szság a köbön. Van benne Duel//Spar néven//, mint a WoW-ban és van benne amolyan PvMP(Player vs. MonsterPlayer). Ez egy elég összetett dolog. LvL10+-on lehet kipróbálni. Engem annyira még nem izgat, de állítólag nagyon jó. Én mindig is PvE orientált voltam. PvP kell kimegyek a Széna Térre bankot rabolni :D
    -Craftról --> Nagyon összetett. Sok-sok szakma van. Lényegesen több, mint a WoW-ban. ISZONYATOSAN ki van dolgozva. Bányászatkor a mining pick nem csak jár a kezedben, mint a robotnak, hanem suhint, odabax és HULLIK A TÖRMELÉK(:D). Varrásnál nem csak csomózod az ujjaidat a levegőben. Felállít a karid egy szövő táblát és a tűvel megvarrja a ruhát. Többit el tudod képzelni..(favágás, stb..).. Nagy hangsúly van a craftingoláson.

Remélem bőven kitértem mindenre. ;)
  • TociG
    Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek milyen ez a játék?? Élvezhető? Van benne jövőkép? Lekötheti az embert hosszabb ideig? pvp tényleg nincsen benne semmilyen szinten? a craftról tudna vki pár szót mondani aki tapasztalta is már milyen?

köszönöm!

Sziasztok!