10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#2440 WoW 94 % ?
Szerintem a 12. helyen szerenykedik a maga 8.0 pontjaval. :P
Questek ? Na igen a WoWnal annyira szanalmas a quest rendszer, hogy kimerul a hozz 4 db kigyouborkat a vetemenyesbol, de elotte dugd fel magadnak.
De legalabb craftolhatsz a mezon, biztos a fuszalakbol fonod a pancelodat. LOL
-
maniac001 #2439 Ok, köszi. Ha ma megrendelem, csak holnapra hozzák ki. Nehéz nap lesz :) -
Lyan Kyj #2438 btw, kisebb lázongás tört ki a fórumokon, miután kiderült, h a raidinsta lvl30+ lesz:D Kíváncsi vagyok emelnek-e a monszták szintjén, avagy meghagyják így. -
Lyan Kyj #2437 a 'her'-t használják akkor is, ha az alany Neme nem egyértelmű, illetve ha a Nem a mondandó szempontjából irreleváns.
Egyedül törpből nem lehet női karaktert (hogy nézne ki szakállasan?:D) -
maniac001 #2436 Gondolom minden fajból lehet fárfi és női karaktert is indítani. Csak azért kérdezem, mert a LotRO euro site-on a hunterről általánosan nőként ír (her). Remélem lehet elf hunterem aki férfi karakter :) -
maniac001 #2435 Hát én idegenkedem a hobbitoktól. Elf hunter FTW :) -
maniac001 #2434 kedves moderátorok. Valaki nem bannolná ki ezt a kis 11 éves majom Crash88-at végre? Már a wow fórumban is utálják. Legyen már ez egy normális emberek által látogatott fórum.
Crash88: Nagyon szépen kérlek, húzz el innen de nagyon gyorsan, és ne is gyere vissza, mert lassan fogy a türelem, és legközelebb olyan stílusban szólok hozzád, hogy kiesik a kezedből a G.I. Joe világos?!? Retard barom! -
#2433 Pedig a hobbit champion lenne az igazi, de sajnos hobbitocka nem lehet berzenkedo vandal-allat. :S -
maniac001 #2431 Eldobom az agyam...
Na ha el lehet tárolni, akkor lesz igazán nagy móka. Hát van a fejlesztőknek érzéke a hangulatteremtéshez. GZ nekik. -
#2430 Olyan szempontból igen, de nekem eszembe nem jutott volna, pedig 7 évig zongoráztam így-úgy:) -
#2429 hát figyelj ha azt nézed, hogy ittis mind a két kezeddel kell teljesen függetlenül "gombokat" nyomogatnod, akkor leginkább arra hasonlít. legalábbis sokkal jobban mint gitárra -
#2428 Hát... zongora kicsit már, 'próbáltam' régen:) Nem tudnám hasonlítani semmihez. -
#2427 nekem, pedig gitáros volnék vagy mi, nagyon nehéz játszani ingame.. mondjuk szerintem inkább hasonlít zongorázáshoz, így szerintem azokank megy ez igazán jól akik abban otthonosabban mozognak vagy olyan beállítottságuak hogy könnyen függetleníteni tudják a kezeiket. erre a zenei felturbózásra azért nagyon kiváncsi vagyok; kitartott hangok, ütőshangszerek stb... -
Lyan Kyj #2426 előveszed a hangszert, /music vagy shortcutra kattint, aztán mehet:
3*8 hangot lehet gombokra definiálni (defaultban: 1-8, + ctrl/shift lenyom az oktávváltáshoz), lenyomod, lejátsza, gyak. live music.
Peccs után viszont már ellehet tárolni is a lejátszott darabokat, illetve külső fájlokat (előre meggkomponált) is belehet illeszteni játékba. Az már más kérdés, hogy ez jót tesz-e az improvizőr zenészeknek, hisz így akárki tud játszani akármit - persze nem muszáj)
Bővebb infó: ITT (egyéb leírásokat is találsz a játékról a bal oldali menüben) -
maniac001 #2425 Egyébként hogy kell ezt a zenélést elképzelni? Előre definiált motívumok vanak, vagy ingame lehet "komponálni", elmenteni és szintén ingame lejátszani amikor akarom? -
maniac001 #2424 Mi ez a nóta? valahogy olyan ismerős nekem... -
maniac001 #2423 Na jó, a koncertek szünetében felcsendülhet 1-2 szimfónia :) -
#2422 Én inkább Beethovent meg Mozartot tolnék:) -
maniac001 #2421 Ez komoly, hogy lehet így zenélni? Láttam videokat erről, de azt hittem fake. Hát ez valami eszméletlen. na akkor remélem valakikkel csinálunk egy bandát, és Korn meg System of a Down-t nyomunk a népnek unplugged :))
Hohó...elf hunter? Ez más megvilágításba helyezi a dolgokat... -
Lyan Kyj #2420 elf hunter vok:)
Más:
Legújabb kedvencem:
KATT
De majd jön a peccs, és Aishával megalakítjuk az együttest:) -
maniac001 #2419 Ez igaz. Ezt fogom tenni. De a pet miatt a LM előnyben van :) -
maniac001 #2418 OMG alig várom már. Ami biztos, hogy hobbitot nem indítok :)
Vagy human, vagy elf. De hunter nem lehet csak human meg hobbit ahogy hallottam. -
Lyan Kyj #2417 azt írták, h a peccset követően kapjuk meg. (kérdés, mikor lesz peccs, talán a holnapi maintenance alkalmával megkapjuk)
Maniac, sztem indíts mind3at, játszál velük mondjuk 15ig, aztán eldöntöd, melyiket húzd tovább.
-
#2416 Ha pvpzni szeretnél sokat, akkor a championt nem ajánlom, oda hunter az igazi (LM a kettő között talán). Loremaster kezdésnek... lehet, h kicsit nehéznek találod majd, a light armor és kevés HP miatt. Champ amúgy egy igazi állat (nem véletlenül vagyok én is az).
Hunterrel sem nehéz haladni, és élvezetes is (mondjuk mind3-al az). -
maniac001 #2415 Engem nagyon érdekel a LotrO, így (Crash barátunkat követve) néztem gameplay videokat. Hát ez valami eszméletlen. Crash nem akarlak megbántani, de neked mi nem tetszett? Ahogy csapatban (insta gondolom) harcolnak, ventrin kiabálnak hogy mi a pálya, heal me, figyelj erre-arra... Valami isteni a hangulata. Szóval holnap én is megrendelem. Alig várom már... A Snowburn szerveren indítom a karaktert sokatok tanácsára, remélem lesz segítségem ott az elején. Csak azt nem tudom mit indítsak. A Loremaster, hunter vgy champion szimpatikus az eddigi infókból. A loremaster a pet miatt, a hunter mert a wowban is az voltam :), a champion meg mert imba lehet ahogy elől üt-vág. Nem döntöttem még, de valamelyik a három közül. -
#2414 Vote 4 Szaruman!
Szaruman 4 president! :D -
#2413 Bocsánat, beígért... -
#2412 Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki, hogy a szerverállások miatt begért +4 napot mikor kapjuk meg?
Vagy már megvolt, csak én nem vettem észre? :) -
#2411 Én nem értem, hogy egyáltalán, minek reagáltok rá...?! Teljesen felesleges, ha magával beszélget, egyszer majd megunja és elhúz. -
#2410 Akkor javaslom neked megnezni a www.mmorpg.com oldalt.
Highest Ranked MMORPGs
1. Lord of the Rings Online 8.4 ponttal. -
janus84 #2409 Fiuk-lányok! Küldjek Crash-nek egy trialt?
Ki szeretné? -
Lorienel #2408 Crash miért pont a legutóbbi toplistát hozod fel példaképpen?? Mert éppen most a wow ot van az első helyen? És előző hetekben? Ja és mmorpg.com-on megjelenése óta a LOTRO a legnépszerűbb MMO. De inkább nézzél még sok-sok videot a LOTRO-ról, mert abból minden tiszta lesz számodra. Tudom, hosszú könyv a Gyűrűk Ura, (meg a kérdés eleve felesleges) de olvastad te valamikor? Mert talán akkor jobban megértenéd, hogy a LOTRO miért olyan amilyen. És nem jönnél a hülyeségeiddel. De kezdem azt érezni, hogy rád kár az időt pocsékolni. Erősen korlátolt vagy. Hány éves vagy egyébként. 10 vagy már? Mert kb. annyi lehetsz hozzászólásaid alapján. Ha több lennél, akkor meg sajnálom a családod.. -
janus84 #2407 Támogatom! -
#2406 Mint az előttem szólók, én is támogatom. -
Crash88 #2405 Engem támogassatok :) én leszek itt a góré fiaim :D
YEAHHHHH
da hun próóóó :) a mester :P a góré !!!! -
#2404 énis -
Lyan Kyj #2403 én támogatom:) -
#2402 A formaság kedvéért fölteszem megint a kérdést: ki támogatja, h házigazda legyek?:) -
#2401 Te nagyon korlatolt ember vagy. En is Wowzok, de nem vagyok ilyen korlatolt, attol meg mas is lehet jo. -
#2398 Írtam PMet, kíváncsi vagyok, h legalább válasz lesz-e.