10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Kheled
    Én úgy tudom sajnos nem lehet. Ki kell üríteni a házat, ha más karakterrel raktál be dolgokat, azok mind visszamennek az eredeti gazdájukhoz. Eladod és maximum megveszed a másik karakterrel.
    Ha egy guildházról van szó, akkor az aktuális leaderé a klánház, a leaderséget át lehet passzolni valakire, majd vissza.
  • Dunadan11
    Sziasztok
    Az lenne a kérdésem, hogy ha a fö karakteremmel van 1 házam, és a karaktert törölni szeretném, akkor a házat át tudom valahogy menteni, valamelyik másik karimhoz?
  • Pares
    Oké, köszi.
  • Kheled
    Ha egy konkrét személynek szeretnéd odaadni, akkor ellehet küldeni mailbe vagy odamész hozzá, rákattintasz a karakterére és ott lesz a TRADE felirat. Ha csak szimplán eladni szeretnéd akkor érdemes AH-ba berakni.
  • Pares
    Lenne egy kérdésem. Hol tudom a Hunteremmel szerzett fát odaadni olyannak, aki fegyvert csinál nekem belőle? Vagy hogy lehet ezt megbeszélni. Vagy tegyem be az aukciós házba?
  • Leri927
    Gratz! :)
  • bunny
    Kész a burg.
    http://lotro.bunny.hu/class_burglar.html
  • bunny
    This is the beginning of a beautiful friendship.
  • Pares
    Felvettelek. Játékbeli karakter nevem Ygni.
  • TheGrinder
    Csináltam egy karaktert, Balq a nevem, vegyél fel majd.
  • Pares
    "A magyarok a(z) [EN] Snowbourn szerveren vannak"

Remélem is... :)
  • TheGrinder
    Én is a napokban fogom elkezdeni, a tutorialt vittem ki eddig, csak nem mind1, hogy melyik szerveren csinálsz karaktert, én mindenképpen olyan szerveren szeretnék ahol sokan vannak fennt + sok magyar.
  • Pares
    Sziasztok! Most töltöm a játékot, végre elhatároztam, hogy kipróbálom, ha gondoljátok, vegyetek fel barátnak, felhasználónevem: Ygnitor.
  • Leri927
    Csak megjegyezném hogy a bannerban lévő "Hivatalos F.A.Q. (angol)" link nem működik mivel a lotro-urope már elég rég megszűnt...

Ha vki tudja javítsa majd ki legyen szíves.
  • Kheled
    van szerver meg fórum is, hogy mitörtént senki se tudja
  • Kheled
    De legalább szólhattak volna előre, mindig mindent az utolsó pillanatra hagynak.
  • dave9004
    vmi orbitális lag volt már tegnap is. mára meg leállt minden. serverek, honlap, minden.
  • Trucker39
    Nekem sem megy tovább. Nem emlékszem rá, hogy írtak volna mai napra karbantartást.
  • Kheled
    nekem már a launchernél is leáll:S
  • dave9004
    de jó hogy nincs lotro....
    Pont amikor csak délután melozok, akkor elveszik tőlem ezt is :(
  • bunny
    Jaja, lehet de úgy traitelve LM-t nem nagyon látsz - azt mondják azok a LM-ek akik járnak instába és raid-be :)
  • bunny
    Elég lesz valami apróbb lotro-s relikvia is :)
  • Trucker39
    Nagy köszönet érte. Rendszeresen olvasom és sokat tanulok az oldaladról. Kellene már neked adni egy tiszteletbeli gyűrűt, a rengeteg információért, amit összegyűjtesz és ékes, magyar nyelven megosztasz velünk.
    Csak Mordor-ba ne menj be a gyűrűvel.
  • dave9004
    van egy 75-ig vitt, de instázni nem instázott LM-em Landrovalon. elolvasom a LM-ed aztán ha van vmi akkor szólok.
    (egyelőre csak annyi, hogy lehet harcban is idézni petet :)
  • bunny
    Csak egy délelőttöt bétáztam. Nem jutottam el Rohanig, voltam olyan balga hogy új acc vagy mit választottam így egyrészt csak free accountot adott (bár prémium vagyok) másrészt nulláról indultam, semmi lópont nem volt meg. Próbáltam átlovagolni enedből (oda találtam térképet) galtrevbe először, de egy térkép bug nem engedett tovább, úgyhogy ráhagytam. Majd ha lesz rendes bete event nekifutok újra.

Más. Confused és Ata segítségével elkészült a Lore-master leírás. CC és debuff skillek mellett lista a petek csapat hatásáról, sőt a végén egy kis CC és debuff tanfolyam is található, mindenkinek javaslom az elolvasását, igazán tanulságos olvasmány.
    http://lotro.bunny.hu/class_lore_master.html
  • Burgernemham
    Elnézést. Jót linkeltél, én néztem el. Akkor sajnos ez így alakult.
  • Kheled
    Elvileg a héten jön egy újabb build, sok mindent beraknak majd, pl a végleges Argonath kinézetet, az új armor setek statjait és végre elhelyezik az npcket a városokba,mert most egyhelyen tömörülnek:) Rohant megnézted te is? Hogy tetszett?
  • bunny
    Délelőtt benéztem a beta serverre, egyenlőre nincs fent 85-ös content fixen (a hétvégi tesztről meg lemaradtam), amit láttam hogy 16 lesz a virtue max szintje, természetesen lesz új kraft szint (eastemnet) új alapanyagokkal és nyilván az új guild szintet se ússzuk meg. Ja és 15silver 60copperért lehet venni Worn Elder Kinget :D
  • Burgernemham
    Köszi a választ, de sajnos nem erre gondoltam, nekem a Codemasters(nél) maradt. És ott is fog, ahogy utánanéztem.
    A ház megéri, bőven fenn tudod tartani. Sőt, szépen be is rendezheted.
  • HunAnFionn
    Még egy kérdés:
    Megéri házat fenntartani?
  • HunAnFionn
    Íme:

http://support.turbine.com/link/portal/24001/24001/Article/24/LOTRO-World-Character-Transfer-FAQs
  • Burgernemham
    Szevasztok! Lemaradtam a karakterátvitelről (Codemasters) , nem tudjátok, nincsen valami mód arra, hogy megoldhatóvá válna utólag ez a probléma; nyilván nem egyedül vagyok, jártam így. Egy nagy Warden és RK maradt ott, marha sok érték társaságában. Nem igen kezdenék így újat, sok idő volt ezekben a karakterekben és magában a játékban. Ja és pénz. Warden nélkül én nem játszanék, de azért, hogy most újra vennem kellene, és elölről, azt azért mégsem.
  • Kheled
    Ingyenesen játszható, de ilyen esetbe rengeteg korlátba ütközöl. 1x mindenképp érdemes rá befizetni szerintem.

• cRusa1deR
    Ingyenes a játék? Mert ha igen kedvet kaptam hozzá és szívesen kipróbálnám.
  • dave9004
    ismerek ott 2 magyart Goldwig és Elhalrond próbálj velük beszélni :)
  • foxxi
    vagy beírod hogy /joinchannel globalooc ; vagy globallff , és egyből társaságban is érezheted magad
  • HunAnFionn
    Szerintem sok magyar van a Snowbourn-on, tegnap én is láttam egyet-kettőt, plusz a magyar csatornán is voltak vagy ötvenen. Valószínűleg azért nem találkoztál velük, mert ők rég elhagyták a kezdőzónákat és valahol a keleti végeken csépelik az orkokat. Talán ahol lehet szakmázni, széfet kezelni vagy adni-venni pl. Breeben, Thorin csarnokában vagy Michel Delvingben találkozhatsz velük.
  • Trucker39
    10 perc alatt véleményt formálni egy szerverről... hát te tudod. Tegnap kezdtem el délután egy új karit (Snowbourn) , tele volt a kezdőhely új indulókkal. Magyar játékosok legnagyobb részt ezen a szerveren vannak. Ha még nagyon az elején vagy érdemesebb inkább az ezen a szerveren lévő karaktereddel játszani.
  • TheGrinder
    Most kezdtem el játszani, mostanában elég sok mmo-t kipróbáltam és messze ez néz ki a legjobban. Landroval szerveren vagyok most, igaz még csak a tutorialt csináltam meg, és az érdekelne, hogy ott van-e magyar guild? Snowbournon próbáltam, de 10 perc alatt senkivel sem találkoztam a kezdő helyen, Landroval-on pedig fél perc alatt 2-en is kezdtek új karaktert, és fórumon is élőbb ez a szerver.
  • HunAnFionn
    Köszönöm a válaszokat!

Kissé megkavart az egyik lotro-cikk a mesterségekről.
    ( http://caerfinon.wordpress.com/2012/02/26/the-magnificent-seven-of-lotro-crafting/ )
    De másodszorra elolvasva látom, hogy nem úszom meg tápolást. Igazából nincs is vele bajom, szeretek a kariaimmal questelni, viszont jó sokáig el fog tartani míg felhúzok akár egyet is max. szintig. Sebaj, végül is ez türelem játék.
    Azt még meg szeretném kérdezni, hogy szerintetek milyen szint felett érdemes klánt keresni? Egyelőre még elvagyok az újdonságokkal és a solo questekkel, de előbb-utóbb nekem is szükségem lesz társakra a fellowship questekhez. S amúgy mik a tapasztalatok a magyar klánokkal kapcsolatban? Aktivitás, segítőkészség, lélekszám, hangulat, követelmények, stb. tekintetében? A lotro.hun elolvastam pár klán bemutatkozóját de azok csak általánosságokat fogalmaznak meg a klánbeli élettel kapcsolatban. Esetleg valaki tudna is ajánlani egy zöldfülű-barát klánt?