The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rövid kérdés(Lotro MMODB-n nem találtam választ): hogyan szerezhetek Plank of Treated Rowan-t, ami a legalapvetõbb facuccokhoz kell?Árulja ezt mob valahol?
ööööö...

59en mit kerestél te a FOS-ban (foundation of stone)? 58 on lehet menni lórienbe, utána mirkwood 60tól 65 ig, utána meg isengard..

de ha ilyen extranehéz régiókban erõlködsz akkor nem csoda h lassan haladsz

UI.: én is lejártam oda marháskodni, de ha gyorsan akarsz szintet lépni akk sztem felejtsd el az ilyen helyeket (minden tele elitekkel meg namelessel.. stb.)
- nekem ezt (guild) kinben máshogy mondták, Isengard elõtt VIP volt de utána már nem és fizetnie kellett, hogy tovább fejlõdhessen

- 60-as karimmal szeptemberre se érem el a 75-öt, nem tartom magam pr0 játékosnak de teljesen bénának se. Championnal Móriába Rivendelles (kék) cuccal mentem ahol 50-en szenvedés, 51-en már esélyes a mobok ölése. 59-en megpróbáltam Foundations of Stone-be menni de nem értem el addig, nekem túl erõsek a mobok. Móriában ahol tudok haladni ott 44XP-t kapok, questért meg kemény 3k-5k XP-t. Napi 1-2 óra játékidõvel a fejlõdés így esélytelen (nézelõdni jó, már ahol látni valamit). Következõ kiegészítõ (Rohan) már gondolat szintjén is reménytelen, ennél csak kevesebb idõm lesz

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Hát a kiegek a VIP-nek se ingyenes, hivatalosan az lenne, de ügyesen megcsinálták ilyen esetekre, szóval minden más terület ingyenes kivéve Mória,Mirkwood,Isengard meg most Rohan, ezért voltam felháborodva múltkor, hogy ugye évente maximum 1 terület van ami VIP-eseknek valóba ingyenes

Ja amugy a quest packek igyen vannak VIP-ek nek (valszeg ez is), szal aki vip és megveszi az vett 2 mounted combat trait ágat meg õõ hát sok cosmeticet, titulust...

Csak elfelejtették kiírni rá h a tartalom VIPnek free kivéve 1-2 apróságot ami kijön a havi tp-bõl
amugy meg nincs semmelyik fórum zárolva legalábbis most, kivéve a daily troll (alatta eggyel nyílt új topic weekly troll címen XD)
Hát most ami az újítás az az új fény effektek, illetve a fûtaposás ami elvileg mindenhol lesz és nem csak Rohannál, bár ez is olyan dolog ami nem a kiegészítõben van, hanem ugymond alap, szal ha nemveszed meg a kiegeket akkor is láthatod ezeket a dolgokat. Ez a legendary +10szint,nos ez is ugymond ingyen van, mert Rohanon kivül is fejlõdhet a fegyvered +10szintet, de meglátjuk mi lesz, tuti van valami ha ilyen nyugodtak.

Hát ha ténylleg végre rendesenbelenyúlnak ilyen régi és macerásan jacítható hibákba akk nem is sajnálom majd tõlük a kiegre a pénzt... remélem így lesz és nem porhintés az egész.
Sõt már 2 is XD

Terveznek vmi engine rewampot tekintve ha a látótávolság (mob-okat tekintve) kb50/60m és ez már szerintük is ciki lenne a rohani síkságokon.
Háát jó kérdés... lehet arcoskodni csak az a baj h a pénztárcánk nálunk van. Ergó sanszos h a playerekkel szemben õk húzzák majd a rövidebbet.

Más nemrég jött ki még 1 interjú gondolom aayla is látta már, abban említik h a legend item max szint nagyobb lesz mint lvl70->több legend pont

Meg keveésbé volt felelõtlen megnyilatkozás, tehát kicsit próbálják nyugtatni a kedélyeket.
Hát már most balhék vannak ,elég sok játékos abbahagyta a játékot, és amik direkt ezekrõl a dolgokról szóltak hogy "abbahagyom" , "túl drága Rohan", nos ezeket a topicokat bezárták. Nemtudom mi lesz, most vagy titkolnak valamit és majd meglepõdünk a végén, vagy szimplán úgygondolják amit korábban is mondtak " Tökmindegy, hogy mit adnak ki és mennyiért, a játékosok megveszik mert hogy Gyûrûk Ura",

Hát ha egyszer is voltál vip akkor az összes bag ingyen van (még .. a 6ik at venni kellmajd)
A craft guildeke repu szintet csakakkor tudnak lépni ha vip vagy vagy ha megvetted õket (viszont akkor utána bármilyen elkövetkezõ szint meglépéséhez pl t8 guild, nem kell már semmit betenned)

Szal ha vip vagy akk nem probléma és egyébként sem a guild a fõ gond szerencsére. ami sok tp az a cosmetic ló pl XD ilyen 2K tp körül vannak.

Ja és a shared storage 995tp (mondjuke ez nem meglepõ hiszen régen is venni kellett ha emlékszel akkor még adventurers pack néven futott)

Amugy jó kérdés h VIP-nek ven e értelme megveni a kieget.. mivel gyakorlatilag egy quest packet kap a többi cucc ingyen van (mounted combat, szintlimit, bok t8 craft stb.)
így insták nélkül eléggé erõsen megkérdõjelezhetõ... bár lehet h ez jó is a lifetimereknek... anyi tp meg ugyis össejön nekik amibeaz insták fájnak szal gyak ingyen kieg XD

ETTÕL FÜGGETLENÜL TARTOM H A KIEG MIATT BALHÉ LESSZ
Szaruman
Alapvetõen azokkal a cuccokal van gondom, amik a kényelmet szolgálnák. Bag, questek, insta travel, etc. Elméletileg még a craft húzásáért is fizetni kell... És ahogy nézem, ezek NAGYON sokba jönnek ki... Ezek nélkül meg eléggé korlátozott a játék.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Blob
"A preordernélki volt írva h tartalmazza a kieg az idén késöbb megjelenõ instákat (mint rise of isengard kiegben),aztán mikor márberendelték páran kiírják h bocs nem lesz benne."
Ez alap, nem azért vettem meg elõre sõtt a gyûjtõi változatot, hogy lvl 85 lehessek, azért nem adok ki pénzt szemét.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Momentán áll a bál...

Nézz körül a fórumokon, nagyon elszálltak az új "kieg" kapcsán. Kicsit úgy érzi néhaaz ember mintha ezzel a kieggel be akarnák fejezni a game-t... mert ha ezt a mentalitást fojtatják az erõsen apasztani fogja a player létszámot.

Pl.:
A preordernélki volt írva h tartalmazza a kieg az idén késöbb megjelenõ instákat (mint rise of isengard kiegben),aztán mikor márberendelték páran kiírják h bocs nem lesz benne.

Interjúban a turbine egyikvezetõje közlih nemérdeklih mivan a fórumokon rajongói weblapokon ... stb. mert a játékosok ígyis-úgyis megveszik majd.
(Most vagy csõdbe akarja vinni vagy erõs bocsánatkérések lesznek az ilyen ügyek után)
Többe mint amikor havidíjas volt. Fõleg IDÕ/HASZON arányban.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Szaruman
Nézegettem a játékot, illetve a fizetési opciókat (mivel steamen elérhetõ lett).
Érdemes bele/újra kezdeni? Ahogy nézem, mindenért fizetni kell, elég komoly pénzeket... Ha az ember egy normális karit akar húzni, akkor az mennyibe fáj?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Max szint lvl 85
T8 craft szint (nyilván emiatt egy szinttelnõ a maximáliscraft repu szint is)
A karakterek szintje lvl85 lesz a Rohan kiegben.

- karaktereknél (lvl75) meg guildnek is emelnek szintet vagy azok maradnak a rohani kiegészítõben?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ba nnost lestem megint a communit be és hát somorú... mi az h fogja és kiítja h bocs már nem része a kiegnekaz insta pack :/ értem én h az EULA megegedi... de ebbõl pofára esés lesz.

Kieget meg gõzerõvel várom... azér sztem hülyeség volt enyire elõre berendelni... le lesz az még árazve sept 5ig, nagyon is XD

Azért ilyet ondani a turbine vezetõségének h nem számít h mi a playerek vélemény mert ugy is megveszik... hát érdekes dolgok elébe nézünk.. az eve online esetében már volt ilyesmi ha jól emlékszem.
Nemrég feltették ezt a Hobbitos kérdést egy interjúba, újra leszögezték, hogy nem készítenek "Hobbitos" területeket egyenlõre. Igazából a tavalyi felhozatallal semmi bajom nemvolt, énse vagyok nagy instás, leginkább csak az a bajom, hogy Rohant ugye nemrég fizettük ki, viszont újra fizetni kell MINDENKInek a rá pár hónapra érkezõ updatere. Viszont érdemes gyûjteni a TP-t, mert ilyen helyzetekbe ezeket meglehet venni én sokszor elköltöttem vmire ami jónak tûnt,de csak átmeneti szórakozást nyújtott, pl vettem outfitet, amit hordtam 1-2 napig,aztán lecseréltem😊. Most spórolok. Viszont ebbe a Rohan kiegben, ugy mond highend tartalom közé tartozik egy Snowbourn falu felépítése! ez érdekesnek hangzik, pár MMO-ba volt hasonló, kiváncsi vagyok itt mennyire lesz másabb.

Gyak azt tervezik bõvítmény ügyileg mint isengarddal... csak most a lovas combat os dolog van ugymond draigoch helyett és ami eddig kiszivárgott az alapján én jobban örülök neki mint egy új instncenak. majd utána jönnnek kicsit késõbb azh insták (mint a mostani foundry/ isnagard 3fõsök too raid), aztán free update aztán vmi nagyobb de fizetõs (mint great river) aztán megint free.. ujtána meg új kieg (sztem a hobbit ban bemuitatott terültek lesznek )
Biztos lesz ingyenes update is, ami sztem most majd Fangorn lesz, mint terület. Viszont utánna már el is érkeztünk Nyugat-Rohanhoz

Ez azért sztem erõs túlzás.. évközi update lesz (mint a mostani great river fizetõs ... szinte kb. ,mirkwood / enedwaith méretû content) fizetõs.

Ami a crystal of remembranceot illetvi az sztem meg olyan lesz mint a true setting of continuance... eleinte azt is csak storeban lehetett szedni (wardennek az az ideális cucc tankoláshoz) aztán csak betették a meldinghez... gondolom ez nyilván bekerül skirmish campbe. fõleg h már most megy miatta a hiszti a fórumokon.
igen, közbe átgondoltam én is, fõleg, hogy már ugye befizettem a legendaryt, hülyeség lenne úgy eladni,hogy még nem is láttam azt, amiért fizettem. Mindenesetre bántó, hogy egyre kevesebb ingyenes update van. Illetve, hogy minden ugymond jó és hasznos dolgot beraknak Store-ba.:S

Aayla sztem ne add el... uj kieg elõtt mindig a csapból is az szokott folyni (fórumokat tekintve) h jajj majd milyen rossz lesz, ha kijött, utána dönts, a bétát várd meg mindenképpen sztem. Ha lifetime vagy akk fõleg.
- köszönöm

én eladom az accountomat amig még lehet

Igen, egyszerre kell a kosárban lenni megadott értékû csomagnak, és abból kapod a kedvezményt.

- én ezt a mától érvényes 'akciót' nem értem tisztán, egyben kell költeni 1000/2000/2500 TP-t, hogy a megadott kódot beírva kapjon az ember kedvezményt, vagy ez hogyan megy? (2 karakterslot vételén gondolkodok ami együtt túllépné az 1000TP-t és akkor abból kapnék 10% (100TP) kedvezményt ... vagy nem)

dave9004
akkor nem vezsek semmit
hmm, fizetni kell az évvégén megjelenõ INSTÁS updateért is, annak is aki megvette Rohant:S ez most mi...

Lehet, hogy nekem majd ilyen lagg idején kellene kipróbálnom a PvP-t(ha majd eljutok arra a szintre), ugyanis az én koromban már lassabbak a reflexek és a lagg miatt legalább marad elég idõm klikkelni...<#nevetes1>
Hát igen, minél zártabb annál jobb😊 Képzelheted mi a helyzet PVP-be😊 Nekem párnapja volt a legnagyobb lagg amit valaha láttam ez olyan éjfélkörül lehetett, rengetegen PvPztek és senkise tudott mozogni mikor találkozott a két fél. 5másodpercenként mozgott vki egy nagyon picit, én pl semmit,csak azt vettem észre, hogy mellettem elronhant minden ellenfél, olyan volt mint amikor Boromir, halála elõtt elmentek mellette az Urukok, csak az én esetembe nemtudtam, hogy már meghaltam, hisz laggolt😄 szal durva volt😊

Értem és kár.Sajnos így elég körülményes játszani, fõleg kültéri harc esetén.Még szerencse, hogy nekem egy barlangban kellett a brigantikat irtanom, ott jó volt a sebesség.<#smile>
Egy jó ideje sajnos nagy lagg uralkodik minden szerveren, Update 6 óta. Azóta minden patch-update után nagyobb lagg lett, elvileg dolgoznak ezen, bár ahogy õket ismerjük sose lehet tudni, hogy ez igaz is.

Tegnap este a Snowbourn szerveren nekem úgy tûnt, óriási a lag.Tapasztalt esetleg más is ilyet?Korábban semmi gondom nem volt.
ígyvan, ráadásul egész korrekt ajándékokat ad, ha ott veszed meg, 1000tp, xp boost, egy egész szép lovat,meg 3 területet! Szinte jobb mint a Rohan kieg ajándék😄

Hoppá!

Én személy szerint örülök neki hogy felkerült Steamre, igy még szélesebb réteg figyelhet fel rá <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Na, így már minden világos!😊
Valóban érdemes megfontolni legalább egy 1 hónapos VIP-t.Köszi!

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Ezt az 1 hónapot kifejtenéd?Mert ez talán érdekelne, de nem elég tiszta, hogy érted azt, hogy sok minden megmarad?Évekig Wowoztam, de aztán másra kellett a Gamecard ára.Éppen ezért semmiképp nem gondolkodom VIP befizetésben, mert akkor megint ugyanott lennék, ahol voltam csak más világban.
1 hónapot érdemes befizetni, sok minden megmarad (inventory, gold limit stb.)

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Közben kiderítettem, hogy a Free playerek a Store-ban vehetnek max. 5 helyet.Majd összegyûjtöm a TP-ket hozzá.
Blob
ha jól tudom a free playerek nem használhatnak AH-t, legalább 1x be kel fizetni 1 hónapra
Már csak egy kérdés, bár még nem olvastam végig a linket: még csak 12-es vagyok.Próbáltam az AH-t, de hiába tettem be bármit az aukciós slotba, a Posting felirat(azt hiszem, így volt írva) nem akart kivilágosodni, magyarul semmit nem tudtam aukcióra bocsájtani.Tipp?
Ez remek segítség volt, nagyon köszönöm!!!<#eljen>
Blob