The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
59en mit kerestél te a FOS-ban (foundation of stone)? 58 on lehet menni lórienbe, utána mirkwood 60tól 65 ig, utána meg isengard..
de ha ilyen extranehéz régiókban erõlködsz akkor nem csoda h lassan haladsz
UI.: én is lejártam oda marháskodni, de ha gyorsan akarsz szintet lépni akk sztem felejtsd el az ilyen helyeket (minden tele elitekkel meg namelessel.. stb.)
- 60-as karimmal szeptemberre se érem el a 75-öt, nem tartom magam pr0 játékosnak de teljesen bénának se. Championnal Móriába Rivendelles (kék) cuccal mentem ahol 50-en szenvedés, 51-en már esélyes a mobok ölése. 59-en megpróbáltam Foundations of Stone-be menni de nem értem el addig, nekem túl erõsek a mobok. Móriában ahol tudok haladni ott 44XP-t kapok, questért meg kemény 3k-5k XP-t. Napi 1-2 óra játékidõvel a fejlõdés így esélytelen (nézelõdni jó, már ahol látni valamit). Következõ kiegészítõ (Rohan) már gondolat szintjén is reménytelen, ennél csak kevesebb idõm lesz
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Csak elfelejtették kiírni rá h a tartalom VIPnek free kivéve 1-2 apróságot ami kijön a havi tp-bõl
Terveznek vmi engine rewampot tekintve ha a látótávolság (mob-okat tekintve) kb50/60m és ez már szerintük is ciki lenne a rohani síkságokon.
Más nemrég jött ki még 1 interjú gondolom aayla is látta már, abban említik h a legend item max szint nagyobb lesz mint lvl70->több legend pont
Meg keveésbé volt felelõtlen megnyilatkozás, tehát kicsit próbálják nyugtatni a kedélyeket.
A craft guildeke repu szintet csakakkor tudnak lépni ha vip vagy vagy ha megvetted õket (viszont akkor utána bármilyen elkövetkezõ szint meglépéséhez pl t8 guild, nem kell már semmit betenned)
Szal ha vip vagy akk nem probléma és egyébként sem a guild a fõ gond szerencsére. ami sok tp az a cosmetic ló pl XD ilyen 2K tp körül vannak.
Ja és a shared storage 995tp (mondjuke ez nem meglepõ hiszen régen is venni kellett ha emlékszel akkor még adventurers pack néven futott)
Amugy jó kérdés h VIP-nek ven e értelme megveni a kieget.. mivel gyakorlatilag egy quest packet kap a többi cucc ingyen van (mounted combat, szintlimit, bok t8 craft stb.)
így insták nélkül eléggé erõsen megkérdõjelezhetõ... bár lehet h ez jó is a lifetimereknek... anyi tp meg ugyis össejön nekik amibeaz insták fájnak szal gyak ingyen kieg XD
ETTÕL FÜGGETLENÜL TARTOM H A KIEG MIATT BALHÉ LESSZ
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ez alap, nem azért vettem meg elõre sõtt a gyûjtõi változatot, hogy lvl 85 lehessek, azért nem adok ki pénzt szemét.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Nézz körül a fórumokon, nagyon elszálltak az új "kieg" kapcsán. Kicsit úgy érzi néhaaz ember mintha ezzel a kieggel be akarnák fejezni a game-t... mert ha ezt a mentalitást fojtatják az erõsen apasztani fogja a player létszámot.
Pl.:
A preordernélki volt írva h tartalmazza a kieg az idén késöbb megjelenõ instákat (mint rise of isengard kiegben),aztán mikor márberendelték páran kiírják h bocs nem lesz benne.
Interjúban a turbine egyikvezetõje közlih nemérdeklih mivan a fórumokon rajongói weblapokon ... stb. mert a játékosok ígyis-úgyis megveszik majd.
(Most vagy csõdbe akarja vinni vagy erõs bocsánatkérések lesznek az ilyen ügyek után)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Érdemes bele/újra kezdeni? Ahogy nézem, mindenért fizetni kell, elég komoly pénzeket... Ha az ember egy normális karit akar húzni, akkor az mennyibe fáj?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
T8 craft szint (nyilván emiatt egy szinttelnõ a maximáliscraft repu szint is)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Kieget meg gõzerõvel várom... azér sztem hülyeség volt enyire elõre berendelni... le lesz az még árazve sept 5ig, nagyon is XD
Azért ilyet ondani a turbine vezetõségének h nem számít h mi a playerek vélemény mert ugy is megveszik... hát érdekes dolgok elébe nézünk.. az eve online esetében már volt ilyesmi ha jól emlékszem.
Ami a crystal of remembranceot illetvi az sztem meg olyan lesz mint a true setting of continuance... eleinte azt is csak storeban lehetett szedni (wardennek az az ideális cucc tankoláshoz) aztán csak betették a meldinghez... gondolom ez nyilván bekerül skirmish campbe. fõleg h már most megy miatta a hiszti a fórumokon.
Én személy szerint örülök neki hogy felkerült Steamre, igy még szélesebb réteg figyelhet fel rá <#alien>#alien>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Valóban érdemes megfontolni legalább egy 1 hónapos VIP-t.Köszi!
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.