10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Tusy
    - ha kevés időd van akkor te tudod, megér-e neked havi ~10$-t az előfizetés. VIP-et 1x mindenképp érdemes befizetni mert csomó mindent (trait helyek, 5 bag, ha van guild-es szakmád azt tudod tovább húzni, stb.) megkapsz minden karakterre ami VIP alatt él és azok megmaradnak utána is
  • MaRee
    Elértem Lone-lands végére, innen már ugye nem ingyenesek a következő területek. Mi éri meg jobban, ha VIP-t vásárolok, vagy pontokat külön? Ingame mindenkitől mást hallok. A skirmish mint szintezési alternatíva nem jöhet szóba, ami kevés időm van játszani nem ugyan ott akarom farmolással eltölteni :)
  • Leri927
    Sajnos jelenleg minden kinship másodrendű állampolgárként tekint a külsősökre... szóval ha magyarokkal szeretnél játszani ajánlott belépni vmielyikbe.

(Én örülnék legjobban ha más lene a hozzáállás de nhát ez van :/)
  • Trucker39
    A LOTRO csapat játék. Egyedül is lehet, de akkor sok mindenről lemarad, kimarad a játékos.
  • Anor
    Üdv!
    Mi értelme a kinshipnek azon kívül hogy tagja valaki? Tehát ha lapítok vagy belépek egy kinshipbe... oké tagja leszek kapok egy újabb feliratot a búrám fölé, van kinship chat, house, MotD, de ennyi? Aki tagja auto látom ha belépek vagy akkor is kell fellow? vagy van egyéb gyakorlati haszna?
  • Blob
    O.o te melyik bolygón élsz? ez normális dolog, midig is volt késés és lesz is hidd el. Nem kell várni és akkor nem fogsz csalódni :D
  • PreStoN
    Szerintem meg szívjanak 1 batyu f. 1-2 kisebb bugot azért szerintem könnyebb lenyelni mint várni még 6 hetet, ha meg ilyen nyomorultak hogy nem tudták időben befejezni stb, akkor nem kell kiírni szept 5-re 1 évvel ezelőtt ha nem bíztosak benne és akkor nem várja az ember. Előrendelőként nem kicsit érzem hátba szúrva magam.
  • Kheled
    A net már tele van bétás képekkel, videókkal, aki szeretne kicsit nézelődni keressen a google-ben és youtube-nál.
  • Blob
    így is van :)
  • Leri927
    Aki még emlékszik isengard kiegnél a pit of bug(/iron)ra és társaira az sztem tuti nem fog panaszt tenni ha kicsit később de bugiok nélkül jön ki (nem pedig 1 hónap mullva kapunk hotfixet).
  • Tusy
    - én nem érzem így. Klántársak már megvették Rohant és nagyon várták a szeptemberi indulást. Én gw2-t vettem meg, de ahogy Húsvétkor megvettem Isengardot jövő Húsvétkor ez a kieg. is esélyes lesz a vételre
    - gw2 majdnem f2p (b2p = buy to play), és szeptember után szokott felpörögni a játékpiac is. Én nem tudom mik fognak megjelenni, de ami nagyon meg akar az év végéig fog. Októberben jobban el fog veszni a tömegben mint most (sztem). Megkockáztatom, hogy akik meg akarták venni ezt a kieget azoknak a jelentős része már megvette, és ezt azért kiszúrásnak is lehet érezni
  • Kheled
    Erről már írták, hogy akik megveszik Rohant, azok ingyen megkapják az instákat is. Ugye ezt akkor mondták, amikor kaptunk + Turbine Pontokat az előfizetésért.
  • Sheltem
    Én nem is részleteket szeretnék a raidről/instákról, tartsák csak még titokban, joguk van hozzá...de arról már jöhetne hivatalos közlemény, hogy az előrendelők ingyen kapják e majd az első adag instát + raidet(ha már az eddigi legdrágább kiegészítőről beszélünk), vagy nekik is külön kell majd megvenni.
  • Kheled
    Igen, az jó lett volna. Én egy vígasz Rohan számot szerettem volna, de Sapience azt mondta, csak jövőhéten. Mondjuk új információkat most kellett volna adni, hogy mindenki elcsendesüljön.
  • Sheltem
    (fájdalomdíjként még el tudtam volna képzelni valami infót az évvégén jövő instákról/raidről na az fájdalomdíj lenne a szememben, ha végre böfiznének valami infót :P )
  • Sheltem
    Az 500tpt biztos, hogy egyszer fogjuk megkapni. Jól értelmezem, hogy szeptember 5én kapunk egy kódot(gondolom játékon belül mailként), azt kell redeemelni az accounton és akkor kapjuk meg a "goodie bag" et meg az 500tpt?
  • Kheled
    Így van.. erre a kettő gondoltam én is:). A poén, hogy mindenki úgy reagál erre, hogy semmibaj, hisz tudtuk, mert mindig ezvan és legalább most adnak is valami jutalmat, remélem minden karim megkapja:). Meg holnaptól indul a nyári fesztivál
  • Sheltem
    "más MMMOk kiegészítői is ekkor jönnek"

(Na igen a wow panda kiegészítő is szeptemberben jön)
  • Sheltem
    Nézd, ha tippelnem kéne(de nem akarok flamet kelteni itt..) akkor a guild wars2 megjelenésével hoznám kapcsolatba. Majdnem egyszerre megjelentetni azt és ezt pénzügyi szempontból nem túl jövedelmező.

Amennyiben így van(ez találgatás) rájöhettek volna kicsit korábban is...

Node sebaj, Október is mindjárt itt van, és az 500tp mindig jól jön(a többi cucc az én szememben fabatkát sem ér amit adnak fájdalomdíjként).
  • Kheled
    Szerintem csak szimplán annyi, hogy más MMMOk kiegészítői is ekkor jönnek, így legalább Októberbe eldönti az illető, hogy melyik MMO-t választja.
  • Sheltem
    Hát ez nem túl szép húzás...

Pláne, hogy ki tudja mi áll a háttérben. Az, hogy hibákat találtak még nem lenne ok a csúsztatára, eddig is volt bugosan induló kiegészítő..

Itt valami más van a háttérben....

Persze nem elégedetlenkedek, próbálom felfogni a pozitív oldalát, több időm lesz befejezni a lvl59es (3.) karakteremet.
  • Kheled
    Riders of Rohan csúszás

Késni fog október 15ig..
  • bunny
    Amíg még aktuális, egy rövid de velős ROF T2HM leírás.
    http://lotro.bunny.hu/instance_roots_of_fangorn.html
  • Trucker39
    Megtörtént köszönöm. Másik fórumon olvastam róla.
  • Sheltem
    Na most van rá kedvezmény, most vegyél karakter slotot.

595 helyett 417tp 30% kedvezmény.
  • Trucker39
    Ebben a játékban ez gyakori jelenség. Leginkább ott lehet tapasztalni, ahol sok játékos van a közelben (pld.Galtrev). Gyakran tapasztalok ott diavetítés szerű jelenséget, miközben máshol 50-60 fps mutatkozik nálam is.
  • foxxi
    A vsync-et ha bevan, akkor kapcsold ki. Ha a monitort natívba használod nem kell az AA és az AF sem, igy lágyabb és gyorsabb is lesz a játék.

( amugy ahogy néztem dobozosan is lehet kapni - külföldön - de digitálisan jobban jársz. vannak olyan helyek ahol a Mitr. edition 3000HUF - csak egy paypal vagy netes fizetésre alkalmas bankkártya kell hozzá )
  • MaRee
    Köszi.

Egyébént az miért lehet szerintetek, hogy dx 11 minden very high beállításon 60-70 fps között stabilan fut a játék, de mégis úgy tűnik, mintha szaggatna? Futás közben kicsit "darabos" a kép, akadozik.
  • foxxi
    Neten, digitálisan és bárhol szinte.
  • MaRee
    Aki újonnan szeretne nekivágni a játéknak, minden korlátozás nélkül, az összes elérhető tartalommal meg stb, annak hol kell megvennie a játékot és a kiegészítőket együtt?
  • bunny
    Bemész a store-be és látod az aktuális kedvezményeket.
    Más. Megújult a gondolin's Heritage kinship oldala, egész szép lett szerintem (nem én csináltam, nem saját lovam dícsérem).
    http://gondolins.lotro.hu/
  • Trucker39
    Character Slot-ra nincs véletlenül kedvezmény?
  • Sheltem
    Hétfőn oldottam fel a karakteremnél a (jeweller) guild hozzáférést. Erre mától 35% akció van rá. Brrr
  • HunAnFionn
    Sziasztok!

Megszeretném kérdezni, hogy a Vasudvard kiegészítőből, melyik érné meg jobban. Ha jól olvasom az olcsóbbik csak magát a questeket tartalmazza, a drágábbal viszont a skrimish szintet lehet megemelni, + pár skirmish quest van még belefoglalva. Megér a skirmish + 1500 TP?
    Fontos a kérdés, hisz nem kevés ártatlan bot-szörnyikének kell meghalnia a potya-tpmért, nem is beszélve az agysejtjeimről.
  • bunny
    Nekem a champi ló már megvan a párosból :)
  • Kheled
    Én egy guardian és champion ló keveréket raktam össze,nagyon tetszik, lehet majd live szerveren is ezt a párosítást fogom használni bár, ahoz kéne 4000tp :D mert nincsenek meg:(, Elvileg a steed of night és a class mountokból lehet war-steed skin, bár idővel tuti megcsinálják a többit is mert nagyon sokan szeretnék
  • bunny
    EU szerverről nem lehet karit átteni, úgyhogy újat indítottam.
    Ló skinezésre a legjobb, ha van prémium pacid, annak a kinézetét darabonként rá lehet tenni. Mivel beta-ban TP dögivel megvettem a guardian lovat, és a harci ménre át lehetett rakni a skint. Van pár lottón nyert lovam, hátha azokat is fogja engedni ... Ha nem, hát IJ.
    A zene valóban nagyon jó, meg tetszik a lónál a "trait template", jó lenne ha átraknák a karihoz, elég szívó mindig vadászgatni a class traiteket az adott raidnek vagy feladatnak megfelelően.
  • Kheled
    Nekem feltűnt, hogy ugye amikor a lovat customizálom és színezem, akkor felugrik a store ablak, 20 színből 15nél. megkérdeztem hogy ez bug e, és kiderült, hogy minden egyes színért fizetni kell a Lotro-storeban...csak 2-3 lesz ingyenes.. Ezt azért sajnálom nagyon, nemtudom miértnem lehet végre egy olyan ablakot csinálni, ahol nem szerepel a Store. Wold most nagyon szép lett az előzőhöz képest(több növényzet,farmok,új npc dizájn!), meg a térképek is bekerültek. Oh Argonath meg egyszerűen gyönyörű! Ez már a végleges verziója és nagyon hangulatos, meg a zene is ami a háttérbe megy. Az biztos hogy ez nemolyan kieg lesz, hogy 2 nap alattvégig lehet vinni
  • Blob
    át tudtad tenni a 75 ös karit? vagy fel húztál egy másikat?
  • bunny
    Ma kicsit bétáztam, NAGYON jó ez a war stead dolog, el fogunk vele pepecselni rendesen, van a lónak saját statja, gyárthatunk crafted relicet ami lóra vonatkozik ha jól láttam, van traitje, van saját levelje, vannak pontok amiket egy nagyon komoly tulajdonság fán osztunk szét, persze outfitezhető ... szóval fincsiség, várom hogy megjelenjen a végleges!