The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem szenvedek a kliens letöltésével (lassú net=agyhalál), inkább megveszem. Bár a wow accountom nem ártana eladni 😊
Mindent egy lapra teszek fel: ha nem jön be a LOTR, akkor abbahagyom az MMORPG-ket 😊
PS3 ID: ghost_hun
Ha minden igaz, akkor jövõ héten veszem meg én is, és szeretem elõre tudni, milyen nehézségekkel kell majd szembenézni. 😊
PS3 ID: ghost_hun
Ha minden igaz és sikerül holnap elszabadulnom, akkor holnap lehet megtudom venni a LOTRO-t. Kérdés: Mire kell figyelnem, teendõk? Fizetés hogy lesz?
Bemegyek kérem a játékot és vennem kell mellé 1 GC-t is? Ha lehet pontos instrukciókat nagyon szívesen fogadnék. A FAQ-ban a leírás megérzésem szerint a Pre-Ordereseknek magyarázza elfele.
http://www.fileplanet.com/169391/160000/fileinfo/Lord-of-the-Rings-Online-Client-
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Az egyik rendes és jófej LOTRO tulajtól kaptam egy trial kulcsot és leszedtem hozzá az 1.12-es európai klienst a fileplanet-rõl. Azt írja indításnál, hogy a 0.0 verziószám van meg de az update meg nem indul el. Akine trial kulcsa van az akkor honnan szerezhet mûködõ klienst hozzá?
A LOTRO-t sokan tévesen elsõre sekélyesnek ítélik, de minél többet játszol vele, annál jobban látszik a lehetõségek mélysége. És akkor még a rendszeres, ingyenes kiegészítõkrõl nem is szóltunk...
DB
A ti kung-futok nem erõs!
Wow-ban azt nem szerettem, hogy minden jo dolgot kibalancoltak, vagy akartak es minden varazsat elvesztette szamomra.
LOTRO Traits
Le szeretnem ellenorizni mennyire voltak a fejlesztok es designerek fantaziudusak 😄 Meg igy a jatek megvetele elott... 😄D
DB
DB
Amúgy nagyon jó játék, de ne azt várd tõle, hogy a könyvet fogod végigjátszani! Azért a fõsztori kapcsolódik, de nem te leszel Frodó/Aragorn stb 😊
DB
DB
Megvan eddig:
- Összes Ered Luin trait
- Összes Shire trait
- 2 hiányzik a Breeland traitbõl.
- 2 hiányzik a Lone Land traitbõl.
És igen már vannak 4+ traitjeim. Az biztos mondjuk, hogy másodlagos/harmadlagos karikkal nem fogok ilyennel szarakodni mert sok idõ... minél hamarabb felfejlõdni a fõkarihoz, aztán ha már kimaxoltam õket lvl 50-re és nem tudok magammal mit kezdeni akkor bepótolom õket.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png