10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• KBB
    Király vagy, 1000 köszönet!!!
  • Lorienel
    Én már Car Dúm-ba, Urugarthba sem mennék Tank nélkül.
  • Szaruman
    Azért kellett 2 híler, h megfogja. A ****** NAGYON nagyot ütött Vortira, 1-1 600as is beszaladt. Sztem nem rossz így, pl ha must have kategória lenne a guard, akkor nem lehetne megcsinálni jó pár instát. A raid instába viszont minden kell.
  • Lyan Kyj
    ISTEN VAGY!
  • Sáska
    nem megy a logon server:(
  • Blob
    Remélem sokatok örömére szolgál hogy sikerült beszereznem a Lord of the Rings Online Official Game Soundtracké és mivel jó ember vagyok :P
    megosztom veletek innen letudjátok tölteni:Lord of the Rings Online Official Game Soundtrac letöltés
  • Sáska
    grat!
    Én nem tudom, hogy a book5 az mennyire a vége felé van már, de az kicsit elgondolkodtat, hogy champion is le tudja tankolni. Azon is meglepődtem múltkor, hogy a champion tud heavy armort. Lehet hogy nem ártana kicsit úgy hangolni az instákat, hogy a bizonyos classokra tényleg szükség legyen. Persze ez csak egy vélemény..
  • Szaruman
    Tegnap megcsináltuk a b5öt is, kegyetlen jó volt a vége.
    Csak az olvassa el, aki már megcsinálta:)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A nazgult kell megölni^^

Brutál fight volt, nem is emlékeztem, h ilyen kemény a koma 8 dread, amiből lett 3 v 4 (Csabi gyártotta a poitkat), Vorti tankolt (championnel, höhö:D), vicces volt, amikor 37 HPnál elkezdett kiáltozni, h 'mindjárt meghalok, hol a híl???'. 6ból 3 hunter volt, nekik 20 sec alatt elfogyott a mana, szal volt dps komolyan
    A lényeg, h meglett, köszi mindenkinek a részvételt, király volt:)
  • ronhaven
    hogyne lenne abc, a teljes nyelvtani rendszere ki van dolgozva az elf nyelveknek, a gyuruk ura csak koritesnek indult Tolkien kitalalt nyelvei kore
  • weky
    Kicsit leült a topik... Rajtam kívűl mindenki kockul?
  • Blob
    http://lotropatch.extra.hu/
  • Lyan Kyj
    rengeteg fajta létezik, mindegyik máshonnan merít. Konkrét tolkieni nyelvleírás, abc nincs, embere/csoport válogatja, ki mit tart eredetinek. Guglizz rá, aztán válogass:)
  • MrStokes
    Akkor ezek szerintletezik vmi szotar-feleseg?

Erdeklene a dolog, ha lennel oly kedves, es megosztanad velem(velunk) a tudast! :D
  • DonnieBrasco
    Én a saját példányomat is a HMV.CO.UK-n vettem, szintén olcsóbban (szállítással együtt!!) mint itthon...

DB
  • Blob
    :) De bizony
  • MrStokes
    Hm nem mondod, hogy a felirat a LEoH mordori nyelven?
  • KBB
    Remek, máskor nemhasnálom a fórum saját URL beszúróját. Szóval a www.gamersloot.net -en lehet olcsóbb GC-t venni.
  • KBB
    Amúgy ez a drágaság csak nálunk van, pl URL=https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?cPath=351_354&products_id=1692]itt[/URL] 29$ a GC (Mellesleg a game is olcsóbb, de ugye van akki szereti a dobozt, meg hogy legyen DVD meg az a 3 oldalas manualt).
  • KBB
    WoW-ban is ezvan, GC mindig is drágább volt minden game-ben mintha kártyáról fizetnél.
  • DonnieBrasco
    Jó nagy átcseszés az akkor... a normál havidíj 15 dolcsi, ami még felkerekítve sincs 3000 Ft havonta.
    Nem beszélve a founder lehetőségről :) ami még 2 ezer sincs havonta :))

DB
  • KBB
    A Gamecard 8k és 2 hónapot tudsz vele játszani.
  • Solas
    Ahogy látom fizetős, és havonta mennyi?
  • maniac001
    Még mindig eladó az accom + 2 hónapos GC. Kb. 11K az egész. PM.
  • Lyan Kyj
    faq
  • Solas
    Hello mindenkinek, mostanába felkapot egy game ezz egy kérdésem lenne FIZETŐS?
  • Laza
    Vagyunk ott paran, kulonosebben nem kutakodtam masok utan.
  • maniac001
    8K na...
  • azirafael
    Ez mega LOL lesz :DDDD
  • azirafael
    Úgy néz ki nyaralás stb. okok miatt július hónapra nem fizetek elő, így egy hónap szünetet tartok. Addig legalább a többiek is felnőnek lvl 50-re :D Lehet ma még fel tudok lépni akkor ha kell valakinek ékszer szóljon, és csinálok ha van alapanyag.

Szóval viszlát augusztusban!
  • maniac001
    8K na...
  • maniac001
    Hát olyan 12-15 körül DVD-vel + 2 hónapos GC-vel. Ez elég korrekt ár, tekintve hogy 9K a GC.
  • PTW
    na visszavonom, egyből válaszoltak és elnézést kértek a félreértésért újra aktív jee
  • PTW
    ha beengedene nem panaszkodnék..

egyelőre semmit megírtam a levelet erreemindíg jön egy generikus válasz és most megírtam a másodikat amire majd válaszol egy teljesen dillettáns hozzánemértő szerencsétlen valaki... így szokott lenni, tapasztaltam

de reménykedem
  • KBB
    Account management mit ír? Játékba beenged, merha igen akkor nincs gond... gondolom :)
  • PTW
    Hát ez remek!:

Pénteken 29-én aktiváltam újra az accountomat.. megkaptam levelet, számlámról levonta a pénzt minden, játszottam is. Ma meg kapok egy levelet hoyg Subscription expired... ilyenkor mivan????
  • Lorienel
    Mennyien vagytok ez Eldaron?
  • KBB
    Nem kérte senki a hozzájárulásod
  • Laza
    Minek? Mit akarsz, egy LotRO BloodScalp-ot? Kosz, azt inkabb kihagyom :D

Ezert is kezdtem az Eldaron :)
  • KBB
    Egyesíteni kéne a magyar community-t, ennél gondolom többen játszanak a game-el, mindenki szétszóródva; jó volna magyar LOTRO oldal.
  • Szaruman
    Még nincs, de kellene vmi klánfórum, ami csak nem akar beindulni...
    Vki dobjon föl vmi témát (ha gw topik lenne, akkor máris indítanám a flémet;) ).