10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#3444 Király vagy, 1000 köszönet!!! -
Lorienel #3443 Én már Car Dúm-ba, Urugarthba sem mennék Tank nélkül. -
#3442 Azért kellett 2 híler, h megfogja. A ****** NAGYON nagyot ütött Vortira, 1-1 600as is beszaladt. Sztem nem rossz így, pl ha must have kategória lenne a guard, akkor nem lehetne megcsinálni jó pár instát. A raid instába viszont minden kell. -
Lyan Kyj #3441 ISTEN VAGY! -
#3440 nem megy a logon server:( -
#3439 Remélem sokatok örömére szolgál hogy sikerült beszereznem a Lord of the Rings Online Official Game Soundtracké és mivel jó ember vagyok :P
megosztom veletek innen letudjátok tölteni:Lord of the Rings Online Official Game Soundtrac letöltés -
#3438 grat!
Én nem tudom, hogy a book5 az mennyire a vége felé van már, de az kicsit elgondolkodtat, hogy champion is le tudja tankolni. Azon is meglepődtem múltkor, hogy a champion tud heavy armort. Lehet hogy nem ártana kicsit úgy hangolni az instákat, hogy a bizonyos classokra tényleg szükség legyen. Persze ez csak egy vélemény.. -
#3437 Tegnap megcsináltuk a b5öt is, kegyetlen jó volt a vége.
Csak az olvassa el, aki már megcsinálta:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A nazgult kell megölni^^
Brutál fight volt, nem is emlékeztem, h ilyen kemény a koma 8 dread, amiből lett 3 v 4 (Csabi gyártotta a poitkat), Vorti tankolt (championnel, höhö:D), vicces volt, amikor 37 HPnál elkezdett kiáltozni, h 'mindjárt meghalok, hol a híl???'. 6ból 3 hunter volt, nekik 20 sec alatt elfogyott a mana, szal volt dps komolyan
A lényeg, h meglett, köszi mindenkinek a részvételt, király volt:)
-
ronhaven #3436 hogyne lenne abc, a teljes nyelvtani rendszere ki van dolgozva az elf nyelveknek, a gyuruk ura csak koritesnek indult Tolkien kitalalt nyelvei kore -
weky #3435 Kicsit leült a topik... Rajtam kívűl mindenki kockul? -
#3434 http://lotropatch.extra.hu/ -
Lyan Kyj #3433 rengeteg fajta létezik, mindegyik máshonnan merít. Konkrét tolkieni nyelvleírás, abc nincs, embere/csoport válogatja, ki mit tart eredetinek. Guglizz rá, aztán válogass:) -
#3432 Akkor ezek szerintletezik vmi szotar-feleseg?
Erdeklene a dolog, ha lennel oly kedves, es megosztanad velem(velunk) a tudast! :D -
#3431 Én a saját példányomat is a HMV.CO.UK-n vettem, szintén olcsóbban (szállítással együtt!!) mint itthon...
DB -
#3430 :) De bizony -
#3429 Hm nem mondod, hogy a felirat a LEoH mordori nyelven? -
#3428 Remek, máskor nemhasnálom a fórum saját URL beszúróját. Szóval a www.gamersloot.net -en lehet olcsóbb GC-t venni. -
#3427 Amúgy ez a drágaság csak nálunk van, pl URL=https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?cPath=351_354&products_id=1692]itt[/URL] 29$ a GC (Mellesleg a game is olcsóbb, de ugye van akki szereti a dobozt, meg hogy legyen DVD meg az a 3 oldalas manualt). -
#3426 WoW-ban is ezvan, GC mindig is drágább volt minden game-ben mintha kártyáról fizetnél. -
#3425 Jó nagy átcseszés az akkor... a normál havidíj 15 dolcsi, ami még felkerekítve sincs 3000 Ft havonta.
Nem beszélve a founder lehetőségről :) ami még 2 ezer sincs havonta :))
DB -
#3424 A Gamecard 8k és 2 hónapot tudsz vele játszani. -
Solas #3423 Ahogy látom fizetős, és havonta mennyi? -
maniac001 #3422 Még mindig eladó az accom + 2 hónapos GC. Kb. 11K az egész. PM. -
Lyan Kyj #3421 faq -
Solas #3420 Hello mindenkinek, mostanába felkapot egy game ezz egy kérdésem lenne FIZETŐS? -
#3419 Vagyunk ott paran, kulonosebben nem kutakodtam masok utan.
-
maniac001 #3418 8K na... -
#3417 Ez mega LOL lesz :DDDD -
#3416 Úgy néz ki nyaralás stb. okok miatt július hónapra nem fizetek elő, így egy hónap szünetet tartok. Addig legalább a többiek is felnőnek lvl 50-re :D Lehet ma még fel tudok lépni akkor ha kell valakinek ékszer szóljon, és csinálok ha van alapanyag.
Szóval viszlát augusztusban! -
maniac001 #3415 8K na... -
maniac001 #3414 Hát olyan 12-15 körül DVD-vel + 2 hónapos GC-vel. Ez elég korrekt ár, tekintve hogy 9K a GC. -
#3413 na visszavonom, egyből válaszoltak és elnézést kértek a félreértésért újra aktív jee -
#3412 ha beengedene nem panaszkodnék..
egyelőre semmit megírtam a levelet erreemindíg jön egy generikus válasz és most megírtam a másodikat amire majd válaszol egy teljesen dillettáns hozzánemértő szerencsétlen valaki... így szokott lenni, tapasztaltam
de reménykedem -
#3411 Account management mit ír? Játékba beenged, merha igen akkor nincs gond... gondolom :) -
#3410 Hát ez remek!:
Pénteken 29-én aktiváltam újra az accountomat.. megkaptam levelet, számlámról levonta a pénzt minden, játszottam is. Ma meg kapok egy levelet hoyg Subscription expired... ilyenkor mivan???? -
Lorienel #3409 Mennyien vagytok ez Eldaron? -
#3408 Nem kérte senki a hozzájárulásod -
#3407 Minek? Mit akarsz, egy LotRO BloodScalp-ot? Kosz, azt inkabb kihagyom :D
Ezert is kezdtem az Eldaron :) -
#3406 Egyesíteni kéne a magyar community-t, ennél gondolom többen játszanak a game-el, mindenki szétszóródva; jó volna magyar LOTRO oldal. -
#3405 Még nincs, de kellene vmi klánfórum, ami csak nem akar beindulni...
Vki dobjon föl vmi témát (ha gw topik lenne, akkor máris indítanám a flémet;) ).