The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Elolvastam de sokkal okosabb nem lettem <#vigyor2> elsöre annyira nem tünt bonyolultnak a játék de lassan annyi új dolog van ,hogy kezdem azt hinni elvesztettem a fonalat <#idiota> WoW nem volt ennyire összetett.

Scotty99
Aha, értem.

Én nem szenvedek a kliens letöltésével (lassú net=agyhalál), inkább megveszem. Bár a wow accountom nem ártana eladni 😊

Mindent egy lapra teszek fel: ha nem jön be a LOTR, akkor abbahagyom az MMORPG-ket 😊

PS3 ID: ghost_hun

Looserke
boltinál szerintem nincs gebasz, de én trial kulccsal próbálkozom...

Scotty99
Köszi!

Ha minden igaz, akkor jövõ héten veszem meg én is, és szeretem elõre tudni, milyen nehézségekkel kell majd szembenézni. 😊

Looserke
a turbinelauncher.exe.config fájlt tartalmát kell átírni arra amit arra a fórumra belinkeltek...nekem mûködik mostmár és updatelt rendesen...

Scotty99
Én nem beszél francia <#vigyor2>

Looserke
itt a megoldás a 0.0 verzió problémára:

http://forums.jeuxonline.info/showthread.php?t=787095

EZT holnapra kéretik benyalni, MINDNEKINEK SZÓL!😄

EZ meg a magyarázat, mégis hogy kellene normálisan nyomkodni, mert eddig a random csapatokban vmi katasztrófa.

Chrystopher
Kösszöntem szépen! <#eljen><#worship>

ITT az új, nyers faq, itt megtalálsz minden szükséges infót. Ez megegyezik az 1591-es hsz-ben találhatóval.

Chrystopher
Hali!

Ha minden igaz és sikerül holnap elszabadulnom, akkor holnap lehet megtudom venni a LOTRO-t. Kérdés: Mire kell figyelnem, teendõk? Fizetés hogy lesz?
Bemegyek kérem a játékot és vennem kell mellé 1 GC-t is? Ha lehet pontos instrukciókat nagyon szívesen fogadnék. A FAQ-ban a leírás megérzésem szerint a Pre-Ordereseknek magyarázza elfele.

Looserke
én ezt szedtem le:

http://www.fileplanet.com/169391/160000/fileinfo/Lord-of-the-Rings-Online-Client--v1.12

Looserke
de egyébként mi az 1.12 fullt szedtük le, akkor miért kellene újra patchelni?

Looserke
bocs már megvan...

Looserke
én meg ajánlom ezt:

http://www.lotro-europe.com/downloads.php?type=Patch

nincs fent patch...

A LENTEBBI TRIAL-VERZIÓ, 1.12-es ÁPDÉT KÉRDÉSRE AJÁNLOM A FAQ 12-ES PONTJÁT!

Looserke
ugyanez van nekem is...1.12-õt tettem fel és 0.0-át ír ki és az update sem megy

MrStokes
Na mind1 megprobalom ratenni az 1.12-es verziora a stand-alone patch-et (ami mellesleg 1.11-rol updatel 1.12-re a neve szerint >_< )

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Bazzeg ezt nem hiszem el, feltelepitettem a DVD-rol a teljes jatekot es meg most is 0.0-as verziot ir ki, tokom kivan.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Looserke
vagyis inkább arra lennék kíváncsi hogy mi a menete a trial kulcs kézhez kapásától a játék elkezdéséig...

MrStokes
Hehe, en ugyanigy jartam ma reggel, nem tudom mit kene vele csinalni, ugyhogy inkabb megvettem delutan, most maszik fel a gepemre! ^_^;

Looserke
kellene egy kis segítség...
Az egyik rendes és jófej LOTRO tulajtól kaptam egy trial kulcsot és leszedtem hozzá az 1.12-es európai klienst a fileplanet-rõl. Azt írja indításnál, hogy a 0.0 verziószám van meg de az update meg nem indul el. Akine trial kulcsa van az akkor honnan szerezhet mûködõ klienst hozzá?

MrStokes
Indits addig is egy masik karit masik szerveren es have fun.

kb most van elegem, az egész napom azzal telt h ez glen nevû félõrülttel leveleztem. állítólag "beragadt" a karakterem és ezért nem tudok 2 napja fellépni a snowbournra. és még mindig nem sikerült ezt a hihetetlen problémát megoldaniuk. a legjobb az h már legalább 4x kijelentette a forma, h végre sikerült megcsinálni, lépjek csak be. persze semmi változás. annyira jó ez a játék, miért kell az ember kedvét ilyenekkel elvenni?
Köszi a segitséget ha megjön a játék biztos lesz még pár kérdésem.

Jeffjohnson
ha minden igaz akkor vagy bankkártyán keresztül vagy feltöltö kártyával. Asszem a CD galaxis is forgalmaz feltötltökártyát de elvileg a nagyobb bevásárlóközpontok is árulják majd

#1591-es hsz-ben van egy link, ott le van írva részletsn

Na cdgalaxisból megrendeltem a gamét,és ha valaki tudna segíteni abban hogy hogyan tudok elõfizetni az elsõ ingyenes hónap után azt meg köszöném.

DonnieBrasco
Jó meglátás 😊
A LOTRO-t sokan tévesen elsõre sekélyesnek ítélik, de minél többet játszol vele, annál jobban látszik a lehetõségek mélysége. És akkor még a rendszeres, ingyenes kiegészítõkrõl nem is szóltunk...

DB

A ti kung-futok nem erõs!

MrStokes
Hm par trait-et atolvasgatva, ebben a jatekban (remelhetoleg) sokkal tobb kombinacio lehetoseg lakozik, mint a WoW-ban.

Wow-ban azt nem szerettem, hogy minden jo dolgot kibalancoltak, vagy akartak es minden varazsat elvesztette szamomra.

MrStokes
Hogy valaszoljak sajat kerdesemre, itt vannak rovid leirasok traitekrol omlesztve:
LOTRO Traits

MrStokes
Nincs vhol vmi leiras ezekrol a nevezetes traitekrol?

Le szeretnem ellenorizni mennyire voltak a fejlesztok es designerek fantaziudusak 😄 Meg igy a jatek megvetele elott... 😄D

most írtam nekik, remélem megoldják vhogy.
DonnieBrasco
Mindenképpen lesz egy rakás traited is, mert magukért a küldetésekért is járnak traitek, illetve ahogy gyûlnek a leölt mobjaid, azokból is sokból lesz trait egy idõ után 😊 szóval ne aggódj, lesz mit betenni slotba!

DB

MrStokes
Akkor en az elejen szinte semelyikkel nem fogok, leven meg azt se tudom mi lesz a main karim, meg nagyon ki kell ezt majd tapasztalni.

DonnieBrasco
Hát ezzel sokat nem fogunk tudni segíteni 😞 írtál már a tech supportjuknak?

DB

sziasztok, remélem tudtok nekem segíteni. kb 1 napja nem tudok fellépni a snowbourn szerverre, az intró videó elõtt áll meg a játék. a többi szervernél nincs ilyen gond, ott simán elindul. kezdek aggódni.
Egyépként az xbox360-al semi gondom sincsen sõt nagyon megvagyok vele elégedve.De már a 486-osok óta pcém van és rengeteg olyan dolgot tud nyújtani amit egy konzol soha.De ha valaki csak játszani szeretne annak nyugot szível tudom ajánlani a 360-at nem fog csalódni a játék élményben.

Gondoltam (reméltem) hagy nem az eredeti sztorit kell végig játszani elég uncsi lenne ,és szerintem is pont ez a lényege a szabadság(ez egy kicsit Williem Walace-s volt na nem baj).

Jeffjohnson
köcce elküldtem pm ben.Van Ventritek vagy TS ?

sztem pont ez az erõssége, a háttérben játszódó eseményeket játszhatod el, és rendkívül élvezetes, amikor a Szövetség és a te utad keresztezik egymást😊

DonnieBrasco
Ezt írd meg a konzolos fórumon a "PC-s játékoknak leáldozott" c. topikba is 😊)
Amúgy nagyon jó játék, de ne azt várd tõle, hogy a könyvet fogod végigjátszani! Azért a fõsztori kapcsolódik, de nem te leszel Frodó/Aragorn stb 😊

DB

Sorry nem kell visza olvastam megveszem eredetibe ha nem fut eladom az xbox360-at és veszek egy pár alkatrészt a gépembe a könyvet 4-szer olvastam ki és most online is bejárhatom középföldét bármit feláldozok érte.

DonnieBrasco
Én azért nem akarom pl. a Shire küldijeit végigdarálni, mert az elsõ altom hobbit lesz 😊 és legyen meg az újdonság varázsa!

DB

Hello valaki legyenszives és irja meg honan tölthetem le a trial-t hogy kipróbáljam egyáltalán fut e a gépemen.Köszi

azirafael
Én speciel úgy haladtam, hogy összeszedtem az összes Traitet amit csak lehetet út közben.

Megvan eddig:
- Összes Ered Luin trait
- Összes Shire trait
- 2 hiányzik a Breeland traitbõl.
- 2 hiányzik a Lone Land traitbõl.

És igen már vannak 4+ traitjeim. Az biztos mondjuk, hogy másodlagos/harmadlagos karikkal nem fogok ilyennel szarakodni mert sok idõ... minél hamarabb felfejlõdni a fõkarihoz, aztán ha már kimaxoltam õket lvl 50-re és nem tudok magammal mit kezdeni akkor bepótolom õket.

DonnieBrasco
Nem, az csak a preordereseknek volt lehetõség...

DB

HAF Rigel
Meg akartam kérdezni ha gyüjtõi változatot vettem meg , mult héten , akkor nem lehet örökös tagságra elõfizetni ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

küldd el pmben a neved, aztán felveszlek.

Jeffjohnson
Ha van még hely a guildetekben én is jelentkeznék. Van egy két dolog ami baromira sötét még mondjuk a wow ban is még 1 év után is volt újdonság😊