The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Isengard árcsökkenés
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Üdv, D.
In space no one can hear you scream.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
http://lotro.bunny.hu/
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
(layerek vannak) De ha majd vége neki az intro questeknek, akkor láthatod. ha véletlenül breeben, vagy más popular helyeken vagytok és nem látod majd, akkor fellowshipbe véve egy layerbe ugrotok 😊
Másik kérdésem, miért nem látom õt? én 25. vagyok õ meg 4 szintû. van köze hozzá? Friend hez hozzáadva
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
- próbálja rendszergazdaként futtatni (ikonra jobb egérklikk, "Run as administrator" -- vagy az ikont eleve rg.-ként beállítani), így is kiakadhat de ritkábban
- töredezettségmentesítés sem árt
- így látatlanba ennyi
- win7 alól játszok gond nélkül (a lag-ot meg a net bajait nem számolom ide) de van a kinben akinek a "Program..." alatt van a játék és egy ideje gyakran kilép neki, a rg.-i jogokkal ezt ritkábban teszi
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Van tippetek hogy mitõl lehet? köszi
https://www.paypal.com/ (sry, lusta vagyok linkelni)
Ez egy pénzforgalmat biztosító oldal, elméletileg biztonságos (gyakorlatilag is imho 😄), regisztrálsz, és vagy küldesz pénzt a paypalos számládra (banki utalással), vagy megadod a bankkártyádat (én ez utóbbit tettem). A lotro rendszere támogatja a paypalt, a fizetési módok közül ki kell választani, ha így akarsz fizetni.
Viszont csak akkor használd, ha a bankkártyádat visszadobja a turbine (1xûbb, és nem kell megadnod sehol semmit).
- köszönöm a segítséget
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Remélem segített, sok sikert 😉
ezután /1
és utána lehet is érdeklõdni 😉
És a Snowbourn szerveren van a karakter!
A karabantarttásara az írták, nem kell kiloggolni de új emberek nem tudnak alatta fellépni a szeróra
Más:
Nektek elindul a játék? Ma volt megint karbantartás ,de azóta nem enged be normálisan. Úgy 5.re beenged,de ha utazok valahova, máris kiirja hogy lost connection és utána megint probálkozások hegye, mire beenged.
mivel azért nem akkor fantasy világ mint más mmo lehet.
pl nemtudnak lávamezõre települõ országot vagy trópusi esõerdõt csinálni, ha egyszerûen a "világ" az elég emberközeli😊
Legyen minél szebb és hangulata legyen, nekem csak ez kell 😊
The system was unable to update your account at this time due to a system error; we apologize for the inconvenience. If this problem persists, or resulted in any issues in your account, please contact Turbine Customer Service.
erre tud vki vmi megoldást?
Ez alapján ha jól látom minden csomaghoz jár. Hát akkor nem kérdés, hogy basic...
kb. ennyi a lényeg.
http://rohan.lotro.com/pre-order.html Én addig ez buznyákot nem fizetek, amíg ez nem egyértelmû, mert a quest pack max egy hét játék még több karival is, onnantól kezdve értéktelen a következõ karakterig, az insta kell fõleg.