10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
bunny #9584 Beta záró event képekben
Ha valakit érdekel a tegnapi állatkodásról némi emlékkép. -
foxxi #9583 Vedd meg a Diablo 3-at.. abba találsz olyan tárgyat ami senki másnak nincs, és ott vannak nem normális árak, amik közé éket verhetsz ( na meg ott a RMAH ), igy baromira kereskedhetsz. A Lotro és ugy általában az MMOk, erre nem jók ( és büntetik is ) - ( max Eve - szerk, már írták ). -
hNeo #9582 oké köszi. a kérdés komoly volt. kereskedő karaktert akarok.
sajna 1 mmorpg sincs ami jó, szép és erre alkalmas. csak régi vackok.
na mindegy, megvárom az elder online -t, fallout online-t, hátha lesz valami... -
#9581 hát én lusta voltam ennyire szépen megfogalmazni ezt a témát, de így van :D:D -
bunny #9580 Bár nekem gyanús ,hogy ez az egész csak kamu, és valaki szórakozik, azért igyekszem komolyan válaszolni.
1. Az értékes cuccok nem a fán teremnek, hanem többnyire legmagasabb szintű 12 fős csapatjátékból szerezhetőek meg. Aki ilyen szinten játszik nem fogja olcsón berakni aukcióra.
2. Az értékes cuccok ebben a játékban 99%-ban karakterhez kötöttek, tehát nem eladhatóak. Az 1%-ra vonatkozik az 1. pont.
3. Kis szinteken nincsenek húdeirigyvagyokrá cuccok.
4. Kaját vagy mást gyárthatsz, eladhatod olcsón és ezzel kiütve a többieket de ja utána elkezded drágábban adni, újra beszállnak a boltba.
Szerintem csak az idődet vesztegeted, javaslom keress valami más játékot, írd meg a leckédet és nyaggasd aput/anyut hogy vegye meg az épp aktuális legdrágább izét amivel fel lehet vágni az iskolában. -
MaRee #9579 Hát ez nem a te játékod lesz, próbálkozz az EVE-Online háza táján. -
#9578 spanyol viasz -
hNeo #9577 olyan dolgokra gondolok konkrétan pl:
valaki elad 300 valamit, én megveszem olcsón mindet, és szépen eladogatom drágábban, olyan helyeken, ahol jobban megveszik.
a cél olyasmi hogy olyan fegyvert birtokoljak ami senkinek sincs, mert annyira különleges és drága.
és hiába legyek mondjuk 20-as szintű, felnézzenek rám a nagyok is hogy hű basszus ennek milyen cuccai vannak. (nem akarom használni őket, csak birtokolni:)
vagy pl. kaját gyártok és jóval olcsóbban adom mint bárki. ezzel mindenkit kiütök a kaja eladásból, gyártani se fog senki kaját csak tőlem vesznek.
na ilyesmire gondoltam...
a 2 goldos limitet át lehet hágni valami olyasmivel hogy: pénz helyett drága tárgyakban tárolom el a vagyonom? pl veszek 10 db 1 goldos gyűrűt. akkor 10 goldom van már. -
Kheled #9576 Nos itt ingame pontért lehet kiváltani (turbine pont). Természetesen lehet venni pontokat is, de ha VIP-et fizetsz azzal havi szinten kapsz 500 pontot és nincs gold limit, sem AH limit stb. Nos muszáj felszintezned a karaktered hogy xy tárgyakat megszerezz, persze AH-zhatsz is,de nem minden recept vagy egyéb craft item van mindig ott. Ilyenkor nagyobb szintű területekre kell menni. Lehet ilyen karaktered, ha így szeretél játszani, csak ez szintezéssel is jár sztem, főleg ha jobban bele akarsz mélyedni (az alapokat, felhúzni xy szintet persze lehet kisebb szinten is,de ahogy említettem nem mindig tudod ezt megvalosítani) -
hNeo #9575 sziasztok.
kereskedő karakter akarok lenni. ingyenes accounttal szeretnék belekezdeni a játékba.
mibe kerül a gold limit feloldása legkevesebb HUF?
lehet egyáltalán trader karrierem itt?
(legfontosabb a LOOT, KERESKEDÉS emberek között, RITKA cuccok beszerzése, tömeges eladás/vásárlás)
vagy keressek más játékot? köszi -
#9574 Az miért van, hogy maintenance után "Searching for logon server" felirattal nem enged tovább? Minden tűzalas okosságot megcsináltam már, de semmi javulás. Volt már valakivel ilyen? -
#9573 Hali, ma kezdtem el játszani human championként. Akinek van kedve, vegyen fel. A snowbournon vagyok Borsoo néven:) -
bunny #9572 http://lotro.bunny.hu/raid_tower_of_orthanc_t2.html
A nagy csöndbe némi zajt vinnék. Kár fikázni, mi így csináljuk és működik :) -
Kheled #9571 Mostanába egész jó akciók vannak, érdemes gyakrani figyelni a store-t is. -
Anor #9570 50% akció 3 kiegészítőre!!!
http://store.steampowered.com/app/213178/
kb 4000Ft -
Anor #9569 http://store.steampowered.com/app/213178/ -
Leri927 #9568 Azt sajnos/szerencsére nem lehet már amenyire én tudom...
A bounty footman arra jó hogy eladd, és finanaszírozd vele a páncélod javítási költségeit a skirmish után. -
Anor #9567 Hali! mivel nagyon segítőkész a csapat lenne megint pár kérdésem :P
1. meg lehet tudni egy játékosról hogy VIP Premium vagy Free?
2. Bounty: Footman --> ez jó valamire?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Kheled #9566 Viszont még az is közbe játszik, hogy ugye általába a városokba több npc és játékos van , ez is rátesz egy lapáttal, illetve a LotRO-ba már régi nagy gond a lagg, amit folyamatosan igyekeznek helyre állítani, nekem is viszonylag elég jó gépem van,de a lagg megmarad -
Tommy Drak #9565 Vsync nélkül még borzasztóbb az egész mert még nagyobb Fps ingadozás van de így triple buffer akármivel most teljesen jó. -
Kheled #9564 a vsync-et minden játéknál ki kell kapcsolni, persze jó dolog,de nagyon nagyon durván lassítja a játékokat -
Tommy Drak #9563 Bekapcsoltam ezt a triple buffering-t vsync mellé és mintha most jó lenne.Nem tudom mi ez de lehet muszáj a vsync mellé pedig írja,hogy nem javasolják a bekapcsolását-.- -
Tommy Drak #9562 Rendben próbálok még állítani rajta,köszi. -
MaRee #9561 Az akadozás nálam is előfordul néha, 120-ról leesik az fps ilyen 10-re. Esetleg próbáld kikapcsolni az anti aliasinget ha be van, az segít valamennyit talán. -
Tommy Drak #9560 Tudnátok segíteni abban,hogy miért akadozik be a játék mikor városok,outpost felé tartok vagy mikor több npc-t kell betöltenie?Játék szinte ultra felbontáson is és alacsonyabban is csinálja ezt.
Másik,hogy az normális ha néha úgy csúszik oda targethez a karakter?Champ-al vagyok lehet ez valami sajátossága a játéknak? -
#9559 végre megy
-
Kheled #9558 Már patchel, szokás szerint,megint Cannot save data files. nemtudom mit kéne ilyenkor tenni, a reinstall segít egyedül,de azt nemakarom -
Kheled #9557 Elvileg késni fog mert megint valami gubanc van, azt tanácsolják, hogy Eu-sok ne maradjanak fent megvárni,inkább pihenjenek és majd holnap mehetnek játszani. -
#9556 el múlt 4 ora még sincsen semmi. jellemző -
Kheled #9555 A szerver még nem elérhető, de a mai nap fog kezdődni, általába olyan 4 óra után. Ekkor lefogja szedni az új updatet is. -
#9554 Megint kaptam egy meghívót a Bétára mert hogy most már az eusok is át vihetik a 75 ös kariaikat, ez meg is van a server viszont down? most akkor mi is van? -
MaRee #9553 Érdekes, tisztán emlékszem, hogy tegnap a launcherben az Active-VIP vagy milyen felirat volt. Most viszont már hirtelen Non-VIP lettem, my accountban azt írja, hogy "Your subscription has been suspended due to non-payment. Please click "Resume Subscription" to reactivate your subscription." Ezekszerint nem vette le a pénzt a kártyáról, de akkor nem tudom, miért kaptam meg a premium előfizus cuccokat, meg miért tudtam Evendim elejét elkezdeni. -
bunny #9552 Nem vagy VIP. Valamit elszúrtál, vagy a sok "trükkös" magyar miatt mostmár előbb megvárják hogy odaérjen a zsé és utána aktiválnak csak. -
MaRee #9551 Ja, és az 500 TP-t sem kaptam meg. -
MaRee #9550 Megvettem tegnap a VIP előfizetést, most Evendimben próbálnék küldizni, erre unlockolni kéne az evendim quest packot.. Ez most akkor hogy?
Kép
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kheled #9549 Csak vázába tenni, housing item. -
Anor #9548 Üdv!
Köszi a válaszokat!
Még egy kérdés farmolásnál a virágok(flowers)Pl. a Bluebottle meg a hasonlók jók valamire? vagy csak vázába tenni? -
#9547 Szintén az egyhavi előfizetést javasolnám a kedvezmények miatt amik természetesen az előfizetés lejárta után is megmaradnak. Arra vigyázz, hogy ha csak egy hónapra fizetsz elő, a lejárat előtt - ha nem akarsz újabb hónapot - mindenképpen mond le az előfizetést, mert hónap fordulókor a Turbine újra le fog vonni egy hónapot.
Ha havonta keveset tudsz játszani, akkor inkább a TP gyűjtögetős, Premium előfizetés a kedvezőbb, hiszen ekkor rajtad áll mikor és mennyi időt szakítasz a játékra.
Mikor előfizetős voltam mindig idegeskedtem, hogy kevés időt töltök a játékkal és így egyáltalán nem esett jól a játék. Premiummal ilyen gondom már nincs. -
Tusy #9546 - vannak akciók meg több havi előfizetésre kedvezmény. Én egy kedvezményes (húsvéti) időszakban fizettem elő, nekem akkor ~10$ volt. Jelenleg prémium tag vagyok és ebben az évben már nem tervezem az előfizetést ... ha 15EU akkor annyi -
MaRee #9545 10$? Én 15 EUR-rol tudtam. Most akkor mennyi pontosan? :)