The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
most = estenkent :S

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Amugy en is ott kuldizek most lvl 15-oskent.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes

Blob!

Ha online leszek, akkor szólj rám és segítek, az LM karimnak úgy is kell némi xp.

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Blob
Nagyon szép és jó hogy jön a The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar: Book 9: Evendim

* Egy hatalmas, felfedezésre váró pálya, melyre csak 30-as szint feletti játékosok merészkedhetnek.
* Több mint 60 új küldetés
* Csatlakozhatsz szövetséges hõsökhöz, hogy egyesült erõvel, egy nagy ostrommal legyõzzétek a hatalmas sárkányt, Thorogot Helegrodban.
* Továbbfejlesztett zenei rendszer új hangszerekkel, hogy megoszthasd zenédet másokkal
* Kilenc új szörny, és az elsõ találkozás egy enttel.
Hat új skill és továbbfejlesztett képesség a Champion kaszt számára.

A Baj csak az hogy anyira sietnek a frissítéssel hogy a töbség mint én is pl, elakad egy csomó küldivel mert nem találja, ezt a jagger jackot még mindig nem találom pedig ezt használom:http://www.mehq.net/dynmap/index.php?map=Breeland
É ahol jelöli ott nincsen <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Jeffjohnson
A probléma az ,hogy a kolega kb. egy hónapja kijött gaméhez keresne tört szervert ami nevetséges...ha jól tudom Lineage2 höz van csak normális tört szerver de az is messze elmarad az eredeti verziotól. Nem beszélve arról ,hogy az igazi feelinget mmonál csakis eredetivel érheted el mert tökéletes tört szerver nincs.

Van persze, Forgotten Kingdom néven, de ez benne van/lesz a F.A.Q. -ban ha minden igaz. Jelentkezni Adoran -nál vagy Spartac -nál lehet.
Jóóól van, jóóól van, kellenek a magyar guildek. Angol RP szerveren van már magyar klán?

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Ombredor
Hello
Na,az Evernight szerveren is megalakult egy magyar guild Elvellen névvel,ha valaki oda tévedt akkor jelentkezzen nálam vagy Redswift-nél.

Üdv

The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor

DonnieBrasco
Lehet, hogy öregszem, de szerintem meg igen is gáz, fõleg hogy az SG fórumon a warez az nem igazán nyerõ...
Egy mmorpg-nél pedig egyenesen szánalmas az ilyen jellegû kérdés!

DB

A ti kung-futok nem erős!

Szerintem ha valaki tort verziot keres akkor eleg egy nem, folosleges ez a nagy okitas, kicsit alszentnek tunik hogy mindenki minden progit megvesz.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Shock
Ez ütött! <#boxer><#mf1>

Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion

nos, létezik belõle tört verzió, jóval olcsóbban megkapod<#idiota><#idiota>

Jeffjohnson
én szeretnék Ferrarit vezetni "de nem birok fizetni érte annyit amennyit kell
vki vmi megoldás?" <#confused><#idiota>

hogy van-e törtszerver.

DonnieBrasco
Én speciel a kérdést (#1785) sem értem, ez magyarul mit akart?

DB

Bogyee
bocsi félre olvastam😊

http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag

ehm..én mit írtam?

Bogyee
lopás nem bûncselekmény?

http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag

Játssz mással, vagy lopj. Én elöbbit ajánlom, mert utóbbi bûncselekmény

miért jo h kiadták neten is, vagyis le lehet tölteni warezröl v torrentröl ha nem lehet velük semmit kezdeni .. én is akarok vele játszani de nem birok fizetni érte annyit amennyit kell

vki vmi megoldás?
ott van az. Nem szabad túlbonyolítani a meghatározást, gyakran én is túlmegyek rajta, pedig pontosan ott van, ahol írja. Ha nem megy, Advice-ba kérdezd meg, vagy régifaqban a linkeken biztos megtalálod.

Blob
Pl😄efeat Jagger Jack Jagger Jack and the animal corpses will be in the Blackwold ruins in the north Chetwood, north of the guard-house, east of Combe.

Napoko Óta keresem smmi.

Collect fibert's hendcerfhiet
Cole Sickleleaf is at the ruins between the main Blackwold encampment and Skunkwood's Farm.

Collect sally's chain

Old Bauman's farm lies far to the east of Combe, beyond the brigand camps in the Chetwood, at the end of the eastward path. Old Bauman is at the logging camp, south of the Chetwood, east of Combe.

és semmi a leírtak alapján sehol semmi <#falbav><#fejvakaras>
Blob
Frankón kezdem nem vágni ezt a játékot, ott vagyok ahol írja a küldi hogy legyek és egyszerüen nincsenek ott a karakterek meg a begyûjtenivalók sem<#conf><#nemtudom>
Shock
Na basszus, ha ezt tudom...<#wow2>Mindegy, akkor is ember lettem volna mert elõre Éorl fiaaak POWA! <#banplz>

Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion

ha champion, akkor törp, ember champnak nagyon gyorsan fogy manája

DonnieBrasco
Loremaster inkább tán a hunter/shámánra hasonlít a wowból, mert pl. van petje 😊 de fõleg debuffer és crowd control szerepekben jó!

DB

Scotty99
Értem.
Akkor jól gondoltam, hunter kilõve. Vagy Hobbit Burglar, vagy Man Champion, vagy Elf Lore-Master leszek 😄

PS3 ID: ghost_hun

Blob
Lyan Kyj mostantól fentvagyok
Shock
Champion az dps (dury warri gyakoraltilag), de nekem a Lore-Master nem tûnt dps kasztnak, bár nem értek annyira hozzá. Inkább olyan healer/hunter/mage keverék! <#idiota> Az itteni hunter nem használ petet, csak nuke-ol messzirõl, szóval nem teljesen ugyanaz, de én a helyedben tuti nem azt inditanék, mert csapdázik meg minden, érzésre valahogy azért hasonló.

Scotty99
Olvastam a hivatalos oldalon a leírásokat, de egy-két dolog még nem világos a kasztokkal kapcsolatban. A loremaster hasonló, mint wowban a mage? Vagyis dps karakter? A Champion pedig szintúgy dps, csak közelharcban?

Wowban hunterem van, és kissé félek itt is azt indítani, nem szeretnék hasonló feelinggel játszani 😊

PS3 ID: ghost_hun

Shock
A grafika miatt lehet, de hidd el, semmi közös nincs bennük hosszú távon. Ami abban idegesitett, az itt ki van javitva, pl. hogy nem lehet ugrani stb.! Már amennyire az én játékidõm nevezhetõ hosszú távnak!<#idiota>Ja, és egyre jobb a játék, most csináltam meg a Book 1-et, iszonyat nagy feeling volt!

Chrystopher
Köszi, közben megoldottam magam 😉
-Bemásoltam a letöltött patch-et a 'patches' mappába. Majd elindítottam onnan. Vég-ig pörgött, aztán a launcherben ismét az updatet és akkor dolgozott 8-10+ percig és most müxik.
Érdekes a játék. Meg kell szoknom. Csak a kamera beállítások furcsák wow után.
Huntert indítottam 'Psyho' néven. Hát.. kicsit Guild Wars feelingem van, de kellemes

Looserke

Shock
Köszi, már tegnap este felvételt nyertem, úgyhogy ingame találkozunk!<#eljen>

"olvasgatom a topikot"
helyes, többen is példát vehetnének rólad😊 Ha lenne buddykeym, most neked adnám😊 Remélem vkitõl kapsz😄

Sziasztok.

Olvasgatom a topikot és gondolkodom a játék megvételén.
Ha esetleg lenne valakinek egy felesleges trial kulcsa,hogy megvétel elõtt ki tudjam pobálni a játékot azt megköszönném.

Chrystopher
Igen. Nekem is annyi. ELnéztem. Lejötta a cucc. Rámentem a Launcher ablakban a 2. gombra(feltelepítette a patchet, de még mindig 0.0 verziót írt). most a 3.gombra/update/ mentem. Remélem segít vmit.
Már megõrülök

Saccard
Keresd: Tinormi-t, Zsolty-t, Fleythril-t vagy Finmoth-ot.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Shock
Hali!

Na visszatértem egy hosszabb szünet után, szóval ha még lehet, be szeretnék lépni a Kinshipbe, mert jó lenne egy jó társaság, meg amennyit szenvedek, néha jó lenne egy kis segitség! <#buck> Nem beszélve arról, hogy az elsõ Chapterekhez sehogy se találok partyt, pedig nagyon szeretnék haladni velük. Szóval ingame Theriond vagyok, ha valaki lát online officerek közül nyugodtan vegyen fel! <#idiota> Ha megirjátok, hogy kit keressek, akkor én is tudok lépni az ügyben! <#nevetes1> (Sorry, tudom, hogy egyszer már irtátok, de sehogy se találom azt az üzit.)

GLHF

Blob
Én is szeretnék csatlakozni a klánhoz de nem találok senkit akivel ezt elintézhetném <#szomoru1>
Blob
Amúgy amikor én feltettem a PO-t nekem sem ment a patchelés, letöltöttem innen:http://hdro.arcor.de/ az exét és simába elindítottam
Blob
nekem 883 mb a patch 😄
Chrystopher
700+mb-os patch? Bázz..

Chrystopher
Sziasztok!

Megvettem ma a csodát, account megkreálva. Activálva a LOTRO /viszonylag könnyen sikerült. --> akinek segítség kell e-mail, privi, bátran// kb. 75%-nál tart a patch! :tenyérdörzsölõszmájli: 😄

amcsi szerveren játszol?😄D viccet félretéve, nálam sincs lagg külsõ területeken, egyedül ugye Bree a durva, dehát kinek nem.

a tájékozódás tényleg nehézkes az elején, hisz itt a legtöbb questnél nincs marker. Viszont, ha figyelmesen elolvasod a questeket (itt másképp nem megy), nagyon alapos körülírja, mit hol találsz.

MrStokes
Nah kerem szepen, kb olyan 1 napi jatek utan (keves 6 oras alvassal egyutt) nagyon pozitiv a velemenyem a jatekrol, eddig a topreknel es a hobbitoknal probaltam szerencset, egyik jobb volt, mint a masik, nagyon otletesek a kuldik, nem lehet konnyem megunni oket, teljesen korrekt.

Altalaban nekem es masoknak is a tajekozodas okozza momentan a legnagyobb gondot, mi hol talalhato es tarsai.

A tegnapi install es update szenvedesrol annyit, hogy hiaba tettem fel a vasarolt verziot, annal is 0,0-as verziot irt ki eloszor es a letoltheto stand-alone patch nem mukodott. Vegul a live update segitett rajta, leszedettem vele ami kellett neki es most teljesen jo.

Ui.: Meglepoen stabil a jatek es semmi lagg vagy FPS gondot nem tapasztaltam, azer ez kezdo MMO-knal nem semmi.

még nincs, csak kliensben jelezték, hogy lesz

Jeffjohnson
van már valami patch info kiadva? hivatalos oldalon nem sokat láttam

Kedden gyün az új peccs, ami már amcsiban rég van...na, inkább nem mondok semmit, csütörtökön majd beszélünk😄