10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lyan Kyj
    nem kaptam meg:(
  • weky
    Most néztem, még mindig nem megy a fórum. Újra fog indulni a közeljövőben? Mert ha nem, akkor Thamazart megkérem, hogy izzítsa be a másik fórumot.

Lyan!

Küldtem egy privit!
  • DonnieBrasco
    Sponolni? :))

DB
  • Lyan Kyj
    http://demo.lotro.hu/forum <--nálam nem megy..reggel, a leveled olvasásakor még ment, aztán Forbidden.
  • janus84
    Már miért is lenne. :p
  • Meara
    Szia, időközben sikerült megoldanom :) Egyébként a 15-ös szintű kaszt küldi volt...:) Egy könyvtárba kellett bemennem, és meg kellett keresnem egy könyvet. Az volt a baj, hogy jött két ork, és amikor megöltem őket, jött megint kettő 2 szintel magasabb, végül két 30as jött :(. Mindig meghaltam. Ha valaki ugyanezzel a quest-tel küzködne, így lehet megcsinálni: az egyik orkot meg kell ölni, a másikat sponolni kell, amíg meg nem találod a könyvet (ami a jobb oldalon van az utolsó polcon)
    üdv: Meara
  • Lyan Kyj
    megint nincs klánfórum?
  • Hylia
    1. tudtommal nincsenek
    2. csak ott, ahol frab irta, legalábbis egyelöre
    3. 4g 200silver áruak, még most nincs tier1, tier2 meg hasonlo, csupán a szinét választhatod meg, de nyilván már elértél odáig
  • DrcRider
    Elrondnak nincsenek lovai Rivendellben?
    Csak helyen lehet lovat venni?
    Egységár van? Vagy van 4 aranynál drágább ló is?
  • DrcRider
    van valami extra a láncküldetésben?
  • DrcRider
    kösz!
    :)
  • janus84
    Breetől északra van a térképen egy lovacskás farm, ott van egy questlánc és a lovat is ott veheted meg. Elküld majd ide-oda, de lóval kell ám menned. Febírsz ülni a megadott szinü ló hátára, ami a questben szerepel. 3 utazás, aztán egy versenypálya.
  • DrcRider
    Sziasztok!

elérem a 35-ös szintet
    kit kell felkeresnem, és hol, hogy tudjam a lovat használni?
    (valamit kiírt, csak éppen nagy csatában voltunk :) )
  • janus84
    talán ez müxik
  • PTW
    fórum
  • Eredan11
    Valakinek nincs kedved megmondani pirivben mert most egy ideig meg nem leszek in-game mert nyaralok es nincs lotro de net van ezert szivesen felmennek dumalni.
  • janus84
    Guildes körlevél kiment a fórum címéről
  • Szaruman
    Nem, és az nem is fog menni már.
  • Eredan11
    A lotro.battanet.hu megy ujra mert nekem vmiert az rossz pedig szivesen felmennek mar
  • KBB
    PTW kollégának a #3410 -es hozzászólástól volt ilyen problémája, javaslom neked is amit ő tett: Tech supportnak levél.
  • mikuc
    Sziasztok!

A következőkben szeretném kérni a segítségeteket.
    Hétfőn ismét aktiváltattam az előfizetésemet.
    Akkor levonták a pénzt a kártyámról, tudtam is játszani.
    Erre ma kapok 1 levelet, hogy szüneteltetik mert a pénz nem érkezett meg.

Most ilyenkor mi van??

Köszi a segitséget!
  • weky
    Gémerek!

Szerencsére ismét megy a LOTRO magyar fóruma, a Last Enclave-es tagok kérem látogassan el a guild fórumra, leírtam, hogy milyen változásokat tervezünk és vezetünk be.
  • weky
    At véletlenül nem Beel hozzászólása?
  • Szaruman
    Ja:)
  • DonnieBrasco
    #3451-et miért is nem törlöd? Mememntó az emberi hülyeségnek, vagy ilyesmi? :)

DB
  • janus84
    Lehetne az egész egy nagy sárga szöveg piros betükkel, hogy mindenkinek szemetszúrjon. :D Minek oda kééép?
  • Szaruman
    Majd uppolom a bannert, kirakok még 1-2 dolgot.
  • DonnieBrasco
    Mondom, hogy van baja :P

DB
  • Laza
    Mi az, hogy az intenetkavezoban nem eredeti lesz?
    Az intenetkavezonak minimum egy peldanyt meg kell vennie eredetiben, hogy feltelepithesse minden gepre, azutan minden, az intenetkavezoba jaro emberkenek is meg kell vennie egyet, hogy legyen accountja, amivel belephet a vilagba.

A WoW is igy mukodik internetkavezokban, mindenki a sajat accjaval jar oda :)
  • Lyan Kyj
    sajnos nincs annyi hely bannerben, hogy az összes ilyen kérdést lerendezzünk ott:P
  • Lorienel
  • DonnieBrasco
    ???? Most szívatod? :) nem látod, hogy van baja amúgy is...? :)

Amúgy meg kellene egy comment a banner alá az ilyen jellegű kérdések megelőzésére...

DB
  • Lorienel
    Le kell töltened egy carckelt klienst. Google-ban keress rá. Az 2.21-es verzió a jó.
  • kkowika4
    Hy all!
    Az lenne a kérdésem, hogy mit kell beállítani hogy tört szerveren játszhassak -mert internerkávézóban nem eredeti lesz és nekem kell beállítani- és fogglamam sincs hozzá, hogy ip alapú-e vagy nem stb.
    Kösz
  • Szaruman
    Snowbourn kicsit haldoklik (=nem lehet bejelentkezni). Király.
  • hippy
    Egy kis kedvcsináló.A videó második fele az érdekesebb.
    http://www.gametrailers.com/player/21371.html?type=wmv
  • Szaruman
    47^^
  • azirafael
    Egyik oka az volt a távollétenek, hogy lejárt az előfizetés... DE MOST! Mindjárt lemegyek a postára és teszek lóvét a kártyámra és délután befizetem!!!! Muhahahaha!!!

50-e vagy már RP? Vagy még mindig lvl 40-en csirkézel?
  • Szaruman
    És előfizetésed is van, tata?:)
  • azirafael
    Na holnaptól lehet megint tudok lenni pár napot! Hurrá!