The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Jagger Jack tartozkodasi helye
Ha online leszek, akkor szólj rám és segítek, az LM karimnak úgy is kell némi xp.
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
* Egy hatalmas, felfedezésre váró pálya, melyre csak 30-as szint feletti játékosok merészkedhetnek.
* Több mint 60 új küldetés
* Csatlakozhatsz szövetséges hõsökhöz, hogy egyesült erõvel, egy nagy ostrommal legyõzzétek a hatalmas sárkányt, Thorogot Helegrodban.
* Továbbfejlesztett zenei rendszer új hangszerekkel, hogy megoszthasd zenédet másokkal
* Kilenc új szörny, és az elsõ találkozás egy enttel.
Hat új skill és továbbfejlesztett képesség a Champion kaszt számára.
A Baj csak az hogy anyira sietnek a frissítéssel hogy a töbség mint én is pl, elakad egy csomó küldivel mert nem találja, ezt a jagger jackot még mindig nem találom pedig ezt használom:http://www.mehq.net/dynmap/index.php?map=Breeland
É ahol jelöli ott nincsen <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Na,az Evernight szerveren is megalakult egy magyar guild Elvellen névvel,ha valaki oda tévedt akkor jelentkezzen nálam vagy Redswift-nél.
Üdv
The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor
Egy mmorpg-nél pedig egyenesen szánalmas az ilyen jellegû kérdés!
DB
A ti kung-futok nem erős!
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion
vki vmi megoldás?" <#confused>#confused><#idiota>#idiota>
vki vmi megoldás?
Napoko Óta keresem smmi.
Collect fibert's hendcerfhiet
Cole Sickleleaf is at the ruins between the main Blackwold encampment and Skunkwood's Farm.
Collect sally's chain
Old Bauman's farm lies far to the east of Combe, beyond the brigand camps in the Chetwood, at the end of the eastward path. Old Bauman is at the logging camp, south of the Chetwood, east of Combe.
és semmi a leírtak alapján sehol semmi <#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion
DB
A ti kung-futok nem erős!
Akkor jól gondoltam, hunter kilõve. Vagy Hobbit Burglar, vagy Man Champion, vagy Elf Lore-Master leszek 😄
PS3 ID: ghost_hun
Wowban hunterem van, és kissé félek itt is azt indítani, nem szeretnék hasonló feelinggel játszani 😊
PS3 ID: ghost_hun
-Bemásoltam a letöltött patch-et a 'patches' mappába. Majd elindítottam onnan. Vég-ig pörgött, aztán a launcherben ismét az updatet és akkor dolgozott 8-10+ percig és most müxik.
Érdekes a játék. Meg kell szoknom. Csak a kamera beállítások furcsák wow után.
Huntert indítottam 'Psyho' néven. Hát.. kicsit Guild Wars feelingem van, de kellemes
helyes, többen is példát vehetnének rólad😊 Ha lenne buddykeym, most neked adnám😊 Remélem vkitõl kapsz😄
Olvasgatom a topikot és gondolkodom a játék megvételén.
Ha esetleg lenne valakinek egy felesleges trial kulcsa,hogy megvétel elõtt ki tudjam pobálni a játékot azt megköszönném.
Már megõrülök
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Na visszatértem egy hosszabb szünet után, szóval ha még lehet, be szeretnék lépni a Kinshipbe, mert jó lenne egy jó társaság, meg amennyit szenvedek, néha jó lenne egy kis segitség! <#buck>#buck> Nem beszélve arról, hogy az elsõ Chapterekhez sehogy se találok partyt, pedig nagyon szeretnék haladni velük. Szóval ingame Theriond vagyok, ha valaki lát online officerek közül nyugodtan vegyen fel! <#idiota>#idiota> Ha megirjátok, hogy kit keressek, akkor én is tudok lépni az ügyben! <#nevetes1>#nevetes1> (Sorry, tudom, hogy egyszer már irtátok, de sehogy se találom azt az üzit.)
GLHF
Megvettem ma a csodát, account megkreálva. Activálva a LOTRO /viszonylag könnyen sikerült. --> akinek segítség kell e-mail, privi, bátran// kb. 75%-nál tart a patch! :tenyérdörzsölõszmájli: 😄
a tájékozódás tényleg nehézkes az elején, hisz itt a legtöbb questnél nincs marker. Viszont, ha figyelmesen elolvasod a questeket (itt másképp nem megy), nagyon alapos körülírja, mit hol találsz.
Altalaban nekem es masoknak is a tajekozodas okozza momentan a legnagyobb gondot, mi hol talalhato es tarsai.
A tegnapi install es update szenvedesrol annyit, hogy hiaba tettem fel a vasarolt verziot, annal is 0,0-as verziot irt ki eloszor es a letoltheto stand-alone patch nem mukodott. Vegul a live update segitett rajta, leszedettem vele ami kellett neki es most teljesen jo.
Ui.: Meglepoen stabil a jatek es semmi lagg vagy FPS gondot nem tapasztaltam, azer ez kezdo MMO-knal nem semmi.