10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
WOLF3x6 #3772 Hi All !
http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1132&nev=Lord_of_the_Rings_Online_-_europai_probakliens
Ezzel tenyleg ki lehet probalni a jatekot? -
weky #3764 Sziasztok!
A Callidus fóruma már üzemel, a LEOH-é pedig pár napja megy (1000 köszönet Talassa-nak).
A link:
Last Enclave of Hope fórum
RP!
Ha van időd, be tudnád tenni a fórum címét a FAQ-ba? Előre is köszi! -
#3763 A skill listából próbáld. -
Kipu1 #3762
Hobbittal tolom, es megkaptam a hobbit stealth deedet.
A gond az hogy nem tudom aktivalni, voltam bardnal feltettem,
de nem lehet az ikont lehuzni quickslotba. Tudja valaki hogy
lehet hasznalni? -
#3761 Snare lesz valszeg, -40-60% moving speed a trollra, és csá. -
Lyan Kyj #3760 Stunolni lehet majd őket is, szal max az lesz, ha feltűnik egy, akkor a minstrel és a közelében levők futnak, a többi meg lassít-üt-lassít-ütben kinyírja:)
Persze majd jönnek a fullhunter raidek, aztán az új skilljükkel (1160dmg+) szépen leviszik az életét:)
De ki tudja, a többi kaszt miket kap, lehet itt még durvulás. -
sheky #3759 Mi lesz a Minstrelekkel? Ők lesznek a Trollok első célpontjai... 2200 körüli HP, medium armor... -
#3758 Kiosztottam a triált. Arra gondoltam, h akinek kell triál, az küld nekem pmet erről, akinek van trial, az vagy elküldi a kulcsot, vagy átirányítom hozzá azt, akinek kell kulcs, ahelyett, h minden 3. üzi az legyen, h 'van vkinek buddy/trial?'. (ez 1 igazi körmondat lett, lol).
Pvp változások: mind szép és jó (troll HUGE fun lesz), de attól félek, h emiatt méginkább nem lehet melee classal menni. A troll 1-2k-t leb*sz, champ emiatt kizárva, a stelthből-lővő imba ranger miatt meg a creep melee classok lesznek... viccesek. -
#3757 Mert nincs semmi új játékom és a pcgurun találtam rá, megtetszett. A nevéből ítélve gondoltam hogy netes játék és elkezdtem letölteni. Azthittem ingyenes, de a F.A.Q. után rájöttem hogy nem :S :'( -
Lyan Kyj #3756 Gyak. próbakulcs, lásd: 4-es pont FAQban. Küldj privát üzenetet Szaruman-nak a dologról, és amint lesz buddy key, kapsz. -
Ragnar360 #3755 tudom tudom , latom en a banner kep alatti szöveget , csak már azt hittem ,h szarumam benyelte a keyeket XD :DDDD
sőt a szöveg nem irja , azt ,h ha van neki buddykeye akkor itt nem tájékoztatja a tobbieket , én is ezt vártam ,h ide irja be , de akkor ok :DD (am a trialokat én is kaptam, de nem használtam fel)
Jó gamet! -
#3754 köszi a választ! és mi az a buddy key? -
Lyan Kyj #3753 Szia!
A bannerkép alatt találsz egy linket (F.A.Q. (magyar)), ahol számos kérdésre kapsz választ, többek között az általad feltettre is. Olvasd el figyelmesen, és ha megtetszett, várunk online! -
#3752 hello mindenkinek!
én nem nagyon értek ezekhez az onlájn játékokhoz szal azt szeretném megkérdezni hogy ez ingyenes vagy fizetős? -
#3751 Igaza van, mer nem küldtem el, mással voltam elfoglalva, de 3 percen belül megy (v mennek, de asszem csak 1 igénylés van atm). -
#3750 Bocsi, ma elég ideges voltam, mivel reggel kifogtam egy láma partit CDbe:) Amúgy sem fogom kiírni, akik PMet írtak, elküldöm nekik PMbe. -
Lyan Kyj #3749 lásd: PIROS BETŰ A BANNERKÉP ALATT! (kis help:pmben elküldi annak, aki írt neki) -
Ragnar360 #3748 Szaruman , kuldtem pm-et 2 trial kulcscsal , miért nem jelzed itt a topikban ? (kb 2 napja kuldtem ,közbe ma is voltál online) -
#3747 Hát nemtom, mai világban sztem nemrossz ha van egy neten fizetőképes bankkártyád.
Pl a játékot hogy fizeted? Ja Gamecard, 4k / hónap. Kártyával meg 2.5k / hónap... -
#3746 már mindegy megnézték 2 helyen is és "most fogyott el". megrendeltük. ez a cd kulcs vevés elég kecsegtető de bankkártyával már nem annyira. ha átutalással is lehetne fizetni na az már yo lenne. -
Lyan Kyj #3745 PvMP Changes
Már az első mondatnál káromkodtam. Hogy lesz meg így 3-4 kulcs/nap?:(
Ahogy az Elfeledettfogadó is írja, trollok übertápok lesznek.
A magányos farkasoknak befellegzett, sajna.
- I saw a post on Roheryn that mentioned that freeps can get a different looking horse for hitting rank 9 in PvMP..... (CONFIRMED by RetiredAF) It's a mahogany bay horse at rank 9, costs about the same as a regular horse.
-
#3744 Ez USA-ben érvényes ajánlat, EU-ban nem jó.
Amúgy meg az ilyeneket ne kopipészteld, hanem linkeled (tipp).
DB -
Kazagor #3743 Hi everyone!
We wanted to let you know about a special offer that runs during August to welcome new players to LOTRO. Anyone who registers their game in August is eligible for an additional 30 days free on top of the 30 days free that comes in the box, for a total of 60 days of free play!
When you refer your friends and family, you should be sure to let them know to register their games during the month of August so they can get the extra 30 days.
Thanks for all the new faces you're bringing into the LOTRO community through the Referral Program. Thanks to you, LOTRO continues to grow and thrive as one of the top-rated MMOs ever released!
Aki még nem vette meg, az most tegye!:) -
#3742 Nah, a linket szépen elbaltáztam a hozzászólásban....
Lényeg hogy megbizható cég. Anno megjelenéskor itt vettem a WoW kulcsot, a BC-t illetve több haveromnak WoW/BC kulcsokat; újabban meg a LOTRO kulcsot haveromnak meg magamnak. -
#3741 Szia!
Ha van dombornyomott hitelkártyád, vagy amivel tudsz fizetni neten(akár paypal kompatibilis) akkor javaslom a URL=http://www.gamersloot.net]gamersloot.net[/URL] -et, itt 7/24-ben bármikor megveheted a játékot, CSAK CDKULCSOT kapsz, de azt kb 20 percen belül és mehet a game.
Ha nem vagy annyira oda a dobozért (ami kb egy 20 oldalas füzetből és a DVD-ből áll) akkor sztem tölsd le a játékot (fileplanet.com) és vedd meg gamersloot-on.
Ja, talán ez is szempont: itthon 13k-ba kerül, gamersloot-on megvéve 9k. -
#3740 Jó igen, de hétfőn nincs kiszállitás és haver felmegy Nyiregyre érte. Mindenképp hétfőn akar meg már én is unom hogy egész nap nálam tolja:D -
#3739 Ez egy jó kérdés de a http://cdgalaxis.hu -n meg tudod rendelni és kiszállítják. -
#3738 Hello
Nyiregyházán hol lehet megvenni ha meglehet? -
Lyan Kyj #3737 meglesz -
maniac001 #3736 És ha kérhetem, a nevemben is szexuáljátok szájba Szauron és Szarumán bandáját (ebben a mondatban több "sz" betű van mint kellene). -
maniac001 #3735 Nem 2 nap volt, legalább 1 hónap. persze casual módon játszva. Egy 20-as hunter, egy 11-es champion és egy 10-es captain nőtt fel ezalatt.
Én a wowban hunter vagyok. Ott nem a dps-el ragadott meg, hanem hogy anni mindent tud, számomra ez változatos. De nem akarom a wowhoz hasonlítani a Lotro-t. Tudom hogy sokkal több ez a játék mint amennyit én látok benne, és sajnálom is nagyon. De a wow nem enged már közel 3 éve. Úgy látszik, nekem is olyan begyepesedett agyam van, amilyet nem akartam hogy legyen :)
De hát ez van. Remélem azért egyszer találok olyan MMORPG-t ami kiszed ebből a bilincsből :P -
#3734 Hát 2 nap alatt nehez fogsz o.O A kezelése pedig valóban elég wowos, sokak szerint. -
maniac001 #3733 Nem hinném hogy wow utánzat, CSAK ÉN érzem így. Sajnos nem látok benne annyit mint a wowban, pedig próbáltam. -
OculusDei #3732 szerintem meg van benne hangulat. leginkább azonban egy jó - nem bugyuta grafikás - mmorpg. valami ilyesmit kerestem. kicsit féltem a farmolástól de már kezdem megszokni. néha még szeretem is. én ddo-zom is onnan mentem át bekukkantani, mert ez miatt hanyagolja a turbine azt. hát nem csodálom. szerintem megprúbálom a kettőt együtt mert az egyik nagyon kiráj a másik meg nagyon dnd -
#3731 Wow utánzat... Wowban nem érezted, h az egész egy warhammer koppintás?^^
Mégis mire vágysz?:) -
Lyan Kyj #3730 Akkor olvasd el még1x a könyveket, garantálom, hogy megtalálod:) -
maniac001 #3729 Semmit nem látok benne AMI a gyűrűk urára utal* -
maniac001 #3728 A fene essen belém már tényleg. Egyszerűen nem tudom elkapni azt a bizonyos hangulatot. Semmit nem látok benne a gyűrűk urára utal (kivéve a nagyon ritkán megjelenő főszereplőket). Legalább a zene lehetne gyűrűk ura, de nem.
Én sajna csak egy wow utánzatot látok, pedig biztos nem az :(( -
#3727 Last Enclave of Terror? :)
DB -
#3726 Most, hogy a Monstereknek is lehet Kinshipje, megalakulhat a Lost Enclave of Hope :D