The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel eléggé a játék elején vagyunk sok segítség jön mindenhonnan, a klán oldaláról is, de ha elakadsz egy nehezebb questben biztos találsz segítséget hozzá. Ez késõbb gondolom változni fog, ahogy az emberek fejlõdnek hiszen ki akar veszõdni 20-30-as questekkel 50-es szinten 😄
Én elõtte wowoztam és nem mondom hogy nem igényelt megszokást a játék, de egy pár nap játék után ugyanolyan függõ lettem 😄
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
Nagyon érdekelne a dolog. Mégis milyen. Elsõsorban a gyakorlati tapasztalatok érdekelnek magyar szemszögbõl, és egy esetleges magyar populációs tájékoztatás 😊 Mennyien vannak kb. magyarok, milyen a közösség, mekkora a "Vér Istvánok" aránya. Elõre is köszi 😊
Est Sularus Oth Mithas
PS3 ID: ghost_hun
Létezik nem fizetõs szerver???
Vagy meglehet oldani a fizetõst ne mfizetõsre???
Légyszives segítsetek mert nagyon szertnék játszani csak nincs pénzem fizetni...
elõre is köszönöm
Na hazaértem de persze nem sikerült aktiválni az accountot mert valamiért visszadobta a bankkártyát. Holnap újra megpróbálom, ha mûködik kiderül hogy megvan e még a karakterem, ha nincs... megölöm magam.........
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Birkus Maximus
Valamiért nem mûködik a rákeresés fórumban, inkább beírom akkor:
Mivel bétáról lecsúsztam, létezik LOTRO-hoz beta key? Szívesen megnézném hogy milyen is igazából 😊
tx!
Birkus Maximus
az lenne a kérdésem, hogy a farmerkedéshez hol lehet alapanyagot venni (seeds, fertilizer, etc..)? Egyik NPC-nél sem láttam😞
thx
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Erõs gépen megy az event! Sokan szidták, hogy milyen szarul van optimalizálva a játék... (akárcsak a WOW-ban Ironforge? 😛) Kis Core2Duo procival High graf alá nem kellett mennem.
Ez az RP netovabbja? x_X
Kisse kiabrandito szamomra...
O istenem a regi szep BG-s idok <#nemtudom>#nemtudom>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Staddle East of Bree
Ceren Rye: Hear ye, hear ye! People of the region of Bree! Like all the past years, we’re facing the usual plague! The plague of flies! Can we let these mosquitoes ruin our life? I say;: No! Peoples of the region (levels 7 to 20 only) need to assist in this cleansing effort! Meet me at Staddle, we’re all going to crunch these flies in theirs lairs before they come to us!
Like every year at this time, the Midgwater marshes become infested with hundreds of clouds of flies. The quartermaster of Staddle needs help to purge the region near Eldo's farm. Meet Ceren Rye at Staddle East of Bree.
-------------------------------------------------------------------
The event will last around one hour:
All times are BST (GMT+1), local UK time
Gilrain: Wednesday May 30th at 17:00h
Evernight: Thursday May 31th at 21:00h
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Snowbourn: Monday May 28th at 21:00h
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eldar: Tuesday May 29th at 21:00h
Laurelin: Thursday May 31th at 17:00h
EVENT DETAILS
Character level: 7 to 20
Number of participants : Unlimited
Language: English
Objective: Kill as many clouds of flies as possible.
Style of event Pure monster bashing.
Rewards : Limited supplies of beer and tobacco available
Registration: Not needed
Rules: No specific rules
Elõre is köszönöm.
Sohasem ertettem hogy ezeket miert nem a beta alatt javitjak.
Mondjuk ebben a jatekban a feliratozas modjat nem tudom felfogni, miert jo az, hogy a tavoli dolgok is ugyanugy vannak feliratozva, pl a varosban is borzalmas, nemhogy ilyen latkepen 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Itt várunk éppen az eseményre:
konkrétan olyan lag hogy többe mbernek kifagyott a számítógépe..megmozdulni alig lehetett:
Csak a vicc kedvéért bekapcsolt nevekkel:
Szóval egy kicsit ez az event dolog még vállalhatatlan 😊
WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan server, amelyikre általában magyarok mennek, s ha igen, melyik lenne ez?
Thx.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
DB
A ti kung-futok nem erős!
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Köszi a tanácsokat.
És mi a helyzet az auktionerekkel? Bárhol betehetem, vagy vigyem el a
cuccot Breebe?
Amúgy meg több van ugyan a copper ore-ból mint a tin-bõl, de nem 3x annyi mint ahogy a bronze ingothoz kellene, és akkor még nem is mondtuk a jewellert akinek csak a copper kell ebbõl a kettõbõl. Már az explorer karakteremnél is hegyekben áll a tin ore, és copperbõl meg nincs neki...
Viszont muszáj a tin-t is kibányászni, az amethyst és a sienna miatt (mert fõleg ez utóbbi mocsok drága a piacon! 😊
Szóval pénzkeresésre az Explorer a legjobb.
DB
A másik mód a mobok farmolása. erre a legjobbak az orkok/goblinok/utonálók. Ezek rengeteg vendor-nak eladható cuccot/receptet/felszerelést dobnak. Öljél szürke vagy zöld mobokat azokat lehet folyamatosan ölni, és ha tele az inventorid irány vissza a városba üríteni, aztán megint farmolni. Napi 2 óra ilyen farmolással lvl 30 körül 1 gold simán bejön.
Scholarként én egyedül a dye-ok eladásából tudtam megéldegélni, az explorer altommal nincs gond (fát és ingotokat bármikor el lehet adni), a második altom jeweller, de még nagyon kicsi (9) úgyhogy errõl még nincs sok tapasztalatom, de az ékszerekre elvileg van kereslet, úgy tudom.
DB