10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Meara
    Igen az :)
    nálam az volt a baj, hogy mindig az elit wargot meg kísérőjét nyírtam ki előszőr, addigra meg oda ért a nőhöz a többi és kinyírták :( meg próbáltam fordítva is, hogy a másik falkát nyírtam ki, de akkor meg az elit ölte meg a nőt. Az a baj, hogy nem nagyon értek angolúl, így nem nagyon tudom melyik skill mire jó...:( nem is tudom hogy jutottam el a 35ös szintig :S...
  • Robcuskilla
    Ahoi, sajna a költözősdi valóban amcsi találmány még, ha lesz egyszer infód az eu-sról, majd azt is linkeld be légy szíves, vagy a fakkba is be lehet írni mitnt tudnivalót. Thx
  • Lyan Kyj
    veszel medvecsapdát, nénivel beszélsz, felfutsz a házak közt középen, aztán skilltrap, concentration. Ha 2-nél több jön rád, akkor medvecsapdázol. Jah, és eltudsz egyet ijeszteni is a sárgaalapbanfarkas skillel:)
  • PTW
    az ugye amikor a falura támadó wargokat kell lenyomni?!

valóban elég nehéz, nemtom, hog yigazából van e trükkje de én úgy csináltam hogy amint az akció elindult rohantam fel az erdőbe ahonnan jönnek megpróbáltam leválasztani egy-kettőt a falkából azokat gyorsan megöltem majd a további addok és aztán a bos. kb 3. próbálkozásra amikor már tudtam, hoygan kell időzíteni és egy két athelas lötty segítségével még azelőtt letudtam gyilkolni az egész falkát mielőtt a falu közelébe értek volna
  • Szaruman
    A 2 legnagyobb magyar társaság:

Egyik magyar guild
    Másik magyar guild
  • foxxi
    Ottvagyok :) de még kezdő vagyok MMORPG-ben , WoW-al is csak 3 napot játszottam :) Szal van még mit tanulnom :(
  • Robcuskilla
    Ájemjorbadigard
  • Meara
    Sziasztok,

35-ös Hunter karakterem van, most játszok életemben 2szor MMORPG játékkal (az első a Vanguard :( ), és lenne egy kérdésem:
    "A Hunter's Charge" fedőnevű class (30as) küldit egyszerűen nem tudom megcsinálni. Biztos van valami technikája, de eddig még nem jöttem rá. Tud valaki segíteni ebben?

Üdv:

Meara
  • Lyan Kyj
    2 kieggel odébb meg Orc Shaman:)

Öcsém, ez a negyedévente friss tartalom igencsak előnyére válhat a játéknak!
  • hippy
    Itt vannak a legfrissebb infók a ládákról:

Monsterplay update
  • Szaruman
    Menj a snowbournre, és fogsz:P
  • foxxi
    Ma énis csatlakoztam a játékhoz :) remélem találok ungarise emberkéket :)
  • Lyan Kyj
    Ti mit hallottatok a köv contentápdét(b10) utáni GV-ládákról?

Mondtak olyat, hogy lesz 25 és 50 tokenes kulcs/láda is, és ezekből már epic páncéldarab is hullhat. Állítólag rengetegen betáraztak már 300+ tokent, hogy biztosra menjenek.
    Egyébről tudtok?
  • Szaruman
    Semmi.
  • sheky
    írjatok, ha van valami infó!!??
  • Anoras
    Kicsit sokan updatelhetnek most. :)
  • Szaruman
    Sosem mondták, h 1 után lesz.
  • Eredan11
    Tudom de azt mondták 1 után már jó lessz ezért fura!
  • Lyan Kyj
    csütörtök van
  • Eredan11
    Ma este 7kor indulunk Fornostba szinthatár kb 37+ aki akar jönni irjon ingame Anorasnak vagy nekem de és csak 6 után leszek addig is jó játékot!
  • Eredan11
    Nekem sem megy ugyan ezt irja ki remélem estére jó lessz mert mennénk fornostba!
  • genRob
    Hali!
    Update program nem akarja csinálni amit kellene neki. 404est ír ki. Nektek megy rendesen?
  • Szaruman
    Most vagy én állítottam be szarul az operát, vagy mindkét oldal szar...
  • sheky
    Az első oldal már nem nagyon működik, én régebben olvastam, de nekem úgy tűnt, hogy aki írja, az nem szereti a játékot...
  • DonnieBrasco
    Szerintem sem volt semmi pejoratív abban amit írtál, csak sajna a fórumokon mindenki mindeféleképpen félreért mindent :) és ezért extraóvatosan és pontosan kell fogalmazni.

Amúgy meg találtam 2 magyar lotro oldalt!
    Lotro magyar fansite 1
    Lotro magyar fanklub

A második elég bénácska... az elsőt meg mintha összesen 1 ember csinálná + nézegetné. De legalább vannak! :)

DB
  • Lilithn
    Én nem fikáztam semmit, csak annyit mondtam, hogy érdekes.
    Actually bizonyos szempontjaikkal még egyet is értek.
    Vezír engem nem kell kioktatnod.
  • maniac001
    Eladnám az accountomat, rajta egy 20-as hunter, 10-es champion, captain és 7-es guardian. ha valakit érdekel, PM. Nagyon áron alul ofc.
  • sheky
    Sziasztok!

Ha valakinek esetleg kellene a B8, akkor szóljon, jó lenne összehozni rá egy csapatot (Snowbourn).
  • weky
    Hi all!

Lili!

Azt hiszem ezt a témát már lezártuk, ne kezdjük előről. Mindegyik magyar guild békésen megfér egymás mellett, nem kell feszültséget szítani! A többit pedig ingame majd megbeszélem Veled, kedves elfem!
  • Anoras
    Srácok ha ennyire nem szeretitek a másik guildjét, akkor meg minek írkáltok egymásnak. Kezd komolyan szánalmas lenni ez az egész, hogy feljön valaki fórumozni és mást nem olvas azon kívül, hogy a 2 guild fikázza 1mást. Én Leoh-os létemre nem fikázom se a Callidust, se a többi guildet. Egy kicsit komolyodjunk meg és tartsuk tiszteletben a másikat. Ugyanúgy vonatkozzon ez Leoh guildre és a Callidusra egyaránt.
  • Lyan Kyj
    Sztem totál korrekt mindkettő, az új játékosok egyértelműen el tudják dönteni, hogy hova szeretnének csatlakozni.
    A DKP-t én is javasoltam a high-lvl contentekhez, és grat annak, aki vezeti:))
  • Szaruman
    Azért kiváncsi lennék a válaszára...
  • sheky
    Ugye nem kezdjük el egymás guildszabályzatait fikázni?

Köszi!
  • Szaruman
    Miért?
  • Kipu1
    Koszi a tippet Szaruman, mukodik a hobbit stealth.
  • DonnieBrasco
    Na, egyik kinship fórum se jön be a cégnél nekem (céges szűrő miatt).
    Remek :(

DB
  • Lilithn
    Nem semmi guildszabályzat.
  • Kazagor
    Callidus fórum
  • Szaruman
    Fölraktam a FAQ-ba a fórumot. (Mielőtt megkérdezné vki, h mit csinálok itt ilyenkor, fölébredtem)

Craft: SZOPÁÁÁÁÁS, HAHA, mindenkinek, aki még nem master crafter . Az összetevők már csak 4 pontot adnak. Ciki. Jó farmot
  • hippy
    Némi info a craft változásokról:

itt