The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Crash, te meg vegyél vissza, nem a piacon vagy.
Ilyen ganéjon mint te nem is húzom fel magam jobban , de a jó magyar ember azt mondaná : "na húzzál vissza an*ádba"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion
meg esetleg okulhatnál a filmbõl is, azt se biztos baj lenne megnézni, a könyvet nem is merem ajánlani, gondolom 1200 oldal túl nagy kihívás..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ha pedig nem ismered a lore master klasszt, akkor meg pláne mardaj csöndben és halgass, vagy indítsd egyet vidd fel 40fölé aztán várjuk a véleményeket...
minek játszik az ilyen ha nemtetszik?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Azért meleezik a bosst, h ha triggerelõdik a fs manõver, akkor el tudják nyomni. Abban meg nem tudom mi fura van, h 2 méterrõl lõ egy íjjász. Közvetlen közelrõl (10-20 cm) is rá lehet lõni vmire íjjal (ok, fémpáncélra necces lehet, ha pl visszapattan a nyílvesszõ, de ehhez annyira nem értek).
Tudtam hol nem néztem festéket, AH-ban! Ostoba vagyok, bocsesz.
Crash88 hidd el nekem baromira lehet szívni, fõleg ha mondjuk ráront a hat fõs kis csoportodra fél tucat elit egyszerre mondjuk a saját szinteden vagy felette,és hacsak nem akarsz elhanyagolható xpt kapni kénytelen vagy saját szintû instancokat harcolni. Persze lehet szürkét is csak nem kapsz érte semmit, bár ott is sikerült asszem egyszer ráfaragni. 😄D
I can eat death like nobody\'s business.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Én is találtam már olyan csapatot, amiben a champion nyilazta a mobot, a healer meg rárontott, és elkezdte ütni, lol...ilyenkor szépen Leave Party a megoldás😊
néztem videokat a gameröl utubeon , és hát , túl könnyünek találom az instákat ... a playerek hp -ja szinte le se megy(ment) , healerek dolga nuku , (mondom nem 1 ilyen videot néztem , elég nagy szintüek lehettek), és a 6 ember közül 5 meleezte a bosst , na ezen jót röhögtem , a 6. meg hunter volt az meg lötte , ráadásul az elég fura h 2 méterre áló mobot is tud löni ^^ , meg az animációja a lövésnek is ugyanaz , skilleket nem is tolt ... a meleesek nemtom mien kasztok lehettek , de mikor partyiztam lore-masterrel , a nyomija az is ütötte a mobot velem , én championként megértem h az a feladat de a többi nevetség tárgya ... na mind1 , lehet rosszul tudom ezeket , szal várom a véleményeket.
Armoros témához:
Sztem kellõen változatosak, vannak igazán szépek is, plusz a szín sem mindegy, milyen egy-egy dizájnon.
Ráadásul a világ miatt eléggé megvolt kötve a kezük, nem csinálhatnak extrémdurva, szegecses, csili-vili cuccokat, és hasonlók. Sztem ami van, azok mind illeszkednek a LOTR világába, ennél nekem meg több nem is kell.
Na jó ez founder csomag, és VISA kártyáról (nem electron!!!) megy.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Olyan megoldás is jó volna, hogy törlik az accom és újrakreálom a cd-keyemmel. A karim úgy is csak 7-es volt és nem vagyok elájulva a huntertõl. Kiábrándultam, hogy nincs petje. Vicc. + 12 rongy nagyobb érvágás, mint a kis karim ^^
Történt velem egy állati szánalmas baleset ^^ :omg:
Szóval újratettem a Windowst egyúttal a Lotro-t is. Hál istennek sikerült elfelejtenem az account nevem vagy ellopták, de kismillió acc és jelszópárost végigpróbáltam, de nem sikerült. Nyomtam egy resetet a honlapon, de nem küldik az e-mail címemre a levelet, se semmit.. //Gmail.com az e-mail kiszolgáló --> igen csak megbízható //
Valakinek van tippe mi a teendõ?
Megtudom mondani a reg. kódot, nevet, mindent. valaki tud egy support e-mail címet ahol esetleg esély van rá, hogy segítenek is?
Elõre is köszi,
Psyho
Azt a bankártyás dolgot nekem írtad?
Esetleg te eltudnád magyarázni priviben?
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Sztem bánhatják sokan, hogy nem vettek részt, mert a legtöbb igencsak "érdekes" volt, de már mindegy.
Bocs az OFFért mindenkitõl de kicsit kivagyok hogy fingom sincs mi van a karakteremmel
A Leohba keres zsolty/szabu/valakimégleírjahkikazofficerek-et, a HKban nem tudom (õk azt mondták, inkább baráti társaság, mintsem nyitott guild), a cr-be meg ingame tinormi (ami most nem biztos, h megy, mer meg kell csinálnom még az elõfizetést, nem tudom, h meddig tudok belépni még), vagy inkább pm itt, ha ez érdekel.
Btw, ha az érintetteknek jó, akkor miután elmentem a bankba/elintéztem a dolgom, akkor frissítem a faqot, és belerakom a guildeket/elérhetõséget.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Est Sularus Oth Mithas
Mostmár ilyen is van 😊 😉