The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Egyébként nem nagyon szoktak íjjal 10cmrõl lõni, az tény. Nem az a funkciója a fegyvernek, de meg lehet vele tenni. Mi akadályoz meg benne? Lõfegyverrel is le lehet adni lövés közvetlen közelrõl.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Bogyee
lehet tényleg 5évesek😄

http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag

Szaruman
Srácok, muszáj itt 5 éves módjára viselkedni?

Crash, te meg vegyél vissza, nem a piacon vagy.

mint szólsz bele te szarházi , én elmondtam amit láttam jópárszor és tapasztaltam is , vmennyire , õk normálisan tudtak válaszolni , ennyi , te meg ide parasztoskodsz és böfögsz egyet ,kinek hiszed magad ?
Ilyen ganéjon mint te nem is húzom fel magam jobban , de a jó magyar ember azt mondaná : "na húzzál vissza an*ádba"

MrStokes
<#eljen><#worship><#hehe>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Shock
Jobb lett volna ha meg se szólalsz. Sokadszorra.

Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion

Jockey
hidd, valszeg nem sokan láttak még ijászt 10 centiröl lõni, de ez egy mmorpg, itt ezt kell elképzelned...
meg esetleg okulhatnál a filmbõl is, azt se biztos baj lenne megnézni, a könyvet nem is merem ajánlani, gondolom 1200 oldal túl nagy kihívás..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
menjél nézzél egy kis utubot, aztán osszad itt az észt még, de a legjobb az lenne, ha visszamennél wow-zni..
ha pedig nem ismered a lore master klasszt, akkor meg pláne mardaj csöndben és halgass, vagy indítsd egyet vidd fel 40fölé aztán várjuk a véleményeket...
minek játszik az ilyen ha nemtetszik?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

az benne a fura , h kicsit hülyeség ha csak wowbol indulok ki , ennyi erövel az ijász is áljon melee közelbe és nyilazzon , lol 😄 hol láttál ijászt 10 centire löni ijjal

Szaruman
Hát, azért azt nem mondnám, h az endgame insták könnyûek...
Azért meleezik a bosst, h ha triggerelõdik a fs manõver, akkor el tudják nyomni. Abban meg nem tudom mi fura van, h 2 méterrõl lõ egy íjjász. Közvetlen közelrõl (10-20 cm) is rá lehet lõni vmire íjjal (ok, fémpáncélra necces lehet, ha pl visszapattan a nyílvesszõ, de ehhez annyira nem értek).

Lilithn
A hangyások? 😄DD
Tudtam hol nem néztem festéket, AH-ban! Ostoba vagyok, bocsesz.

Crash88 hidd el nekem baromira lehet szívni, fõleg ha mondjuk ráront a hat fõs kis csoportodra fél tucat elit egyszerre mondjuk a saját szinteden vagy felette,és hacsak nem akarsz elhanyagolható xpt kapni kénytelen vagy saját szintû instancokat harcolni. Persze lehet szürkét is csak nem kapsz érte semmit, bár ott is sikerült asszem egyszer ráfaragni. 😄D

I can eat death like nobody\'s business.

igazad van , majd kialakul ez még 😊 még nagyon friss az egész , korai nyilatkozni róla 😊majd 2 év múlva 😄 meg mikor ebben a topicban is lesz már 100k hsz 😄

MrStokes
Itt a loremaster nem pure caster, mondhatni ilyen nem igazan van a jatekban, meg talan a minstrel all a legkozelebb hozza.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

gondolom te se raknál ki olyan videt, amiben szétalázzák a csapatod😄 Amúgy minden a fellowshipen múlik, ha van csapatmunka, akkor rohadt könnyû dolgod van, ha meg mindenki megy a saját feje után, akkor meg szívsz. Hunternél lövés animja csak pár skillnél más, de a találati effekt mindegyiknél különbözik. 2 méterrõl is tud lõni, miért ne tudna (tom, wowban magától átváltott és nem engedett lõni...), az más kérdés, hogy csak 3 skillnél van értelme, mert ha megütik, akkor a felhúzás ideje jócskán megnõ.

Én is találtam már olyan csapatot, amiben a champion nyilazta a mobot, a healer meg rárontott, és elkezdte ütni, lol...ilyenkor szépen Leave Party a megoldás😊

nekem a back-ek föleg nem tetszenek , pedig az illik be legjobban a világhoz , csak rosszul oldották meg , a lengését futás közbe pl

néztem videokat a gameröl utubeon , és hát , túl könnyünek találom az instákat ... a playerek hp -ja szinte le se megy(ment) , healerek dolga nuku , (mondom nem 1 ilyen videot néztem , elég nagy szintüek lehettek), és a 6 ember közül 5 meleezte a bosst , na ezen jót röhögtem , a 6. meg hunter volt az meg lötte , ráadásul az elég fura h 2 méterre áló mobot is tud löni ^^ , meg az animációja a lövésnek is ugyanaz , skilleket nem is tolt ... a meleesek nemtom mien kasztok lehettek , de mikor partyiztam lore-masterrel , a nyomija az is ütötte a mobot velem , én championként megértem h az a feladat de a többi nevetség tárgya ... na mind1 , lehet rosszul tudom ezeket , szal várom a véleményeket.

festékkel AH-ból vagy scholartól..

Armoros témához:
Sztem kellõen változatosak, vannak igazán szépek is, plusz a szín sem mindegy, milyen egy-egy dizájnon.
Ráadásul a világ miatt eléggé megvolt kötve a kezük, nem csinálhatnak extrémdurva, szegecses, csili-vili cuccokat, és hasonlók. Sztem ami van, azok mind illeszkednek a LOTR világába, ennél nekem meg több nem is kell.

Lilithn
Nekem volt egy szuper piros törpe szoknya gatyóm, csak közben jött egy másik jobb értékekkel, ugyanaz a kinézet csak f..zöldessárgás színû. Hogy lehet befesteni?

Szaruman
Az endgém armorok nem rosszak. Meg még csak most jön az addon, ami sztem sok újat hoz.

a lényeg h elég gyér munkát végeztek 😊)és akkor még nem szóltunk az armorok kinézetérõl

Lilithn
Nekem nem a nyereg hiányával van a bajom lovagláskor, hanem hogy nem lehet integetni közben.

tesómnak vettem feltöltõkarit, van benne buddy-key, akinek kell, az küldjön pm-et, az elsõ megkapja.

MrStokes
Bizony, a LOTRO-s karik ilyen kememy legenyek(leanyok), hogy szoren ulik meg a lovat! ^_^

PTW
igen 1200 forint az elektronikus számlacsomag havidíja ami 3 számlából áll .

legalább van húr az íjon, máshol még nem láttam😊

Én is szeretnék kérdezni valamit! Hol kell kikapcsolni a játékot? Visszaolvastam a fórumon, átböngésztem a FAQ-t, de nem találom. Egyszerüen nem megy. 4 napja nem aludtam, vörösek a szemeim! <#help> Áramszünetet valaki Szegednek pls!

hmmm^^ebbe a játékba , mounton(ló) a nyereg luxus ?

Lilithn
Én úgy tudtam eddig az elektronikus szla csomag díja kompletten 1200 Ft, ahhoz ingyen jár a webkártya, de lehet hogy tévedek..;P

Szaruman
Én most csináltatok hozzá bankkártyát😊 Most kb 1 hétig szünet (annyi míg megvan a kártya, fasza), utána lehet, h még 1 kis szünet (akkor meg vizsgák).

DonnieBrasco
Most fizettem ki 45 EUR-t fél évre. Az kb. 1900 ft/hó 😛
Na jó ez founder csomag, és VISA kártyáról (nem electron!!!) megy.

DB

A ti kung-futok nem erős!

MrStokes
Meg mindig havi 1200 az OTP-s webkarya dija? Esetleg tobb? En nem neveznem ezt annyira jonak. 😄

Lilithn
Gratulálok! Egy ilyen posztert én is elfogadnék, hmmm....

Lilithn
Jó ez a webkártyás dolog az OTP-nél, OTP-direkttel feltöltöm, paypallal már mehet is, kb 2 mp múlva már küldte az igazolást a codemaster hogy mehet tovább a játék. Ráadásul átszámolva jóval olcsóbb így mint a gamecard->kb 2900 Ft/hó.

Chrystopher
Köszönjük szépen, nagynehezen az auto-szupport kiküldte a reset passwordot.

Szaruman
Gyere msn-re vagy ts/ventrire, meglátjuk, h mit tehetünk.

Chrystopher
//Lemaradt és már nem tudtam szerkeszteni//

Olyan megoldás is jó volna, hogy törlik az accom és újrakreálom a cd-keyemmel. A karim úgy is csak 7-es volt és nem vagyok elájulva a huntertõl. Kiábrándultam, hogy nincs petje. Vicc. + 12 rongy nagyobb érvágás, mint a kis karim ^^

Chrystopher
Sziasztok!

Történt velem egy állati szánalmas baleset ^^ :omg:

Szóval újratettem a Windowst egyúttal a Lotro-t is. Hál istennek sikerült elfelejtenem az account nevem vagy ellopták, de kismillió acc és jelszópárost végigpróbáltam, de nem sikerült. Nyomtam egy resetet a honlapon, de nem küldik az e-mail címemre a levelet, se semmit.. //Gmail.com az e-mail kiszolgáló --> igen csak megbízható //

Valakinek van tippe mi a teendõ?
Megtudom mondani a reg. kódot, nevet, mindent. valaki tud egy support e-mail címet ahol esetleg esély van rá, hogy segítenek is?

Elõre is köszi,

Psyho

Sáska!
Azt a bankártyás dolgot nekem írtad?
Esetleg te eltudnád magyarázni priviben?
Timber
En direkt nem az vagyok 😄 WoWban en Bladefist/Outland szerveren voltam/vagyok ... elotte meg FPSeztem ... es legutoljara Dark Agesben volt Timber nevu karakterem 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

DonnieBrasco
Gratulálok hozzá! 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Egyszer már linkeltem egy képbeküldõs versenyrõl, vége lett, és sikeresen nyertem egy ILYEN postert, hurrá!!

Sztem bánhatják sokan, hogy nem vettek részt, mert a legtöbb igencsak "érdekes" volt, de már mindegy.

Szaruman
Ezt a guildnevet nem láttam még, habár az utóbbi 1-2 héten kevesebbet voltam.

Blob
Mostmár ilyen is van 😊 😉
Vagyunk még mi is az Army Of Hardcore HUN 😛
Jeffjohnson
nem véletlenül az Immortal Army-s Timber vagy?

PTW
na még most sem mûködött már tiszta ideg vagyok , de azt mondta a csávó hoyg valószínúleg azért nem megy mert van most egy rendzsercsúszás náluk és még nem érzékeli a rendzser hoyg raktam pénzt a számlára és mivel ugye ez egy szûz kártya, amíg nincs rajta pénz addig nincs is érvényben , ezért nem tudok regisztrálni vele. próbálkozom egész nap, egyszer csak sikerül

Bocs az OFFért mindenkitõl de kicsit kivagyok hogy fingom sincs mi van a karakteremmel

Szaruman
A snowbournon 3 magyar klánról tudok. Van a 'Last Enclave of Hope', kb 80 (2 hete voltak kb 70en) fõ, van a 'Harcosok Klubja', róluk nem tudok sokat, 1x beszéltem a vezetõjükkel, és van a 'Cruentus', amiben vagyok én, és komoly célokkal rendelkezõ guild (hûûûû😄).
A Leohba keres zsolty/szabu/valakimégleírjahkikazofficerek-et, a HKban nem tudom (õk azt mondták, inkább baráti társaság, mintsem nyitott guild), a cr-be meg ingame tinormi (ami most nem biztos, h megy, mer meg kell csinálnom még az elõfizetést, nem tudom, h meddig tudok belépni még), vagy inkább pm itt, ha ez érdekel.

Btw, ha az érintetteknek jó, akkor miután elmentem a bankba/elintéztem a dolgom, akkor frissítem a faqot, és belerakom a guildeket/elérhetõséget.

Elég sokan vagyunk a Snowbourn szerveren, érdemes átjönni. Régebben indítottam karit a Bloodscalpon (még a 20szintet sem érte el..), szóval tudom mire gondolsz. A magyarközösség teljsen rendben van, nem fogsz agyatlan vérpistikékkel találkozni, és nem utálják a magyarokat. Az általam ismert klánok Last Enclave Of Hope, Cruentus, Harcosok Klubbja (bár ez egy baráti társaság amennyire én tudom).

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Mûködni fog a webkártya. Én is azthasználom már évek óta, és eddig semmi gondom nem volt vele.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Én még most is WoW-ozom, de gondolkodom másban is. Kiváncsi lennék erre, meg majd a Warhammer Online-re is (egyszer). Ha esetleg volna valakinek valami trial key-e feleslegben szívesen elfogadnám, hogy kipróbálhassam 😊

Est Sularus Oth Mithas

Timber
Sziasztok!

Snowbourn szerveren kb hany magyar van? Mi paran jatszunk az Eldar-on de egy raidre eleg csapat tuti nem lesz meg ... Szoval lehet atmennenk Snowbourn-ra. De remelem nem olyan a community mint a hires wowos Bloodscalp 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~