10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#3852 Ja, mondták a többiek is, h blizz ilyen. Itt tényleg nem a gm volt a hibás, csak zavaró, h 1.5 óra elment a semmire, illetve mégiscsak 6 ember játéka baszódott el... -
#3851 Hali!
Ezt Blizzes GM-ek 2 percben lerendezték volna közölvén, hogy nincs megoldásuk, vagy csak egyszeruen nem kontaktolnak veled vagy kivágnak játékból és mikor újra logolsz ott a sablon levél a postaládádban miszerint épp offline voltál miközben a GM kapcsolatba akart lépni veled :D
Szóval ahoz képest ez itt a lelkét kitette értetek sztem és bugok bármilyen programban lehetnek. -
#3850 Jaja, nekem is. Deusex-re emléxel? Ő is tolja LOTRO-t :) Milyen néven vagy, server? -
#3849 Szia!
fileplanet.com
és #3741-es hozzászólás. -
Robcuskilla #3848 Biza, SoR, Tisen stb. :) most meg lotro, kicsit jobban bejön ;) -
#3847 Story: Helchgam CDben, mikor odamentünk, az oszlopon átestünk. Ok, 2en instant bele a vízbe, akkor wipe, és kezdjük előröl. Odamentünk másodszorra, utána az oszlopot be se húzta, csáp nem jelent meg. Hítuk GMet, szart se tudott csinálni, majd kb 1 óra után bejelentette, h sry, ez egy új bug. A GMmel való beszélgetésem alant olvasható. Az ilyen igazán el tudja venni az ember kedvét az egésztől.
-
Lyan Kyj #3846 Thorog Reborn?:) -
#3845 Hamarosan érdekes képeket fogok postolni. -
foxxi #3844 Sőt! Nagyon várjuk :) -
Lorienel #3843 Várjuk :) -
Lyan Kyj #3842 AUG 21!!!!!
Enhanced User Interface - ezt ezelőtt is ígérték, remélem most tényleg megkapjuk:)
A képeket is csekkoljátok! -
nemechek82 #3841 Sziasztok!Meg szeretném kérdezni hogy honnan tudnám letölteni a játék kliensét letölteni és ezután cd kulcsot vásárolni hozzá?Válaszotokat előre is köszönöm!
További szép napot mindenkinek! -
#3840 Csodálkoztam volna, ha eselda nincs a képen:) -
Lyan Kyj #3839 Ma javítottunk, 6an foglaltunk TR-t és LC-t:)
-
#3838 Még a SoR-ban?:) Tisen zászlaja alatt?:) Azaz, WoW-oztam, csak beleuntam már keményen :) -
Robcuskilla #3837 Ismerős a Zakarian karinév, wowban is volt egy ilyen nevű gildtársam, te vagy az? :D én ott Satanicus voltam. Egykor, a boldog békeidőkben :D -
#3836 Akinek lenne kedve ma este Book 1 Chapter 11-hez, az jelezze priviben (Zakarian) ingame. Olyan 7 körül kezdenénk. -
#3835 ohh anyam,borogass -
#3834 minka=minap.... -
#3833 Udv Mindenkinek,
A minak kaptam a vnboards-rol egy buddykeyt, és az erdekelne,hogy hogy nez ki egy idealis setup/farm grp Lotro-ba?
Es milyen classokbol van leginkabb hiany? -
maniac001 #3832 Én is eladnám az accot, van 1 hónap, sőt több is valamivel.
lvl20-as hunter, és 10 körüli champion és captain. Sőt egy 7-es guardian :)
6K, akit érdekel PM -
Lyan Kyj #3831 Felteszem akkor már nincs aktív napod, így viszont olcsóbban kell adnod, ha elszeretnéd passzolni, ti. 9kért megveszi vki, aztán vesz hozzá egy 8k-s gamecardot is, úgy már 17k. Szal sztem vagy add olcsóbban, vagy vegyél bele napokat:) -
hentesferi #3830 Hi all
Azért írok , mert megvettem a lotrot , kb 2 hónapja , de már meguntam :S És hát miért porosodjon itt a polcon... El szeretném adni az accom , dobozostúl , mindennel együtt , a Doboz kitünő állapotban van :) Az ilyenekrer vigyázok , sajna a karim csak 17 es ... De ígyis megéri , mert eladnám 9-ért , boltba meg megveszed 13 -ért , és nincs semmi :D Előre sry , ha ide ilyet nem szabadna írni, akkkor előre is elnézést all :) És töröljétek a hsz-t :)
Bye -
foxxi #3829 Ez nagyon brutal :D remélem eccer énis eljutok eddig :) -
Lyan Kyj #3828 szép sapi:) -
sheky #3827 Az a baj, hogy túl sok 50-esünk van, és nem fértem be az első partyba
-
#3826 Lementünk Carn Dumbe
És a drop:
Remélem, h jók a linkek:) -
Lyan Kyj #3825 Hehe, egy csodás terv segítségével, Eselda vezetésével 8-an(!!) bevettük TR-t:DD Creepek csak pislogtak:D Amint megkapom a screenie-ket, ki is rakom^^ -
foxxi #3824 Hát megunni énsem tudom, nekem sokkal szinesebbnek és élőbbnek hat mint a WoW. tetszik nagyon :) és pediglen még nagyobb csatát nemis láttam... de majd ha beilleszkedem talán lesz benne részem :D -
#3823 PVMP-t még ki sem próbáltam. Soha. (!)
A chicken playt várom :))
DB -
Eredan11 #3822 Sziasztok ma este meg akarjuk csinálni a teljes book4et! Minden érdeklődőt szivesen várunk jeletkezni ingame Eredan, de csak estefele leszek fönt szintkorlát kb 37+
Na Sziasztok
-
Lyan Kyj #3821 hát igen, én is azon mosolygok, hogy jóformán így sem ismerem még teljesen a játékot, aztán már itt a köv. kieg repukkal, hatszor komplexebb pvmpvel, és még sorolhatnám:) -
#3820 Secperc alatt 10-es, majd 15-ös leszel, onnantól majd fokozatosan lassul a dolog... de én pl. képtelen vagyok megunni. Meg jön is az aktuális kiegészítés, mire visszajövök nyaralásból már meg is lesz :)
DB -
foxxi #3819 Há igyekszem :) LVL 6 os Dwarf Guardiannal nyomulok :) -
#3818 Szerintem te rögtön 50-esként, tapasztaltan kezdted :P
DB -
#3817 Az nem baj, mi is elkezdtük valahol:) -
foxxi #3816 Köszönöm, megpróbálok beilleszkedni :) bár még kezdő vagyok :( -
Meara #3815 okés, köszi. ma megpróbálom...:) -
Lyan Kyj #3814 hunter trainernél lehet venni medvecsapdát. Ugyanúgy működik, mint a csapdás skill (az is sárga alapos, csak asszem egy csapdába szorult láb a jele), amit kaptál, csak harc közben is bármikor le tudod rakni.
A 'sárgalapbanfarkas' skill pedig egy ordítás, amitől megijed az állat. -
Meara #3813 Szia,
medve csapdát hol lehet venni, és hogy kell használni. Az nem ugyan olyan mint a "sárgaalapbanfarkas skill"??