10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
lehet a torpe nem lesz tul jo valasztas hunternek:
Passziv szkilljei elvesznek az agilitybol ami a hunter alapja ...
Lost Dwarf-Kingdoms : -7 Fate.
Stocky : -7 Agility.
Sturdiness : +15 Might, +10 Vitality, +1% Common Mitigation.
Unwearying in Battle : +30 In-Combat Morale Regeneration, +30 In-Combat Power Regeneration, -60 Out-of-Combat Morale Regeneration, -30 Out-of-Combat Power Regeneration.
meg
Dwarf Axe-damage Bonus +2% to 1H & 2H Axe damage
mele fegyverre kap bonuszt
Craftolni meg Explorer a fo karidon Yeoman az altodon
fegyvert pancelt senki nem kraftol mert jobb a dropp meg amit a kuldi adna ha esetleg neked mind ez nem jo akkor a skirmish markokert lehet jo cuccokat bartelelni de semmikepp nem a craftolt a meno...
szoval Armourer Armsman Woodsman kvazi halott szakmak
Yeoman nagyon jo mert a farmer megtermeli a szakacsnak az alapanyagot
Tinker - ekszeresz ez meg jo valamire magas szinten tud ekszereket gyartani amik hasznalhatoak
Historian - scrollokat tud gyartani amik pl. raideken jol fogynak
ez lenne az en 50 centem :)
sok sikert
ui.: az explorer azert jo valasztas fo karinak mert kesobb pl. kinshipben lesz ugy is mindenfele szakma neked meg csak elonyos lesz ha tudod szallitani az alapanyagot -
robi3 #9623 egyébként én az armsman-ra gondoltam ami weaponsmith woodworker és prospectort tartalmaz -
robi3 #9622 és melyik képességeket adnátok egy dwarf hunterhez illetve melyiknek van haszna tehát ilyenre gondolok hogy fegyverkovács meg erdész meg ... -
Hunter talan a legjatszotabb kaszt :)
jo a ranged DPS-e nekem eddig tetszik (LVL 42) -
Kheled #9620 Az itteni hunternek nincsen petje, viszont erős, gyors és tud teleportálni (wowban a mage tudott). Az egyik legkönnyebb kaszt a játékban. -
robi3 #9619 köszönöm a választ!
régen wow-oztam bár ahoz sem értettem igazán de ott dwarf hunterem volt mondjuk nem volt a legjobb kombó de rossz se volt ebben az mennyire ütős vagy van egyáltalán létjogosultsága mert épp most töltöttem le és egy olyat kezdtem mert gondoltam hogy mivel eddig is ezt játszottam meglepetést nagyon nem okozhat -
Kheled #9618 Üdv itt is!:)
Ha elég pontot gyűjtesz ingame, akkor kitudod azt is váltani. Sokszor vannak akciók, szinte minden héten, ilyenkor féláron szoktak lenni dolgok. Ugyancsak népszerű a tripla pack, amibe Mória,Mirkwood és Isengard-van. Illetve akkor érdemes megvenni a Rohan kiegészítőt, ha már a szinted is elérte azt a bizonyos lvl75-öt. Addig nemsok értelme van most megvenni, csak akkor ha leárazás van. -
robi3 #9617 sziasztok!
egy másik LOTR-os topicban már kaptam rá választ de lenne még egy kérdésem az ingyenes acchoz: ugye nemrég jött a patch egy rohani térképpel azt valahogy meg lehet szerezni ingyenesként? -
foxxi #9616 lotro-hungary.hu / már ha Snowburn szerveren vagy / -
starPresident #9615 Sziasztok ma kezdtem el játszogatni vele. Nincs valami magyar csapat ahova van tagfelvétel? -
köszi!! -
Kheled #9613 Megtaláltam:) -
hmm azt nem láttam még de szétnézek youtube-on :) -
Kheled #9611 Volt egy ehez hasonló videó, ott 2 férfi játszik, bár nemtudom mivolt a nevük, de az is jó volt. -
jaja, nemrég leletem rá a skyrim-os videójuk is nagyon jó. -
Kheled #9609 Ah,nagyon klassz. Csomó videója van még, ügyes lány:) -
-
Kheled #9607 Nah egy újabb Lotr mix. ezuttal a Lego Lotr-ban. Pont én is nemrég craftoltam ki a játékban, de már neten több példányba megtaláltam. Hallgassátok meg;P
-
Ja mint a bannerben is irva vagyon Snowbourn szeron sok a magyar
En eppen a Hunteremet huzom 33 nal tartok Deuvox neven
Lehet kesobb huzok majd mast is, eddig a Hunter meg a Champion tetszik -
Kheled #9605 Továbbra is a top 5 MMO-ba bent van a Lotro és egyre jobban sikeresebb a játék, igaz szép lassan, de az előfizetések és a játékosok száma nő. Ha magyarokkal akarsz lenni, akkor majd a Snowbourn szerverre gyere, itt szinte minden 5. ember magyar. -
MaRee #9604 Igen és Igen. Bármeddig. -
tomcsa4 #9603 Játszanak még evvel a játékkal az emberek? Sokan vannak a szervereken? Az free accounttal meddig lehet játszani? -
darkling #9602 Mithrill edition 2.215 Ft
Ha jól számolom már a 2.000 TP-t így jobban megéri szerezni, mint külön venni.
Plusz Trollshaw, Moria, Lothlorien, Eregion és paci
Riders of Rohan Heroic 5.540 Ft -
A igen telepítéskor írja ki a leg ujabb kliens van leszedve és már 3 napja sz.....k vele a turbine meg csak azt mondja hogy kevés a rendszer memória és a windows nem tudja kezelni ezt a több mint 2gbs fájlt, eddig tudta, be tettem egy ssdt és most nem tudja O.o de még ha a memória is lenni 20gb virtuális memória és 3gb szabad memória mekkora fájlnak nem elég? :O -
Kheled #9600 Annyit találtam,hogy kezd újra és NE szakítsd meg a telepítést, ha ez se jó akkor szedd le a legújabb klienst(ha dvd-ről indítottad) -
Kheled #9599 Ezt Install közbe írja ki? -
Kheled #9598 Nem látni
-
Képszóval ezzel -
-
Hali, valaki találkozott már a következő problémával? -
Krityoka21 #9594 Szevasztok. Régóta nincs időm játszani Lotroval és szeretném eladni az accountomat. Részletekért írj e-mailt: [email protected] Karakterek Snowbourn szerón... sok extra... Moria Mirkwood RoI kiegek megvannak stbstb... -
Kheled #9593 Riders of Rohan Heroic Edition féláron a Steamen!
RoR STEAM -
bunny #9592 http://lotro.bunny.hu/warsteed.html
Ha valakinek gondot okozna a harcipaci használata, remélem talál benne hasznosságokat. -
Kheled #9591 hááát sok embernek van hasonló gondja, most vagy vársz és hátha kijavítják, vagy újrarakod a játékot:S Pl mikor bétaszerveren voltam ott minden egyes patchnél megállt, és amikor újraraktam akkor jóvolt. Aztán átmásoltam minden fájlt egy mappába és legközelebb csak felülírom az eredetit. -
egész konkrétan random fáljoknál megáll az updater, és baszik folytatni a töltést. kb reggel 8 óta ez megy folyamatosan. hooray -
nekem megáll bizonyos file-ok töltésénél. clientanimdat 17393nál áll kb 30-40 perce. ilyenkor mit kell tenni? -
Kheled #9588 Hááát nagyon lassú az biztos, nekem lejött,viszont minden egyes inditásnál a launchernél 10percet vár kb. és játékon belül is eléggé laggol, de ezt elvileg orvosolják hamarosan. -
Csak nekem nem jön le rendesen a kieg? -
Kheled #9586 Riders of Rohan Launch Video -
Kheled #9585 Orthanc-os volt a legjobb, kértem hogy rakják be Draigoch-ot de arra azt irták azt sajnos nemtudják így Thorog lett:D, de az asztalokon való felugrálás is jó volt.)