The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, lehet de úgy traitelve LM-t nem nagyon látsz - azt mondják azok a LM-ek akik járnak instába és raid-be 😊

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Elég lesz valami apróbb lotro-s relikvia is 😊

Trucker39
Nagy köszönet érte. Rendszeresen olvasom és sokat tanulok az oldaladról. Kellene már neked adni egy tiszteletbeli gyûrût, a rengeteg információért, amit összegyûjtesz és ékes, magyar nyelven megosztasz velünk.
Csak Mordor-ba ne menj be a gyûrûvel.<#nevetes1>

dave9004
van egy 75-ig vitt, de instázni nem instázott LM-em Landrovalon. elolvasom a LM-ed aztán ha van vmi akkor szólok.
(egyelõre csak annyi, hogy lehet harcban is idézni petet 😊
Csak egy délelõttöt bétáztam. Nem jutottam el Rohanig, voltam olyan balga hogy új acc vagy mit választottam így egyrészt csak free accountot adott (bár prémium vagyok) másrészt nulláról indultam, semmi lópont nem volt meg. Próbáltam átlovagolni enedbõl (oda találtam térképet) galtrevbe elõször, de egy térkép bug nem engedett tovább, úgyhogy ráhagytam. Majd ha lesz rendes bete event nekifutok újra.

Más. Confused és Ata segítségével elkészült a Lore-master leírás. CC és debuff skillek mellett lista a petek csapat hatásáról, sõt a végén egy kis CC és debuff tanfolyam is található, mindenkinek javaslom az elolvasását, igazán tanulságos olvasmány.
http://lotro.bunny.hu/class_lore_master.html

Elnézést. Jót linkeltél, én néztem el. Akkor sajnos ez így alakult.
Elvileg a héten jön egy újabb build, sok mindent beraknak majd, pl a végleges Argonath kinézetet, az új armor setek statjait és végre elhelyezik az npcket a városokba,mert most egyhelyen tömörülnek😊 Rohant megnézted te is? Hogy tetszett?

Délelõtt benéztem a beta serverre, egyenlõre nincs fent 85-ös content fixen (a hétvégi tesztrõl meg lemaradtam), amit láttam hogy 16 lesz a virtue max szintje, természetesen lesz új kraft szint (eastemnet) új alapanyagokkal és nyilván az új guild szintet se ússzuk meg. Ja és 15silver 60copperért lehet venni Worn Elder Kinget 😄

Köszi a választ, de sajnos nem erre gondoltam, nekem a Codemasters(nél) maradt. És ott is fog, ahogy utánanéztem.
A ház megéri, bõven fenn tudod tartani. Sõt, szépen be is rendezheted.
HunAnFionn
Még egy kérdés:
Megéri házat fenntartani?

HunAnFionn
Íme:

http://support.turbine.com/link/portal/24001/24001/Article/24/LOTRO-World-Character-Transfer-FAQs

Szevasztok! Lemaradtam a karakterátvitelrõl (Codemasters) , nem tudjátok, nincsen valami mód arra, hogy megoldhatóvá válna utólag ez a probléma; nyilván nem egyedül vagyok, jártam így. Egy nagy Warden és RK maradt ott, marha sok érték társaságában. Nem igen kezdenék így újat, sok idõ volt ezekben a karakterekben és magában a játékban. Ja és pénz. Warden nélkül én nem játszanék, de azért, hogy most újra vennem kellene, és elölrõl, azt azért mégsem.
Ingyenesen játszható, de ilyen esetbe rengeteg korlátba ütközöl. 1x mindenképp érdemes rá befizetni szerintem.

Ingyenes a játék? Mert ha igen kedvet kaptam hozzá és szívesen kipróbálnám.

Everything is true, nothing is permitted.

dave9004
ismerek ott 2 magyart Goldwig és Elhalrond próbálj velük beszélni 😊
vagy beírod hogy /joinchannel globalooc ; vagy globallff , és egybõl társaságban is érezheted magad <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

HunAnFionn
Szerintem sok magyar van a Snowbourn-on, tegnap én is láttam egyet-kettõt, plusz a magyar csatornán is voltak vagy ötvenen. Valószínûleg azért nem találkoztál velük, mert õk rég elhagyták a kezdõzónákat és valahol a keleti végeken csépelik az orkokat. Talán ahol lehet szakmázni, széfet kezelni vagy adni-venni pl. Breeben, Thorin csarnokában vagy Michel Delvingben találkozhatsz velük.

Trucker39
10 perc alatt véleményt formálni egy szerverrõl... hát te tudod. Tegnap kezdtem el délután egy új karit (Snowbourn) , tele volt a kezdõhely új indulókkal. Magyar játékosok legnagyobb részt ezen a szerveren vannak. Ha még nagyon az elején vagy érdemesebb inkább az ezen a szerveren lévõ karaktereddel játszani.

TheGrinder
Most kezdtem el játszani, mostanában elég sok mmo-t kipróbáltam és messze ez néz ki a legjobban. Landroval szerveren vagyok most, igaz még csak a tutorialt csináltam meg, és az érdekelne, hogy ott van-e magyar guild? Snowbournon próbáltam, de 10 perc alatt senkivel sem találkoztam a kezdõ helyen, Landroval-on pedig fél perc alatt 2-en is kezdtek új karaktert, és fórumon is élõbb ez a szerver.

HunAnFionn
Köszönöm a válaszokat!

Kissé megkavart az egyik lotro-cikk a mesterségekrõl.
( http://caerfinon.wordpress.com/2012/02/26/the-magnificent-seven-of-lotro-crafting/ )
De másodszorra elolvasva látom, hogy nem úszom meg tápolást. Igazából nincs is vele bajom, szeretek a kariaimmal questelni, viszont jó sokáig el fog tartani míg felhúzok akár egyet is max. szintig. Sebaj, végül is ez türelem játék.
Azt még meg szeretném kérdezni, hogy szerintetek milyen szint felett érdemes klánt keresni? Egyelõre még elvagyok az újdonságokkal és a solo questekkel, de elõbb-utóbb nekem is szükségem lesz társakra a fellowship questekhez. S amúgy mik a tapasztalatok a magyar klánokkal kapcsolatban? Aktivitás, segítõkészség, lélekszám, hangulat, követelmények, stb. tekintetében? A lotro.hun elolvastam pár klán bemutatkozóját de azok csak általánosságokat fogalmaznak meg a klánbeli élettel kapcsolatban. Esetleg valaki tudna is ajánlani egy zöldfülû-barát klánt?

Köszi 😊 tetszetõsek 😊
updatelve

http://www.northshield.co.uk/LOTRO/

ez a legjobb craft guide, sajnos a jelenlegi endgame cuccok nincsenek benne - de neked attól még tökéletes lesz sztem.
kösz a fáradtságot, ugy gondoltam csak nézd meg h milyen skillek vannak 75 és 85 között - amit írtál az gyakorlatilag egy teljes bugfix (végre ilyen is lesz)
Szaruman
Eleinte (fõleg, ha 1. karid) csak 1 szakmát húzz (mármint 3at, annyit adnak 1 karinak 😄). Kezdõ szakmának az explorer a legjobb (vagy woodworker, ha huntered van), ugyanis ezekkel a szakmákkal az összes alapanyagot elõ tudod állítani magadnak.
A t7 elérése NAGYON drága, ha nem te magad szeded össze a nyersanyagot hozzá (a legolcsóbb altnak a faming/cook, de az is 20g fölött van), kb 2-300g vagy több (amikor 50 silver ingot 8-10g az ahban, és kell belõle 150-200, akkor lehet számolgatni...)
Expertrõl artisanra kell egy questet csinálni, cooknál ez abból állt, h kotyvasztottam a megyében vmi mutymuruttyot (amúgy is ott kotyvasztok, szóval mind1 volt 😄). De 1-2 szakmánál lehet, h ki kell menni a mezõre, akár magasabb szintû zónákban is.
Ami viszont csak magas szinten megy, azok a repus recik. A zónák (fõleg 50-60+os) jelentõs részénél a recikhez (a JÓ recikhez) ally/kindred repu kell, azt nem fogsz lvl15ös karival csinálni.

http://lotro-wiki.com/index.php/Crafting <-- itt egyébként elég sok infót találsz, 1 helyre összeszedve, hasznos nagyon 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

HunAnFionn
Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni. Egy hete kezdtem lotrozni és sok minden még a fórumok átböngészése után sem világos.

Van-e értelme annak, hogy az összes mesterségben megpróbálok a legfelsõbb fokozatig jutni?
Ugye 7 karakter kell ahhoz, hogy az összes mesterségben elérjük a Tier 7-et. A fórumokon valami olyasmit olvastam, hogy bizonyos szint felett a céheknél kell fejleszteni a hírnevünket, ami kalandokkal jár, amiket viszont csak bizonyos szintû karakterrel lehet túlélni. Nem okoz gondot 7 karit 30-35-ös szintig felfejleszteni, viszont ha csak 70-es szint fölött lehet belekezdeni a komolyabb iparba, akkor megéri meggondolni a dolgot.

Szaruman
Akkor már a burgiról is vmit plz 😊

Ment😊

PvMP rewamp is érkezik a kieggel 😊

http://www.lotro.com/gameinfo/devdiaries/2236-riders-of-rohan-developer-diary-the-ettenmoors

Ha vki netán béta kapcsán bele tudna lesni h milyen új skilleket kap a warden és pm-ben elküldené annak nagyon örülnék. 😉
Kaptam béta kulcsot, és képzeljétek, a hunternek lesz improved split shot, ami ugyanaz a változás volt , mint amit én gondoltam ki, megkérdeztem honnan jött az ötlet, belinkelték és valóba az én kaszt változtatásom volt😊 Tök jó!😊
Oh és amit eddig láttam Rohanból, az valami eszméletlen jó! A mounted harc,meg az új ló (mint vmi versenyautó, fékezni kell,meg gázt adni) nagyon élvezetes! A zenék igazi Lotr feelinget adnak. noh de kívárom a megjelenést

Újabb soundtrack: Learning to Ride

Szaruman
Ez nem rossz ennyiért, ezzel kb nem kell megvenni roi-t (ha vki vip).

Steames pack is féláron van

A Mithrill Edition ~ 2.400 Ft

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

http://lotro.bunny.hu/class_hunter.html Kész a hunter is, egyenlõre a Lore-masterhez nincs igazán alkalmas személy, aki írni is hajlandó a többi készül. Aki úgy érzi tényleg profi LM, és van is kedve írni, dobjon egy levelet a bunnyKUKACbunny.hu emailcímre.

Mounted Combat Részletesebb beszámoló

Lotro Store akciók Akit érdekel, látogassa meg a Lotro Store-t, mert számtalan item,lovak, questpackok, stb, levannak árazva 50%-al!

Elkészült a cappy csapattag leírás Atarandir segítségével.

második és harmadik hely is a kinünké lett, pedig vagy 50-en indultunk (igaz be már sokkal kevesebben értünk).
Aki nem tudja mi ez, van egy csirkés session play a megyében. Tegnap a verseny az volt, hogy csirkével át kellett menni a megyébõl Galtrevbe, kb egy órás menekülés, egy level 1-es csirkét minden meg tud ölni 😊
Néha a "komoly" raidelés mellett kell ilyen móka is...

További képek, stb: lotro fórum

Egy újabb RoR zene. Ez az egyik szám ami a háttérbe fog szólni egy lovas harc során

Ez jó, de hogyan? Mondjuk egy 60as watcherre elmentél másik 11 lv60-assal? Vagy voltál te meg néhány 75-ös aki letolta erõbõl a nehezét? Én arról beszélek amikor egy szinten lévõ instát szinten lévõ karakterekkel csinálsz. Ha ezt így meg tudtad oldani, az nagyon jó de az is max 1-1 alkalom szintenként, egész más mint amikor kigürized sok-sok try alatt azt, hogy lemenjen. Engem, mint játék fejlesztõt nagyon zavarna, hogy azokat az instákat amiket leprogramoztam senki nem használja. Igenis vissza kéne hozni a régi mark rendszert, és a top-top cuccok más-más helyrõl essenek, mint régen. Mentél a pocket itemért a IOF-be, stb. most meg mi van? A TOO raid-ek dropjának 99% a ládában marad, mert értéktelen vacak, a legjobb ékszerszethet elég ha végig afolod egy héten keresztül az LG dailyket meg elmész 3x a rof-ba. Ez minden, csak nem kihívás, a játék jelenlegi legnagyobb kihívás, hogy ne dögölj meg amikor 20mp-es lagot kapsz a raid-en 😞

dave9004
igen. 65-ön a szintezhetõknek volt értelmük sfm-ek miatt.
Most a szintezhetõk kb semmit nem adnak... nagy különbség.(kutya se csinálja)
Panzeradler
Ritkán szoktak hirdetni, ráadásul ha jó klánba van az ember akkor lehet menni, én mindig porbálok az aktuális szintemhez való instába minimum 1x lejutni.
Egyetértek az elõttem szólóval, az a baj, hogy aki most kezdi a játékot feltolja erõbõl 75-re a karakterét questekkel, majd elkezdi farmolni a sealt és az orthanc sigilt hogy mielõbb felzárkózzon a csapatához.
És gyk. sose látja a móriás instákat, eregion 3 fõsöket stb, mert vagy nem szintezhetõek (és 75-ön egy móriás insta nem kíván sok taktikát) vagy ha véletlen azok, nem dobnak semmi értelmeset. Hiába van sok insta a játékban, ha megnézed a global-t szinte senki nem hirdet kis szintre, ha látsz móriát azt is max a deed miatt és 75-ön nyomják.
Mint ahogy nekem a Rift is már egy olyan raid, amit vacsora közben csinálunk fél szemmel a tv-t nézve, annak aki most kezdni gyk. az összes mostani insta ilyen lesz, 85-ön a TOO lemegy OD szintre stb. És ez elég nagy baj szerintem, mert nagyon monoton lett a játék.

Blob
hm és abba mi a jó, én már 65 ön is untam gb-t és 75 ön már nem is megyek pl, ki akar 4 évvel ezelõtti instákba járkálni állandóan<#levele>
érdekes

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

dave9004
Nincs bajom az uj területtel meg az újításokkal.
Nekem csak az a bajom, hogy egyszerûen az instákat-raideket kéne megcsinálni, hogy max szinten is lehessen tolni.
amiota van 75-ös kari, azóta skirm raidek (nem valami nagy izgalom) meg a pár 75-ös insták futnak, amibõl a foundry és a nemrég kijött Rof ami 6fõs.
ha összevetjük a 65-ös instákkal akkor már itt óriási a számcsökkenés.
Én szeretném mindet tolni lehetõ legmagasabb szinten.
Fejlõdni jó lesz a RoI denormálisan instázni vele már nem, mert lesz megint 5 uj és csak az lesz folyamatosan.