The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A wow-ozást meg abba lehetne már hagyni mert engem speciel kurvára nem érdekel, hogy pl a rugó meg a hunter mit tudott a wowban... csak iritál a sok "wow-ban így volt, meg a wow-ban úgy volt" hozzászólás.
Van már infó arról, hogy mikor kapjuk meg a patch-et az EU szervereken?
amúgy még az a rootoló effekt tetszik, amikor ilyen hullaspiritek nyúlkálnak értem a földbõl😊
Csapatban is inkább odamegyek a mobhoz, pont emiatt a skill miatt, amíg a távolsági támadásaim cooldownban vannak, addig ütök bottal akkorát mint a toronyóra 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Azért én szeretek LM lenni, 3 velem azonos szintû mobot gond nélkül leverek, nagyon jó kis stun skillünk van, és van egy tuti egylövetõ öngyógyítás, vész esetére. Meg kell tanulni játszani, ennyi - de ez minden classra igaz, a burglar és a minstrel is totálisan más-más taktikákat igényel, és tényleg tanulni kell õket!
DB
Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
+ a méretezhetõ UI is eléggé kellett már😊 Jajj, de jó lesz😊)
Usable Equipped Items
Items have been added that players can use directly to grant effects. e.g. right-clicking your boots for a short speed boost.
Your critical chance is now broken out into three elements: Melee, Ranged and Tactical.
mikor jön?
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
DB
A farming/cooking meg fõleg tetszik.
Ráadásul azt írják, ez csak egy very partial lista a crafting update-rõl 😊))
DB
Amúgy meg az igazi imba tündék szõrén ülik meg a lovat, hát még a rohirok! <#nezze>#nezze> Nincs ebben semmi meglepõ! <#vigyor0>#vigyor0> Amúgy sztem gyönyörû a játék, de screenshotok alapján talán nem kéne itélkezni.
Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion
Végre helyrekalapálják a cooking/farming és scholar craftingot (valamennyire 😊
DB
I can eat death like nobody\'s business.
DB
A wowot majdnem 2 évig nyomtam, elvittem 60. szintre egy NE huntert szóval az összes kérdés/okoskodás részemrõl poén volt. Szerintem nagyon jó kis játék az, egészen addig amíg max level nem lesz az ember. Utána szenvedõs - legalábbis nekem casual játékosnak az volt!
DB
Ez sztem az😊
kantár meg kengyel nincs hozzá, de az már csak kukacoskodás😊
30/05/07 22:45 (GMT +1) - Snowbourn30-May-200730/05/07 22:45 (GMT +1)
Greetings,
We are currently experiencing issues with the snowbourn server. We will bring Snowbourn down at 22:45 GMT+1. We hope to bring it back as soon as possible.
Regards, the LOTRO Team.
-------------------------------------------------
30/05/07 22:45 (GMT +1)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I can eat death like nobody\'s business.
Szerk.: na de ez nem az a játék 😉
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Btw2.: Guild Wars-ban is lehetett lõni közelrõl, ha emlékezetem nem csal, bár ott elég mókásan volt megoldva..(ívelõdtek a nyílvesszõk a levegõben.. ^^) itt is lehet közelrõl lõni nyílván ki van találva és meg van az oka, hogy miért..
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyebkent automatikusan valt meleere ha 8 yardnal kozelebb jon valaki 😊
Hali mindenkinek!
A Snowbourn szerveren nyomulok mint, ember, guardian, és csak annyit szeretnék tudni hogy milyen lvl után lehet bekerülni a guild-ekbe és hogy kit kell keresnem ilyen szándékommal.
Tudom hogy sokan írják hogy sok magyar játszik a szerveren hát én 2 hét alatt mindössze 3 emberrel találkoztam. Lehet az a gond hogy 13.lvl vagyok még és a többiek már elölrehaladtam, nem tudom.
Vagy annak is örülnék ha vki aki ilyen szinten tart írna nekem és együtt nyomulhatnánk, a nevem: Aknirras a játékban és Bree környékén lógok.
Akkor viszont még nagyobb totál hülyeség, hogy a wowban közvetlen közelrõl nem lehet lõdözni. Egy puskával? Emberre/mobra? Már miért ne? 😊
Elég rosszul megtervezett egy játék lehet az 😛 😛
DB
Btw, a wow trélerében egy törpike puskával tolja, vagy az csak a moziban van,a játékban nincs benne?
(télleg, az íj nem lõfegyver?)
DB