10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• rodzsi
    na most a connect-nál állt meg ujra inditottam a progit
  • rodzsi
    kell esetleg vlmit csinálnom még? baj h 0.0 versiot lát nekem a gépemen? pedig updateltem azt amit a fileplanetröl töltöttem
  • rodzsi
    engedélyeztem a lord of the rings online-t de ugyanaz
  • janus84
    Ha magyarokkal szeretnél találkozni, akkor a snowbourn serverre gyere.

Más:
    Nemtudom mi van az invitellel, ma ugy párszor 10 percre volt netünk, külömben se kép se hang... :P
  • Szaruman
    Engedélyezd a tűzfalon.
  • rodzsi
    miért irja azt ki a continue h a connect-nél pipa meg a examine programsnál is de az update programsnál meg megáll és számol retry-zik, és alul meg azt irja h http not found, a gamáét letöltöttema fileplanet-röl meg a patchokat is, mondjuk a kis főmenübe azt irja a verziomra h 0.0 ez gond segitség megőrülök
  • rodzsi
    sziasztok!
    lenne egy kis gondom, letöltöttem a gammét és updatéltam is de amikor a continura megyek akkor elkezdi pipálgatni kivéva az update programnál x-el és visszaszámol h http nem található ilyenkor mit kell csinálni?
    segitene vlki már megvan a hatvan napos kártya is de annak a kódját se fogadja el abba is tudna vlki segiteni????
    sűrgős lenne mert szeretnék játszani ezerrel
    előre is köszi
  • Swen
    Üdv

Csatlakozhatok én is? Egyenlőre csak a társaság kedvéért, hisz most kezdtem egy Guardinnal? (lvl 7 so far:))

Van Kinshipetek is?

Üdv
    Swen
  • Lyan Kyj
    !!!!
    "Please be advised that the standalone patcher that Turbine has released will NOT WORK with the EU version.

DO NOT download and install it as it will break your LOTRO installation."
    !!!!
  • Meara
    Bocs: Neshra (minstrel és 42es) :P
  • Meara
    Szia, én is és a csapattársaim is a Laurelin szerveren játszunk. Ha van kedved csatlakozni keresd meg Mearát (37 hunter) , Melangort (35 capitan), Robbult (35 champion), Neshrát (minister).
    :)
    Üdv:

Meara
  • Lyan Kyj
    Csekkoljátok a két új cikket hiv oldalon, cpt és hunter változásokról ír!

Ez jó lesz:
    Return to Camp
    * A new, floating bind point group travel skill
    * Get your group to (and out of) instances and major landscape camps fast
    * Look for new map notes to locate these camps around the world

Find The Path - de milyen bónusz?? Lol!

Sharing Tracked Targets
    Advanced Hunters can share the location and name of their tracked targets with other members of their fellowship on their mini-maps. - SZUPER!

AZ ÚJ CSAPDÁK ÜTNEK!

The Tripwire gives you a chance to open a Fellowship Maneuver on a target (not always) YEE:)

A Scholarok által készített Chantok is hasznosak!

Csak az a kár, hogy az nrg managementet elrontották, több skillnek is nő majd a powerszükséglete, míg az ehhez kapcsolódó skilleket/traiteket is nerfelték. Nagyon várom a dolgot:)

• Szaruman
    Mi indulunk ettensbe:)
  • Lyan Kyj
    Hétvégén az igazi, mindkét oldalon 2 fullraid, plusz a kisebb csapatok:) Azóta játszok alacsony beállításokon:))
  • Szaruman
    Ja, a kép miatt írattam ki a neveket, h mekkora tömeg volt. Ennyi embert még nem láttam pvpben, nagyon buli volt:D
  • Kipu1

Szerintetek mennyi ido alatt lehet eljutni lvl35-rol lvl40-re?
    Oraban. Es hol erdemes questelni?
  • Kipu1

Csak a screenshot miatt irattal ki mindent, vagy mindig igy
    jatszol? Mert semmit nem latni a sok felirattol.
  • foxxi
    itt ma énis jártam :D
  • Szaruman
    Kép...
    Remélem, h működik a link^^
  • Szaruman
    Bementünk páran pvmpzni:

Remélem, h nem húzza szét a fórumot:)
  • Pari
    Annak megfelel aki csak ki akarja probalni,hogy erdemes e befektetnie:)
  • Telcontar999
    Ezt nem értem kiléptem majd vissza és most jó
  • Telcontar999
    Folyamat general errort ir játék közben és a barát listámról is eltünt mindenki! Nem tudjátok mi lehet a hiba?? :S
  • Szaruman
    Kiírtam csüt 18h kezdettel a fórumra, majd meglátjuk, h hányan jelentkeznek. Sztem a mi részünkről egy 10-15 ember jön, esetleg még 1-2 ismerős (eseldáék:P).
  • DonnieBrasco
    Ezt azért fontos, hogy közölted, valószínűleg kevésbé lesz kapós így, hiszen innen gyak. mindenki az EU szervereken nyomul... elég magányos leszel.

DB
  • Pari
    ja US verzio.
  • Pari
    Udv, van egy 10 napos mar reggelt trial accom.(Aze nem kuldtem el Szaruman-nak,mert mar reggelt)
    Akit erdekel irjon privibe...ofc free!)
  • Eredan11
    nekem az is jómajd ha holnap belépek megkérdezem a többieket is!
    mi hétközben többen szoktunk online lenni de majd meglátjuk!
  • Szaruman
    Nem tudom, vmelyik hétvégi napra gondoltam, majd kiírom a fórumunkra.
  • Eredan11
    Jó ötlet RP jó is lenne ha tudnátok sokan jönni mert szinte mindig minden a szörnyeké és mi inkább várat foglalnánk egyébként is szörnyből mindig nagyon sok van bent!Ha tudsz beszélj valamelyik officerünkel és mondd meg neki hogy irja ki Messege of the Dayb hogy mennénk!
    Csütörtök este megfelel Callidus?
  • Szaruman
    Ez a feladatuk, szó nincs arról, h örülni kell ennek. És igen, nem csak nekem nem tetszett, h 1.5 óra után annyit tudott mondani, h sry, this is a new bug. Nem őt hibáztatom, mivel tényleg korrekt volt, inkább a helyzet volt szánalmas.
  • Robcuskilla
    Bizony, emléxem Deusexre is.
    Spartac a karim neve, dwarf guardian, lvl 42, a Laurelinen vagyok. Annyiban nem bánom, hogy nagy a nyugi, de annyiban igen, hogy kevés a magyar. És mégis könnyebb a kommunikáció, megbeszélés, szervezkedés stb. anyanyelven. NÉha üvöltök egyet regionalba, hogy "magyarok?" és talán jöb egy tell, a héten jött is egy, így összesen velem együtt 5 emberről tudok. Ha lenne ehetőség már mennék másik magyarkalta szerverre, de ha minden igaz ez még amcsi megoldás csak, sebaj addig tolom a karit :) de annyi időm meg nics, hogy altokat kezdjek, illetve más szerveren is indítsak karit.
  • sokoo
    Öregem, örülj neki, hogy a GM ott ugrált nektek ennyi ideig. Egyetlen más játékra se emlékszem, amiben a GM akár csak hasonló módon megpróbált volna segíteni! Ha ez elveszi a kedved a játéktól, az nem a GM-et minősíti, hanem téged. Csak az nem követ el hibát, aki nem dolgozik!
  • nemechek82
    Köszönöm a segitséget:)
  • weky
    Na gémerek, 5 perc és kiderül, hogy hajlandó e elindulni a LOTRO a 64 bites Vista alat....kicsit izgulok... :) :) :)
  • Szaruman
    Ok, meglesz 24 órán belül:)
  • KBB
    Szia!

A www.gamersloot.net -en megtudod venni a játékot online.
    Fizethetsz paypal-al vagy közvetlen bankártyával is. 9 e forint körül megúszod. CSAK CD KULCSOT kapsz(de azt kb 20 percen belül), amivel utána tudod regelni az accot, tehát dobozt NEM FOGSZ kapni. Fileplanet.com -ról letudod tölteni a kliens-t.
    Megbizható cég (gamersloot.net), ott vettem anno több példány WoW-ot/BC-t és azóta több példány LOTRO-t is.

Szaruman:
    Ha gondolod a FAQ 5-ös pontjához esetleg hozzáadhatnád ezt a lehetőséget mint vásárlási alternatívát.
  • nemechek82
    Sziasztok!Ma meg akartam venni a játékot de sajnos csak feltöltőkártya volt.Azt szeretném megkérdezni,hogy neten hol tudom megvenni az accot és letölteni a klienst.Válaszokat előre is köszönöm!További szép estét mindenkinek!
  • Szaruman
    Hm, össze lehetne egyeztetni, h akkor a Callidus is bemegy. Gondolom ti MPkkel mennétek, mi nagyjából már tudunk menni egy 10-15 fős freep csapattal. Nem lenne rossz ötlet, össze lehetne hozni.
  • Eredan11
    Sziasztok! Mint a LEOH os tagok tudják hogy vasárnap voltunk MP-zni nagyon jó volt csak kicsit kevesen voltunk! Megbeszéltük a többiekel akik voltak hogy valamikor jó lenne egy nagyobb szabású Monster Playet összehozni mert ugy igy mindenki eggyütt tudna egy nagyott játszani nem ugy mint az instáknál!Én csak csütörtökön a szerver restart után tudok csak jönni játszani ezért arra kérem a LEOH guild officereit illetve a Vezirt hogy ha teheti irja ki Message of the Daybe hogy mondjuuk csütörtök este mennénk megint és mindenkit szivesen látunk!
    Részletek beszéljétek meg guild chaten

Na csütörtökön jövvök addig is mindenkinek jó játékot!
    Mélységes tisztelettel: Eredan lvl 39 capt