The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azirafael
Szakácsoknak üzenem, hogy vásároljanak be expert alapanyagokból, mert a patch után már nem lehet majd õket vendornál kapni, hanem szabad lesz az AH-ban a farmerektõl megvenni....

azirafael
Na erre az update-re kiváncsi leszek... remélem nem nerfelik le a Championt mingyárt lvl 40 leszek....

A wow-ozást meg abba lehetne már hagyni mert engem speciel kurvára nem érdekel, hogy pl a rugó meg a hunter mit tudott a wowban... csak iritál a sok "wow-ban így volt, meg a wow-ban úgy volt" hozzászólás.

Van már infó arról, hogy mikor kapjuk meg a patch-et az EU szervereken?

mikor weathertopon 3 LM elkezdte nyomatni a trollra 3 különbözõ irányból, ááááá, nem is harcoltam, csak élveztem a látványt😄

amúgy még az a rootoló effekt tetszik, amikor ilyen hullaspiritek nyúlkálnak értem a földbõl😊

DonnieBrasco
Aha 😊 olyankor kicsit gonosz jedinek érzem magam 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

és akkor az eszméletlen-durván kinézõ powerleech skillrõl nem is szóltunk😄

DonnieBrasco
Hát annyira semmiképpen nem távolsági, mint a WOWban a hunter. Már csak azért sem, mert a staffal irgalmatlan nagyokat lehet ütni, ha már megvan rá a trait (én 30-as szinten sokszor 300 felett sebzek, többet mint a legjobb varázslatommal, mondjuk a cooldown elég hosszú erre a skillre).
Csapatban is inkább odamegyek a mobhoz, pont emiatt a skill miatt, amíg a távolsági támadásaim cooldownban vannak, addig ütök bottal akkorát mint a toronyóra 😊

DB

Nos köszi az infót. Igazán én a távolsági hatcot preferálom. Mint a wowban a hunter vagy a lock. És imba dps a lényeg. Akkor is a LM-t ajánlod?
DonnieBrasco
Hát annak azért nem nevezném. 2 féle dög van, holló és maci - az elején még a holló a jobb, a medve alapból papírkeménységû, szerencsére van egy trait amitõl egész tûrhetõ erejû lesz: elvileg tankként kéne funkcionálnia, de az ütést eléggé limitált ideig bírja, az aggrót pedig semeddig sem tartja (max 1-2 ütésig, pedig skill is van rá).
Azért én szeretek LM lenni, 3 velem azonos szintû mobot gond nélkül leverek, nagyon jó kis stun skillünk van, és van egy tuti egylövetõ öngyógyítás, vész esetére. Meg kell tanulni játszani, ennyi - de ez minden classra igaz, a burglar és a minstrel is totálisan más-más taktikákat igényel, és tényleg tanulni kell õket!

DB

ne cuki legyen hanem egy gyilkológép
Shock
De legalábbis cuki!<#crazya>

Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion

Akkor elég egyértelmû hogy nálam a Loremaster lesz a nyerõ. A pet imba lehet 😊
Pontosan úgy ahogy mondod.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Na én is meg fogom venni, de 1-2 dolgot mondjatok el pls Szóval a hunternek nincs pet csak íjászkodik, a Loremasternek van de az meg varázsló? vagy hogy is van ez?
végre lesz DOB!!! és végre nem 2,5 oktáv lesz, hanem 3!
+ a méretezhetõ UI is eléggé kellett már😊 Jajj, de jó lesz😊)

Usable Equipped Items
Items have been added that players can use directly to grant effects. e.g. right-clicking your boots for a short speed boost.

Your critical chance is now broken out into three elements: Melee, Ranged and Tactical.

mikor jön?

Nekem a minstrel után brutál volt a championnal questleni. Olyan helyzetekben amikor Minstrel tuti behal, a champ. lazán megoldotta a problémát. Qrva gyorsan lehet vele csinálni a szóló questeket. Szerintem nagyon is. Ha ez megnyugtat valakit akkor én több szintel alacsonyabb eliteket sem tudok szólózni. Tudom sok függ a geartól meg a használt traitektõl, de mivel inkább partiban mozgok, healer cucc+healer tratitek vannak rajtam. Egy támadó dalommal kb. 60-90körül sebzek lvl43-as szinten <#wow2><#wow2>, és sokszor már egyszerre 2ellenfél legyõzése is gondot okoz.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Szaruman
A minstrel/burglar/hunter biztosan tud elitet szólózni (láttam 50esen😊 ), állítólag a guardian is, LMrõl is hallottam már (captaint nem tudom).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

DonnieBrasco
Hát nemtom, én loremasterrel és burglarral is esélytelen voltam azonos szintû elitek ellen (igaz, még kisebb szinten vagyok persze). Talán a minstrel volt eddig a legerõsebb szóló altom, bár õ még csak 13. szintû és a light armor nem az igazi 😞

DB

Szaruman
A champion eddig nem volt ütõs. Pl egyetlen kaszt, ami nem tudott szólózni azonos szintû eliteket. A védelme szar, azon nem is változtatnak. Az új fervor-helyettesítõ kb 60%-ra (!) csökkenti a dps-t a fervorhoz képest, ami gondolom nem igényel magyarázatot, h miért gáz. Szvsz felesleges skill lesz, ami jó, a light dmg, az aggro management és a red haze. Sztem én nagyon el fogok menni AoE irányban, már csak 1 papír kell az artisan blade-bõl (aki beszerzi, megveszem tõle 2g-ért), ezen kívûl van még 3 aoe skill, a red hazevel folyamatosan lehet õket tolni. 1v1ben viszont továbbra sem lesz nagyon majer. Szerintem legalábbis 😊

DonnieBrasco
A legfontosabb scholarnál, hogy a zöld és kék lötyikhez nem a hiperritka, AH-ban is csak gyémánt áron kapható ketyerék kellenek majd, hanem helyettük vendortól vehetõ cuccok lesznek. Critical success crafting esetén pedig erõsebb verzió lesz a 2 sima cucc helyett, ez is jó!
A farming/cooking meg fõleg tetszik.
Ráadásul azt írják, ez csak egy very partial lista a crafting update-rõl 😊))

DB

Ez a kiegészítõ szerintem nagyon ütni fog. Végre itt az elsõ igazi 24-fõs raid+mellé kapunk 8új instát is. Egy darabig biztosan el leszünk ezekkel. A chmapion szerintem eddig is nagyon ütõs class volt, de kap új skilleket amivel még hasznosabb lehet mint eddig. Az egyikkel rá tudja dobni az agrót valaki másra (mint a wow-ban a miss.direction) így ha nagy dps-t tol akkor végre nem õt kell healelnem, hanem a tankot <#mf1><#mf1>, egy másik skillel meg leszedi az agrót (remélem rólam). Jönnek az elsõ epic armor set-ek. 7részes lesz, és minnél több van rajtad, annál több bónusz aktiválódik. 75új quest +20 deed quest<#worship><#worship>. Ezek mellett rengetg újdonság lesz benne. crafting, music system változik, raid-el kapcsolatos újdonságok (lesz mark, tank target stb.). Én már nagyon várom. Hogy finoman fogalmazzak: EZ NAGYON ODAXASZ

PTW
Blindside a neve

Shock
Nem hiába törlik lassan minden hozzászólását a wow topicban...Én nehezen viselem már itt is. De mindjárt megint elkezd anyázni úgyis.

Amúgy meg az igazi imba tündék szõrén ülik meg a lovat, hát még a rohirok! <#nezze> Nincs ebben semmi meglepõ! <#vigyor0> Amúgy sztem gyönyörû a játék, de screenshotok alapján talán nem kéne itélkezni.

Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion

DonnieBrasco
Kiegészítõ és új patch release notes!

Végre helyrekalapálják a cooking/farming és scholar craftingot (valamennyire 😊

DB

Lilithn
Te most akkor játszol vele, vagy nem játszol? Nem hiszem hogy pár videó meg screenshot alapján kellene elkezdened kritizálni... A trollokat meg nem szereti senki.

I can eat death like nobody\'s business.

Minek kantár meg kengyel, a jobbak szõrén is megtudják ülni. Ha nagyon igényes kidolgozottságra vágysz nyereg és lószerszám téren Crash88, akkor menj Vanguardozni, csak várj vele még úgy 1-2 hónapot (unatkozni ott sem fog, ott is sok kritizálnivaló van, márcsak azért is megéri, hogy kipróbáld). Amúgy elég szánalmas, hogy 2 commentenként leszólsz valamit. Sajnálom, hogy neked nem tetszik.

hogy néz ez ki ? ^^ omfg ,csupaszság

DonnieBrasco
Melyik skill az? Én csak egy olyanra emlékszem (bétában hunterem volt), hogy kitépi a mobból a belelõtt nyilvesszõt, ez elég jót sebez 😊

DB

DonnieBrasco
Nemtom mennyi szmájlit kell még beleraknom egy postba, hogy látsszon az _irónia_ 😊)
A wowot majdnem 2 évig nyomtam, elvittem 60. szintre egy NE huntert szóval az összes kérdés/okoskodás részemrõl poén volt. Szerintem nagyon jó kis játék az, egészen addig amíg max level nem lesz az ember. Utána szenvedõs - legalábbis nekem casual játékosnak az volt!

DB

Tegnap felmerült, h nincs nyereg a lovakon:
Ez sztem az😊
kantár meg kengyel nincs hozzá, de az már csak kukacoskodás😊

vagy te 😊)))😄 1:43 😛

Chrystopher

30/05/07 22:45 (GMT +1) - Snowbourn30-May-200730/05/07 22:45 (GMT +1)

Greetings,

We are currently experiencing issues with the snowbourn server. We will bring Snowbourn down at 22:45 GMT+1. We hope to bring it back as soon as possible.

Regards, the LOTRO Team.

-------------------------------------------------
30/05/07 22:45 (GMT +1)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Inkább aludná'... 😄

Lilithn
dejó hogy nem tudok felmenni a snowbourn szerverre....😞((

I can eat death like nobody\'s business.

Chrystopher
Bíszt Mászterin nincs sajnos semmi disorentálló skill. + BM-en nemigen lehet nyerni duelt.. legalábbis rugómat BM hunter még nem verte el. MM már jópárszor igen 😄

Szerk.: na de ez nem az a játék 😉

PTW
egész konkrétan az elsõ rész végénél az erdei romoknál csinálja meg azt a mozdulatot hoyg elõvesz egy vesszõt nyakonszúrja vele az ellent kihúzza majd ugyanazzal a vesszõvel lelõ eg ymásikat aki 3 méterre van. Ez a mozdulatsor egy az egyben benn van a játékban egy Skillként

Laza
Jah, de ha valaki mas talenten van, akkor mas lehetosegei vannak 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kreeder44
Sziasztok ha valakinek lesz trial key-e a feltöltõ kártya után pls privibe adjon 1 et 😊 köszönöm elõre is annak aki ilyen kedves lesz hozzám !!

Szaruman
Én most nem tudlak fölvenni a cruentusba, mer épp nem aktív az accom. Ha érdekel a guild, elküldöm a ventri címét, és gyere föl.

Chrystopher
Disorent is necces, mert asszem csak MM-en van Scatter Shot. Vagy //már// trainelhetõ?

Chrystopher
Foggalmam sincs miért kell mindig a WoW-ból kiindulni és hasonlítgatni a 2 játékot? Bahh. WoW-ban le volt tíltva a közelrõl lövés. Nyílván taktikai okokból. Gyerekek - egyszerû. WoW felrak--> Elindít--> Hunterrel(saját, haver, lopott, stb..) karival belogolsz --> Azonos +/- 1-2 szintû Warriort, rugót, //lényeg, hogy meele karakter legyen// keres és duelezel vele. Milyen táp lenne már, ha tudnád közvetlen közelrõl lõni a meele harcost? Nem kéne csapdázni, ugrálni, ügyeskedni, wing clip-et használni, lassítani.. Arról szólna a duel, hogy egymásnak ront a meele és a ranged és nukeolják egymást. Effektíve az egész duel gear függõ lenne(ki jobban felszerelt-kinek nagyobb a dps-e). Az egész csak balance. Btw.: IRL is lehet lõni 20 cm-rõl íjjal csak baromság..

Btw2.: Guild Wars-ban is lehetett lõni közelrõl, ha emlékezetem nem csal, bár ott elég mókásan volt megoldva..(ívelõdtek a nyílvesszõk a levegõben.. ^^) itt is lehet közelrõl lõni nyílván ki van találva és meg van az oka, hogy miért..

A Last Enclave Of Hope felvesz nincs szinthatár, és a szintednek megfelelõ társakat is találssz. Ingame tell Zsolty, Szabu, Finmoth, Fleythril, Oneheaded õk feltudnak venni. Ott van a Crutentus, náluk Tinormi tud felvenni téged.

pontosan ->> skill ftw

Laza
Ebben a jatekban is sok az olyan ember meg csapat, mint D&D Onlineban, hogy futkosnak, rohangalnak ossze vissza, csapkodnak mindenkit, es nem a classuknak megfelelo feladatokat latjak el?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A balance miatt ... a WoW-ban a hunter class direkt ugy van kialakitva, hogy a mobot/ellenfelet minel ugyesebben tartsd magadtol tavol ... ehhez meg is vannak a megfeleleo eszkozok/skillek ... kozvetlen kozelre meg ott vannak a melee skilljei (meg egy disorientalo loves 😊
Egyebkent automatikusan valt meleere ha 8 yardnal kozelebb jon valaki 😊

Hali mindenkinek!

A Snowbourn szerveren nyomulok mint, ember, guardian, és csak annyit szeretnék tudni hogy milyen lvl után lehet bekerülni a guild-ekbe és hogy kit kell keresnem ilyen szándékommal.
Tudom hogy sokan írják hogy sok magyar játszik a szerveren hát én 2 hét alatt mindössze 3 emberrel találkoztam. Lehet az a gond hogy 13.lvl vagyok még és a többiek már elölrehaladtam, nem tudom.
Vagy annak is örülnék ha vki aki ilyen szinten tart írna nekem és együtt nyomulhatnánk, a nevem: Aknirras a játékban és Bree környékén lógok.
hogy nézne már az ki he ?😊 a puskacsõ vége meg kitudja h hovaér 😄

DonnieBrasco
Jah, hát ezt elcsesztem. Tényleg azok puskáznak is.
Akkor viszont még nagyobb totál hülyeség, hogy a wowban közvetlen közelrõl nem lehet lõdözni. Egy puskával? Emberre/mobra? Már miért ne? 😊
Elég rosszul megtervezett egy játék lehet az 😛 😛

DB

Szaruman
Nem tudom, a lõfegyver alatt a puskákra-pisztolyokra gondoltam.

Btw, a wow trélerében egy törpike puskával tolja, vagy az csak a moziban van,a játékban nincs benne?

DonnieBrasco
Beszélsz hülyeséget, a Wowban nincs is "lõfegyver" 😛 😛

(télleg, az íj nem lõfegyver?)

DB

Legolas barátunk a filmben megcsinálta a közelrõl leadott lövést tökéletesen. Asszem a helm szurdoki csatában lõtt le közvetlen közelrõl orkokat. Szóval ebbõl kifolyólag is maradhatott benne a gaméban ez a lehetõség.

Nem kell endgame instáig eljutni. Menj csak be Great Barrwosba aztán meglátod mennyire könnyûek az insták. Healerként ezért elmondhatom, hogy nem unatkozom, bõven van dolgom. Az, hogy egy healer csapkodja a mobot nem jelenti azt, hogy noob. A fellowship manõverek miatt amúgy is közelben kell lennie, de van olyan skill amivel minden ütéssel gyógyítja az egész partit... Egyébként sokszor fogsz olyat látni, hogy 6emberbõl 6üti a mobot. Itt ugyan is nincs annyi ranged class mint a wowban, és aki ranged az is nyugodtan mehet csapkodni. Szóval szerintem játsz egy kicsit többet, aztán majd könnyeb levonni a következtetéseket. A szavaidat meg válogasd meg, lehet hogy beszóltak neked, de nem olyan stílusban mint amilyenben te választoltál.