10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Blob
    tudnék ha letudnám szedni mert akkor feltenném a http://lotropatch.extra.hu ra

Miért nem lehet ugy mint a sima heti frissítéseketz, akkora retek :@
  • Telcontar999
    Tudtok olyan linket ahol le tom szedni a patchet de nem torentel?
  • Blob
    hát én kurvára csak egy LOTROEU_102_104.torrent fájlt tok letölteni miért ijen szarul oldják meg most honnan a retekből szedjem le, ekkora idióta parasztokat
  • Lyan Kyj
    Tölthető az új peccccs!
    Nye
  • Szaruman
    Jelenleg kb 6an várnak trial kulcsra...
  • KBB
    Szia!

Amit ezt a topic bevezetőjében is olvashatod PIROS szöveggel ennek az a módja, hogy írsz privát üzenetet "Szaruman"-nak és amint lesz szabad trial kulcs kapsz tőle.
  • Glesthor
    hello mindenki!

gyűrűk ura fan vagyok. sajnos még nem sikerült kipróbálnom ezt az online verziót. felnéztem a honlapjukra, de nem találtam trialos verziót. arra gondoltam, hogy nem ártana kipróbálni mielőtt megveszem. tudna segíteni nekem ebben valaki?
  • janus84
    Hmmm... valahogy nem az én napom. CTRL+C, CTRL+V-vel szúrom be a linkeket. Múltkor is valahogy a mondatom közepén szereplő szó a mondat végére került. Átok ül rajtam... :p Na majd legközelebb beírom rendesen, és akinek kell kivágja és beilleszti.
  • Szaruman
    De, mer akkor a sz*r atw reklámcsíkja 2x jön be. Csak a gyengébbek kedvéért tettem be az átirányítást:P
  • Lyan Kyj
    sőt, valójában a /forum sem kell a végére^^
  • Szaruman
    A link ez pontosan, csak frabnak gondot okozott:P
  • janus84
    Hogyha eléred a 20-30-as szintet és komolyabban érdekel a játék, akkor majd megkereshetsz minket is. Callidus
  • Lorienel
    PL. Last Enclave Of Hope
  • nemechek82
    Sziasztok!
    Meg szeretém kérdezni hogy a snowburn serveren van-e olyan magyar klán ahova egész kicsi karakterek is jelentkezhetnek.Váaszokat előre is köszönöm.
    Ui:Ha valakinek kellene trial key az szóljon szivessen odaadom az enyémet.
    Üdv Mindenkinek!
  • Meara
    Persze gyere csak nyugottan :) Keress meg engem vagy a többieket (Melangor, Neshra, Robbul) egyébként vagyunk többen is, pl. Timpo (lvl30 champion) és Ioniss (lvl15 hunter) és van egy Shaggat-unk is aki Lore Master és 16-os szintű.
    És igen, van Kinship-ünk is, Giliath (tündéűl van és Csillagsereget jelent :) )

Üdv.

Ui. általában este felé találsz meg minket, illetve engem néha reggel is ;)
  • janus84
    Akkor örülök, hogy megoldódott! :D
  • KBB
    Tényleg az a config-os probléma volt.
    A fileplanet-es verziónak még a bétás update szerver cime van megadva a launcher konfigjában, ezért irt 404-es hibát.
  • janus84
    LOL a link a szöveg végére került.... nemtudom hogy csináltam :p
  • janus84
    Volt egy link, ahol azt irták, hogy a turbinelauncher.exe.config file-t kell átírni. Én nem nézegettem, egyszerüen ctrl+c ctrl+v, aztán rögtön ment is az egész. Volt régebben valaki, akinek ugyanezt javasoltam, ő azt mondta, egy az egyben megegyezik a file tartalma és a fórumon leírt cucc. Azért egy próbát megér... csak csinálj biztonsági másolatot majd az eredeti file-ról
    Addig is itt a , ha kicsit lejjebb gördíted a forumot van egy beszúrás amiben az szerepel, hogy mire kell módosítani a file tartalmát.
    Nekem is és még 3 embernek ez az egyszerü művelet megoldotta a fileplanetes kliens 0.0 verziós problémáját.link
  • KBB
    No para, este segítek átírni a registrit és menni fog.
  • rodzsi
    pedig felraktam a v1.12es patchet mondjuk a fileplanet-es client az alapbol v1.12-es meg azt a másik 1.2v-ot is és ugyanez a hibám kiirja h my version is 0.0 és megakad és 404 hibát ir ki a comtinue után az update programsnál
  • rodzsi
    hát nekem az a baj h ha rányomok a continura akkor a update programsnál megáll és retryzik és csak számol vissza mindig
    http 404 not found hibát ir ki és 1 orán keresztül hagytam meg minden de semmi
    a tüzfalon engedélyeztem
    szal nemtom
  • Lyan Kyj
    előző hszemben is írtam, h ha végigülted a peccselést is, és még mindig kéri a peccset, csak kattints a continue-ra, egy ideig még kiírja, aztán észreveszi magát.
    Legalábbis nálam így volt.
  • rodzsi
    kiváncsi vagyok a te megoldásodra is janus, majd csak este 8fele tudunk konzultálni
    bárcsak vége lenne a melonak mááár :D
    mondj véleményt a 19oldal tetején lévő megoldásnak is amikor 404 hibá ir ki a programs download nál mert nekem azt is csinálta, de lehet h csak azért mert version 0.0-nak látta a gammém?
  • janus84
    Felvettelek én is MSN-re, nekem is volt ilyen gondom, nekem egy egyszerü megoldás segített...
  • rodzsi
    szeva KBB szólj ha feltudsz jönni msn-re arra a címre amit megadtam priviben de itt is leírom mert ált nem küldi el nekem--->[email protected]
    melozok de felmek meg itt leszek a forumon is
    azt majd felirok midnent és este megcsinálom
    előre is köszi
  • Swen
    Oda biztos nem megyek, fontosabb hogy RP szerveren legyek:)
    Viszont ha vannak a Laurelinen magyarok szívesen játszanék velük, néha jobb ha vannak földiek:)

Egyszer még anno WoW-ban kipróbáltam egy nem RP szervert, nem volt valami nyerő számomra amikor jött velem szemben egy "Lakatosgazsi" nevű Night Elf Rouge:))

Szóval jobb a békesség, és nektek jó játékot kívánok a Snowburnon.
  • rodzsi
    oksa elküldtem neked priviben az msn-en címemet, huu már várom h ha ráérsz tudj nekem segíteni mert már nagyon szeretnék játszani nagy lotr rajongó vagyok :)
    Képek meg videók alapján is nagyon bejön a gamme
    Remélem sikerül majd megoldani ezt a problémát
  • KBB
    Szia!

Ugyan ez a gondom volt, van megoldás, de elég szenvedős, ha érdekel dobj privit valami azonnali üzenetküldő rendszeren át segítek megcsinálni (msn, etc),
  • rodzsi
    hát mikor updtatézom akkor is azt jelzi h nekem 0.0 version installed és még midnig az 1.12es verziot akarja felrakatni velem
  • Lyan Kyj
    rakd fel a fileplanetes 1.12-t. Aztán a kliensnél szólni fog, h van ám már jobb is. Ha már lent van a peccs, akkor az UPDATE-re mész, és felteszi a peccset. Ha kész, egy ideig még mindig írni fogja, h itt az új 1.2, de csak kattolj a Continue-ra, és továbbmegy.

Egyebet nem tudok mondani..
  • rodzsi
    kell esetleg vlmi program még vagy vlmi?
  • rodzsi
    lyan kyj léccives segits ha tudsz esetleg vlmit ez ügyben mondani, láttad a képeket? szted mi lehet a baj?
    A fileplanetröl töltöttem ezt le--- Lord of the rings online client (european) v1.12, aztán letöltöttem azt a stand alone patch-et v1.12-v1.2re és igazábol ennyit
    ez elött meg felraktam azt a beta patchet--- The Lord of the Rings Online Beta Patch - v1.11 to v1.12 [European]
    de lehet ezt nem kellett volna
  • Lyan Kyj
    - High End Fellowship Maneuvers have been rebalanced. This includes a change to the high end, which reduces their effectiveness by 35% for damage dealing maneuvers - :(((

- Hunters should no longer have arrows left in their hands after failed inductions - IGEEEEEEEEEEEEEEN!

- It was discovered that Free Peoples were stealing brittleaf seed from the Little Folk in Hoarhallow. You should be ashamed of yourselves, the Little Folk are your friends! Players will no longer be able to loot brittleleaf seeds. - LOL

- Craft részleget hülye leszek elolvasni!

- There is now a way to select your tracked mob and the tracked mobs of the hunters in your fellowship (if they have the trait active). - YEE

- Now the fellowship maneuver UI buttons can be fully mapped, so no more mouse clicks! - Hm, ezt eddig is numbillen csináltam...

- Kinship updates: Added a 4th member rank called "Recruit". When you are initially invited into a kinship this is the rank you will be given. This rank has no titles and can only chat with the kinship (cannot use Kinship Auctions). - Na ez jól jött sztem, próbaidő!

- Burp, Hug, Out of Power Emote FTW! ( Csak már rohadtul nincs slotom hozzá, így is ki kell vennem őket:( )

- Heart Seeker – A large damage, long cooldown, long induction “mega-nuke” attack MUHAHAHA

- Strength of the Earth – An In-Combat Power Regen Channelling Skill MUHAHAHA

- Water will now splash when you jump into it! CAAANNONBAAALLL! - YEEE!

All Epic Set pieces will only bind when equipped now.- Hát ezt sztem nem kellett volna... úgyis itt a repu meg vendor, az új ládák, most meg okot adnak a netes pénzvételre, hogy a mezei gyökerek is ebben futkoshassanak, ha AH-ból vehetnek...

• Lyan Kyj
    B10 PATCH NOTES!!!!

Röpke 5 részből áll:DD

Toggle Skills While Mounted: The following toggle skills will now
    remain active when mounted:

Burglar: Track Treasure
    Champion: Glory, Fervour
    Guardian: Guardian's Threat, Guardian's Parry, Guardian's Defence
    Hunter: Stance Precision, Stance Strength, Stance Endurance
    Common Skills: Track Mines, Track Crops, Track Wood, Track Artifacts

We've added 40 new emotes! LOL

folyt.köv.
  • rodzsi
    most raktam fel a képeket bocs, és sajnálom h ennyit irok de nagyon idegesít ez a dolog, a klienst és a patch-et is a fileplanetről töltöttem le és ott europen volt irva
  • Lyan Kyj
    Egy képed sincs.

Lehet US kliensed van, és eu kulcsod.

És legközelebb ne csetelj, vegyél vip jogot, ha nem bírod összefoglalni, amit akarsz.
  • rodzsi
    nézze meg vlki aki tudna segiteni ebben a dologba na galériámat oda felraktam két darab képet hátha vlki vágja mi a fax van ezzel
    az egyik ez a nem updatálős szar a másik meg h miért irja ki nekem azt h az én verziom a 0.0 pedig fent van a két patch
  • rodzsi
    senkinek nemvolt ilyen problémája? basszus hihetetlnen
  • rodzsi
    azt ujra megállt az update programsnál megőrülök