The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán jön a dumával , h 2xer nézett vmit a számlán 😛
ROFL
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Szóval tudtok azon az Eldaron valami magyar klánéletrõl? 😄
néhányan elkezdtük az Eldar szerveren a játékot, eddig csak jót mondhatok rá 😊
Tudtok azon a szerveren van valami magyar klánéletrõl? ;-)
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
moron...
bár többen elmondták már itt, én is elmondom, hogy a q-ek minden egyre kinyílik ahogy fejlõdsz, amire jó egy budikulcs az az, hogy a trainernl megtudod nézni milyen skillek vannak, de ezeke nagyban lehet módosítani a különbözo traitekkel stb..
linkleni nemtok: lotroedge.com-n találsz még bõvebb infokat..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Amikor elindult a Lotro elörendeltem és megvettem,ráadásul örökös regisztráltam magamat.
Gondolom tudjatok mivel jár :ÖRÖKÖS TAGSÁG NINCSEN HAVI DÍJ !!
De sajnos magánéleti dolgok miatt nem tudok ezzel a fantasztikus játékkal játszani 😞
Ezért elszeretném adni az accuntomat és a játékot minnél hamarabb.
Segitsetek ebben ha tudtok valakit vagy neked kellene ide irj: [email protected]
vagy keress meg MSN-en
ugyanezen az e-mailen.
Köszi a segitséget.
Jó játékot srácok.
https://www.facebook.com/pages/Goxin/759409574110725
Est Sularus Oth Mithas
az összes többibe nagyon nagy különbségek vannak, ha megvetted agammát, vidd el ami érdekel lvl10ig ez kb pár óra és majd elndöntöd mi ami tetszik..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
De akkor majd valahogy utánna járok én 😊
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Lehet megis elkezdem mig nincs mas alternativa.
Vagy itt is lehet kulon specelni, hogy mondjuk a harcosommal tank vagyok vagy dps? Mert ha nem akkor nem mindegy hogy mivel indul az ember.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
I can eat death like nobody\'s business.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ha visszaolvasol pár embernek nem müködött, és külföldi fórumok is foglalkoztak ezzel a problémával. Amúgy úgy kéne mûködnie, mint nálad, való igaz, de sok helyen nem teszi sajna.
Lyana:
Igen az nagyon gáz lesz ha dalokat lehet bevinni, az egész az értelmét veszíti. 😞 Félreérthetõ voltam nem a billbeállításokat nem találom, hanem az fáj de nagyon, hogy csak az alsó oktávban vannak módosított hangok, és olyan módosítottak is, ami módosítás nélkül is elérhetõ (lásd: playnote3=playnote16). Nekem is bevan lõve, csak asdf sorra, számoknál a felsõ oktáv, de ott nem lehet dallamot játszani rendesen ha valami értelmeset csinálnék. --> itt gondoltam, hogy valami megoldást remélem találnak. Ha 3 oktáv lesz az 37 önálló hangot jelent, a 2 oktáv csak 25-öt, de az a 25 (ami24 😞) könyörgöm csak az elsö oktávban módosít olyat amit módosítás nélkül lelehet játszani, a felsöben meg semmi. Mégcsak több keyt sem kellett volna berakniuk (csak2-vel, mert itt a 2 oktáv között még összeférés sincs, mert a hangszín is módosul
Várom a peccset! És félek, hogy elrontják, letölthetõ kottákkal, és kezelhetetlen rendszerrel. 😞
Most olvastam hogy ebben nincs PvP?!? A francba akkor felejtõs számomra. pedig már rendeltem volna meg 😞(((((
egyedül az lesz gáz, h belehet vinni dalokat, így gyak. nem a saját ügyességed lesz a menõ, hanem hogy mit tudsz eljátszatni a játékkal az elõre megírt kották közül😞
ps: Nyulacska ne add fel, próbáld meg újra az elejétõl, fog menni, én is szenvedtem vele sokat. Várunk!
1.játék felrak 2.patch felrak --> nem jó
3.ráenged autoupdate-re --> nem jó (azt írogatta, hogy nem tud felkapcsolódni)
4.Turbinlauncher.exe.config átír (NEM: turbinlauncher.exe EZ:turbinlauncher.exe.config) --> ez után is 0.0 verzió, de ha ráengeded, az autoupdate-re, akkor enged felkapcsolódni, és elkezdi leszedni a dolgokat. (10 perc kb)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Azért köszi a tippet!
Elõre is köszi.
Nyulacska
Az normális, hogy órákon át nem tudok bejeletkezni?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.