The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyomi beszéltem vele msn-en 😊)) csupáncsak azért 😉
aztán jön a dumával , h 2xer nézett vmit a számlán 😛
ROFL

Köszi az infót Lorienel 😊
Ne reagáljatok rá! Nem látjátok, hogy ezt élvezi?

1Klánról tudok, de mindösze 2fõbõl áll+saját altok. Szóval ha engem kérdeztek és magyarokkal akartok játszani, akkor Snowbourn szerver.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Na ezt szépen fogalmaztam a nagy sietségben <#buck>
Szóval tudtok azon az Eldaron valami magyar klánéletrõl? 😄
Sziasztok,
néhányan elkezdtük az Eldar szerveren a játékot, eddig csak jót mondhatok rá 😊
Tudtok azon a szerveren van valami magyar klánéletrõl? ;-)
Crash honnan veszed a 70.00Ft-ot???? Mi lenne ha észbekapnál és nem írogatnál össze vissza??? Kezdem megérteni a többi sorstársat a wow fórumon...

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Blob
ezt te hol látod mert én sehol, amúgy árában max54e, be jön ki de az is csak ha a spec edition van meg.
<#levele>

MrStokes
Semmi, csak szerinte hozod a szokasos szinvonaladat, ennyi.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

?^^ 😮 , hogy micsudi ? 😊

70-ért tényleg az. De mondok jobbat... ha valaki 1.200.532Ft-ért veszi meg, az még nagyobb hülye!
moron...

aki megveszi 70 000Ft-ért az jó nagy hülye ...

Jockey
ha van budikéj, akkor meg már gondolom nincs is sok kérdés, játsz és tapasztalj
bár többen elmondták már itt, én is elmondom, hogy a q-ek minden egyre kinyílik ahogy fejlõdsz, amire jó egy budikulcs az az, hogy a trainernl megtudod nézni milyen skillek vannak, de ezeke nagyban lehet módosítani a különbözo traitekkel stb..
linkleni nemtok: lotroedge.com-n találsz még bõvebb infokat..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Gamestar fórumába is beraktam az email címed, asszem ott valaki épp egy ilyen lehetõség felõl érdeklõdött. Hátha megtudtok egyezni vele.

Sziasztok.

Amikor elindult a Lotro elörendeltem és megvettem,ráadásul örökös regisztráltam magamat.
Gondolom tudjatok mivel jár :ÖRÖKÖS TAGSÁG NINCSEN HAVI DÍJ !!

De sajnos magánéleti dolgok miatt nem tudok ezzel a fantasztikus játékkal játszani 😞

Ezért elszeretném adni az accuntomat és a játékot minnél hamarabb.

Segitsetek ebben ha tudtok valakit vagy neked kellene ide irj: [email protected]
vagy keress meg MSN-en
ugyanezen az e-mailen.

Köszi a segitséget.

Jó játékot srácok.

https://www.facebook.com/pages/Goxin/759409574110725

Bátor vagyok, de annyira nem, hogy "vaktában" megvegyek egy MMO-t. Pláne, hogy egyért már most is fizetek. Szereztem egy buddy key-t, és azzal tesztelem most a dolgokat.

Est Sularus Oth Mithas

Jockey
nem igazából lehet itt wow-hoz (hálistennek) kapcsolni a karakterekt max 2-t, a guardiant-prot wari, valamint a champ-ez meg dps warri..
az összes többibe nagyon nagy különbségek vannak, ha megvetted agammát, vidd el ami érdekel lvl10ig ez kb pár óra és majd elndöntöd mi ami tetszik..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Kicsit bõvebben: Egy vagy kétkezes fegyverrel nyomul, használhat pajzsot. Igazából valami kétkezes fegyver kell a kezébe és azzal térítheti jobb belátásra ez eltévedt orkokat. Van petje (olyan fegyverhordozó féle), és a megölt ellenségek után tudja aktiválni azt a skillt, amivel a parti minden tagját gyógyítja x-el, x-ideig. Olyan mint a renew volt a wow-ban, csak ezt a parti minden tagja megkapja. Egyébként csak 1 lvl2 Captainem van, szóval majd ír róla többet és pontosabbat akinek van ilyen karaktere<#bee1>

Mondjuk el bírtam volna viselni egy kicsit bõvebb választ 😊
De akkor majd valahogy utánna járok én 😊

Est Sularus Oth Mithas

Nem

a Captain ilyen "WoW-os paladin" féle?

Est Sularus Oth Mithas

Szaruman
A champion lenne a pure dps, igazából csak az megy neki (de az viszont elég jól).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Az a szép a lotroban, hogy minden classra szükség van, és nem igazán lehet egyértelmûen eldönteni, hogy melyik a legjobb. Champion, Burglar, Loremaster, Captain, Hunter ezek mind nagyon jók dps terén, akármelyik kerül a csapatba, hasznos tud lenni egyedi extra képessége miatt. Talán a hunter tudja a legnagyobb dps-t tolni, de ebben nem vagyok biztos (mintha valahol ezt olvastam volna). De a Captain nagyon jó buffokat tud adni, képes party healre, ami keményebb fightoknál jól jön a Minstrelnek (legalább egy kicsit levegõhöz jut<#vigyor>). Burglar, Loremaster tud stunnolni, ami szintén jó dolog. Captain, Burglar (vagy csak a burglar?) hatással van a fellowship manõverekre.

Sáska
Ha valaki tudna küldeni egy trial acc-ot priviben, azt megköszönném, én az enyémet már elajándékoztam, és egy másik barátom is kipróbálná! köszi.

Laza
Melyk a leghasznosabb dps class jelenleg? Gondolom az indulas ota mar kiderult 😊
Lehet megis elkezdem mig nincs mas alternativa.

Vagy itt is lehet kulon specelni, hogy mondjuk a harcosommal tank vagyok vagy dps? Mert ha nem akkor nem mindegy hogy mivel indul az ember.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lilithn
ezt olvasgatva egy pillanatra megnéztem, nem-e keveredtem véletlenül a Guitar Hero fórumára...😄 (bocsi, bocsi....)

I can eat death like nobody\'s business.

Laza
Ott meg stunolni tudsz a pettel ... ugyhogy no panic 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shock
De rosszabb semmiképpen nem lesz az új skillektõl!<#hehe>

Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion

DonnieBrasco
Biztos, hogy ez EU klienst raktad fel? Mert azt látom, hogy nem dobozos verzió... ha az US kliens van fönt akkor az nem fog menni...

DB

A ti kung-futok nem erős!

Blob L-M:
Ha visszaolvasol pár embernek nem müködött, és külföldi fórumok is foglalkoztak ezzel a problémával. Amúgy úgy kéne mûködnie, mint nálad, való igaz, de sok helyen nem teszi sajna.
Lyana:
Igen az nagyon gáz lesz ha dalokat lehet bevinni, az egész az értelmét veszíti. 😞 Félreérthetõ voltam nem a billbeállításokat nem találom, hanem az fáj de nagyon, hogy csak az alsó oktávban vannak módosított hangok, és olyan módosítottak is, ami módosítás nélkül is elérhetõ (lásd: playnote3=playnote16). Nekem is bevan lõve, csak asdf sorra, számoknál a felsõ oktáv, de ott nem lehet dallamot játszani rendesen ha valami értelmeset csinálnék. --> itt gondoltam, hogy valami megoldást remélem találnak. Ha 3 oktáv lesz az 37 önálló hangot jelent, a 2 oktáv csak 25-öt, de az a 25 (ami24 😞) könyörgöm csak az elsö oktávban módosít olyat amit módosítás nélkül lelehet játszani, a felsöben meg semmi. Mégcsak több keyt sem kellett volna berakniuk (csak2-vel, mert itt a 2 oktáv között még összeférés sincs, mert a hangszín is módosul , ami nem baj, bár szvsz könnyebb kezelni, ha nincs és újabb 3 key, ehhez már tényleg midi kellene, akkor meg megint nem olyan fun). Bocs a hosszu szövegelésért mindenkitõl. :p
Várom a peccset! És félek, hogy elrontják, letölthetõ kottákkal, és kezelhetetlen rendszerrel. 😞

Blob
Nem tom miért kell átírogatni, én letöltöttem a 844mb patcht feltettem automatikusan frissit ha kell és müködi<#idiota>és nem kelett semitsem árírnom, sem xp sem vista alat
Van PVP...

Én simán azt hittem hogy lehet a jó, és a gonosz oldalon is karit indítani...
JAJ!!!
Most olvastam hogy ebben nincs PvP?!? A francba akkor felejtõs számomra. pedig már rendeltem volna meg 😞(((((
keymapping van az optionsben😊 Nálam most a legmagasabb oktáv a numbillen van, a középsõ a számokon, az alsó b-k meg qwerty soron😊

egyedül az lesz gáz, h belehet vinni dalokat, így gyak. nem a saját ügyességed lesz a menõ, hanem hogy mit tudsz eljátszatni a játékkal az elõre megírt kották közül😞

Hmmm most olvastam vissza, pecccs ügyileg. 3 oktáv+dob? Az jó!! 😄 Remélem valami megoldást találnak ez egyesével módosítható hangokra is, mert így még eléggé limitáltak a lehetõségek 1 hangszeren több szólam játszására, csak 1-2 dolgot lehet nehezen kiügyeskedni jól beprogramozott midibillentyûzeten. De ha így haladnak a dolgok elkezdhetünk egy guildes zenekar szervezésén gondolkozni, már többször próbáltam duettezni, egész jól lehet kis gyakorlással. Szóljatok és írom a kottákat! 😄
ps: Nyulacska ne add fel, próbáld meg újra az elejétõl, fog menni, én is szenvedtem vele sokat. Várunk!

Nálam így volt:
1.játék felrak 2.patch felrak --> nem jó
3.ráenged autoupdate-re --> nem jó (azt írogatta, hogy nem tud felkapcsolódni)
4.Turbinlauncher.exe.config átír (NEM: turbinlauncher.exe EZ:turbinlauncher.exe.config) --> ez után is 0.0 verzió, de ha ráengeded, az autoupdate-re, akkor enged felkapcsolódni, és elkezdi leszedni a dolgokat. (10 perc kb)

MrStokes
Uj jatek installt kovetoen a stand-alone patch nalam is ezt csinalta, utana raengedtem az autoupdatert es ezzel megjevult a dolog.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Kreeder44
Akkor nem tudom 😞 Igazán nincs mit.... reméltem h tudok segíteni de akkor nem. Sok sikert és remélem hamar kiküszöbölöd a hibát szia 😊

A turbineLauncher.exe filet én is átírtam az itt talált link alapján, szóval valami más lehet a gond...
Azért köszi a tippet!
Kreeder44
Szia Nyulacska! Én nem akarok okoskodni mert még mindig Vanguardozok és csak 5. én nyit nállunk a mediamarkt JEEE 😊 De Janus84 barátom okítatott engem is h nem elég csak fel Patchelni a játékot mert 0.0 marad a verziószám, hanem át kell valamit írni... meg is adta a linket de én eltökítettem valahova... szval tuti nem a gépeddel van a gond mert nekem simán ment a beta ban és csak a videókártyám a jobb 'g rammom van és Athlon 3200+ procim.. fel a fejjel és érdeklõdj valakinél h mit is kell átírnod. Üdv mindenkinek bye!

Athlon 3800+ proci, 1G RAM, GeForce 7300 GT videokártya, t-online ADSL
dobhatnál gépadatot, netkapcsolatinfót, meg ilyenek, hogy ne csak a levegõbe saccolgassunk.

Nekem 2 napja van meg a játék. Tegnap este sikerült elõször és utoljára is belépnem hosszú küzdelem után. Azóta semmi. Letöltöttem a path-et, de a verziószám még most is 0.0 a a Launcher-ben, és nem nagyon akar kapcsolódni. Mi lehet a gond?
Elõre is köszi.

Nyulacska
DonnieBrasco
Azonnal elsõre beléptem a Snowbourne-ra...

DB

A ti kung-futok nem erős!

Sziasztok!

Az normális, hogy órákon át nem tudok bejeletkezni?
Sanko
és aki farmer is meg szakács is? 😄

a mohának mindig a déli oldala fás

Szaruman
Hát... ööö... azért annyira nem buffolják, inkább új skilleket kap.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Shock
Nem nerfelik, mert most buffolják! <#ravasz1>

Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion