The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki szeretné?
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
YEAHHHHH
da hun próóóó 😊 a mester 😛 a góré !!!!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
@Szaruman: Kene mar az a jogosultsag, egeto a helyzet a szo szoros ertelmeben, van itt egy renitens, maglyara vele!!!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Figyelj Crash, ha ennyire ratyi az egész, akkor mi a fenének vagy itt? Miért nem mész vissza szépen a wowos topicba, és osztod ott az észt a barátaidnak? Megy innen valaki, és írja be neked a wowos topicba, hogy mennyire ratyi egész nap reput farmolni? Nem veszed észre, hogy talán mindenki összetesi a kezét, és hálát ad az égnek, hogy legalább ingame nem kell a süketeléseidet olvasnia? Ha nem tetszik, el lehet menni. Legalábbi aki egy kis információért vagy esetleg segítségért látogat ide, ne azt kelljen "minden negyedik" hozzászólásban olvasnia, hogy Crashnek ez nem tetszik, Crashnek az nem tetszik, wow ebben jobb, wow abban jobb. Tudod, van élet a wowon kívül is, léteznek más MMO-k is. Csak azt nem értem, hogy azt az idõt, amit eltöltesz itt a játék fikázásával, miért nem inkább a repu, vagy más dolgok farmolásával töltöd abban a nagyrabecsült wowban? Mindegy, inkább ne is válaszolj, úgyis vagy anyázás lesz a válasz, vagy a játék szidása...
Tiszteletem
PS3 ID: ghost_hun
thx a választ
PLS válszt <#help>#help>
thx
Merem állitani , h simán mehetne az ember 5 championnal meg 1 vmi healer féleséggel és szarrá nukeolnak bármit ,ez vicc ... milyen má , nevetséges 6 ütnek egy szerencsétlen mobot meleebe ..akárhány vidit megnézek ...ugylátom itt nem ismerik azt , h mi is a raid/party setup ... tök mind1 kik mennek instába ...LOL
Ezeket a videokat még nézni is csunya , hát még játszani vele ...csak gondoltam szétnézek ,hátha van vmi értelmes is ...
Na mind1 , magánvélemény de szerintem ezért se lesz annyira népszerü h akár a wow-ot v még gyengébbeket megszorongasson .

Elõre is Köszi!
Sziasztok!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
SWG és LOTRO között elég nagy a különbség, SWG-t 3 évig nyomtam. Igaz, az SWG-ben a kraft összetettebb volt és lehetett saját házad, player városok meg ott volt az ûr is. LOTRO teljesen más univerzum és bár nem lehet saját házad és kraft is egyszerûbb (igaz, nem vagyok komoly krafter) mégis 100x jobban játszható és élvezhetõ mint a jelenlegi NGE-s SWG. Sajna az SWG-nek véleményen szerint annyi, soha nem lesz olyan mint NGE elõtt. Közel két hónapnyi játék után csak jókat tudok mondani a LOTRO-ról, egy percig sem bántam meg hogy otthagytam a Galaxiest.
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nincs igazán sajnos nagyon olyan akitõl tudnék kérni trialt. Tudtommal csak olyantól lehet aki már megvette. Avagy tévedek?😊
Amúgy több SWG-s is van köztünk, Weky majd ír valami szépet😊
ettõl függetlenül sztem próbálj szerválni egy trialt, jfs.
Sajnos ahogy kezdett a WoW tönkretették az SWG-t és azóta nem a régi. Nem találom azóta a helyem a galaxisban😊, de talán ez a játék az lehetne.
Egy dolog miatt kételkedek csak, hogy nagyon vegyes érzéseket olvasok több fórumon is.
(99%, hogy megveszem mondjuk😊. Remélem fogok Veletek találkozni ott és jókat kalandozunk majd😛)
Ha esetleg van vkinek trial-ja és nagyon nem kell neki én elkérném. Tudom bunkóság talán ilyet kérni, de próba cseresznye😊
Amúgy köszönöm a válaszokat még1x😊
a szörnyekkel lvl50es jó karival lehet összecsapni, ez a lényege MPnek. Szal majd ha már több 50es rohangál (azért már most is igen szép számmal játszák), akkor mindennapos lesz, mikor 40 ember/elf/hobbit/törp megrohamozza a sarki ork kocsmát...izé, tornyot.
Ja, és Uruk-hai is van.. szal semmit nem hagytak ki.
Errõl a monszta dologról hallottam hogy poén meg minden, de olyan, hogy a jók összecsapnak szauron vagy szarumán PLAYER által irányított seregével... Ez abszolut nincs benne?
Ezt kár volt kihagyni (Ally-Horda ellentét pl.)
Így tehát Uruk-hai harcost sem lehet indítani karakterként..Ejh hát ez kihagyott ziccer....
Annyi lenne még a kérdésem, hogy házakat lehet lerakni úgymond? vagy mint eq2-ben instaszerûen lehet valamiféle otthonod?
Kunyerálni trialt nem lehet valakitõl?😄DDD
Na akkor szépen sorban!
-Milyen ez a a játék? --> Hát eléggé baromira relatíve a kérdés. Ízlés kérdése. Jómagamnak nagyon tetszik. Csodálatos táj, hatalmas terep, sok insta, hihetetlen kidolgozottság és részletesség.
-Élvezhetõ? --> Mi az hogy?! 16/24 órákat lehet elötte ülni, ha koczka vagy és idõd/családod engedi...
-Van benne jövõkép? --> Hajjaj. Vannak insták(kicsik, nagyok), sok party quest, küldetés, folyamatosan fejlesztik. Megjelenés után egy hónapra ki is jött az elsõ patch(amiben volt +insta, küldi..). Nyilván lesz több is.. effektíve nem lehet vele betellni.
-Lekötheti az embert hosszab ideig? -->Élvezhetõ részben válaszoltam. Nagyon le tud kötni.
-PvP tényleg nincs benne semmilyen szinten? --> Ez f@szság a köbön. Van benne Duel//Spar néven//, mint a WoW-ban és van benne amolyan PvMP(Player vs. MonsterPlayer). Ez egy elég összetett dolog. LvL10+-on lehet kipróbálni. Engem annyira még nem izgat, de állítólag nagyon jó. Én mindig is PvE orientált voltam. PvP kell kimegyek a Széna Térre bankot rabolni 😄
-Craftról --> Nagyon összetett. Sok-sok szakma van. Lényegesen több, mint a WoW-ban. ISZONYATOSAN ki van dolgozva. Bányászatkor a mining pick nem csak jár a kezedben, mint a robotnak, hanem suhint, odabax és HULLIK A TÖRMELÉK(😄). Varrásnál nem csak csomózod az ujjaidat a levegõben. Felállít a karid egy szövõ táblát és a tûvel megvarrja a ruhát. Többit el tudod képzelni..(favágás, stb..).. Nagy hangsúly van a craftingoláson.
Remélem bõven kitértem mindenre. 😉
Szeretnék érdeklõdni, hogy szerintetek milyen ez a játék?? Élvezhetõ? Van benne jövõkép? Lekötheti az embert hosszabb ideig? pvp tényleg nincsen benne semmilyen szinten? a craftról tudna vki pár szót mondani aki tapasztalta is már milyen?
köszönöm!
Sziasztok!