The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha adsz kottát, eljátszom lute-on is, csak <#szeret> Drums😄D

A dobokat valahogy mindíg nagyon jól elszokták találni, de remélem tudod, hogy azért komolyabb céljaim is vannak veled 😛 Barátkozz a szólóhangszerekkel is egy kicsit 😊
Bocsi nem csetelek tovább. Megyek inkább zenétszerezni, megjött a kedvem...

DonnieBrasco
Hát hallod lehetne németül vagy angolul, de PONT franciául egy kukkot sem tudok. Kivonatolnád esetleg...??

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Nem az opening formál akad, hanem konkréten a "connect"-re ad "error"-t, aztán retry és semmi 😞
Kipróbálom a turbinelauncher matatást 😊

DB

Ha karbantartás után sem megy, és az autoupdate dob le, akkor írd át a turbinelauncher.exe.config-ot erre: KATT Nálam kellett pl, egy barátomnál nem. Máig sem értem ezt a hibát.

elvileg szeretné peccselni, ilyenkor már az 'Opening Form' után megakad.
Ha a legújabb verzió van fent, és nincs mit tölteni, akkor a szervereknél áll le, a bejelentkezés után.

Janus84:
Igen, ezek az élmények most elvesznek, tetszett, ahogy körülírtad a dolgot, a peccs ezen része nekem sem tetszik. Csak a dobokat várom mááár!😊
Remélem azért nem olyan lesz, h minden kasztnak 1 fajta ütõs hangszer, aztán tess. Egy komlett dobfelszerelésben reménykedek, ahol magam adhatom a lábdobot, és a cineket is.

DonnieBrasco
Hát ha nem fog innen menni, nagyon szomorú leszek 😞 mehetek vissza Wizardry 7-et nyomni DosBox alatt 😛 😛
(kicsit lassú a biznisz így nyáron hálisten 😊

DB

Szaruman
#2449: jó, csak vicceltem😉
#2452: sztem nem, de várd ki a peccs végét, és megtudod😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

DonnieBrasco
Kérdésem lenne.
Feltettem a játékot céges laptopra (búúúú), és nem tudom, hogy most tûzfal probléma van-e, vagy ilyenkor weekly maintenance-nél az a normális, hogy rögtön a legelsõ connecting (még a kliens indításakor a legelsõ) error-t ír?

DB

Sok kicsi kari van Maniac, lesz csapatod. 😊 Ami a zongorázást illeti, próbáld meg Szauron lerakni az alsó oktávot yxcv sorra, fölé a módosított hangokat asdf sorra, jelöld meg õket kis öntapadós papírral (2 fekete, 3 fekete), teljesen áttekinthetõ. 1234 soron pedig tudsz szólózni miközben balkézzel kísérsz.
Maniac a peccsel az lesz a baj, hogy download music, azután play. Ne tudd meg, hogy milyen hangulatos volt az, amikor valaki ügyeskedett a Pajkos Póni elött, véletlenül kicsit elrontotta, elnézést kért, és visszament gyakorolni 😊 Sötét kis zugokban az erdöben találtam egyszer 3 hobbitot, akik próbáltak, nagyon ügyesek voltak, úgy kellett halgatóznom, mert amikor megláttak abbahagyták. Lámpaláááz 😄
Én sajnálom, hogy megpeccselik. 😞 Nembaj, majd Liana-val megmutatjuk, hogy élõben az igazi! 😄

itt=is

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Azért ez gáz, ez csak egy játék.<#wink><#wink> Mondjuk ma én sem kerülök gép elé, de nincsenek elvonásai tüneteim, a questek holnap itt ugyanott lesznek.<#crazya><#crazya>

Szaruman
És én mit szóljak basszus? Egy hete nem tudok belépni (és még egy ideig nem is tudok). Már remegek, meg minden szar😄DD

Mi van Bimli, miért nem alszol az éjszakázás után? Ennyire függõ vagy? <#beka2><#beka2>

Huhh, akkor van idõm "élni". 😊
Szaruman
Ilyenkor 'heti karbantartás' van.

DonnieBrasco
13:00 hivatalosan.

DB

Meddig is állnak ilyenkor a szerverek?
Isteníti a wow.ot ami nem lenne baj, de ez nem a wow topic. Az meg csak poén, hogy szegényt még a wow topicban is utálják.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Tényleg nem érdemes vele foglalkozni. Ha értelmesen írsz neki azt sem fogja fel. Most találta egy olyan top-listát amin a wow az elsõ, erre veri magát. A korábbi listákról 1 szót sem szól....
Azt sajnálom, hogy a faterja nem húzott gumit amikor kellett volna....

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

[Jakuza]
WoW 94 % ?
Szerintem a 12. helyen szerenykedik a maga 8.0 pontjaval. 😛
Questek ? Na igen a WoWnal annyira szanalmas a quest rendszer, hogy kimerul a hozz 4 db kigyouborkat a vetemenyesbol, de elotte dugd fel magadnak.
De legalabb craftolhatsz a mezon, biztos a fuszalakbol fonod a pancelodat. LOL

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ok, köszi. Ha ma megrendelem, csak holnapra hozzák ki. Nehéz nap lesz 😊
btw, kisebb lázongás tört ki a fórumokon, miután kiderült, h a raidinsta lvl30+ lesz😄 Kíváncsi vagyok emelnek-e a monszták szintjén, avagy meghagyják így.

a 'her'-t használják akkor is, ha az alany Neme nem egyértelmû, illetve ha a Nem a mondandó szempontjából irreleváns.
Egyedül törpbõl nem lehet nõi karaktert (hogy nézne ki szakállasan?😄)

Gondolom minden fajból lehet fárfi és nõi karaktert is indítani. Csak azért kérdezem, mert a LotRO euro site-on a hunterrõl általánosan nõként ír (her). Remélem lehet elf hunterem aki férfi karakter 😊
Hát én idegenkedem a hobbitoktól. Elf hunter FTW 😊
kedves moderátorok. Valaki nem bannolná ki ezt a kis 11 éves majom Crash88-at végre? Már a wow fórumban is utálják. Legyen már ez egy normális emberek által látogatott fórum.

Crash88: Nagyon szépen kérlek, húzz el innen de nagyon gyorsan, és ne is gyere vissza, mert lassan fogy a türelem, és legközelebb olyan stílusban szólok hozzád, hogy kiesik a kezedbõl a G.I. Joe világos?!? Retard barom!
MrStokes
Pedig a hobbit champion lenne az igazi, de sajnos hobbitocka nem lehet berzenkedo vandal-allat. :S

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Eldobom az agyam...
Na ha el lehet tárolni, akkor lesz igazán nagy móka. Hát van a fejlesztõknek érzéke a hangulatteremtéshez. GZ nekik.
Szaruman
Olyan szempontból igen, de nekem eszembe nem jutott volna, pedig 7 évig zongoráztam így-úgy😊

PTW
hát figyelj ha azt nézed, hogy ittis mind a két kezeddel kell teljesen függetlenül "gombokat" nyomogatnod, akkor leginkább arra hasonlít. legalábbis sokkal jobban mint gitárra

Szaruman
Hát... zongora kicsit már, 'próbáltam' régen😊 Nem tudnám hasonlítani semmihez.

PTW
nekem, pedig gitáros volnék vagy mi, nagyon nehéz játszani ingame.. mondjuk szerintem inkább hasonlít zongorázáshoz, így szerintem azokank megy ez igazán jól akik abban otthonosabban mozognak vagy olyan beállítottságuak hogy könnyen függetleníteni tudják a kezeiket. erre a zenei felturbózásra azért nagyon kiváncsi vagyok; kitartott hangok, ütõshangszerek stb...

elõveszed a hangszert, /music vagy shortcutra kattint, aztán mehet:

3*8 hangot lehet gombokra definiálni (defaultban: 1-8, + ctrl/shift lenyom az oktávváltáshoz), lenyomod, lejátsza, gyak. live music.
Peccs után viszont már ellehet tárolni is a lejátszott darabokat, illetve külsõ fájlokat (elõre meggkomponált) is belehet illeszteni játékba. Az már más kérdés, hogy ez jót tesz-e az improvizõr zenészeknek, hisz így akárki tud játszani akármit - persze nem muszáj)

Bõvebb infó: ITT (egyéb leírásokat is találsz a játékról a bal oldali menüben)

Egyébként hogy kell ezt a zenélést elképzelni? Elõre definiált motívumok vanak, vagy ingame lehet "komponálni", elmenteni és szintén ingame lejátszani amikor akarom?
Mi ez a nóta? valahogy olyan ismerõs nekem...
Na jó, a koncertek szünetében felcsendülhet 1-2 szimfónia 😊
Szaruman
Én inkább Beethovent meg Mozartot tolnék😊

Ez komoly, hogy lehet így zenélni? Láttam videokat errõl, de azt hittem fake. Hát ez valami eszméletlen. na akkor remélem valakikkel csinálunk egy bandát, és Korn meg System of a Down-t nyomunk a népnek unplugged 😊)

Hohó...elf hunter? Ez más megvilágításba helyezi a dolgokat...
elf hunter vok😊

Más:
Legújabb kedvencem:
KATT

De majd jön a peccs, és Aishával megalakítjuk az együttest😊

Ez igaz. Ezt fogom tenni. De a pet miatt a LM elõnyben van 😊
OMG alig várom már. Ami biztos, hogy hobbitot nem indítok 😊
Vagy human, vagy elf. De hunter nem lehet csak human meg hobbit ahogy hallottam.
azt írták, h a peccset követõen kapjuk meg. (kérdés, mikor lesz peccs, talán a holnapi maintenance alkalmával megkapjuk)

Maniac, sztem indíts mind3at, játszál velük mondjuk 15ig, aztán eldöntöd, melyiket húzd tovább.

Szaruman
Ha pvpzni szeretnél sokat, akkor a championt nem ajánlom, oda hunter az igazi (LM a kettõ között talán). Loremaster kezdésnek... lehet, h kicsit nehéznek találod majd, a light armor és kevés HP miatt. Champ amúgy egy igazi állat (nem véletlenül vagyok én is az<#ravasz1>).
Hunterrel sem nehéz haladni, és élvezetes is (mondjuk mind3-al az).

Engem nagyon érdekel a LotrO, így (Crash barátunkat követve) néztem gameplay videokat. Hát ez valami eszméletlen. Crash nem akarlak megbántani, de neked mi nem tetszett? Ahogy csapatban (insta gondolom) harcolnak, ventrin kiabálnak hogy mi a pálya, heal me, figyelj erre-arra... Valami isteni a hangulata. Szóval holnap én is megrendelem. Alig várom már... A Snowburn szerveren indítom a karaktert sokatok tanácsára, remélem lesz segítségem ott az elején. Csak azt nem tudom mit indítsak. A Loremaster, hunter vgy champion szimpatikus az eddigi infókból. A loremaster a pet miatt, a hunter mert a wowban is az voltam 😊, a champion meg mert imba lehet ahogy elõl üt-vág. Nem döntöttem még, de valamelyik a három közül.
MrStokes
Vote 4 Szaruman!
Szaruman 4 president! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

retteneteske
Bocsánat, beígért...

retteneteske
Sziasztok!

Meg tudja mondani valaki, hogy a szerverállások miatt begért +4 napot mikor kapjuk meg?

Vagy már megvolt, csak én nem vettem észre? 😊

PTW
Én nem értem, hogy egyáltalán, minek reagáltok rá...?! Teljesen felesleges, ha magával beszélget, egyszer majd megunja és elhúz.

[Jakuza]
Akkor javaslom neked megnezni a www.mmorpg.com oldalt.

Highest Ranked MMORPGs
1. Lord of the Rings Online 8.4 ponttal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.