The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsi nem csetelek tovább. Megyek inkább zenétszerezni, megjött a kedvem...
A ti kung-futok nem erős!
Kipróbálom a turbinelauncher matatást 😊
DB
Ha a legújabb verzió van fent, és nincs mit tölteni, akkor a szervereknél áll le, a bejelentkezés után.
Janus84:
Igen, ezek az élmények most elvesznek, tetszett, ahogy körülírtad a dolgot, a peccs ezen része nekem sem tetszik. Csak a dobokat várom mááár!😊
Remélem azért nem olyan lesz, h minden kasztnak 1 fajta ütõs hangszer, aztán tess. Egy komlett dobfelszerelésben reménykedek, ahol magam adhatom a lábdobot, és a cineket is.
(kicsit lassú a biznisz így nyáron hálisten 😊
DB
#2452: sztem nem, de várd ki a peccs végét, és megtudod😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Feltettem a játékot céges laptopra (búúúú), és nem tudom, hogy most tûzfal probléma van-e, vagy ilyenkor weekly maintenance-nél az a normális, hogy rögtön a legelsõ connecting (még a kliens indításakor a legelsõ) error-t ír?
DB
Maniac a peccsel az lesz a baj, hogy download music, azután play. Ne tudd meg, hogy milyen hangulatos volt az, amikor valaki ügyeskedett a Pajkos Póni elött, véletlenül kicsit elrontotta, elnézést kért, és visszament gyakorolni 😊 Sötét kis zugokban az erdöben találtam egyszer 3 hobbitot, akik próbáltak, nagyon ügyesek voltak, úgy kellett halgatóznom, mert amikor megláttak abbahagyták. Lámpaláááz 😄
Én sajnálom, hogy megpeccselik. 😞 Nembaj, majd Liana-val megmutatjuk, hogy élõben az igazi! 😄
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Azt sajnálom, hogy a faterja nem húzott gumit amikor kellett volna....
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Szerintem a 12. helyen szerenykedik a maga 8.0 pontjaval. 😛
Questek ? Na igen a WoWnal annyira szanalmas a quest rendszer, hogy kimerul a hozz 4 db kigyouborkat a vetemenyesbol, de elotte dugd fel magadnak.
De legalabb craftolhatsz a mezon, biztos a fuszalakbol fonod a pancelodat. LOL
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egyedül törpbõl nem lehet nõi karaktert (hogy nézne ki szakállasan?😄)
Crash88: Nagyon szépen kérlek, húzz el innen de nagyon gyorsan, és ne is gyere vissza, mert lassan fogy a türelem, és legközelebb olyan stílusban szólok hozzád, hogy kiesik a kezedbõl a G.I. Joe világos?!? Retard barom!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Na ha el lehet tárolni, akkor lesz igazán nagy móka. Hát van a fejlesztõknek érzéke a hangulatteremtéshez. GZ nekik.
3*8 hangot lehet gombokra definiálni (defaultban: 1-8, + ctrl/shift lenyom az oktávváltáshoz), lenyomod, lejátsza, gyak. live music.
Peccs után viszont már ellehet tárolni is a lejátszott darabokat, illetve külsõ fájlokat (elõre meggkomponált) is belehet illeszteni játékba. Az már más kérdés, hogy ez jót tesz-e az improvizõr zenészeknek, hisz így akárki tud játszani akármit - persze nem muszáj)
Bõvebb infó: ITT (egyéb leírásokat is találsz a játékról a bal oldali menüben)
Hohó...elf hunter? Ez más megvilágításba helyezi a dolgokat...
Más:
Legújabb kedvencem:
KATT
De majd jön a peccs, és Aishával megalakítjuk az együttest😊
Vagy human, vagy elf. De hunter nem lehet csak human meg hobbit ahogy hallottam.
Maniac, sztem indíts mind3at, játszál velük mondjuk 15ig, aztán eldöntöd, melyiket húzd tovább.
Hunterrel sem nehéz haladni, és élvezetes is (mondjuk mind3-al az).
Szaruman 4 president! 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Meg tudja mondani valaki, hogy a szerverállások miatt begért +4 napot mikor kapjuk meg?
Vagy már megvolt, csak én nem vettem észre? 😊
Highest Ranked MMORPGs
1. Lord of the Rings Online 8.4 ponttal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.