10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Robcuskilla
    Lyan mos' már asztán nem polyénkoggy
  • KBB
    Lyan ezt nyilván poénnak szánta, mivel már a képek alapján is lerí, hogy nem így van; aki ezt nem vette észre vessen magára
  • Glesthor
    a wow-ot sokáig nyomtam(blizzardos szerveren). tehát ebből fakadóan az mmo játékokat kicsit kritikus szemmel nézem. amikor ilyen kritikát olvasok, akkor mindig arra gondolok, hogy inkább visszamegyek wow-ot nyomni.
    imádom a Gyűrűk Ura világát. ezért akartam kipróbálni a játékot. na remélem, hogy majd összejön egy trial és kipróbálhatom.
  • Lyan Kyj
    Egyáltalán nincs újítás, még a karakterek is ugyanúgy néznek ki. A grafikáról ne is beszéljünk. EZ 2007??? A questek unalmasak, hangulat abszolúte nincs, craft vérgyenge, talán csak az EVEO meg Vanguardé bénább.

Nagy csalódás volt számomra a játék, nem ajánlom!
  • Blint
    A videok alapjan annyira a WoW-ra hajaz, hogy akkor mar inkabb maradok a WoW-nal. Van benne valami nagy ujjitas a WoW-hoz kepest? Eleg koppintasnak tunik. Olyan GuildWars+WoW fele...
  • KBB
    Jogos; habár nekem megtetszett képekről és videókról is de tény, hogy semmit nem mutat abból amilyen is a játék ténylegesen és valóban a 8000 ft-os gamecard-ból a 7 nap egészen pontosan 933 ft :)
  • janus84
    Annak idején én képeket és videókat néztem, és teljesen elment a kedvem a játéktól. Szerintem semmit nem ad vissza, rondának tűnik és hangulattalannak. Hogyha veszel egy trialt és megtetszett a játék, akkor folytatni tudod, ugyanis a végleges acc hozzáfűzhető a trialhoz. Énnekem biztos megérné a 900ft-ot, minthogy várjak akár több hónapot, míg valaki küld, vagy lesz kipróbálási lehetőség. Amúgy ez az ár kb annyi, mintha vennél 7 napot Gamecardos áron.
  • KBB
    Igen az utóbbival én is egyet értek, de az is tény, hogy nehéz szerezni trial-t szóval van akinek megéri 900 ft-ot, mellesleg ha tőlük veszed a játékot 4 ezer forintot megspórólsz a magyar árhoz képest, akkor meg már annyira nem is rossz 900-ért az a trial.
    Mást nemtudok mondani, itt találsz videó bemutatót illetve egyéb videókat a játékról, sokat HD minőségben is addig is amig szerzel valahogy trial-t vagy kölcsön accot.
  • Glesthor
    nincs olyan ismerősöm, aki nyomná a játékot. :( a 900ft-os trial pedig... hogy is mondjam... kabaré!
  • KBB
    Nyiltán egy offline játszható játéknál ez működő dolog, de egy friss mmo-nál ez nem ilyen egyszerű. Ez egy Online játék ahol minden mozzanat központi szervereken játszódik, amik bizony komoly kiadások mind egyszeri mind pedig a fenntartása is. Gondolj csak pl a webhostingra és az még nagyon messze van attól a szolgáltatástól amit egy ilyen szervernek nyújtania kell.
    Majd később, ha lesz több szerver és beindul a játék akkor lehet hogy lesz ingyenes trial is mint pl wow-nál. Addig meg kérdezd körbe a haverjaidat, hogy ki játszik, mert ha vesz GC-t akkor lesz trialja is.
    Végső esetben tudsz venni trial-t a gamersloot.net -en kb 900 ft-ért, bár sztem szemétség pénzt kérni trialért.
  • Glesthor
    lehet, hogy hülyeség, de..... ha csinálok egy játékot, amit szeretnék eladni az embereknek, akkor nem biztos, hogy megnehezíteném a dolgukat(ezzel együtt a magamét is) azzal, hogy ilyen "ritkává" teszem a saját játékom trial kulcsát. ebben valahogy nem látom a logikát. az ember kipróbálás nélkül nem vesz meg egy olyan játékot, amiért havonta kell fizetni. nem látok ebben logikát....
  • janus84
    Van kliens, amit le tudsz szedni.
    Van trial kulcs, amiből nehéz szerezni, és 7 vagy 3 napig tudsz vele játszani, ez való kipróbálásra.
    Van végleges kulcs, ezzel 30 vagy 45 napig tudsz ingyen játszani, utána fizetni kell.
  • Lyan Kyj
    nincs demo, sem kanál.
  • Blint
    En valamit nem ertek!
    Van a jatekbol egy demo verzio. Ehhez is kell kulcs? Mert en felraktam, igaz az updateloje nem vegzett mert 404-es hibaval elszallt, de majd probalkozok...
    De hogy is van akkor? Teljeshez is es a demohoz is kell vendeg kulcs? Mert ha igen, akkor mi ertelme a demonak?
  • Lyan Kyj
    azt olvasgattam fórumokon, hogy az új repes pacik 5x jobban bírjak az ütést, mint a régebbiek. Ha ez igaz, akkor rágyúrok, máskülönben közelébe sem megyek ezeknek.

Ti hallottatok vmit erről?
  • Lyan Kyj
    Barrow-downsban esett.
  • KBB
    Lol! És honann szereztél ilyen sajtot?:)
  • Lyan Kyj
    ÁÁ! Megettem a sajtot, és kaptam egy titlet!!

De most 20 percig szívás:)

• janus84
    Jujj ez nagyon üt! :D
  • Smoke19
    Joh, ok! megvan minden! Rájöttem hogy van netem XDD
  • Smoke19
    Cool! Még az érdekelne hogyan és mennyit kell érte fizetni! Mennyi a havidíja
  • Lyan Kyj
    HEHE:D
  • Lyan Kyj
    olvasd el a manualt, hasznos.
  • janus84
    Jó szerveren vagy, sőt nagyon jó karaktert választottál. Rettenetes hiány van magyar kapitányokból. Több guild is létezik külömböző célokkal. A banner alatt található FAQ-ban olvashatsz róluk. Lotro és WoW összehasonlítás kicsit nehéz, inkább mesélni tudnék a játékról, amitől talán jobban megismered. Ha bármilyen kérdésed van keress meg nyugodtan ingame, szívesen válaszolok.
  • rodzsi
    sziasztok
    azt szeretném megkérdezni h melyik szerveren lenne érdemes játszani ahol magyarokkal lehet találkozni esetleg klánba csatlakozni
    Most van egy captain-om 14lvl (Arnach) a snowbourn szerveren, a forumon olvastam h arra volt éremes menni
    Mondjuk kezdő vok, sokminden uj még, és a wow-os tapasztalatokkal itt sokmindenre nem mek
    Kérdés---> Tudna vlki összehasonlitást mondani a wow és a lotro között?
    Azért kérdezem mert a lotro-t még nem ismerem és érdekelne egy kis info róla elöre is köszönöm
  • PTW
    CSAK saját kaakterrel lehet. Szereplőkkel max találkozhatsz illetve segítheted őket/segíthetnek bizonyos küldetésekben.
  • Smoke19
    CS! Érdekelne a gamma! De lenne 1 kérdésem! A főhősünket kerálni is lehet, vagy csak a szereplőkkel lehet menni?
  • Blob
    lol nincsen szívjanak le :D de egy........ na mind1
  • PTW
    gondolom nincs nálad 'travelling rations'
  • Blob
    Valaki nem tudja a return to bree -t miért nem lehet használni rá klikkelek és azt írja missing components
  • Blob
    honnan töltötted?
  • Henty
    Sziasztok!

Látom nagy a vita a peccselés miatt :) röviden:
    Nah szóval mikor a fejlesztők mondják hogy innen meg innen töltsd le a peccset akkor fogja magát az ember és szépen leszedi. ezután telepíti ahogy kell. viszont ennek még semmi köze a peccseléshez, hanem az updatehez szükséges fájlokat tömöríti ki a lotro mappába (gyk: sok hülye nagy fálj aminek nem látod értelmét). innentől pedig várni kell amig azt nem mondják hogy ok indulhat a peccselés. ekkor leállnak a szerverek updatelik a szerver oldali klienst hogy hivatkozzon a már letöltött és lotro mappába bemásolt fájlokra. ezután szerver back. ekkor a kliens észleli hogy változás történt le is tölt pár fájlt (jelen esetben 13 volt asszem) ekkor ujra kell indítani a klienst és láss csodát most már az 1600+ fájlal fog foglalkozni ami pedig azokban van amit előtte leszedettek veled. na ekkor van az igazi update (ezt már a vincsidről csinálja hogy ne telheld a loginszervert) innentől kv cigi meg türelem és kész lehet gyapasztani az orkokat... remélem érthető volt

Misshun
  • Laza
    Az 1.04-es standalone patch felment mindenkinek tokeletesen?
    Nemkem telepites kozben tobbszor is hibara fut, nem tud filet masolni, es azokat ki kel hagyjam :(

Valszeg kenytelen leszek letolteni mashonnet is.
  • Lyan Kyj
    na:

gyak. újra kell tanulni játszani, bár az inkább csak cptre és hunterre igaz.

ALT+ENTERT (kisablak) ne nyomjatok, úgy szétdobja az UI, hogy csak na, még méretre is!!! Jah, és teljesen a szélére már nem lehet tolni a ui-darabokat, így egy hatalmas rés van fent, nagyon rossz.

Lóesés hangja LOL.

50es láda nincs, 15 és 25 lett. Cav nyitott egy 25-öst, nem volt epic, csak pár jó lila.
  • Blob
    és kész nem kelet ozzá 20 perc sem
  • Eredan11
    Csak azt nem tudom rangerrel vagy csirkével hogy elhet lenni?
  • Blob
    én most keztem el és már 9 % nem értem én sem miről beszéltek
  • Lyan Kyj
    EU-ba is megérkezett a Premium Szolgálgatás!

Átnevezés, költözés, miegymás! Részletek login alatt:)
  • Anoras
    Nekem is lejött
  • Eredan11
    Nekem 1200/1697