The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azirafael
Vegyél fel friendlistre és délután munka után felveszlek ha senki nem lesz online!

NeBby
ok

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Szaruman
Atm nincs elõfizetésem, mert lejárt, és a bankkártya még nem jött meg. Szal ha úgy jó, elküldöm a ventri címét PMben (itt), és följössz.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

NeBby
Nah végre megvan<#hawaii>
Szaruman pls mond a neved a játékban h tuggyak írni és pls vegyél be a klánba... TS és Ventri van.

Klassz az új FAQ. <#worship><#worship>

Annyit szeretnék csak hozzátenni,hogy a LEOH guildben Oneheaded is officer, õt is lehet zaklatni felvétel kapcsán.

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Valahol olvastam, hogy dragon lesz. Asszem a hiv. fórumon. Na meg ha meg megnézzük, hogy hol van Helegrod, meg hol éleszti fel a sárkányt a nazgul biztosra vehetjük, hogy õ lesz az a bizonyos boss.
Amúgy a nazgul-t sikerült legyûrni?
Érdekes fight, én megtanultam, hogy nem megyek a közelébe többet. Bunkó gyerek nagyon.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Szaruman
Frissítettem a fakot. Nézzétek át, h nincs-e benne hiba (tudom, ff alatt szétcsúszik, de ez van, azt nem használom, és nem tesztelem alatta. Tessék IE7-tel nézni😄).

Szaruman
Van egy frissített változata, de még csak txtben létezik. Átírom, úgysincs jobb dolgom😊

Tegnap végre találtam csapatot b5ch8hoz, volt ott egy aranyos gyík (igyekeztem annyira nem spoileres képet rakni):

Namost, tekintve, h hiv infók szerint a kiegben 'dragon' lesz a raidboss, megmerem kockáztatni, hogy kedves Thorognak nevezett barátunk lesz az, a maga 450k hpjával és 54k manájával. Izgi lesz😄

És a Faq mikor frissül Házigazda bácsi?😊

Szaruman
Az, h kiléptünk, és új guildet csináltunk.

Viszont van 1 jó hírem, diktá... izé, házigazda lettem😄
Elméletileg van/lesz egy komolyabb magyar community site, majd kipakolgatom a linkeket a banner alá.

azirafael
A ventri TS használathoz fûzném hozzá, hogy ég és föld a különbség ha egy csapat minden tagja fent van ventrin és tudják folymaatosan tartani a kapcsolatot meg ha nincsenek fent, vagy akár 1 ember is hiányzik. Nagyon jó példa volt erre nekünk a vasárnapi Fornost instance és a tegnapi Zaukil ölés összehasonlítása. egy lvl 38-41 partyval "simán" végigmentünk a Fornost instance 40-42 kversztjein mert mindenki fent volt ventrin és rögtön tudta mindenki mikor kit kell ölni, mikor melyik mob-on milyen felloship manõvert kell nyomni... kurva jó volt.

Tegnap az egyetlen 35-ös Master of the black tide küldit akartuk megcsinálni szintén lvl 38-41 csapattal a különbség annyi volt, hogy 2 ember nem volt ventrin a tankunk meg egy külföldi gyerek volt... A kaland úgy nézett ki, hogy kb 5 perc alatt könnyen bejutottunk a boss sátráig. Itt mondom neki hogy tankoljál már bazzeg mert eddig csak össze vissza ijászkodott a buzi... erre berohan a sátor közepébe magára rántra kb 30 mobot. Erre ventrin jön a burgler utasítása, hogy nem baj még túlélehetjük irány mindenki be egy AOE felloship-el egy ütéssel kinyirjuk mindet, természetesen aki nem volt ventrin az nem tudta mivan, és kurvára nem sikerült a feloship manõver így mindnenki behalt. Ezt utánna megismételtük még egyszer aztán mindenki szétszéledt.

Üzenem minden kedves játékos társamnak, hogy MMORPG-t NEM LEHET VENTRI VAGY TS HASZNÁLATA NÉLKÜL JÁTSZANI! Kérek mindnekit, hogy telepítse fel a gépére legalább az egyiket, mert ha mikorofonja nincs is, de legalább hallja hogy mit kell csinálni.

Mi volt elhamarakodott? Valószínûleg a reggel miatt nem értem..<#wave><#wink>

Szaruman
Én is kicsit elhamarkodottnak tartom már lépést, de hát ez van😊 A legnagyobb probléma az, h az új klán sem olyan lett, mint amilyennek terveztem eredetileg... Ez mondjuk jobban zavar.

Szarumán, anno mondtam Neked TS-en, hogy idõ kell, amíg a társaság összeszokik. Mostanra kezd összeállni a csapat, a ventrin mindig van valaki, a komolyabb instance-ok, questek során volt úgy, hogy az egész csapat ott nyomta. Mi több, még a guild nõi tagja is fent voltak. Még akinek nincsen mikrofonja, az is feljött, legalább hallotta, hogy ki merre meddig. Kivéve...kivéve Lyant, akit bizony még nem láttunk/hallottunk. <#wink><#wink>

Egyébként a ventri használata továbbra sem kötelezõ, mindenkinek a saját belátására van bízva, hogy jön e vagy sem. Szerencsére egyre többen jönnek, de a használat mellõzése miatt senkit sem ér semmilyen retorzió, a lényeg, hogy élvezzük a játékot.<#worship><#worship><#worship>

MrStokes
Van mar rola vmi info? Lehet h mar lattam, de szenilitas rulez!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ilyen gatyarohaszto melegben fejest? Meg vagy hibbanva? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Június 13-án jön ki a Lord of the Rings Online elsõ ingyenes content kiegészítõje, amelyet Book 9: Shores of Evendim névre kereszteltek a készítõk.

Lehet élesítani a vinyókat, letöltésre felészülni<#taps><#taps><#taps><#taps>

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Szaruman
10-es szint után, fell scrying poolból lehet belépni (ilyen piros izé a négy 'fõvárosban').

NeBby
Monster-el mikor lehet tolni? Miután elérted az 50 lvl-t egy jó karival?

mindenki hallgatta a játék zenéjét, természet hangjait.
Most, hogy már tudjuk, hogyan nyög fel egy goblin, ha crit éri páncélját...😊

Szaruman
Fejes, ugyanis a visszhang mást is idegesít.

Weky: míg ott voltam, miért nem ment? n+1x elmondtam, de senki sem jött ts-re.😞

NeBby
És ha nem? Idegesít h szüleim hallják <#vigyor>

Ha már a ventrinél tartunk, az nekünk is van (hála Anoras nevû tagunknak), elég sokan használják is. <#wink><#wink><#wink>

Ha már a ventrinél tartunk, az nekünk is van (hála Anoras nevû tagunknak), elég sokan használják is. <#wink><#wink><#wink>

Szaruman
Ha ventrit/ts-t használsz, akkor igen😊

NeBby
Nah holnap már én is jáccok végre<#vigyor2>
Van vmi magyar klán , ahova be tudna vki venni??<#vigyor>

Szaruman
Me van tata, ideges vagy?😄

azirafael
Menni akarok haza játszani!!!!! Annyira nyûgös vagyok és úúúúnom a munkát!!!!

Köszönöm leûltem.

Shock
Igen, rájöttem, hogy mekkora nub vagyok, de azóta megszaggatam a ruhámat...<#zavart1>

Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion

EZ az eus acc oldal.

DonnieBrasco
Úgy néz ki, mintha az US klienst telepítetted volna fel....
"Csak mert az oldalon az account managementnél EZT találtam"
Milyen oldalon?

DB

A ti kung-futok nem erős!

Shock
<#merges2><#banplz>

Valaki tud abban segiteni, hogy hogyan tudom az elõfizetési adataimat frissiteni? Csak mert az oldalon az account managementnél EZT találtam, de itt meg azt irja, hogy nincs ilyen account, ha a username-t meg a pass-t beirom. Emellett ugyanezekkel az adatokkal lazán tudok játszani. Valakinek ötlet? Nem ez a LOTRO-s account management oldal?

Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion

DonnieBrasco
Mintha kaptál volna egy figyelmeztetést ma. Olvasd el szerintem amíg nem késõ.
Remélem apu hamar hazajön ma és eltakarít a gép elõl mielõtt kinyírod pár vírussal és spyware-rel...

DB

visszatérve a zenéléshez:
sztem a következõ nagy dobás az lenne, ha beraknák az éneklést. Egyfajta áriaként lehetne, teljes szavak nélkül, mintha egy szintetizátoron játszanád el a hangokat. Belegondolni se merek, mily rengeteg lehetõség nyílna meg.

Mayday
<#eljen>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

DonnieBrasco
Jah, uninstall meg is volt. Sajnos nem megy ez, túl nagy cégnél dolgozom, szûr a proxy rendesen 😞

DB

Ez övön aluli volt<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

kezdhetsz😞

Hááááát ez kész..... 😄DDDDD
DonnieBrasco
Szóljatok ha már megy nektek, és kezdhetek aggódni 😞

DB

Szia. Rég voltál itt, már hiányoltunk.
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=27884
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=27698
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=27680
Ezt mondtam, de nem fogtad fel. Egyébként meg nézd tovább a listákat. Lehet, hogy ez az 1 amin a wow az elsõ amit te linkeltél? <#wow1>
Küldjek trial keyt?

Fejezd már be a spammelést te jobb egérgomb. Ha nem bírod ki a wow istenítését, javaslom hogy /join wow fórum. EZ ITT A LOTRO fórum!
Az meg hogy téged ott is utálnak a te hibád. Szóval BYE!
Nekem át kellett írni, nem egyezett meg. Utána felcsatlakozott, elötte nem. Sajnálom, hogy nem oldotta meg a gondot... 😞

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=28174

[Jakuza]
Zarolva van szerintem a port a munkahelyeden ahol a kliens kommunikalni akar a szerverrel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DonnieBrasco
Megnéztem. Nekem az utolsó bitre megegyezik a .config file-om azzal, amit abban a postban írnak. Ezért nem is értem...

DB

kivonat: gördítsd lejjebb ugy egy centivel a fórumot és az ott talált kis ablakban lévö adatokra ctrl+c.
Turbinlauncher.exe.config fájlt kell átírni erre (ctrl+v). Jah elötte csinálj egy biztonsági másolatot, hogyha nem sikerül vissza tudd állítani.