The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igaz, de maniac szerintem arra gonolt, hogy ha bemegy egy új városba, akkor a mapon nem fog látni semmit, amíg körbe nem járta a területet. Ilyenkor lenne jó dolog, ha útbaigazítást kérhetnénk.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Blob
Amúgfy meg a leadható q kivan pipálva a q elején 😄
Sáska
Felesleges az õrtõl megkérdezni, mi hol van, mert egyszerûen bekapcsolod a map filternél, és mindig mutatja a térképen.
A minimapon való igaz, hogy nem különbözteti meg a leadható, ill. felvehetõ questet, de ha jól tudom, akkor ha magát a quest adó npc-t nézed, akkor a feje felett levõ gyûrû színe változik, attól függõen, hogy nála leadni, vagy felvenni tudsz-e egy questet.
<#smile>

Na szóval a game nagyon jó, és hangulatos. Ami hibát találtam, az a dolgok megtalálása még mindig. A questeket még úgy ahogy meg lehet, de rettenetesen hiányzik pl. hogy az õröktõl nem lehet megkérdezni, hol a trainer, AH vagy akármi. A másik dolog, ami sajnos sok játékban így van, hogy nincs megkülönböztetve a felvehetõ és leadható quest. Ha nézem a térképet, látom a q-et jelzõ gyûrût, de nem tudom hogy leadhatok ott valamit vagy egy újat vehetek fel. Eddig ez csak talán a wowban lett megcsinálva. Felvenni felkiáltójel, leadni kérdõjel. Sajna így nehezebb. Kár hogy ezt nem oldották meg.
MrStokes
Nah lelottem es ujrainditottam, most mar okes. Vmiert beragadt.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Blob
ráadásul állandóan beragad a karakterem tele a tököm már! :@<#violent><#violent>
Szaruman
35 fölött, 4550s.
Explorer a legjövedelmezõbb (összetett lenne elmondani, h miért, olvass bele a hiv fórumba), és trainerek tanítják.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Blob
miért szaggat be 30 perc után a játék ma már ez a 2. eset :@
Köszönöm.
Még 2 kérdés és egy kicsit békénhagylak titeket 😊
Mikor lehet lovat venni, és milyen szakma a legjövedelmezõbb? Gondolom városokban lehet megtanulni a szakmákat trainertõl mint a wowban...
Blob
nekem minden pöpecül ment
MrStokes
Most mennek a szerverek vagy mi van? Nalam mar egy fel oraja az update letoltese utan a Game Data-t vizsgalgatja. Masnak is ilyen sokaig szorakozott vele?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PTW
ctrl+û elõhozza az UI szerkesztõ "felületet"

MrStokes
Ha jol tudom minden UI elemet lehet alapbol mozgatni, de most fejbol nem vagom, hogy hol kell az UI "szerkesztest" bekapcsolni.

A filterben mindent bekapcsoltam 😊
na megcsináltam az insta questet amikor a törpöt kísértem. Kira volt, de az õ portréját a képernyõ közepére tette. lehet(ett) volna mozgatni valahova hogy ne zavarjon?

megvannak a zászlõcskák.
Szaruman
Itt is, ilyen kis zászlócskás izék vannak. Lehet, h ki van kapcsolva alapból, nézd meg a filterek között (térkép bal-felsõ részén lehet állítani).

Na egyre jobb a helyzet 😊 Már nem vészes annyira.

A területismeret... Sry de csak a wowot kell említenem. Ott ha bejártál egy területet, mindennek kiírta a helyét a térképen.
Szaruman
Akkor megütöm õket😛

befizeted az újabb kört, és +4 napig nem játszhatsz😄D

Szaruman
Na igen, az extra 4 nap. Erre varjatok gombot:<#mf2>

Ps: remélem, h jól linkeltem😊

ezt nem tudtam, én lifetimeos vok. Viszont tökmindegy, hogy mikor kapod meg, mert ha annyira kell valakinek a 4 nap, az úgyis vesz további napokat, szal innentõl tökmind1, mikor kapja. Ha meg nem venne több napot, akkor az a 4 napis felesleges szvsz.

sztem minden questleírás pontos, + itt nagy ritkán van csak questmarker a térképen, szal mindenképpen kötelezõ elolvasni az egészet (tekintve, h rpg, én igencsak örülök, h nem vezet az orromnál fogva). Ami egyáltalán nem baj, sõt, sztem nagyon jól kidolgozott körülírások és történetek vannak. A questlog sohasem csap be, csak néha hagyja, hogy te jöjj rá a dolgok lényegére, nem akar szájbarágós lenni.
Az elején én is mindig túlbonyolítottam a dolgokat, ne aggódj, megszokod, csak figyelmesen kell olvasni õket, nem gyorsan átfutni.

Szaruman
Az elsõ 5 szint 'rázós', meg kell szokni az egészet. Nekem kb 6-8as szinttõl nem volt semmi gondom a questekkel, megtaláltam kb 98%át, h merre van.
Az a terület-ismeret-név dolog meg nem teljesen világos😊

Hát így pár óra játék után elég vegyesek az érzéseim. A questek nem egyértelmûek, és nehezen megtalálhatók. Pedig tudok annyira angolul. Ha már ismerek egy területet, nem írja ki a nevét. Volt egy quest amiben pér lynx-peltet kellett összeszedni. Semmi nem utalt rá, miket kell nyírni hozzá. Ok, a lynx hiúzt jelent, de a q itemet dobó mob neve pl. teljesen más volt. Szóval háááát nem tudom...
retteneteske
Igen, de ezt a 4 napot csak akkor kapom meg, ha befizetek egy újabb körre. Ahhoz fogják hozzáírni.

de igen, írták, h kieg környékén hozzáadják.

retteneteske
Szerintem ez nem a szerverproblémák miatti 4 nap. Ez így nem fair. <#ejnye1>

Már megy a Snowbourn <#worship><#worship><#worship>

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Nyugi, én sem tudok.

Most megint mi van?NEm tok csatlakozni a Snowbourn serverre,pedig már lejárt az akármi ideje,amit meghírdettek.😞

Szaruman
Az account-problémával kapcsolatban.

kliens tölt vmit, és az ígért +4 napot hozzáadták az accokhoz...mármint annak, aki nem nem lifetimeos😊

Jockey
mi a gond?
lépjetek vissza a LAst-ba, semmibe nem kerül és legalább még több emberrel nyomhatjátok...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Kaptam egy trial-kulcsot, az elsõ érdeklõdõnek odaadom.

Sáska
oké, köszi

Itt a pontos megjelenési dátum. Ez a hivatalos eu oldalon volt fent.
Beginning June 14th, heroes can adventure to the Shores of Evendim, the first of many free updates to The Lord of the Rings Online.

PTW
amiket az elején alacsony szinteken találsz, szerintem nyugodtan add el.. nem érdemes szerintem velük AH ban szenvedni.. ott sem tudnád sokkal többért eladni , és kitudja mikor veszik meg, akkor meg jobban megéri már azonnal az az 1-2 silver

késõbbiekben persze az ilyen ritka trophyk már rengeteget érnek, de az még bõven odébb van.

Ha másnem akkor meg Guildben a Rune vagy Oremasternek (nemtom) el lehet küldeni és akkor ha valakinek szüksége lenne ilyenre legalább van.

Sáska
azokat a lila trophy-kat, amiket craftoláshoz lehet használni, érdemes alacsony ( <20) szinten berakni AH-ba, vagy egyszerûen vendornak el lehet passzolni?
ha igen, akkor kb mennyi az a plusz összeg a vendorárhoz képest, amennyiért még el is viszik? (gondolom ez tárgytól függ, de mégis..😊 )

köszi

Szaruman
Általam is ment 1😊

ventri cím priviben ment.

Sanko
paypal egy virtuális kártya

ha van pl egy bankkártyád és itt regisztrálod sokkal biztonságosabb a paypalos virtuálist használni mint direkt a saját kártyád.

meg több helyen is elfogadják.
én évek óta használom.

de neked nem kell ahhoz amit akarsz

a mohának mindig a déli oldala fás

A payment választásnál hol a gamecard? meg mi a jó isten az a pay-pal? a tököm tele van már így az elején
Sanko
megint nem lehet belépni

a mohának mindig a déli oldala fás

Valaki adjon már egy ventri címet és beszéljünk mert már más gáz is ban.
Nem. Ott se enged be. Mit csináljak? Szétvág az ideg...
Igen. Amit ide is linkelt be valaki. A játék nem oda linkel?
No para rendszerleállás 15.00-tól 17.00-ig, akinek nem megy nyugi! 😄
Maniac, nem tudom mit mondjak, codemasteres acc beenged?

Szaruman
Jelentkezz be a codemasters oldalán. Itt. Ha itt sem megy, akkor van gáz. Jótanács, mindenkinek: én mindig úgy regelek ilyen cuccokat, h csinálok screenshotot az adatokról (acc name, email, össze szir-szar). Néha még txt-fileba is leírom az adatokat. Így tuti nem 'felejtem' a logint meg a többi dolgot.

Hasonló probláma volt korábban. EU-oldalon regisztráltál?

GÁÁÁZ VAN!
megcsináltam az accountot, de amikor jelentkeznék be a játékba, azt írja nincs ilyen account. WTF???