The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
A minimapon való igaz, hogy nem különbözteti meg a leadható, ill. felvehetõ questet, de ha jól tudom, akkor ha magát a quest adó npc-t nézed, akkor a feje felett levõ gyûrû színe változik, attól függõen, hogy nála leadni, vagy felvenni tudsz-e egy questet.
<#smile>#smile>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Explorer a legjövedelmezõbb (összetett lenne elmondani, h miért, olvass bele a hiv fórumba), és trainerek tanítják.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Még 2 kérdés és egy kicsit békénhagylak titeket 😊
Mikor lehet lovat venni, és milyen szakma a legjövedelmezõbb? Gondolom városokban lehet megtanulni a szakmákat trainertõl mint a wowban...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
megvannak a zászlõcskák.
A területismeret... Sry de csak a wowot kell említenem. Ott ha bejártál egy területet, mindennek kiírta a helyét a térképen.
<#mf2>#mf2>
Ps: remélem, h jól linkeltem😊
Az elején én is mindig túlbonyolítottam a dolgokat, ne aggódj, megszokod, csak figyelmesen kell olvasni õket, nem gyorsan átfutni.
Az a terület-ismeret-név dolog meg nem teljesen világos😊
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
lépjetek vissza a LAst-ba, semmibe nem kerül és legalább még több emberrel nyomhatjátok...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Beginning June 14th, heroes can adventure to the Shores of Evendim, the first of many free updates to The Lord of the Rings Online.
késõbbiekben persze az ilyen ritka trophyk már rengeteget érnek, de az még bõven odébb van.
Ha másnem akkor meg Guildben a Rune vagy Oremasternek (nemtom) el lehet küldeni és akkor ha valakinek szüksége lenne ilyenre legalább van.
ha igen, akkor kb mennyi az a plusz összeg a vendorárhoz képest, amennyiért még el is viszik? (gondolom ez tárgytól függ, de mégis..😊 )
köszi
ha van pl egy bankkártyád és itt regisztrálod sokkal biztonságosabb a paypalos virtuálist használni mint direkt a saját kártyád.
meg több helyen is elfogadják.
én évek óta használom.
de neked nem kell ahhoz amit akarsz
a mohának mindig a déli oldala fás
Maniac, nem tudom mit mondjak, codemasteres acc beenged?
megcsináltam az accountot, de amikor jelentkeznék be a játékba, azt írja nincs ilyen account. WTF???