10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
hentesferi #4092 Hi
Én meg elszeretném adni a gamet :) 5 HUF , a doboz kitünő állapot , van rajta egy 17 es kari is ^^ -
Glesthor #4091 na megvettem. nemsokára telepítem. körülbelül mennyi/mekkora peccseket fog leszedni a szerverről? -
Reyes #4090 Sziasztok!
Ti milyen fajokkal játszotok?
Tudnátok írni egy rövid jellemzést a kezdő helyekrőlCsak fajok szerint)? Melyik a legszebb/legjobban kidolgozott etc... -
#4089 Milyen neted van? Van routered? Milyen vírusírtót/tűzfalat használsz? -
Glesthor #4088 én is úgy érzem! :D -
foxxi #4087 Nagyon helyesen teszed :D -
Glesthor #4086 ma megveszem a játékot!!! muhwahahahaaa!!
(szeretnék majd csatlakozni egy aktív, lelkes guildhez, ha lehetséges) -
nemechek82 #4085 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy a játékban van-e lehetőség gyorsabb közlekedésre a nagyobb "települések"között mint pl a griff a wowban.Váalszokat előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek!
-
#4084 Memtest nem jelez hibát, és a vinyó is okésnak tűnik, ráadásul frissen formatált. És eredeti telepítő discről tettem fel, szal a szoftver is jó kell, hogy legyen. Valami connection problémára gyanakszom, bár az érdekes, hogy a karakterválasztót betölti, a játékot meg el sem kezdi betölteni, megakad az elején. -
#4083 Milyen telepítőt használtál?
Próbálj meg azért hibát keresni a gépeden is közben.
Egy memória teszt pl. okos dolog volna, winyót se árt leenerőzni, scandisk kezdésnek jó. -
#4082 Sziasztok, kellene egy kis segítség!
Feltelepítettem a játékot a gépemre, és eljutok odáig, hogy látom a karakterválasztó képernyőt, de a loading screen-en nem jutok tovább, a töltőcsík nem mozdul a nulláról, és a gép sem "dolgozik". Próbáltam újratenni a játékot, sőt a windowst is, de semmi változás.
Kíváncsi vagyok, tapasztaltatok-e ti is ilyesmit, ill. hogy mit kellene megpróbálnom szerintetek.
Konfigurációm: P4 2000Mhz, 1Gb ram, Geforce 6600.
Előre is köszi a helpet! -
#4081 Én csupán segíteni akarok, hogy ne kelljen könyörögni állandóan a buddy key-ért... szvsz -
#4080 Szerintem mindenki eltudja dönteni saját maga. -
#4079 Igen, de nem garantált, hogy lesz EU-s. akkor meg potyára várakozott a sok ember aki ki szeretné próbálni. Mire pedig rászánja megát az amcsira addigra vége lesz a trial lehetőségnek... :D -
janus84 #4078 Amcsival csak annyi a gond, hogyha megtetszik valakinek a játék, és szeretné folytatni az accját, akkor az nem fog menni. Szerintem nem egy olyan nagy érvágás, viszont hogyha lesz EU-s, akkor talán tényleg érdemes várni rá. Nekem lv20 felett volt a karim a trial végére. Örültem, hogy nem kellett újrakezdeni másik szerveren. -
#4077 Nekem egyből hagyta leregelni a cimem, ha priviben elküldöd az e-mail cimed átküldöm a levelet, amiben a trial kulcs van. -
#4076 Azonnal, ha elfogadja a bankártyádat. -
#4075 Sziaszok!!
Az lenne a gondom, hogy most töltöm a trialt és amikor a legelső lépésnél vagyok (email & verification) akkor megadom a mailt meg az életkorom de amikor beírom a kódot kidob egy újat és azt írja ki, hogy " You can use only each CAPTCHA image once. Please try again."
Ilyenkor mit csináljak? Már vagy 600 féle kódot beírtam amit kiadott de mindig ezt írja ki!
Valaki aki tud segítsen plz! -
vaguny #4074 Sziasztok!
Lejárt a game-hez járó 1 hónap free play-em még a hétvégén, eredetileg gc-t adtam meg mint fizetési módot, viszont úgy döntöttem, hogy inkább bankkártyás fizetést választok, viszont a bankkártyát sajna csak ma vehettem át. Az volna a kérdésem, hogy ha ma változtatok bankkártyás fizetésre, akkor várhatóan mikor lesz újra aktív az acc-om? -
#4073 Szerintem 1-2 hét és lesz EU-s is, bár állítólag EU-ban sikeresebb a játék mint USA-ban, ezért nem annyira sürgős a dolog nekik...
DB -
#4072 A trial arra van, hogy megnézze a játékot, hogy milyen, mennyire bírja a gépe, stb.. nem arra, hogy egyből magyarokkal tolja sztm. + én míg játszottam alig találkoztam magyarrral. :S -
#4071 De, végül is ki tudod vele próbálni a játékot, csak magyarokkal nem fogsz tudni együtt játszani a 7 nap alatt mert mi többnyire EU szervereken vagyunk. -
#4070 A játék kiprószálására nem alkalmas? Beírja, hogy Amcsiba lakik és csókolom. -
Lyan Kyj #4069 amcsi.. -
#4068 7Day Free Trial, aki még nem tudna róla. //Elnézést, ha már volt. Ha meg nem akkor.. //
http://www.lotro.com/trial/?utm_source=MMORPG_MMORPG&utm_medium=PROMO&utm_campaign=Free_Trial -
Glesthor #4067 jav.: corpg -
Glesthor #4066 épp most akartam beírni ezt a coprpg-s cuccost. :) megelőztél.. :( na nem baj! :) -
#4065 Ha már ennyire precizek akarunk lenni akkor tisztázzuk: A GW CORPG a LOTRO/WoW és társai meg MMORPG. Sztem Lyan erre gondolt, amikor az összehasonlítgatás feleslegességét ironizálta. -
Lyan Kyj #4064 Csupán kihangsúlyoztam, milyen érdekes területeken vetetted össze a két játékot, és hogy hogyan. (sok quest, Dol-Dinen-kabaré-vagy-lehet-csak-béna-vok és barátai).
Amúgy hiába Online Rpg a GW, ha nem minden aspektusában mmo. Össze lehet hasonlítani őket, csak nem sok értelme van. Peace.
-
harcu #4063 A fikázásban már kiváló vagy, talán belevehetnéd még a Lemmings-et is, az is multiplayer, ha azt nézem, csak botokat irányít benne a gép. -
harcu #4062 Végül is csak mindkettő online multiplayer RPG, tehát abszolúte nincs közük egymáshoz. Még szerencse, hogy a WOW teljesen más, mivel az meg online multiplayer RPG, ezért nem kell őket összehasonlítani. -
Glesthor #4061 én is nyomtam a gw-t. sajnos kicsit beleuntam. csak a városokban van élet. :( azonkívűl "magány". persze be lehet venni valakit a csapatba, de az embereknek nagyon rossz szokásukká vált, hogy egyik pillanatról a másikra kilépnek. aztán a a kedves játékos megint mehet vissza.... a magyar guildek pedig semmit nem érnek(persze lehet, hogy csak nekem vannak rossz tapasztalataim). a harcrendszer tényleg nagyon jól meg van csinálva. ráadásul a grafika is gyönyörű.
a kiegészítő nem lesz nagy durranás. a gw2-re vagyok kíváncsi. állítólag az már igazi mmo lesz. nem csak városokban lehet majd találkozni másokkal. -
#4060 Arról nem is beszélve, hogy milyen sz*r a LOTRO grafikája. Nézd csak meg a Crysis demókat! Szégyen...
DB -
Lyan Kyj #4059 asszem én is írok összehasonlítást, HL2 vs LotRO témában.... -
#4058 A GW nem open mmorpg, hanem "full instance".
Két totál külön kategória....
DB -
harcu #4057 Pláne akkor szebb a grafika, amikor kiírja, hogy a szerver túlterhelt, és akkor most visszavesz a grafika részletességéből, azaz lecsökkenti azt a távolságot, amelyiknél részletes képet rajzol a környezetről.
Amúgy meg, mint 2 hónapja LOTRO-zó és 2 éve GW-ző ember, azt kell mondjam, hogy a GW harcrendszere minden szempontból üti a LOTRO-t. Itt egy 6 fős csata lényegében átláthatatlan, a GW-ben adják a célt mindenkinek és 8 fő esetén is tudom, hogy ki kit üt, egy gombnyomásra már ütöm is a következő ellent. Aláírom, a questek unalmasak, ha nem tudsz angolul, ráadásul mindig maxon van a nem teljesített questek száma, hiába csinálok meg 3-at, azonnal kapok helyette 4-et. Ez néha frusztráló. A Dol Linen rész meg kabaré. Bementünk egy 6 fős csapattal, majd állóháborút vívtunk az ellenféllel, akik olyan gyorsan respawnoltak, hogy nem tudtunk elmozdulni az adott helyről, mert azonnal 2-3 ellenfél támadott be, akiket előtte már jól megöltünk egy párszor. Pl. a Warg-master questet 5 perc alatt 3-szor is teljesítettük :) (Érdekes, hogy ez csak este volt így, délelőtt nem volt ilyen probléma.) Az viszont tény, hogy sok szempontból jobb, mint a GW. Pl. ott nincs aukció, ami az adás-vételt teszi lehetetlenné. Ott mindenki saját instance-ban harcol, tehát a pályán nem lehet ideegenekkel összefutni. Jó dolog, ha egy boss túl erős, akkor összeszövetkezek a közelben rohangáló másik játékossal, és együtt megöljük.
Szóval nem tudnék közöttük dönteni, de muszáj lesz, mert jön a GW kieg is. Kettő együtt pedig nem megy. :) -
#4056 Frissítettem a faqot. -
#4055 https://gamersloot.net címen érhető el olcsóbban a játék illetve 900 ft körül a trial. Nincs benne a FAQ-ba, már javasoltam Szarumán-nak, hogy tegye be, de nyilván fontosabb dolga is akadt monstanság.
Glesthor: LOTRO akkor üt nagyon be igazán, ha már nem vagy 100%-ig elvarázsolódva a WoW tündérvilágától ésmár kezdenek talán idegesíteni apróbb dolgok benne. -
Glesthor #4054 grafikát tekintve biztos üti a wow-ot! :) ezt aláírom. :) -
Robcuskilla #4053 ja, ez a 7 napos trial ( ami 900 ft körüli ) ez honnan érhető el, valszeg egy-két haverom kipróbálná ennyiért, de én is a magam trial key-ét már odaadtam egy haveromnak. Csak azért ,mert az utóbbi pár hozzászólásban láttam, hogy van ilyen? ( money vs. trial ) a faqban sem láttam, ha ott is van írva akkor bocsi, ha meg nincs is ilyesmis, akkor is