The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ez nem pozitív dolog, a hunter hibája fõként, hisz nem mindegy milyen stance-et használ, meg hogy nyomogatja-e a threat-csökkentõ dolgait. Pont ez a kaszt lényege, ha nem korlátozod magad ezekkel a skillekkel, akkor meghalsz.
A jó hunter használja ezeket, és nem szedi le az aggrot a grdrõl. Lényeg, h dps-e miatt letudná szedni. Abban igazad van, h overall a champ tolja a legtöbbet, de egy mobra hunter (az meg megint más tészta, h a többivel úgy játszik, ahogy akar, hisz ott a Rain-arrow, Rain of Thorns stbstb).
Azt kell észrevenni, hogy egy csapatban van a champ és a hunter, nem egymás ellen. Mindkettõnek megvan a szerepe.
Az meg megint más, h ha van grd a csapatban, akkor inkább hunterre esik a választás, mintsem champra, mert végefelé igen sok szörnynek van aoe sebzése, és a trashmobokat a grd és összeszedi.
Kártya még nincs, szal hétvégén sem lesz eksön (részemrõl legalábbis<#rinya>#rinya>).
Jakuza: továbbra sem mondtad meg, h ezeket hanyas szinten láttad😊 A championom 50es, láttam a high-end instákban (urugarth/carn dum) muzsikálni, huntert is. Csapatban a legjobb overall dmg-dealer a champion, ezt biztosan állíthatom neked. AoE 5-600dmg 5-8 mobra, ezt semmi sem tudja überelni. Champnak az a lényeg, h _folyamatosan_ tolja a sebzést, a hunternek meg nincs annyi AoE skill, h instant nyomkodja õket. Szólózni lehet, h a hunter a legjobb (valószínû, mivel elég jók a leg traitek, a champnak meg szarok), de partiban, ahol jön 4-5(vagy több) trash mob egyszerre, ott a champ a király.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Staff ütéssel 300 körül crit.
Szerintem semmi értelme az ilyen hasonlítgatásnak. Minden class tud sebezni nagyot, még a minstrel is 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Raadasul nem csak azokat sebzi, akik a kozeleben vannak hanem az ij hatotavjan belul. Szoval elhiheted nekem, hogy a tank kariknal lenyegesen tobbet sebez a Hunter. Nem mondanam, ha nem toltam volna jo par honapot vele. De mivel az osszes karit leteszteltem, megmondom a frankot. Singleben legjobb kari a Hunter, es a csapatban is a legjobb damage dealer.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Viszont amíg a Hunter 1 db célpontba 1000 DPS-t sebez, addíg a Champion akár 6 mobba is beleüt egyszerre 600 DPS-t ami alsó hangon is 3600 DPS... ettõl függetlenül elhiszem, hogy behúzol néhány agrót hiszen koncentráltan többet sebzel egy mobba mint egy champion vagy egy guardian.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Kiprobaltam az osszes karit.
Jo 30%-al tobbet sebez a Hunter a harcos kariknal.
Foleg ha meg a speedet is tolod az attribjei kozott, hogy minnel gyorsabban lojjon.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Meg ha 6-10szintel nagyobb Guardian vagy Champion utotte a mobot akkor is mert, annyival tobb volt a sebzesem. Ha elkezdtek utni es vartam 10 mpt akkor is a nyakamba kaptam.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Keresek lvl 42-ön használható 2 kezes fegyvert (pallost vagy kétkezes csatabárdot) ami 25+ DPS körüli és min 24 might-ot ad. PM ingame Bemapo!
Raidekben sztem a champ lesz a király, a sok trash mobot kb olyan gyorsan üti le, mint a hunter 1-et (más szavakkal: mind1, h 1 vagy 8-10 mob van rajtam ,aoe mindet szedi).
Sztem már maga a powerleech is elég durván hozza a hátrányait (nem beszélve arról, hogy valami iszonyatosan durva audio-vizuális orgiát sikerült kihozni az effektbõl), ez fõleg boss fightoknál mutatkozik meg, ahol azért egy szép aoe támadása lazán a csapat végét jelenetheti.
Magasabb szinteken már nem is nagyon érdemes komolyabb ütközetekbe indulni burglar vagy lm nélkül.
Hunter: Nemhiába van neki annyi threat-módosító skillje, állandóan résen kell lenni, és szépen nyomkodni õket, nehogy overdps legyen. Egyetértek Jakuza hsz-ével, az irdatlan dps + sok hasznos misc skill (Guide, Desperate, stbstb) igen keményre csinálta, de a másik oldalon viszont ott van, h ha rászállnak, vége.
Én eddig úgy vettem észre, hogy MINDEN kaszt nagyon hasznos pveben, mindegyik más-más miatt nélkülözhetetlen csapatból.
Én spec ezért is szeretem a játékot, itt mindegy, h milyen kasztú vagy, annyira nem kell válogatni, h "na most kit vigyünk".
Chmp, Grd, Hunt, Brlgr, LM, Minst. - mindegyikbõl egyet.
""egy ügyes Lore Master játékos értékes tagja lehet egy csapatnak (ez bármelyik karakterre igaz) de meg kell vele tanulni játszani. Mindenesetre én úgy érzem aLore Master akkor jó ha valamelyik fenti karakternek be kell segíteni a csapatban de sajnos egyiket sem tudja teljesen helyettesíteni"
Mert nem is ez a feladata!!! Gyorsítja, egyszerûsíti, könnyíti a raidet. Magas szinten pl. a cracked earth is elég nagyot üt, és ez ugye AOE... de a nagyot ütõ távolsági spellek néha stunolnak, ami sokszor megmenthet egy egész csatát... de sorolhatnám oldalakon át, hol vált már/válhat nélkülözhetetlenné egy LM egy partyban 😊
1 példa: tegnap GB-ben a kulcs jobb felének megszerzésekor a csata legvégén csak a minstrel maradt állva (Guardian, champion, hunter már behaltak), és az utolsó 500 hp-t én szedtem le a bossról végül - mert power leechel elõtte tudtam beszedni pár száz powert. Ha ez a skillem nincs - wipe lett volna...
DB
Hidd el az az 500+ power nekem nagyon sokat számít. Fejbõl nem tudom mennyi powerbe kerül egy nagy healem, de kb 60-80között lehet. Ebbõl minimum 6 nagy heal kijön, ami azért nem kevés, és nyerhetek vele annyi idõt, hogy benyelek egy potit, vagy kapok még 1 power transfert, vagy jön egy fellowship manõver.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
idézet Azirafael postjábol:
"egy ügyes Lore Master játékos értékes tagja lehet egy csapatnak (ez bármelyik karakterre igaz) de meg kell vele tanulni játszani. Mindenesetre én úgy érzem aLore Master akkor jó ha valamelyik fenti karakternek be kell segíteni a csapatban de sajnos egyiket sem tudja teljesen helyettesíteni."
"De ahogyan lent is írtam hasznos egy jól kezelt LM, de nem nélkülözhetetlen a csapatból, mint egy Minstrel, Guardian, Hunter, Champion."
Szólóban pedig 1000%-ban biztos vagyok benne, hogy bármelyik classal szemben simán kiáll - 3 darab sötétkék vagy 2 azonos, vagy 1-el nagyobb szintû mobot gond nélkül, bármikor lever egyszerre (már aki tud vele játszani 😊
DB
karaktereket nem szabad igy osszehasonlitani, ilyen listat minden kasztrol tudnal irni, mivel a kasztok nem egymassal versengenek hanem kiegeszitik egymast, azt kell nezni milyen feladatra van szanva, es azt milyen jol tudja elvegezni
Nyilván csak akkor érdemes odamenni, ha ki tudom használni a staff strike skillt - mivel ez az egyetlen közeli DPS ami tényleg erõs, és stunol is. Instanceban nagyon szépen le lehet szedegetni az idézett mobokat, fõleg a macival karöltve...
". A medvével az a baj, ha passzív módban figyel hátul, akkor minek megidézni?"
Látszik, hogy nem ismered a peteket...
Lehet passzív és agresszív módban, de ettõl FÜGGETLEN, hogy kit támad meg - ugyanis lehet "védõ" üzemmódban (csak azt üti az LM-et támadja), illetve úgy is lehet használni, hogy _kizárólag_ azt üti, akit én is ütök. Tökéletesen lehet irányítani (lehet vele bárkit támadtatni, ill. akármikor visszahívni), csak érteni kell (kéne) hozzá.
A burglar lehet, hogy bárkit tud stunnolni, az enyém most 17-es, de õ még csak értelmes mobokat tud (riddle skill). Lehet, hogy magasabb szintem mást is tud, de ott meg már az LM is ütõs (36-os szinten herb lore skill ugyebár?).
A disease levétel pedig igenis baromi fontos, ha másért nem akkor azért hogy ne kelljen feleslegesen 2-3 perceket bénázni egy helyben az instance közepén, amíg lejár a debuff - ugyanis ez alatt a buffok is ketyegnek, amik közül némelyik nem lõhetõ el mégegyszer (például battle lore vagy warding lore tekercsek).
A hunter és a champion simán kihagyható a csapatból ugyanúgy, könnyebb questeknél a guardian is, egyedül a minstrel aki mindig kötelezõ.
Egy jól játszott LM megfelezi az instance-ban töltendõ minimum szükséges idõt, csak a buffokkal és debuff leszedésekkel.
DB
Captain of the black tide (35 kveszt): lvl 34-41 party GUARDIAN ÉS MINSTRELL NÉLKÜL. Mindenki fent volt TS-en bementünk Zaukil sátrába és jó csapat játékkal kb 15 perc alatt kitakarítottuk a Bossal együtt úgy hogy csak én haltam meg egyszer de a Captian fel is támasztott még csata közben.
B4C8 (41 kveszt): lvl 39-45 full party random emberkékkel lvl 45 minstrellel. Mindenki össze vissza csapkod, a csapat minden tagja meghal legalább egyszer, talán az egész instance alatt x1 sikerül bevinni egy normális feloship manõvert, pedig mindíg beírjuk elõtte chat-re mit kell nyomni. Faszok nem várják meg a regent hanem rohannak elõre stb. Végül megcsináltuk, de a hajamat téptem már a végén.
A mana recharge tényleg hasznos tudna lenni ha érezhetõen, jelntõs mennyiséget töltene vissza (mondjuk 1 skill 500+ manát)
Disease wound semlegesítés is csak akkor lenne jó haz egész csapatról leszedni,egyszrre mert általában ahol ilyet okozó mobok vannak egyszerûen nem éri meg egyesével leszedni a csapatról mert a következõ egy szem mob megint bemérgezi az egész csapatot...
De ahogyan lent is írtam hasznos egy jól kezelt LM, de nem nélkülözhetetlen a csapatból, mint egy Minstrel, Guardian, Hunter, Champion.
És nem kukacoskodás, de a captain petje is hozott már nekünk meglepetés mobokat [#wink
csapdát duel elõtt rakom,csapdát duel közben rakom le, stealthben megy bele a csapdába, simán (nem stealthben) sétál bele, de sehogysem. mindig átsétált rajta, mintha ott sem lenne.
Pár érv a másik oldalról...
- 3 skill is stunol _bármilyen_ mobot pár mp.-re, ezzel sokszor elindít fellowship move-ot.
- pár skill irgalmatlan nagyot sebez, staff strike (+stun esély), light of akármi, test of will.
- a medvét lehet jól használni, passzív módban nem aggrozik, van taunt skillje és armor breach is, néha stunol szintén.
- power leech (!!!) és power transfer
- egy rakat debuff, hosszabb ideig sebzõ támadások
- disease és wound semlegesítés (GB-ben nagyon jól jött, minstrel ilyet nem tud)
Szerintem DPS-ben igen is nagyon jelentõs, ha meg nem élõholtak vannak akkor a stun is döntõ lehet akár.
Tényleg, a burglarek nem csak ember/ork/goblin stb, azaz értelmes lényeket tudnak stunnolni?
DB
- Minstrel sokkal többet gyógyít.
- Hunter sokkal többet sebez
- Burgler bármelyik mobot be tudja altatni, míg a Lore Master az élõholtakat nem
- Capitan sokkal jobb buffjai vannak.
- Maci egy buta jószág, nem egyszer húzott a nyakunkba egy csinos kis szörny vonatot, és okozott party wipe-ot.
Persze nem vitatom, hogy egy ügyes Lore Master játékos értékes tagja lehet egy csapatnak (ez bármelyik karakterre igaz) de meg kell vele tanulni játszani. Mindenesetre én úgy érzem aLore Master akkor jó ha valamelyik fenti karakternek be kell segíteni a csapatban de sajnos egyiket sem tudja teljesen helyettesíteni. Nem hiába néz úgy ki minden csapat, hogy Guardian, Champion, Hunter, Minstrel +2 random (ami lehet bármelyik én mostanában a Burglert is a kötelezõ csapattagok közé sorolom mert a feloship manõverek NAGYON meg tudják könnyíteni az elõre haladást)
Elõre is köszönöm.
Az utóbbiaknak van trainere.
Frab, itt az alkalom😊
Tegnap láttam milyen a pvp a játékban. Van egy monsterem és idõnként
szaladgálok vele. Tegnap mikor belogoltam láttam hogy a szines zász-
loval jelölt pontokat elfoglalták a jófiuk. Épp akkor szervezödöt a
raid, rögtön be is léptem. Kb 20-an voltunk a csapatban és nekiálltunk
visszafoglalni az erödöket. Rengetek NPC volt és sajnos csak néhány
enemy player - gondolom elhuztak mikor látták hogy jövünk. Igy is
15/1 lett a kill ratingem. Nagyon jó mert rögtön értékeli a pillanatnyi
statuszodat. Kill és meghalás, ezek aránya, rating nekem csak 1006-ra
ment fel, megölt legmagasabb rating -es player stb.
Ha hasonlitani akarnám, kb olyan mint wowban Alterac W csak jóval
nagyobb területen. Itt is meg kellett ölni egy nagyon kemény Bosst,
valami captain-general volt akit percekig ütöttünk és utána lett miénk
az eröd. Szoval fun.
A másik, hogy ha csapatban vagy és olyan küldit csináltok ami neked nincs meg, kérd meg a társaidat, hogy osszák meg... így nem kell megkreseni a küldit adó NPC-t hanem közvetlenül a csapattársadtól kapod meg a küldtetést. Ez csak akkor mûködik, ha nem küldetések láncolatárol van szó (chain quests) mert akkor elõszõr teljesítened kell az elõküldetéséket ahhoz, hogy megkapd a késõbbiket.