10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
janus84 #4132 :D nemtudom miről beszélsz :D :D :D -
Lyan Kyj #4131 inkább a b10, mint mindenkinek:) -
#4130 hát z én is szomorúan olvasom -
foxxi #4129 Nos igen, ez sajnálatos... beütött az iskolaszezon :( -
janus84 #4128 Sajna beütött az időszűke mindkettőnknek. -
weky #4127 Abbahagyod a játékot Frab? -
janus84 #4126 Eladó 2 Lotro acc. Egyiken LV50 Burglar (Exclusive special edition) másikon LV50 Minstrel (sima kiadás). Ha érdekel írj privit. -
Eredan11 #4125 MÉg mindig eladó az accom.41-es captain snowbourn server olcsón!
Még 1 hónap játék idő is van rajta.
Irj privátot! -
#4124 Firefox?
DB -
#4123 Hát az csak úgy nem szokott, hacsak nem vagy valami vállalati vagy egyetemi tűzfal mögött, de az ftp-t a legtöbb helyen ki szokták engedni. Hm.. próbáld a böngészőben ezt. -
Reyes #4122 Szerintem is a szolgáltatóm szórakozik a portommal... -
#4121 Vmi nálad van a gond pedig, mert jó a cím. -
Reyes #4120 De mind1, megpróbálom még1x mozillával. A gameshack-es fájl nagyobb, mint ez az ftp-s, gondolom abban már benne vannak patchek is. Ha megszakad, akkor sikítok... -
Reyes #4119 Total Commanderrel. Új FTP->beírom a címet aztán sámli:S -
#4118 Mivel próbálod? -
Reyes #4117 Valami illegal portot ír:S -
#4116 ftp.snt.utwente.nl
Próbáld inenn, total commander, FTP, anonymous.
A DVD-s kliens van rajta, extra textúrákkal, mindennel együtt. -
Reyes #4115 Pls mondjat9ok valamit, amivel le tudom tölteni a trialt.
Mert a Mozilla letöltője megszakadt a Flashget meg vagy próbaverziós és nem indul el, vagy szlovákul rakja fel:S -
Glesthor #4114 snowbourn-os guildre gondoltam... -
Glesthor #4113 na egészen fasza a játék! :) a tájékozódással voltak csak gondjaim... :) szóval szeretnék csatlakozni egy magyar guildhez... -
Glesthor #4112 na minden felraktam hozzá! induljon a kaland!!! :) -
OculusDei #4111 na akkor. kipróbáltam, eldöntöttem megveszem. csak előbb elmentem nyaralni. (ez egy kicsit hosszabb lett mint gondoltam) szal ha hasonlítgatunk én ddo-t jáccom alapból. ahhoz hasonlítva sokkal kevésbé csapatjáték. nincs benne igazán kihívás 15 szintig. ddo-ban van olyan alacsonyszintű küldetés ami szinte lehetetlen egyedül. én szeretem ha valami tartalmaz kihívást. fentezinek fentezi, de pölö nagyon hiányoltam a csapdákat. a leszedhető csapdákat! amikor van értelme lopakodni és ellenségek között bújkálva jelenteni, csapdást hatástalanítani és taktikát megbeszélni. a varászlatok meg... nah, itt jön be a legellenszenvesebb része a játéknak. két 25ös két 399es szintű karakter tulajdonképp tökéletesen egyforma... maximum úgy dönhetsz hogy te nem veszed fel az adott képességet mint a többi de akkor meg kevesebb leszel. ismét ddo. harcosként lehecc kétkezes, kétfegyveres, távolsági harcos, pajzsos egykezes... sorolhatnám. ugyanez igaz minden más kasztra. tárgyak, igen a tárgyak tök örültem egy-egy új tárgynak mert ugye minek lehet örülni a fejlődésen kívül ha nem a lútnak. ámde gyönyörű új mellvértem ott jött velem szembe breeben szinte minden második emberen... amiket magadnak készíthetsz azok pár szinttle alattad levő karakternek jók csak. twinkre jó... sajna másra nem. s a többi ami most már nem jut eszembe mert vártam egy hónapot... a lotro grafikája és egyes featurok kétségtelenül verik a ddo-t. dehát mint tudjuk az erőforrások pillanatnyilag ebbe a játékba folynak, míg ddo-t egy kicsit hanyagolja a cég. ez itt elég szubjektív volt mert ami engem megragad, másnak lehet semmit sem jelent. vica versa, szal mindenki jácca azt ami neki teccik, písz!
remélem nem sértettem senki önérzetét ezzel most nem állt szándékomban. köszönöm a 7 napot amit veletek nélkületek de eltöltöttem középföldén, köszönöm a ventrillot és a jó társaságot, de én azt hiszem maradok stormreach bajnoka továbbra is. sok sikert nektek! -
#4110 Snowbourn-on vagyunk a legtöbben magyarok.
DB -
fablefan #4109 Hello! Gamershellen és fileplaneten kívül sehol se lehet tölteni? Ez gondolom a teljes verzió, ha van másik link megtudnátok adni?
köszönöm -
Glesthor #4108 most kezdem el telepíteni a "peccseket". melyik szerverre érdemes menni? (ahol sok magyar van....) -
#4107 Ja, pontosan erre gondoltam...
A válaszomban pedig semmi pejoratív szándék nem volt :) písz, nem is egyéb :)
DB -
Reyes #4106 Aha, lehet okosan is válaszolni attól még, hogy az ide beírt hsz-eimet meg tudom számolni egy kezemen...
Csak meglepődtem, Peace:) -
Swen #4105 márcsak azért is pont ugyanakkora, mert ez az:) egy kliens van oszt jónapot:) -
#4104 Pont ugyanakkora mint a full, nemde? :) mivel ez egy MMO.
DB -
Reyes #4103 Mivan???
Ekkora a trial?:S -
#4102 Nah, akkor már értem honnan az rengeteg noob a Snowbournon :)
Tegnap este párszor még a "szerver túlterhelt" ikon is befigyelt...
DB -
#4101 http://www.lotro-europe.com/trial.php
Kliens 7,5GB(!) -
#4100 Ha leírjátok, h hogyan, akkor berakom a faqba. Lusta vagyok utánanézni:) -
#4099 Ha esetleg valakinek kell, FilePlaneten osztogatnak 7 napos trialt. -
hentesferi #4098 Swen Benne vok :D -
Glesthor #4097 remélem, hogy nem lesz számomra csalódás a játék. nagyon szeretem a Gyűrűk Ura világát. majd holnap kiderül otthon.
lehet csatlakozni valamelyik guildhez? -
Eredan11 #4096 Sajnos a patch után nagyot csalódtam a lotro-ban amekkora felhajtás volt ahoz képest egy nagy szart kaptunk lehet hogy velem van gond de ráuntam.
Akinek kell egy 41es captain,13as champ,12es minstrel az jelentkezzen és beszéletünk egy árról.Pécsiek előnyben.Mellesleg a captain guild officer a leoh-ban.ja és még 1 hónap van az accon -
Glesthor #4095 lol :) -
#4094 35lvl től vagy 36lvltől nem emlékszem lovagolhatsz már addig sajna láb busz van :)
Ha patch kell valakinek akkor http://lotropatch.extra.hu -
Swen #4093 5 HUF? adok érte 10 Ft-ot és házhoz hozod?:)